Live cikkek - Formula.hu
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 25. vasárnap

Élő cikkek

ÉLŐ: A magyar időmérő

A harmadik szabadedzés sem úgy alakult elvégezhető munka szempontjából, ahogy azt a mezőny tervezte, hiszen ott is csak 50 perc állt a csapatok rendelkezésére. Jöhetett az időmérő.

részletek

A 3. magyar szabadedzés

Tegnap az esős idő miatt az átlagoshoz képest jóval kevesebb érdemi körözés zajlott, így nagy tumultusra volt kilátás a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, hogy behozzák a munkát.

részletek

Ilyen volt a Magyar Nagydíj második edzése

Ismét izzítjuk szöveges közvetítésünket a Hungaroringről, az FP2-vel folytatódik a magyar F1-es versenyhétvége. Kövesd velünk!

részletek

Vizes-száraz volt az első szabadedzés

Nem titok, számunkra a szezon legjobban várt versenye következik. Az akció péntek délelőtt indul: kövessétek a nyitó szabadedzés eseményeiről beszámoló, folyamatosan frissülő szöveges közvetítésünk!

részletek

A Német Nagydíj őrületének minden pillanata

A szezon első eső által befolyásolt versenyét futja a Formula-1 mezőnye Hockenheimben. Kövessétek a fejleményeket élő szöveges közvetítésünkben, biztosan izgalmas lesz!

részletek

A hockenheimi időmérő percről percre

Kövessétek velünk a Formula-1-es mezőny kvalifikációját Hockenheimből élő szöveges közvetítésünk segítségével, amelyből kiderül, megtartja-e eddigi előnyét a többiekkel szemben a Ferrari.

részletek

A harmadik szabadedzés legfontosabb eseményei

Az időmérő edzés előtti utolsó gyakorlás veszi kezdetét délben. A Ferrari a kvalifikáció napjára is átmentette vajon jó formáját, vagy erőre kap a Mercedes? Tartsatok velünk és kiderül!

részletek

Ez volt a Német Nagydíj 2. edzése

Folytatódik a hockenheimi hétvége első napjának programja 15 órakor. Kövessétek az eseményeket folyamatosan frissülő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott a Német Nagydíj első edzése

Elrajtol a Német Nagydíj hétvégéje, az első szabadedzésre a megszokott időben kerül sor - kövessétek az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott az őrült 70. Brit Nagydíj

Silverstone-ban következik a szezon tizedik futama, amelyen az első sorból induló Mercedesek tűnnek a favoritnak, de nincs messze a Ferrari és a Red Bull sem: tartsatok velünk a verseny során!

részletek

Így zajlott a Brit Nagydíj időmérő edzése

Kövesd velünk élőben a Brit Nagydíj izgalmasnak ígérkező időmérő edzését, percről percre frissülő szöveges közvetítésünkben! Vajon a Mercedes, a Ferrari, vagy a Red Bull pilótái szerzik meg a pole-t Silverstone-ban?

részletek

Esős és szoros volt a harmadik brit edzés

Kövessétek velünk a silverstone-i hétvége utolsó tét nélküli gyakorlását élő, szöveges közvetítésünk segítéségével - vajon ki kerül a legjobb formába az időmérő előtt?

részletek
Olvastad már?