Live cikkek - Formula.hu
Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 2. csütörtök

Élő cikkek

Az első, esős gyakorlás eseményei

Utolsó előtti állomásához érkezett az F1 mezőnye 2019-ben. A szezon huszadik fordulóját Brazíliában rendezik, amelynek első szabadedzését kövessétek velünk élő szöveges formában!

részletek

Ez történt az USA Nagydíjon

Három gyártó autója egy tizedmásodpercen belül - az időmérő alapján ígéretes futamra van kilátás az Egyesült Államokban, az F1 idei 19. hétvégéjén. Kövessétek velünk a viadal szöveges közvetítésével.

részletek

Az USA Nagydíj időmérőjének krónikája

Vajon zsinórban hetedszer is megszerzi a pole-pozíciót a Ferrari valamelyik pilótája? Tartsatok velünk az elkövetkező órában, és kiderül, ki indulhat az élről Texasban vasárnap!

részletek

ÉLŐ: A harmadik edzés Austinban

Az időmérő előtti utolsó gyakorláson mindenki megpróbál a lehető legjobban felkészülni a téttel bíró dolgokra - kövessétek az eseményeket élő szöveges tudósításunkkal!

részletek

Ez történt az USA Nagydíj edzésein

Szokatlan hidegben készülődött az F1 mezőnye az austini hétvégére, ahol viszont már túl voltak a 2021-es szabályok megismerésén. Jöhetett a hétvége érdemi, pályán zajló része a szabadedzésekkel.

részletek

Ez volt a Mexikói Nagydíj percről percre

Visszatámad-e a szombaton történtek után Verstappen? Milyen eredményre váltja a Ferrari az első sort? Bajnok lesz-e Lewis Hamilton? Kövessétek velünk a futam élő szöveges közvetítését, és mindenre választ kapunk!

részletek

Mexikói Nagydíj időmérőjének történései

Jön-e az eső, minden pilóta bevethető lesz-e a paddockon végigsöprő megbetegedéshullámban, és tudja-e hozni a papírforma pole-t a Ferrari? Kövessétek velünk a történéseket, és mindez kiderül!

részletek

Hangolódás a mexikói időmérőre

A nyilatkozatok alapján megint Ferrari-fölényre készülhetünk a kvalifikáción, de azért a Red Bull és a Mercedes még tartogathat meglepetést - nézzük, hogy lesz-e ebből valami a harmadik edzésen.

részletek

Ez volt a Mexikói Nagydíj második edzése

Az első gyakorlás kiegyenlített küzdelmet hozott, de a második már valószínűleg pontosabb képet ad a valós egykörös tempóról. Red Bull, Ferrari, esetleg Mercedes?

részletek

A csúszkálós első mexikói edzés történései

Indul a 2019-es F1-es szezon 18. versenyhétvégéje, kövessétek velünk a Mexikói Nagydíj első edzését is élő szöveges közvetítésünk segítségével!

részletek

Így lett bajnok a Mercedes Japánban

Reggel 7-kor a versennyel folytatódik a rendhagyó suzukai program. A ferrarisok magukat is meglepték az első rajtsor megszerzésével. Folyamatosan frissülő közvetítésünkkel követjük az eseményeket.

részletek

Így telt a második F1-es szabadedzés

A szokásosnál jóval nagyobb tétje is lehet a Japán Nagydíj második szabadedzésének, a tájfun mindent boríthat - kövessétek az eseményeket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek
Olvastad már?