Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Hazai hírek

Kubicával egy pályán Vogel Adrienn

Magyar résztvevője is lesz a lengyelek egyik legnagyobb és legnépszerűbb autós rendezvényének: Vogel Adriennt is meghívták a most hétvégi Verva Street Racingre. A kétnapos program sztárvendége Robert Kubica lesz Gdyniában, ahová több mint kétszázezer embert várnak.

részletek

MHH Kart Team: Levi győzelemmel tért vissza

Szinte napra pontosan egy évvel balesete után tért vissza a gokartpályákra Losonczy Levente, aki a Rotax Max Grand Festivalon mutatkozott be a legmagasabb, senior kategóriában.

részletek

Újra aszfalton készülnek Fiestára Turánék

Három megyét és két központot ölel át a Magyar Országos Rali Bajnokság következő aszfaltos versenye, az Ózd-Salgó Rali, melyet augusztus 23-25. között rendeznek Salgótarján térségében.

részletek

MHH Kart Team: Küzdelmes dobogó

Dobogós helyezést szerzett Krózser Menyhért a Rotax Max Grand Festiválon, Bruckban, ahol a Mini Max kategória harmadik helyén végzett.

részletek

Kiválóan alakul Lali első formulaautós éve

Minden évben új tehetségek tűnnek fel a magyar autósportban, és senki nem lepődik meg azon, hogy közülük a legtöbben a gokartpályákról érkeznek a felnőttszériákba. Sokak szerint a fiatalok számára nem is létezik jobb alapozás ennél, ám kivételek mindig akadnak. Idén például nagyon úgy tűnik, Szomszéd Lajos fogja megmutatni, hogy más módon is lehet bankot robbantani, például a formulaautós kategóriában.

részletek

Újabb értékes trófea a Qualisport vitrinjében

Újra hazai pályán láthatta a publikum a Qualisport Racing csapatát és a Scania Qualisport Torpedót: az FIA Baja Világkupa-sorozatának magyarországi futamán, a Hungarian Baján állt rajthoz-

részletek

Dupla dobogó a Hungarian Baja-n!

A Korda Racing mindkét motoros versenyzője dobogón zárta Magyarország tereprali világkupafutamát, Soós a második, Gombás pedig kategóriája harmadik helyén érkezett célba az idei Hungarian Baján.

részletek

HunGarian Baja: harc az utolsó méterekig

Az autósoknál Terranova nyerte a HunGarian Baját, ezzel átvette a vezetést a világkupa összetettjében, a motorosoknál pedig a győzelemnek Tomiczek, az összetett sikernek Melot örülhetett.

részletek

Rövid de velős bemelegítés

A magyar világkupa-futam, a HunGarian Baja szuperspeciális szakasza rövid volt, de nagyon tartalmas – a 7.18 kilométeren megannyi ugratóval találták szembe magukat a versenyzők. Az első Prokop lett.

részletek

Gender Racing Team: Teszt a lelke mindennek!

Sikeres, kétnapos tesztet tartott a Gender Racing Team a hét elején az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB következő helyszínén a Slovakiaringen.

részletek

Nyílt sisakos küzdelem várható

Készen állnak a nyílt sisakos küzdelemre. Mindhárman győzni jöttek a hétvégi HunGarian Bajára, és nem is csak ők hárman…

részletek

Rajtra kész a HunGarian Baja

Új, impozáns versenyközpont Várpalotán, izgalmas, érdekes pályák, és várhatóan kiélezett harc a győzelemért. Ezt ígéri a tereprali világkupa magyar futama, a hétvégi HunGarian Baja.

részletek
Olvastad már?