Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 8. szerda

Motor hírek

Brit szétlövés lehet az utolsó gyári motorért

Alakulni látszik a MotoGP 2021-es mezőnye, az viszont még nem dőlt el, ki lesz Aleix Espargaro jövő évi csapattársa: a hírek szerint Cal Crutchlow a fő esélyes, de honfitársa lehet a kihívója ezért.

részletek

Dovizioso kihagyhat egy évet, jöhet Lorenzo?

Az olasz motoros menedzsere elismerte: a 2021-es szezon kihagyása is opció a vb-ezüstérmes számára, ha nem tudnak megállapodni a Ducatival. Közben Lorenzo apja is érdekeset nyilatkozott.

részletek

„Hogyan lehet még mindig itt Rossi?”

Nem győz csodálkozni a 41 éves motoros elhivatottságán a csapatfőnökként ténykedő Jorge ’Aspar’ Martinez, aki még versenyzett az olasz klasszis ellen, de már 23 éve visszavonult.

részletek

Felveheti-e a harcot Espargaro Marquezzel?

Minden jel arra mutat, hogy jövőre ismét új csapattársat kap maga mellé a MotoGP regnáló világbajnoka: Pol Espargaro korábbi csapatfőnöke mondta el, miért lehet esélye ellene a spanyolnak.

részletek

Dovizioso kórházban egy motoros bukás után

Egy olaszországi motokrosszversenyen történt balesete után kórházba szállították a gyári Ducati versenyzőjét, aki kulcscsonttörést szenvedett mindössze három héttel a MotoGP szezonnyitója előtt.

részletek

Még az ülések fele kiadó a MotoGP-ben

Legalábbis hivatalosan, hiszen néhány csapat-versenyző párosítást a hivatalos bejelentés híján is biztosra lehet venni: megnéztük, hogyan fest a jövő évi rajtrács a 2020-as év feléhez közeledve.

részletek

Lorenzo: Ha hívnak, átgondolom

Bár a spanyol tagadta, hogy tárgyalna a Ducatival a visszatérésről, nem zárta ki, hogy később ez meg fog történni. Továbbra is képesnek érzi magát a győzelemre – de csak két konkrét motorral.

részletek

Eldőlt: Petrucci a KTM-nél – egy csavarral

Egyszerre tett várt és váratlan bejelentést az osztrák gyártó, ugyanis a Ducatitól távozó nagydíjgyőztes olasz nem az első számú csapatnál, hanem a Tech3-nél fog szerepelni 2021-ben.

részletek

Ducati: Dovizioso helyett jöhet Lorenzo?

Miközben Jack Miller szerződtetését már hetekkel ezelőtt bejelentették, az előző három év vb-ezüstérmesével zajló egyeztetések megrekedtek, így akár újra képbe kerülhet a visszavonult spanyol.

részletek

„Marquez tönkre akarta tenni Rossi futamát”

Jorge Lorenzo édesapja szerint az időeredmények egyértelműen megmutatják, hogy a spanyol csak az olasszal foglalkozott a botrányos 2015-ös sepangi futamon. Szerinte Marquez nem tiszteli a társait.

részletek

Bejelentette Iannone helyettesét az Aprilia

Bár továbbra is látványosan kiáll doppingeltiltott motorosa mellett a noale-i gyártó, a szezonnyitó közeledtével kénytelenek voltak úgy határozni, hogy az első hétvégéken Bradley Smith indul a helyén.

részletek

Yamaha: Itt nincs hely Jorge visszatéréséhez

A hangvillások csapatvezetője úgy véli, a spanyol azt akarta felmérni náluk, elég gyors-e még a versenyzéshez, viszont nagyon úgy tűnik, hogy ha vissza is akar térni, náluk erre nem lesz lehetősége.

részletek
Olvastad már?