Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Élő cikkek

Ez volt a harmadik monacói edzés

Folytatódik a monacói F1-es hétvége, szokás szerint a szombati első program a harmadik szabadedzés. Vajon ezt is elviszi Leclerc? Kövessétek élő, szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj második edzése

A helyi hős remek kezdése után itt az újabb felvonás, amelyen már inkább várható időmérős tempó is. Vajon hogyan alakul a Ferrari-Red Bull csata? Tartsatok velünk!

részletek

Így zajlott az első monacói edzés

A helyi hagyományokat megtörve, a többi helyszínen megszokott menetrendhez idomulva pénteken kezdődik a program Monte-Carlo utcáin is: tartsatok velünk az első egyórás gyakorlás során!

részletek

Ez volt a Spanyol Nagydíj

A spanyol forróságban érkezhet az újabb Leclerc-Verstappen csata. Megtréfál-e valakit a technika, vagy épp a Ferrari által rettegett Pirellik? Tartsatok velünk élő közvetítésünkön!

részletek

ÉLŐ: A barcelonai időmérő

Úgy tűnik, Barcelonában magára talált a Mercedes, azonban ez is kevés lehet tőlük ahhoz, hogy elkapják a mindhárom szabadedzést élen záró Charles Leclerc-t. Vagy mégsem? Tartsatok velünk, és kiderül!

részletek

Ilyen volt a harmadik edzés Barcelonában

Jön az utolsó felvonás az időmérő előtt - egy körön a Ferrari, versenytávon a Red Bull tűnt eddig a leggyorsabbnak, de ki végezte el legjobban az esti házi feladatot?

részletek

Spanyol Nagydíj, a második edzés

A szezon hatodik versenyére az első komoly fejlesztési csomaggal érkeztek a mezőny csapatai. Az erőviszonyok változásáról árnyaltabb képünk lesz a péntek délutáni szabadedzés alapján.

részletek

Ez volt a Spanyol Nagydíj első edzése

Újra Európában az F1-es mezőny: rengeteg új fejlesztéssel vágnak neki a csapatok a barcelonai hétvégének. Kövessétek velünk a pénteki első tréning legfontosabb történéseit!

részletek

Így zajlott az első Miami Nagydíj

Először versenyez Miami utcai pályáján a Formula-1 – a körítés parádés, de a versenyzés is az lesz? Kövessétek élő szöveges közvetítésünk 21:30-tól.

részletek

Ez történt a Miami Nagydíj időmérő edzésén

Első alkalommal rendeznek kvalifikációt Miamiban, ahol eddig a Ferrari és a Red Bull versenyzői tűnnek a legesélyesebbnek a pole-pozícióra. Kövessétek velünk a kvalifikáció eseményeit.

részletek

Így zajlott a Miami Nagydíj harmadik edzése

Pénteken a Mercedes is bele tudott szólni a Ferrari és a Red Bull harcába, de vajon mi lesz a helyzet az időmérőt megelőző utolsó gyakorláson? Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ez volt a Miami Nagydíj második edzése

Ferrari-elsőséggel indult a hétvége az új pályán, de a Mercedes is biztatóan kezdett. Vajon marad ez a felállás a második tréningen is? Kövessétek velünk az eseményeket!

részletek