Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Hazai hírek

Hodola: a cél ismét az élmezőny Kalocsán

Súlyos sérülését követően egyre jobb eredményeket ér el Hodola Richárd, a korábbi magyar bajnok tereprallye-motoros. Legutóbb már a HunGarian Baja világkupa-futamon a legjobb tízben végzett.

részletek

Harsányi: Megint egy picin múlt…

Rossz érzés egy dobogós hely után a döntőbe jutásról lemaradni: Harsányi Zoltán a kakucsi hétvégén az elődöntő negyedik pozíciójában végzett, így a finálét már csak a nézőtérről láthatta.

részletek

Willisits: Egyszer első, egyszer második

Eredményes augusztuson van túl Willisits Vilmos. A Rotax MiniMax kategóriában vitézkedő versenyző az elmúlt hónapban a GTC-ben és az Országos Gokart Bajnokságban is rajthoz állt.

részletek

A HUMDA lesz a Rally Hungary promótere

Az idei évtől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át a rali Európa-bajnokság (ERC) magyar futamának promóteri feladatait.

részletek

Vass Zoltán a rajtok mestere Kakucson

Újabb negyedik helyet szerzett a Ralikrossz Országos Bajnokságban az RXC Technics Motorsport túrkevei versenyzője. Ezzel hozta az előzetesen elvárt eredményt az Eb-menővel erősödő mezőnyben.

részletek

Egyre többen látnak fantáziát a terepraliban

Túl a bajnoki szezon felén és az idei hazai rendezésű világkupán, a HunGarian Baján a magyar tereprali szakágvezetője úgy véli, jó úton jár a megújulást választó sportág...

részletek

Az egyik legrégibb hazai autóverseny emlékére

A Gender Racing Team másodszor volt hivatalos a tavalyi évben életre hívott Pécsi Hegyiverseny Emléktalálkozóra - a csapat ezúttal is a Forma-3-as Dallarát vitte ki a mecseki pályára.

részletek

Egy svájci orosz győzött Kakucson

Az orosz-svájci vendégszereplő megnyerte a SuperCars kategóriát, de a maximális pontot Benyó Máté szerezte, Kárai Tamást megelőzve. Elfelejtett jokerkör és egy nagy baleset is volt a döntők napján.

részletek

Két évtized után újra Kalocsán a tereprali

Most már eldőlt, hogy Kalocsán folytatódik a bajnokság. Az összesen 260 kilométeres viadalon a teljes magyar élmezőny ott lesz, és a főszervező, Csató Attila vadonatúj pályákat ígér a versenyzőknek.

részletek

Dupla győzelem Pető Olivérnek

A Heves megyei Visontán található Black Star Speedway adott otthont a Gokart Talent Cup ötödik fordulójának, ezzel együtt pedig az Easykart Trophynak és az E-Bambini bajnokságnak is.

részletek

A siker titka: Hogyan készül a jó itiner?

Az itinerírás nem az a feladat, amit egy maga elé komoly célokat kitűző pilótának félvállról lehet venni: ennek útvesztőiben László Martin, Vincze Ferenc és Bútor Róbert segített eligazodni.

részletek

2021-ben is bajnok Tim Gábor

Az FIA Swift Cup Europe bajnokságban tért vissza a raliból pályaautózáshoz Tim Gábor 2020-ban, ahol rögtön bajnoki címet is szerzett. 2021-ben folytatta a sorozatban...

részletek
Olvastad már?