Live cikkek - Formula.hu
Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 6. hétfő

Élő cikkek

Így zajlott a szaúdi időmérő

Tartsatok velünk a Formula-1 történetének első szaúd-arábiai időmérőjén, melyen várhatóan ezúttal is a két vb-esélyes küzd majd meg egymással az éjszakában a legelőkelőbb rajtpozícióért.

részletek

Ez volt a harmadik dzsiddai edzés

Pénteken mindkét tréningen Hamilton volt a leggyorsabb, bár Verstappen lemaradása sem volt túl nagy, de vajon mi lesz a felállás az időmérő előtt? Tartsatok velünk az utolsó tét nélküli edzésen!

részletek

Így zajlott a szaúdi F1-es péntek

Az első szabadedzésen Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, de Max Verstappen nagyon közel tudott lenni hozzá - nézzük, hogy hogyan alakulnak az erőviszonyok a pénteki nap vége felé.

részletek

Így zajlott a Katari Nagydíj

Lewis Hamilton rajtolhat a pole-ból, míg mellőle Pierre Gasly vághat neki az első Katari Nagydíjnak - Max Verstappent és Valtteri Bottast is megbüntették. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott a Katari Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzéseken összességében a Mercedes tűnt gyorsabbnak Losailban, de vajon a villanyfényes kvalifikáción is náluk marad az előny? Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ez volt a Katari Nagydíj harmadik edzése

Tartsatok velünk a Katari Nagydíj harmadik szabadedzésén. Tegnap már elkezdték feltérképezni a pályát, ma pedig újabb egy órát gyakorolhat a mezőny a mai főfogás, az időmérő előtt.

részletek

Így alakult a Katari Nagydíj második edzése

Nappali fénynél Verstappen kezdett a legjobban Dohában, de vajon éjszakai körülmények között is a Red Bullnál marad az előny? Kövessétek velünk a második egyórás gyakorlást a Katari Nagydíjról!

részletek

Ez volt a Katari Nagydíj első edzése

Új helyszínre látogat a hétvégén az F1, a főként a MotoGP-ből ismert losaili pálya ad otthont a szezon huszadik fordulójának. Tartsatok velünk az első egyórás gyakorlás során!

részletek

Ez volt a Sao Pauló-i Nagydíj versenye

Lewis Hamilton a mindenféle büntetése után csak a 10. helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Legtöbbet most a pole-ból induló csapattársa segíthet neki, aki mellől Max Verstappen rajtol.

részletek

Így zajlott az interlagosi sprint

Max Verstappen az élről, Lewis Hamilton a kizárása után a rajtrács végéről kezdi meg a szombati sprintet Interlagosban: tartsatok velünk, hogy ne maradjatok le semmiről!

részletek

Ez volt a Sao Pauló-i Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk a Sao Pauló-i Nagydíj második szabadedzésén, ami a megbolygatott sprintes menetrend miatt most bizony szombaton van. Egy óra gyakorlást még kapnak a csapatok a mai főfogás előtt.

részletek

Ez volt a Sao Pauló-i Nagydíj időmérője

Kövessétek velünk élőben a Sao Pauló-i Nagydíj időmérőjét, amit már pénteken megrendeznek. Ismét sprinthétvége vár ránk, így ma csupán a szombati felállás dől el.

részletek
Olvastad már?