DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 1. csütörtök

Hírösszefoglaló hírek

Hamilton győzni akar, a GM motort gyártana

A hétszeres világbajnok a jövőjéről ejtett el egy fontos mondatot, a General Motors komolyan fontolgatja az F1-es erőforrások gyártását, a sportág iránt pedig újabb csapat érdeklődik. A nap hírei.

részletek

Új csapat jelentkezett, jön az F1 23 – szerda

Vettel újra volán mögé ül, érkezik az EA Sports F1 23, új csapat jelentkezett a száguldó cirkuszba, Wolff pedig lesz*rozta a jelenlegi autókat – szerdai híreink.

részletek

Verstappen újít, a Ferrari nem hülye: kedd

Összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit, eseményeit, nyilatkozatait, hogy ne maradjon le semmi fontosról. Íme a Formula.hu szokásos napi hírösszefoglalója kedd este.

részletek

Senna-évforduló, Hamilton dühös – hétfő

A brit sajtó szerint Newey aláírta új szerződését a Red Bull-lal, Hamilton bosszús, Piastri betegen versenyzett Bakuban. Ezek voltak a hírek május 1-jén az F1-ben és MotoGP-ben.

részletek

Perez-öröm és dermesztő eset az F1-ben

Összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit, eseményeit, nyilatkozatait, hogy ne maradjon le semmi fontosról. Íme a Formula.hu szokásos napi hírösszefoglaló cikke.

részletek

Győztes Perez, f*szfejező Verstappen – hírek

Az egyik Red Bull-os sikeréről és a másik kirohanásairól marad emlékezetes a bakui sprintnap, de persze sok más érdekesség is történt: egy csokorban a legfontosabb hírek!

részletek

Leclerc-bravúr, erdőben lévő Mercedes: péntek

Leclerc-pole, magabiztos Red Bull, szétesett Mercedes, DRS-hiba Alonsónál: összegyűjtöttük a pénteki nap F1-es híreit. Íme a Formula.hu napi hírösszefoglaló cikke.

részletek

Tervek, vágyak, sprint – csütörtöki hírek

Megérkezett csütörtöki hírösszefoglalónk, benne mindennel, ami a bakui hétvége sajtónapján történt és elhangzott – de persze hoztunk néhány egyéb érdekességet is április 27-ről.

részletek

Csapatfőnök-kinevezés, szexizmusvád – szerda

A nap nagy hírét az estére tartogatta az AlphaTauri – előtte Lewis Hamilton, Mohammed ben Sulayem és Marc Marquez voltak a főszereplők. Ez történt április 26-án.

részletek

Szabálymódosítások és újabb Ferrari-pletyka

Változnak a sprint- és motorszabályok is, Mekies távozhat a Ferraritól, Sainz pesszimista, Alonso viszont eltökélt. Erről olvashattatok kedden a Formulán.

részletek

Fenyegetés és Massa ügyvédjei – hétfői hírek

Átépített silverstone-i első kanyar, Sainz kifogásaira állítólag ráunó Ferrari, Vettelt csapatfőnökként vizionáló Tsunoda is szerepelt a mai legfőbb híreink között.

részletek

Tömegverekedés és Leclerc-pletyka – vasárnap

Rengeteg hatalmas baleset és egy érthetetlen tömegverekedés is kijutott vasárnapra a motorsport szerelmeseinek. Leclerc a Mercedes felé vette az irányt? – vasárnapi híreink.

részletek