DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Hírösszefoglaló hírek

Nevet és színt válthat a Ferrari: keddi hírek

Folytatódik a Horner-ügy, Ben Sulayem gyávának nevezte a vádlóit: összeszedtük a nap legfontosabb F1-es híreit.

részletek

Új futam és új pontrendszer? Hétfői hírek

Horner-dokumentumfilmről, tizenkét pontszerzőről, újabb ázsiai futamról, csapaton belüli feszültségekről és elmúló mézeshetekről szóltak az F1-es hírek és sztorik hétfőn.

részletek

Beszólások a nagydíj után – vasárnapi hírek

Horner Wolffnak, Ricciardo Strollnak, a Ferrari és Hamilton meg saját magának szólt oda az F1-es Kínai Nagydíjat követően – összeszedtük a versenynap legfontosabb híreit.

részletek

Verstappen-dupla, Aston-óvás – szombati hírek

Verstappen mindenki előtt jár, Alonsót Sainz miatt büntették, aztán Sainz eredményét óvta meg az Aston, Hamilton a mennyből a pokolba jutott – ez történt a kínai sprint- és időmérőnapon.

részletek

Norris-pole, égő pálya – pénteki F1-es hírek

Norrisé a pole a Kínai Nagydíj félig esős sprintidőmérőjén, Hamilton alatt életre kelt az autó, Verstappen szenvedett az esőben, a sanghaji fű pedig többször is lángra kapott – pénteki F1-es hírek.

részletek

Sainz és a Red Bull tárgyal – csütörtök

Sajtónap a Kínai Nagydíjon, az Audi többet kínál a Red Bullnál Sainznak, Verstappennek tetszik az új sprintszabály, furcsaság történt a sanghaji aszfalttal.

részletek

Antonelli tesztel, javulhat a Ferrari: szerda

Hamilton nehéz beszélgetésre készül Wolff-fal, aki szerint fejlődött a Mercedes, csak még nem látszik, Newey újra szétszakadó mezőnyre számít 2026-ban: egy helyen a nap hírei.

részletek

Sainz tárgyal a Mercedesszel, jön Kína – kedd

A szerződés hossza lehet a kérdés Sainz és a Mercedes között, félig előbbre hozta fejlesztését az Alpine, bizakodik a 2026-os motor kapcsán a Red Bull: egy helyen a nap hírei.

részletek

Tart Kínától az F1-es mezőny: a mai hírek

Egy cikkben összegezzük a mai nap érdekességeit, információit, híreit, eseményeit: íme a Formula.hu esti összefoglalója.

részletek

Mérnökválság jöhet – vasárnapi híreink

F1 nem, MotoGP és Formula E viszont volt a hétvégén – összegyűjtöttük a mai nap legfontosabb híreit.

részletek

Sainz–Mercedes, fejlesztési verseny – szombat

A Honda örömmel dolgozik újra Alonsóval, Imolában érkezhet a Ferrari első komoly fejlesztése, Csomós Mixi szakaszt nyert a Rally Hungaryn: egy helyen a nap hírei.

részletek

Versenynaptár, Alonso – a pénteki F1-es hírek

Megérkezett a jövő évi versenynaptár, s ma is sok szó esett Fernando Alonsóról – ez volt a péntek a két fő témája, de persze másról is szó esik esti összefoglalónkban.

részletek