Live cikkek - Formula.hu
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Élő cikkek

Ez volt az F1-es Abu Dhabi Nagydíj időmérője

A 2023-as F1-es szezon utolsó kvalifikációja következik, vajon sikerülhet valakinek meglepnie a két időmérős menőt, Verstappent és Leclerc-t? Kövesd velünk élőben!

részletek

Így zajlott az Abu Dhabi Nagydíj 3. edzése

A 2023-as szezon utolsó szabadedzése következik, vajon kinek sikerül a legjobban ráhangolódni az F1-es Abu Dhabi nagydíj időmérőjére? Kövesd velünk élőben ebben a cikkben!

részletek

Ez volt a második F1-es edzés Abu Dhabiban

Itt már az éles versenyzők ülnek az autókban, jöhet az első igazi szabadedzés Abu Dhabiban: tartsatok velünk!

részletek

Ez volt az Abu Dhabi Nagydíj első edzése

Kezdődik a szezon utolsó F1-es hétvégéje, méghozzá a nyitó tréningen tíz fiatal újonccal az autókban: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott az F1-es Las Vegas-i Nagydíj

A szezon egyik leginkább várt versenyét, a Las Vegas-i Nagydíjat Charles Leclerc várhatja a pole-pozícióból, a másik Ferrari egy vitatott büntetés miatt csak a mezőny közepén. Élő közvetítés!

részletek

ÉLŐ: Az F1-es Las Vegas-i Nagydíj időmérője

Két ferraris és egy mercedeses elsőséget hozó szabadedzés után jön a kvalifikáció az F1 legújabb helyszínén: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ez volt az utolsó szabadedzés Las Vegasban

Vajon megmarad-e a Ferrari előnye és a Red Bull hátránya? Kövessétek velünk az F1-es Las Vegas-i Nagydíj harmadik szabadedzését!

részletek

Így zajlott a Las Vegas-i Nagydíj 2. edzése

A botrányosan induló Las Vegas-i F1-es hétvége egy elhalasztott és meghosszabbított szabadedzéssel folytatódik – a terv most magyar idő szerinti 11:15-ös kezdés. Kövesd velünk élőben itt!

részletek

Eddig tartott az első F1-es edzés Vegasban

Bemutatkozik az új városi pálya, hideg van, este van, új minden: kövessétek velünk az első Las Vegas-i F1-es szabadedzést!

részletek

Ez volt az F1-es Sao Pauló-i Nagydíj

Verstappen Leclerc és a két Aston Martin elől kezdi meg az F1-es Sao Pauló-i Nagydíjat – vajon a sprint után ismét győzni fog? Kövesd velünk az interlagosi futamot élőben itt!

részletek

Ez volt a Sao Pauló-i Nagydíj sprintje

Egy McLaren várja az élről a szezon utolsó F1-es sprintjét, de a Red Bullok és a Mercedesek örömmel törnének borsot Norris orra alá. Kövesd velünk élőben a Sao Pauló-i Nagydíj szombati versenyét!

részletek

Sao Pauló-i Nagydíj: A szétlövés eseményei

Jön a szezon utolsó sprintnapja a rajtsorrendről döntő szétlövéssel – a rendhagyó pénteki Q3 után mennyiben lesz más a szombati rajtsorrend? Szöveges, élő közvetítésünk.

részletek