DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

Hirdetés

Szívesen dolgoznál az egészségügyben?

Akad számos olyan szakma, aminek a megszerzésével egészen biztosan nem tudsz mellélőni. Gondolj csak bele, egészségügyi intézményekre például mindig is volt igény, és lesz is, hiszen az egészség mindennek az alapja. Ezért aztán ha nem szeretnél lutrira menni, esetleg alapból is érdekel az egészségügy, akkor mindenféleképpen olvasd el a cikkünket, amelyben a releváns képzéseket vesszük górcső alá!

részletek

A nyaki régió panaszainak kivizsgálása

Az orr, a garat, a fül és a nyak területén tapasztalható különféle panaszok esetén nem mindig tudjuk, hogy milyen szakrendelést kellene felkeresni. Pedig nagyon fontos, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, hogy különféle problémák esetén mely szakember tud segítségükre lenni.

részletek

Így történik a nagyobb közösségi épületek légterének fertőtlenítése

A nagyvárosok rengeteg olyan többemeletes építménnyel büszkélkedhetnek, amelyek bevásárlóközpontoknak, irodáknak adnak helyet. Ezekben az épületekben azonban nagyon sok ember fordul meg, éppen ezért szembe kell néznünk az egészségügyi kockázatokkal is. Az őszi, téli, sőt, még a kora tavaszi időszak is a járványok időszaka. De mit tehetnek a tulajdonosok?

részletek

3 ok, ami miatt érdemes takaróponyvát tenni a napozóágyra

A kerti bútorok nagy előnye, hogy a teherbírásuk és a tartósságuk klasszisokkal jobb, mint a beltéri társaiké. És ez persze elengedhetetlen is, hiszen az időjárás minden elemének ki vannak téve, ami gyengébb minőségű alapanyagok esetén azt is eredményezheti, hogy akár egy szezon alatt is tönkremehetnek. Azonban akkor sem érdemes mindent letisztázottnak tekinteni, ha történetesen minden tekintetben elnyűhetetlennek tartjuk a napozóágyat, hiszen az elővigyázatosság nagyon fontos.

részletek

Milyen hulladékot szállíthatunk el sittszállítás során?

Sittszállításra nem is gondolnánk, mennyire szükségünk van, a folyamatot általában észre sem vesszük, ha éppen nem nekünk van rá szükségünk. Alapvető elvárás az, hogy a városok utcáin, pláne Budapesten rend és tisztaság legyen, egy felújítás, építkezés, lomtalanítás ne okozzon nagyobb fennakadást, pláne ne kelljen napokon, heteken keresztül kerülgetni az ott hagyott hulladékot.

részletek

Élő kaszinó - tények és érdekességek

Az elmúlt évek során folyamatosan növekszik a különböző online szerencsejáték-oldalak, elsősorban a kaszinók népszerűsége. Ma már Magyarországon is nagy választék érhető el ezekből az oldalakról, amelyek sikeresen integrálták a virtuális térbe az olyan több évszázados hagyománnyal rendelkező játékokat, mint a rulett, a blackjack vagy a baccarat.

részletek

Nyerőgépes játék a mobil kaszinó oldalakon

Az online kaszinó oldalak játékai már jó ideje a népszerűségi listák elején találhatóak. Az elmúlt években azonban egyre jobban elterjedtek ezeknek a mobil változatai.

részletek

Formula 1 versenyzők, akik élvezik a szerencsejátékot a kaszinóban

Amikor a legtöbb embernek a kaszinójátékok jutnak eszébe, valószínűleg nem a Forma-1-es versenyzőkre asszociál.

részletek

A Forma-1 2023-ban visszatér Las Vegasba

A korábbi Las Vegas Grand Prix futamok mindegyike a Caesars Palace versenypályáján zajlott, ám az új futamokra immáron a város híres Main Strip főutcáján kerül majd sor.

részletek

Miért szedj omega-3 tartalmú étrend-kiegészítőket?

Az omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulák népszerűsége annak ellenére sem csökkent, hogy a legújabb kutatások szerint hatékonysága a szív védelmében mégsem olyan jelentős, mint azt eddig hitték.

részletek

Cseresznyés smoothie, amely egy titkos csavart is tartalmaz

Egy pompás napsütéses nyári napon kint ülünk a kertben egy jó könyvvel, amit le sem tudunk tenni, mellettünk pedig egy finom frissítő arra az esetre, hogy ha megszomjaznánk. De mi a helyzet akkor, ha ez az említett ital még egészségügyi előnyökkel is járna?

részletek

Használt laptop otthoni felhasználásra?

Igazából egy használt laptop otthoni felhasználásra akkor is jó, ha az gamer vagy üzleti. De mások a szempontok, amik alapján ezeket kategorizáljuk. Mindegyiknél fontos a megbízhatóság, viszont egy általános felhasználásra szánt gép esetén sokkal fontosabb, hogy felhasználóbarát legyen. Nézzük is meg, hogy konkrétan mire gondolunk!

részletek