Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Motor hírek

Bojkottálni akarta a Honda a 2015-ös finálét

A Repsol akkori csapatmenedzsere árult el érdekes részleteket a Rossi-Marquez csörtéről, de beszélt Casey Stoner ducatis időszakáról és visszavonulásáról, valamint Marquez leigazolásáról is.

részletek

Koronavírus: Le Mans-t is eltolja a MotoGP

Aligha meglepő a FIM és a Dorna bejelentése, miszerint az eredetileg május közepére kiírt Francia Nagydíjat sem tudják az eredeti időpontjában megrendezni – új naptár viszont továbbra sincs.

részletek

Aprilia: Semmi értelme Andrea eltiltásának

Hiába a 18 hónapos felfüggesztés, továbbra is teljes mellszélességgel kiáll motorosa mellett a noale-i gyártó, amely bízik benne, hogy az ételmérgezés elismerése révén még felmenthetik az olaszt.

részletek

Dopping: 18 hónapos eltiltást kapott Iannone

Csak félig bizonyult sikeresnek az olasz motoros fellebbezése, hiszen a korábban kilátásba helyezettnél jóval rövidebb időre függesztették fel – már csak a Sportdöntőbírósághoz fordulhat.

részletek

Iannone: A Ducatinál kellett volna maradnom

Az azóta doppingbotrányba is keveredett olasz versenyző úgy érzi, akkor csúszott félre a karrierje a MotoGP-ben, amikor 2016 végén a bolognai gyártótól a Suzukihoz igazolt.

részletek

Dovizioso még nem döntött a jövőjéről

A szezon végén sokakhoz hasonlóan lejár a szerződése, de még nem tudja, hogy egyáltalán marad-e a MotoGP-ben – viszont ha nem, arra az esetre már több terve is van a ducatis olasznak.

részletek

Csak kifogás volt Lorenzo visszavonulása?

Marc Marquez után most egy másik honfitársa, Pol Espargaro is úgy fogalmazott, hogy az ötszörös világbajnok csak a Hondától akart szabadulni tavalyi bejelentésével, nem pedig a MotoGP-től.

részletek

„A MotoGP jól kezelte a járványt, az F1 nem”

A Repsol Honda csapatmenedzsere szerint a Dorna mindig jókor hozta meg a helyes döntéseket a kialakult helyzetben. Eközben Carmelo Ezpeleta arról beszélt, hogyan nézhet ki a 2020-as szezon.

részletek

Kivel versenyezne legszívesebben Rossi?

Számos nagy riválisa volt két és fél évtizedes karrierje során a „Doktornak” Biaggitól kezdve Stoneren át Lorenzóig és Marquezig, az olasz mégis valaki teljesen mást nevezett meg.

részletek

Visszaszólt a Honda a Ducatinak

A bolognaiak vezetője nemrég úgy fogalmazott, hogy Marc Marquezék a legnagyobb nyertesei a járvány miatti halasztásnak, most azonban megérkezett a Repsol csapatfőnök epés válasza is.

részletek

Quartararo: Miért ne lehetnék már idén vb?

Bár óvatosan igyekezett fogalmazni a 2020-as kilátásokkal kapcsolatban, a francia úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy harcba szálljon a címért. A 20 éves motoros beszélt Rossiról is.

részletek

Rossi elmondta, mit fog legjobban hiányolni

A „Doktor” terveit is keresztülhúzta a koronavírus-járvány miatti halasztások sora, de olaszként átérzi a helyzet súlyát. Arról is beszélt, miről szokott „beszélgetni” a motorjával a rajtok előtt.

részletek
Olvastad már?