DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Egyéb hírek

Rendőrkutya és versenyzők a gyermeknapon

Egy közel száz éves Lanz Bulldog traktor, a Can-Am 2024-es Traxter erdőjáró modellje, és Jack, a legendás magyar rendőrkutya.

részletek

Eredményes fürdőszoba-felújítás saját kezűleg

A tavasz beköszöntével sokunk számára az az időszak is megérkezik, amikor a közvetlen környezetünket is szeretnénk kicsit felfrissíteni, újjávarázsolni.

részletek

Egy társasjáték, nem csak az intimitásról

A felnőtteknek szóló társasjátékok kapcsán mindenkinek elsőre az intimitás ugrik be, de ez a játék annál többről szól.

részletek

Amit a Zalakarosi Fürdőről tudni érdemes

A Zalakarosi Fürdő több mint fél évszázaddal ezelőtt, már 1965-ben megnyitotta kapuit. Azóta több mint 30 millió látogató fordult meg ott, és ez a szám folyamatosan növekszik.

részletek

Ezeket a hibákat ne kövesd el az ágyban!

Bizonyára Te is sokat olvasol a témában, hiszen ki az, aki hibát szeretne véteni együttlét közben. Nagyon sok olyan dolog van, amelyet nem szabad közben csinálni.

részletek

A visszlízinggel azonnal pénzhez juthatunk

A különböző pénzügyi konstrukciók igénybevétele és ügyintézése során kiemelten fontos a gyorsaság. Ha rövid időn belül szabadon felhasználható, nagyobb összegre van szükségünk, ráadásul kedvező feltételek miatt, akkor alig találhatunk jobb megoldást a visszlízing mellett. De egyáltalán miről szól ez a konstrukció?

részletek

Pepe Coin Alternative: 50-szer több?

A bomlasztó innovációkkal jellemezhető piacon a Hump Token (HUMP) a jól ismert mémérmék, például a Pepe Coin (PEPE) életképes helyettesítőjeként jelenik meg.

részletek

Milyen a monoblokkos WC-csésze?

A fürdőszobák egyik, ha nem a legfontosabb kiegészítője a WC-csésze. Ma már többféle kialakítás, forma, méret közül lehet válogatni.

részletek

A Nürburgring magyar sztárja a gyermeknapon

800 éve Nürburgiak jöttek Felnémetre, szombaton a Nürburgring magyar sztárja jön a felnémeti gyermeknapra: Molnár Bendegúz kétszer győzött az embert próbáló Zöld Pokolban.

részletek

A Bonk versenytársa emelkedik

A kriptovaluták rohanó világában heves rivalizálás zajlik, és a befektetők folyamatosan keresik a következő nagy esélyt. Egy lehetséges út, ami izgalmat kelt a kriptovaluták világában, a Hump Token.

részletek

Miért érdemes elektromos járművet venni?

Nem véletlen, hogy egyre többen választanak elektromos járműveket a közlekedéshez. Számos előnyük van ezeknek az eszközöknek, amelyeket igyekeztünk összegyűjteni ebben a cikkben.

részletek

Nyáron milyen focicipőt húzzunk fel?

Megérkezett a nyár, ami egy dolgot jelent: ideje felkészülni a nagy hőségre, a tikkasztó melegre. Persze emellett rengeteg előnye is van: egyre több időt tölthetünk a szabadban, kiszabadulhatunk az otthon fogságából.

részletek