Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 5. vasárnap

Hazai hírek

Vogel Adri minibajnokságot nyert Lappföldön

Életreszóló élményekkel, rengeteg tapasztalattal, és egy aprócska, de annál értékesebb díjjal jött haza Lappföldről Vogel Adrienn.

részletek

Lappföldön készül a szezonra Vogel Adrienn

Minden idők egyik legtapasztaltabb ralibajnokától, Armin Schwarztól tanul a versenyszezon kezdete előtt Vogel Adrienn.

részletek

Ezért kell utcai gumit használni a Rali3-ban

Egyelőre vegyes fogadtatásban részesült az a döntés, amelynek értelmében utcai gumikkal kell versenyezni a hazai rali harmadosztályában - Berényi Ákos szakágvezető megindokolta mindezt.

részletek

„Egy fiatal a neten lát először raliversenyt”

Berényi Ákos, a hazai rali szakágvezetője beszélt a nézőket érintő kérdésekről - fejlesztenek egy telefonos alkalmazást, a városokat pedig még jobban bevonnák a versenyekbe.

részletek

A Formula Plaza februári ajánlatai

A téli szünetben két választása marad a motorsportok rajongóinak: vagy a kanapén elterülve számolgatják a szezonnyitókig hátralévő napokat, vagy elkezdenek készülni a tavaszra.

részletek

A hazai raliban a versenyző a legfontosabb

Berényi Ákos szakágvezető értékelte a hazai ralisport helyzetét - úgy látja, hogy sikerült növelni a nézőszámot a pályák mellett és fontosan tartja az utánpótlás támogatását is.

részletek

Marton Gergely az Év Ralikrosszversenyzője

Megtisztelő elismerésben volt része a ralikrossz Európa-bajnokság második helyezettjének: az MNASZ őt nevezte meg a 2019-es év legjobb magyar ralikrosszosának.

részletek

Tim Gábor negyedik győzelme

Tim Gábor 2010 óta áll rajthoz az év utolsó versenyén a Szilveszter Ralin. 2016-ban nyert először a Hungaroringen, majd 2017-ben és 2018-ban is győzött, idén pedig sorozatban negyedszer hozta el a kategória elsőnek járó trófeát.

részletek

Kalle Rovanperä eddig megközelíthetetlen

Úgy tűnik, jól döntöttek azok, akik kilátogattak a Hungaroringre, ahol összesen 193 páros rajtolt el a hagyományos, már 21. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-n.

részletek

Szilveszter Rali a számok nyelvén

Úgy tűnik, az eddigi legemlékezetesebb viadalt rendezik meg december 27-e és 29-e között a Hungaroringen. Összesen 193 páros hajt majd végig a kijelölt hat szakaszokon.

részletek

Vincze Ferenc: „A bajnoki cím kötelez!”

Úgy tűnik, ismét számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 21. alkalommal megrendezendő, évbúcsúztató Szilveszter Ralin, amelyről ismét lesz élő rádiós és internetes közvetítés.

részletek

A Formula Plaza decemberi ajánlatai

Ha már minden széria véget ért, nem marad más hátra, mint élvezni az esztendő végi ünnepi hangulatot. Beszerezni a karácsonyi ajándékokat, megpihenni, átélni szeretteink közelségét, visszaemlékezni 2019 legszebb pillanataira, na és persze készülni a következő szezon kihívásaira.

részletek
Olvastad már?