Live cikkek - Formula.hu
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 21. vasárnap

Élő cikkek

ÉLŐ: A Francia Nagydíj első edzése

Kezdődik a hétvége a Paul Ricardon, meglátjuk, hogy a Ferrari új szárnya, vagy a Honda új motorja hoz-e többet a konyhára - esetleg egyik se és ismét uralkodni fog a Mercedes.

részletek

LM24 ÉLŐ: Alonsóék győztek!

Nyolcvanhetedik alkalommal is nekivágnak az egynapos száguldásnak Le Mans-ban: a Formula.hu-n a szokásokhoz híven 24 órán át élő szöveges közvetítést olvashattok a világ legnagyobb autóversenyéről!

részletek

A Kanadai Nagydíj történései percről percre

Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a 2019-es Formula-1-es szezon hetedik futamát, a Kanadai Nagydíjat Montrealból!

részletek

Görgesd vissza a kanadai időmérő történéseit!

Kövessétek velünk a montreali F1-es versenyhétvége kvalifikációjának történéseit élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Így zajlott percről percre a harmadik edzés

Az első tréninget a Mercedes uralta Montrealban, a másodikon már a Ferrari aratott kettős sikert, hamarosan pedig kiderül, ki hangol a legjobban az időmérőre: tartsatok velünk!

részletek

Így zajlott a második kanadai edzés

Az első tréninget a Mercedesek uralták, de vajon péntek délután is kitart a fölényük Montrealban? Tartsatok velünk a szezon hetedik nagydíjhétvégéjének második gyakorlása során is!

részletek

A Kanadai Nagydíj első edzése

Az időeltolódás miatt délután és este zajlik a hétvégi program: kövessétek szöveges közvetítésünk a montreali eseményekről, kezdve az első szabadedzéssel.

részletek

Így zajlott a 66. F1-es Monacói Nagydíj

Jön a száguldó cirkusz ékkövének számító futam, amelyen a Mercedes történelmi rekordot állíthat fel, de persze ehhez a Red Bullnak és a Ferrarihoz is lehet néhány szava – kövessétek velünk a versenyt!

részletek

Így zajlott a 2019-es monacói időmérő

Kövesd velünk élőben a Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzését! Percről percre frissülő, szöveges közvetítésünkben nem maradsz le a kvalifikáció egyetlen pillanatáról sem!

részletek

A 3. monacói szabadedzés

Az első két szabadedzés alapján úgy tűnt, a Mercedes végképp leküzdötte azt a gyengeségét, hogy Monacoban képtelen az igazán jó teljesítményre - csütörtökön brutális fölényben voltak mindenkivel.

részletek

A második monacói szabadedzés percről percre

Az első szabadedzésen Mercedes-Red Bull-Ferrari erősorrend mutatkozott, a Haasnál technikai problémák adódtak, a Carlos Sainz pedig el sem hagyta a garázst. Lássuk, mit tartogat a második gyakorlás

részletek

Az első gyakorlás eseményei fekete zászlóstul

Indul az utcai őrület, kövessétek a monacói nyitóedzés minden történését élő szöveges közvetítésünkön keresztül!

részletek
Olvastad már?