Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Hazai hírek

Hangodi: Megvan az első ralis szakaszgyőzelem

Újabb mérföldkövet és fontos tanulságokat hozott a Hangodi Bendegúz–Kulcsár Dániel duó számára a Mecsek Rali, a fiatal pilóta a verseny első gyorsaságiján élete első szakaszgyőzelmét könyvelhette el.

részletek

Kreatív versenyautó design pályázat

Egyedülálló design pályázatot hirdetett a Rallye Dream Blog és a Turán Motorsport az Orbico Hungary Kft támogatásával. A pályázók feladata, hogy szabadjára engedve a képzeletüket...

részletek

Tim Gábor a Rallye2 második helyén zárt

Az Opel Adam R2-vel versenyző Tim Gábor -Timár Tamás kettős számára csak egy nyitott kérdés maradt a Rallye2 szezonzáró Mecsek Rali versenyére.

részletek

Hatvan polgármesterével versenyez Kiss

A kétszeres Európa-bajnok, hatszoros magyar bajnok, szimulátor-világbajnok autó- és kamionversenyző, Kiss Norbert az AMG magyarországi márkanagykövete egy különleges járművel, meglepő kategóriában és navigátorral vág neki egy autóversenynek.

részletek

MHH Kart Team: Menya a Superfinal döntőjében

Pályafutása egyik legjobb eredményét érte el Krózser Menyhért az olaszországi ROK Kupa év végi szuper döntőjén, a Superfinalen.

részletek

Velenczeinek egyre közelebb az év végi dobogó

Extrém nehéz versenyen sikerült a negyedik helyet megszereznie a Velenczei-Zsiros párosnak az 53. Mecsek Ralin. Hatalmas eső esett a futam előtt a térségben, a saras pályák megtizedelték a mezőnyt.

részletek

Az ízületek egészségére

Edzés alkalmával nem csak az izomzatodat dolgoztatod meg, hanem igénybe veszed az ínszalagokat és az ízületeket egyaránt, melyekre a nagy terhelés miatt figyelmet kell fordítanod.

részletek

A csapadékvíz tisztítás innovációs megoldása

Az éghajlatváltozás kapcsán megfogalmazódott, hogy a kontinensünk egyre szárazabbá válik, az átlaghőmérséklet évről évre növekszik. Időjárásunk szélsőségessé vált, a csapadékviszonyok is megváltoztak.

részletek

Konténerkút megoldások

A konténerkutak elődjét a német hadsereg a hadgyakorlatokhoz fejlesztette ki. Tervezésénél eredetileg a mozgathatóságra helyezték a hangsúlyt. Manapság az üzemanyag biztonságos tárolását és...

részletek

Gazdára talált bajnoki címek a Hungaroringen

A szezonzáró hétvége utolsó napján két-két futam várt minden kategóriára, ahol még egy utolsó hajrában izgalmas pontgyűjtésbe kezdtek a versenyzők.

részletek

Panzi Fit Active, a tökéletes választás

A kutyák energiaszükséglete fajtánként eltérő lehet, így a termékek gyártása során erre is nagy hangsúlyt fektetnek a magyar cégnél.

részletek

Biztos fogás, biztonságos edzés

Ha jártunk már konditeremben, akkor tudjuk, hogy sokféle edzőgépből választhatunk. A kardio, fitnesz és más erőgépek széles piacán minden felhasználó és edzőterem tulajdonos megtalálja...

részletek
Olvastad már?