Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

Autós hírek

Brutális utcai versenyautó épül a Yarisból

Alig hogy bejelentette a Toyota a Yaris vadonatúj generációjának idei őszi érkezését, máris hír érkezett a modell négykerekes, brutálisan erős utcai sportautó ikertestvérének bemutatásáról is.

részletek

A Hondát nem győzte meg az elektromos jövőkép

Meglepő kijelentéseket tett Takahiro Hachigo, a Honda Motor vezérigazgatója, aki a legtöbb autógyártóval ellentétben nem hisz abban, hogy minden autónak elektromosnak kellene lennie.

részletek

Rákaptak a lízingre a nagycsaládosok

Tavaly decemberben napi átlagban 22 család igényelt lízingfinanszírozást az állami támogatással megvehető hétüléses autójára - közölte a Magyar Lízingszövetség.

részletek

Hamar megismerte a közlekedési kultúrát

A tanuló szabályszerűen átengedte a gyalogosokat a zebrán, a mögötte érkező azonban kellően türelmetlen és nemtörődöm volt ahhoz, hogy lendületből megelőzze őt. Ez aztán a példamutatás!

részletek

Neked milyen az abroncsod sebessége?

Németországban kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a sofőrök tisztában legyenek azzal, hogy milyen gyorsan mehetnek a téli és a négyévszakos abroncsokon.

részletek

Modell, amely életre hívta az SUV kategóriát

Az RX prémium crossover a Lexus 30 éves történetének egyik legfontosabb, és máig legnagyobb darabszámban értékesített modellje. Az 1998-ban bemutatott eredeti RX egészen új dimenziót nyitott meg...

részletek

Ősszel érkezik a Yaris legújabb generációja

Olyan autót szeretnének, amely egyszerre stílusos és praktikus. Legyen könnyen parkolható, mozogjon dinamikusan a városban, ugyanakkor hosszabb utazások alkalmával is biztosítson kényelmet.

részletek

Gondolkodó, empatikus autó az Auditól

Ismét izgalmas bemutatókkal jelent meg az Audi 2020-ban a Consumer Electronics Show (CES) kiállításon, a futurisztikus vízió-modelltől egészen a sorozatgyártásra érett technikákig.

részletek

A piac kedvence lehet az új Toyota C-HR

Az elődmodell nélküli Toyota C-HR 2016 év végi bemutatásakor valódi kategóriateremtő újdonságnak bizonyult, amely minden várakozáson felüli sikereket hozott a Toyota számára...

részletek

Történelmi csúcson a használtautó-piac

Soha nem látott mennyiségű használt autó cserélt gazdát 2019-ben hazánkban, így már a 800 ezres határt is átlépte a piac a tavalyi év során. Összesen 810.920 gépkocsit írtak át Magyarországon.

részletek

Értékesítési rekord a BMW Magyarországnál

Folytatódott az utóbbi évek tendenciája, a BMW Group Magyarország 2019-ben is növelni tudta minden márkája éves értékesítési eredményét.

részletek

Elégett egy Lamborghini Prágában

Az 1250 lóerősre tuningolt Lamborghini Aventador Carbonado egy alagútban gyulladt ki és bár azonnal riasztották a tűzoltókat, de már ők sem tudták megmenteni a csúcsgépet.

részletek
Olvastad már?