Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 8. szerda

Nemzetközi hírek

Itt az FE 2020/21-es versenynaptára

Elnevezésben két évet, időtartalmában viszont csak egyet érinti a Formula-E következő szezonjára vonatkozó versenynaptár, amit pénteken jóváhagyott a WMSC. Januártól júliusig tart az idény.

részletek

Megműtötték a súlyos állapotban lévő Zanardit

Péntek este azonnali beavatkozáson esett át Alex Zanardi, miután egy olaszországi kerékpárversenyen nekiütközött egy szemből érkező teherautónak. Intenzív osztályon ápolják.

részletek

Súlyos balesetet szenvedett Alex Zanardi

Egy kerékpárversenyen teherautóval ütközött, ezért helikopterrel kórházba szállították Alex Zanardi egykori F1-es pilótát, paralimpikont.

részletek

Egyszer még összeolvadhat az F1 és az FE

A két sorozat eggyé válásáról beszélt a Formula-E nagyfőnöke, Alejandro Agag, aki szerint erre akkor kerülhet sor, ha a Formula-E elektromos autói elérik a Formula-1-es gépek teljesítményét.

részletek

Hat berlini futammal zárul az FE-szezon

Miközben az F1-ben és a MotoGP-ben néhány helyszín duplázik, az elektromos sorozat bő egy hét alatt nem kevesebb, mint hat versenyt rendez majd a Tempelhof repülőtéren – igaz, eltérő nyomvonalakon.

részletek

Priaulx távozik a WTCR-ből

Thed Björk, Yvan Muller és Yann Ehrlacher marad a Cyan Racing Lynk & Co versenyzője, a háromszoros világbajnok Andy Priaulx azonban önszántából elhagyja a bajnokcsapatot 2020-ban.

részletek

Kubica: Az F1 a csúcs, de a DTM sincs messze

Reálisan látja első túraautós szezonjának esélyeit a 35 éves újonc: a DTM színvonala nagyon magas, nincs messze az F1-től és WRC-től, a tapasztalat nagyon hasznos, a más kategóriákban szerzett rutin pedig nem sokat ér.

részletek

Dixon sikerével indult az IndyCar szezonja

Kettős győzelmet dobott el magától a csapat, de végül izgalmas küzdelemben Scott Dixoné lett az idei IndyCar-szezon első igazi győzelme - végre nem virtuális futamokkal kell foglalkozni...

részletek

Megjött a DTM (újból) módosított naptára

Jó hír, hogy az előző verzióhoz képest a júliusi 12-i nyitány maradt, de sok egyéb egyezést nem találunk: duplák, új pálya, hét helyett csupán három ország alkotják a tíz fordulót.

részletek

Megvan, pontosan hol indul idén Tassi Attila

Azt eddig is tudtuk, hogy a fiatal magyar pilóta ismét egy Hondát fog vezetni, méghozzá immár a Münnich Motorsportnál, most viszont fény derült a japán márka pontos versenyzőpárosaira is.

részletek

Magyar tehetséggel tér vissza a Zengő

Egy év távollét után idén újra a Túraautó-világkupán indul a Michelisz Norbertet is felfedező csapat, méghozzá rögtön két Cuprával, amelyek közül az egyikbe egy új felfedezett, Boldizs Bence ülhet.

részletek

Michelisz és Kiss mégis együtt a Ringen!

A WTCR frissen kiadott naptárából kiderült, hogy október közepén egy hétvégén látogat hazánkba a túraautós széria és a Kamion-Eb, azaz a két Norbi is egyszerre mutathatja meg tudását Mogyoródon.

részletek
Olvastad már?