Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 2. kedd

Reklám

Milyen előnyei és hátrányai vannak a robogó használatának?

Milyen előnyökkel és hátrányokkal járhat az, ha van egy robogód, amit rendszeresen használsz? Gyakran merül fel ez a kérdés, többek között ezért is gondoltuk azt, hogy külön cikket szentelünk a válaszadásnak.

részletek

A szénhidrát, a fehérje vagy a zsír a barátunk?

Most őszintén! Te miből fogyasztod a legtöbbet a nap során? Ne szerénykedj, ugye, hogy a szénhidrát volt, ami elsőnek eszedbe jutott? Sajnos ez jellemző korunk táplálkozására, aminek komoly egészségügyi kockázata van. Lássuk, hogy mit is kell tudnunk a címben szereplő trióról!

részletek

Káros szenvedély a könyvfüggőség?

Függőségről akkor beszélünk, ha valaki bizonyos szenvedélynek folyamatosan, mondhatni kényszeresen hódol. Ha függőség kerül szóba, a legtöbben a drog- és az alkoholfüggőségre asszociálnak, de manapság nem számít ritkaságnak a szerencsejáték-függőség, a vásárlási kényszer és a számítógéppel összekapcsolható függőség sem.

részletek

A bitumenes lemez alkalmazásának a fontosabb sajátosságai

A bitumenes lemez egyértelműen a szóba jöhető lehetőségek között tartható számon, hogy ha az épület vízszigetelésének a megfelelő kialakításáról van szó. Nemcsak minőségi megoldást kínál, hanem ár-érték arányt tekintve is egészen kedvező opciónak számít.

részletek

Nálad mikor szól a rádió?

A rádiózás már közel egy évszázada beleivódott az emberek mindennapjaiba. Míg eleinte csupán néhány csatorna közül lehetett választani, modern világunkban szinte nincs olyan speciális hallgatói igény, amit ne fedne le egy vagy több rádióadó.

részletek

A hosszan tartó vízparti kényelmet biztosító horgász szék

A komfortos és stabil horgász szék ma már olyannyira szerves részét képezi a horgászfelszerelésnek, mint a bot vagy az orsó. A jó minőségű szék kényelmet és biztos pozíciót biztosít a számunkra, hogy csakis a horgászatra tudjunk összpontosítani.

részletek

Az elektromos tűzhelyek típusai

A tűzhely a konyha egyik legnagyobb értékű és leggyakrabban használt berendezése, ezért kiválasztása előtt érdemes alaposan körüljárni az egyes típusok lehetséges előnyeit és hátrányait. Cikkünkben azoknak próbálunk segíteni, akik szabadonálló elektromos tűzhelyet szeretnének konyhájukba.

részletek

A felnőtté válás árulkodó tárgyai

Nehéz eldönteni, mikor lépünk át a felnőttkorba. Mindenki azt hiszi, hogy egy éles váltással következik be, és hirtelen érett, megfontolt személyekké válunk. Azonban ez sem az első munkahelyen, sem az első komoly kapcsolatunk során nem történt meg. A folyamat valójában fokozatosan zajlik, de van 7 árulkodó tárgy, amelyek jelzik felnőtté válását.

részletek

Tévhitek az ekcémáról

Az ekcéma a gyerekek közel 15-20 százalékát, a felnőttek 2-3 százalékát érinti. Kevesen tudják, hogy az ekcéma gyűjtőfogalom, amely több, különböző eredetű bőrbetegséget takar. A kiváltó okokat két nagy csoportba osztja a tudomány.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza májusi ajánlatai

Már májust írunk, de még mindig a #maradjotthon a legnépszerűbb hashtag, még szerencse, hogy a négy falon belül is el lehet foglalnia magát az embernek ezzel-azzal. Reggel mondjuk főz egy jó kávét a hi-tech masináján, aztán belehuppan a gamerfoteljébe és nézegeti az F1-es világbajnokok poszterét, elindít egy 3D nyomtatást, később pedig egy AMG Mercedes edzőcipőben nekiindul a világnak, hogy teljesítse a napi lépésszámot.

részletek

Hogyan érdemes viselni az egészségügyi szájmaszkot?

Ha csak egy percre is kinézünk az ablakon, a szájmaszkot viselő embereknél több olyan hibát is felfedezhetünk, amelyekkel a saját egészségüket kockáztatják. Pontosan ezért tartottuk indokoltnak, hogy a szájmaszk viselésének az íratlan szabályait egy komplett cikk keretei között adjuk át.

részletek

Miként könnyíti meg a mindennapjainkat a bojler és a termosztát?

Bojler, illetve termosztát nélkül manapság igencsak lecsökken az otthon töltött idő során tapasztalt komfortérzet. A modern fűtéstechnológia két kiemelkedő vívmányáról van ugyanis szó, amelyek komoly hasznossággal bírnak a felhasználók életében.

részletek
Olvastad már?