DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. április 1. szombat

Podcast hírek

Motocast: Debütált a sprint, Marquez tarolt

Új formátum, sérüléscunami, újabb Marquez-hiba és Ducati-siker: rég látott eseménydús hétvégével indult a MotoGP 2023-as szezonja – a Portugál Nagydíj eseményeit veséztük ki adásunkban.

részletek

Podcast: Sivatagi show

Fokozódik a Közel-Kelet jelentléte az F1-ben: a Formula Podcast stábja pedig górcső alá vette a miérteket, a múltat, valamint a jövőbeli kilátásokat is.

részletek

Podcast: Az utcai harcos és a százados

Alonso büntetése és annak visszavonása, Hamilton és Cullen szakítása, a leggyorsabb kör, Piastri remeklése, a Ferrari szenvedése – bőven volt miről beszélni a Formula Podcast futamértékelőjében.

részletek

Mit várunk a 2023-as MotoGP-szezontól?

A teszteken a Ducati tarolt, de vajon lesz-e esélye ellenük Quartararónak, Marqueznek vagy az Apriliának? A holtszezon értékelése mellett 10+1 kérdés mentén tippeltünk a rövidesen induló évadra.

részletek

Hároméves a Formula Podcast!

Hároméves a Formula Podcast! Születésnapi különkiadás, amelyben az eredeti, hármas felállás válaszol kérdésekre a műsorral, az életükkel és a sportággal kapcsolatban.

részletek

Podcast: Verstappen győzött, Alonso nyert

Helyszíni érdekességek és vélemények a Bahreini Nagydíjról: Max Verstappen győzött, de a hétvége legnagyobb nyertese Fernando Alonso – megérkezett a szezon első futamértékelő podcastje.

részletek

Podcast: Zhou’s second year in the front line

A quick pre-season interview Zhou Guanyu, the first Formula One racing driver from China, who is driving for Alfa Romeo F1 Team Stake.

részletek

Podcast: Zhou második éve a frontvonalban

Második F1-es idényére hangol Zhou Guanyu, az Alfa Romeo pilótája: a Formula Podcast a nyitány közeledtével kifaggatta a tavaly kellemes meglepetést okozó kínait.

részletek

Podcast: Erősorrend a teszt után

A köridőknél és a körszámoknál is fontosabbak a versenyzőktől és a mérnököktől érkező helyszíni visszajelzések – ez alapján állítottuk összes az F1-es csapatok teszt utáni erősorrendjét.

részletek

Top 10 versenyző, aki sosem nyert a GP-ben

Dobogókig jutottak, más kategóriákban akár világbajnoki címig is, a MotoGP-ben mégsem jött össze soha nekik az első hely: toplista a legjobb motorosokról, akik sosem nyertek versenyt.

részletek

Podcast: 13+1 kérdés a 2023-as szezonról

Lesz-e az idén eltiltás, ki lesz a középmezőny sztárja, kirúgnak-e valakit, hol dől el a vb-cím, visszavonul-e a Hamilton és persze ki lesz a bajnok? 13+1 kérdés mentén jártuk körül az új szezont.

részletek

Podcast: Bemutatódömpinges csapatmustra

Javában zajlik a csapatok év eleji bemutatóinak dömpingje, a Formula Podcast stábja a legutóbbi négy eseményt vette górcső alá.

részletek