Live cikkek - Formula.hu
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Élő cikkek

Abu Dhabi Nagydíj – Időmérő

Jön az idei F1-es szezon utolsó időmérője, vajon kié lesz a pole? Legyőzhető-e a Red Bull, veszélyes-e a Mercedes? Tartsatok velünk!

részletek

Ez volt az F1-es szezon utolsó szabadedzése

A szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj harmadik gyakorlása következik, most hangolhatnak a csapatok az időmérőre: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott a második edzés Abu Dhabiban

Jön a második, már mérvadóbb gyakorlás az F1-es szezonzáró hétvégéjéből: elsőre a két Mercedes diktálta az iramot, most viszont kiderül, hogy mennyire valós Russellék előnye.

részletek

Így kezdődött az F1-es szezonzáró

Az Abu Dhabi Nagydíj első szabadedzése egyben az idény utolsó ilyen jellegű feladata lesz a mezőny számára, kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

ÉLŐ: A Sao Pauló-i Nagydíj

A két Mercedes indul az első sorból, a két Red Bull a másodikból: a Ferrarik hátulról támadhatnak, előzetesen nem róluk fog szólni a futam. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ez történt a brazíliai sprintkvalifikáción

Brazília adhat otthont az idei szezon utolsó sprintfutamának, ahonnan óriási meglepetésre Kevin Magnussen rajtolhat az élről. Kövessék velünk élőben az eseményeket.

részletek

Ez volt a második interlagosi edzés

Az időmérő után, a sprint előtt rendeznek még egy szabadedzést a Sao Pauló-i Nagydíjon az F1-esek számára, ráadásul szokatlan módon lesz egy vendégszereplő is: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott az interlagosi időmérő

Red Bull, Ferrari, Mercedes: legyőzhető-e Max Verstappen, ki indulhat az élről a szombati sprinten Brazíliában? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a következő egy órában.

részletek

Sao Pauló-i Nagydíj, első edzés

Indul a brazil hétvége a pénteki szabadedzéssel, amelyet a sprintformátum miatt este már az időmérő követ – így a szokásosnál sokkal nagyobb súlya lesz a gyakorlásnak. Kövessétek velünk!

részletek

Így szerezte idei 14. győzelmét Verstappen

Max Verstappen indul a pole-ból, a két Mercedes vadászik rá, de egy ország szorít Sergio Perez sikeréért, míg a Ferrarik sikerére előzetesen magasabb a szorzó. Kövessétek velünk a Mexikói Nagydíjat!

részletek

Ez történt a mexikói időmérő edzésen

A szabadedzések alapján a Mercedes pilótái könnyen meglepetést okozhatnak a mexikói kvalifikáción. Kövessék velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünk által.

részletek

Ez volt a Mexikói Nagydíj harmadik edzése

Pénteken nem tudtak kellő mennyiségű információt gyűjteni a csapatok, így nagyon fontos lesz a haramdik szabadedzés: kövessétek velünk az eseményeket szöveges közvetítésünkben!

részletek