DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Podcast hírek

Tönkreteszi-e a Liberty a MotoGP-t?

Felvásárolta a Dornát az F1 tulajdonosa, de mit jelenthet ez a MotoGP-re nézve? Erről, az Amerikai GP eseményeiről és Quartararo hosszabbításáról beszélgettünk.

részletek

Podcast: A Birodalom visszavág

Visszavágott a Birodalom: Max Verstappen az ausztráliai betli után Suzukában újra fényes diadalt szállított a Red Bull-lal. Az F1-es Japán Nagydíj futamértékelője.

részletek

Podcast: TOP10 fiatal, aki az F1 felé tart

Brazil, német, amerikai és barbadosi versenyző is van a legígéretesebb fiatal tehetségek listáján, akik közül ketten szinte garantáltan az F1-ben lesznek jövőre, de nem csak rájuk érdemes odafigyelni!

részletek

Rossi és Marquez ötvözete a MotoGP új sztárja

Folytatódhat Bagnaia és Martin párharca idén is, de az első két 2024-es nagydíj fő sztárja a szuperújonc Acosta volt, aki berobbant a MotoGP-be.

részletek

Podcast: Elégtétel Ausztráliában

Két hét alatt a kórházi ágyból a dobogó tetejére: a „munkanélküli” Carlos Sainz fényes győzelmet aratott, miközben Verstappen és a Mercedes nullázott.

részletek

Podcast: TOP10 beugró F1-es pilóta

A Ferrari ifjú tehetségének szenzációs debütálása szolgáltatta az apropót arra, hogy felidézzünk tíz plusz egy emlékezetes beugrást az elmúlt évtizedekből.

részletek

Podcast: Belháború és tündérmese Dzsiddában

A dzsiddai F1-es paddockban is jobban foglalkoztatta a főszereplőket a versenynél két másik történet – futamértékelőnkben persze a pályán zajló eseményekkel is foglalkozunk a Bearman-sztori és a Red Bull-ügy mellett.

részletek

Jósoltunk a 2024-es MotoGP-szezonra

Kik lesznek a vb-dobogósok, ki lesz a leggyengébb ducatis, a Yamaha vagy a Honda szerez több dobogót, milyen eredményt ér el Acosta? Tíz kérdés mentén jártuk körül, mit várunk idén a MotoGP-ben.

részletek

Podcast: Az egység diadala(?)

Szerdán azt hittük, véget ért a Horner-ügy, de a vihar egyre csak fokozódik, Verstappent viszont ez sem zavarta meg – a paddock pedig a Red Bull-sztori mellett a pilótapiactól volt hangos Bahreinben.

részletek

Podcast: Erősorrend a teszt után

Ki tűnik most a Red Bull első számú üldözőjének? Elkerülte a McLaren a szokásos téli visszaesést? Látszanak-e a szoros kapcsolat jelei az RB-n? És mire lehet elég a Sauber idei autója?

részletek

Podcast: Öt dolog, amire figyeljünk a teszten

Már a sarkon az új F1-es évad, indul az előszezon egyetlen tesztje, a Formula Podcast stábja pedig igyekszik kedvet csinálni a háromnapos gyakorláshoz.

részletek

F1 Totó: 13+2 kérdés a 2024-es szezonról

A Ferrari vagy a Mercedes lesz az első számú kihívó? Hol folytatja Alonso? Hol dől el a vb-cím? Egy körön fogható a Red Bull? Nem csak mi válaszolunk, hanem titeket is játszani hívunk a nagy F1-totóban!

részletek