Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

Hazai hírek

Gender Racing Team: Kezdődjön a jövő!

A hétvégén rendezték az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág 2019-es Országos Bajnokságának a díjátadó gáláját, melyen a Gender Racing Team versenyzői és csapata is számos elismerésben részesülhetett.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2019

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és természetesen az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

részletek

MHH Kart Team: Menya a WSK Final döntőjében

Az olaszországi Adriában rendezték a WSK Final Cupot, amely az egyik legrangosabb gokart sorozat év végi fináléja. Krózser Menya a 101 fős Mini kategóriában állt rajthoz...

részletek

Magyarok a világdöntőn

Ami a formaautózásban az F1, az a rotaxos gokartozásban a Grand Finals. Mérete, színvonala, minősége, erőssége és hangulata miatt is egyedülálló lehetőség kvalifikálni a Világdöntőre.

részletek

Lengyel győzelem a Raid of the Championson

A side by side kategória mellett az abszolút versenyben is első helyen végzett Tadeusz Bialkowski és Dariusz Baskiewicz Nyirádon.

részletek

A lengyel Maluszynski-házaspár vezet Nyirádon

A mindent eldöntő vasárnap előtt szinte valamennyi kategóriában nyílt még a csata a végső győzelemért a november 8-10. között a Nyirádi Motorsport Centrum környékén rendezett Raid of the Championsön.

részletek

Lukjanuk vezet, defektparádé Nyíregyházán

Kiesett az idei és a tavalyi magyar bajnok, bajba került Herczig Norbert, kiesett egy idei Eb-futamgyőztes és szinte mindenki küzd a defektekkel - ez történt szombaton a nyíregyházi ERC-futamon.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

Az idei TOP50 magyar autóversenyző gálán már nemcsak a szakértői, hanem az olvasói szavazás legjobbját is kihirdetjük és díjazzuk. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2019-as szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Velenczeiék az Európa-bajnokkal készültek

16 év után újra hazánkba látogat Európa-bajnoki futamra a kontinens bajnokság mezőnye. A Rally Hungary egyben a magyar bajnokság szezonzáró versenye is.

részletek

Gyári Mini és az olasz bajnok Nyirádon

A Raid of the Champions főszervezője, Garamvölgyi Zoltán elárulta, idén nevezési rekord született a versenyen, ugyanis hatvanketten neveztek a szezonzáró viadalra.

részletek

Turán egyedi designnal indul Nyíregyházán

Turán Frici és Bagaméri Laci egyedi tervezésű designnal és egy újabb típusú Skoda Fabia R5 modellel áll rajthoz a hétvégi ORB záró Nyíregyháza Ralin, ami egyben az ERC-sorozat záró futama is.

részletek

Hazai pályán versenyeznek Herczigék

A Rally Hungaryval ér véget ebben az évben a Rali Európa-bajnokság. Az év legjobban várt versenyén indul Herczig Norbert és Ferencz Ramón, akiknek mindössze néhány bajnoki pont kel

részletek
Olvastad már?