DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

F1 hírek

„Idén még nem lesz őrségváltás a Mercedesnél”

A korábbi F1-es versenyző kiélezett küzdelemre számít Lewis Hamilton és George Russell között 2023-ban, aminek a végén a hétszeres világbajnok örülhet majd – legalábbis egyelőre.

részletek

Bottas leszámolna egyik legfőbb gyengeségével

A 2022-es F1-es szezonban az Alfa Romeo versenyzője veszítette a legtöbb pozíciót a rajtokat követően, elmondása szerint ugyanis nehézséget okoz számára a mezőny sűrűjéből történő elrugaszkodás.

részletek

Megújult festést mutatott be a Haas

Elkezdődött a csapatbemutatók sora: január utolsó napján a Haas prezentált – az amerikai csapat csak a fényezését mutatta be, amely új főtámogató révén újult meg.

részletek

„Lando a legjobbakkal van egy szinten”

Nem győzte dicsérni F1-es pilótáját a McLaren vezérigazgatója, aki állítja: már az Alonsóval közös daytonai szereplés során kiszúrta, mekkora tehetség a fiatal brit.

részletek

„A Ferrarinál senkinek sem biztos a helye”

Juan Pablo Montoya nem lát sok esélyt arra, hogy a Ferrari legyőzheti a Red Bull csapatát idén, ugyanakkor reméli, jó szezonjuk lesz. A korábbi F1-es pilóta szerint a stabilitás hiányzik a csapatból.

részletek

Horner: Jelentősen korlátoz minket a büntetés

A Red Bull F1-es csapatfőnöke állítja: komoly hatással van a 2023-as autójuk fejlesztésére a költségtúllépés miatti büntetés. Horner ennek ellenére kedveli a költséglimitet.

részletek

Ezért nem tűnik el teljesen a delfinezés

Hiába a csapatok fejlesztései és az ennek érdekében hozott szabályváltozások, az Aston Martin szakembere szerint idén is pattogni fognak az autók. Azt is elmondta, miért nehéz szimulálni a jelenséget.

részletek

Wolff és Vasseur jó kapcsolatban vannak

Frederic Vasseur több kollégájával is kifejezetten jó kapcsolatot tart fent. Így van ez Toto Wolff esetében is, akivel baráti viszonyban vannak, ami még hasznos lehet a Ferrari csapatfőnöke szerint.

részletek

Főnöke szerint Tsunoda higgadtabb lett

Nyugodtabbá és érettebbé vált Yuki Tsunoda az előző F1-es idény során Franz Tost szerint. A csapatvezető elmondása szerint a japán pilóta már sokkal kevesebbet dühöngött a rádión.

részletek

Megjött az Audi, váratlan RB-húzás? – hírek

Egy csokorba gyűjtöttük a nap legfontosabb híreit: íme minden, amit tudni érdemes január 30-áról. Főszerepben a Red Bull, a Ferrari, és Valtteri Bottas, de egy tragikus baleset is történt ma.

részletek

Red Bull: Új autó helyett Ford-bejelentés?

Sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a világbajnok istálló pénteki szezonindító eseményén a 2023-as autó helyett egy bejelentés lesz a fő szenzáció – ezért eshetett a választás New Yorkra.

részletek

Így húz hasznot Alonso érkezéséből Stroll

A kanadai arra számít, hogy új F1-es csapattársa – akit eddig nem ismert túl jól – hajtani fogja az Aston Martinnál. Felidézte, mi mindent tanult Sebastian Vetteltől.

részletek