DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Nyereményjáték

Melyek a legfőbb okok, ami miatt beleszeretünk a bőrkanapéba?

Egy bőrkanapé mindig is a luxus szinonimája volt, manapság pedig a bőrbútorzatok népszerűbbek, mint valaha – és az is könnyen belátható, hogy miért. Ha tehát új kanapét szeretnénk vásárolni, akkor íme néhány ok, amiért érdemes bőrből készült ülőalkalmatosságot választanunk.

Alacsony karbantartást igényel

Az otthoni szórakozás néha ijesztő dolog lehet, különösen, ha vadonatúj bútoraink kinézetét a bulizó vendégek és a ragacsos ujjú gyerekek veszélyeztetik. A szövettel ellentétben viszont a kiömlött folyadék lepereg a bőrről, és gyakran akár egy frottír törölközővel is tisztítható. 

További megelőző intézkedésként érdemes befektetni egy professzionális bőrápoló szerbe, amely évekig gyönyörű megjelenést biztosít az ülőgarnitúránk számára.



 

Igazán komfortos

Talán a kanapé az egyik legfontosabb bútorzat az otthonunkban. A vásárlásakor pedig az egyik leglényegesebb szempont a kényelem, és egy jó minőségű bőrkanapé otthonosságát senki sem tagadhatja le. Arról nem is beszélve, hogy ez a matéria alkalmazkodik minden éghajlati viszonyhoz – télen meleg, nyáron hűvös.



 

Bármilyen dekort remekül kiegészít

Semmi sem hasonlítható a Kanape.net jó minőségű sarokkanapéihoz, ha egy kis karaktert kell varázsolni a nappaliba. Ez az előkelő, könnyen karbantartható és fényűző anyag mindig is az elsők között volt, amikor stílusos kanapét választottunk.

Vannak, akik nem szeretik a megjelenését, mivel úgy érzik, meglehetősen férfias érzést kelt. De mi úgy gondoljuk, hogy a bőrnek minden nappaliban megvan a helye, és nincs valódi árnyoldala.



 



 

Tartósságáról híres

A bőrt időtlen idők óta értékes anyagnak tartják az időtállósága miatt. Ennek az oka az, hogy a minőségi bőrkanapék szigorú, modern eljárásokon mennek keresztül, amelyek ellenállóvá teszik őket a repedéssel, megereszkedéssel vagy hámlással szemben. Ez tehát ideális választássá teszi háziállatok vagy kisgyermekek mellé. 



 

Allergiások számára is megfelelő

Az allergiás személyeknek egy igazi örömhír, hogy a bőrkanapé hipoallergén, ami annyit tesz, hogy nem telepednek meg benne a poratkák vagy a háziállat szőre.

Elég mindössze egy nedves ronggyal heten­te egyszer letörölni, hogy megtisztítsuk az allergénektől, míg a textil változatok esetében ez jóval nehezebb. 



 

A tapintása

Ezt a pontot a végére hagytuk, mivel a bőr igazán egyedi tapintása megosztja az embereket: egyesek egyszerűen imádják, mások túl csúszósnak és ragadósnak találják, emiatt pedig ki nem állhatják. Tehát ez tényleg egyéni preferencia kérdése, hogy ezt a tényezőt a bőr kanapé előnyei vagy a hátrányai közé soroljuk.



 

Összefoglalva

Amennyiben egy luxus megjelenésű kanapéra vágyunk, amely igazán tartós, hipoallergén és könnyen karbantartható, akkor egy bőrkanapé lehet a megfelelő választás. 

A prémium bőrkanapék azonban gyakran borsos árcédulával járnak. A fentebb már megemlített Kanape.net webáruháznál viszont arra törekednek, hogy minőségi és elegáns dizájnt kínáljanak anélkül, hogy ezek túlságosan megviselnék a vásárlók pénztárcáját.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: