Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 25. péntek

Hazai hírek

A kedvenc versenyükkel folytatják Turánék

Június 25-26. között a Pécs környéki Mecsek Ralival folytatódik a Magyar Országos Rallye Bajnokság. A kétnapos versenyen természetesen Turán Frici és Bagaméri Laci is rajthoz állnak.

részletek

Gender Racing Team: Új pálya, új győzelmek

Egy ismeretlen pálya, óriási hőség, huszonhét autóból álló mezőny a négy kilométeres vonalvezetésen, és egy sikerre éhes fiatal magyar versenyző. Berta Benjámin kimagasló teljesítményt nyújtott.

részletek

Döntős szereplés lett a tesztverseny vége

A magyar bajnokság közel háromhónapos szünetét kihasználva Harsányi Zoltán Greinbachba ment, hogy csillapítsa versenyzési lázát, és persze tesztelje a Mitsubishi Evo X-et.

részletek

Tereprali: 5 esztendő után újra a Nyírségben

Változás állt be a 2021-es Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság versenynaptárába.

részletek

Motokrosszbalesetben elhunyt egy kisfiú

Tragédia történt: vasárnap, a monori motokrosszpályán két gyermek ütközött össze. Egyikük olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy három nappal később életét veszítette.

részletek

Szólítsuk meg az autósport szerelmeseit

Volt már magyar bajnok, nyert már rengeteg versenyt, a nemzetközi mezőny is ismeri a nevét – azaz, ha valaki tudja, mi kell a jó terepralihoz, az Lónyai Pál.

részletek

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az osztrák Salzburgringen rendeztek az elmúlt hétvégén.

részletek

Miért megy el ennyi ember egy tesztre?

Múlt pénteken Bútor Róbert élesben is megmutatta a nagyközönségnek új koronaékszerét, a Magyarországon egyedülálló Citroen C3 WRC-t. A kulcsszó viszont ebben az esetben tényleg az, hogy nagyközönség.

részletek

Magyar bravúrok Ausztriában és Portugáliában

Hosszú szünet van a magyar ralikrosszbajnokságban, ezért a hazai versenyzők külföldre mentek. A fő állomás Greinbach volt, ahol dupla fordulót tartottak: szombaton az osztrák és szlovák bajnokság, vasárnap a CEZ versenyét. Magyar győzelmek és dobogók születtek a hétvégén.

részletek

Bemutatkozik a Báthori István Gimnázium

A hazai felnőttoktatás egyik legmeghatározóbb szereplőjének számít a most már negyedszázada működő SZILTOP iskolahálózat, melynek négy gimnáziuma van, az egyik ezek közül a 2005-ben létrejött Báthori István Gimnázium.

részletek

Gender Racing: Újra olasz pályán

A hétvégén Vallelungában, ismét a Topjet F2000 Italian Trophy bajnoki sorozatban versenyez a Gender Racing Team, a csapat F4-es versenyautójával Berta Benjámin áll rajthoz.

részletek

Határokat feszeget Michelisz Norbert

Az egyetemi hallgatókból álló BME Formula Racing Team Michelisz Norberttel mutatta be legújabb elektromos versenyautóit a Hungaroringen.

részletek
Olvastad már?