Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

F1 hírek

Albon a Red Bullnál elfelejtette, hogy újonc

Az F1-ben idén debütált pilóta fél év alatt az élmezőnyben találta magát, ami komoly kihívások elé állította őt. Hajlamos volt elfelejteni, hogy alig pár hónapnyi tapasztalat van a háta mögött.

részletek

Hamilton: Néha jót tesz a változás

Lewis Hamilton azon döntése még mindig attól függ leginkább, Toto Wolff miként határoz a saját terveit illetően. Hálás azért, amit a Mercedesszel együtt elértek, de a változás néha jó is tud lenni…

részletek

A Williams már inkább Formula-2-es csapat?

Kétségtelen, hogy az utóbbi évek leglátványosabb zuhanását a Williams-Mercedes mutatta be a Formula-1-ben. Vitalij Petrov egykori menedzsere szerint az istálló már másodvonalbelinek sem nevezhető.

részletek

Schumacher: Mindig is apám marad a legnagyobb

Bár több szakember is úgy gondolja, Lewis Hamilton a valaha volt legjobb F1-es pilóta, Mick Schumacher nem osztja a véleményüket. Szerinte mindig is Michael Schumacher lesz a legnagyobb.

részletek

Jordan: Jövőre sincs esélye senki másnak

Az egykori csapatfőnök jövőre sem a Ferrarit látja az Ezüst Nyilak fő kihívójának, hanem Max Verstappent és a Red Bull-Hondát. Így sem hiszi, hogy normál körülmények között a Mercedes legyőzhető.

részletek

Utalást tett saját és Hamilton jövőjére Wolff

A Mercedes csapatfőnökét a Formula-1 lehetséges vezetőjének tartják, szerinte azonban nem lesz meglepetés e tekintetben. Arról is beszél, hogy jóval a sajtó előtt tudott Lewis Hamilton találkozóiról.

részletek

Hamilton: Postázhatták is volna a trófeát

A világbajnok nem titkolta, kissé már unja az FIA díjátadó gáláját, amelyen sikereiből eredően minden évben jelen kell lennie. Elutazhatott volna már nyaralni, a serleget pedig elküldték volna a címére.

részletek

Coronel szerint Vettel karrierjének vége

A korábbi WTCC-pilóta, Tom Coronel és Robert Doornbos egy kisebb vitába keveredtek Vettel teljesítményét illetően egy interjúban, ugyanis előbbi szerint Vettel karrierjének leáldozott.

részletek

Alonso 2021-ben a Renault-val térhet vissza?

Ugyan 2018 végén távozott a Formula-1-ből a spanyol ász, korántsem biztos, hogy véglegesen. Martin Brundle elárulta, hogy Alonso elismerte neki nemrég, hogy 2021-ben szeretne visszatérni.

részletek

Hamilton: Mindenki a Mercedeshez vágyik

Szinte a mezőny összes pilótája, köztük Verstappen is felhívta Toto Wolffot egy ülés reményében – árulta el a brit F1-es, aki a 2020-as átigazolási időszak egyik katalizátora lehet.

részletek

Alonso: Hamilton minimum Schumacher szintjén

Csapattársakként nagyon nem jöttek ki egymással, de azóta bő egy évtized eltelt. Fernando Alonso már egy polcra rakja Lewis Hamiltont Michael Schumacherrel, de eredményt nem hirdet köztük.

részletek

"A Renault a legerősebb, a Mercedes leghátul"

A francia csapatfőnök merész állítása szerint a Renault az évad közben már az élre került motorerőben, a korábban domináló Mercedest pedig a Ferrari és a Honda is megelőzte 2019-ben.

részletek
Olvastad már?