Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Hazai hírek

Pályázz és nyerj évkönyvet iskoládnak!

Ismét pályázatot hirdet a Formula.hu magyarországi iskolák és más közintézmények számára: tíz teljes sorozatot osztunk ki a népszerű Autósport évkönyv és Száguldás és cirkusz kiadványokból.

részletek

Nyirád újra Eb-versenyt rendezne

Nagyok a célok a Vörös Katlanban: a ralikrossz és autókrossz Európa-bajnokságát fogadná a pálya, emellett több magyar bajnokit és amatőr versenyeket is tartanának Nyirádon, mondta el Kárai Tamás.

részletek

Csomós nyerte olvasói szavazásunkat

A hazai ralibajnokság második helyezettje kapta a legtöbb voksot a 2021-es szezon legjobb autóversenyzőiről kiírt közönségszavazásunk, megelőzve Kiss Norbertet és Michelisz Norbertet.

részletek

A legfiatalabb nyerte a Peugeot Kupát

Negyedik szezonját zárta a Rally Hungaryn a Peugeot 208 Rally Cup Hungary sorozat. A küzdelmeket a Hangodi Bendegúz – Bunkoczi László duó nyerte, ezzel megszerezve az év végi első helyet is.

részletek

Dupla vagy semmi: véget értek a GTC küzdelmei

Október első hétvégéjén visszaköltözött a Gokart Talent Cup, az E-Bambini és az Easykart Trophy mezőnye Kecskemétre, ahol a zárófordulót rendezték meg, melynek különlegességét a dupla pontok adták.

részletek

Nyirádi dobogóval zárta a szezont Vass Zoltán

Kiválóan fejezte be 2021-es idényét a Ralikrossz Országos Bajnokságon Vass Zoltán: az Audi A1-gyel a Slovakia Ring után a nyirádi szezonzárón is az első háromban végzett.

részletek

Az elődöntőig jutott Harsányi Nyirádon

A kilencszeres magyar ralikrosszbajnok szívéhez közel álló pályán zárult a 2021-es szezon: a Nyirád Racing Centerben, amely két év szünet után került vissza a menetrendbe.

részletek

Szavazz az év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a legjobbak?

részletek

ORB: Nyolc futam és murvás Kisvárda Rali?

Megjelent a 2022-as szezonra tervezett előzetes versenynaptár, már ami a hazai ralibajnokságokat illeti - több meglepetést is találhatunk az egyelőre tájékoztató jellegű programban.

részletek

Negyedszer magyar bajnok Kárai Nyirádon

A naptárba visszatérő pályán lezárult a Ralikrossz-ob szezonja. Kárai Tamás remek évét megkoronázva újra bajnok lett a SuperCarsban. Lengyel és osztrák kategóriagyőzelem is született Nyirádon.

részletek

Dupla vagy semmi

Október első hétvégéjén visszaköltözött a Gokart Talent Cup, az E-Bambini és az Easykart Trophy mezőnye Kecskemétre, ahol a zárófordulót rendezték meg, dupla pontozással.

részletek

Raid of the Champions: Mindenki a terepen

A teljes magyar élmezőny nevezett, és az autósok abszolút bajnoki címén kívül – amit már megnyert a Miroslav Zapletal, Marek Sykora duó – a többi összetettbeli győzelemért hatalmas csata várható.

részletek