DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 28. kedd

Reklám

Tökéletes hűtők utazáshoz

Ha sok időt töltünk az úton, akkor elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk élelmiszereink megfelelő hűtéséről. Ehhez Önnek is a segítségére lehetnek különféle kompresszoros hűtők, melyek mindig kellő hőmérsékletet biztosítanak majd a bennük lévő termékek számára.

részletek

Mi alapján válasszon speciális porttal ellátott eszközökhöz kábeleket?

Egyre több Apple eszköz rendelkezik USB-C vagy vezeték nélküli töltési lehetőséggel, de sok még nem az USB szabvány szerinti töltő- és adatkábeleket használja, hanem a saját fejlesztésű Lightning kábeleket. Ez probléma lehet, ha nem viszi magával a sajátját, mikor elmegy otthonról.

részletek

Versenytársak elemzése, a SEO hatékony eszköze

Versenytárselemzés nélkül nincs hatékony marketingstratégia. Ha le akarod pipálni a konkurenseidet, akkor szükséged van SEO versenytárselemzésre, valamint ha jobb marketingstratégiát szeretnél felállítani, akkor bizony kihagyhatatlan lépés.

részletek

Három F1-es futam, amit semmiképp se hagyj ki idén

Hamarosan véget ér a 2022-es Formula-1-es szezon, és noha a világbajnoki címek sorsa hamarosan eldől, mégis nyomós érvek szólnak amellett, hogy miért nem érdemes kihagyni a soron következő ikonikus nagydíjakat.

részletek

Élő kaszinó - tények és érdekességek

Az elmúlt évek során folyamatosan növekszik a különböző online szerencsejáték-oldalak, elsősorban a kaszinók népszerűsége. Ma már Magyarországon is nagy választék érhető el ezekből az oldalakról, amelyek sikeresen integrálták a virtuális térbe az olyan több évszázados hagyománnyal rendelkező játékokat, mint a rulett, a blackjack vagy a baccarat.

részletek

Nyerőgépes játék a mobil kaszinó oldalakon

Az online kaszinó oldalak játékai már jó ideje a népszerűségi listák elején találhatóak. Az elmúlt években azonban egyre jobban elterjedtek ezeknek a mobil változatai.

részletek

A virtuális sport is izgalmas fogadási lehetőség lehet

Az online játékvilág népszerűségével, fejlődésével a virtuális sportok népszerűsége is megnőtt. Ezek olyan elektronikus játékok, amelyeket online játszhatják ismerősök, vagy a világ különböző pontjain élő játékosok.

részletek

A legjobb bet kaszinó tippek Forma-1 versenyekre

A Forma-1 versenyek Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendenek, ami nyilván nem kis mértékben köszönhető a ténynek, hogy több mint három évtizede nálunk is szerveznek versenyeket.

részletek

Formula 1 versenyzők, akik élvezik a szerencsejátékot a kaszinóban

Amikor a legtöbb embernek a kaszinójátékok jutnak eszébe, valószínűleg nem a Forma-1-es versenyzőkre asszociál.

részletek

A Forma-1 2023-ban visszatér Las Vegasba

A korábbi Las Vegas Grand Prix futamok mindegyike a Caesars Palace versenypályáján zajlott, ám az új futamokra immáron a város híres Main Strip főutcáján kerül majd sor.

részletek

Miért szedj omega-3 tartalmú étrend-kiegészítőket?

Az omega-3 zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszulák népszerűsége annak ellenére sem csökkent, hogy a legújabb kutatások szerint hatékonysága a szív védelmében mégsem olyan jelentős, mint azt eddig hitték.

részletek

Cseresznyés smoothie, amely egy titkos csavart is tartalmaz

Egy pompás napsütéses nyári napon kint ülünk a kertben egy jó könyvvel, amit le sem tudunk tenni, mellettünk pedig egy finom frissítő arra az esetre, hogy ha megszomjaznánk. De mi a helyzet akkor, ha ez az említett ital még egészségügyi előnyökkel is járna?

részletek