Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. december 5. szombat

F1 hírek

Horner: Albon kihagyhatja a jövő évet

Eddig inkább kitérő válaszokat adtak a Red Bull részéről, mi lesz a sorsa az idén kissé csalódást keltő teljesítményt nyújtó Alexander Albon sorsa 2021-ben. Jöhet a helyére Hülkenberg vagy Perez?

részletek

A Renault akár a dobogót is elcsípheti?

A Renault számára megváltásként érkezhetett a Szahíri Nagydíj vonalvezetése, hiszen az egyszerű, gyors pályákon mára már azt mondhatjuk, hagyományosan jól teljesít a francia istálló autója.

részletek

Az Alfa Romeo előtt nagy lehetőség nyílik

Az Alfa Romeo előtt nagy esély nyílik két újonc érkezése nyomán. Egy jó beállítással mindkét autójukkal eljuthatnak a Q2-be, ami fontos lenne számukra, hogy maguk mögött tartsák a Haast.

részletek

Ezért kapott ki Russelltől Bottas

A finn F1-es pilóta elmagyarázta, hogy mi volt a probléma pénteken - voltak gondjai, de a hosszú etappal elégedett volt, bár a Red Bull tempója is nagyon jónak tűnt.

részletek

Leclerc elégedett, tetszik neki a pálya

A Ferrari monacóija szerint jobban szerepeltek pénteken a vártnál, a magas kerékvetőkkel vigyázni kell, de a pálya a gokartos időkre emlékezteti. Ő jó versenyt vár.

részletek

Wolff: Hamilton nincs igazán jól

Toto Wolff szerint mondhatjuk, hogy enyhe tünetei vannak a koronavírusos Lewis Hamiltonnak, de azt nem, hogy abszolút jól lenne - jó kezekben van, várják, hogy gyógyuljon.

részletek

Visszafogott a szárnyaló Russell

Óvatosságra int a Szahíri Nagydíj szenzációsan sikerült első napja után a Hamilton-helyettes George Russell. Noha a Mercedes beugró ifjonca mindkét szabadedzést az élen zárta, a brit leszögezte: a jó eredmények semmire nem jelentenek garanciát.

részletek

Veszélyesnek tartja a külső pályát Verstappen

Különleges vonalvezetésen, a bahreini aszfaltcsík külső verzióján tartják a szahíri dupla második felvonását. Az év leggyorsabb pályáját különlegessége miatt sokan várták, de a pénteki második leggyorsabb, Max Verstappen nincs elragadtatva tőle.

részletek

A második edzés is Russellé Szahírban

A Mercedes beugrója behúzta a pénteki napot, miután Bottas legjobb esti körét elvették. Szenvedett a Ferrari: Vettel kétszer forgott, Leclerc a bokszban vesztegelt.

részletek

Leszámolás? Visszatérés? Szerződés?

Russell élen zárt első mercedeses szabadedzését követően Toto Wolffot ostorozták az újságírók a csapatvezetők sajtótájékoztatóján. Elmondta, nem most dől el, ki lesz a csapat 2022-es versenyzője.

részletek

Elemzés: Romain Grosjean és a nagy halo-vita

A halo sikerrel vette eddigi legkomolyabb tesztjét, mégsem szabad hátradőlni, hiszen Romain Grosjean baleseténél csak a szerencsén múlott, hogy áldásként vagy átokként tekintünk-e most a fejvédőre.

részletek

Russell az élen robbantott Bahreinben

Tündérmeseként kezdődik a Hamiltont helyettesítő pilóta vendégszereplése, aki a leggyorsabbnak bizonyult a különleges szahíri vonalvezetésen. Két Red Bull végzett még az első háromban.

részletek
Olvastad már?