Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Retro hírek

Archív: Lauda kiszállna Schumacher helyében

A háromszoros világbajnok osztrák unná, ha mindig győzne, Ron Dennis szerint a friss világbajnok Alonso még nem bizonyított, kiderült Rosberg bizarr kiesésének oka. Barrichello Kínában, Alonso Szingapúrban nyert szeptember 26-án.

részletek

F1-Archív: Nem bíznak Raikkönenben

Fernando Alonso világbajnok lesz, egy nagy körrel megveri Sebastian Vettelt, Michael Schumacher hibázik, Rubens Barrichello pole-t szerez - szeptember 25-ei hírcsokrunk.

részletek

F1-Archív: Robbantás miatt nyomoznak

Barrichello apa lett, Hamilton megnevezte a naptár legrosszabb kanyarját, az orosz rendőrség gyilkossági kísérlet ügyében nyomoz - ezeket a híreket olvashattuk szeptember 24-én.

részletek

F1-Archív: A vécében simult el a vita

Szokatlan helyen simított el nézeteltérést a két F1-es, Ecclestone éremrendszert javasol, Schumacher az indianapolisi téglák miatt aggódik: ezek voltak a hírek szeptember 23-án.

részletek

F1-Archív: Büntetés jár a taxizásért

Hamilton bíróság előtt, Maldonado az első rajtsorban, az eltiltott Briatore nem vágyik vissza, Vettel kétszer is győz Szingapúrban szeptember 22-én – a nap F1-es hírei 2000 óta.

részletek

Goodwood Revival: Éljen a dicső múlt!

Ami volt. A múlt szép pillanatai. Ki nem szeretné még egyszer átélni, látni azt, amihez kellemes emlékek fűzik? Helyszíni beszámolónk a sztárversenyzőket felvonultató Goodwood Revivalról.

részletek

F1-Archív: Button egyre kevésbé türelmes

A kolumbiai aláír a Williams csapatához, Vettel, Hamilton és Leclerc ellenzi a fordított rajtrácsos ötletet, Button pedig már nem sokáig tud türelmes maradni. Ezek voltak szeptember 21-e hírei.

részletek

F1-Archív: Vettel harmadik sikere vörösben

Verstappen és Hamilton egymással küzd Szingapúrban, piros oldalfalú gumikat szeretne a Bridgestone, Zanardi felébred a mesterséges kómából. Ezek voltak szeptember 20. F1-es hírei az elmúlt húsz évben.

részletek

„Alonso lefizette a McLaren dolgozóit”

A McLaren Formula-1-es csapatának egykori szerelője, Marc Priestley elmesélt egy 2007-es történetet, mely szerint Alonso pénzzel akarta megvenni a dolgozók szimpátiáját Lewis Hamiltonnal szemben.

részletek

F1-Archív: Raikkönen nem a megfelelő

Ez volt Niki Lauda véleménye a Jégember átigazolásakor, de szeptember 19-én olvashattunk Verstappentől bocsánatot nem kérő Vettelről és Montoya elleni vb-finálét váró Schumacherről is.

részletek

F1-Archív: Piquet már rég szólt a csalásról

Vettel nagyon ritkán követi el kétszer ugyanazt a hibát, Sutil viccnek tartja a büntetéseket, Panis visszavonul, Schumacher kétli, hogy Rossi valaha az F1-be jön: ilyen híreket olvashattunk szeptember 18-án.

részletek

F1-Archív: Raikkönen beszélgetni akar

Rosberg lealázza a mezőnyt Szingapúrban, Vettel sajnálja a Red Bull-Renault-t, Lauda kiakad, Raikkönen beszélgetni akar Schumacherrel, aki azon gondolkodott, hogy befejezi a versenyzést.

részletek