Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 10. péntek

Motor hírek

Iannone: A Ducatinál kellett volna maradnom

Az azóta doppingbotrányba is keveredett olasz versenyző úgy érzi, akkor csúszott félre a karrierje a MotoGP-ben, amikor 2016 végén a bolognai gyártótól a Suzukihoz igazolt.

részletek

Dovizioso még nem döntött a jövőjéről

A szezon végén sokakhoz hasonlóan lejár a szerződése, de még nem tudja, hogy egyáltalán marad-e a MotoGP-ben – viszont ha nem, arra az esetre már több terve is van a ducatis olasznak.

részletek

Csak kifogás volt Lorenzo visszavonulása?

Marc Marquez után most egy másik honfitársa, Pol Espargaro is úgy fogalmazott, hogy az ötszörös világbajnok csak a Hondától akart szabadulni tavalyi bejelentésével, nem pedig a MotoGP-től.

részletek

„A MotoGP jól kezelte a járványt, az F1 nem”

A Repsol Honda csapatmenedzsere szerint a Dorna mindig jókor hozta meg a helyes döntéseket a kialakult helyzetben. Eközben Carmelo Ezpeleta arról beszélt, hogyan nézhet ki a 2020-as szezon.

részletek

Kivel versenyezne legszívesebben Rossi?

Számos nagy riválisa volt két és fél évtizedes karrierje során a „Doktornak” Biaggitól kezdve Stoneren át Lorenzóig és Marquezig, az olasz mégis valaki teljesen mást nevezett meg.

részletek

Visszaszólt a Honda a Ducatinak

A bolognaiak vezetője nemrég úgy fogalmazott, hogy Marc Marquezék a legnagyobb nyertesei a járvány miatti halasztásnak, most azonban megérkezett a Repsol csapatfőnök epés válasza is.

részletek

Quartararo: Miért ne lehetnék már idén vb?

Bár óvatosan igyekezett fogalmazni a 2020-as kilátásokkal kapcsolatban, a francia úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy harcba szálljon a címért. A 20 éves motoros beszélt Rossiról is.

részletek

Rossi elmondta, mit fog legjobban hiányolni

A „Doktor” terveit is keresztülhúzta a koronavírus-járvány miatti halasztások sora, de olaszként átérzi a helyzet súlyát. Arról is beszélt, miről szokott „beszélgetni” a motorjával a rajtok előtt.

részletek

Jerezt is elhalasztotta a MotoGP

Újabb futamot, a május elejére kíirt Spanyol Nagydíjat fújt le a gyorsaságimotoros-világbajnokság. Új dátum egyelőre nincs, de a Le Mans-i és a mugellói fordulók is veszélyben vannak.

részletek

„Lorenzo a Hondától félt, nem a bukásoktól”

Tavalyi csapattársa szerint az ötszörös vb-első nem azért vonult vissza valójában, mint amit a nyilvánosság előtt mond, hiszen akkor nem vállalt volna be máris egy szabadkártyás indulást a Yamahával.

részletek

Dovizioso: Nehéz és zsúfolt lesz az év vége

A Ducati olasz motorosa szerint mindenki számára megterhelő lesz, ahogy majd az ősszel igyekeznek bepótolni a koronavírus miatt elmaradó futamokat – de van, aki úgy érzi, ez előnyére válhat.

részletek

„Gombóc van a torkomban a szirénák miatt”

A gyorsaságimotoros-vb történetének legeredményesebb motorosa épp a koronavírus-járvány által leginkább sújtott olaszországi régióban él: ottani tapasztalatairól beszélt a legendás versenyző.

részletek
Olvastad már?