DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Nemzetközi hírek

FIA-világbajnokság jön Magyarországra

Február végén megérkezett a Ralikrossz-vb idei versenynaptára, ám tartogatott egy nagy meglepetést: július 27-28-án először versenyez a csúcskategória hazánkban.

részletek

Tereprali-vb: Al-Attiyah növelte előnyét

Ezúttal Guerlain Chicherit volt a leggyorsabb, de Nasser Al-Attiyah tovább növelte az előnyét a tereprali-vb második futamán, Abu Dhabiban.

részletek

Pitwall Talk: Miért nézzük a WEC-t?

Hétvégén Katarban a népszerűsége csúcsain járó WEC 2024-es szezonja is elrajtol: mit kell tudni róla és miért érdemes nézni?

részletek

Porsche-vezetés a prológon, sehol a Toyota

Mind a négy tesztszakasz során egy Porsche volt a leggyorsabb Katarban, jó formában a Cadillac, a Peugeot és a Ferrari, a Toyota viszont csak tízen kívül.

részletek

Al-Attiyah vezeti a tereprali-vb 2. futamát

A katari klasszis kezdett a legjobban Abu Dhabiban, ahol a Toyoták ellen harcol a Prodrive Hunterrel.

részletek

Előny lesz a magyaroknak a Rally Hungary?

Ismertebb pályák, de murvás talaj – vajon nagyobb vagy kisebb előnyt jelent ez majd a magyar mezőny számára az ERC-sztárokkal szemben? Vincze Ferenc beszélt erről.

részletek

WRC: Megbukik az új pontrendszer?

Vincze Ferenc, a Formula.hu raliszakértője szerint az új rendszer nem hozza azt, amit vártak tőle, viszont generált egy új problémát.

részletek

Shakedown: Milyen lesz a Rally Hungary?

Vincze Ferenc és Gobodics Tamás ezúttal a hazai versenynaptár, a Rally Hungary, valamint a hétvégi WRC-futam érdekességeit beszélte át a Formula.hu ralis hírműsorában.

részletek

Le Mans: 23 Hypercar, 62 autó a listán

A teljes szezonra nevezett 19 egység mellett még négy trió rajthoz áll a csúcskategóriájában a WEC ékkövének számító 24 órás versenyen.

részletek

WRC: Lappi nyert, de Evansé a legtöbb pont

A Rali-vb új pontrendszere elhozta az első furcsaságot: ugyan WRC-karrierje második győzelmét aratta a Hyundai finnje, de így sem ő viheti haza a legtöbb pontot.

részletek

Ezek a juniorok élveznek F1-es támogatást

Nyolc F1-es csapat 21 juniorját láthatjuk idén a Formula-2 és a Formula-3 mezőnyeiben – lássuk, melyik ifjú tehetségeket támogatják az istállók az alsóbb kategóriákban!

részletek

Ralihíradó: Rovanpera és Al-Attiyah kiesett

Kiemelt futamot rendeztek Finnországban és Katarban, magyar autóval született Solberg-győzelem Norvégiában, tesztelt a Hyundai, jön a Dacia: ez történt az elmúlt egy hétben a rali világában.

részletek