Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 19. szerda

Autós hírek

Nyár négy keréken, biztonságosan

A nyár a gondtalanság, a kikapcsolódás, a várva várt utazások ideje. Tavasztól őszig nemcsak gyakrabban ülünk autóba, de egyre hosszabb utakra merészkedünk.

részletek

Innovatív abroncsok a BMW erőgépeire

A Michelin és a BMW M együttműködése nagy múltra tekint vissza, a neves konstruktőr több korábbi modelljére is készültek már Michelin abroncsok. A mostani széria három év közös munkájának gyümölcse.

részletek

Galéria: Az új BMW X3 és X4 M

Az új BMW X3 M és BMW X4 M galériája az egyesült államokbeli New Jersey-ben tartott nemzetközi sajtóeseményen készült...

részletek

Tesla-motort raktak ebbe a klasszikus BMW-be

800 lóerőt tud az elektromos motorral szerelt BMW, amelynek a nyomatéka is félelmetes - íme, így fest utcai használat közben a megbolondított technika.

részletek

1200 lóerősre hergelték fel az Escalade-et

Kevés volt a Cadillac gyári 6,2-es V8-as 400 lóerős teljesítménye, ezért beletettek egy nagyobb blokkot két turbóval, az utcai gumik helyére pedig slickek kerültek.

részletek

Hidrogén üzemanyagcellás autókat kapott a NOB

A nemzetközi olimpiai és paralimpiai mozgalom mobilitási partnere, a Toyota nulla károsanyag-kibocsátású hidrogén üzemanyagcellás Mirai modellekből álló flottával támogatja a NOB-ot.

részletek

Citroen Born Paris XV: Ingyenes kiállítás!

A legelső Citroen modell, a Type A bemutatkozására 1919 júniusában került sor Párizsban. Az évforduló megünneplésének színhelyéül a márka azt a 15. kerületet választotta, ahol a története elkezdődött.

részletek

Családi BMW 2,5 millió forintos támogatással

A BMW Group Magyarország egyedi felszereltségű modellel készül a július elsejével induló Nagycsaládosok Autóvásárlási Támogatása programra.

részletek

Ma debütál a Lexus galaktikus igazságosztója

Földöntúlian szép Lexus vadászgép szerepel a Sony Pictures Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül című filmjében. Korábban sosem látott technológia felhasználásával segít megmenteni az univerzumot.

részletek

A Honda vadonatúj e-platfromja

A Honda új, kompakt elektromos autója az első modell a márka kínálatában, ami kifejezetten EV-platformra épül. Ezt az utolsó csavarig úgy tervezték, hogy tökéletesen passzoljon a Honda hajtáslánchoz.

részletek

Hidrogéncellás buszok és kamionok Európában?

Az elmúlt hónapokban gyakori téma volt a sajtóban az Európában a flottaszintű kibocsátásukat 95 g/km alá szorítani nem tudó autógyártókra 2021-től váró akár Euro milliárdos büntetések kérdése...

részletek

Új Nordschleife-rekord tuktukkal

A Nürburgring számtalan köridőrekord-kategóriáját – leggyorsabb villanyautó, leggyorsabb SUV stb. – figurázza ki az alábbi kísérlet: tuktukkal „száguldtak” körbe a legendás pályán.

részletek
Olvastad már?