Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 1. csütörtök

Autósport és Formula Magazin

Perez élete formájában

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, melyben Sergio Perez és Carlos Sainz helyzetét is külön értékeljük, de a delfinezésről és az ékszerügyről is szó esik.

 00 - AFM címlap 2022-06 

A szintet lépő Sergio Perez az idei Formula-1-es vb-harc üde színfoltja. Talán senki nem számított rá, hogy az előző szezonban szenvedő mexikói ilyen hamar és ilyen szinten ráérez az új Red Bullra, amellyel itt-ott a világbajnok Max Verstappent is csipkedi és bizonyos esetekben akár csapatutasítást is teljesítenie kell - van futamgyőzelme, pole-pozíciója és bár a kanadai technikai hiba visszavette a lendületét, így is második a tabellán. De valóban lehet esélye a vb-címre?

Egy másik "második számú" pilóta, Carlos Sainz viszont alulteljesít: a Ferrari spanyolja egyelőre messze van Charles Leclerc-től vagy akár tavalyi önmagától, bár az elmúlt versenyeken mintha kezdene magára találni. Sainznak egy mélypontról kell felállnia és kiásnia magát egy komoly gödörből - vajon sikerülhet neki?

Az Autósport és Formula Magazin legfrissebb számában ezen felül olvashatnak helyzetértékelést az FIA delfinezéssel kapcsolatos lépéséről, a mára kissé elcsendesedő ékszerügyről, Monaco jövőjéről, valamint arról is, hogy az idei szabályok min és hogyan módosítottak a versenyzéssel kapcsolatban - ezen felül helyszíni beszámolóval jelentkezünk Miamiból, de beszámolunk többek között a Le Mans-i 24 órás és a hungaroringi szuperhétvége eseményeiről is.

Az AFM megvásárolható az újságosoknál, előfizethető a Formula.hu webshopjában, digitális formában is előfizethető erre a linkre kattintva, de a laptapir.hu-n keresztül is olvasható, szintén előfizetés után.