Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 2. kedd

Élő cikkek

ÉLŐ: Az utolsó barcelonai tesztnap

Végső alkalommal gurul pályára a mezőny Ausztrália előtt. Érdemes lesz követni a pénteki eseményeket, hiszen várhatóan mára maradtak az igazán gyors körök.

részletek

Így zajlott az ötödik tesztnap Barcelonában

Nedves pályán indul a csütörtöki menet. Utolsó előtti napjához érkezett a felkészülés, a Formula.hu szövegesen számolt be az események alakulásáról.

részletek

Így került az élre Barcelonában Kubica

Szerdától péntekig tart az utolsó kollektív gyakorlás Barcelonában. 9-tól 18-ig minden nap itt leszünk és szöveggel-képekkel közvetítjük az eseményeket.

részletek

Ez volt a pénteki tesztnap Barcelonában

A harmadik, egyben utolsó napjához érkezik az F1-es teszthét, amely egyelőre leginkább a megbízhatóságról szól - ezúttal is élő szöveges közvetítéssel követjük az eseményeket.

részletek

Így zajlott a téli teszt második napja

A második tesztnappal zajlik tovább a felkészülés a 2020-as szezonra Spanyolországban. 9 és 18 körül folyamatosan frissül szöveges-képes közvetítésünk.

részletek

Az első 2020-as tesztnap krónikája

Vége a téli álomnak, szerda reggel kilenc órakor megkezdődött a Formula-1 első hivatalos idei tesztnapja - mi pedig folyamatosan frissülő élő szöveges közvetítéssel követjük az eseményeket.

részletek

Az 1963 óta első decemberi nagydíj története

Véget ér egy újabb hosszú menet, a 2019-es F1-es szezon a 21. futammal búcsúzik. Előtte azonban még vár ránk néhány megválaszolatlan kérdés. Tartsatok szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Ez volt az év utolsó időmérő edzése

Pénteken a Mercedesek voltak a legmeggyőzőbbek Abu Dhabiban, főleg Valtteri Bottas révén, de vajon a 2019-es idény utolsó időmérője előtt is megőrzik előnyüket a Ferrarival és a Red Bull-lal szemben?

részletek

Így zajlott az F1-es szezonzáró pénteki napja

November utolsó napjaiban megkezdődött az F1 idei utolsó versenyhétvégéje, amelyről természetesen ismét jelentkeztünk szöveges közvetítéssel. A pénteki edzésnap történései időrendben.

részletek

Az interlagosi őrület fordulatról fordulatra

A rajtrács és az eddigi erőviszonyok alapján a három élcsapat közül bármelyik nyerhet Interlagosban. Kövessétek élő szöveges közvetítésünket, hogy kiderüljön, melyik lesz az!

részletek

A Brazil Nagydíj időmérője percről percre

A szabadedzések alapján kiegyenlítettnek mutatkozott a küzdelem a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull között az interlagosi pályán. Élő szöveges közvetítésünk során kiderül, hogy melyikük kerekedik felül a kvalifikáción.

részletek

Így zajlott a Brazil GP harmadik szabadedzése

Az időmérő előtti utolsó gyakorlás veszi kezdetét Interlagosban, az F1 idei huszadik fordulóján. Kövesd a hatvan perces edzés eseményeit élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek
Olvastad már?