Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Hirdető

Milyen lehetőségek rejlenek az autóipar automatizálásában?

Az autóipar már régóta alkalmaz automatizált technológiákat. A személygépkocsik és teherautók gyártása az ipari robotokhoz kapcsolódik, rengeteg technológiai folyamat emberi kéz érintése nélkül megy végbe.

részletek

Tényleg lehetséges a karosszéria javítás egy hét alatt?

Lefaragható-e a karosszéria javítás átlagos és megszokott időtartama anélkül, hogy a munka minősége bármilyen szinten is visszaessen? Vagyis lehet-e egyszerre gyors és hibátlan a karosszéria javítás? A cikkben ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk, felvázolva egyúttal a karosszéria javítás ideális forgatókönyvét.

részletek

Önindító-felújításra van szüksége? Segítünk a döntésben!

Ha arra gyanakszik, hogy elromlott az önindító az autójában, esetleg az autószerelője már diagnosztizálta is a hibát, ne búslakodjon! Az önindító-felújítás egy tapasztalt szerviz számára rutinmunka. A jó hír, hogy a felújítás ára sem olyan túlzottan borsos.

részletek

Citizen, az állampolgár

A Citizen óramárka sokaknak ismerős lehet. Nem csoda, hiszen az 1920-as években született, mára ikonikussá vált termék nagy utat járt be a tokiói kutatóintézettől az átlagemberek csuklójáig. Akkor ugyanis a karóra luxuscikk volt, csak álom volt, hogy egyszer minden embernek lehet saját időmérő készüléke.

részletek

Milyen előnyei vannak az egyedi műanyag csomagolásnak?

A megfelelő csomagolás kiválasztása nem egyszerű, mivel rengeteg szempontot lehet és kell mérlegelni a döntésnél. Sok vállalkozásnál felmerülhet az a kérdés, hogy a kereskedelemben készen kapható vagy egyedi igényekre tervezett csomagolást válasszon.

részletek

Miért érdemes nagykereskedelemnél vásárolni?

A legtöbb vásárlás esetén az egyik legfontosabb szempont az ár, és ez alól az alkoholos italok sem jelentenek kivételt, hiszen mindenki szereti a pénztárcabarát megoldásokat.

részletek

Érdemes néha beiktatni - ilyen hatással van a rövid paleo diéta a szervezetre

Az ősi paleolit kor szokásait felelevenítő étrend, amelyet manapság egyre többen követnek, jótékony hatással lehet az ember számára akkor is, ha azt csak egy-egy rövidebb időszakokban tartja.

részletek

Mikor érdemes felújítani a gyepet?

Elhatalmasodtak a barna foltok a gyepen? Már a permetezés sem használ? Akkor ideje felújítani a gyepet! Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a témával kapcsolatban.

részletek

Miért a munkaerő-kölcsönzés a legoptimálisabb választás cége számára?

A munkaerőpiac a folyamatos változásáról és az ajánlatok sokaságáról ismert. Korántsem mindegy azonban, hogy egy adott pozíció mennyire felel meg a munkavállaló igényeinek, illetve ugyanez igaz fordítva is. A munkáltató is a számára legideálisabb jelölteket szeretné megtalálni.

részletek

Kényelmes és gazdaságos kertöntözés

Kétféle ember létezik. Az egyiknek a kertje gondozása egy hatalmas feladat a hivatalos munkáján kívül, amit nyűgnek él meg. A másiknak örömteli kikapcsolódás, pihentető és lélekemelő töltődés a kertben “kapirgálni”. Idősebb emberek pedig azt szokták mondani, hogy az előbbi embertípusból egyszer csak az utóbbi válik, és nyugdíjas korunkra mindannyian megszeretjük a kerti munkát.

részletek

Manga ábrázolás - készletek és táskák

A manga ábrázolás sikere töretlen, főként a gyerekek kedvelik nagyon. Egyrészt a nagyon is szerethető figurák nyerik el tetszésüket, másrészt pedig az ábrázolásnak ez a módja egyszerűbbé teszi az arc megragadását és lehetővé teszi az érzelmek hatékony és viszonylag egyszerű kifejezését.

részletek

Miként segítheti a HR folyamatok automatizálása a tartós növekedést?

Ebben a bejegyzésben kimondottan a HR folyamatok optimalizálásáról lesz szó. Méghozzá annak igyekszünk minél inkább utánajárni, hogy a manapság rendelkezésre álló vállalatirányítási szoftverek miként járulhatnak hozzá a tartós növekedéshez a HR teljesítményének az optimalizálásával.

részletek
Olvastad már?