DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Hazai hírek

László Martin nyerte a Szilveszter Ralit

A Topp-Cars belharcát és kettős sikerét hozta az idei Szilveszter Rali: László Martin és Zsiros Gábor egy másodperccel győzött Petr Semerád és Danny Persein előtt.

részletek

Elhunyt egy versenyző a Szilveszter Ralin

Gyászol a magyar ralitársadalom: Kaposi László még teljesítette a Szilveszter Rali első szakaszát, majd megállt a szíve. 59 éves korában elhunyt. Nyugodjon békében!

részletek

Mesés első szezont futott Czecze Benjamin

Első versenyszezonját töltötte a gokartsportban Czecze Benjamin, akire a HUMDA tehetségkutatóján figyelt fel a Willisits Motorsport csapata.

részletek

Benyó Máté: Alkalmazkodásban első

A bajnoki második helyezés az egy évvel korábbi eredményt tükrözi: de mind Benyó Máté, mind csapata nagyot lépett előre a két győzelmet is hozó 2022-es szezonban.

részletek

Kárai Tamás: Itthon és nemzetközi fronton

A hazai versenyek mellett az Európa-bajnokság volt a fókuszban a tapasztalt pilóta számára, aki 2021 után idén is elképesztő évet tudhat maga mögött. Sikerült megvédenie magyar bajnoki címét.

részletek

Hihetetlen család: Három Mózer versenyzett

2022-ben sem lassítottak Mózerék, miután a családfővel ebben az évben is komolyan számolni kellett az Európa-bajnokság mezőnyében, míg fiai közül Márk után már Kristóf is megmérettette magát a Swift Hybrid RX Cup legjobbjai között.

részletek

A WSK-ban gyűjti a sikereket Gáspár Benett

Azt követően, hogy 2021-ben letette névjegyét a nemzetközi színtéren, 2022-ben már a dobogós helyezéseket és a győzelmeket is elkezdte gyűjteni Gáspár Benett, mielőtt szezon közben kategóriát váltott volna.

részletek

Hideg Ádám Verstappenékkel az FIA-gálán

A 2022-es világ- és Európa-bajnok versenyzőkkel együtt vehette át a 14 éves Hideg Ádám az FIA gokart-világbajnokságon elért második helyért járó díjat Bolognában.

részletek

Megszerezte első bajnoki címét Bors Bertold

A magyar bajnokság mellett több külföldi sorozatban is kipróbálta magát a 17 esztendős Bors Bertold, ám teljes szezont kizárólag az Országos Bajnokságban futott, ahol viszont óriási sikert ért el.

részletek

Évértékelő: A közösség ereje

Tim Gábor a 2022-es versenyszezonra ülés nélkül maradt. Miután 2020-ban és 2021-ben megnyerte a Swift Cup Europe nemzetközi sorozatot, újabb lépés állt előtte, melyben a szurkolók segítettek.

részletek

Ilyen volt a közönségtalálkozó Kiss Norbival

Pénteken még az FIA-gálán volt jelenése, szombaton délután viszont már Nyíregyházán vett részt a Formula.hu által szervezett eseményen a négyszeres Európa-bajnok kamionversenyző.

részletek

Cselőtei Patrik történelmi rekordja

Cselőtei Patrik sporttörténelmet írva, tizenöt évesen megnyerte az Országos Drift Bajnokság Pro kategóriáját. Ráadásul a TOP 50 Magyar Autóversenyző 2022-es közönségszavazásán a TOP10-ben zárt.

részletek