Live cikkek - Formula.hu
Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek

Élő cikkek

Ilyen volt a Stájer Nagydíj első edzése

Kezdődik az idei első F1-es hétvége Ausztriában, nézzük, hogy magára talál-e a Mercedes, vagy újabb ütést mérhet Lewis Hamiltonékra a Red Bull-Honda - kövessétek velünk!

részletek

Ez volt a Francia Nagydíj futama

Megkezdődött az F1 nyári európai turnéja, első állomásként Franciaországban koncertezett a mezőny. A Paul Ricard versenypálya az év egyik legizgalmasabb futamának adott otthont.

részletek

Ez volt a Francia Nagydíj időmérője

A Paul Ricardon tartják a szezon hetedik versenyén, és a francia pálya szabadedzések alapján a Red Bull felé lejt – de mi lesz az időmérő eredménye? Szövegesen közvetítünk róla.

részletek

Így zajlott a Francia Nagydíj harmadik edzése

Pénteken egy tréninget a Mercedes, egyet a Red Bull húzott be, de vajon melyik csapat hangol a legjobban az időmérőre szombat délben? Tartsatok velünk a hétvége utolsó tét nélküli edzése során!

részletek

Francia Nagydíj, a második edzés

A tavalyi kihagyás után újra a Paul Ricardon versenyez a Formula-1. A második hatvan perces szabadedzés eseményeiről tudósítunk szöveges formátumban.

részletek

Ez volt a Francia Nagydíj első szabadedzése

Megkezdődött az F1 nyári európai turnéja, ezen a hétvégén a franciaországi Paul Ricard versenypályán koncertezik a mezőny. Így zajlott az első szabadedzés.

részletek

Az Azerbajdzsáni Nagydíj futama

Bakuban kerül sor a 2021-es szezon hatodik futamára. Charles Leclerc meglepte a Ferrarival a világbajnoki címre hajtó Lewis Hamiltont és Max Verstappent is, megelőzve őket az időmérőn.

részletek

A bakui időmérő eseményei

Mercedes-betli lóg a levegőben, Sergio Perez pedig a pole-ért megy az Azerbajdzsáni Nagydíj időmérő edzésén - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Az Azerbajdzsáni Nagydíj harmadik edzése

Kitart a Red Bull előnye, feltámad a Mercedes? Ezek a legizgalmasabb kérdések a bakui hétvége utolsó szabadedzése előtt. Kövessétek velünk a 60 perces tréninget!

részletek

A bakui második edzés eseményei

Kövessétek velünk az Azerbajdzsáni Nagydíj második F1-es szabadedzését folyamatosan frissülő élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez volt az Azerbajdzsáni Nagydíj első edzése

A szokásosnál korábban kezdődik a pénteki első F1-es szabadedzés Bakuban, Azerbajdzsán fővárosában. Kövesd velünk a 10:30-tól zajló eseményeket élőben.

részletek

ÉLŐ: Monacói Nagydíj – A futam

Komoly győzelmi esélyekkel vághat neki a versenynek a Ferrari, Lewis Hamiltontól pedig idei legrosszabb eredményét várhatjuk - kövessétek velünk a Monacói Nagydíj eseményeit!

részletek
Olvastad már?