Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 1. csütörtök

Autós hírek

Az új BMW X2 M Mesh Edition

Az új BMW X2 M Mesh Edition debütálásával a prémium kompakt szegmens iránymutató Sports Activity Coupé (SAC) modellje minden korábbinál egyedibb és vonzóbb testet ölt.

részletek

Itt a dinamikus, vadonatúj Hyundai i20 N Line

A legújabb Hyundai külső és belső formai megoldásaihoz a Hyundai nagyteljesítményű N modellcsaládja szolgált ihletadóként, így biztosítva még dinamikusabb vezetési élményt.

részletek

Bridgestone: egyedi gumik a Maserati MC20-ra

A Maserati a Bridgestone-t választotta exkluzív gumiabroncs-beszállítójának az új, MC20 típusú szuperautójának fejlesztéséhez. A két iparági kulcsszereplő közötti együttműködés áttörést jelent.

részletek

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es sorozat egyik meghatározó jellemzője a magával ragadó sportosság, amely mostantól nyitott tetős karosszériaváltozatban is átélhető, összetéveszthetetlen formanyelve révén.

részletek

Íme a tervezett Toyota modellek 2022-ig

Vadonatúj modellek és váratlan GR sportverziók: itt van minden új globális modell, amelyre a világ legnagyobb autómárkájától a következő másfél évben számíthatunk.

részletek

Közel 100 éves az első Ford kereskedés

Majd száz éve nyitotta meg kapuit a Ford első hivatalos márkakereskedése - Makó városa felújította a volt kereskedés homlokzatát a közelgő évfordulóra.

részletek

Őszi kihívások az autózásban

Az ősz a színek évszaka, ugyanakkor a legnagyobb kihívást jelentő évszak a gépkocsivezetőknek, mivel utakra hullott levelekkel, hidegebb időjárással és esővel kell szembenézniük.

részletek

Melegebb éghajlatra küldte a rendőröket

Az ORFK által indított Pofátlan(TAN)ítás 20. részében a biztonsági öv mellőzése került főszerepbe, de egy zebrán áttekerő kerékpáros vitte el a show-t, aki elküldte a rendőröket a...

részletek

Videón az új Volkswagen ID.4

Az új ID.4 már nem csak fotókon, tekinthető meg: a Volkswagen videón mutatja be a legújabb, 100%-ban elektromos, 100%-ban SUV modelljét.

részletek

Megvan 2020 legjobb téli gumija

Az ADAC idei téligumi-tesztjének egyértelmű győztese a Bridgestone vezető téli gumija, a Blizzak LM005, amely a vizsgált 15 garnitúra személyautó-abroncs közül a legmagasabb pontszámot (2,0) kapta.

részletek

Ingyenes vezetéstechnikai tréning!

A Groupama Biztosító korábbi országos felmérése rávilágított arra, hogy a pénzügyi okokon kívül a vezetéstől való félelem is komoly visszatartó erő a jogosítvány megszerzésében.

részletek

Kapcsolódj be: Indul a Formentor gyártása

Jövő héten kedden, szeptember 29-én 11:30-kor, a CUPRA digitális eseményt tart, ekkor kerül sor a CUPRA Formenor gyártás indulásának élő adására a CUPRA gyár központjából Martorellből.

részletek
Olvastad már?