Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Élő cikkek

Az Eifel Nagydíj időmérő edzése

Egy extrém rövid gyakorlási lehetőség után tétre megy a játék a Nürburgringen, ahol 15 órakor megkezdődött a hétvége kvalifikációja. Kövesd velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Az Eifel Nagydíj egyetlen edzésének sztorija

Szombaton végre száraz idő köszöntött a Nürburgringre, így a törölt pénteki események után birtokba vehetik a pályát a versenyzők. Kövessétek mindezt élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

A második (első) edzés a Nürburgringen

Hivatalosan a második szabadedzés kezdődik 15 órakor az Eifel Nagydíj pénteki napján, az első azonban elmaradt köd miatt. Szövegesen közvetítjük az eseményeket.

részletek

ÉLŐ: Az Eifel Nagydíj első edzése

Kezdődik az F1-es hétvége a Nürburgringen, ahol elég télies időjárás fogadta a mezőnyt - kövessétek velünk az első szabadedzést (is) élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Orosz Nagydíj, a futam eseményei

Idén először nagy közönség, harmincezer néző előtt tartanak egy Formula-1-es versenyhétvégét. Lewis Hamilton rekordbeállításra, 91. győzelmére készül Szocsiban. A Formula.hu szövegesen tudósít az eseményekről.

részletek

ÉLŐ: Az Orosz Nagydíj időmérő edzése

Alighanem Lewis Hamilton és Valtteri Bottas közt dől majd el a pole-pozíció sorsa Szocsiban, de a harmadik helyért nagy csata várható a Red Bullok, a McLarenek és a Racing Pointok között.

részletek

Így uralta a Mercedes a harmadik edzést (is)

Még egy szabadedzést teljesít a mezőny szombaton délelőtt az időmérőt megelőzően Szocsiban, ahova jelentős számú közönséget engednek be. Szövegesen közvetítünk az eseményekről.

részletek

A bejelentéstől hangos 2. edzés eseményei

A második 90 perces gyakorlás Szocsiból - kövessétek a történéseket élő szöveges közvetítésünkben a hétvégén, amelyen Lewis Hamilton beérheti Michael Schumacher győzelmi rekordját.

részletek

Ez mind történt az Orosz Nagydíj első edzésén

Idén először jelentős számú közönség – napi harmincezer néző – előtt versenyez a Formula-1. Szövegesen-képekkel közvetítjük az év 10. nagydíjának eseményeit.

részletek

Így zajlott a 88. Le Mans

A tervezettnél három hónappal később, de végre elérkezett a 88. Le Mans-i 24 órás verseny, melyről szokásainkhoz híven folyamatos élő közvetítést olvashattok szombat délutántól egészen a verseny leintéséig.

részletek

Ez volt az eseménydús Toszkán Nagydíj

15:10-kor elrajtol a Ferrari ezredik Formula-1-es futama, amelyen a Mercedes rajtol az első és a Red Bull a második sorból - kövessétek velünk a mugellói Toszkán Nagydíjat!

részletek

Napsütötte Toszkána – az F1-es időmérő

Itt az F1-történelem első időmérő edzése Mugellóból. Az új pályán is megállíthatatlan lesz a Mercedes, vagy elkaphatja őket az igencsak agilisnak tűnő Red Bull? Kiderül élő szöveges közvetítésünkben!

részletek
Olvastad már?