DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Live hírek

Így zajlott a szaúdi időmérő

A legnagyobb eséllyel a Red Bullok indulnak, mögöttük viszont megjósolhatatlan a sorrend, bármi elképzelhető. Tartsatok velünk a Szaúd-arábiai Nagydíj időmérője alatt!

részletek

Az utolsó edzés eseményei Dzsiddában

Jön az utolsó ráhangolódás az időmérő előtt, meglátjuk, hogy min tudtak igazítani a csapatok péntekhez képest. Kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Így zajlott a szaúdi második edzés

Már mérvadóbb viszonyok között mutathatják meg a csapatok, hogy mit tudnak: kövessétek velünk a Szaúd-arábiai Nagydíj második, egyetlen igazi támpontot jelentő szabadedzését!

részletek

ÉLŐ: Minden hír a szaúdi F1-es hétvégéről

Hírek, információk, nyilatkozatok, érdekességek a helyszínről, program, menetrend: a hétvége minden fontos részlete megtalálható a Formula.hu szaúdi hírgyűjtőjében.

részletek

Így zajlott a szezon első futama

Eljött a hónapok óta várt pillanat, 16 órakor elrajtol a 2023-as szezonnyitó verseny Szahírban. Kövessétek velünk a Bahreini Nagydíj történéseit!

részletek

Így zajlott a Bahreini Nagydíj időmérője

Lesz-e Alonso-bravúr, mennyire mérvadó a Ferrari és a Mercedes, legyőzheti-e Verstappent Perez? Tartsatok velünk a szezon első F1-es időmérőjén élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez történt a bahreini harmadik edzésen

Következik a szezonnyitó hétvége utolsó szabadedzése. Képes-e a péntekinél nagyobb tempóra a Red Bull és a Ferrari, esetleg folyatódhat az Aston Martin csodája? Élő közvetítésünkből kiderül!

részletek

Így zajlott a Bahreini Nagydíj második edzése

Az elsőnél mérvadóbb villanyfényes szabadedzéssel folytatódik a 2023-as nyitóhétvége. Milyen F1-es erőviszonyokat árul el a 60 perces tréning?

részletek

Így zajlott az F1-es szezon első edzése

Eljött a pillanat: a Bahreini Nagydíj első szabadedzésével hivatalosan is kezdetét veszi a 2023-as Formula-1-es idény. Tartsatok velünk, ha semmi fontos történésről nem akartok lemaradni!

részletek

Ez történt a bahreini F1-teszt utolsó napján

Máris zárul a legrövidebb F1-es tesztidőszak. A harmadik, nyolc és fél órás gyakorlás minden fontos mozzanata megtalálható szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így zajlott a második bahreini tesztnap

Máris a második napja zajlik a szezon előtti tesztnek Bahreinben. A csapatok ma is nyolc és fél órát kapnak, hogy a lehető legtöbbet tudják meg 2023-as autóikról.

részletek

Az első tesztnap eseményei Bahreinben

Kövessétek velünk az első idei F1-es tesztnap eseményeit: hírek, információk, képek, eredmények, minden, ami Bahreinben történik. Pályán az idei autók, most már tényleg!

részletek