Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 4. hétfő

A McLaren F1-es pilótája már igazából megszokta ezt, párját azonban félti és meg akarja védeni az online közösségi oldalak bántalmazóitól – akiknek az életvitelét „nevetségesnek” találja a brit.

A McLaren pilótája először beszélt bővebben arról a tévésorozatról, melynek készítésében szervesen részt vesz. Az ausztrál versenyző a háttérben dolgozik majd, és biztosan nem jelenik meg a képernyőn.

Bernie Ecclestone szerint Vlagyimir Putyin első osztályú ember, aki csak a helyes dolgot teszi az országa érdekében - kritizálta Volodimir Zelenszkijt és kijelentette: golyót kapna az orosz elnökért.

Fontos megbeszélések zajlottak le a háttérben a címvédő, valamint a Drive to Survive sorozatot bemutató streaming platform között. A holland valószínűleg többet szerepelhet majd a következő évadban.

A bestselleríró – Lewis Hamilton egyik kedvenc szerzője – a brazil nép nevében kérte a hétszeres bajnok bocsánatát. A friss hírek szerint Nelson Piquet-t kitiltották az F1-es paddockból.

A német szerint a Formula-1-nek nem kellene teljesen elektromossá válnia, mert a csúcskategória szükségletei nem azonosak a mindennapokéival, azonban az F1-nek komoly felelőssége lehet a jövő kapcsán.

Miután az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kimondta, hogy az abortuszhoz való jogot meg kell szüntetni, Lewis Hamilton az Instagramon adott hangot nemtetszésének.

Van egy különleges közös vonása a július 3-án tartott F1-es versenyeknek: négy Francia Nagydíjat is rendeztek ezen a napon, melyeket a későbbi világbajnok nyert meg – Alonso, Schumacher és Brabham ünnepelt.

1954. július 4-én az NSZK két rendkívüli jelentőségű sportsiker révén jelezte a világnak, hogy kiheverte a második világháború okozta veszteségeket és sokkot – az egyik az F1-hez volt köthető.

Újabb bojkottól tarthat a Formula-1, maradandó sérüléseket szenvedett Maria de Villota, négy kiállással nyer Schumacher, éjszakai versenyt rendezhet Malajzia - július 4-ei hírek.

Avagy amikor még különlegességnek számított a négykiállásos taktika az F1-ben. 2004-ben ezen a napon zajlott az a Francia Nagydíj, amelyen a Renault túl korán érezte a kezében a győzelmet.

Már csak néhányat kell aludni a július 1-jén érkező új F1-es játék megjelenéséig, a készítők pedig egy utolsó rövid trailerrel igyekeztek felcsigázni a várakozásokat.

Mindössze egyszer, még 1948-ban használták az alábbi videón látható vonalvezetést, amelyen még a repülőgépek leszállópályáin is átszáguldottak, majd később átalakították a pályát.

Aligha meglepő, hogy a címvédő Max Verstappen és a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton rendelkezik a legjobb összpontszámmal a rövidesen megjelenő új F1-es videojátékban.

Hosszú ideje Montreal ad otthont a Kanadai Nagydíjnak, de az első versenyeknek még a Mosport Park volt a helyszíne – íme, az egykori F1-es pálya az Assetto Corsában az idei Mercedesszel.