DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

WTCR hírek

Berthoné az első futam Michelisz előtt

A pole-ból induló audis nyerte a WTCR utolsó előtti versenyét, míg a 2019-es bajnoknak a hajrában a dobogó második fokát is védenie kellett. Huff kilencedik helyen a Zengő színeiben.

részletek

Mikel Azcona a WTCR utolsó bajnoka

Mikel Azcona szerezte meg az ebben a formában megszűnő túraautó-sorozat utolsó bajnoki címét, melyet már az időmérő edzésen bebiztosított. Michelisz a második legjobb időt autózta.

részletek

Michelisz egy év után győzött újra

A pénteki második hely után szombaton a hetedikről indulva nyert a 2019-es bajnok Bahreinben, míg Nagy Dániel a bokszból indulva fért be az első tízbe. Azcona közben karnyújtásnyira a címtől.

részletek

Azcona nyert, Michelisz idén először dobogón

A BRC Hyundai kettős sikerét hozta a WTCR első bahreini futama: a bajnoki cím felé nagyot lépő spanyol győzött magyar csapattársa előtt. Tassi a kilencedik, Nagy a 11., Boldizs a 13. helyen.

részletek

Huff helyett Boldizs indul a Zengőnél

Váratlan bejelentést tett közzé a magyar csapat: az elmúlt hónapok eseményeinek következményei miatt a bajnokságban harmadik helyen álló korábbi vb-első nem tud rajthoz állni a hátralévő futamokon.

részletek

Jelenlegi formájában megszűnik a WTCR

A Túraautó-világkupa szervezői közleményben jelentették be, hogy a novemberben véget érő szezon lesz az utolsó a jelenlegi formában, és dolgoznak egy új, egyversenyes formátum létrehozásán.

részletek

Huff ismét győzött a Zengővel, Michelisz 4.

A rajtnál az élre állt és vissza sem nézett a 2012-es világbajnok, aki idén másodszor nyer a magyar csapattal. Michelisz dobogót adott át világkupa-éllovas csapattársának, akit viszont vizsgálnak.

részletek

Audi-siker az első futamon, Michelisz az 5.

Nathanael Berthon a rajtnál megelőzte Nestor Girolamit, s ezzel meg is nyerte a WTCR első elzászi versenyét. A bajnoki éllovas negyedik, a magyarok közül Michelisz szerepelt a legjobban.

részletek

Felfüggeszti WTCR-szereplését a Lynk & Co

A sorozatos gumiproblémák miatt úgy döntött a kínai márka és az autóikat indító Cyan Racing, hogy azonnali hatállyal felfüggeszti a szerepvállalását a Túraautó-világkupán.

részletek

Újabb defektözön Audi-sikerrel, Michelisz 4.

A Lynk & Co bojkottja után élről induló Magnus nyerte a WTCR második olasz futamát Berthon és a világkupát vezető Azcona előtt. Tassi dobogót bukott gumiprobléma miatt, Huff hatodik a Zengővel.

részletek

Defektek és bojkott után Girolami győzött

Igaza lett a Cyan Racingnek, miután rengetegen kaptak defektet az első futamon, melyet Nestor Girolami nyert meg. A Lynk & Co nem indult, Michelisz pedig kevéssel maradt le a pódiumról.

részletek

Huff győzött a Zengővel Tassi előtt

„Kettős magyar győzelem” Vila Realban: a Zengő Motorsport világbajnoka a jokerkörrel remekül taktikázva lett első hondás honfitársunk előtt. Michelisz az ötödik, Nagy autót tört.

részletek