DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Hírösszefoglaló hírek

Az Astonnal foglalkozik a Red Bull: hétfő

Összeszedtük a hétfői nap legfontosabb F1-es híreit, nyilatkozatait: íme a Formula.hu napi hírösszefoglaló cikke, benne a Red Bull-lal, a Ferrarival, az Aston Martinnal és a Mercedesszel.

részletek

Eldőlt vb-cím, Alonso győzhet idén – vasárnap

A Bahreini Nagydíj versenynapján még az is elhangzott, hogy a Red Bull megnyerhet minden idei futamot, a Ferrari és a Mercedes csak kesergett, míg az Aston Martin a fellegekben járt. Ez történt ma.

részletek

Verstappen-pole, taktikázó Ferrari: szombat

Elmaradt az Alonso-csoda, élen a Red Bull, de közel járnak a többiek: összefoglaltuk, hogy mi történt a szezon első időmérőjét elhozó szombaton az F1 világában.

részletek

Alonso jó, a Mercedes nem: pénteki hírek

Minden fontos hír és információ egy helyen a Bahreini Nagydíj pénteki napjáról: ne maradjatok le semmiről! Íme a Formula.hu napi hírösszefoglalója, benne a lényeggel.

részletek

Stroll visszatér, indul az F1 – hírek

A Red Bull külön ligában, továbbra is tart az Aston-hype, Hamilton hosszabbítása nem függ a W14 tempójától, megjött az új főcím – egy helyen a sajtónap legfontosabb hírei a Formuláról.

részletek

Az AlphaTauri közleménye, az F1 új rekordja

A Red Bull nem szándékozik eladni a faenzai alakulatot, a sportág megdöntött egy rekordot, Ecclestone pedig nem hiszi, hogy Vettel még visszatér. Mutatjuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Gumigyilkos Ferrari, kimaxolt fogyás – kedd

A világbajnok tíz kilót adott le hetek alatt, Alonso szerint az Aston gyorsabb a Ferrarinál, agresszív fejlesztésre készül a McLaren. Február 28. hírei egy helyen.

részletek

Gyorsuló F1, sorrend, régi Barcelona – hírek

A Red Bull és a Ferrari a végsebességlista élén, az Astonnál hűtik a kedélyeket, Russell új mérnököt kap – egy csokorba szedtük a nap legfontosabb híreit a Formulán.

részletek

Vasseur nyugodt, az Aston döntött – vasárnap

Döntést hoztak a kanadai pilóta helyettesítéséről, több csapat is optimista a tesztek után, a Ferrari csapatfőnöke pedig higgadtan várja az új szezont. Összefoglaltuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Red Bull-elsőség, eladó AlphaTauri? – hírek

Perez zárta az élen a bahreini tesztet, óvatosan optimista a Ferrari, felemás hangulat a Mercedesnél, Vettel lehet Stroll helyettese – egy csokorban a mai legfontosabb hírek a Formuláról.

részletek

Kínai elsőség, stabil Ferrari, DTS – péntek

Rendben van a Ferrari, gyors az Alfa Romeo, problémás a Mercedes, Alonso elégedett, itt a Drive to Survive, de Oconnak nem tetszett, amit látott – ezek voltak február 24. péntek F1-es hírei.

részletek

Igazi Red Bull, 19-en a pályán – csütörtök

Elindult a teszt, nagyon jól sikerült az új Red Bull, személycsere a Ferrarinál, nem akarja elfelejteni 2022-t a Mercedes bizonytalan Stroll indulása – ez történt az F1-ben február 23-án, csütörtökön.

részletek