DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

F1 hírek

Nincs egyetértés Wolff és Hamilton közt

A csapatfőnök és Russell szerint a 2014-es szezonhoz mérhető a Red Bull-fölény, a hétszeres világbajnok viszont azt állítja, soha nem volt annyira jó autója, mint most Verstappenéknek.

részletek

„Nem azért vagyok itt, hogy második legyek”

Max Verstappen elégedett a Red Bull pályán mutatott teljesítményével, ám azt kiemelte, hogy fokozott figyelmet kell fordítaniuk a megbízhatóságra. Örül a felzárkózásnak, de nyerni akart.

részletek

Alonso: Elégedett vagyok a döntéssel

A Szaúd-arábiai Nagydíjat követően felment a dobogóra, átvette a trófeát és pezsgőzött Fernando Alonso, majd rögvest arról értesítették, hogy csak a negyedik helyen végzett. Végül mégis harmadik lett.

részletek

„Nem olyan rossz, mint amilyennek tűnik”

Elkeserítő versenyen vannak túl a McLaren pilótái, akik apró pozitívumokon kívül nem sok jót tudtak elmondani az újabb pont nélkül zárt futamról, a legfőbb gyengeségük viszont nem újdonság.

részletek

Wolff: Egy RB-os matricát is felragasztunk

A Mercedes csapatfőnöke nem rejtette véka alá, hogy a csapat idei autója előbb vagy utóbb hasonlítani fog a Red Bullra. Még viccelődni is volt kedve a témával kapcsolatosan.

részletek

„Át kell néznünk” – feszültség a Red Bullnál?

Max Verstappen az F1-es Szaúd-arábiai Nagydíj utolsó körében csente el a bónuszpontot Sergio Pereztől: a mexikói a csapaton belüli kommunikáció felülvizsgálatát kéri.

részletek

Újabb fordulat: Mégis Alonsóé a dobogó!

A stewardok helyt adtak az Aston által benyújtott felülvizsgálati kérelmének, Fernando Alonso visszakapta a dobogóját, George Russell mégis negyedik Szaúd-Arábiában.

részletek

A gumikezelés jobb, a Ferrari rosszabb lett

„Nem jó eredmény” – összegezte tökéletesen a csapat szaúdi versenyét Vasseur. Leclerc és Sainz is kiemelte, nem volt meg a versenytempó, pedig azt hitték, az Aston Martin és Mercedes szintjén lesznek.

részletek

A szaúdi kiesés sem rettenti el Strollt

A kanadai versenyző igyekezett a pozitívumokkal foglalkozni a dzsiddai futamot követő nyilatkozatában, annak ellenére, hogy kiesett. Kissé meglepte a biztonsági autó.

részletek

Perez legjobb futamán szabad volt a verseny

Már a dzsiddai futam előtt tisztázták a Red Bullnál, hogy szabad a verseny a győzelemért – a karrierje ötödik nagydíját nyerő Sergio Perez élete legjobbját futotta csapatfőnöke szerint.

részletek

Hamilton még nem látott olyat, mint az RB19

A hétszeres világbajnok próbált a jó dolgokra koncentrálni a szaúdi futamot követően, de azt is elárulta a brit, hogy hol kellene a legtöbbet dolgozni az autón.

részletek

„Ami Alonsóval történt, elfogadhatatlan”

Két világbajnok is megszólalt Alonso büntetésével kapcsolatban: mindketten jogosnak találják az ítéletet, de mindketten kiemelték, hogy sajnálják a 100. dobogóját elbukó spanyolt.

részletek