Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Nemzetközi hírek

A Sauberrel szövetkezik az ABB

Az ABB hivatalos globális technológia partnerként csatlakozott a motorsportra és a gépjárműiparra szakosodott Sauber Engineering AG-hez, a Sauber csoport tagvállalatához.

részletek

Végre eldőlt, hol versenyez idén Michelisz

Hosszas várakozás után megtörtént a bejelentés Michelisz Norbert 2020-as szerződéséről. A Hyundai háza táján változás történt: két csapat fogja felkészíteni a négy autót a WTCR-ben.

részletek

WRC: Ogier nyert, törölték a futam végét

A rali-vb megtartotta idei harmadik futamát is, de az utolsó napot végül már inkább mégis kivették a programból. Sebastien Ogier nyert a világbajnok előtt, egy Ford is dobogóra állhatott.

részletek

WRC: Ogier vezet, Neuville kiesett

A rali-vb mexikói futamát a koronavírus miatt sem halasztották el, az első nap után viszont a Hyundai és a Ford nem lehet túl elégedett - a Toyota annál inkább örülhet a fejleményeknek.

részletek

Törölték a WTCR hungaroringi hétvégéjét

Ahogyan az várható volt, a koronavírus-járvány miatt kihirdetett vészhelyzet okán lehetetlenné vált a Túraautó-vk és a Kamion-Eb közös április végi nyitóversenye. A Hungaroring közleményét idézzük.

részletek

A WEC és az ERC is versenyeket fújt le

A Hosszútávú Világbajnokság és a Rali-Eb is csatlakozott azon szériák közé, melyek törölték vagy halasztották fordulójukat a koronavírus-járvány miatt. A Formula-E-ben egyelőre meg nem erősített hírek szerint két hónapig elmarad minden verseny.

részletek

Hamarosan indul az új Extreme E sorozat

2021 januárjában indul a látványos új off-road versenysorozat, az Extreme E, amely a professzionális autósportot elektromos SUV-okkal viszi el a föld legtávolabbi sarkaiba.

részletek

Visszatér a WRX-be a világverő világbajnok!

Nagy hír a ralikrossz számára, hogy egy WTCR-es kitérő után újra a vb-n indul Johan Krisoffersson, aki utolsó két évében 24-ből 18 futamgyőzelmet szerzett. A címvédő Timmy Hansen is már biztosan a rajtrácson lesz.

részletek

Valencia mentheti meg az FE-szezont

A két már elhalasztott mellett további három verseny sorsa is bizonytalanná vált a Formula-E jelenlegi szezonjában: a sorozat szélsőséges lépésekre készül, hogy értékelhető maradjon a 2019/2020-as bajnokság.

részletek

Newgarden: Az F1 lenézi az IndyCart

Noha az IndyCar jelenlegi címvédőjének, Josef Newgardennek is az az álma, hogy a Formula-1-ben versenyezzen, szerinte az IndyCar a jobb sorozat. Úgy érzi, az F1 lenézi a tengerentúliakat.

részletek

Tippek szaunázáshoz kezdőknek

Az első szaunázást mindenki izgatottan várja, hiszen van valami különleges benne, nem csak annyiról szól a dolog, hogy egy szál törölközőben ücsörögve várjuk a forró levegő áldásos hatását.

részletek

Duguláselhárítási módszerek profiktól

A dugulás komoly veszélyhelyzet, és sajnos mindig a legrosszabbkor jön. Ahhoz, hogy a komolyabb anyagi károkat és a kellemetlen helyzeteket meg tudjuk előzni, érdemes tisztában lennünk azzal...

részletek
Olvastad már?