Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 16. csütörtök

F1 hírek

Perezt tényleg megkereste egy másik csapat

A mexikói pilóta nem tagadta az F1-es Magyar Nagydíj sajtónapján, felvette vele a kapcsolatot egy másik istálló – de egyelőre csak pletykáknak minősítette a Vettellel kapcsolatos híreket.

részletek

Russell nem csalódott a Mercedesben

Miután bejelentette, hogy 2021-ben is a Williamsnél marad, és ezt a csapat is megerősítette, a fiatal brit elárulta: Claire Williams helyettes csapatfőnök ragaszkodott hozzá, hogy náluk versenyezzen.

részletek

Ricciardo és Ocon is sokat vár a Renault-tól

Látványosan javult egyik ausztriai futamról a másikra a Renault, a formula.hu pedig a versenyzőiktől megtudta: abban reménykednek, hogy a trend ezen a hétvégén, a 35. Magyar Nagydíjon is folytatódik.

részletek

Hogyan alakul az időjárás a Magyar Nagydíjon?

Bár a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel most zárt kapuk mögött, de megrendezésre kerül az idei Formula-1-es világbajnokság harmadik futama, a 35. Magyar Nagydíj.

részletek

Hamilton újabb Schumi-csúcsot állíthat be

Egy újabb schumacheri csúcsot állíthat be a 35. Magyar Nagydíjon Lewis Hamilton, bár a Mercedes hatszoros világbajnoka a formula.hu-nak kijelentette, hogy továbbra sem foglalkoztatják a rekordok.

részletek

A Hungaroringen is szigor jön

Az osztrák versenyhétvégéken számos köridőt vettek el a versenyzőktől, mert átlépték a pályahatárokat. A trend a Magyar Nagydíjon is folytatódik, három kanyart figyelnek.

részletek

Bottas már nem tart Hamiltontól, fejlődött

A Mercedes finn F1-es pilótája azt mondja, hogy egy rossz hétvége nem fogja már lehúzni, ezt megtanulta - érzi, hogy fejlődött, úgyhogy magabiztos, pontosan tudja, hogy mire képes.

részletek

Ocon nem elég jó csapatjátékos?

Összecsaptak a Renault-k a Stájer Nagydíjon, Esteban Ocon pedig nem volt előzékeny a gyorsabb és más taktikán levő Daniel Riccardóval szemben. Martin Brundle szerint még nem sikerült megtanulnia, mi az a csapatmunka.

részletek

Sajtó: Perez már más csapatokkal tárgyal

Úgy tűnik, hogy tényleg komoly a Sebasian Vettel - Aston Martin szál, mert Sergio Perez már más istállóknál keres magának helyet 2021-re - Lawrence Stroll nem teszi ki a fiát a csapatból.

részletek

Podcast: Magyar Nagydíj korona idején

Volt-e reális esély két magyar futamra, hogyan lehet nagydíjat rendezni egy világjárvány közepette és hogy állt össze ez a hétvége? Megkérdeztük azt a hölgyet, aki jobban ismeri a Hungaroringet a saját tenyerénél!

részletek

Sainz: A Racing Point már nem középcsapat

A McLaren pilótája szerint a rózsaszínek Mercedesre hajazó RP20-as versenyautóját nem lehet a többi középcsapatéhoz hasonlítani, hiszen mindegyiknél gyorsabb. Elmondta, hogyan védekezne ellene.

részletek

Semmi, csak a szokásos Wolff-nyilatkozat

Toto Wolff szerint egészen biztos, hogy a Red Bull nagyon erős lesz a Hungaroringen és az is biztos, hogy ők maguk gyengék voltak a lassú kanyarokban, úgyhogy nagyon nehéz hétvégére számítanak.

részletek
Olvastad már?