Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 6. hétfő

Autós hírek

Ez lehet a sportautók jövője?

A japán autógyártó leleplezte a hidrogénhajtású GR Yaris kísérleti koncepciót. A koncepció ugyanazt a hajtásláncot használja, mint a hidrogénhajtású Corolla Sport.

részletek

Új akkumulátoros elektromos Lexus SUV érkezik

Az Európában és és Magyarországon is 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus új akkumulátoros elektromos modellel bővíti kínálatát jövő évben.

részletek

Tippek izzóválasztáshoz

A késő őszi és téli időszakban felértékelődik egy jármű műszaki állapota, ezért ajánlott az előzetes felkészítés hiszen a hidegebb, csapadékosabb időjárás fokozottabban igénybeveszi az autót.

részletek

Részletek a Toyota Corolla SUV változatáról

Jövőre hazánkban is debütál a vadonatúj Toyota Corolla Cross, a hosszú évek óta a világ legnépszerűbb autójának Toyota Corolla SUV változata.

részletek

Hidrogénhajtású homokfutót villantott a Lexus

A Lexus ROV (Recreational Off-highway Vehicle koncepció már első ránézésre is szórakoztató és környezetbarát kalandokat, és a a luxus életstílus élményét kínálja.

részletek

Az új Opel Astra Sports Tourer

Az ötajtós Astra szeptemberi bemutatója után az Opel ma leleplezte a várva várt kombi változatot, az új Astra Sports Tourer-t.

részletek

Illegálisan driftelgetett a BMW a Lánchídnál

BMW M8 F92-t csípett el a Hungarian Supercar Spotters, mégpedig nem akármilyen körülmények között: a sportkocsi sofőrje naphosszat driftelgetett a Széchenyi téren...

részletek

Megbízhatósági teszt jégen és hóban

A BMW első, tisztán elektromos meghajtású luxuslimuzinjának prototípusai a hajtáslánc- és futómű-technológia végső finomhangolási fázisain esnek át a svédországi Arjeplog térségében.

részletek

Újra egy vérbeli roadster a fődíj az AMTS-en

Ismét egy vérbeli sportautó lesz a fődíj Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállításán és show-ján, az AMTS-en, mely 2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal várja az érdeklődőket.

részletek

Hibrid rendőrautók Anglia szolgálatban

Amikor az angliai Dél-Derbyshire megye rendőrsége takarékos, megbízható, robusztus és környezetbarát járművekkel kívánta bővíteni gépkocsiparkját, nem kellett messze menniük a megoldásért...

részletek

Erő és luxus: a BMW Concept XM tanulmányautó

A BMW Concept XM tanulmányautó a BMW M divízió eddigi legerősebb sportautójának jövő év végén induló sorozatgyártását vetíti előre.

részletek

Együtt küzd a Bridgestone és a Michelin

A Bridgestone Csoport és a Michelin Group közösen veszi fel a kesztyűt az újrahasznosított ipari korom felhasználása és a jobb anyagkörforgás megteremtése érdekében.

részletek
Olvastad már?