Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

F1 hírek

Verstappennek nincs ínyére a sprintverseny

A Formula-1 vezetői sprintfutamokkal próbálják feldobni a száguldó cirkuszt, azonban Verstappen és Perez azon túl, hogy nyitottak az új ötletekre, szeretnék, ha az F1 nem vesztené el a DNS-ét.

részletek

Hamiltont arra kérik, bojkottáljon

Nem kevesebb, mint ötven emberi jogi szervezet kérte nyílt levélben Lewis Hamiltont, bojkottálja az év végén megrendezésre kerülő Szaúd-arábiai Nagydíjat. Megvalósulhat egy ilyen forgatókönyv?

részletek

„Hamilton idén sokkal többet fog nyafogni”

Merész jóslat a szakértőtől. Nem mindenki veszi annyira egyértelműnek a Mercedes idei dominanciáját. Van, aki szerint Hamilton nehezen tűri, ha nyomás alá helyezik és erre idén esély lehet.

részletek

Garantált a Renault sikeres F1-es szereplése?

Flavio Briatore szerint a cég elkötelezett a sportág iránt, hosszú időn keresztül szeretnének rengeteg pénzt elkölteni erre a projektre, aminek ki kell jönnie az autó teljesítményén.

részletek

Magnussen: Az F1 ellenséges környezet

A dán pilóta szerint az F1-ben furcsa feszültséget, furcsa helyzetet szül az, hogy a csapattársat le kell győzni, míg máshol közösen kell vele dolgozni. Az autón kívül Grosjeannal is jól kijött.

részletek

Különlegességek Fernando Alonsóról

Feszült figyelemmel várhatjuk a spanyol ász visszatérését a száguldó cirkuszba, egy újabb nagyszerű világbajnokkal bővül a mezőny. De vajon ezeket az érdekességeket tudtuk-e róla?

részletek

Nem megy el minden versenyre Binotto

Maranellóban is számos munkatársat kell koordinálni a versenyhétvégéken, emellett ott vannak a 2022-es szabályváltozások: Mattia Binotto úgy döntött, a szezon második felében nem utazik mindenhova a versenycsapattal.

részletek

Perez látja, miért nem ment az elődeinek

Megtehette első köreit új versenyautójában Sergio Perez, és az ideálisnak egyáltalán nem mondható körülmények ellenére is érzi, mi foghatott ki az előző években Pierre Gaslyn és Alexander Albonon a Red Bullnál.

részletek

Alpha Tauri: Megépítettük a legjobb autónkat

Nagyon jó hatással van a fiókcsapatra a Red Bull-lal való szoros együttműködés. De az istálló mérnökei is kiváló munkát végeztek, tavaly remekelt az Alpha Tauri. Idén mindenki reszkessen?

részletek

Schumacher: Apám állapota magánügy, lapozzunk

Mick Schumacher nem volt hajlandó beszélni egy interjúban édesapja állapotáról, ahogyan azt sem méltatta szóra érdemesnek, ahogyan Lewis Hamilton próbál fellépni az egyenlőtlenség ellen.

részletek

A McLarennek gondjai lehetnek a Mercedesszel

Amikor egy istálló motorszállítót vált, abban bizony jócskán akadnak eleinte buktatók is. Jól tudják a McLarennél is, hogy az elején bajok lehetnek a Mercedesre váltás miatt, de bőven van rutinjuk.

részletek

Az új Alfa Romeót Kubica vezette először

Túlvan első kilométerein a C41 is: az autóról hétfőn Varsóban hullt le a lepel, négy nap múlva Barcelonában körözött. Robert Kubica kiemelte, ma nem a száguldáson volt a hangsúly.

részletek
Olvastad már?