DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Nyereményjáték

Minden, amit a sneaker resellről tudni érdemes!

Veled is előfordult már, hogy végre kinéztél egy igazán egyedi sportcipőt, aztán nem sikerült időben beszerezned, mert lemaradtál a megjelenéséről? Mindenkivel előfordult már, hogy elkapkodtak előle valami álom kiegészítőt, ami aztán rosszul érintette.

Nincs azonban minden veszve, ha valamit nem találunk meg, hiszen a sneaker resell piacról szinte bármikor megvásárolhatjuk azt a darabot, amire olyan régen vágyunk. Már csak egy kérdés maradt: hol szerezhetjük be? Cikkünkben kifejtjük, hogy mi a resell, és hogy miként működik ez az egész dolog!

 

Mikor és miért lett ekkora üzlet a sneaker resell?

Az elmúlt években akkora változásokkal néztünk szembe, amiket már szinte senki nem bír követni, nem beszélve a sportcipők piacáról. A kereslet teljesen átalakult, nemcsak a streetwear viseletek esetében, hanem a sneakerek kapcsán is, így tulajdonképpen egy egészen más kínálatban böngészhetünk. Mivel ma már szinte bárki felvesz egy ilyen típusú kiegészítőt, akár munkába menet, ezáltal bőven van divatos és stílusos modell egyaránt.

A True to Sole webáruház és üzlet koncepciója, hogy hétről-hétre lépést kell tartani a vásárlói igényekkel, ezért olyan széles a termékpaletta és ezért figyelnek rá, hogy az újdonságok azonnal megjelenjenek a választékban. A közösségi média itt is hatalmas szerepet játszik: az Instagram, a Facebook és TikTok is, így nincs olyan tini vagy fiatal, aki ne vágyna egy márkás darabra. 

Éppen emiatt alakult ki resell is, hiszen a korlátozott kínálat és a hatalmas kereslet maitt rengeteg olyan ember van, aki sajnos nem jut hozzá ahhoz a sneakerhez, amit már rég kinézett magának. A legtöbb változatból minimális mennyiséget gyártanak le első körben, ettől függetlenül nem kell csüggedni, ha nem tudtuk azonnal megvenni az új színállást. 

 

Mit tud a hazai sneaker resell bolt?

Budapesten már több éve működik magyarország első számú sneaker resell üzlete. Az üzletben ezeket a sportcipőket nemcsak megvásárolni tudjuk, hanem felpróbálni is. Limitált számban találhatunk egyedülálló színállású sneakereket, amik mellett streetwear ruhákat és számos egyéb kiegészítőt is beszerezhetünk. 

Az első üzlet még 2019-ben nyílt meg, de az újabb és nagyobb helyre való átköltözésre sem kellett sokat várni, ez 2020 nyarától várja a vásárlókat a belvárosi Régi posta utcában. A vezetők elmondása alapján a második üzletbe már minden tapasztalatot beépítettek, amit az első üzletben gyűjtöttek, nem véletlenül lett ennek ennyire tágas és komfortos a kialakítása. 



 



 

Miért érdemes megbízható helyről vásárolni márkás termékeket?

Mivel egy ilyen sneaker a drágább árkategóriába tartozik, így valószínűleg senki nem szeretne abba a hibába esni, hogy egy hamisítványért ad ki ennyi pénzt. A True to Sole-nál az eleve megbízható helyről beszerzett cipőket egyesével is átvizsgálnak, így innen garantáltan eredeti prémium sportcipőket rendelhetsz meg. Nekik köszönhetően akár a fővárosban, akár vidéken vagy éppen Magyarország határain kívül élünk, nem kell lemondanunk semmi jóról a sneakerek kapcsán.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: