Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 24. péntek

Hazai hírek

Kárai megszerezte idei első győzelmét

Megszakadt Spitzmüller nyerő szériája, a Supercars és STC +2000 kategóriában először győzött a címvédő – a Kakucsringen folytatódott a ralikrossz-ob.

részletek

Makai György újabb győzelemmel zárt

A ralikrosszban az idei esztendőben debütáló Hankook RacerCup RX ezen a hétvégén a Kakucsringen szállt harcba az értékes pontokért.

részletek

Újra a vörös bikán

A hétvégén az ausztriai Spielbergben a Red Bull Ringen csap össze ismét az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB mezőnye a festői környezetben található pályán. Ahogy az idény nyitó Hungaroringen...

részletek

Kovács Bálint megnyerné az IDM Suzuki Cupot

A H-Moto Team két ifjú tehetsége a németországi Lausitzringen kezdi meg a szereplését az IDM idei bajnoki szezonjában. Kovács Bálint ismét a Suzuki Cup sorozatában áll rajthoz, és a tavalyi...

részletek

A Kakucsringen folytatódik Hankook Racer Cup

A hétvégén a Kakucsring nyitja meg kapuit az idén rallycross-ban szereplő Hankook Racer Cup mezőnye előtt. A 2019-ben a gyorsaságiból, a rallycross-ba „igazolt” szakág versenyzőinek, egy újabb hazai pályán és ismét ismeretlen környezetben kell újra próbára tennie magát.

részletek

Amikor a technika ördöge darabokra szed

Rekord számú nevező vágott neki az idei Drift Games-nek, melyet ezen a hétvégén rendezett meg a Drifting.hu csapata a minden ízében megújult máriapócsi Rabócsiringen.

részletek

Pirelli: Sebesség, biztonság, támogatás

Mezey Tamást kérdeztük arról, hogy mit érdemes tudni a magyar ralibajnokságokban használt Pirelli gumikról, mire számíthatnak azok, akik az olasz márka mellett teszik le a voksukat.

részletek

MHH Kart Team: Teszt, tanulás, felkészülés

Az olasz X30-as bajnokságban próbált szerencsét Krózser Menyhér, az MHH Kart Team versenyzője. Mivel május elején a WSK-ban nem volt futam, a csapat tanulás és felkészülés céljából látogatott el...

részletek

Zapletal megismételte tavalyi sikerét

Véget ért az immár ötödik alkalommal megrendezett Riverside Baja, ami a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság soron következő futama is volt egyben.

részletek

Zapletal uralja az autósok versenyét

Délután kettőkor elrajtolt a május 11-ig, azaz szombat estig tartó Riverside Baja, ami a Közép-európai Zónabajnokság és a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság soron következő futama.

részletek

Felébredt téli álmából a gokart

A Kakucs Ringen vette kezdetét a 2019-es Országos Gokart Bajnokság, ahol villogtak a tavalyi győztesek, de persze néhány trónkövetelő megmutatta, hogy idén szeretnék megnehezíteni társaik dolgát.

részletek

Az esőzések miatt változtak a pályák

Nincs már két nap – május 10-től 11-ig –, és elrajtol a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság következő futama, a Riverside Baja.

részletek
Olvastad már?