DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Retro hírek

F1-Archív: Tökéletes páros a Ferrarinál

Michael Schumacher óvatos, Rubens Barrichello úgy érzi, hogy eljött az ő ideje, Fernando Alonso szerint a nagy rivális McLaren most nem lesz igazán veszélyes - március 8-ai F1-es hírek.

részletek

F1-Archív: Hamilton be akarta fejezni

Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Michael Schumacher és Pat Symonds is fején találja a szöget, Peter Sauber viszont nagyon nem - a Mercedes nyilatkozatai viszont hasonlítanak egymásra...

részletek

F1-Archív: Fisico leváltaná Schumachert

Nem akar járvány miatti leállást az F1, Perez nagy célokat tűz ki a McLarennél, kilépési záradék lehet Schumacher szerződésében: erről beszélt az F1-es világ ezen a napon az elmúlt 25 évben.

részletek

F1-Archív: Vettelt 2008-ban kereste a Ferrari

Fél az első bahreini versenytől az F1 személyzete, debütál a kétkörös időmérő, 12 pontot kaphat az első helyezett, Massa szerint az újonc Hamilton lesz az év meglepetése. Ilyen híreket olvastunk március 5-én 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Csúnya halo, káosz-időmérő

A Renault nem mondja ki, hogy esélyes, bevezetik a gyorsan elhaló káosz-időmérőt, Lewis Hamilton elismeri a hibáját, Montoya kisétál - F1-es hírek március negyedikéről, az elmúlt két évtizedből.

részletek

F1-Archív: Már Hamilton a fő esélyes

Fisichella mellélő, Alonso kispadra kerül, Raikkönennek tetszik az új Ferrari, a pilótákat megosztja a halo, Mark Webber a Ferrari kedvéért elhagyná a Red Bullt - március 3-ai F1-es hírek.

részletek

„Elvehettük volna Hamilton első vb-címét”

Beismerésnek felérő múltidézés hangzott el az F1 egykori vezérétől. Állítása szerint már 2008-ban tudtak az ütközésbotrányról – de szándékosan nem intézkedtek, hogy ne módosuljon a vb-eredmény.

részletek

F1-Archív: A Ferrari vezet a teszten

Kanyart neveznek el Schumacherről, véget ér egy csapat rövid története, a Ferrari keresztbe tesz a Minardinak – az elmúlt bő két évtized legérdekesebb március 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Alonso-Massa csata a vb-címért?

Március 1-jei hírek az elmúlt két évtizedből: Raikkönen nem túrja ki Webbert a Red Bulltól, Schumacher nem érti a kritikákat, az öccse pedig Montoya távozását.

részletek

F1-Archív: Hamilton Sutilért imádkozott

Jean Todt elmondta, 2007-ben a Ferrarinak Raikkönen kellett, nem Alonso, egy évvel később a spanyol szerint a finn a vb-cím favoritja, elkészült a Super Aguri, leesett a hó a teszten: ezek voltak az F1 hírei február 28-án.

részletek

F1-Archív: Alonso nem bánta meg

A spanyol nem bosszús, amiért az erőtlennek tűnő Renault-hoz pártolt, Raikkönen első nagydíja előtt nyilatkozott, 100 kört megtett a McLaren-Honda: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 27-én az ezredforduló óta.

részletek

F1-Archív: Raikkönen lehet a jövő bajnoka

Raikkönent és Alonsót is Schumacher következő nagy ellenfelének tartják, a hétszeres bajnok pedig akár 40 éves koráig is versenyezne az F1-ben. Február 26-ai F1-es hírek az elmúlt húsz évből.

részletek