Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 16. vasárnap

Élő cikkek

Ez volt a Spanyol Nagydíj 2. edzése

Európába érkezett a Formula-1, tradicionálisan Barcelonával kezdődik a kontinensen tartott versenyek sora. Frissülő, szöveges-képes közvetítésünk követi az eseményeket.

részletek

Így kezdődött a spanyol F1-es hétvége

Rajtol az európai szezon, érkeznek a fejlesztések, izgalmasnak ígérkezik a barcelonai hétvége - kövessétek velünk az első szabadedzés eseményeit élő szöveges tudósításunkban.

részletek

Így zajlott az Azerbajdzsáni Nagydíj

Kövesd velünk élőben az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj minden pillanatát, percről percre frissülő közvetítésünkben, hogy ne maradj le semmiről!

részletek

Két óráig tartott az időmérő Bakuban

A szabadedzések Ferrari-fölényt mutattak az Azerbajdzsáni Nagydíjon, de nem ez lenne az első alkalom, hogy a Mercedes a kvalifikáción fordít, ráadásul a Red Bull-lal is számolni kell.

részletek

A 3. bakui szabadedzés

A tegnapi kettőből végül csak egyen tudtak érdemben dolgozni a csapatok, így a mai harmadik szabadedzésre úgy érkezett meg a mezőny, hogy a Ferrarit kellett megverni, ráadásul Leclerc tűnt gyorsabbnak

részletek

Ez történt az első igazi bakui edzésen

Csatornafedelek rendben, péntek délután indul a szám szerint második, ténylegesen első szabadedzés az Azerbajdzsáni Nagydíjon. A Formula.hu szövegesen közvetít az eseményekről.

részletek

Ennyi volt az első edzés Bakuból

Nyomás alatt, de friss fejlesztésekkel érkezik meg Azerbajdzsánba a Ferrari, vajon vissza tud vágni az eddig domináló Mercedesnek? Kövessétek velünk az első szabadedzést!

részletek

A sanghaji futam történései percről percre

A Formula-1 az eddigi történetének legkülönlegesebb mérföldkövéhez érkezett el a Kínai Nagydíjon. Kövessétek az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

A Kínai Nagydíj időmérője percről percre

Az 1000. világbajnoki futamhoz az 1000. kvalifikáció is dukál, kövessétek ennek történéseit velünk jól megszokott élő szöveges közvetítésünk keretében.

részletek

Így zajlott a Kínai Nagydíj 2. edzése

Az első gyakorláson nagyon meggyőző volt a Ferrari, de a Red Bull is ott volt a Mercedes nyakán - vajon kitart-e a maranellóiak fölénye a második szabadedzésen? Kövessétek velünk élőben!

részletek

Hogyan lett Ferrari 1-2 helyett Mercedes 1-2?

Leclerc dobogóját megmentette az egyszerre megálló két Renault, Toto Wolff eleresztett egy félmosolyt. Bolond verseny volt ez sok szempontból, amit kell majd még egy kicsit emésztgetnünk.

részletek

Ez volt a Bahreini Nagydíj kvalifikációja

A szabadedzések mindegyikén a Ferrari diktálta a tempót, ráadásul tekintélyes előnyben volt minden egyes riválisához, még a Mercedeshez képest is. Ezen szeretett volna változtatni mindenki.

részletek
Olvastad már?