Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Reklám

Nehéz tárgyak költöztetése: így tudja egyszerűen megoldani

Egy költöztetés alapvetően sok stresszel jár. Legalábbis azoknál, akik saját maguk próbálnak elköltözni, és nem kérik profi költöztető szakemberek segítségét. Ez fokozottan igaz abban az esetben, ha olyan tárgyakat is el kell költöztetni, melyek akár több száz kilósak is lehetnek. Ilyen esetben már talán könnyebben hív az ember profi segítséget, főleg, ha már próbált ekkora súlyt felvinni vagy lehozni lépcsőn.

részletek

Minden (is), ami az öngyógyító laptopkijelzőről tudni érdemes

Mit is kell érteni egész pontosan az öngyógyító laptopkijelző kifejezés alatt? Miként valósulhat meg az a gyakorlatban, hogy egy laptopkijelző gyakorlatilag saját magát gyógyítsa? A cikkben ezeket a kérdéseket fogjuk részletezni.

részletek

Ezek az előnyök származnak a kis teljesítményű LED reflektorok használatából

Mik azok a kis teljesítményű LED reflektorok és fényvetők, illetve miért éri meg leginkább fontolóra venni az alkalmazásuk lehetőségét? A cikkben ezt a kérdéskört fogjuk részletesen is kitárgyalni.

részletek

Mit érdemes tudni a kézszárító gépekről?

A nyilvános wc-k tisztaságára manapság egyre nagyobb figyelem irányul. Nem elegendő csupán ezek rendszeres és alapos tisztán tartásáról gondoskodni, de az a legjobb, ha ezek a helyiségek olyan csaptelepekkel és kézszárítókkal vannak felszerelve, amelyek fizikai kontaktus nélkül is bekapcsolnak. Cikkünkben ez utóbbiak sajátosságait mutatjuk be.

részletek

Ezért fontos a szép címke egy terméken

Ha saját termék gyártásán, forgalmazásán gondolkozik, sok mindenre kell figyelnie, de szerencsére ma már sok cég segíti az indulásig vezető úton. Természetesen oda kell figyelnie, hogy olyan terméket állítson elő, ami piacképes, amit megvesznek az emberek. Ehhez szükséges a megfelelő doboz, tégely, flakon, a jó kupak, szórófej, stb. De mindezeken felül még szüksége lesz egy jó címkére is, ami nem csak informatív, de jól is néz ki. Szerencsére az itt felsoroltak mindegyikét könnyen be tudja szerezni a piacról. Ha megvan a terméke, minden mást már akár egyetlen cégtől is beszerezhet, ami nagy könnyebbség.

részletek

Különös pszichózis

Mi a pszichózis? A pszichotikus állapotban szenvedő személy részben vagy teljesen elveszti a valósággal való kapcsolatát, s ez a kapcsolatvesztés megváltoztatja az érzéseit, gondolatait, és ezek hatására a viselkedése is jelentősen megváltozik. Általában a skizofrénia ugrik be az embereknek, ha pszichózisra gondolnak, de akár a hangulatzavarok, mint például a depresszió is vezethetnek pszichotikus állapothoz. Nagyon fontos, hogy a háttérben fizikai okok, pszichoaktív szerek használata, de akár a túlzott alkoholfogyasztás is állhat.

részletek

Ideális folyadékbevitel, hogy hatékony legyen az edzésed

A csapból is az folyik, hogy szervezetünk egészségének fenntartásához legalább napi 2 liter folyadék elfogyasztása szükséges. Köztudott tény, hogy a víz az emberi test legfontosabb alkotóeleme, hiszen testünk mintegy 70 százalékát víz alkotja. A szervezet egészséges működéséhez tehát elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel.

részletek

Dobókockák online

Érezted már úgy, hogy szükséged lenne egy virtuális dobókockára? Esetleg csak kedvtelésből próbálkoznál meg vele, hogy vajon milyen eredmények jönnek ki? A legfontosabb, hogy megfordult a fejedben, azaz ideje megismeri az online dobókockák világát.

részletek

Online pszichológiai tanácsadás társfüggőknek?

Online tanácsadás sokféle létezik, de ritka az olyan forrás, ahol bátran megfürdőztethetjük elménket és lelkünket, anélkül, hogy ennek bármilyen hátránya adódhatna. Gondoljon csak bele, milyen online rákeresni akármilyen testi nyavalyára a keresőben, s halálra rémülten szembesülni az így nyert találatokon keresztül azzal, hogy bizony könnyen nagy bajt is jelezhet a beírt tünet. Ugyanezzel a jelenséggel szembesül az, aki a lélek oldaláról közelítve szeretné megtalálni problémáinak gyökerét, s legalább egy kis rálátást szeretne nyerni arra, hogy min kellene változtatnia, milyen úton kellene elindulnia.

részletek

Botrány egy feketére festett férfi miatt: „Rúgja ki Sainzot a Ferrari”

Carlos Sainz fejét követeli a net népe, miután egy feketére festett fehér férfival reklámozza magát gokartpályájuk. A pálya édesapjáé, de a „jól értesült” nethuszárokat ez nem nagyon zavarta meg.

részletek

Eddz úgy, mint egy Forma-1-es pilóta!

A Forma-1 már sok éve foglalja le a lelkes rajongókat. A szép, gyors kocsik, a sebesség, a pilóták kiállása és kitartása rengeteg embert megbabonázhat és mi időről időre figyeljük, hogy hogyan gyorsulnak a versenyautók, milyen lesz a következő szezon és mire lehet számítani. És persze mindannyiunknak megvan a kedvence, akinek minden alkalommal drukkolunk. Talán még ábrándozunk is arról, hogy valamikor mi is beülhetünk egy ilyen gyors kocsiba és száguldhatunk elképesztő sebességgel egy pályán körbe-körbe.

részletek

A Google Ads vagy a Facebook leadek hoznak jobb eredményt?

A leadek alapvetően érdeklődőket jelentenek, olyan látogatókat, akik önként megadták adataikat egy meghatározott cél érdekében. Az, hogy egy vállalkozás hogyan értékeli a leadeket, nagymértékben függ a vállalkozás jellegétől és a célpiactól. Hogy össze lehessen hasonlítani a Google Ads és Facebook kampányok hatékonyságát, fontos, hogy valamilyen egységes szempontrendszer alapján értékeljük az ezekből érkező leadeket. Ezt a témát járjuk körbe ebben a cikkben.

részletek
Olvastad már?