Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Motor hírek

Sebestyén: Nem így képzeltem el a hétvégét

Ismét sikerült értékes világbajnoki pontokat gyűjtenie Sebestyén Petinek, aki 12. helyen fejezte be a második holland Supersport-futamot az Evan Bros. Racing Team színeiben.

részletek

Meghalt egy 14 éves motoros Aragóniában

A European Talent Cup versenyén esett el Hugo Millan, akit a mögötte érkező lengyel versenytársa talált el, miközben a spanyol próbálta elhagyni a pályát a balesete után.

részletek

Sebestyén: Jobb eredményt szeretnék elérni

Pontszerzéssel, de komplikáltan kezdődött a szezon a HUMDA közreműködésével versenyző Sebestyén Péter számára: a 11. helyet szerezte meg a Supersport-vb egyetlen magyarja az asseni szombaton.

részletek

Bagnaia: Fejlődnünk kell a vb-címhez

Sokat lépett előre tavalyhoz képest a Ducati olasz motorosa, de úgy érzi, neki és a motornak is javulnia kell ahhoz, hogy felvehessék a versenyt a vb-éllovas Fabio Quartararóval.

részletek

Sebestyén Peti bizakodó az első futam előtt

A HUMDA közreműködésével versenyző motoros hétvégén Hollandiában áll rajthoz új csapatával, az Evan Bros. Racing Teammel. Az elmúlt hetek során a fiatal pilóta több helyszínen is tudott tesztelni.

részletek

Formula Motocast: Félévértékelő a GP-ben

Újonnan induló motorsportos podcastműsorunk első adásában a MotoGP-szezon első felének történéseit veséztük ki Sebestyén Petivel, aki új csapatával kapcsolatos tapasztalatait is megosztotta.

részletek

Kovács Bálint: Lábtörés, majd dupla dobogó

Elképesztő bravúrt hajtott végre a H-Moto Team versenyzője, aki Barcelonában lábát törte az időmérőn, ám óriási fájdalmai ellenére versenyzett és dobogóra „állhatott”.

részletek

Espargaro: Nyilván nem ezt akarjuk

Bár várakozások nélkül vágott neki első hondás szezonjának a Repsol új versenyzője, így sem elégedett a szezonja első felével – amely során ráadásul ő bukott a legtöbbször a teljes mezőnyben.

részletek

Holtponton Vinales: ki is hagyhatja 2022-t

Bár a yamahás szakítás kapcsán biztosnak tűnt, hogy az Aprilia lesz a spanyol számára a célállomás, a versenyző állítja: egyelőre senkivel nem állapodott meg a következő idényről.

részletek

Így rajzolhatja át Vinales a mezőny képét

Hiába volt érvényes szerződése a Yamahával 2022 végéig, idő előtt annak felbontását kérte a spanyol, aki a hírek szerint az Apriliához tart – de vajon mit lépnek erre a hangvillások?

részletek

Aranyifjú kékben – interjú Joan Mirrel

Második idényében vb-címet nyert, idén viszont haloványabban teljesít a Suzuki spanyolja. A tavalyi sikeréről és az idei problémákról, az F1-ről és a leendő magyar pályáról is beszélgettük Mirrel.

részletek

Szőke sérülten is kitett magáért a vb-futamon

Az olaszországi Edolóban megrendezett második Enduro GP-versenyen az Enduro Team Hungary mindkét magyar versenyzője remekül szerepelt. Szőke Márk súlyos sérülése ellenére a 4. helyre gurult be.

részletek
Olvastad már?