Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Nemzetközi hírek

Jimmie Johnson nem vállalja a teljes szezont

Egyik szériában sem vállal már teljes szezont 2023-tól kezdve a NASCAR hétszeres bajnoka, aki tavaly óta az IndyCar mezőnyét erősítette, a versenyzéstől pedig továbbra sem távolodik el teljesen.

részletek

Az F4-et célozza a gokart-vb ezüstérmese

Történelmi sikert ért el nemrég Hideg Ádám az FIA gokart-világbajnokságán, ahol másodikként ért célba a döntőben. Jövőre kategóriát lépne, 2024-ben pedig már Formula-4-ben szerepelne.

részletek

F2: Éljen a bajnok, vesszen a bajnok

Idei Formula-2-es bajnoki címének megszerzését követően a brazil Felipe Drugovich nemtetszését fejezte ki azon szabály kapcsán, mely szerint az adott év bajnoka a következő évben már nem indulhat.

részletek

Kiss Norbert negyedszer is Európa-bajnok!

Kiss Norbert úgy vágott neki a napnak, hogy már most bebiztosíthatta elsőségét, és megszerezhette pályafutása negyedik EB címét. A Révész Racing pilótájának ez a vasárnapi első futamon sikerült.

részletek

Kiss Norbi: Pole, győzelem és második hely

A franciaországi Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, Kiss Norbert a szombati időmérőn is megállíthatatlan volt és megszerezte az első rajtkockát.

részletek

Legendás pályán Kiss Norberték

Belgium után a hétvégén Franciaországban, a legendás Le Mans-ban folytatódik a kamion Európa-bajnokság, ahol Kiss Norbert akár már be is biztosíthatja negyedik Eb-címét.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

Motegiben indítja távol-keleti túráját a MotoGP, de lesz ezen felül magyar érdekeltségeket felvonultatva Kamion-Eb, TCR Europe, ETCR és Superbike, valamint DTM és Extreme-E is – itt a menetrend.

részletek

Kilenc magyar az Autósport Játékokon

Két év kényszerszünet után az idén októberben újra megrendezik a Motorsport Gamest, ahol kilenc magyar versenyző összesen hét kategóriában fogja képviselni hazánk színeit.

részletek

Hideg Ádám második az FIA gokart-vb-n

A magyar gokartsport legnagyobb sikerét érte el Hideg Ádám a sarnói FIA gokart-világbajnokság OKJ kategóriájában, ahol hatalmas küzdelemben szerezte meg a második helyet.

részletek

Véget ért Kristoffersson sorozata

A svéd címvédőt négy elsősége után a portugál forduló második napján büntetés fosztotta meg az újabb győzelemtől. Helyette Niclas Grönholm diadalmaskodott, akinek eddig nem jött ki a lépés.

részletek

4/4: Kristoffersson megállíthatatlan

A Ralikrossz-világbajnokság portugáliai állomásának szombatján is dominált a svéd: egyetlen futamot nem ő nyert a nap során, de azt is csak defekt miatt, így továbbra is hibátlan a 2022-es mérlege.

részletek

Véget ért a szezon Tóth László számára

Az elmúlt hétvégén az olaszországi Monzában véget ért az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonja, amelyet egy, még ebben a versenysorozatban is ritka háromhetes erőltetett menetet zárt le.

részletek