Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Hirdető

Munkavédelmi szandálok, papucsok nemcsak nyári használatra

Bizonyos munkahelyeken a szigorú dress code-nak megfelelően nem megengedett még nyáron sem a papucsok, szandálok viselése, azonban ez a szabály a legtöbb munkahelyre nem vonatkozik, sőt egyre megengedőbbek a munkáltatók.

részletek

Pop-up falak, hogy bárhol és bármikor igényesen jelenhessen meg!

A különféle sajtó-, illetve pop-up falakat olyan vállalatok számára alkották meg, akik évente több sajtótájékoztatón, illetve eseményen vesznek részt, ahol szükség van a prémium háttérre.

részletek

Hogyan válasszunk a kerékpározáshoz megfelelő öltözéket?

Lehet spéci öltözék nélkül is tekerni, viszont aki elkezdi komolyabban venni ezt a mozgásformát, annak inkább előbb, mint utóbb érdemes lesz beszereznie néhány alapvető ruhadarabot és kiegészítőt.

részletek

Nagy szükség volt a diákmunkára a karácsonyi szezonban

Hatalmas volt a kereslet a szezonális munkaerőre a karácsonyi időszakban. Szinte minden szektor felpörgött, hogy ki tudja szolgálni az igényeket, és rengeteg diákmunka lehetőség is megnyílt a megnövekedett kereslet miatt.

részletek

Levendulaimádók kedvenc termékei

Ki ne ismerné és szeretné a méltán igen népszerű levendulanövényt, amit főként az aromaterápia területén használnak. Mindenki ismeri a bódítóan nyugtató és finom illatát, a levendulaültetvények csodálatos látványa szinte rabul ejti az embert.

részletek

Új JTM szabályok 2022-től: könnyebben juthatunk hitelhez!

2022-től változnak a JTM szabályok, azaz módosul a Jövedelemarányos Törlesztési Mutató. Ez a hitelfelvevőket védte eddig is, és fogja ezután is, de most kicsit enyhítenek a szigoron.

részletek

Nem minden rossz, ami annak tűnik!

Neked is feltűnt már, hogy milyen egyszerűen kategorizáljuk a különféle szokásainkat? Nagyon könnyedén címkézünk fel mindent anélkül, hogy alaposabban belegondolnánk, hogy valóban rossz-e az a szokás, vagy csak a külvilág mondatja velünk ezt?

részletek

Figyeljünk oda arra, hogy milyen gumi milyen felnire kerül!

A fiatalok közül sokan a kinézet alapján választanak felnit. Fontos azonban észben tartani azt a tényt, hogy a felninek funkciója is van, nem csak egy dizájnelem az autón. A kocsi vezethetőségére közvetlen ráhatással bír a felni, ezért érdemes kiemelten körültekintőnek lenni a kiválasztásánál és nem elkapkodni azt.

részletek

Ételízesítés paprikakrémmel

A magyarok a paprika felhasználásának a fekete övesei. Ahhoz képest, hogy nálunk nem őshonos, a paraszti réteg felismerésének hála, fenekestül változtatta meg a magyar konyha alapjait. Mi már kvázi paprika jóllétben nőttünk fel, hiszen fogyaszthatjuk a paprikát nyersen vagy lecsóként, esetleg töltött paprikának elkészítve. De az alap fűszerkészletünkből sem hiányozhat.

részletek

Ha a legjobb takarítóeszközt keresed: megtaláltad!

Akár a karácsonyfa alá, akár csak úgy, a saját örömödre, egy hatékony takarítóeszköz valódi előnyöket kínál. De mit szólsz ahhoz, ha képes neked időt és helyet is megtakarítani, nagyon könnyű dolgozni vele, ráadásul még gyönyörű is?

részletek

Tippek a kerékpár otthoni karbantartásához

Nem feltétlenül szükséges a kerékpárokat szervizbe vinni, ha valami apró javítást kell rajtuk megejteni. A kisebb szerelési munkálatok és az időszerűen szükséges karbantartások, melyek meghosszabíthatják kétkerekűnk élettartamát, akár otthon is elvégezhetők.

részletek

Mire számíthatunk télen, ha napelemes rendszert telepíttetünk?

Rengeteg pályázat érhető el azon cégek és magánszemélyek számára, akik napelemes rendszer telepítését tervezik. De mielőtt belevágnának, értelemszerűen felmerül a kérdés, miszerint csak szezonálisan, vagy télen is termel áramot a napelem? Lássuk!

részletek