Live cikkek - Formula.hu
Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Élő cikkek

Ez volt az időmérő Szocsiban

Az eltörölt harmadik szabadedzés után óriási vízben próbálják meg lebonyolítani az Orosz Nagydíj időmérőjét - ez alaposan felforgathatja az eddigi erőviszonyokat.

részletek

Így zajlott az Orosz Nagydíj második edzése

A délelőtti tréning a Mercedesek vezetését hozta, de vajon mi lesz a helyzet péntek délután Szocsiban? Tartsatok velünk a második hatvanperces gyakorlás során is!

részletek

Orosz Nagydíj, első szabadedzés

Az Európában megszokottaknál korábbi kezdési időpontokkal jön a szezon 15. fordulója Szocsiban. Kövessétek velünk az első 60 perces tréning történéseit!

részletek

Így zajlott a drámai Olasz Nagydíj

A szezon 14. futamát rendezik Monzában. Az Olasz Nagydíjat Max Verstappen kezdi meg az első rajtkockából, mivel az eddig remeklő Bottas motorcsere miatt csak a mezőny végéről vághat neki a versenynek.

részletek

Így zajlott a sprintkvalifikáció

Tartsatok velünk a Formula-1 történetének második sprintkvalifikációján, mely eldönti a holnapi rajtsorrendet. Eddig a Mercedesnél az előny, de tud-e fordítani ismét Verstappen?

részletek

Olasz Nagydíj, második edzés

A különleges formátum értelmében az időmérő és a sprintkvalifikáció között tartják a második szabadedzést. Kövessétek velünk a monzai eseményeket!

részletek

Ez volt az Olasz Nagydíj időmérő edzése

„Sprintes” hétvége a monzai, úgyhogy egyetlen egyórás szabadedzés után máris jön a kvalifikáció az F1-es mezőny számára – kövessétek velünk a péntek kora esti eseményeket!

részletek

Így zajlott az Olasz Nagydíj első edzése

Tartsatok velünk az Olasz Nagydíj első szabadedzésén, mely a nap első és utolsó gyakorlása az időmérő előtt. Sprintfutamos hétvége lévén némileg megkavart program vár ránk.

részletek

Holland Nagydíj, a futam története

Narancssárgába öltözött lelátók előtt rajtol el az 1985 óta első Holland Nagydíj, egy hollanddal az első rajtkockából. Szöveges közvetítésünk az eseményekről.

részletek

Így zajlott a Holland Nagydíj időmérője

Tartsatok velünk élő, szöveges közvetítésünkkel a Formula-1 Holland Nagydíjának kvalifikációján. A helyi hős, Max Verstappen jól kezdte a napot, de vajon jól is tudja-e majd folytatni?

részletek

Így alakult a Holland Nagydíj harmadik edzése

Pénteken a piros zászlók miatt kevés ideje volt a csapatoknak megismerkedni a zandvoorti pályával, így sűrű utolsó óra várhat a mezőnyre. Tartsatok velünk az időmérő előtti utolsó gyakorlás során!

részletek

Így zajlott a Holland Nagydíj második edzése

Tartsatok velünk élő, szöveges közvetítésünkkel a Holland Nagydíj délutáni gyakorlásán , melyen remélhetőleg a délelőtti üldögélés helyett láthatunk majd némi akciót.

részletek
Olvastad már?