Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

Autós hírek

Bemutatkozik a Toyota ultrakompakt járműve

A Toyota a 2019-es Tokiói Motor Show „FUTURE EXPO” kiállítása keretében mutatja be sorozatgyártásra kész, ultrakompakt akkumulátoros elektromos járművét.

részletek

A sportkombi megújulása: Audi RS 4 Avant

Az Audi Sport GmbH finomhangolta a 2017. szeptemberében bemutatott új RS 4 Avant számos részletét (üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 9,2 l/100 km; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált: 211 - 210 g/km).

részletek

Visszaszámlálás az új Golfhoz 4. rész

A letisztult és precíz dizájn a márkát jobban jellemzi, mint valaha, és új utat indított a Volkswagen jövőjében. A Golf 4-et a 90-es évek közepén fejlesztették ki...

részletek

MINI Cooper SE: Zöld üzemmód a Zöld Pokolban

Ennél hatékonyabbat egyszerűen nem lehet autózni: a fékerő-visszatáplálásnak köszönhetően a MINI Cooper SE úgy vágtatott végig a Nordschleife aszfaltcsíkján, hogy vezetője egyszer sem lépett a fékre.

részletek

Mentőautó ütötte el a gyalogost (+18)

A Bp-i Autósok Közössége osztotta meg egyik olvasójuk videóját. Egy mentőautó gázolt el egy figyelmetlen gyalogost a fővárosban. A szemtanú ennyit mondott: „Mindenki hallotta, hogy jön a mentő.”

részletek

Visszaszámlálás az új Golfhoz 3. rész

1991 augusztusától a Golf harmadik generációjával a Volkswagen korszakot indított a biztonság terén. A Golf 3 volt a termékcsalád első modellje, amely 1992-től kapható első légzsákkal...

részletek

Önvezető járművek a Tokiói Olimpián

A 2020-as Tokiói Olimpián összesen 20 darab e-Palette jármű segíti majd a sportolók közlekedését, ezzel az olimpiai és paralimpiai faluban megvalósul a SAE szabvány 4. szintjének megfelelő közlekedés.

részletek

Tervvázlatokon az új Skoda Octavia

Első pillantás a Skoda legtöbb példányban eladott típusának negyedik generációjára. Az új Octavia következő szintű formanyelve sokkal érzékibb, mint valaha...

részletek

Kiváló minősítést kapott a Wintrac Pro

Az Auto Bild Sportscars német autósmagazin nemrégiben végezte el éves téli gumiabroncs tesztjét, és a Vredestein Wintrac Prot nyilvánította az egyik legjobb modellnek.

részletek

Izgalmas sportkabriót mutat be a Toyota

A Toyota a japán piacon bevezeti legújabb kompakt sportkabrióját, a Copen GR SPORT modellt: a kabriózás örömét a TOYOTA GAZOO Racing versenygépeinek irányíthatóságával kombinálja az új sportkocsi.

részletek

Jubileum – 25 éves a Skoda Felicia

1994. október 17-én vette kezdetét a Skoda Felicia gyártása. A Favorit utódja a cseh autógyártó első olyan modelljeként jelent meg, amelyet már a Volkswagen-csoport tagjaként fejlesztett ki.

részletek

A 2020-as Jeep Renegade

Az új, 2020-as Jeep® Renegade már rendelhető; a modell frissített csatlakozási és adatmegosztási funkciókkal elégíti ki az egyre nagyobb elvárásokat támasztó, mind inkább online életet élő ügyfeleit.

részletek
Olvastad már?