DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Digitális

Autósport és Formula Magazin

Az Autósport és Formula Magazin számait nem kell feltétlenül az újságárusoknál keresni hónapról hónapra, hiszen Magyarország motorsportmagazinja digitális formában is előfizethető.

digitális magazin illusztráció_24

A rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel különleges ajándékkal kedveskedtünk olvasóinknak. Az Autósport és Formula Magazin számait nem kellett az újságárusoknál keresni, hiszen a digitális verziók mindenki számára elérhetőek voltak az alábbi idöszakban:

 

AFM címlap 2020-06_resizeKörbejárjuk a hónap átigazolásainak hátterét, megünnepeljük a Formula-1 70. évfordulóját és bemutatjuk, milyen világvége-hangulatban találták magukat azok a versenyzők, akik már visszatértek a pályákra.

Mi motiválta a Ferrarit Sebastian Vettel év végi elküldésére, története legfiatalabb pilótapárosának összeállításához, és mi siklott félre ilyen gyorsan Daniel Ricciardo és a Renault kapcsolatában, amiért az ausztrál az első adandó alkalommal átszerződött a McLarenhez? A májusi, de már 2021-re vonatkozó pilótabejelentések annyi beszédtémát hoztak, hogy szinte fel sem tűnt, hogy a járvány miatt még mindig áll a Formula-1 szezonja.

Ám még csak nem is ez a nagy fennforgás tette igazán emlékezetessé a májust, hanem a tény, hogy ebben a hónapban ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját a Formula-1. Ennek apropóján nyolc oldalon járjuk körbe, az előző tízes évfordulókon május 13-án hol tartott, milyen állapotban volt a sport, kik voltak az aktuális sztárjai és rekorderei. Kellemes időutazást!    

Az Autósport és Formula Magazin 2020. júniusi száma online megtekintéséhez kattints ide!

 

   

 

202005_resizeUtánajártunk, mivel ütik el az F1-es pilóták a kényszerszünetet, beszélgettünk Jacques Villeneuve-vel és feltártuk a motorsport ritka doppingeseteit. Ez és még rengeteg más az Autósport és Formula Magazin legújabb számában.

Bemutatjuk, hogyan hajtotta saját népszerűség-növelésének javára a versenyzésmentes időszakot a McLaren pilótája, Lando Norris, emellett megemlékezünk az áprilisban elhunyt Stirling Moss dicső karrierjéről, valamint körbejárjuk, mennyiféle virtuális autóverseny közül válogathatnak most a munkanélkülivé vált pilóták. Ja, és persze ezúttal is alaposan szélnek eresztettük a fantáziánkat, és megrendeztük a fiktív Vietnámi és Kínai GP-t! Az AFM szerkesztőségét nem állítja meg holmi koronavírus-járvány, ezúttal is 100 oldalnyi különleges tartalommal készültünk - és ezúttal is online elérhetővé tettük!

Az Autósport és Formula Magazin 2020. májusi száma online megtekintéséhez kattints ide!

 

 

 

 

 

 

202004_resizePontosan 20 évvel ezelőtt, a 2000-es Formula-1-es szezon kezdetén jelent meg magazinunk legelső száma. Régóta készültünk arra, hogy az évforduló alkalmából különleges lapszámmal jelentkezünk, és végül az egészségügyi vészhelyzet segített dönteni abban, hogy ezt milyen formában valósítsuk meg.

 

A kijárási korlátozások idején mi is szeretnénk hozzájárulni olvasóink életének megkönnyítéséhez, emiatt az AFM áprilisi lapszámát weboldalunkon mindenki számára elérhetővé tettük! Az e havi magazin kizárólag digitális formában érhető el, az újságárusoknál pedig továbbra is az előző havi, szezonbeharangozó kiadványunk lelhető fel. 

Az Autósport és Formula Magazin 2020. április száma online megtekintéséhez kattints ide!