Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 16. csütörtök

Autós hírek

Mérce 45 éve: itt az új Porsche 911 Turbo

A 911 Turbo S piaci bevezetését követően most bemutatkozik az új generációs 911 Turbo Coupé és Cabriolet is – még erősebb, még gyorsabb és még jobban személyre szabható formában.

részletek

Brutális visszaesés az autókereskedelemben

Március elején, a koronavírus magyarországi megjelenését követően gyakorlatilag teljesen leállt az autókereskedelem, és az ágazat még most is csak alig 50 százalékon teljesít.

részletek

Levegőminőség az utastérben!

A BMW Group aktuális modellpalettájának tagjaiban az iparág legkorszerűbb levegőszűrő technológiája dolgozik, a mérnökök azonban a továbbfejlesztett megoldással is elkészültek.

részletek

A hetedik ŠKODA tanulói autó neve: SLAVIA

A tanulók által kifejlesztett és elkészített, egyedi darab három héten belül mutatkozik be a nagyközönség előtt. A Skoda alapításáról emlékeznek meg a Skoda Szakiskolja diákjai.

részletek

Hamarosan érkezhet az 500 lóerős csúcs-Toyota

Minden eddiginél izmosabb sportmodell bevezetése várható a Toyotánál. A GR Supra GRMN 2022 végén kaphatja meg a soros hathengeres motor átdolgozott, másfélszer erősebb verzióját.

részletek

Megújul a Total kenőanyagainak csomagolása

Új színek, címkék és sokkal ergonomikusabb forma a TOTAL és ELF kenőanyagok teljes termékkínálatában. Az új dizájn fontos mérföldköve a Total Csoport felelős energiatermelővé válásának.

részletek

Bemutatkozott a CUPRA első elektromos autója

A cég CASA SEAT-ban tartott sajtókonferenciáján a CUPRA megerősítette egy olyan modell megjelenését, amely megváltoztatja az elektromos hajtású járművek dinamikus képét.

részletek

Az első BMW iX3

A BMW X modellcsalád első tisztán elektromos meghajtású tagja készen áll az utak meghódítására. Az iX3 a vezetés zéró emissziójú élményét a BMW által fémjelzett sportosság jegyében váltja valóra.

részletek

Családi autó: a vadonatúj Leon Sportstourer

A Leon Sportstourer örökli a SEAT 1430 lényegét: kényelmes, praktikus, dinamikus, de ugyanakkor alacsony üzemanyag fogyasztású, és mindezt a legmodernebb technológiával ötvözi.

részletek

Új Fiat 500, állami támogatással!

Magyarországra érkezik az elektromos Fiat 500. A márkakereskedésekben előrendelhető az állami támogatás feltételeihez igazodó speciális „l’Ungheria” kivitel...

részletek

Egymáson landolt két autó Kispesten

Nem egészen világos, hogyan történhetett ez a bizarr baleset és hogyan került az Opel a Suzuki tetejére – a Katasztrófavédelem mentési videójából látható, mi is lett a különös incidens végeredménye.

részletek

Nem volt ki a négy kereke a szikrázó Opelnek

Amit a címben írtunk, azt szó szerint értettük: hiányzott a bal hátsó kereke Mátészalkánál a videón látható autónak – az eredmény olyan látványos szikrázás, amit az F1-ben is megirigyelnének.

részletek
Olvastad már?