Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Autós hírek

R5 TURBO 3E: Driftelésre született

Látványos, teljesen elektromos, driftelésre tervezett bemutató autóval rukkolt elő Renault 5 50. évfordulójának ünneplése keretében a francia márka, mely így tiszteleg a sportváltozatok előtt.

részletek

Sikeresen debütált Magyarországon az MG

A múlt hétvégén nyitotta meg kapuit az ikonikus brit autómárka, az MG (Morris Garages) országos lefedettséget biztosító, 22 tagú márkakereskedői hálózata Magyarországon.

részletek

Mindenre figyelünk, csak a vezetésre nem

Megkérdőjelezzük a közlekedési szabályokat, magunkat az átlagnál jobb sofőrnek tartjuk, másokat és a környezetet okoljuk a balesetek miatt, miközben stresszhelyzetben mindenki meggondolatlanná válik.

részletek

Nem bízunk a külföldi használtautókban

Az európai országokhoz hasonlóan Magyarországon is alacsony a külföldről behozott autókkal kapcsolatos bizalom – az autóipari vállalkozások az átláthatóságért küzdenek.

részletek

Így szól a Ferrari legújabb alkotása

Látványos videóval mutatkozott be a maranellóiak egyik legkülönlegesebb autója. A Ferrari Purosangue a márka első SUV modellje, kategóriájában pedig a legerősebb.

részletek

Új termékekkel jelentkezett az OSRAM

A járművilágítási iparág világszinten vezető szereplője, az ams OSRAM a németországi Frankfurtban szeptember 13-17. között zajló Automechanika 2022 kiállításon mutatja be új aftermarket termékeit.

részletek

Ár-érték arány bajnok márka a Duna Autónál

Újabb márkával bővült a Duna Autó kínálata: szeptember 17-től az MG is bekerült az ország legnagyobb márkakínálatával rendelkező óbudai autókereskedés portfóliójába.

részletek

Megvan a BMW M3 Touring magyarországi ára

Az idén fennállása 50. évfordulóját ünneplő BMW M a mindennapokban is praktikusan használható nagyteljesítményű autók rajongóinak álmát valóra váltva mutatta be a BMW M3 Touringot.

részletek

Az új Mustang magasabb fokozatba kapcsol

A Ford ma bemutatta a vadonatúj Mustangot1. A világ legkelendőbb sportkupéja teljesen újratervezett digitális műszerfalat, fejlett, új V8-as motort és markánsabb stílusú külsőt kapott...

részletek

Szükséges rossznak látják a CO2-kibocsátást

Minden harmadik magyar autós legalább alkalmanként rosszul érzi magát gépjárműve környezetterhelésétől, a többség viszont szükséges rossznak tartja.

részletek

Megnyitott az első magyarországi CUPRA Garage

5500 négyzetméteres területen áll a Debrecen Autóház 500 négyzetméteres új szalonja, az első magyarországi CUPRA Garage, egy több mint 100 férőhelyes, jéghálóval ellátott autótárolóval.

részletek

A vibromotor beszerzésének hasznos tippjei

Mi mindent célszerű figyelembe venni abban az esetben, ha vibromotor beszerzését tervezzük? Melyek azok a kulcsfontosságú tényezők, amelyek nagyban képesek befolyásolni a beszerzés...

részletek