Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 25. vasárnap

F1 hírek

Ocon úgy jár a futamokra, mintha muszáj lenne

A Mercedes neveltje, a jelenleg F1-es ülés nélkül lévő Ocon nehezen viseli, hogy idén nem versenyezhet. Így is sok dolga van, de a versenyekre akkor is kijár, ha cserébe nincs ideje aludni.

részletek

A Williams gyakorlatilag újraindította magát

Állóra fékezte saját működését az F1-es csapat, csak így tudott olyan volumenű változásokat végrehajtani, amelyek hosszabb távú sikerekhez vezethetnek. Most már talán jobb idők jönnek.

részletek

McLaren: Az F1 csapjon már végre az asztalra

Itt az ideje, hogy ne a teketóriázó csapatokra várjon az F1 vezetősége és az FIA, hanem szedje össze magát, és fogalmazza meg a 2021-es szabályokat - üzente a McLaren csapatfőnöke.

részletek

A 2012-es szezont sírja vissza Perez

Nyolc különböző győztes és szoros verseny a csapatok közt: Sergio Perez szerint a legfontosabb, hogy 2021-től olyan kiegyenlített legyen a teljes rajtrács, mint most a középmezőny.

részletek

2021-től jöhet az erőforrások befagyasztása

Úgy tűnik, minden gyártó egyetért abban, hogy a 2021-es szabályváltozások keretében be kellene fagyasztani az erőforrások fejlesztését, ezzel rengeteg költséget megtakarítva. Ez a jó irány?

részletek

Vettel: Megvoltak a lehetőségeink nyerni

2019-ben többször is győzhetett volna a Ferrari, de valami mindig közbejött. Adott volt néhány esély, de ezeket elpuskázták ilyen, vagy olyan okból. Vettel nem tagadja, egyértelmű hátrányuk van.

részletek

A Német Nagydíj izgalmait várják 2021-től

Bizakodnak a csapatvezetők: ha a szabályváltozások elérik céljukat, száraz pályán is olyan futamok bontakozhatnak ki, mint az idei szezon legjobb versenye.

részletek

Nem akar többet steward lenni a világbajnok

Zavarja Alan Jonest, hogy nem kritizálhatja az F1 irányát, ha az FIA alkalmazásában áll. Az ausztrál így sem tett lakatot a szájára, nem tetszik neki, hogy a versenyfelügyelők keze meg van kötve.

részletek

Giovinazzinak is jó, amíg Raikkönen nem unja

Egyre közelebb a tapasztalt csapattárshoz az Alfa Romeo újonca – ő maga a Francia Nagydíjat tartja fordulópontnak. Az olasz biztosított mindenkit, hogy Raikkönen még mindig motivált, ebből pedig ő csak hasznot húzhat.

részletek

Túl van első tesztjén a 2021-es koncepció

Most először járt szélcsatornában az F1 vezetői által megálmodott újgenerációs formulaautó, ami a beszámolók alapján máris túlteljesítette az elvárásokat. Bizakodásra adnak okot az eredmények.

részletek

Sikerével saját magát is meglepte Norris

A fiatal autóversenyző abban sem volt biztos, hogy az F1-ig eljut, ehhez képest debütáló évében kimagasló teljesítményt nyújt. Ezzel néha még saját magának is meglepetést okoz.

részletek

A Haas kivár, nem hosszabbít pilótáival

Egyelőre a pilótapiac mozgását figyeli a Haas F1-es csapata, amely a vezető szerint még úgy is kapós lesz a versenyzők között, hogy az idei évük meglehetősen küzdelmes.

részletek
Olvastad már?