Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

Motor hírek

Elsőként a Ducati mutatkozott be

Megtartották a MotoGP első 2020-as bemutatóját: csütörtökön Andrea Dovizioso és Danilo Petrucci motorja, a GP20 debütált Bolognában.

részletek

Így fest egy sokszoros MotoGP-világbajnok

A Repsoltól már megszokhattuk az őrült videókat, most épp a címvédő Marc Marquez mutatja meg egyik „titkos szenvedélyét” – a végeredmény pedig egy igazán egyedi „műalkotás” lett…

részletek

22 motorra nőtt a Superbike-vb rajtrácsa

A WSBK szervezői kedden kiadták az előzetes rajtlistát a 2020-as szezonra, amelyen több változás is található az előzetes bejelentésekhez és híresztelésekhez képest.

részletek

Ekkor tartják Iannone meghallgatását

Február elején kerül sor a doppingvétségen ért olasz motoros, Andrea Iannone fellebbviteli tárgyalására – ha fel is mentik, az első tesztnapokról így már biztosan lemarad.

részletek

Lassan halad Marquez gyógyulása

Hiába gondolták azt, hogy a mostani vállműtétből könnyebben felépül majd, mint a tavalyiból, a MotoGP regnáló világbajnoka elismerte: lassabban halad a gyógyulása, mint azt remélték.

részletek

Mikor tartják bemutatóikat a MotoGP csapatok?

Az első hivatalos teszt február 7-én kezdődik Malajziában, de néhány alakulat már előtte lerántja a leplet az idei versenygépéről és annak festéséről – mutatjuk az eddig ismert időpontokat!

részletek

Marquez az új tesztszabály haszonélvezője

Köszönhetően az új előírásoknak, a Repsol Hondánál debütáló spanyol már a hivatalos tesztet megelőző shakedownon is részt vehet Sepangban.

részletek

Pozitív B próba: Mi várhat Iannonére?

Olasz lapok szerint a B próba is pozitívnak bizonyult az Aprilia olasz motorosa esetén – ha a fellebbezéssel sem jár sikerrel, akkor ez a karrierje végét is jelentheti.

részletek

MotoGP: Érkezik a megújult hátsó gumi

A tavalyi teszteken bevált az új konstrukció, így a MotoGP hivatalos gumiszállítója hivatalosan is bejelentette, hogy érkezik az új hátsó abroncs.

részletek

A legjobb utolsó körös csaták 2019-ből

Marquez és Dovizioso „szokásos” katari és spielbergi párharca, Rins és Marquez instans klasszikussá váló silverstone-i ütközete – ezek is szerepelnek a MotoGP alábbi top 5-ös válogatásában.

részletek

A MotoGP 2019-es legnagyobb balesetei

Marquez sepangi és burirami esése, Dovizioso silverstone-i repülése és Lorenzo barcelonai tarolása – többek között ez is szerepel a MotoGP top 5-ös összeállításában.

részletek

Lorenzo: A tesztpilótaság az egyik lehetőség

Bár konkrétumokat továbbra sem árult el, annyit elhintett a visszavonult ötszörös világbajnok, hogy valóban van rá esély, hogy tesztversenyzőként folytassa valamelyik gyártónál.

részletek
Olvastad már?