Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Live hírek

Az első gyakorlás eseményei fekete zászlóstul

Indul az utcai őrület, kövessétek a monacói nyitóedzés minden történését élő szöveges közvetítésünkön keresztül!

részletek

Görgesd vissza a Spanyol Nagydíj történéseit

Kövessétek a barcelonai F1-es futam történéseit élő szöveges közvetítésünkben - már csak azért is, mert ha kikerül a naptárból, akkor ki tudja, mikor lesz legközelebb ilyen!

részletek

Bottas legdominánsabb pole-jának története

Kövessétek velünk az F1-es barcelonai hétvége kvalifikációját élő szöveges közvetítésünkben. Kié lesz a pole-pozíció az egy időre talán utolsó Spanyol Nagydíjra?

részletek

Így zajlott a Spanyol Nagydíj 3. edzése

Kövesd velünk élőben az F1-es Spanyol Nagydíj harmadik szabadedzését! Vajon ki lesz a leggyorsabb a délutáni időmérő előtt? Velünk nem maradsz le semmiről!

részletek

Ez volt a Spanyol Nagydíj 2. edzése

Európába érkezett a Formula-1, tradicionálisan Barcelonával kezdődik a kontinensen tartott versenyek sora. Frissülő, szöveges-képes közvetítésünk követi az eseményeket.

részletek

Így kezdődött a spanyol F1-es hétvége

Rajtol az európai szezon, érkeznek a fejlesztések, izgalmasnak ígérkezik a barcelonai hétvége - kövessétek velünk az első szabadedzés eseményeit élő szöveges tudósításunkban.

részletek

Két óráig tartott az időmérő Bakuban

A szabadedzések Ferrari-fölényt mutattak az Azerbajdzsáni Nagydíjon, de nem ez lenne az első alkalom, hogy a Mercedes a kvalifikáción fordít, ráadásul a Red Bull-lal is számolni kell.

részletek

Ez történt az első igazi bakui edzésen

Csatornafedelek rendben, péntek délután indul a szám szerint második, ténylegesen első szabadedzés az Azerbajdzsáni Nagydíjon. A Formula.hu szövegesen közvetít az eseményekről.

részletek

Ennyi volt az első edzés Bakuból

Nyomás alatt, de friss fejlesztésekkel érkezik meg Azerbajdzsánba a Ferrari, vajon vissza tud vágni az eddig domináló Mercedesnek? Kövessétek velünk az első szabadedzést!

részletek

A sanghaji futam történései percről percre

A Formula-1 az eddigi történetének legkülönlegesebb mérföldkövéhez érkezett el a Kínai Nagydíjon. Kövessétek az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

A Kínai Nagydíj időmérője percről percre

Az 1000. világbajnoki futamhoz az 1000. kvalifikáció is dukál, kövessétek ennek történéseit velünk jól megszokott élő szöveges közvetítésünk keretében.

részletek

Így zajlott a Kínai Nagydíj 2. edzése

Az első gyakorláson nagyon meggyőző volt a Ferrari, de a Red Bull is ott volt a Mercedes nyakán - vajon kitart-e a maranellóiak fölénye a második szabadedzésen? Kövessétek velünk élőben!

részletek
Olvastad már?