Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Autós hírek

A TRD csiszolta tökéletesre a Lexus ES-t

A Toyota sportrészlege nem diszkriminál a cégcsoport márkái között: a Lexus prémium típusaihoz kivétel nélkül elérhetők a TRD által fejlesztett aerodinamikai és menetdinamikai kiegészítők.

részletek

Megérkezett hazánkba is az új hibrid Maserati

A Maserati idén tavasszal a Shanghai Auto Show közönségének mutatta be először a Levante modell hibridizált verzióját. A világpremiert követően az olasz luxusautómárka most Magyarországra is elhozta.

részletek

A kisautó, ami készen áll a jövő kihívásaira

A Ford ma mutatta be első ízben az új Fiestát, amelynek magabiztos, új stílusa, továbbfejlesztett technológiája és kifinomult mild hibrid hajtása minden eddiginél jobban felkészült a jövő kihívásaira.

részletek

Európa legnagyobb MINI Cooper SE flottája

Belgiumban a cég minden negyedik munkatársa a tisztán elektromos meghajtású MINI-t választotta, a brit prémiumgyártó így 140 darab zéró emissziójú modellt szállított le.

részletek

Ezért ne fékezz a VÉDA előtt

Elmagyarázták, hogy miért nem kell vészfékezéssel megijeszteni a körülöttünk autózókat, ha meglátunk egy sebességmérőt.

részletek

A NIU lesz az új Vespa?

Nem kizárt, ha ma forgatnák le William Weyler örök emlékű Római vakáció című filmjét, akkor annak Audrey Hepburn és Gregory Peck mellett nem egy Vespa, hanem egy NIU lenne a harmadik főszereplője.

részletek

Porsche 992 GT3-as járt Budapesten

A Hungarian Supercar Spotters által fotón és videón is megörökített csodaautó a Runball Rally keretében érkezett több más szuperkocsi kíséretében a magyar fővárosba.

részletek

“Vége van a nyárnak...” - Ideje váltani!

Sosem tudod korán elkezdeni a téli gumi vásárlását. Ilyenkor, több száz oldalt is képes vagy böngészni vagy akár még másoktól szerzett információkat is gyűjteni.

részletek

Íme a CUPRA Tavascan Extreme E Concept modell

CUPRA Tavascan Extreme E Concept modelljébe örökíti tovább génjeit a CUPRA. A tisztán elektromos hajtásrendszerű versenyterepjáró a márka Extreme E kalandjának következő állomása...

részletek

Itt az új Lexus RX Special Edition

A Lexus RX prémium SUV kínálatában korlátozott ideig elérhető új modellváltozat a sportos megjelenésre helyezi a hangsúlyt.

részletek

Audi Grandsphere Concept: a közúti magángép

A közúti magánrepülőgép – a 2021. évi Nemzetközi Autókiállításon az Audi bemutatja az Audi Grandsphere koncepciójárművét.

részletek

Mustang Mach-E-vezetés és Mustang GT-mustra

A fentiekkel lehet legjobban jellemezni a kék ovál ingyenes vezetéstechnikai képzését, amelyet szeptemberben ismét megtartanak. Legalább ilyen fontos: átalakul a közel jövőben az autóvezetés-oktatás.

részletek
Olvastad már?