Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

Hazai hírek

Tim Gábor negyedik győzelme

Tim Gábor 2010 óta áll rajthoz az év utolsó versenyén a Szilveszter Ralin. 2016-ban nyert először a Hungaroringen, majd 2017-ben és 2018-ban is győzött, idén pedig sorozatban negyedszer hozta el a kategória elsőnek járó trófeát.

részletek

Kalle Rovanperä eddig megközelíthetetlen

Úgy tűnik, jól döntöttek azok, akik kilátogattak a Hungaroringre, ahol összesen 193 páros rajtolt el a hagyományos, már 21. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-n.

részletek

Szilveszter Rali a számok nyelvén

Úgy tűnik, az eddigi legemlékezetesebb viadalt rendezik meg december 27-e és 29-e között a Hungaroringen. Összesen 193 páros hajt majd végig a kijelölt hat szakaszokon.

részletek

Vincze Ferenc: „A bajnoki cím kötelez!”

Úgy tűnik, ismét számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 21. alkalommal megrendezendő, évbúcsúztató Szilveszter Ralin, amelyről ismét lesz élő rádiós és internetes közvetítés.

részletek

A Formula Plaza decemberi ajánlatai

Ha már minden széria véget ért, nem marad más hátra, mint élvezni az esztendő végi ünnepi hangulatot. Beszerezni a karácsonyi ajándékokat, megpihenni, átélni szeretteink közelségét, visszaemlékezni 2019 legszebb pillanataira, na és persze készülni a következő szezon kihívásaira.

részletek

Szilveszter Rali: A magyar ralisport ékköve

Az idei évben kandidál, míg jövőre már az Alpok-Adria Rally Cup sorozat záróállomása lesz a Szilveszter Rali.

részletek

Szvoboda Bence az Év Motorversenyzője

A Magyar Motorsport Szövetség elnöksége a motokrosszos Szvoboda Bencét választotta az Év Férfi Sportolójának. A 27 éves somogyi motorversenyző idén az MX1-es kategória cseh bajnoka lett...

részletek

Klausz Kristóf nyerte az idei Mikulás Ralit

Bútor Róbert és Balogh János is harcban volt a győzelemért, de végül a fiatal fordos pilóta futott be győztesként a 2019-es Mikulás Ralin a Veszprémhez közeli murvás pályákon.

részletek

Gender Racing Team: Kezdődjön a jövő!

A hétvégén rendezték az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág 2019-es Országos Bajnokságának a díjátadó gáláját, melyen a Gender Racing Team versenyzői és csapata is számos elismerésben részesülhetett.

részletek

A Formula Plaza novemberi ajánlatai

Amikor beköszönt a rossz idő, egyesek a tévé és a számítógép elé menekülnek, magukra zárják a házuk ajtaját, mások ilyenkor vetik bele magukat csak igazán a kalandokba. Íme néhány októberi kellék, amelyek érdek nélkül tetszenek kollégáinknak, és bátran ajánljuk őket minden olvasónknak.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2019

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, látványos fotók, magyar pilóták évértékelői, exkluzív anyagok és természetesen az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző listája – ez az Autósport évkönyv 2019-es kiadása.

részletek

MHH Kart Team: Menya a WSK Final döntőjében

Az olaszországi Adriában rendezték a WSK Final Cupot, amely az egyik legrangosabb gokart sorozat év végi fináléja. Krózser Menya a 101 fős Mini kategóriában állt rajthoz...

részletek
Olvastad már?