DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Hirdető

Női bokaláncok, mint kifinomult, stílusos kiegészítők

Afféle örök divatként is tekinthetünk a női bokaláncokra, melyek egyedivé varázsolják a megjelenésünket. Kifinomultságot, nőiességet sugároznak, ugyanakkor a díszítőelemek által számos üzenet kifejezhető, mint például a szabadság egy pillangó képében.

részletek

Melyik fogimplantátumot érdemes választani?

Fogimplantátum: sokaknak félelmetesen hangzik ez a szóösszetétel, pláne, ha eleve félnek a fogászati beavatkozásoktól. Pedig az implantáció korunk legmodernebb - és legtartósabb - eljárását jelenti a hiányzó fogak pótlására.

részletek

Kés, olló, tőr vagy kard, talán zsebkés kellene?

Van, aki a zsebkések szerelmese, míg van, aki a kardokat-tőröket gyújti szenvedélyesen. Léteznek olyanok, akik a konyhában csak professzionális, kiváló minőségű eszközökkel hajlandóak dolgozni. De a vadászkéseket is sokan preferálják.

részletek

Hogyan idézheted fel a kézírás élményét a digitális kijelzőkön?

A különféle digitális eszközök – különösképpen az érintőkijelzők – terjedésével egyre kevesebbszer használunk papírt és hagyományos tollat a jegyzeteléshez, rajzoláshoz. Szerencsére nagyon könnyű ötvözni a régi és a modern technikát, méghozzá egy egyszerű eszköz, az érintőceruza segítségével.

részletek

Profi költöztetés Budapest területén? Erre figyeljen!

Egy költöztetés Budapest területén talán még több buktatóval járhat, mint vidéken. Míg az agglomerációban nem kell megküzdenünk a szűk utcák okozta gonddal, addig ez a belváros esetén igen is valós aggály.

részletek

Mire kell figyelni a balkonládák beültetésekor?

Annak érdekében, hogy a növények megfelelően fejlődjenek, néhány fontos szempontot érdemes szem előtt tartani a balkonládák beültetése során. Az alábbi tanácsok betartásának köszönhetően gyönyörűek lesznek a virágok nyárra.

részletek

Mi az és mire jó a felhőalapú tárhely?

Manapság már nem nagyon van olyan ember, aki ne hallott volna a felhőalapú tárhelyekről. Persze azzal már nem biztos, hogy mindenki tisztában van, mit is jelent és mire használható ez a szolgáltatás.

részletek

Az aranyér kezelésének módszerei

Mit tehetünk aranyér esetén? Mi a különbség a külső és a belső aranyér kezelése között? Használnak-e a gyógynövények? Mindenképp szükség van-e műtétre? Ezekre a kérdésekre adunk most választ.

részletek

Itt az újabb társasjáték Uwe Rosenbergtől

Az absztrakt társasjátékok kedvelői ismét nagyon örülhetnek: megjelent ugyanis Uwe Rosenberg legújabb játéka, a Framework - Egy keret a világ! címmel. Vajon ez is olyan népszerű lesz, mint a Patchwork vagy a Nova Luna?

részletek

Neked is vannak nem szűnő egészségügyi panaszaid?

Bármennyire is rossz kimondani, Magyarországon rengeteg ember él úgy, hogy nap mint nap kellemetlen egészségügyi tünetek gyötrik, és sajnos a hagyományos orvoslás nagyon sokszor csődöt mond. Ismerős a helyzet? Hány ébren töltött éjszakát tudsz magad mögött? Mennyi fájdalomcsillapítót kell bekapnod, hogy érezd a hatását? Próbáljátok az orvosoddal beállítani a vérnyomásod vagy a vércukrod, de sehogy sem akar jó lenni?

részletek

Milyen szerszámok szükségesek egy laptop javításához?

Milyen eszközökre, szerszámokra és persze tudásra lehet szükség a laptopjavítás precizitást igénylő műveletéhez? Mi kellhet ahhoz, hogy kellőképpen felkészültnek számítsunk a dologhoz?

részletek

Minden, amit a sneaker resellről tudni érdemes!

Veled is előfordult már, hogy végre kinéztél egy igazán egyedi sportcipőt, aztán nem sikerült időben beszerezned, mert lemaradtál a megjelenéséről? Mindenkivel előfordult már, hogy elkapkodtak előle valami álom kiegészítőt, ami aztán rosszul érintette.

részletek