Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 26. szerda

Motor hírek

Doviziosóhoz még nem passzol a Yamaha

Bár csapatfőnöke a vb-címre is esélyesnek tartja, a MotoGP rangidősévé előlépő olasz óvatosabban fogalmazott azzal kapcsolatban, mire lehet képes az RNF Yamaha színeiben.

részletek

Bemutatkozott az „új” csapat, az RNF Yamaha

A sorban másodikként a hangvillások szatellit alakulata rántotta le a leplet 2022-es dizájnjáról: nemcsak a névadó szponzor, hanem a színek is változtak Andrea Dovizioso és Darryn Binder motorján.

részletek

Motocast: Top 10 versenyző a MotoGP-ben

Kik voltak az elmúlt húsz év legjobb motorosai a királykategóriában? Kik azok, akik még felkerülhettek volna a listára? A modern MotoGP kiemelkedő alakjait vettük sorra idei első adásunkban.

részletek

Rossi: Nem akartam a csúcson abbahagyni

Nem bánta meg a kilencszeres világbajnok, hogy – sokak szerint – túlnyújtotta a karrierjét: az olasz szerint épp az lett volna rossz, ha akkor vonul vissza, amikor még versenyképes volt.

részletek

„Benne volt, hogy többet nem motorozhatok”

Először beszélt részletesen múlt őszi balesetéről és az azt követő látásproblémáiról a nyolcszoros motoros világbajnok, aki elmondta: célja, hogy ott legyen a sepangi teszten február elején.

részletek

Az első fecske: debütált a Gresini Ducati

Az újra teljesen szatellit istállóvá alakuló és a Ducati partnerévé váló Gresini Racing nyitotta a csapatbemutatók sorát a MotoGP-ben: lehullt a lepel Enea Bastianini és Fabio di Giannantonio gépéről.

részletek

Több hónap után újra motoron Marquez

Jó hírekről számolt be a Repsol Honda: az orvosok szerint javult a nyolcszoros világbajnok látása, így megkapta az engedélyt arra, hogy a novemberi balesete óta először motorra üljön.

részletek

Razgatlioglut csak a gyári ülés érdekli

Úgy tűnik, nem akarja beérni bármivel a friss Superbike-világbajnok: a török menedzsere, Kenan Sofuoglu határozott feltételeket szabott védence 2023-as esetleges átigazolásához.

részletek

Vinales: Hiba volt elhagynom a Suzukit

Mégsem bánta meg, hogy a Yamahához igazolt, hiszen közvetve így került az Apriliához, ahol újra boldognak érzi magát. A spanyolt a vb-cím mellett az motiválja, hogy valami különlegeset érjen

részletek

Szőke Márk: Életem legdurvább hat perce

Az ötállomásos SuperEnduro első fordulóját a lengyelországi Lodz városában rendezték, ahol Magyarország színeiben versenyezhetett társával Szőke Márk, többszörös krossz- és endurobajnokunk.

részletek

Már a teszten versenykész volt az új Ducati

Ha igaz, amit a MotoGP tavalyi vb-ezüstérmese, Francesco Bagnaia állít, a bolognai márka idén minden eddiginél jobb eséllyel szállhat harcba azért, hogy 2007 után ismét a csúcsra jusson.

részletek

Kovács Bálint teljes szezont fut az EWC-ben

Sebestyén Péter után újabb magyar motorosról derült ki, hogy világbajnoki mezőnyben fog szerepelni 2022-ben: a H-Moto Team versenyzőjét a Wojcik Racing Yamaháin láthatjuk az Endurance-vb-n.

részletek