Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 9. csütörtök

Nemzetközi hírek

Szalay: Elveszítettük az összes támogatónkat

Folyamatosan mondják le vagy halasztják a versenyeket az autósportban – az elmúlt hetekben ez már-már megszokottá vált. Szalay Balázs szerint azonban nem ez a legnagyobb baj…

részletek

Wickens Zanardi autójával térne vissza

Lassan 20 hónapja, hogy Robert Wickens elszenvedte súlyos sérüléssel járó balesetét az IndyCar poconói futamán. Lábainak mozgása még mindig nem elég jó ahhoz, hogy normál versenyautóba üljön, de van egy ötlete.

részletek

Hyundai-főnök: Nyár végén lesz verseny

Interjút adott a roomnews-nak Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatvezetője, aki a cég németországi központjához közeli otthonából beszélt a koronavírus miatt megváltozott helyzetről és a motorsport jövőjéről.

részletek

A LIQUI MOLY beszáll a túraautó-világkupába

Újdonság a LIQUI MOLY hosszú motorsport-történetében: A német olaj- és adalékspecialista először válik egy gyári csapat partnerévé. A márka a Hyundai Motorsports oldalán száll be a WTCR-be.

részletek

Herczig bízik benne, hogy idén még autóba ül

Önkéntes karanténban várja a koronavírus-járvány végét Herczig Norbert. A négyszeres abszolút magyar ralibajnok versenyző elmondta: a bizonytalanságot viseli legnehezebben a jelenlegi helyzetben.

részletek

Új festést kapott Michelisz az idei évre

Bemutatta négy 2020-as WTCR-gépének színeit a Hyundai – természetesen online. Michelisz autóján sötétkék helyett a piros lesz hangsúlyos.

részletek

Alonso: Amíg ez tart, nincs kedvem harcolni

A kétszeres F1-es világbajnok még nem tudja, hogy mi lesz a szezonjával, de egyelőre nem is nagyon tud ezen gondolkodni - majd ha vége a koronavírus-járványnak, akkor meglátja.

részletek

Csapatot és márkát is vált idén Kiss Norbert

Négy évig igyekezett visszahódítani az Európa-bajnoki címet a Tankpool24 csapattal és a Mercedesszel a kontinensszéria kétszeres győztese. Magyar csapattal és a korábbi sikereket hozó márkával próbálkozik újra.

részletek

Felforgatta naptárát, júliusban kezd a DTM

A legnagyobb sorozatok elmúlt hetekben bejelentett halasztásait figyelve feltűnhetett, hogy a Német Túraautó-bajnokság a járvány dacára nem nyúlt áprilisban startoló versenynaptárához – mostanáig.

részletek

Versenyautók merészkedtek a pályára Japánban!

Ebben a kényszerszünetben a technikai sportok iránt vágyakozók a legkisebb dolgoknak is tudnak örülni, és oly sok törlés után végre érkezett egy biztató jel: élő sportesemény zajlott a Super Formula fuji tesztjén.

részletek

Habsburg katonaként segít a válságban

Járvány idején a legtöbb autóversenyző biztonságos helyre vonult, nehogy egy esetleges fertőzés keresztbe tegyen idei szezonjának, Ferdinand Habsburgnak azonban kötelessége a segítségnyújtás.

részletek

Nagy Dániel a WTCR bajnokánál folytatja

A TCR kategóriában 2015-ben bemutatkozó, a WTCC-t is megjárt magyar versenyző a TCR Europe versenyein indul a BRC színeiben, a 21 éves pilóta Hyundai i30N TCR autóján a 99-es rajtszám szerepel majd.

részletek
Olvastad már?