Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Hazai hírek

Rongits: „Big moment” a Vértes Ralin

Idei második győzelmét aratta Rongits Attila és Hannus László az Országos Rally Challenge-ben a Vértes Ralin. Mivel a Power Stage-et is megnyerték, maximális pontot szereztek.

részletek

Drift: Döntő futam - all in

A bajnokság állása sokszor igen szoros, hiszen a pilóták vérprofik, autóik nemzetközi színvonalúak és sokszor csak a szerencse dönt egy-egy csata során.

részletek

Kondella-Szilassy: Felemás versenyt zártak

Sikerült megvalósítani a tervét a Solid Racing Team hondás egységnek a Vértes Ralin. A Kondella Péter – Szilassy Arnold duó tudta, hogy nem tudja felvenni a versenyt a 12 év fejlesztési különbséggel.

részletek

Suliban autót építeni azért elég király, nem?

A Formula Studentre azt mondani, hogy a Formula-1 kicsiben, tulajdonképpen degradáló, hiszen itt a versenycsapat működtetés mellé komoly tanulási folyamat is társul.

részletek

Mindent vitt a Vértes Ralin a HQ Racing

Legutóbb Egerben az első ralis dobogót ünnepelte Hangodi Bendegúz, de az első győzelem sem váratott sokat magára: navigátorával, Patkó Gáborral megnyerték a Peugeot 208 Kupa kategóriát a Vértes Ralin.

részletek

Tim Gábor: Újabb dupla győzelem

A 2020-as Swift Cup Europe bajnokság negyedik fordulójára a Slovakiaringen került sor, ahova idén már másodszor látogatott el a nemzetközi mezőny, ezúttal a WTCR betétprogramjaként.

részletek

Turánék második helyen zárták a Vértes Ralit

Turán Frici és Bagaméri Laci jól felépített taktikával, több másodperces előnnyel szinte végig vezettek a vasárnapi Vértes Ralin a Volkswagen Polo GTI R5-tel.

részletek

MHH Kart Team: Levi kettős győzelmet aratott

Mindkét futamot megnyerte a Senior kategóriában Losonczy Levente a Gokart Talent Cup kecskeméti fordulóján, amely után két hét múlva az Eset V4 Clio Kupa záró fordulóján bizonyíthat a Hungaroringen.

részletek

Vértes Rali: Velenczei első abszolút győzelme

Élete első Rali1-es győzelmét szerezte a Székesfehérvár Rali helyett beugró helyszínen Velenczei Ádám. A skodás kezéből egy időre kicsúszott a vezetés, de sötétedés után óriásit mentett.

részletek

Csucsu lett a magyar ralikrosszbajnok

A címért küzdő versenyzők a háttérben voltak Máriapócson, ahol ifj. Kiss, Kárai és Benyó játszottak főszerepet a SuperCarban. Bajnokot avattak az országos bajnokság másik 11 kategóriájában is.

részletek

Bajnoki címért versenyez a hétvégén Csucsu

Október 10-11.-én rendezik a magyar ralibajnokság idei negyedik futamát, a Citroen Rally Team Hungary párosa mégsem lesz ott a Vértes Ralin.

részletek

Vértes Rali: Új név, ismerős pályák

A tavalyi Székesfehérvár Rali helyét idén ugyan a Vértes Rali veszi át, de van, ami változatlan. Az ORB negyedik, aszfaltos futamán természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak.

részletek
Olvastad már?