DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Nyereményjáték

Kés, olló, tőr vagy kard, talán zsebkés kellene?

Van, aki a zsebkések szerelmese, míg van, aki a kardokat-tőröket gyújti szenvedélyesen. Léteznek olyanok, akik a konyhában csak professzionális, kiváló minőségű eszközökkel hajlandóak dolgozni. De a vadászkéseket is sokan preferálják.

Lehetőségek sokasága áll a rendelkezésedre neked is

Felgyorsult világunkban nem mindig jut idő arra, hogy személyesen is felkeressünk egy-egy üzletet. A személyes vásárlást egyre inkább felváltja a webáruházakból történő rendelés, ami nagyon kényelmessé teheti a napjaidat neked is. A fotel kényelméből, a nap bármely időszakában időkorlátozás nélkül vásárolhatsz. 

Így van ez akkor is, amikor késeket, ollókat, élezőket, kardokat - összefoglaló néven finomacélárut akarsz beszerezni. Például egy szuper zsebkést szeretnél? Olyat, ami sokféle funkcióval bír és kis helyen is eltér? Nos, akkor ezt a zsebkést az Extrametál.hu finomacéláru webáruházban is megtalálhatod sok-sok hasznos és kiváló minőségű termék mellett.



 

Teljes körű és mindenre kiterjedő választék

A családi vállalkozás, amit az 1920-as évben hozták létre, napjainkra már Nyugat-, Kelet- és Közép-Európa piacvezető finomacéláru üzlethálózatává nőtte ki magát. Eleinte saját vagy magyar és német gyártású edényeket és evőeszköz készleteket forgalmaztak. Saját gyártóműhelyet is működtettek, ahol tök-, káposzta- és uborkagyalukat, valamint tésztaszaggatókat és vágókat készítettek. 

Az 1970-80-as években világcégekkel vették fel a kapcsolatot és importálni kezdték azok termékeit. Megismertették a vásárlókkal a Victorinox, a Wüsthof, az Otto Herder-Solingen márkákat, napjainkban pedig már közel 30 márkát forgalmaznak.

Szakmai hozzáértésük töretlen és elismert: a legnagyobb világmárkák bízzák rájuk a kizárólagos magyarországi képviseletüket ilyen a Victorinox, a Cold Steel, az Otto Herder, a Wüsthof-DreizackWerk.



 



 

Mi mindent lehet kapni az Extrametál.hu kínálatában?

  • Késeket, ollókat

  • Kardokat, tőröket

  • Fenőacélokat, fenőköveket

  • Professzionális vágóeszközöket 

  • Manikűrhöz-pedikűrhöz szükséges eszközöket 

  • Borotvakéseket

  • Kiegészítőket és ajándéktárgyakat 

Bármiről is van szó, ami acélból készül, az Extrametál.hu az “élek szakértőjévé” vált az évtizedek során.



 

Igen, zsebkést is lehet kapni

Például itt be tudod szerezni a Victorinox gyár kis-, közepes és nagy méretű zsebkéseit is, amelyek nem véletlenül lettek világszerte népszerűek. A kisebbeket 17 funkcióval is ellátták, de a legújabb modellekben pendrive is található. A gyártó termékei között vannak csontfűrésszel, erős pengével és zsigerelő késsel ellátott vadász zsebkések is. 

Kés, olló, manikűrkészlet vagy vadász zsebkés - azaz finomacéláru kellene? Akkor ne bízd magad a véletlenre! Rendelj az Extrametál.hu webáruház fantasztikusan széles körű kínálatából! Itt mindent megtalálsz! Persze, ha te még mindig a személyes vásárlás híve vagy, akkor van egy jó hírünk: a termékeket a neked tetsző üzletben megnézheted, megveheted, hiszen országos hálózattal rendelkeznek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: