Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Élő cikkek

A Német Nagydíj őrületének minden pillanata

A szezon első eső által befolyásolt versenyét futja a Formula-1 mezőnye Hockenheimben. Kövessétek a fejleményeket élő szöveges közvetítésünkben, biztosan izgalmas lesz!

részletek

A hockenheimi időmérő percről percre

Kövessétek velünk a Formula-1-es mezőny kvalifikációját Hockenheimből élő szöveges közvetítésünk segítségével, amelyből kiderül, megtartja-e eddigi előnyét a többiekkel szemben a Ferrari.

részletek

A harmadik szabadedzés legfontosabb eseményei

Az időmérő edzés előtti utolsó gyakorlás veszi kezdetét délben. A Ferrari a kvalifikáció napjára is átmentette vajon jó formáját, vagy erőre kap a Mercedes? Tartsatok velünk és kiderül!

részletek

Ez volt a Német Nagydíj 2. edzése

Folytatódik a hockenheimi hétvége első napjának programja 15 órakor. Kövessétek az eseményeket folyamatosan frissülő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott a Német Nagydíj első edzése

Elrajtol a Német Nagydíj hétvégéje, az első szabadedzésre a megszokott időben kerül sor - kövessétek az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott az őrült 70. Brit Nagydíj

Silverstone-ban következik a szezon tizedik futama, amelyen az első sorból induló Mercedesek tűnnek a favoritnak, de nincs messze a Ferrari és a Red Bull sem: tartsatok velünk a verseny során!

részletek

Így zajlott a Brit Nagydíj időmérő edzése

Kövesd velünk élőben a Brit Nagydíj izgalmasnak ígérkező időmérő edzését, percről percre frissülő szöveges közvetítésünkben! Vajon a Mercedes, a Ferrari, vagy a Red Bull pilótái szerzik meg a pole-t Silverstone-ban?

részletek

Esős és szoros volt a harmadik brit edzés

Kövessétek velünk a silverstone-i hétvége utolsó tét nélküli gyakorlását élő, szöveges közvetítésünk segítéségével - vajon ki kerül a legjobb formába az időmérő előtt?

részletek

Percről percre: Brit Nagydíj, második edzés

A gyakorlásé és a tesztelésé a főszerep pénteken Silverstone-ban. A Brit Nagydíj második szabadedzéséről is szöveges-képes közvetítésben tudósítunk.

részletek

Ez volt a Brit Nagydíj első edzése

Megkezdődik a silverstone-i F1-es hétvége és ahogy mindig, most is már az első szabadedzéstől követjük az eseményeket - tartsatok velünk és figyeljétek élő szöveges közvetítésünket!

részletek

Ez történt az eseménydús Osztrák Nagydíjon

A szezon kilencedik versenyének krónikája élő, frissülő szöveges közvetítésünkben. Nyolc Mercedes-győzelem után egy Ferrari és egy Red Bull indul az első sorból Spielbergben.

részletek

Ilyen volt az Osztrák Nagydíj időmérő edzése

A szabadedzések alapján nem esélytelen a Ferrari és mindenkinél benne van a hiba - izgalmas kvalifikációra készülhetünk, kövessétek velünk élő szöveges közvetítésünkben!

részletek
Olvastad már?