DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Nyereményjáték hírek

Miért szedj omega-3 étrend-kiegészítőt?

Az omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulák népszerűsége annak ellenére sem csökkent, hogy a legújabb kutatások szerint hatékonysága a szív védelmében mégsem olyan jelentős, mint azt eddig hitték.

részletek

Cseresznyés smoothie, egy titkos csavarral

Egy pompás napsütéses nyári napon kint ülünk a kertben egy jó könyvvel, amit le sem tudunk tenni, mellettünk pedig egy finom frissítő arra az esetre, hogy ha megszomjaznánk. De mi a helyzet akkor, ha ez az említett ital még egészségügyi előnyökkel is járna?

részletek

Használt laptop otthoni felhasználásra?

Igazából egy használt laptop otthoni felhasználásra akkor is jó, ha az gamer vagy üzleti. De mások a szempontok, amik alapján ezeket kategorizáljuk. Mindegyiknél fontos a megbízhatóság, viszont egy általános felhasználásra szánt gép esetén sokkal fontosabb, hogy felhasználóbarát legyen. Nézzük is meg, hogy konkrétan mire gondolunk!

részletek

Titeket is kínoz a baba foga?

Amikor már épp kezdenétek belerázódni a kisbabás létbe, túl vagytok az első pár héten, a szoptatás kezdeti nehézségein, és kezdenétek hátradőlni, akkor egyszer csak ismét megváltozik valami, és a babátok újabb tüneteket és viselkedésformákat produkál.

részletek

Miért fontos a rendszeres féreghajtás?

Házi kedvenceink féregtelenítése éppúgy hozzátartozik a felelősségteljes gondozáshoz, mint a táplálásuk. Mint minden másban, itt is a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt. Az alábbiakban ezt a kérdéskört járjuk be, kitérünk a férgesség tüneteire, illetve a preventív kezelések fontosságára is.

részletek

Mi miatt szeretünk bele a bőrkanapékba?

Egy bőrkanapé mindig is a luxus szinonimája volt, manapság pedig a bőrbútorzatok népszerűbbek, mint valaha – és az is könnyen belátható, hogy miért. Ha tehát új kanapét szeretnénk vásárolni, akkor íme néhány ok, amiért érdemes bőrből készült ülőalkalmatosságot választanunk.

részletek

2022 legnépszerűbb konyhatrendjei

A konyhák évről évre kisebb-nagyobb változáson mennek át, ami az aktuális trendeket illeti. Rengeteget lehet inspirálódni az éppen népszerű stílusjegyekből, bútorokból, de még praktikai szempontból is remek ötletekkel találkozhatunk. Lássuk, mi trendi idén!

részletek

Te leveses vagy?

Biztosan kaptad már meg te is ezt a kérdést, amely azt hivatott firtatni, mennyire játszik központi szerepet az étkezésedben a leves. Szinte mindenki emlékszik arra, hogy régen a családi ebédek kihagyhatatlan eleme volt a leves, sőt az iskolai menzákon is minden nap szolgáltak fel belőle.

részletek

Mit szabad és mit tilos lomtalanításkor?

Mindenki számára ismerős az az évente párszor előforduló látvány, amikor az utcák megtelnek különböző kacatokkal, lomokkal és szeméttel. Azonban fontos tudni, hogy nem lehet mindenfajta szemetet ilyenkor sem kihelyezni az utcára. A Fővárosi Közterület-fenntartó honlapján pontosan lehet tájékozódni, hogy mit lehet kihelyezni lomtalanítás során, illetve arról is, hogy mikor és hol lesz aktuálisan lomtalanítás.

részletek

Melyik a jó óvszerméret?

A kondomokat többféle méretben, színben, formában szerezheti be, azonban a legfontosabb ezek közül mindenképpen a megfelelő méret.

részletek

A kert szépsége, és ami mögötte van

Aki csak kívülállóként rátekint egy kertre, az a színek, formák, különböző növények, fák, bokrok harmóniáját látja, azonban aki birtokol is kertet, az pontosan tudja, hogy mennyi munka, azaz idő- és költségráfordítás rejlik e szép látvány mögött.

részletek

4 ok, hogy miért válassz PPC ügynökséget

Sok cégvezető számára komoly fejtörést okoz a saját erőforrások végességét érzékelve, hogy kire bízza a nagy felelősséggel járó kampánymenedzsmentet: PPC ügynökségre vagy szabadúszóra?

részletek