Live cikkek - Formula.hu
Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 19. hétfő

Élő cikkek

A szezon második időmérőjének krónikája

Imolában megkezdődött az első európai versenyhétvége a Formula-1-ben. A pénteki szabadedzéseken a Mercedes, a szombatin a Red Bull bizonyult gyorsabbnak, lássuk ki szerzi meg a pole-pozíciót!

részletek

Ez volt a harmadik imolai szabadedzés

Az F1-es csapatoknak egyetlen órája maradt a felkészülésre, mielőtt Olaszországban megkezdődik az Emilia-Romagna-i Nagydíj időmérő edzése. Kövesd velünk az eseményeket élőben!

részletek

Ez volt a második imolai szabadedzés

Szokatlan időben kezdődik és hatvan percen át tart az F1 második szabadedzése Imolában. Tarts velünk a 14:30-kor induló gyakorláson, amit szokás szerint élőben közvetítünk.

részletek

Ilyen volt az első imolai F1-es edzés

Kezdődik az F1-es hétvége, kövessétek velünk a 11:00-tól 12:00-ig tartó első szabadedzést folyamatosan frissülő élő szöveges közvetítésünkkel.

részletek

Ilyen volt a Bahreini Nagydíj

Max Verstappen indulhat az élről 2021 első F1-es futamán és a fő kérdés az, hogy megbirkózik-e a Mercedesekkel. Kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Az év első időmérője percről percre

Most ugrik a majom a vízbe - ahogy mondani szokták, avagy eljött a pillanat, amikor végre reális képet kaphatunk az egykörös Formula-1-es erőviszonyokról. Vajon kitart Max Verstappen és a Red Bull lendülete?

részletek

A hétvége utolsó szabadedzése percről percre

A pénteki napon Verstappen dominált a Red Bull-lal, lássuk, át tudta-e menteni jó formáját a holland és csapata a kvalifikáció napjára! Kövessétek velünk a harmadik szabadedzést élőben!

részletek

Ilyen volt a Bahreini Nagydíj második edzése

Az idei F1-es szezon második szabadedzését pénteken 16:00-tól 17:00-ig rendezik - kövessétek velünk, hogy vajon megtartja-e éllovas pozícióját a Red Bull, vagy feltámad a Mercedes.

részletek

Így zajlott a szezon első F1-es edzése

Véget ért a három és fél hónapnyi várakozás: a Bahreini Nagydíj első szabadedzésével elstartol a 2021-es Formula-1-es világbajnoki évad – tartsatok velünk az egyórás tréning során!

részletek

Tűzijáték a hajrában az utolsó tesztnapon

Alighogy elkezdődött, már véget is ér a tesztidőszak. A gyakorlás harmadik napja az utolsó lehetőség felkészülni a két hét múlva esedékes szezonnyitóra. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott a bahreini teszt második napja

Egy szombati kétszer négyórás időszakkal folytatódott az F1 előszezoni tesztje Bahreinben. Gyengélkedett majd az élre állt a Mercedes, meghibásodott az Aston Martin és véletlenül motort villantott a Red Bull.

részletek

Így zajlott a bahreini teszt első napja

Az ausztrál versenyhétvége helyett a bahreini teszthétvégét rendezik március 12-14-én: a mezőnynek a szokásosnál kevesebb ideje, mindössze három napja jut felkészülni a szezonra. Szövegesen közvetítjük az eseményeket.

részletek
Olvastad már?