Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 14. csütörtök

Élő cikkek

ÉLŐ: Szingapúri Nagydíj - A verseny

Charles Leclerc várhatja az élről a rajtot Szingapúrban, mellőle Lewis Hamilton indul. Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj történéseit élő szöveges tudósításunkban.

részletek

ÉLŐ: Az időmérő edzés Szingapúrból

Kövessétek velünk a Szingapúri Nagydíj hétvégéjének szombati eseményeit, amelyekről szokás szerint élő szöveges közvetítésünkben számolunk be percről percre.

részletek

A pénteki szingapúri edzések történései

Megkezdődik a Formula-1-es versenyszezon legkimerítőbb hétvégéje. Kövessétek a pályán és körülötte zajló történéseket élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Ez történt az Olasz Nagydíj hétvégéjén

Az F1-es Olasz Nagydíj hétvégéjén rendhagyó élő hírfolyammal jelentkezünk, benne csütörtöktől vasárnapig folyamatosan frissülő helyszíni érdekességekkel, exkluzív információkkal és a pályán zajló történésekkel.

részletek

Így zajlott a mozgalmas Belga GP

Végre visszatért a Formula-1 a nyári szünetet követően, azonban nem lehet felhőtlen az örömünk. Egy szomorú hétvége lezárása következik a Belga Nagydíjjal, tartsatok velünk!

részletek

Ez történt Belga Nagydíj időmérő edzésén

A spái hétvége eddigi részeit a Ferrari uralta, a Mercedes jelentős hátránnyal küzdött, a Red Bull pedig valahol a két csapat között leledzett. Ez volt mostanáig, jöhet az időmérő edzés.

részletek

A Belga Nagydíj harmadik edzése

A két pénteki tréninget a Ferrari besöpörte: szombaton délben egy harmadik, 60 perces tét nélküli felkészülés áll még a mezőny rendelkezésére, melyről a Formula.hu élő közvetítésben számol be.

részletek

Így zajlott a spái második szabadedzés

Egy rövid szünet után újra benépesíti az F1 mezőnye a versenynaptár leghosszabb pályáját, következik a Belga Nagydíj második szabadedzése. Nézzük, mire képes a mezőny a Mercedes ellen.

részletek

Így indította újra magát az F1

Véget ért a nyári szünet az F1-ben, pénteken 11:00-tól újjáéled a száguldó cirkusz - kövessétek velünk a Belga Nagydíj első szabadedzését élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Verstappen-Hamilton csata a Ringen

Tetőpontjához ért a hétvége a Hungaroringen: 15:10-kor rajtol a 34. Magyar Nagydíj, Max Verstappennel az első rajtkockából. Kövessétek az eseményeket élő, szöveges közvetítésünkben!

részletek

ÉLŐ: A magyar időmérő

A harmadik szabadedzés sem úgy alakult elvégezhető munka szempontjából, ahogy azt a mezőny tervezte, hiszen ott is csak 50 perc állt a csapatok rendelkezésére. Jöhetett az időmérő.

részletek

A 3. magyar szabadedzés

Tegnap az esős idő miatt az átlagoshoz képest jóval kevesebb érdemi körözés zajlott, így nagy tumultusra volt kilátás a Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén, hogy behozzák a munkát.

részletek
Olvastad már?