Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

F1 hírek

Priestley szerint vissza fog térni a Mercedes

A McLaren volt szerelője szerint a német istálló csak egy összetevőre van attól, hogy ismét a győzelmekért harcolhasson. Ezt mutatja a folyamatos javulás is, amelyet az elmúlt futamokon láthattunk.

részletek

Briatore: Domenicali miatt tértem vissza

Egyre többet látni az egykori csapatfőnököt, aki elárulta, hogy kizárólag az F1 vezérigazgatójának kérésére tért vissza a sportágba. Flavio Briatore jelenleg Stefano Domenicali mellett dolgozik.

részletek

Piastri sikeres korszakot nyitna a McLarennél

A McLaren friss igazolása bevallotta, hogy nagyon megkönnyebbült, miután hivatalosan is csatlakozhatott a wokingiakhoz, és eltökélt szándéka, hogy visszavezesse az istállót az élmezőnybe.

részletek

Hivatalos: Jövőre hat F1-es sprintet tartanak

Fontos változásról döntött a Motorsport Világtanács: a mai napon megszavazták, hogy a 2023-as szezontól kezdődően nem három, hanem hat versenyhétvégét bolondítanak meg a sprintformátummal.

részletek

Norris elképesztőnek tartja Verstappent

A McLaren istálló pilótája szerint a Red Bull regnáló világbajnoka, aki jó úton jár második egyéni címének megszerzése felé, a sportág legtehetségesebb versenyzői közé tartozik.

részletek

Bottas elégedett a Ferrari erőforrásával

Idén pályafutása során először indulhatott a Ferrari erőforrásával hajtott autóval Valtteri Bottas. A finn pilóta a vezethetőséget tekintve jobbnak véli az olaszok fejlesztését a Mercedesénél.

részletek

Brawn: Hamilton helyzete Michaelre emlékeztet

Ross Brawnt Michael Schumacher 2010-es visszatérésére emlékezteti Hamilton idei visszafogottabb szereplése, szerinte azonban a brit és a Mercedes vissza fognak térni az élmezőnybe.

részletek

Hamiltont csak motiválják a kihívások

A tavaly szezonzáró után sokan vártak arra, hogy Lewis Hamilton bejelenti visszavonulását, ám a brit versenyző csak még motiváltabb lett. A hétszeres világbajnok úgy érzi, kihívásokra van szüksége.

részletek

Így választott rajtszámot Piastri

A McLarennél debütáló ausztrál tehetség mondta el, hogyan is ragadt hozzá a 81-es szám, amivel az F1-ben is indulni fog – pedig az első versenyét még egy másik rajtszámmal teljesítette.

részletek

„Egy pilótának 15 millió euró kell az F1-hez”

A korábbi F1-es pilóta megnevezte azt a minimum árat, amire egy fiatal pilótának szüksége van ahhoz, hogy bekerüljön a Formula-1-be. Ralf Schumacher szerint az infláció csak emelhet ezen az összegen.

részletek

Bejelentés: Elkelt az Alfa Romeo szabad ülése

Újabb helyet töltöttek be a 2023-as rajtrácson. Valtteri Bottas csapattársa – ahogy várható volt – a következő évben is Guanyu Zhou lesz, aki egy évvel hosszabbított a svájci alakulattal.

részletek

Todt: Kacsa, hogy újra a Ferrarihoz megyek

Mivel a Scuderia egykori sikerkovácsát többször is együtt látták a Ferrari elnökével, máris felreppent a pletyka, miszerint Jean Todt visszatérne a vörösökhöz. Az érintett ezt cáfolta.

részletek