Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Élő cikkek

Így zajlott a sprintkvalifikáció

Tartsatok velünk a Formula-1 történetének második sprintkvalifikációján, mely eldönti a holnapi rajtsorrendet. Eddig a Mercedesnél az előny, de tud-e fordítani ismét Verstappen?

részletek

Olasz Nagydíj, második edzés

A különleges formátum értelmében az időmérő és a sprintkvalifikáció között tartják a második szabadedzést. Kövessétek velünk a monzai eseményeket!

részletek

Ez volt az Olasz Nagydíj időmérő edzése

„Sprintes” hétvége a monzai, úgyhogy egyetlen egyórás szabadedzés után máris jön a kvalifikáció az F1-es mezőny számára – kövessétek velünk a péntek kora esti eseményeket!

részletek

Így zajlott az Olasz Nagydíj első edzése

Tartsatok velünk az Olasz Nagydíj első szabadedzésén, mely a nap első és utolsó gyakorlása az időmérő előtt. Sprintfutamos hétvége lévén némileg megkavart program vár ránk.

részletek

Holland Nagydíj, a futam története

Narancssárgába öltözött lelátók előtt rajtol el az 1985 óta első Holland Nagydíj, egy hollanddal az első rajtkockából. Szöveges közvetítésünk az eseményekről.

részletek

Így zajlott a Holland Nagydíj időmérője

Tartsatok velünk élő, szöveges közvetítésünkkel a Formula-1 Holland Nagydíjának kvalifikációján. A helyi hős, Max Verstappen jól kezdte a napot, de vajon jól is tudja-e majd folytatni?

részletek

Így alakult a Holland Nagydíj harmadik edzése

Pénteken a piros zászlók miatt kevés ideje volt a csapatoknak megismerkedni a zandvoorti pályával, így sűrű utolsó óra várhat a mezőnyre. Tartsatok velünk az időmérő előtti utolsó gyakorlás során!

részletek

Így zajlott a Holland Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk élő, szöveges közvetítésünkkel a Holland Nagydíj délutáni gyakorlásán , melyen remélhetőleg a délelőtti üldögélés helyett láthatunk majd némi akciót.

részletek

ÉLŐ: A Holland Nagydíj első edzése

Visszatér az F1 Zandvoortba, az első szabadedzés alighanem a pálya és a döntött kanyarok letapogatásáról szól majd - érdekes egy órának nézünk elébe, tartsatok velünk!

részletek

Ez történt a kétkörös Belga Nagydíjon

Egy esős és izgalmakkal teli Belga Nagydíj van kilátásban minden előjel szerint. Élő, szöveges közvetítésünk a futam minden fontos mozzanatáról beszámol.

részletek

Ilyen volt a Belga Nagydíj időmérője

Kövessétek velünk az időmérő eseményeit! A pálya állapota szinte változatlan, de vajon az élen is ugyanez lesz a helyzet? Eddig 2-1 a Red Bullnak, lássuk, mit hoz az időmérő.

részletek

Ilyen volt a Belga Nagydíj harmadik edzése

Tartsatok velünk a Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén, mely az utolsó gyakorlási lehetőség az időmérő előtt. Amennyiben a körülmények is úgy akarják, a várt eső ugyanis megérkezett.

részletek
Olvastad már?