Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

Élő cikkek

Így indult a Spanyol Nagydíj hétvégéje

Startol a 2020-as Formula-1-es szezon hatodik versenyhétvégéje - kövessétek az első gyakorlás történéseit élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

A 70. Évfordulós Nagydíj eseményei

Jubileumi futamot tart az 1950-ben megszületett Formula-1. A helyszín Silverstone, a pole-pozícióban pedig Valtteri Bottas: kövessétek velünk a vasárnapi futam eseményeit!

részletek

Így alakult az időmérő Silverstone-ban

Elérkeztünk a 70. Évfordulós Nagydíj időmérő edzéséhez, melynek toronymagas favoritja a Mercedes. Frissülő, szöveges közvetítésben számolunk be az eseményekről.

részletek

Így zajlott a 70. Évfordulós GP utolsó edzése

Pénteken egy-egy edzést húzott be Bottas és Hamilton, most pedig jön az időmérő előtti utolsó gyakorlási lehetőség Silverstone-ban – tartsatok velünk a szombat délelőtti tréning során!

részletek

Ez volt a 70. Évfordulós GP második edzése

Menetrend szerint pénteken délután megkezdődik a különleges elnevezésú F1-es versenyhétvége második szabadedzése. Kövesd velünk élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

A 70. Évfordulós Nagydíj első edzése

Különleges elnevezésű versenyhétvégével folytatódik Silverstone-ban a 2020-as szezon. Frissülő, szöveges közvetítésünk beszámol a nagydíj minden fontos mozzanatáról.

részletek

Gumigyilkolászással végződött a Brit Nagydíj

Kövessétek velünk a Formula-1-es Brit Nagydíj eseményeit élő szöveges közvetítésünk segítségével!

részletek

Ilyen volt a Brit Nagydíj időmérő edzése

Szombat délben már visszatért a csúcsra a Mercedes, de a Red Bull Max Verstappennel nem volt messze - beleszólhat a pole kérdésébe, vagy Lewis Hamilton és Valtteri Bottas játssza le egymás között?

részletek

Ilyen volt a Brit Nagydíj második edzése

Kövessétek velünk a második gyakorlás eseményeit élő szöveges közvetítésünkben - mindenről beszámolunk, ami történik, például arról, hogy Nico Hülkenberg mire képes a Racing Pointtal.

részletek

Így zajlott a Brit Nagydíj első edzése

Egy hét pihenő után jön az újabb tripla első felvonása az F1-ben: következik a Brit Nagydíj Silverstone-ban, amelynek első 90 perces szabadedzését kövessétek élő szöveges tudósításunkkal!

részletek

Így nyerte Hamilton a Magyar Nagydíjat

Még el sem kezdődött a verseny, Max Verstappen már a rajtrácsra kivezető körén beleállította a falba a Red Bullt. A szezon első esős futamát kövessétek velünk élőben!

részletek

Így zajlott a Magyar Nagydíj időmérője

Szombat délután borongós ég alatt zajlik a 35. Magyar Nagydíj kvalifikációja. Kövessétek velünk az időmérő történéseit: a Formula.hu szövegesen, képekkel közvetít az eseményekről.

részletek
Olvastad már?