Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 19. hétfő

Hazai hírek

Kizárták Gryazint és Turánt a Boldogkő Ralin

Szabálytalan gumikat használt a futamgyőztes és Turán Frigyes is, mindkettejük bajnoki pontjait elvették a szezon első versenye után.

részletek

Drámával indult a magyar ralibajnokság

A regnáló világbajnok az utolsó szakaszon vesztette el a győzelmet, Velenczei Ádám ugyanitt borult fel - Nikolay Gryazin nyert, Hadik András pedig legjobb magyarként második lett.

részletek

Szombaton folytatódtak a küzdelmek a Ringen

Azt követően, hogy pénteken kezdetét vette a gyorsasági ob és a Swift Cup Europe, szombaton folytatódtak a küzdelmek a Hungaroringen. A második versenynap is bővelkedett izgalmakban.

részletek

Elindult a banzáj a Hungaroringen

Versenyautókkal népesült be a magyar pálya, hiszen az egyik első hazai sorozatként elindult az autós gyorsasági bajnokság szezonja, a Swift Cup Europe-pal egyetemben. Az első futamokat már pénteken megtartották.

részletek

Hatalmas az érdeklődés a Majáliskola iránt

Nem egészen egy hónap múlva – május 7-től 8-ig – elrajtol a 2021-es Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság a Pápocon és környékén rendezendő Riverside Bajával...

részletek

A címért fog küzdeni a WRC2 bajnoka

Online sajtótájékoztatóval vette kezdetét Mads Ostberg és Torstein Eriksen magyarországi programja. A WRC2 2020-as bajnok párosa a világbajnoki szereplés mellett az idei szezonban.

részletek

Megkezdődik a szezon Vogel Adriéknak

Az I. Therwoolin Boldogkő Rally-val kezdődik a 2021-es versenyszezon Vogel Adriennek és navigátorának, Notheisz Ivettnek.

részletek

Öt magyar futamon indul a WRC2-es világbajnok

Mads Ostberg jelen állás szerint két versenyt kihagy a magyar bajnokságban, a többin viszont rajthoz áll - Tagai Tamás segítségével készül, már több belsőkamerás felvételt is megnézett.

részletek

Itt versenyez idén a következő Michelisz

Tavaly a M1RA és Michelisz Norbert vezetésével nagyszabású tehetségkutató indult, amelynek célja az volt, hogy a leginkább rátermett magyar szimulátorversenyző 2021-ben valódi autóban bizonyíthasson.

részletek

Kopecky a bajnoki címért jött Magyarországra

A cseh világsztár emlékszik rá, hogy gyorsak a magyar pilóták, de ettől függetlenül természetesen nyerni akar a gyors pályákon.

részletek

F3 + F4 = Gender Racing 2021

Ha röviden akarjuk leírni akkor a fenti képlettel számol az idei versenyszezonra a hazai autósport legsikeresebb formulaautós csapata. A GRT számára komoly kihívásokkal teli, de nagyon örömteli...

részletek

Turán Friciék voltak a leggyorsabbak Orfűn

Jó ómen lehet a jövő hétvégi I. Boldogkő Rali előtt, hogy Turán Frici és Bagaméri Laci nyerték a vasárnapi Orfű Rali teszt kategóriáját, ahol a Polo GTI R5-tel Grzyb-et és Hadikot is megelőzték.

részletek
Olvastad már?