Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 17. vasárnap

F1 hírek

Binotto: Sainz sokat fog nekünk segíteni

Carlos Sainz csatlakozott a Ferrari Formula-1-es csapatához, az istálló csapatfőnőke, Mattia Binotto pedig arra számít a spanyol pilótától, hogy segít majd kilábalni a gödörből a Scuderiának.

részletek

Sajtó: A Mercedes egyéves szerződést kínál

Lewis Hamilton és a Mercedes szappanoperája továbbra is zajlik, hiszen a nemrégiben lovaggá ütött hétszeres világbajnok és csapata továbbra sem jutottak egyezségre a szerződéshosszabbítást illetően.

részletek

Nagy előrelépést vár csapatától Gasly

A tavalyi volt az Alpha Tauri fennállásának legeredményesebb éve, de Pierre Gasly szerint 2021-ben még ennél is többre lehetnek képesek. Most rá hárul a vezérpilóta szerepe.

részletek

Charles Leclerc tesztje is pozitív lett

Újabb F1-es versenyző kapta el a Covid-19-et a holtszezonban: Charles Leclerc fertőzött személlyel érintkezett, melyet követően a saját tesztje is pozitív lett. A monacói karanténba vonult.

részletek

Rendszeres dobogót vár az Alpine

Csütörtökön bemutatkozott a Renault-utód, a vezérigazgató, Laurent Rossi pedig kijelölte a célokat: elsősorban 2022-re építkeznek, de az átmeneti évet sem engedik el.

részletek

Vettelt nem aggasztja a kevés teszt

Bár a szezonnyitót megelőzően csupán másfél napot tölthet majd az Aston Martin autójában, a négyszeres F1-es világbajnok szerint az évek alatt már hozzászokott, hogy kevés a felkészülési idő.

részletek

Festést villantott az Alpine

A Renault-ból átalakuló csapat a teljes vállalat új stratégiájáról szóló prezentáció keretein belül tett közzé néhány fotót az F1-es autó dizájnjáról – amely azonban még nem a végleges változat.

részletek

„Megtisztelő, de teher is a Schumacher név”

Günther Steiner, a Haas csapatvezetője örül, hogy náluk tér vissza az F1-be a Schumacher név, ugyanakkor tudja, hogy nyomás is lesz rajtuk amiatt, mert velük versenyez a hétszeres világbajnok fia.

részletek

Podcast: A leggyorsabb magyar

Hogy kezdte karrierjét, milyen volt az F1-be vezető út, kikkel volt jóban a száguldó cirkuszban? Ilyen s hasonló kérdésekre kaptunk páratlanul részletes, sosem hallott válaszokat Baumgartner Zsolttól.

részletek

Grosjean: Sok volt a pilótáknak az ismétlés

A bahreini baleset elszenvedője részben egyetért Daniel Ricciardóékkal, akik szerint nem kellett volna olyan sokszor visszajátszani a felvételeket, de a francia versenyző megérti a másik oldalt is.

részletek

Ferrari: Nem baj, hogy nem jött Lewis

Mattia Binotto csapatfőnök szerint a jelenlegi párosuk is rendkívül erős, és megfelelő autóval a hétszeres világbajnokkal is felvennék a versenyt. Ismét megismételte: nem lesz első számú pilótájuk.

részletek

„Vettellel bajnokesélyesek lehetünk”

Otmar Szafnauer szerint Sebastian Vettel győztes mentalitása és a sikerek titkaival kapcsolatos ismerete rengeteget jelent majd a csapatnak, így Lance Strollnak is.

részletek
Olvastad már?