Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap

Autós hírek

Piros lámpán át hajtott a villamossínre

„A videón szereplő Lamborghini sofőrjét nemcsak a piros lámpa és a keresztbe jövő forgalom nem zavarta, de még villamosnak is képzelte magát a 4-6 vonalán” – írta a felvétel készítője.

részletek

Új korszakba lép a Renault márka

A Groupe Renault a Renaulution terv bemutatásával egyben lerántotta a leplet a következő 5 évet érintő stratégiájáról. A Renaulution segítségével a Renault márka magáévá teszi az autóipar változásait.

részletek

Intelligens megoldással a túlterhelés ellen

Ha sok elektromos autó töltődik egyszerre, kialszanak az utcai lámpák – ilyen komor jövőkép formájában festik le félelmeiket az elektromos mobilitás szkeptikusai.

részletek

Új digitális kulcs a BMW iX modellekben

A továbbfejlesztett digitális kulcs minden eddiginél kényelmesebb és biztonságosabb hozzáférést kínál az autóhoz.

részletek

Ráhúzta a kormányt az autóra a kamionos

Életveszélyes helyzetet teremtett néhány napja Budapest 18. kerületében a kamionos, aki állítólag egy korábbi konfliktus miatt akart ráijeszteni az alábbi videót rögzítő sofőrre.

részletek

CUPRA Formentort kaptak a bajnokok

Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnok, valamint testvére Liu Shaoang gyorskorcsolyázó folytatják sikeres együttműködésüket a CUPRA márkával, amelynek Sándor 2019 óta a márkanagykövete.

részletek

Sosem volt Toyotákat gyárt egy japán műhely

A Renoca nevű cég a restomod egyre erőteljesebb divatját lovagolja meg, de sajátos csavarral: a különc milliomosok helyett azokat célozza meg, akik igazán bele akarnak szeretni az autójukba.

részletek

Friss toplistákon a magyarok kedvencei

A hazai újautó-vásárlás piacát is alaposan befolyásolta tavaly a járványhelyzet, és ez természetesen áremelkedéssel is járt.

részletek

Beragadt autó ajtó nyitás sérülésmentesen

Sikerült bezárnod a kocsikulcsot az autóba? Elhagytad esetleg a kulcsodat, és nem emlékszel, hogy hol lehet? Lemerült az akksid? Nem reagál a távirányító, és már rég egy tárgyaláson kellene lenned?

részletek

Megkezdődik az Audi e-tron GT sorozatgyártása

Böllinger Höfe üzemében a szenvedély egyesül a precizitással, innovációval és fenntarthatósággal: itt zajlik ugyanis a tisztán elektromos Audi e-tron GT sorozatgyártásának előkészítése.

részletek

Ez lesz a vége: Tűzijáték egy autóban

Egy YouTube-csatorna készítői feláldoztak egy autót, hogy kiderüljön: mi történik, ha tűzijátékokat robbantanak fel az utastérben? Az eredmény magáért beszél.

részletek

Tipo: Teljeskörűen átdolgozott modellcsalád

Új a dizájn - magával ragadóbb, fiatalosabb és dinamikusabb. Az elérhető technológiák az abszolút élvonalat képviselik, míg a motorok egyszerre erősebbek és környezetbarátabbak.

részletek
Olvastad már?