Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Hirdetés

Melyik a három legnépszerűbb street food?

Vajon milyen ételeket rendelnek a leggyakrabban házhoz Magyarországon? A kedvelt ázsiai leveseket, esetleg a hagyományos óriási rántott húst? Mit rendelünk mi, magyarok, és miért? Nézzük!

részletek

Anyuka vagy? Ezért fogod te is szeretni a rúdporszívót!

Rengeteg olyan, a családot, gyereket és az otthont érintő dolog van manapság, amit a gyakorló anyukák egymás között, saját tapasztalataik alapján vitatnak meg a közösségi média különböző csoportjaiban.

részletek

Időtálló műrattan kerti bútorok az Ön kényelméért

A műrattan kerti bútorokat a maximális komfort figyelembevételével tervezik, hogy Ön teljes kényelemben tölthesse a pihenésre szánt idejét. Kerti bútor választásánál a kényelem és a tartósság a legfőbb szempontok.

részletek

Agrimotor alkatrészek elérhetőek online is

Számos olyan gyártó van a piacon, amelyik kertészeti gépek gyártásával foglalkozik. Ilyen az Agrimotor is, amely több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren.

részletek

Zárak a bútorokon

Bizony vannak olyan helyzetek, amikor nem árt, ha a bútoraidon is van zár. Persze egyáltalán nem arra kell gondolni, hogy feltétlenül minden bútort be kell zárni.

részletek

Vásárlás otthona kényelméből? Miért is ne? Ismerje meg az online vásárlás előnyeit!

Manapság szinte már mindent elintézhet online. A világ folyamatos és dinamikus fejlődésének köszönhetően olyan megoldásokkal találkozhat, amelyeket pár évvel ezelőtt még el sem tudott volna képzelni.

részletek

Lewis Hamilton Forma-1-es bajnok boxkiállása a GGPokernél

Köztudott, hogy számos élsportoló pókerezik a szabadidejében, mint ahogy az is, hogy az online póker oldalak marketing eszközként használják ezeket a sztárokat.

részletek

A sérelemdíj érvényesítése és mértéke a gyakorlatban

A sérelemdíj érvényesítése és mértéke nem olyan régen használatos fogalmak nálunk. Korábban a nem vagyoni kártérítés volt használatban, azonban ez egy elhúzódó, nehéz folyamat, hiszen akkor lehetett kérni, amikor például egy baleset következményeként egészségkárosodás jött létre - és csak a folyamat végén lehetett beadni az erre irányuló kérelmet.

részletek

Milyen lehetőségek rejlenek az autóipar automatizálásában?

Az autóipar már régóta alkalmaz automatizált technológiákat. A személygépkocsik és teherautók gyártása az ipari robotokhoz kapcsolódik, rengeteg technológiai folyamat emberi kéz érintése nélkül megy végbe.

részletek

Tényleg lehetséges a karosszéria javítás egy hét alatt?

Lefaragható-e a karosszéria javítás átlagos és megszokott időtartama anélkül, hogy a munka minősége bármilyen szinten is visszaessen? Vagyis lehet-e egyszerre gyors és hibátlan a karosszéria javítás? A cikkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk, felvázolva egyúttal a karosszéria javítás ideális forgatókönyvét.

részletek

Önindító-felújításra van szüksége? Segítünk a döntésben!

Ha arra gyanakszik, hogy elromlott az önindító az autójában, esetleg az autószerelője már diagnosztizálta is a hibát, ne búslakodjon! Az önindító-felújítás egy tapasztalt szerviz számára rutinmunka. A jó hír, hogy a felújítás ára sem olyan túlzottan borsos.

részletek

Citizen, az állampolgár

A Citizen óramárka sokaknak ismerős lehet. Nem csoda, hiszen az 1920-as években született, mára ikonikussá vált termék nagy utat járt be a tokiói kutatóintézettől az átlagemberek csuklójáig. Akkor ugyanis a karóra luxuscikk volt, csak álom volt, hogy egyszer minden embernek lehet saját időmérő készüléke.

részletek
Olvastad már?