Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

Hazai hírek

Kompromisszummentes profizmus

A Bestillo Pálinkaház őszköszöntő pálinkavacsorára várta gourmet-közönségét az encsi Anyukám Mondta étteremben. A minőség tekintetében kompromisszumokat nem ismerő páros ismét nagyot alkotott.

részletek

Felavatta a Skoda Fabia R5-öt Turán

Turán Frici és Bagaméri Laci számára nagyon jól indult az új Skoda Fabia R5-tel az 53. Mecsek Rali, több gyorsasági szakaszt is megnyert a páros...

részletek

Gyorsasági-ob: Népes évadzáró hétvége

Szinte hagyomány, hogy a Hungaroring ad otthont az Autós Gyorsasági évadzáró futamának. Az október közepén zajló megmérettetésen népes hazai és nemzetközi mezőny sorakozott fel a mogyoródi pályán.

részletek

Vincze Ferenc 2019 magyar ralibajnoka

Véget ért a Mecsek Rali, amelyet Hadik András nyert meg, ám Vincze Ferenc dobogós helyezése azt jelenti, hogy az év végi elsőség már a nyíregyházi szezonzáró előtt eldőlt a javára.

részletek

Krajnyákék a Kia Platinum Rally Cup bajnokai

A Krajnyák Petra, Velezdi Eszter páros lett a Kia Platinum Rally Cup történetének első bajnoka, habár az évadzáró Mecsek Rallye-t Rónavölgyi Endréék nyerték. A 2019-ben életre hívott sorozat erre az évre befejeződött, a promóter dolgozik a folytatáson.

részletek

Esküvő télen? Miért ne?!

Ha valaki meghallja azt a szót, hogy esküvő, automatikusan a napsütés, a meleg idő és a szabadtéri mulatság jut eszébe. Ezzel szemben egyre többen nyitottak a más évszakokban tartandó esküvőkre is.

részletek

Mecsek Rali: Hadik vezet, Vincze a nyomában

Hadik András magabiztosan vezet a Mecsekben, de Vincze Ferenc néhány szakaszra van a bajnoki cím bebiztosításától - volt egy hatalmas bukás is az első versenynapon.

részletek

Gender Racing Team: A döntő hétvégéje

A hétvégén a Hungaroringen rendezik az MNASZ Autós Gyorsasági OB utolsó bajnoki fordulóját, mely még bőven tarthat izgalmakat akár az utolsó körökig bezárólag.

részletek

A Mecsek Ralin avat bajnokot a Kia Cup

Záró versenyhétvégéjéhez érkezik az idén bemutatkozó magyar márkakupa, a Kia Platinum Rally Cup. A sorozat bajnoki címe Pécsett dől el. rajnyák Petra szinte behozhatatlan előnnyel érkezik a Mecsekbe.

részletek

Jó szereplésben bízik Pécsett is Velenczei

Hosszabb szünet után a hétvégi Mecsek Rali a hazai ralibajnokság következő állomása. A Velenczei Ádám – Zsiros Gábor duó két teszten is túl van a Citroen C3 R5 versenyautójával...

részletek

Forma autósok a Mentőmotorosokért

A hétvégén rendezik a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság záró fordulóját, ahol a Gender Racing Team vendégül látja a Magyar Mentőmotor Alapítványt.

részletek

Vogel Adri Monzában zárja a pályaszezont

Az olaszországi Monzában ér véget a Kia Platinum Cup 2019-es szezonja most hétvégén. A lengyel márkakupában szereplő Vogel Adrienn jó emlékekkel érkezik a legendás helyszínre.

részletek
Olvastad már?