Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 18. kedd

Nemzetközi hírek

Marqueznek fizikai fájdalmai voltak a teszten

Ugyan kisebbek a fájdalmai, mint egy éve ilyenkor, de kevesebb is az erő a karjában, így még nem áll készen arra a címvédő, hogy gyors legyen és egy teljes versenytávot teljesítsen.

részletek

Kettős Petronas-sikerrel indult a teszt

A fiatal francia volt a leggyorsabb az esővel is tarkított első 2020-as tesztnapon, megelőzve csapattársát, Franco Morbidellit és a suzukis Alex Rinst. Marquezék és a gyári Ducatik a top 10-en kívül.

részletek

Marrakesh távozik, a Ringen rajtol a WTCR

A Salzburgring váltja Marrakesh-t a WTCR módosított versenynaptárában - több ponton is módosult a program, mutatjuk a részleteket.

részletek

Iannone bizonyíthatja ártatlanságát?

Kedden tartották a meghallgatást az olasz motoros doppingügyében, döntést azonban egyelőre még nem hozott a Fegyelmi Bíróság: a hírek szerint egy hajminta bizonyíthatja a versenyző ártatlanságát.

részletek

Karanténban tartják Ma Csinghuát

A leginkább Kínában tomboló koronavírus az autósport résztvevőit sem kíméli. A Formula-E-ben versenyző Ma Csinghua önként vállalt 14 napos karantént az FE következő fordulója előtt.

részletek

Bemutatták a Repsol Honda 2020-as festését

Néhány nappal a sepangi teszt kezdete előtt Jakartában tartotta csapatbemutatóját a vb-címvédő istálló, ahol a Marquez testvérek rántották le a leplet a gyári RC213V idei dizájnjáról.

részletek

Pedrosa az élen, Lorenzo megérkezett

A shakedown-teszt második napján is a KTM spanyol tesztmotorosa bizonyult a leggyorsabbnak Malajziában, áttörve immár a kétperces határt is.

részletek

Schmidt: Az IndyCar megérdemli Alonsót

A McLaren új IndyCar-csapatának résztulajdonosa, Sam Schmidt szerint az IndyCarnak szüksége van Fernando Alonso jelenlétére az Indy 500-on, sőt meg is érdemli a sport, hogy részt vegyen a spanyol.

részletek

IndyCar: A Honda rácsapta az ajtót Alonsóra

A sorozat japán motorszállítója nem kér Alonsóból, nemet mondtak a spanyol pilóta érkezésére – állítja egy amerikai lap. Az utolsó pillanatban gördítettek akadályt a kétszeres világbajnok elé.

részletek

Az Aprilia radikálisan átalakított motorja

Közzétette az első képeket az idei versenygépéről a noale-i gyártó, amely jelentős változatokat eszközölt az eddigi motoron annak érdekében, hogy végre előreléphessenek a rangsorban.

részletek

Magyar siker és vb-menők Budapesten

Szombaton rendezték a Superenduro-világbajnokság utolsó előtti fordulóját a Papp László Sportarénában, ahol komoly magyar siker is született Zsugovits Norbert révén.

részletek

Törölték a Sanya ePrix-t a koronavírus miatt

Az FIA, a Formula-E és a kínai kormány közösen úgy döntöttek, hogy miután a koronavírus egyre nagyobb fenyegetést jelent, a március 21-ére kiírt Sanya ePrix idén elmarad.

részletek
Olvastad már?