Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 20. kedd

Sebastian Vettel az egyetlen F1-es pilóta, aki nincs jelen a közösségi médiában, ezért eddig csak kevesen tudták, mivel foglalkozott a tavaly elhalasztott futamok ideje alatt. Most kiderült.

Évről évre nagy érdeklődés övezi a külföldi szaksajtó által összeállított F1-es fizetési listákat. A gazdasági helyzet miatt 2021-re a legtöbb toppilóta fizetése csökkent, de a középmezőnyben vannak, akik több mint kétszer annyit keresnek, mint egy éve.

Azt láthattuk, hogy a pályán nem riad vissza egy kemény csatától Lewis Hamilton, de a mindennapi életben is szeretne élen járni az F1 hétszeres világbajnoka, aki büszke rá, hogy hallathatja hangját.

Az egészségesnél pajzánabb hangvételűre sikeredett Lewis Hamilton és Valtteri Bottas első 2021-es beszélgetése. Meztelen szaunázás, Roscoe saját bőröndje és a nagy kávédilemma is szóba került.

A Mercedesnek köszönhető, hogy Lewis Hamilton kibontakozhat a pályán kívül: korábban mindig meg akarták mondani neki, mit nem szabad csinálnia. Arról is beszélt, milyen fontos számára a zene.

Újítással rukkolt elő idénre a Formula-1 a nagydíjhétvégék sajtótájékoztatóira. A fiatal rajongók riporterként való debütálása Bahreinben kezdődött, Hamilton három kívánságáról, Ricciardo a verseny utáni forgolódásról mesélt.

Míg Lewis Hamilton a vegán életmódot képviseli, Nico Rosberg egy ennél is szokatlanabb táplálékhoz nyúlt. A német nagy vehemenciával népszerűsíti az egészséges, környezettudatos, tücsökből készült tésztát.

A McLaren nem érti, mitől ilyen megbízható a Honda, a Red Bull Schumachert akarja leszerződtetni, Vettel pedig belátta, csapaton belül Ricciardo jobb munkát végez tőle. Április 19-ei retro híreink.

Kaotikus körülmények övezték az 1970-es F1-es szezon második futamát, a jaramai Spanyol Nagydíjat, de mindent háttérbe szorított a sportág történetének egyik legemlékezetesebb tűzesete...

A Mercedes vezető stratégája, James Vowles árult el érdekes részleteket arról, hogy miben rejlett Nico Rosberg igazi erőssége a Lewis Hamiltonnal közös F1-es szezonjaik során.

Safety car mögötti rajt, egy későbbi bajnokcsapat első győzelme, kavarodás a díjátadón, Ferrari elmozdul az utolsó helyről és „Kubica miért ilyen lassú?” Emlékezetes futamot rendeztek 2009-ben ezen a napon.

Az F1-es technikát maga mögött hagyva egy Formula Student-specifikációjú autóba ült át Lewis Hamilton virtuális alteregója, majd száguldott végig Imola kicsinyített másán.

Milyen lehetett egy V12-es Maseratit, egy turbós V6-os Lotust, vagy egy V8-as Ferrarit vezetni? Ezeket az élményeket próbálja meg visszaadni az alábbi szimulátoros összeállítás, amiben több, mint két tucatnyi F1-es autó onboard felvételét nézhetjük meg kronológiai sorrendben. Néhány bónusz járgány is bekerült a válogatásba a világháború előtti időkből, valamint egy 2022-es koncepcióautót is megnézhetünk.

A G-Shock hat új modellt mutatott be, amelyek egytől-egyig az új Skeleton kollekciót gazdagítják. Az új modellcsalád egyedi DNS-e az időtálló és futurisztikus átlátszó tok és szíj.

A Formula-1-es mezőnyből távozó Romain Grosjean újra csatlakozott korábbi alakulatához: a Haas e-sport csapatához adja a nevét, amely a francia saját virtuális istállójával, az R8G-vel lépett szövetségre.


Olvastad már?