Steward
Balogh Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 25. hétfő

F1 hírek

Vettel a Mercedeshez, Bottas a Red Bullhoz?

Elgondolkodtató felvetéssel állt elő Alex Wurz, aki szerint Vettelnek akkor van igazán jó esélye a Mercedesnél, ha Hamilton visszavonul. Eközben Bottasról is új hírek kezdtek keringeni.

részletek

Leclerc tagadja, hogy első számú lenne

A Ferrari fiatal reménysége eloszlatta azokat a híreszteléseket, melyek szerint Sebastian Vettel távozása után a csapata őt lépteti elő első számú pilótává. Carlos Sainzról is nyilatkozott.

részletek

A MotoGP sikerreceptjét másolná az F1

Radikális szabályváltozásokra bólintottak rá az F1-es csapatok a minap, amely lehetőséget teremthet a kisebb istállóknak a felzárkózásra – hasonló szisztéma a MotoGP-ben már bevált az elmúlt években.

részletek

A kiszállás is átfutott Hamilton agyán

A hatszoros F1-es világbajnok elismerte: voltak reggelek a karanténidőszak alatt, amikor nem érzett elég motivációt magában az edzésekhez. A célja azonban, hogy még jobb legyen a folytatásra.

részletek

Seidl: Ricciardo nem lesz első számú

A wokingiak csapatvezetője, Andreas Seidl leszögezte: nekik két egyenlő bánásmódban részesített versenyzőre van szükségük. Az ausztrál és Norris ráadásul több tekintetben is nagyszerű páros lesz.

részletek

A mezőny egyetért: Az F1-nek változnia kell

Kivétel nélkül mind a húsz F1-es pilóta azt vallja, hogy a sorozatnak sokkal kiegyenlítettebbé kell válnia – állítja a pilóták szakszervezetének elnöke, aki szerint jó irányba halad a sorozat.

részletek

„Vettel a Ferrari miatt égett ki”

A GPDA elnökeként tevékenykedő ex-F1-es, Alexander Wurz szerint a négyszeres világbajnok német csak egy újabb pilóta azok sorában, akiket tönkretett a maranellóiaknál való versenyzéssel járó nyomás.

részletek

A Ferrari már tavaly felkereste Sainzot

Az olaszok már tavaly év végén felvették a kapcsolatot Carlos Sainzcal, akinek a főnökei végig támogatták a két fél tárgyalását. Újabb részletek derültek ki a spanyol pilóta utóbbi hónapjairól.

részletek

Brawn: Nagyszerű helyzetben lesz az F1

A világjárvány okozta fennakadásra egy gyorsan lezajló problémaként tekint Ross Brawn, aki szerint az F1 van olyan erős, hogy rövid idő alatt kilábaljon a krízisből.

részletek

Mi lesz veled, Brit Nagydíj?

Hivatalosan megerősítésre került, hogy az F1 sem kap mentességet azon brit járványügyi korlátozás alól, miszerint 14 napos karantén vár mindenkire, aki az országba utazik.

részletek

Radikális szabályokat fogadott el az F1

A sorozat fennmaradása érdekében pénteken nélkülözhetetlen módosításokról szavaztak az F1-es csapatok. Meglepően nagy volt az egyetértés, így az új szabályok már 2021-től életbe léphetnek.

részletek

Marko Vettelről: Mercedes vagy visszavonulás

A Red Bull tanácsadója szerint a Ferraritól távozó négyszeres világbajnok csak akkor marad az F1-ben, ha egy győzelemre képes csapatnál és autóban folytathatja pályafutását 2021-től.

részletek
Olvastad már?