Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Hirdetés

Gyerekrajzok újjászületése

Egy gyermek életében mindenképp, de művészi beállítottságú felnőtteknél is van olyan életszakasz, ami csak az alkotással telik. Lehet, hogy ezek csak hónapok vagy évek, vagy akár egy egész életet kitesznek. Legfőképp a gyermekek esetében van az az időszak, amikor ontják magukból a rajzokat. Ezek az elkészült alkotások már önmagukban is nagyon értékesek. Óvnunk kell azonban ezeket, mert mint a papír, az idő martalékává válik, és sajnos elég sérülékeny is.

részletek

A rögzítőegységek kiválasztásának kulcsa

A rögzítőegység kiválasztásakor számos olyan tényező létezik, amelyet érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy az igényeinek és elvárásainak legideálisabbat tudja kiválasztani. A rögzítők alapvetően három különböző csoportba sorolhatók, azonban nem lehet széles határt szabni közöttük, mivel van átjárási lehetőség is.

részletek

Mit érdemes tudni az okosórákról?

Napjaink modern kiegészítője az okosóra, ami már lassan az emberek jelentős részét meghódította. Nem is csoda, hiszen majdnem minden funkció elérhető rajta, ami egy okostelefonon is. Ismerjük meg közelebbről az okosórákat!

részletek

Ne hagyd ki az őszi sétákat, erősítsd saját és kutyád szereveztét egyaránt!

Az ősz és a picit hűvösebb idő beköszöntével sem szabad bekuckózni a lakásba és az ablakból figyelni a levelek hullását. Ebben az időszakban az erdő is megpihen, hogy tavasszal újult erővel virágba és levelekbe borulhasson. Azonban ilyenkor is számos gyönyörűséggel kényeztethet az őszi természet, a lehullott levelek sokszínűsége, a barna, a vörös és a sárga színek kavalkádja és a hűvös szellős simogatása útra csábíthat mindenkit.

részletek

Mire valók a pólyák?

A pólyák igazi multifunkciós eszközök. Az anyukák és a kisbabák is hamar megszeretik. Ez természetesen nem véletlen, a következőkben el fogjuk neked árulni, hogy miért. A következő sorok minden anyukának hasznosak lehetnek. Azoknak, akik még csupán várják a csemetéjüket és azoknak is, akik az első néhány hónap valamelyikét élik épp át gyermekükkel, és megoldásokat keresnek. Az újszülött pólyák igazi anyukamentők, hihetetlenül sok funkciót tölthetnek be.

részletek

Ismered a Kuflikat?

A te gyermeked is rajong a Kuflikért, így már oda-vissza ismered a történetet? Rengeteg dolgot beszereztél már, ami hozzájuk kapcsolódik? Hogy állsz a legizgalmasabb játékokkal? Maradj velünk, és tudj meg minél többet a Kuflikupacokról!

részletek

A legideálisabb kapusfelszerelés, amelyben biztonságban fogod érezni magad!

A futball egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Egyre többen kísérik figyelemmel mind a hazai, mind a nemzetközi labdarúgást, akár otthonról a tévé képernyője előtt, akár közösségi színtereken vagy a stadionban. Sikere megmutatkozik abban is, hogy egyre nagyobb számban kezdenek bele a futball versenyszerű vagy hobbiszintű űzésébe.

részletek

A sikeres Formula-1-es fogadás részletei

A Formula-1 világbajnokság az egyik legtöbbek által követett autósport a világon. Közvetítéseiket milliók nézik a képernyők előtt ülve, illetve a zsúfolásig tömött lelátókon. Bár a járvány okozta helyzetben a pályákról nem vagy csak nagyon korlátozott módon szurkolhatnak a rajongók, az F1 fogadás láza nem hagyott alább az idei, csonka bajnokságban sem.

részletek

Hogyan szabadulj meg a narancsbőrtől?

Mégis ki ne hallott volna még a narancsbőrről? Ezek az apró, ám annál bosszantóbb kis gödröcskék a combok és a fenék tájékán, amelyek galád módon képesek aláásni a nők önbizalmát, és makacsul ragaszkodnak jól megszokott helyükhöz. Egyesek olyannyira elkeserednek, hogy már nem is próbálnak meg harcolni ellene, hanem inkább még a legnagyobb hőségben is takargatják magukat. Pedig a cellulit eltüntetése korántsem lehetetlen küldetés, noha türelmet, kitartást és következetességet igényel.

részletek

Milyen az ideális teraszburkolat?

A nyári viharok, a villámárvizek és a sok napsütés bizony nyomot hagynak a teraszburkolaton. Ha ilyesmit tapasztalunk, az azt jelezheti: a régi fedés bizony megérett a cserére. Az ideális teraszburkolat megtalálása természetesen nem egyszerű feladat, de nem is lehetetlen. Lássuk, mire van szükség ahhoz, hogy megtaláljuk az igazit!

részletek

A szögletes zuhanykabinok jellemzői

Új ház építésekor vagy meglévő fürdőszoba felújításakor elsődleges kérdés, hogy fürdőkád vagy zuhanykabin kerüljön-e beépítésre. Ha ez megvan, azt kell eldönteni, hogy milyen stílusú legyen a helyiség, illetve a lekerekített vagy a szögletes szaniterek domináljanak. Az alábbiakban a zuhanykabin kiválasztásában szeretnénk segítséget nyújtani.

részletek

A POLKA, a tokozott gyöngyláncos roletta szerelési útmutatója

Talán azt gondolnánk, hogy a POLKA-t, a tokozott gyöngyláncos rolettát nehéz laikusként felszerelni, de ezek a fajta árnyékolók éppen azért olyan praktikusak, mert mi, saját magunk is könnyedén fel tudjuk szerelni. Nézzük végig, hogy hogyan is lehetséges ez, illetve mire kell ügyelni a karbantartás során!

részletek
Olvastad már?