DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Nyereményjáték

Női bokaláncok, mint kifinomult, stílusos kiegészítők

Afféle örök divatként is tekinthetünk a női bokaláncokra, melyek egyedivé varázsolják a megjelenésünket. Kifinomultságot, nőiességet sugároznak, ugyanakkor a díszítőelemek által számos üzenet kifejezhető, mint például a szabadság egy pillangó képében.

A női kiegészítők szerepe nagyon fontos!

Napjainkban rengeteg stílusos kiegészítő elérhető, a széles választékban viszont könnyű elveszni. Fontos szem előtt tartani néhány praktikus szempontot, mely alapján elkerülhetők a rosszul megválasztott ékszerek romboló hatásai. Beszéljünk az egyik legkülönlegesebb ékszerről, amellyel jelentősen feldobhatjuk a csinos szettünket, így még több figyelmet magunkra vonzhatunk. 

Ezek pedig a bokaláncok, melyek különleges kivitelezésük, finom kidolgozottságuk révén eleganciát közvetítenek. Az ezüst színű darabok nagyon népszerűek jelenleg is. Egy visszafogottabb öltözetet is lazábbra vehetünk egy mutatós bokalánc segítségével, ezáltal a csinos szandálunkra is odaterelődik a tekintet. 

Nézzük meg, milyen medállal ellátott típust érdemes választani! Egy alapdarab szinte akármilyen koktélruha mellett viselhető, mellé pedig egy izgalmasabb, több medálos ékszer is választható, amely egyedi eseményekhez ajánlott. Ideális egy pillangós lánc, de elegáns egy csillagos, gyöngyös szimbólumot tartalmazó bokaékszer is.



 

A bokaláncok sokszínűek!

Láthatjuk, hogy a finom bokaláncok és a hangsúlyosabb darabok terén is bőséges a kínálat. Bármely szettünkhöz könnyedén találunk megfelelőt. Amire fontos figyelni, hogy a stílusunkhoz, ruháinkhoz nagyrészt passzoljon. A legtöbb bokalánc ideális a különféle nyári ruhákhoz, mint például egy csengőkkel ellátott bohókás darab. Szolidabb ruhák mellé tökéletes egy ezüst, hullámmintás bokalánc. 

Sortokhoz, alkalmi ruhákhoz bátran bevethetjük a gyöngyös változatokat is vagy a közkedvelt kígyóláncot. Ugyanakkor egy rendkívül ütős változatot is érdemes kipróbálni, például váltakozó medállal díszített láncot, amelyben két különböző szimbólum is érvényesül. Romantikus eseményekhez kiválóan illik egy szivecskés lánc is, amely kifinomult, elegáns és nőies. 

Érdemes szétnézni a WEARING.hu webáruházban, ahol bokaláncok bőséges kínálatából szemezgethetünk.



 



 

A bokalánc viselésének szabályai 

Egy fesztiválon, nyaraláson, bulin szinte kötelező kiegészítők, azonban bizonyos eseményeken érdemes helyettük inkább a nyakláncnál maradni, amely szolidabb. Nem javasolt például templomban, könyvtárban, a napi munka során sem feltétlenül, bár ez függ az adott cégtől és az iparágtól, amelyben dolgozunk. Egy lazább társaságban, ahol a környezet extrémebb módon is kifejezheti saját stílusát, gond nélkül viselhető. Hivatalosabb légkörben viszont kerülendő. 

 

A bokaláncok remekül feldobják a megjelenésünket, általuk igazán belevalóak lehetünk, ezért bátran viseljük őket, amikor lehetőségünk nyílik rá!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: