Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

Nemzetközi hírek

A Mercedes kettős sikerrel az FE csúcsán

Az újonc Mercedes a Formula-E szezonzáróján szerezte meg első győzelmét a sorozatban: Stoffel Vandoorne a pole-ból nyert, Nyck de Vries a hajrában biztosította be a kettős diadalt.

részletek

Bemutatták Kiss Norbert versenykamionját

Magyar csapat, magyar pilóta a kamion EB-n! Kiss Norbert és a Révész Truck Racing Team hivatalosan is bemutatta azt az MAN versenykamiont, mellyel a 2020-as sorozatban indul.

részletek

Alonso 5. hellyel tért vissza Indianapolisba

A tavalyi lebőgés után sokkal biztatóbban indult a 2020-as Indy 500 programja a kétszeres F1-es világbajnok számára, aki a közvetlen élmezőnyben zárta az első edzésnapot. Hinchliffe az élen.

részletek

Magyar résztvevő az Aston Martin akadémiáján

A nemzetközi motorsportok globális visszatérésével kezdetét veszi az Aston Martin Racing Driver Academy 2020-as évadja is, amelyben folytatják a hosszú távú GT-versenyzés sztárjainak keresését.

részletek

Rowland nyert, Rast beugróként dobogón

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a pole-ból induló nissanos pilóta első sikere a szezon utolsó előtti versenyén. Robin Frijns és az utolsó körben előző beugró kétszeres DTM-bajnok még a dobogón.

részletek

MOL Racing Team: Ismét közbeszólt a vírus

A Lettországban érvényes előírások és a szervező járványügyi intézkedései miatt gyakorlatilag lehetetlenné vált, hogy a MOL Racing Team versenyzői elinduljanak az ERC idei második futamán.

részletek

Megjött az Indy 500 nevezési listája

Az IndyCar állandó mezőnye, Alonso és Castroneves a 33 fős névsoron az augusztus 23-i versenyre: a létszám azt jelenti, hogy az időmérőn senkinek sem kell aggódnia a sikertelen kvalifikáció miatt.

részletek

Da Costa: A Red Bull nélkül nem lennék bajnok

Antonio Felix da Costa Formula-E-ben szerzett bajnoki címét az előzmények teszik igazán romantikussá: a portugálnak nehéz útja volt a sikerekig, de végre korábbi lekörözői gratulálnak neki a dobogón.

részletek

Vergne nyert, da Costa az FE új bajnoka

Végig csak tizedek választották el egymástól az élen a DS Techeetah és a Nissan versenyzőit a Formula-E negyedik berlini versenyén, és még az eső is megérkezett, de semmi nem akadályozhatta meg Antonio Felix da Costát, hogy a sport csúcsára érjen.

részletek

F2: Schumacher és Svarcman ütközött az élen

Nevető harmadikként Yuki Tsunoda győzött Silverstone-ban vasárnap, miután két körrel a leintés előtt Mick Schumacher előzése közben összeakadt a két Prema. A német így is második lett, az orosz nullázott.

részletek

Günther a hajrában vadászta le Vergne-t

Hiába vezetett sokáig a pole-ból induló Vergne, a BMW-s a hajrában megelőzte őt, sőt a legvégén már nem a francia, hanem Frijns ellen kellett védekeznie. A bajnokságot vezető Da Costa negyedik lett.

részletek

F2: Ilott nyert és vezeti a bajnokságot

A Ferrari junior pilótája szombaton futamgyőzelemre váltotta a Silverstone-ban tegnap megszerzett pole-pozícióját, ezzel átvette Shwartzmantól a tabella első helyezését.

részletek
Olvastad már?