Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

F1 hírek

Brawn szerint Hamilton a Mercedes kulcsa

Dicsérte a Mercedes csapatteljesítményét, az emberek munkáját, de kiemelte, hogy a sikerkorszak nagy része Lewis Hamiltonon múlik, aki újraírja az F1-es történelmet.

részletek

Hamilton megnevezte három fő segítőjét

Három olyan embert nevezett meg a Mercedes F1-es világbajnoka, aki a legtöbbet segített neki a pályafutása során - az egyikük már nem él, míg egy másik már rég nincs a sportágban.

részletek

Ricciardo: A Renault-nál gyökeres váltás kell

A francia gyári istálló idei igazolása úgy véli, kockáztatnia kell a csapatnak, ha sikeresek akarnak lenni. Az apró változtatások nem sokat érnek, ha 2020-ban jelentősen nagyobb célokért küzdenének.

részletek

Hamilton és Rossi technikát cserélnek

Korábban csak felmerült a gondolat, most már szervezés alatt az esemény. A közeljövőben Lewis Hamilton bizonyíthat Valentino Rossi Yamaháján, míg az olasz beülhet a Mercedes rakétájába.

részletek

Hamilton: Bár Senna csapattársa lehetnék

Mindig is nagy elismeréssel beszélt Ayrton Sennáról Lewis Hamilton, akit a példaképének tekint a brit. Szívesen vezetne a brazil korában, sőt még a csapattársaként is el tudta volna képzelni magát.

részletek

Kiadó ülések:: Kubica és a Williams

Még négy csapatnál akad betöltésre váró pozíció a 2020-as szezonra. Sorra vesszük, hol kik a legesélyesebbek. Ezúttal a Williams és Robert Kubica mizériáját vizsgáljuk meg közelebbről.

részletek

Grosjean: Osztottképernyőn közvetítsenek

Többször is jártunk már úgy mi, F1-es rajongók, hogy ahelyett, hogy az izgalmas középmezőnybeli csatákat néznénk, az élmezőny unalmas körözgetését látjuk a tv-ben. Grosjean tudja erre a megoldást.

részletek

Verstappen: Első lehetek a Red Bull-Hondával

A Mercedes és a Ferrari magasra emelte a lécet az idei év második felében, de Max Verstappen továbbra is úgy gondolja, világbajnoki címet fog szerezni jelenlegi csapatával. Még kell egy kis idő.

részletek

Renault: Ez az eddigi legnehezebb év

Megtorpant a francia gyári istálló elmúlt években látott fejlődése, a csapatfőnök szerint viszont túlzóak voltak az elvárások is. A Renault nem akar új szövetségest, úgyse lenne rá komoly esélye.

részletek

Vettel: Korai megítélni Leclerc gyorsaságát

A négyszeres világbajnok németnek nehéz dolga van a Ferrarinál idén, az ifjú Charles Leclerc gyakran gyorsabbnak bizonyul nála. Vettel szerint viszont korábban is akadtak villámgyors társai.

részletek

Alonso: Az idő múlásával csökken az esélyem

Fernando Alonso bár továbbra is állítja, nem mondott még le teljesen arról, hogy egy nap ismét Formula-1-es pilóta legyen, de minél több időt van távol, erre annál kisebb az esély.

részletek

Bottas a Japán Nagydíjból merít erőt

Valtteri Bottas tudja, mekkora szerencsére lenne szüksége ahhoz, hogy négy futammal a vége előtt, hatvannégy pontos hátrányból övé legyen a bajnoki cím, de a Japánban történtekből merít erőt.

részletek
Olvastad már?