DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

Motor hírek

Elhunyt a Bol d’Or-győztes Reisz János

Életének 95. évében elhunyt a 21-szeres magyar bajnok és Bol d’Or-kategóriagyőztes Reisz János.

részletek

Négysávos rendszerrel fognák vissza a Ducatit

Több tesztgumival, szabadkártyás szerepléssel, felhasználható motorblokkal és aerodinamikai fejlesztéssel segítenék a lemaradó gyártókat a MotoGP-ben.

részletek

Áll a bál: kirakták a MotoGP egyik csapatát

Jövőre már nem az RNF lesz az Aprilia szatellit gárdája, hanem a hírek szerint a NASCAR-ból ismert Trackhouse. Ellentmondásos nyilatkozatok és elképesztő hangvételű válaszközlemény.

részletek

Hivatalos: Marini a Repsol Hondához igazol

Végre megerősítették, amit néhány hete már sejteni lehetett: a VR46 kötelékeit elhagyó olasz érkezik Marc Marquez helyére – méghozzá két évre.

részletek

Martin ütközött, Bagnaia győzelemmel bajnok

Idejekorán eldőlt a vb-harc a MotoGP valenciai fináléján: a Pramac spanyolja Marquezzel ütközve bukott, gyári riválisa pedig a KTM-ek hibája után nyerni is tudott.

részletek

Martiné a sprint, közelített Bagnaiára

Kemény manőverekkel húzta be idei kilencedik szombati sikerét a Pramac spanyolja, aki ezzel 14 pontra megközelítette a címvédő olaszt. Binder és Marquez dobogón.

részletek

Vinalesé a pole, Bagnaia Martin előtt

Első apriliás pole-ját jegyezte Vinales a Valenciai GP-n, míg a két vb-aspiráns közül az éllovas a második, az üldöző a hatodik helyre kvalifikált.

részletek

„Ellopták tőlem a vb-címet” – Martin

„Elfogadhatatlan, hogy egy MotoGP-s bajnokságot egy gumi döntsön el” – alaposan beleszállt a Michelinbe a Katari Nagydíjon csak szenvedő spanyol.

részletek

Di Giannantonio nyert, Martin elsüllyedt

A Gresini olasz motorosa nyerte a Katari GP-t, a hajrában levadászva Bagnaiát – aki így is tetemes előnyre tett szert a Pramac spanyoljával szemben.

részletek

Martiné a sprint, megfelezte a hátrányát

Kemény manőverekkel tört az élre a Katari GP szombati sprintjén a Pramac spanyolja, aki így hét pontra megközelítette a csupán ötödik Bagnaiát.

részletek

Marinié a pole, a vb-aspiránsok a 4-5. helyen

A VR46-os olasz körrekordot futva zsebelte be a katari rajtelsőséget, az esélyesek közül Bagnaia néhány századdal Martin előtt. Hat Ducati az élen.

részletek

Bastianini győzött, Bagnaia növelte előnyét

Idei első sikerét aratta a MotoGP Malajziai Nagydíján a Ducati gyári motorosa, míg csapattársa harmadik hellyel hizlalta 14 pontosra a fórját Martin előtt.

részletek