Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 18. kedd

Hirdetés

Különleges kreatív technikák: csillogó hatás és antikolás

Szeretnél különlegesebb kreatív hobby technikákat is kipróbálni? Szereted a régies, vintage stílust, az antik hatást? Vagy éppen a csilli-villi felületek a kedvenceid?

részletek

Játékok a természetesség jegyében

Őseink még a természetben megtalálható játékokkal játszottak. Kavicsokkal, ágakkal, fával és bármivel, ami az udvaron hevert. Mára azonban a játékipar óriásira duzzadt, és szebbnél szebb, színes, zenélő, csillogó játék közül válogathatunk kedvünkre. Könnyű elveszni a labirintusban, a játékboltok és az online webáruházak kínálata határtalan, a TV-reklámok tele vannak folyton újonnan kitalált dolgokkal.

részletek

Irodai ajándékozás - Ajándékötletek kollégáknak

Vannak olyan alkalmak, amelyeket fontos számon tartani, különösen, ha például a kollégák születésnapjáról van szó. A formális kapcsolatok nem kevésbé fontosak a szeretteink “nagy napjainál”, hiszen ez esetben is fontos a tiszteletünk kifejezése.

részletek

Az F1-es világbajnokság idénynyitó versenye után, április 7-én startol a Rocket League

A 2021-es Formula 1-es világbajnokság idénynyitó versenyét Bahreinben rendezték március 26-28. között, mely óriási izgalmakat tartogatott. A verseny legnagyobb kérdése az volt, hogy képes lesz-e valaki megállítani Verstappent, vagy a hollandnak sikerül-e megszereznie pályafutása 11. győzelmét.

részletek

Egy telefonnal is bányászható kriptopénz, vagyis a Pi

Ebben a cikkben igyekszünk minél alaposabban megvizsgálni azt, hogy mekkora tényleges potenciál rejlik a Pi Networkben. Tesszük ezt abból az egyértelmű és erőteljes indíttatásból, hogy amennyire csak lehet, segítsünk okos döntéseket hozni.

részletek

Hívogatóan tiszta medence heti néhány perc ráfordítással

A rendszeres kikapcsolódás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabbak legyünk a hétköznapokban. Egy masszázsmedence remek lehetőséget kínál a napi relaxációra, ám sokan annak ellenére sem élnek ezzel, hogy minden lehetőségük meg lenne rá akár a kertük vagy teraszuk kényelmében is. Mi lehet vajon ennek az oka?

részletek

Panelból családi házba: Minden, amit a vidéki életről tudni érdemes

Egy családi ház erős váltás, főleg, ha éveken keresztül egy kis panelban, vagy belvárosi garzonlakásban laktál. A kormány családtámogató kezdeményezéseinek hála az utóbbi években egyre több fiatal pár tud olcsón házakat venni. Az új építésű családi házak utáni 27% helyett 5%-os ÁFA, a Családok Otthonteremtési Kedvezménye és a babaváró hitel együttesen elérhetővé tette a vidéki életet a friss házasok számára.

részletek

Így lesz meghitt fészek a babaágy

Ahhoz, hogy a kisbabák fejlődése megfelelő ütemben folyjon, sok és nyugodt pihenésre van szükségük. Az első időszak izgalmai közepette a kicsik számára nagyon fontos a meghitt babaágy, hiszen sok időt töltenek itt.

részletek

Az elektronikus számlázás előnyei

Mit jelent az elektronikus számlázás? Miben különbözik a papíralapú és az elektronikus számla? Milyen szabályokat kell figyelembe venni az e-számla kiállításakor, átadásakor és tárolásakor? Az alábbiakban megválaszoljuk az elektronikus számlázással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

részletek

A színvédő samponok lélektana

A hajszín megváltoztatásának igénye nagyon korán felmerült az emberekben. Mesterséges színezők és festékek sokáig nem álltak rendelkezésre, termékkínálat pedig végképp nem volt. Az ilyen igénnyel bíró hölgyek és urak (mert a férfiak is előszeretettel leplezték az ősz szálakat) elsősorban a hagyományt követve növényekből, ásványi anyagokból készült főzettel változtattak néhány árnyalatot a hajuk színén.

részletek

Ezt érdemes tudnod, ha webszerverválasztás előtt állsz

A világ három legnépszerűbb webszervere a világon az Apache (43,4%), a Nginx (42,1%) és a Microsoft ISS (8,5%) a W3Techs felmérése alapján. A kutatás során 10 millió weboldalt vizsgáltak.

részletek

Mit érdemes tudni a bőrfertőzésekről?

Milyen típusai ismertek a bőrfertőzéseknek? Mi okozhat bőrfertőzést? Hogyan kezelhetőek? Mi a különbség az elsődleges és a másodlagos bőrfertőzések között? Mikor érdemes felkeresni a bőrgyógyászati rendelőt? Cikkünkben megválaszoljuk a bőrproblémákkal kapcsolatban felmerülő legfontosabb kérdéseket.

részletek
Olvastad már?