DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Live hírek

Kanadai Nagydíj: Ez történt a futamon

Esős pályán jön a szezon kilencedik fordulója Montrealban: készülhetünk a zord körülmények között megszokott kanadai izgalmakra. Kövessétek velünk!

részletek

Ez volt a Kanadai Nagydíj időmérő edzése

Változatos végeredményt hozó szabadedzések után immár az időmérőn a sor: kövesd velünk élőben az F1-es Kanadai Nagydíj kvalifikációját!

részletek

Ez volt a Kanadai Nagydíj második edzése

Eső után köpönyeg – vagy mégsem? Folytatódik a kanadai F1-es hétvége a második szabadedzéssel, kövesd velünk élőben itt!

részletek

Ez volt az F1-es Kanadai Nagydíj első edzése

Jégeső után kezdődött meg az F1-es Kanadai Nagydíj hétvégéje – kövesd velünk élőben az első szabadedzést Montrealból!

részletek

Ez volt a 2024-es F1-es Monacói Nagydíj

Leclerc és fogadott kuzinja, Piastri az első két helyen, Verstappen csak a harmadik sorban – kövesd velünk élőben a 2024-es F1-es Monacói Nagydíjat!

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj időmérő edzése

Jön az F1-es szezon legfontosabb kvalifikációja, hiszen a pole már fél győzelemnek számít Monte-Carlo szűk utcáin. Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Monacói Nagydíj, a harmadik edzés eseményei

Az utolsó gyakorlási lehetőség Monte-Carlo utcáin a kvalifikáció előtt. Folytatódik-e Leclerc uralma, hol áll a Mercedes és a Red Bull? Kövessétek élőnket a válaszokért.

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj második edzése

Mercedes-vezetést hozott a nyitó tréning a hercegség utcáin, de vajon mi lesz a sorrend az FP2-n? Tartsatok velünk a péntek késő délutáni edzés során!

részletek

Ez volt az F1-es Monacói Nagydíj első edzése

Kezdődik az akció a hercegségi F1-es hétvégén: kövessétek velünk az első szabadedzés eseményeit!

részletek

Így zajlott az F1-es Emilia-romagnai Nagydíj

Újabb Verstappen vs. McLaren csatát hozhat Imola, de beleszól-e a küzdelembe hazai versenyén a Ferrari? Kövessétek velünk az F1-szezon hetedik futamát!

részletek

Ez történt az F1 időmérő edzésén

Jön a kvalifikáció Emilia-Romagnában: a három szabadedzés alapján szoros különbségek várhatók, és a levegőben van egy szokatlan rajtsorrend is. Közvetítjük az eseményeket.

részletek

Mi történt az utolsó F1-es edzésen Imolában?

Két sprint után az Emilia-romagnai Nagydíj normál hétvége, a plusz edzésidő pedig jól jön a legtöbb csapatnak – főként a pénteken küszködő Red Bullnak. Hogyan alakulnak a viszonyok szombaton?

részletek