Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 27. hétfő

Live hírek

Ilyen volt a kanadai időmérő

Csak annyi biztos, hogy Charles Leclerc sorozata megszakad, az eső pedig okozhat meglepetéseket a montreali kvalifikáción - kövessétek velünk a kanadai eseményeket!

részletek

Ilyen volt a Kanadai Nagydíj harmadik edzése

Jönnek az utolsó simítások az időmérő előtt, kiderül, hogy megmarad-e Max Verstappen előnye - tartsatok velünk folyamatosan frissülő élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Így zajlott a második montreali edzés

Max Verstappen elsőségével indult az F1-es Kanadai Nagydíj hétvégéje, de vajon marad-e a Red Bull világbajnoka az élen péntek késő délután is? Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ilyen volt a Kanadai Nagydíj első edzése

Kezdődik a montreali hétvége, a csapatoknak pedig már a pattogás-szabályt is szem előtt kell tartaniuk - kövessétek velünk az első szabadedzést folyamatosan frissülő élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Ilyen volt az Azerbajdzsáni Nagydíj

Charles Leclerc indulhat az élről, de a két nagycsapat bármely pilótája képes lehet a győzelemre, Bakuban pedig a váratlan események is erősen benne vannak a pakliban. Kövessétek velünk a futamot!

részletek

Ez történt a harmadik bakui edzésen

Jöhetnek az utolsó simítások az időmérő előtt: vajon a Ferrari vagy a Red Bull dolgozott-e jobban éjszaka és találtak-e valami megoldást a Mercedesnél?

részletek

Így telt a második edzés Bakuban

Közeli falak és gyors tempó: pénteken zajlik az Azerbajdzsáni Nagydíj edzésnapja. Az első felvonáson a Red Bullnál volt az előny – közvetítésünkben beszámolunk a második edzés történéseiről.

részletek

Így kezdődött az F1-es hétvége Bakuban

Jön az első szabadedzésen, pályára gördülnek az autók Azerbajdzsánban - kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez volt a kaotikus Monacói Nagydíj

Volt már minden a Monacói Nagydíjon, és még hol van a vége? Schumacher hatalmas balesete tovább borzolta a kedélyeket, miközben Perez vette át a vezetést, Leclerc taktikáját elnézte a Ferrari.

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj időmérő edzése

Rendkívül szoros csatát láthattunk a Ferrari és a Red Bull között a szombati edzésen, de vajon kié lesz a pole-pozíció a hercegség utcáin? Tartsatok velünk az év legfontosabb kvalifikációján!

részletek

Ez volt a harmadik monacói edzés

Folytatódik a monacói F1-es hétvége, szokás szerint a szombati első program a harmadik szabadedzés. Vajon ezt is elviszi Leclerc? Kövessétek élő, szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj második edzése

A helyi hős remek kezdése után itt az újabb felvonás, amelyen már inkább várható időmérős tempó is. Vajon hogyan alakul a Ferrari-Red Bull csata? Tartsatok velünk!

részletek