DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. április 1. szombat

Egyéb hírek

A szerencsejáték helyzete Magyarországon

Nézzük meg közelebbről, milyen szabályozások érvényesek a magyarországi szerencsejátékosok számára.

részletek

Biztonságtechnika magasfokon

Mindenki biztonságra törekszik, ami nem véletlen, hiszen minden percben veszélyek leselkednek ránk. Szerencsére számos eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a saját és a családunk testi épségét és az értékeinket, otthonunkat megvédjük.

részletek

Létrák és állványok – Nem mindegy

A munkaállványok nem csak építkezéseken tesznek jó szolgálatot. Az úgynevezett létraállványok és multifunkciós állványok számos otthoni vagy kisebb munkálatokhoz is jól jöhetnek.

részletek

Mirkóczki és Knezsik az Open Road Tourról

Hatvan, Eger, Mezőkövesd, Szerencs és Sárospatak is felkészülten várja az Open Road Tour motoros túra hazai és külföldi résztvevőit, akik ezúttal a legendás amerikai motormárka, a Harley-Davidson 120 éves születésnapját is köszöntik.

részletek

AMTS 2023: a szezon méltó nyitánya

Rengeteg élmény, egy belépővel – és még egy autót is nyerhetsz! Jön a 2023-as AMTS a Hungexpón: színes felhozatal, rengeteg program és 100.000 négyzetméternyi élmény várja a látogatókat!

részletek

Forma-1: érdekes tények

A Forma-1 minden idők legizgalmasabb versenye. Nem véletlenül nevezik a profi pilóták által vezetett autókat egy meteorit után versenyautóknak.

részletek

Megújult a Can-Am Outlander

A houstoni világpremiert követően Prágába reptették a minden terepen boldogulni képes négykerékhajtású quadokat. Ez volt az utóbbi 10 év legnagyobb ATV bemutatója a világ egyik legnagyobb és legrégibb quad gyártójánál, a BRP csoporthoz tartozó Can-Amnél.

részletek

Te hogy állsz a tavaszi nagytakarítással?

Bár néha-néha még megmutatja az erejét a tél, azért bizakodásra ad okot az, hogy egyre melegednek a nappalok, hosszabb ideig van világos, és már a természet is kezd felébredni téli álmából.

részletek

A testben lévő gyulladás ellen tenni kell!

Számos olyan eset állhat fenn, amikor a test bizonyos részén akut és krónikus gyulladás jön létre, ami ellen nyilvánvalóan tenni kell valamit.

részletek

Szövegírás kurzus vállalkozóknak

A szövegírás minden cég életében egy kikerülhetetlen területet jelent. Megfelelő készségekre, fordulatos megfogalmazásra, történetmesélésre egyaránt szükséged lehet.

részletek

Az edényszárítók használatának előnyei

Egy háztartásban számos feladat elvégzése vár az emberre nap mint nap, hétről hétre, és ennek egyik fő területe a konyha, ahol minden napszakban találni tennivalót.

részletek

Milyen jövőt teremt számunkra az AI?

Bár az AI már most jelentősen megváltoztatta a világunkat, valójában a változás még csak most kezdődik. Íme a szakértők elképzelése arról, hogy milyen lesz majd az élet 2050-ben!

részletek