Live cikkek - Formula.hu
Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

Élő cikkek

Ez volt a problémákkal teli első edzés

A Mexikóvárosi Nagydíjjal folytatódik az F1-esek amerikai túrája, s ismét több szokatlan nevet köszönhetünk majd a pályán az első szabadedzés során: kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ilyen volt az USA Nagydíj

Carlos Sainz indul az első rajtkockából a tizedik austini versenyen, mellőle a már világbajnok Verstappen startol, míg Leclerc és Perez a mezőny sűrűjéből várja a piros lámpák kialvását.

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj időmérő edzése

A péntek a Ferrarié, a szombati edzés Verstappené volt Austinban – ki nyeri végül a kvalifikációt, amely előtt már számos rajtbüntetést kiosztottak? Kövessétek velünk!

részletek

Ez volt az USA Nagydíj harmadik edzése

Most már sem beugró újoncok, sem gumiteszt nem lesz, így a csapatok teljes egészében a saját munkájukra koncentrálhatnak az időmérő előtti utolsó tréningen: kövessétek velünk!

részletek

Így kezdődött az USA Nagydíj hétvégéje

Az első szabadedzéssel megkezdődik az austini F1-es hétvége: a COTA ezúttal sok újoncnak ad lehetőséget az első egy órában, kövessétek velünk a gyakorlás eseményeit.

részletek

Ez történt a piros zászlós nagydíjon

Max Verstappen pole-ból indulva megnyerheti a 2022-es világbajnoki címet a Japán Nagydíjon, amely az előrejelzés szerint esőfutam lesz. Szövegesen-képekkel közvetítünk a versenyről.

részletek

Így zajlott a Japán Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzések után immár tétre megy a csata Suzukában, jön a harc az idei tizennyolcadik nagydíj pole-pozíciójáért: kövessétek velünk a kvalifikáció legfontosabb történéseit!

részletek

Ez volt a harmadik edzés Suzukában

A három évnyi szünet után visszatérő Suzukában először láthatunk szárazpályás akciót a harmadik gyakorláson. Kövessétek velünk a csapatok számára kulcsfontosságú gyakorlás legfontosabb eseményeket!

részletek

Ez volt a Japán Nagydíj második edzése

Az első után a második tréningre is esőben kerül sor az F1-es naptárba három év kényszertávollét után visszakerülő Suzukában: kövessétek velünk a legfontosabb eseményeket!

részletek

Így zajlott az első suzukai edzés

Három év kihagyás után tér vissza az F1-es mezőny Japánba, ahol azonban az időjárás egyelőre nem túl kegyes a versenyzőkhöz: kövessétek velünk az esős első szabadedzés történéseit!

részletek

Így alakult a maratoni Szingapúri Nagydíj

Bő egy órával a tervezett start előtt megérkezett az eső Szingapúrba, emiatt már el is halasztották a kezdést. Kövessétek velünk az F1-es szezon 17. futamát, vagy ami lesz belőle!

részletek

ÉLŐ: A Szingapúri Nagydíj időmérője

Eddig a Ferrarinak áll a zászló egy körön a szabadedzések alapján, de Verstappen tempója sem rossz. Kövessétek velünk élőben a 2019 után visszatérő Szingapúri Nagydíj kvalifikációját!

részletek