Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Élő cikkek

Így telt a második F1-es szabadedzés

A szokásosnál jóval nagyobb tétje is lehet a Japán Nagydíj második szabadedzésének, a tájfun mindent boríthat - kövessétek az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott az F1-es Orosz Nagydíj

Sorozatban negyedszer egy Ferrari várja az élről azt a Szocsiban rendezett viadalt, amelyet eddig a Mercedesen kívül egyetlen más csapat sem tudott megnyerni. Kövessétek élő szöveges közvetítésünket!

részletek

A szombati események Szocsiból

Élesedik a helyzet az Orosz Nagydíjon, az utolsó szabadedzés után 14 órakor következik az időmérő. Kövessétek az eseményeket szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez történt a pénteki szabadedzéseken

Öt nappal a Szingapúri Nagydíj leintése után ismét felbőgnek az F1-es motorok, megérkezett a mezőny Oroszországba. Kövessétek a Szocsiban zajló eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

ÉLŐ: Szingapúri Nagydíj - A verseny

Charles Leclerc várhatja az élről a rajtot Szingapúrban, mellőle Lewis Hamilton indul. Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj történéseit élő szöveges tudósításunkban.

részletek

ÉLŐ: Az időmérő edzés Szingapúrból

Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj hétvégéjének szombati eseményeit, amelyekről szokás szerint élő szöveges közvetítésünkben számolunk be percről percre.

részletek

A pénteki szingapúri edzések történései

Megkezdődik a Formula-1-es versenyszezon legkimerítőbb hétvégéje. Kövessétek a pályán és körülötte zajló történéseket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Ez történt az Olasz Nagydíj hétvégéjén

Az F1-es Olasz Nagydíj hétvégéjén rendhagyó élő hírfolyammal jelentkezünk, benne csütörtöktől vasárnapig folyamatosan frissülő helyszíni érdekességekkel, exkluzív információkkal és a pályán zajló történésekkel.

részletek

Így zajlott a mozgalmas Belga GP

Végre visszatért a Formula-1 a nyári szünetet követően, azonban nem lehet felhőtlen az örömünk. Egy szomorú hétvége lezárása következik a Belga Nagydíjjal, tartsatok velünk!

részletek

Ez történt Belga Nagydíj időmérő edzésén

A spái hétvége eddigi részeit a Ferrari uralta, a Mercedes jelentős hátránnyal küzdött, a Red Bull pedig valahol a két csapat között leledzett. Ez volt mostanáig, jöhet az időmérő edzés.

részletek

A Belga Nagydíj harmadik edzése

A két pénteki tréninget a Ferrari besöpörte: szombaton délben egy harmadik, 60 perces tét nélküli felkészülés áll még a mezőny rendelkezésére, melyről a Formula.hu élő közvetítésben számol be.

részletek

Így zajlott a spái második szabadedzés

Egy rövid szünet után újra benépesíti az F1 mezőnye a versenynaptár leghosszabb pályáját, következik a Belga Nagydíj második szabadedzése. Nézzük, mire képes a mezőny a Mercedes ellen.

részletek
Olvastad már?