DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Reklám

Titeket is kínoz a baba foga?

Amikor már épp kezdenétek belerázódni a kisbabás létbe, túl vagytok az első pár héten, a szoptatás kezdeti nehézségein, és kezdenétek hátradőlni, akkor egyszer csak ismét megváltozik valami, és a babátok újabb tüneteket és viselkedésformákat produkál.

részletek

Miért fontos a rendszeres féreghajtás?

Házi kedvenceink féregtelenítése éppúgy hozzátartozik a felelősségteljes gondozáshoz, mint a táplálásuk. Mint minden másban, itt is a megelőzésre kell helyezni a hangsúlyt. Az alábbiakban ezt a kérdéskört járjuk be, kitérünk a férgesség tüneteire, illetve a preventív kezelések fontosságára is.

részletek

Melyek a legfőbb okok, ami miatt beleszeretünk a bőrkanapéba?

Egy bőrkanapé mindig is a luxus szinonimája volt, manapság pedig a bőrbútorzatok népszerűbbek, mint valaha – és az is könnyen belátható, hogy miért. Ha tehát új kanapét szeretnénk vásárolni, akkor íme néhány ok, amiért érdemes bőrből készült ülőalkalmatosságot választanunk.

részletek

2022 legnépszerűbb trendjei a konyhát illetően

A konyhák évről évre kisebb-nagyobb változáson mennek át, ami az aktuális trendeket illeti. Rengeteget lehet inspirálódni az éppen népszerű stílusjegyekből, bútorokból, de még praktikai szempontból is remek ötletekkel találkozhatunk. Lássuk, mi trendi idén!

részletek

Te leveses vagy?

Biztosan kaptad már meg te is ezt a kérdést, amely azt hivatott firtatni, mennyire játszik központi szerepet az étkezésedben a leves. Szinte mindenki emlékszik arra, hogy régen a családi ebédek kihagyhatatlan eleme volt a leves, sőt az iskolai menzákon is minden nap szolgáltak fel belőle.

részletek

Mit szabad és mit tilos kitenni lomtalanításkor?

Mindenki számára ismerős az az évente párszor előforduló látvány, amikor az utcák megtelnek különböző kacatokkal, lomokkal és szeméttel. Azonban fontos tudni, hogy nem lehet mindenfajta szemetet ilyenkor sem kihelyezni az utcára. A Fővárosi Közterület-fenntartó honlapján pontosan lehet tájékozódni, hogy mit lehet kihelyezni lomtalanítás során, illetve arról is, hogy mikor és hol lesz aktuálisan lomtalanítás.

részletek

Melyik a jó óvszerméret, és hogyan kell azt használni?

A kondomokat többféle méretben, színben, formában szerezheti be, azonban a legfontosabb ezek közül mindenképpen a megfelelő méret.

részletek

A kert szépsége, és ami mögötte van

Aki csak kívülállóként rátekint egy kertre, az a színek, formák, különböző növények, fák, bokrok harmóniáját látja, azonban aki birtokol is kertet, az pontosan tudja, hogy mennyi munka, azaz idő- és költségráfordítás rejlik e szép látvány mögött.

részletek

4 ok, hogy miért válassz kampányaidhoz PPC ügynökséget szabadúszó helyett!

Sok cégvezető számára komoly fejtörést okoz a saját erőforrások végességét érzékelve, hogy kire bízza a nagy felelősséggel járó kampánymenedzsmentet: PPC ügynökségre vagy szabadúszóra?

részletek

A minőségi fúrószárak a minőségi munkához elengedhetetlenek

Ha igazán igényes, minőségi munkát szeretnénk végezni, akkor a fúrószár kiválasztását is körültekintően végezzük! Természetesen itt is nagyon fontos a minőség, de emellett más szempontokat is figyelembe kell venni a választásnál!

részletek

Forgóeszköz hitel vagy faktoring a megoldás?

A faktoring vagy forgóeszköz hitel kérdés megválaszolásához a két finanszírozási mód ismeretére van szükség. Egy vállalkozás működéséhez és fenntarthatóságához forrásokra van szükség, amelyben hiány léphet fel a bevételek és kiadások eltolódása esetén. Áthidalása külső források igénybevételével lehetséges, ilyen lehet egy hitel vagy a faktorálás.

részletek

Női bokaláncok, mint kifinomult, stílusos kiegészítők

Afféle örök divatként is tekinthetünk a női bokaláncokra, melyek egyedivé varázsolják a megjelenésünket. Kifinomultságot, nőiességet sugároznak, ugyanakkor a díszítőelemek által számos üzenet kifejezhető, mint például a szabadság egy pillangó képében.

részletek