Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Élő cikkek

Ez történt az Olasz Nagydíj időmérő edzésén

A Ferrari örömet okozna hazai közönségének, a mezőnyben pedig kilenc pilóta is büntetéssel számolhat a időmérőt követően. Kövessétek velünk az Olasz Nagydíj kvalifikációját!

részletek

Így zajlott a harmadik monzai edzés

Jön az F1-es Olasz Nagydíj utolsó tét nélküli tréningje: marad-e élen a Ferrari vagy előz a Red Bull az időmérő előtt? Kövessétek velünk a legfontosabb történéseket!

részletek

Ilyen volt a második monzai edzés

A Ferrarik vezetésével indult az F1-es Olasz Nagydíj hétvégéje, de vajon péntek késő délután is marad-e a hazai csapat az élen? Kövessétek velünk a második szabadedzés történéseit!

részletek

Így zajlott az Olasz Nagydíj első edzése

A Ferrari felségterületére érkezett az F1 a tripla forduló utolsó felvonásaként, a favoritnak azonban a Red Bullt kiáltották ki Monzában. Kövessétek velünk az első szabadedzést!

részletek

Ez volt a 32. Holland Nagydíj

A pole-pozícióból vághat neki hazai versenyének a világbajnoki éllovas Max Verstappen, azonban nem lehet nyugodt a holland, aki mögül a két Ferrari rajtol majd.

részletek

Nagy harc zajlott a zandvoorti pole-ért

A szabadedzések alapján a Ferrari, a Red Bull és a Mercedes is esélyes lehet az első rajtkockára Hollandiában, nézzük, hogy beváltja-e a hazai közönség akaratát Max Verstappen.

részletek

Ez volt a Holland Nagydíj harmadik edzése

Zandvoortban eddig gyors a Ferrari és a Mercedes, nem áll jól a Red Bull szénája, de az időmérő előtt még fordulhat a kocka. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ilyen volt a második zandvoorti edzés

Az első gyakorláson a Mercedesek voltak a leggyorsabbak, Max Verstappen alatt pedig megállt az autó: jön az az edzés, amikor már teljesebb képet kapunk az egykörös tempóról.

részletek

Holland Nagydíj, az első edzés

Rögtön Belgium után a szomszédban, Hollandiában versenyez a Formula-1. Kövessétek velünk az eseményeket Max Verstappen felségterületén!

részletek

Ez történt a Belga Nagydíjon

Hektikus rajtsorrenddel, húszból nyolc büntetett versenyzővel veszi kezdetét a 2022-es futam Spában. Szövegesen közvetítjük az események alakulását.

részletek

ÉLŐ: A Belga Nagydíj időmérője

Sem Verstappen, sem Leclerc nem szerezheti meg a pole-t, de így is többen szeretnék majd behúzni azt. Kövessétek velünk a Belga Nagydíj időmérő edzését!

részletek

Ilyen volt a harmadik spái edzés

Hamarosan kezdődik a Belga Nagydíj utolsó szabadedzése, amelyen az a kérdés, hogy ki készül az időmérőre és ki helyezi előtérbe a versenytempót: a rajtbüntetések átírhatják a forgatókönyvet.

részletek