Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 6. hétfő

Hazai hírek

Gender Racing Team: Végre újra valódi pályán!

Év elején nem gondoltuk volna, hogy ilyen sok várakozás után a Gender Racing új F4-es versenyautója lesz az első, ami idén először felgurulhat körözni a Hungaroring aszfaltjára a kényszerszünet után.

részletek

Elmarad a 2020-as HunGarian Baja

A kialakult egészségügyi helyzet és az érvényben lévő törvényi háttér miatt a viadal szervezői úgy döntöttek, hogy 2020-ban nem rendezik meg hazánk egyetlen Világkupa-versenyét.

részletek

Május 30-tól indulhatnak a hazai sorozatok

A kormány néhány nappal ezelőtti döntései után erről határozott pénteken az MNASZ Elnöksége – az alábbiakban változtatások nélkül mutatjuk Oláh Gyárfás MNASZ-elnök közleményét.

részletek

Egy magyar sorozat már májusban elstartol!

Nem tétlenkednek a gokartosok, és zárt kapuk mögött már három hét múlva szezonnyitót tartanak. A ralikrosszosok is hajlottak volna a hónap végi startra, de a kezdés júliusig csúszik.

részletek

Trendvadász: A Formula Plaza májusi ajánlatai

Már májust írunk, de még mindig a #maradjotthon a legnépszerűbb hashtag, még szerencse, hogy a négy falon belül is el lehet foglalnia magát az embernek ezzel-azzal.

részletek

Elmarad a 2020-as Riverside Baja!

Új versenyközpontja lett volna és összesen hét települést érintett volna a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság futama. A helyzet miatt azonban ez most elmarad.

részletek

Maszkokkal segít a Gulf Racing Hungary

Amíg nincs versenyzés, a csapat speciális, antibakteriális maszkokat biztosít a rászorulók számára Balla Mihály országgyűlési képviselőn keresztül.

részletek

Inter Europe Team: Rajtra várva

A csapatfőnök László István azok közé tartozik, akik már megmozgathatták az autójukat 2020-ban – Kunmadarason próbálgatták a Lancer határait. A dekoráció elkészült, már csak futamok kellenének…

részletek

MHH Kart Team: Végre verseny!

Hosszas alapozás után a Central European Rotax Max Challenge (CEE) Bónusz Kupáján kezdte meg az idei versenyzést az MHH Kart Team az ausztriai Pachfurthban. Losonczy Levente kategória-12. lett.

részletek

Hadik: Kísérletezés Horvátországban

Március elején Horvátországban állt rajthoz Hadik András és Kertész Krisztián, egyelőre ennyivel mindenképpen előrébb vannak a magyar mezőny nagy részéhez képest.

részletek

Csak a főpróba volt meg

A magyar raliszezon is egyelőre tolódik, március elején viszont a Kumrovec Ralit még megrendezték Horvátországban, ahol többek között az újra „összeülő" Bodolai László–Popovics László duó is elindult.

részletek

Az R5-ösök titkai

Már a tavalyi szezonban is közel húsz darab R5-ös autó versenyzett a hazai ralipályákon, idén ez a szám akár tovább is nőhet. De hogyan is működik és mennyibe kerül a hazai ralisport csúcskategóriája?

részletek
Olvastad már?