Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

Élő cikkek

Ez volt az év utolsó időmérő edzése

Pénteken a Mercedesek voltak a legmeggyőzőbbek Abu Dhabiban, főleg Valtteri Bottas révén, de vajon a 2019-es idény utolsó időmérője előtt is megőrzik előnyüket a Ferrarival és a Red Bull-lal szemben?

részletek

Így zajlott az F1-es szezonzáró pénteki napja

November utolsó napjaiban megkezdődött az F1 idei utolsó versenyhétvégéje, amelyről természetesen ismét jelentkeztünk szöveges közvetítéssel. A pénteki edzésnap történései időrendben.

részletek

Az interlagosi őrület fordulatról fordulatra

A rajtrács és az eddigi erőviszonyok alapján a három élcsapat közül bármelyik nyerhet Interlagosban. Kövessétek élő szöveges közvetítésünket, hogy kiderüljön, melyik lesz az!

részletek

A Brazil Nagydíj időmérője percről percre

A szabadedzések alapján kiegyenlítettnek mutatkozott a küzdelem a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull között az interlagosi pályán. Élő szöveges közvetítésünk során kiderül, hogy melyikük kerekedik felül a kvalifikáción.

részletek

Így zajlott a Brazil GP harmadik szabadedzése

Az időmérő előtti utolsó gyakorlás veszi kezdetét Interlagosban, az F1 idei huszadik fordulóján. Kövesd a hatvan perces edzés eseményeit élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Minden a második interlagosi edzésről

Vajon az esős kezdés után hogyan alakul a folytatás? Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a 2019-es F1-es szezon utolsó előtti nagydíjhétvégéjének középső gyakorlását!

részletek

Az első, esős gyakorlás eseményei

Utolsó előtti állomásához érkezett az F1 mezőnye 2019-ben. A szezon huszadik fordulóját Brazíliában rendezik, amelynek első szabadedzését kövessétek velünk élő szöveges formában!

részletek

Ez történt az USA Nagydíjon

Három gyártó autója egy tizedmásodpercen belül - az időmérő alapján ígéretes futamra van kilátás az Egyesült Államokban, az F1 idei 19. hétvégéjén. Kövessétek velünk a viadal szöveges közvetítésével.

részletek

Az USA Nagydíj időmérőjének krónikája

Vajon zsinórban hetedszer is megszerzi a pole-pozíciót a Ferrari valamelyik pilótája? Tartsatok velünk az elkövetkező órában, és kiderül, ki indulhat az élről Texasban vasárnap!

részletek

ÉLŐ: A harmadik edzés Austinban

Az időmérő előtti utolsó gyakorláson mindenki megpróbál a lehető legjobban felkészülni a téttel bíró dolgokra - kövessétek az eseményeket élő szöveges tudósításunkkal!

részletek

Ez történt az USA Nagydíj edzésein

Szokatlan hidegben készülődött az F1 mezőnye az austini hétvégére, ahol viszont már túl voltak a 2021-es szabályok megismerésén. Jöhetett a hétvége érdemi, pályán zajló része a szabadedzésekkel.

részletek

Ez volt a Mexikói Nagydíj percről percre

Visszatámad-e a szombaton történtek után Verstappen? Milyen eredményre váltja a Ferrari az első sort? Bajnok lesz-e Lewis Hamilton? Kövessétek velünk a futam élő szöveges közvetítését, és mindenre választ kapunk!

részletek
Olvastad már?