Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

F1 hírek

Monaco FP3: Vettel a falban, Leclerc az élen

A Ferrari egyik szeme sír, a másik nevet az időmérő előtt, ugyanis négyszeres világbajnokuk eldobta a vasat, Charles Leclerc viszont meglepte a két Mercedest a harmadik gyakorláson.

részletek

A 3. monacói szabadedzés

Az első két szabadedzés alapján úgy tűnt, a Mercedes végképp leküzdötte azt a gyengeségét, hogy Monacoban képtelen az igazán jó teljesítményre - csütörtökön brutális fölényben voltak mindenkivel.

részletek

Nem lesznek egyenváltók az F1-ben - egyelőre

A sportág a költségcsökkentés jegyében akarta egységesíteni a váltókat, ám kiderült, nem érné meg az áldozatot - más alkatrészek azonban lehet, hogy erre a sorsra jutnak 2021-től.

részletek

A hibák miatt letekerték a Renault-motorokat

Az évad elején tapasztalt meghibásodások miatt a Renault-motorokat csökkentett üzemmódban használták hetek óta. Mostantól azt ígérik, a Mercedes és a Ferrari szintjén lesznek az erőforrások.

részletek

Webber: A Ferrari felejtse el 2019-et

A Red Bull egykori pilótája szerint, amennyiben a Scuderia nagyon gyorsan nem tud az élre keveredni, akkor viharsebesen álljon át a 2020-as fejlesztésekre, mert ennek az évnek már annyi.

részletek

Szerdán, overallban temetik Laudát

A hétfőn égi versenypályákra költözött háromszoros F1-es bajnoktól szülővárosában, Bécsben vesznek búcsút szerettei és hozzátartozói - az osztrák legendát versenyruhában, és sisakjával együtt helyezik örök nyugalomra.

részletek

Helyszíni: Kubicáról pletykálnak Monacóban

Niki Lauda halála, a Mercedes fölénye és a Ferrari gyengélkedése áll a középpontban a Monacói Nagydíjon, de a paddockban ezeken túl is hallani olyan pletykákat, amelyek a közeljövőben akár...

részletek

Kérdőre vonták a Ferrari csapatfőnökét

A jelenlegi Ferrari egy fiatal csapat – egyebek mellett ezzel indokolta a Scuderia idei döntését nem is olyan régen a csapatfőnök, Mattia Binotto, akinek Monacóban nekiszegezték a kérdést: mit ért...

részletek

A Ferrari már a 2020-as autón is dolgozik

Az olasz F1-es csapat kritikus hetek elé néz, ugyanis most kell lefektetnie az idei autón alapuló 2020-as konstrukció alapjait, és kínos lenne, ha tervezési hibát vinne magával a következő szezonra.

részletek

Nem akar ünnepelni Monacóban Raikkönen

Kimi Räikkönen legszívesebben valahol egészen máshol lenne ezen a hétvégén. A Monacói Nagydíj enyhén szólva nem a kedvence. Már az autóversenyzés sem érdekli a finnt?

részletek

Renault-motorhiba: Sainz szenvedésre készül

A Monacói Nagydíj első szabadedzését szinte teljesen kihagyni kényszerült Carlos Sainz, ez pedig a McLaren spanyol pilótájának nagyon sokba kerülhet a későbbiekben, de felkészült erre.

részletek

Három mondattal összegzi edzéseit Raikkönen

A második szabadedzésen a legjobb 10 között végzett mindkét Alfa Romeo. A csapatnak problémamentes, eredményes csütörtöki napja volt – ha akarnánk, sem tudnánk ennél többet kiolvasni Kimi Raikkönen szokásosnál is velősebb nyilatkozatából.

részletek
Olvastad már?