Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 16. kedd

Nemzetközi hírek

Jövőre már bárki versenyezhet Toyota Suprával

A Toyota sikert sikerre halmozó versenyistállója, a TOYOTA GAZOO Racing bejelentette, hogy 2020-tól elérhetővé teszi az ügyfélcsapatok számára fejlesztett GR Supra GT4 versenyautót.

részletek

Rossi: Továbbra is szenvedünk

Mindössze a nyolcadik helyen futott be a Német Nagydíjon a Yamaha 40 éves versenyzője, aki húsz másodperccel futott lassabb versenyt, mint tavaly ugyanitt.

részletek

Gyorsabb, mint az F1: a VW új rekordja

Az első elektromos versenyautó, amely legyőzte a Forma 1-et: a Volkswagen ID.R újra történelmet írt az autóversenyzésben a Goodwood Festival of Speed idei eseményén felállított új időrekorddal.

részletek

Dovizioso: Ki kell találnunk egy stratégiát

Újabb csalódáskeltő hétvégén van túl a Ducati, amely után a bolognaiak olasz versenyzője kijelentette: még ennél is jobban rá kell feküdniük a kanyarodás kérdésére...

részletek

Zamárdiba érkezik a Red Bull Air Race

Tóparti hangulatra cseréli ikonikussá vált budapesti helyszínét a Red Bull Air Race versenysorozat. Július 13-án és 14-án Zamárdi látja vendégül a bajnokság szereplőit...

részletek

Monteiro: Tassit nagyon nehéz lesz legyőzni

Miután csapattársa kiesésével megörökölte a népszerű futamgyőzelmet Tiago Monteiro a WTCR Vila Real-i zárófutamán, a portugál elismerően szólt Tassi Attiláról, akit maximális kockázatvállalással sem tudott elkapni.

részletek

Kiss Norbertnek nagy hírei vannak, de...

Lázas munka folyik a kétszeres Európa-bajnok elmagyarosodó csapatában, hogy ledolgozzák az elsősorban motorból fakadó hátrányt. A Mercedesszel versenyző pilóta olyan pozitív történéseket említett, melyekről egyelőre nem beszélhet.

részletek

Veszélyes pályán bizonyított Keszthelyi

Újabb kihívásokkal teli hétvégét teljesített sikeresen a W Series-ben Keszthelyi Vivien, akinek már a szabadedzéseken külön harcot kellett vívnia a rajtrácsra kerülésért.

részletek

Bosszantó hiba miatt elúszott Szabó hétvégéje

Kerékből kiálló féltengely és egy vezetői rontás: mindkét vasárnapi kvalifikációs futam balul sikerült a ralikrossz-világbajnokság újonca számára, aki emiatt nem jutott elődöntőbe...

részletek

Ericsson: Az IndyCar élvezetesebb az F1-nél

Az F1-es ülését tavaly elveszítő Marcus Ericsson úgy tervezi, hogy jövőre is az IndyCarban marad, utána viszont nem zárja ki F1-es visszatérését. Az F1 szerinte gyorsabb, az Indy viszont élvezetesebb.

részletek

Javított Kiss Norbert Szlovákiában

A Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzője a Szlovákiaringen egy második és egy ötödik helyet szerzett, ezzel ismét fontos pontokat gyűjtött a bajnokságban.

részletek

Goodwood - Sebességkirályok ünneplése

Abban a pillanatban, ahogy elkészült a világon a második autó, megszületett az autóversenyzés, vele együtt pedig a sebességimádat szenvedélyének vírusa. Helyszíni beszámoló Goodwoodból.

részletek
Olvastad már?