DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Motor hírek

Kell-e fizetni a meg nem rendezett GP után?

Eredetileg már idén Hajdúnánásra látogatott volna a MotoGP-mezőny, de a pálya építését felfüggesztették. Felmerül a kérdés: így is ki kell-e fizetni a Dornának a szerződésben foglalt jogdíjat?

részletek

Bemutatta idei festését Rossi MotoGP-csapata

Továbbra is a sárga és fekete színekben pompázik a VR46 két Ducatija, amelyeken idén Luca Marini és Marco Bezzecchi ülnek majd a MotoGP-ben.

részletek

Vörösben debütált a GasGas Tech3

A hivatalosan újként érkező spanyol márka színeit vették fel a Tech3 GasGas név alatt futó szatellit KTM-jei, amelyekkel Pol Espargaro és az egyetlen újonc, Augusto Fernandez fog versenyezni.

részletek

Távozással fenyeget Marquez – de hova mehet?

Már a róla szóló dokumentumfilm-sorozatban is kvázi ultimátumot adott a nyolcszoros világbajnok a HRC-nek, de vajon hol köthet ki, ha tényleg szakít a Repsollal?

részletek

„Segítettem volna neki?” – Marquez Rossiról

Néhány napja jelent meg a Marc Marquezről szóló dokumentumfilm-sorozat, amelyben a spanyol először beszélt igazán nyíltan a 2015-ös sepangi MotoGP-incidens körülményeiről.

részletek

Bemutatták Marquez és Mir Hondáját

Narancs, piros és fehér: a tradicionális Repsol-színekben pompázik a két világbajnok, Marc Marquez és Joan Mir 2023-as versenygépe, amellyel visszatérnének a MotoGP közvetlen élmezőnyébe.

részletek

„Veszélyes” – aggályok a gumiszabály körül

A tervek szerint idén már szigorúan betartatnák a MotoGP-ben a guminyomásra vonatkozó előírásokat, de a legtöbb versenyző ellenzi ezt: szerintük kiszámíthatatlan és veszélyes.

részletek

Akár csomagolhatnak is a Ducati ellenfelei?

Hiába beszéltek egy hiányosságról a 2023-as gép kapcsán, a maláj teszt alapján toronymagas favoritnak tűnik a bolognai gyártó. A Yamaha és a Honda is csak részben oldotta meg a problémáit.

részletek

Marini a rekord közelében, olasz tarolás

A VR46 versenyzőjének elsőségével ért véget a MotoGP sepangi tesztje, ahol az első kilenc helyet kisajátították a Ducatik és az Apriliák. Marquez még a tízben, a Yamahák a mezőny végén.

részletek

Teljesítette első tesztjét csapatával Kovács

Idén immár teljes szezont fog futni a motoros Endurance-világbajnokságon a H-Moto Team versenyzője, aki hat napon át gyakorolt a Maco Racinggel Spanyolországban.

részletek

Martiné az esős-száraz-esős második nap

A szombat is ducatis elsőséget hozott a MotoGP sepangi tesztjén: ezúttal a Pramac spanyolja végzett az élen, megelőzve Miguel Oliveirát és Pol Espargarót, valamint a tavalyi két fő vb-aspiránst.

részletek

Bezzecchi az élen, Ducati–Aprilia hegemónia

A VR46 olasz motorosa az utolsó fél órában futotta meg a MotoGP első tesztnapjának legjobb idejét, megelőzve Maverick Vinalest és Enea Bastianinit. Az első tízben egyetlen japán motor.

részletek