Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

Motor hírek

Quartararo: Nem gond, ha nem nyerek idén

Bár mindent meg fog tenni, hogy már 2020-ban megszerezze első győzelmét a MotoGP-ben, a Yamaha üdvöskéje szerint akkor sem történik semmi, ha ez nem jön össze a gyári előléptetése előtt.

részletek

Ilyen lehet a magyar GP-pálya nyomvonala

A szombati sajtótájékoztatóján nemcsak az hangzott el, hogy 2023-tól nyolc éven át hazánkba látogat a gyorsaságimotoros-vb, hanem az újonnan épülő helyszín nem végleges vonalvezetését is bemutatták.

részletek

2023-tól nyolc éven át MotoGP-t rendezünk

A megszokottnál hosszabb időtartamra kötöttek szerződést a szervezők a Dornával, amelynek értelmében 2023-tól kezdve nyolc éven át MotoGP-versenyt rendeznek a Hajdúnánás mellett épülő új pályán.

részletek

Ducati: Mi vagyunk a legjobb opció Dovinak

A bolognaiak sportigazgatója szerint kölcsönösen jól járna a két fél, ha az olasz motoros hosszabbítana velük. A pletykált KTM-es szerződés esetén fel kellene adnia a vb-címről szőtt álmait.

részletek

Petrucci érkezhet Espargaro helyére

Egyre biztosabbnak látszik, hogy Pol Espargaro valóban átigazol a Repsol Hondához Marc Marquez mellé, de úgy tűnik, már az osztrák gyártó is megtalálta, kivel helyettesítheti a spanyolt.

részletek

KTM: Espargaro tényleg tárgyal a Hondával

Az osztrákok gyári csapatának csapatmenedzsere gyakorlatilag megerősítette, hogy spanyol motorosuknak valóban van másik opciója. Arról is beszélt, kivel pótolhatnák őt 2021-re.

részletek

Stoner: Ha Rossi hamarabb visszavonult volna…

A „Doktor” korábbi nagy ellenfele szerint ugyan az olasz még képes lehet nagy eredményekre, de inkább csak a saját ázsióját rombolja. Az ausztrál beszélt arról is, le tudná-e győzni Marc Marquezt.

részletek

Hátrányba kerülnek a japán gyártók?

Lin Jarvis, a Yamaha gyári csapatának menedzsere mutatott rá, hogy a koronavírus-járvány miatti utazási korlátozások jelentősen megnehezíthetik az ő és két riválisuk életét az európai szezonban.

részletek

Megszívta a naptárral a Yamaha és a Suzuki

A MotoGP szervezői néhány napja közzétették a koronavírus-járvány következtében alaposan átalakított 2020-as menetrend jelentős részét – megnéztük, kinek kedvez ez az eredeti változathoz képest.

részletek

„Nem úgy tűnik, mintha Vale abbahagyná”

Valentino Rossi gyerekkori barátja és üzlettársa, Alessio „Uccio” Salucci biztos benne, hogy a „Doktor” 2021-ben is ott lesz a MotoGP mezőnyében: június végéig alá is írhatják a szerződést.

részletek

13 futam öt országban – itt az új GP-naptár

Csütörtökön közzétette átalakított menetrendjét a gyorsaságimotoros-vb, amelyben egyelőre tizenhárom európai verseny kapott helyet, a szezon Európán kívüli befejezése azonban még kérdéses.

részletek

F1-be beugorhat, a GP-ben törölték Mugellót

Újabb pályáról derült ki biztosan, hogy nem fog szerepelni a MotoGP rövidesen megjelenő 2020-as naptárában: az Olasz Nagydíj helyszínéül szolgáló Mugellóba idén nem látogat el a mezőny.

részletek
Olvastad már?