Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Hirdetés

A közintézmények számára kiváló választás egy automata ajtó!

Az automata ajtók előnyeiről már rengeteget olvashattunk, hiszen manapság széles körben elterjedtek. Most viszont a közintézmények szempontjából vizsgáljuk meg tulajdonságaikat és nézzük meg, hogy ezen intézmények esetében hogyan képes helytállni.

részletek

Az IT infrastruktúra-eszközök kivezetésének tudatos módja

Amennyiben a cégünknél esedékessé vált az IT infrastruktúra-eszközök kivezetése, akkor a megoldást tekintve ma már előremutató opciók is rendelkezésre állnak. A cikkben ezekre igyekszünk felhívni a figyelmet.

részletek

Ilyen funkciókkal rendelkezik egy modern sportkaróra

Öltözékünket nap mint nap fel tudjuk dobni néhány egyszerű kiegészítővel. A nők kétség kívül ilyen téren szerencsésebb helyzetben vannak, hiszen ők számtalan olyan kelléket tudnak beszerezni, amikkel az adott napi ruhájukat egyedibbé és stílusosabbá tudják tenni.

részletek

Az injektorfelújítás folyamata

Az injektoroknak több típusát különböztethetjük meg. Javításukhoz, felújításukhoz hozzáértő szervizre lesz szüksége. Ettől függetlenül egy autótulajdonosnak soha nem árt, ha tisztában van a meghibásodás jeleivel és a javítás folyamatával egyaránt. Ezeknek az információknak a birtokában és egy profi szervizzel a háta mögött meg tudja kímélni magát és a pénztárcáját a felesleges költségektől is.

részletek

Milyen gépjármű-akkumulátort válasszak?

Mindenki szereti a biztonságot. Szeretjük biztonságban tudni az értékeinket, a lakásunkat, a családunkat, stb. Ugyanez vonatkozik az autónkra is, melynél nagyon szeretjük, ha biztonságosan eljutunk vele A-ból B-be, ha garantáltan nem hagy cserben. De mind tudjuk, hogy ami elromolhat, az el is fog romlani egy idő után, így 100%-ig biztosak soha sem lehetünk abban, hogy minden rendben lesz az út végéig.

részletek

Gyerekrajzok újjászületése

Egy gyermek életében mindenképp, de művészi beállítottságú felnőtteknél is van olyan életszakasz, ami csak az alkotással telik. Lehet, hogy ezek csak hónapok vagy évek, vagy akár egy egész életet kitesznek. Legfőképp a gyermekek esetében van az az időszak, amikor ontják magukból a rajzokat. Ezek az elkészült alkotások már önmagukban is nagyon értékesek. Óvnunk kell azonban ezeket, mert mint a papír, az idő martalékává válik, és sajnos elég sérülékeny is.

részletek

A rögzítőegységek kiválasztásának kulcsa

A rögzítőegység kiválasztásakor számos olyan tényező létezik, amelyet érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy az igényeinek és elvárásainak legideálisabbat tudja kiválasztani. A rögzítők alapvetően három különböző csoportba sorolhatók, azonban nem lehet széles határt szabni közöttük, mivel van átjárási lehetőség is.

részletek

Mit érdemes tudni az okosórákról?

Napjaink modern kiegészítője az okosóra, ami már lassan az emberek jelentős részét meghódította. Nem is csoda, hiszen majdnem minden funkció elérhető rajta, ami egy okostelefonon is. Ismerjük meg közelebbről az okosórákat!

részletek

Ne hagyd ki az őszi sétákat, erősítsd saját és kutyád szereveztét egyaránt!

Az ősz és a picit hűvösebb idő beköszöntével sem szabad bekuckózni a lakásba és az ablakból figyelni a levelek hullását. Ebben az időszakban az erdő is megpihen, hogy tavasszal újult erővel virágba és levelekbe borulhasson. Azonban ilyenkor is számos gyönyörűséggel kényeztethet az őszi természet, a lehullott levelek sokszínűsége, a barna, a vörös és a sárga színek kavalkádja és a hűvös szellős simogatása útra csábíthat mindenkit.

részletek

Mire valók a pólyák?

A pólyák igazi multifunkciós eszközök. Az anyukák és a kisbabák is hamar megszeretik. Ez természetesen nem véletlen, a következőkben el fogjuk neked árulni, hogy miért. A következő sorok minden anyukának hasznosak lehetnek. Azoknak, akik még csupán várják a csemetéjüket és azoknak is, akik az első néhány hónap valamelyikét élik épp át gyermekükkel, és megoldásokat keresnek. Az újszülött pólyák igazi anyukamentők, hihetetlenül sok funkciót tölthetnek be.

részletek

Ismered a Kuflikat?

A te gyermeked is rajong a Kuflikért, így már oda-vissza ismered a történetet? Rengeteg dolgot beszereztél már, ami hozzájuk kapcsolódik? Hogy állsz a legizgalmasabb játékokkal? Maradj velünk, és tudj meg minél többet a Kuflikupacokról!

részletek

A legideálisabb kapusfelszerelés, amelyben biztonságban fogod érezni magad!

A futball egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. Egyre többen kísérik figyelemmel mind a hazai, mind a nemzetközi labdarúgást, akár otthonról a tévé képernyője előtt, akár közösségi színtereken vagy a stadionban. Sikere megmutatkozik abban is, hogy egyre nagyobb számban kezdenek bele a futball versenyszerű vagy hobbiszintű űzésébe.

részletek
Olvastad már?