Live cikkek - Formula.hu
Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Élő cikkek

Holland Nagydíj, a futam története

Narancssárgába öltözött lelátók előtt rajtol el az 1985 óta első Holland Nagydíj, egy hollanddal az első rajtkockából. Szöveges közvetítésünk az eseményekről.

részletek

Így zajlott a Holland Nagydíj időmérője

Tartsatok velünk élő, szöveges közvetítésünkkel a Formula-1 Holland Nagydíjának kvalifikációján. A helyi hős, Max Verstappen jól kezdte a napot, de vajon jól is tudja-e majd folytatni?

részletek

Így alakult a Holland Nagydíj harmadik edzése

Pénteken a piros zászlók miatt kevés ideje volt a csapatoknak megismerkedni a zandvoorti pályával, így sűrű utolsó óra várhat a mezőnyre. Tartsatok velünk az időmérő előtti utolsó gyakorlás során!

részletek

Így zajlott a Holland Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk élő, szöveges közvetítésünkkel a Holland Nagydíj délutáni gyakorlásán , melyen remélhetőleg a délelőtti üldögélés helyett láthatunk majd némi akciót.

részletek

ÉLŐ: A Holland Nagydíj első edzése

Visszatér az F1 Zandvoortba, az első szabadedzés alighanem a pálya és a döntött kanyarok letapogatásáról szól majd - érdekes egy órának nézünk elébe, tartsatok velünk!

részletek

Ez történt a kétkörös Belga Nagydíjon

Egy esős és izgalmakkal teli Belga Nagydíj van kilátásban minden előjel szerint. Élő, szöveges közvetítésünk a futam minden fontos mozzanatáról beszámol.

részletek

Ilyen volt a Belga Nagydíj időmérője

Kövessétek velünk az időmérő eseményeit! A pálya állapota szinte változatlan, de vajon az élen is ugyanez lesz a helyzet? Eddig 2-1 a Red Bullnak, lássuk, mit hoz az időmérő.

részletek

Ilyen volt a Belga Nagydíj harmadik edzése

Tartsatok velünk a Belga Nagydíj harmadik szabadedzésén, mely az utolsó gyakorlási lehetőség az időmérő előtt. Amennyiben a körülmények is úgy akarják, a várt eső ugyanis megérkezett.

részletek

Ilyen volt a Belga Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk a Belga Nagydíj második gyakorlásán is, élő szöveges közvetítésünkkel! A délelőttöt a Mercedes vitte, de tud-e vajon fordítani a Red Bull és Verstappen?

részletek

Ez történt a Belga Nagydíj első edzésén

Vége a nyári szünetnek, következik a versenyzők nagy kedvence, Spa-Francorchamps. Élő-szöveges közvetítés a hétvége első egyórás szabadedzéséről.

részletek

Ez történt a Le Mans-i 24 óráson

Kövesd velünk élőben egy teljes napon át a Le Mans-i 24 órás versenyt: maratoni közvetítésünkben megpróbálunk rámutatni minden érdekességre, és segítünk végigkövetni a világ legnagyobb autóversenyét.

részletek

Ez volt a kaotikus Magyar Nagydíj

Három órakor rajtol a 36. Magyar Nagydíj, amely a nyári szünet előtt a szezon féltávját jelzi. Szöveges közvetítésben követjük nyomon az eseményeket.

részletek
Olvastad már?