Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

F1 hírek

Russell nem fogja tanulmányozni Hamiltont

A Mercedeshez újonnan érkező brit F1-es pilóta szerint hétszeres világbajnok csapattársának a fő erőssége ugyanis éppen az, ahogyan képes alkalmazkodni a különböző helyzetekhez.

részletek

„Seb és Antonio” volt jóban Raikkönennel

A Formula-1-től az előző szezon végén elbúcsúzó Jégember szerint két emberrel volt igazán jó viszonyban az utóbbi időben: a legutóbbi két csapattársával, Vettellel és Giovinazzival.

részletek

Raikkönen: Ez lehetett az utolsó versenyem

Az F1-től visszavonult finn versenyző szerint könnyen megeshet, hogy a tavalyi szezonzáró volt az utolsó profi megmérettetése karrierjében – az biztos, hogy sűrű programot sehol nem fog vállalni.

részletek

Alain Prost is távozik az Alpine-tól?

Marcin Budkowski után Alain Prost sem marad az enstone-i F1-es alakulatnál: sajtóértesülések szerint az istálló nem hosszabbította meg egyéves szerződését.

részletek

A sprintek miatt aggódik a McLaren

Határozottan ellenzi a wokingi csapat vezérigazgatója, hogy megemeljék a költségvetési sapkát a sprintkvalifikációk miatt. Zak Brown szerint egyes csapatok az új formátum miatt szeretnének emelést.

részletek

Norris és Sainz még mindig barátok

A két korábbi csapattárs most egymás óriási riválisa, de kettejük viszonya ettől nem változott meg - továbbra is együtt játszanak, vagy beszélgetnek, a pályán viszont nem ismernek kegyelmet.

részletek

Latifi: Bizonyítani akarok a csapatnak

A 2022-es szezon végén jár le a szerződése a Williams istállójával Nicholas Latifinek. A kanadai pilóta hosszú távon szeretne elköteleződni a csapathoz, ezért igyekszik minél jobban teljesíteni idén.

részletek

Meglepő helyen térhet vissza Abiteboul

Nem várt helyen bukkanhat fel újból a Formula-1 világán belül Cyril Abiteboul. A Renault-tól kiebrudalt egykori csapatfőnök a franciák régi nagy riválisánál köthet ki a hírek szerint.

részletek

Szorosabb lett a mezőny Schumacher szerint

Sokkal kisebbnek véli a különbségeket és egyenlőbbnek látja a mezőnyt Mick Schumacher, mint amilyen az édesapja idejében volt. Úgy véli, jelenleg jobb esélyei van a gyengébb csapatoknak.

részletek

A Verstappen-Red Bull duó verhetetlen lesz?

Egykori csapattársa szerint a hollandnak fantasztikus mentális ereje van, képes folyamatosan a legjobb összpontosításra. Ráadásul az eddigi információk szerint a Red Bull kitűnő autóval jelentkezik.

részletek

Minden, amit a bokszfalról tudni akartál

A pitwall az F1-es istállók aortája, ahol súlyos döntések születnek, ahol sikerek és kudarcok alapját rakják le. Mit kell tudni erről az „intézményről”, kik kaphatnak ide bebocsátást, mi történik ott?

részletek

Vettel többet várt első astonos évében

Bár az előzéseket és különösen a Fernando Alonsóval vívott csatát nagyon élvezte, a négyszeres F1-es világbajnok nem tagadta, hogy jobb eredményekben bízott a 2021-es szezon során.

részletek