Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 26. csütörtök

Hazai hírek

Répási Róbert kategóriát váltott az Eb-re

A szurkolók mellett a versenyzőknek is nagyot dobbant a szíve, amikor kiderült, hogy 2022 május 21-22-én újra lesz Rallycross Eb futam Nyirádon.

részletek

A Macskaárvaháznál találkoznak a harley-sok

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson-tulajdonosok május 26. és 28. között a 2022-es Open Road Tourra.

részletek

Kisorsoltuk LEGO-McLaren-játékunk nyerteseit

Egy szerencsés nyertes mostantól a több mint 13 cm magas, 65 cm hosszú és 27 cm széles LEGO-McLaren büszke tulajdonosának mondhatja majd magát.

részletek

Ficza, Laczkó és Kárai sikere az új M-Ringen

A szezonnyitóhoz képest szűk mezőnnyel – a SuperCarsban csak négy autó indult – debütált Monorierdő az ob-n. A szezon második versenyén Ficza Ferenc a ralikrosszba visszatérve szerzett győzelmet.

részletek

Bútor Róberttel tesztelt Vogel Adrienn

Habár a versenynaptárban van most egy kis szünet, így sem maradt kihívás nélkül Vogel Adrienn. A Roger Racing Team raliversenyzője a népszerű magyar ralipilótával, Bútor Róberttel tesztelt egy R5-öst.

részletek

Új munkatársakat keres a Formula.hu

Ha már régóta fontolgatod, hogy autó-motorsport témájú újságírással foglalkozz, és szeretnél a Formula.hu gárdájához csatlakozni, ne késlekedj, itt az alkalom, jelentkezz!

részletek

Húszfős csapat hozza formába a versenyzőket

Aki kicsit jártas a hazai autósportban, garantáltan találkozott már Matics Zsolt és a Fit4Race nevével – a legtöbb magyar élversenyző fizikai és mentális felkészüléséért ők felelnek.

részletek

A közönség új kedvence

Már a helyi publikum is megkedvelte Gáspár Benettet Olaszországban, aki eddig kiválóan teljesít az idei szezonban. A fiatal tehetség legutóbb Nápolyban aratott győzelmet.

részletek

Kettőből kettő: Másodszor is nyert Ostberg

Rajt-cél győzelmet aratott a 2022-es hazai ralibajnokság második futamán, a Boldogkő Ralin a Citroen C3 Rally2-vel versenyző Mads Ostberg, Patrik Barth duó.

részletek

Boldogkőn is Ostberg nyert Vincze előtt

A hazai ralibajnokság második idei futamát is a világbajnok norvég húzta be és ismét Vincze Ferenc lett a legjobb magyar - ráadásul a pluszpontokat érő power stage-et meg is nyerte Ostberg előtt. Velenczei a harmadik.

részletek

Innovatív megoldás a Legendák Tornáján

A Húsvét Hétfőn megrendezett, hagyományteremtőnek számító versenyen a magyar motorsportok — köztük a rali, ralikrossz, drift és különböző pályaversenyek — 18 elismert alakja vette birtokba a pályát...

részletek

Ostberg már most duplázni szeretne

A szezonnyitó futam győzelme után az idei második magyar bajnoki versenyén, a Boldogkő Rally-n is a dobogó legfelső fokára szeretne állni a Mads Ostberg, Patrik Barth duó.

részletek