Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Hazai hírek

Benyó hétvégéjének indult, Káraié lett

Hétből hatodik győzelmét szerezte Kárai Tamás, de a számos kiesést hozó döntőig máshogy néztek ki a SuperCars erőviszonyai. Laczkó Lehel győzelemmel biztosította be a Super1600 bajnoki címét a hétvégén.

részletek

Utánpótlásnevelő program gokartosoknak

Országos autósport utánpótlásnevelő rendezvénysorozatot indít 6 és 10 év közötti gyermekek számárára a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.

részletek

Függőségek kezelésére a csoportterápia?

Az addikciók leküzdéséhez legtöbb esetben elengedhetetlen a szakértői segítség, az orvosokkal, pszichológusokkal, pszichiáterekkel való rendszeres konzultáció.

részletek

Újabb dobogós hétvége Brnóban

Egy remek hétvégét teljesített a Gender Racing Team Brnóban a MASARYK RACING DAYS & BOSS GP versenyhétvégéjén a legendás régi versenypályán.

részletek

Tim megérkezett a Clio Cup Europe élmezőnyébe

A vanyarci születésű hétszeres bajnok Tim Gábor a Hungaroringen már belekóstolt Európa legnagyobb és legerősebb márkakupájába, ahol már a top10-ben versenyzett.

részletek

Velenczei: Eljött a kockáztatás ideje

Velenczei Ádám szerint eddig kétszer ajándékozta oda a második helyet, de Ózdra úgy megy, hogy a győzelem a célja – van már elég jó eredménye, a tabellán csak így léphet előre.

részletek

Gender: Új kihívás egy legendás régi pályán

Egy legendás pályán folytatja az idei bajnoki szezonját a Gender Racing Team ezen a hétvégén: a csehországi Brnóban, ahova már rengeteg sportélmény fűzi a csapatot.

részletek

Interjú: Vincze lenyűgözte Ostberget

A világklasszis norvég a Formula.hu-nak adott exkluzív interjút: elárulta, hogy miért vív idén szorosabb csatákat a helyiekkel, mint tavaly, hogy ott lesz-e a hátralévő két magyar bajnoki futamon.

részletek

Újra a WSK mezőnyében

A sérülése miatti kényszerszünet után a HUMDA Academy versenyzője, Gender Tamás Junior először áll rajthoz ismét a WSK mezőnyében. Nagyon motiváltan tért vissza a versenypályákra.

részletek

Visszatér a pályára Gender Tamás Junior

Az Olasz Bajnokság (Italian ACI Karting Championship) 4. fordulója nagy megmérettetésnek ígérkezik, hiszen a Circuito Internazionale Napolin összesen 260, a MINI kategóriában 65 nevező indul.

részletek

Magyar bajnokot avattak fel Ausztriában

A ralikrosszbajnokság osztrák versenyének első napja Benyó Mátéé volt, de vasárnap Kárai Tamás fordított, ezzel nem csupán a győzelmet, de az országos bajnoki címet is bebiztosította.

részletek

Gender: A második hazai pályán

A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakia Ringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán legrangosabbnak számító fordulóján.

részletek