Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Motor hírek

Rossi: Veszélyesek a flag-to-flag versenyek

Túlságosan rizikósnak találja a változó időjárás miatt motorcserével tarkított futamokat a „Doktor”, aki Le Mans-ban sem fért be a top 10-be. Eközben csapattársa Pol Espargaróval ütközött.

részletek

Miller nem hitte el, Marquez mérges magára

Dupla hosszúkörös büntetés ellenére győzött Le Mans-ban a ducatis ausztrál, Zarco készen áll a vb-harcra, Marquez nagy lehetőséget dobott el, Mir ostoba hibát követett el.

részletek

Miller győzött az esős-száraz káoszfutamon

A szezon eddigi legőrültebb versenyét hozta a Francia GP, amelyen a Ducati ausztrálja nyert, megelőzve két hazai versenyzőt, Zarcót és Quartararót. A motorcserék után vezető Marquez kétszer bukott.

részletek

Rossi: Veszélyesek ilyen hidegben a gumik

A pole-pozíciós Quartararo száraz futamban bízik, Jack Miller és Marc Marquez azonban a vizes pályán lát több esélyt – abban viszont mindenki egyetért, hogy veszélyesen hideg van Le Mans-ban.

részletek

Kettős Yamaha-siker a fordulatos időmérőn

Esőben indult, felszáradó pályán ért véget a Francia GP kvalifikációja, amelynek végén Fabio Quartararo zsebelte be a pole-t Maverick Vinales és Jack Miller előtt. A vb-éllovas csak a 16. helyen.

részletek

Marquez a víz ura, két opció a VR46-nál

Vizes pályán rendezték a Francia GP harmadik edzését, amelyen a repsolos volt a leggyorsabb, de a pénteki eredményeket nem tudták megközelíteni. Eközben Rossi jövőre érkező csapatáról is jöttek hírek.

részletek

Kettős francia vezetés pénteken Le Mans-ban

Johann Zarco volt a leggyorsabb a Francia GP második edzésén, megelőzve honfitársát, Fabio Quartararót és annak yamahás kollégáját, Maverick Vinalest. A Suzukik és a vb-éllovas is tízen kívül.

részletek

Miller slick gumival az élen a nedves pályán

A Ducati ausztrálja bevállalta a Le Mans-i első edzés hajrájában a száraz pályás abroncsokat, s ezzel be is húzta az első helyet Johann Zarco és Joan Mir előtt. A yamahások mind top 10-en kívül.

részletek

Indul-e versenyen az Apriliával Dovizioso?

Újabb tesztet teljesített a noalei gyártóval a többszörös nagydíjgyőztes olasz motoros, aki azonban leszögezte: sem szabadkártyás szereplés, sem 2022-es ülés egyelőre nincs terítéken.

részletek

Mi az az „arm pump”, ami a GP-seket gyötri?

Quartararónak Jerezben a győzelme ment el rajta, de kés alá feküdt miatta idén már Miller és Lecuona is, Aleix Espargaróra pedig készül rá – utánajártunk, mi is pontosan ez a jelenség.

részletek

Mosolyt csalt Rossi arcára a jerezi teszt

Bár a vasárnapi Spanyol GP-t ismét pont nélkül zárta, a másnapi kollektív gyakorlás után mégis bizakodva nyilatkozott az olasz. A 42 éves motoros nem akarja a gumikra kenni a szenvedését.

részletek

Vinalesé a jerezi teszt a Suzukik előtt

A tesztek koronázatlan királya volt a leggyorsabb a Spanyol GP-t követő egynapos teszten, amelyet csapattársa a vasárnapi karproblémái után kihagyott, de Marquez is csak néhány kört tett meg.

részletek
Olvastad már?