Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 28. szombat

Autós hírek

Bemutatjuk az új LEGO Ferrari Daytona SP3-at

A sportautók rajongói mostantól kényelmesen elhelyezkedhetnek a Ferrari legújabb mesterművének, a LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 szuperautónak az ülésében.

részletek

Megérkeztek a jubileumi M3 és M4 modellek

Limitált széria, egyedülálló stílusjegyek és piacspecifikus kialakítás: a BMW M GmbH egy olyan exkluzív ritkasággal kezdi meg fennállása hatodik évtizedét, amely megdobbantja a rajongóinak szívét.

részletek

Már rendelhető a az ID. Buzz

Május 23-tól indul az előértékesítés, azaz már elérhető a Volkswagen Haszonjárművek konfigurátorában a márka új, tisztán elektromos kisbusza és áruszállítója, a Volkswagen ID. Buzz.

részletek

Porsche Exclusive Manufaktur

A Porsche különleges járműveket, valamint kiegészítőket tervező, speciális igényeket kielégítő Exclusive Manufaktur részlege immár 36 éves történelemre tekint vissza.

részletek

Minden idők legbiztonságosabb gyerekülése

A CYBEX menetiránnyal megegyező Anoris T i-Size ülése a Stiftung Warentest és az ADAC szerint a kategóriájában valaha tesztelt legjobb gyermekülés, mely több kategóriában is magas pontszámot ért el.

részletek

Az érzékek autója: Mercedes-Benz EQE

Május 18-án egy sajtóeseményen mutatták be Magyarországon a Mercedes egyik legkülönlegesebb újdonságát, mely az EQE névre hallgat. A jármű a márka EQ portfóliójának egyik leglátványosabb darabja lett.

részletek

Az új BMW M4 CSL

Az 50. évfordulóját ünneplő eseménysorozat részeként a BMW M GmbH egy limitált szériában kínált különkiadást is bemutat, amely a prémium középkategória sportautójának műszaki alapjaira épül.

részletek

Jön a vadonatúj Lexus RX

A világ elsőszámú környezetbarát luxusautómárkája, az Európában mára 99%-ban öntöltő hibrid elektromos autókat értékesítő Lexus egy sor fontos új modell idei bemutatása után tovább emeli a tétet...

részletek

Szenzáció: a Volkswagen ID. R az AMTS-en

Nem ez az első alkalom, hogy ritka tanulmányok és koncepciók, vagy akár legendás versenygépek jelenjenek meg hazánk legnagyobb éves autómustráján, az Automobil és Tuning Show-n.

részletek

A jövő legélvezetesebb befektetése

A valaha készült összes Porsche többsége még a mai napig az utakat rója. Ez pedig nem véletlen. Több mint 70 évnyi történelemmel ehhez már jóval többre van szükség, mint pusztán megbízható autókra.

részletek

Itt az új BMW 3-as limuzin és Touring

Frissített formanyelvével, széleskörűen modernizált prémium hangulatával, valamint a járművezérlés és a felszereltség területén jelentkező fejlesztéseivel érkezik a BMW 3-as sorozat új kiadása.

részletek

Kizárólag elektromos autókat gyártana a Ford

Több vállalattal együtt a Ford is aláírta azt az Európai Unióhoz címzett petíciót, aminek lényege, hogy 2035-től Európában minden új személyautó és haszonjármű nulla károsanyag-kibocsátású legyen.

részletek