Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 10. péntek

Autós hírek

Ilyen pusztítást végez a rögzítetlen rakomány

Mi történik, ha egy mikrobusz 50 km/h-s sebességgel, 770 kilogrammnyi rögzítetlen rakománnyal balesetet szenved? A beton építőelemek ágyúgolyóként pusztították el a Mercedes belterét.

részletek

Amit érdemes tudni a Mustang Mach-E modellről

A járművet interneten keresztül személyre szabhatja, megrendelheti, és akár az átadást is megszervezheti így.

részletek

Az Audi ötmillió euróval készül a krízisre

Amikor szükség van rá, a világ összezár. A koronavírus okozta válsághelyzetben az Audi támogatja a hazai régiók egészségügyi és szociális intézményeit, humanitárius segítséget nyújtva...

részletek

Egyesíti erejét a Toyota és BYD

A Toyota és a BYD tavaly novemberi megállapodásuknak megfelelően megkezdte az új, akkumulátoros elektromos autók (BEV) kutatására és fejlesztésére szolgáló közös vállalkozás előkészítő munkáit.

részletek

A járvány frontvonalában segíti a Bridgestone

A koronavírus járvány frontvonalában dolgozó Szent Borbála Kórház és a Tatabányai Városrendészet 12 gépjárművére adományozott új nyári abroncsokat a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.

részletek

Egy nap alatt összetörték az új Corvette-et

Minden autós rémálmát élte meg a napokban egy floridai férfi, aki 24 órával az új gépkocsija átvétele után már arról posztolt az interneten, hogy a vadonatúj járgány összetört.

részletek

Téged milyen “bűnért” csípnének el?

Habár a koronavírus sajnos teljesen átszabta életünket és a négy fal közé, az online térbe szorította, bízunk benne, hogy ez az állapot nem tart örökké, és visszatérhetünk a normál kerékvágásba.

részletek

Veszélybe kerülhet az autónk garanciája?

A COVID-19 járvány megjelenésével felértékelődött a gépkocsik napi szintű használata. A fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében ugyanis csökkenteni kell a személyes kontaktusok számát...

részletek

Akciójelenet: Így kapták el az autótolvajokat

Csak 48 óráig örülhettek a könnyen szerzett zsákmánynak a tolvajok – írja az alábbi videó kíséretében a Police.hu.

részletek

Koronavírus: Húsz autóval segít a Toyota

Nagylelkű felajánlással segíti a koronavírus elleni küzdelmet a magyarországi Toyota Central Europe Kft. – jelentette be Révész Máriusz országgyűlési képviselő.

részletek

A SEAT megkezdi a lélegeztető gépek gyártását

A SEAT martorelli üzemeiben megkezdi a lélegeztető gépek gyártását annak érdekében, hogy hozzájáruljon a COVID-19 okozta válság elleni küzdelemhez.

részletek

Az autós orra előtt omlott le a híd

Hajmeresztő felvételt készített egy orosz autós fedélzeti kamerája: a Toyota sofőrje békésen haladt egy teherautó mögött, amikor leomlott előtte a híd egy szakasza. A balesetben senki sem sérült meg, de a sofőrt megrázta az eset.

részletek
Olvastad már?