Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Nemzetközi hírek

Támogatja a magyarokat az MNASZ

Idén, október végén és november elején rendezik a motorsport olimpiát az olaszországi Vallelunga versenypályán. Az indulni akaró magyarok támogatást is igényelhetnek a honi autósport-szövetségtől.

részletek

A sérült Correa csapattársa szerzett pole-t

A fekete belga hétvége mindkettő Formula-2-es futamát törölték, hat nappal társuk elvesztése után azonban újra versenyeznek a kategória fiataljai. Callum Ilott először az F2 első rajtkockájában.

részletek

Lengyelországban tesztelt Fernando Alonso

Fernando Alonso sikeres, kétnapos felkészülésen van túl, amit a Toyota Hilux versenygéppel teljesített a lengyelországi Szczecinben szeptember 2-3. között: összesen 700 kilométert tett meg...

részletek

F2: Két autóval kevesebb indul Monzában

Giuliano Alesi autóját – amely a végzetes kimenetelű láncreakciót indította el Spában – lefoglalta a belga rendőrség, ezért F2-es csapata, a Trident csak egy versenygépet indít hétvégén, hasonlóan az Ardenhez.

részletek

Megbirkózott a sivataggal Fernando Alonso

Miután korábban hivatalosan is bejelentette, hogy megkezdi a felkészülést a lehetséges indulásra a 2020-as Dakar Ralin, Fernando Alonso néhány hete háromnapos, intenzív tereprali képzésen esett át.

részletek

ID.R: az első rekord a Tianmen hegységben

A „Kínai Kihívás” teljesítve: a Volkswagen tisztán elektromos prototípusa új mércét állított fel a Tianmen hegységben. Romain Dumas kevesebb, mint 8 perc alatt teljesítette a 99 kanyarból álló pályát.

részletek

MHH Team: Losonczy Levi a mély vízben

Pályafutása legerősebb pályaautós mezőnyében mérkőzhetett meg Losonczy Levente, az MHH Team versenyzője, aki a Renault Clio V4 Kupa futamai után ezúttal a Közép-Európai Kupában állt rajthoz Mostban.

részletek

Vogel Adrienn dobogóra állhatott Mostban

Változékony időjárási körülmények között, nagyszerű teljesítménnyel zárta a Kia Platinum Cup csehországi fordulóját Vogel Adrienn Mostban.

részletek

IndyCar: Idén másodszorra nyert Power

Will Power örökölte meg az IndyCar portlandi győzelmét, miután az élről Scott Dixon műszaki hiba miatt kiállt. A dobogóra Felix Rosenqvist és Alexander Rossi fért fel.

részletek

Marton Gergely: Megnyert elődöntő után defekt

Lohéacban, a ralikrosszt értő francia nézősereg előtt folytatódott a Super 1600 Európa-bajnokság második helyezettjének versenyek óta tartó kiváló formája. Végül ötödik lett.

részletek

Az eső ellenére is dominált a Toyota

Noha ezúttal nem vezették végig a versenyt, végül mégis kényelmes kettős győzelmet aratott a japán gyártó a WEC 2019/2020-as szezonjának nyitányán, a silverstone-i négyóráson.

részletek

Prost: Mindig a fiatalokkal történik…

A Belga Nagydíj pilótaparádéja előtt beszélt először Anthoine Hubert szombati tragikus balesetéről a korábbi négyszeres F1-es világbajnok, aki a Renault akadémiájáról ismerte a francia pilótát.

részletek
Olvastad már?