DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 20. csütörtök

Hazai hírek

Formula Shakedown: A győzelem háttere

Vezetéstechnika, beállítások, jövőkép és a Mecsek Rali megnyerése: Csomós Mixi volt a Formula Shakedown vendége.

részletek

Lemaradt a pont az i-ről – Német Motorsport

Az abszolút második helyről esett ki Német Gábor és Németh Gergely a hétvégi Mecsek Rali utolsó előtti szakaszán – egy kis hibáért fizettek nagy árat a győzelemért zajló csatában.

részletek

Baleset miatt törölték a terepralifutamot

Szombaton baleset miatt félbeszakadt a magyar határtól nem messze rendezett Baja Satu Mare terepraliverseny: a hírek szerint két autó ütközött.

részletek

Az erdő és az este dönthet Velenczei szerint

Rosszul kezdték a szezont, de a második futamon már dobogón állhatott a Tenkes Rallye Team párosa. Velenczei Ádám és Vánsza Zsolt a BERÉNYI RACING által felkészített SKODA Fabia R5 Evóval indul.

részletek

Pécsre is feltüzelve érkeznek az oroszlánok!

Minden páros ott lesz az 57. Mecsek Rallye-n, akik idén leadták a nevezésüket a Peugeot Rally Cup Hungary kupasorozatra. A pécsi verseny előtt Kerék Balázsék vezetik a tabellát.

részletek

Ez más verseny lesz! – jön a Mecsek Rali

A Diósgyőr Ralin elért futamgyőzelmet követően már a Mecsek Ralin kell felvennie a kesztyűt Német Gábornak és Németh Gergelynek – a páros tudja, hogy a Pécs környéki versenyen is óriási küzdelem várható az élmezőnyben.

részletek

Czékmányék győzelemmel debütáltak

A Czékmány Norbert -Takács Gábor páros nyerte a II. HELL Diósgyőr Rally-n a Peugeot Kupa, az ORB 2WD kupa és az ERC4 kategória értékelést is! Eredményükkel az abszolút 8. helyen végeztek a futamon a Peugeot 208 Rally4-es versenyautójukkal! A HUMDA Országos Rallybajnokság második futama után továbbra is a Kerék – Váradi kettős áll az élen Peugeot Kupa bajnoki tabelláján.

részletek

Dobogóra álltak Diósgyőrben Velenczeiék

Nagyon várta a szezon második futamát a Velenczei-Vánsza kettős, hiszen az első versenyt hamar be kellett fejezniük. A SKODA Fabia R5 Evo-val versenyző duó a harmadik helyen ért célba.

részletek

Shakedown: Berobbant az élvonalba Német Gábor

Hogyan tudott feliratkozni a futamgyőztesek nem túl hosszú listájára a miskolci pilóta? A Formula Shakedownban elmondta! Műsorunkban Vincze Ferenccel elemeztük ki a Diósgyőr Ralit.

részletek

A valóra vált álom: így nyert Német Gábor

Pályafutásuk első ORB-győzelmét éppen a csapat hazai futamán, Miskolcon aratták, ezzel pedig meg is érkeztek a bajnokság élmezőnyébe. De hogyan tudták megnyerni a Diósgyőr Ralit?

részletek

Új csillag a raliban: Német Gáboré Diósgyőr

Pályafutása első szakaszgyőzelmét további négy követte és végül első futamgyőzelmét is behúzta Német Gábor Németh Gergellyel az oldalán: új páros a hazai rali trónján.

részletek

A Bükkben folytatódik a Peugeot Kupa

A Diósgyőr Rally-val folytatódik az idei HUMDA Országos Rallybajnokság, ezen belül a hetedik évadát futó Peugeot Rally Cup Hungary sorozat. A szezonkezdő murva futam után Miskolc következik!

részletek