Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 22. kedd

WTCR hírek

Muller újra nyert, Michelisz kiesett

Újabb balesetekkel teli futam zajlott Kínában: az utolsó versenyen Michelisz és Guerreri is lemorzsolódott, Monteiro csúnyán összetörte a Hondát. A Lynk & Co kettős győzelmet aratott.

részletek

Michelisz győzött és vezeti a bajnokságot!

Akciódús második futamot teljesített a WTCR Ningbóban. A bajnoki esélyesek sorban hullottak, Priaulx sokáig vezetett, majd összeütközött Michelisszel – Tarquini segítségének köszönhetően a Hyundai-pilóta még törött autóval is nyert.

részletek

Muller nyert, Michelisz negyedik

Miután ő végzett legelőrébb a kínai WTCR-hétvége szombati időmérőjén az összes rivális közül, Michelisznek jó esélye volt, hogy akár még a bajnoki éllovas Guerrierire is komoly nyomást helyezzen.

részletek

Michelisz esélyesekről és aránytalanságról

Félévértékelőt tartott a WTCR pontversenyének második helyezettje: magával együtt három fő bajnoki esélyest nevezett meg, de a BoP-val szembeni ellenérzéseinek is hangot adott.

részletek

Tassi Michelisz riválisát segíti a WTCR-ben

A Vila Real-i hétvégén véglegesen eldőlt, hogy a Honda az összetettben vezető Esteban Guerrieri világkupa-hadjáratát fogja segíteni a WTCR-ben, így másik három pilótájuk beáll az argentin mögé.

részletek

Monteiro: Tassit nagyon nehéz lesz legyőzni

Miután csapattársa kiesésével megörökölte a népszerű futamgyőzelmet Tiago Monteiro a WTCR Vila Real-i zárófutamán, a portugál elismerően szólt Tassi Attiláról, akit maximális kockázatvállalással sem tudott elkapni.

részletek

Fölényes Michelisz-győzelem Vila Realban

A pole-pozícióból induló versenyző csapattársa, Farfus segítségéből is profitálva simán behúzta a WTCR-hétvége első futamát. A bajnoki éllovas Guerrieri szenvedett, így a pontkülönbség drasztikusan csökkent.

részletek

Remek pozícióból nulláztak Micheliszék

A harmadik németországi futamon a rajt után kiváló kilátás nyílt Michelisz Norbert és Tassi Attila előtt, ám egy koccanás és egy technikai hiba megakadályozta a magyarokat egy igazán jó eredményben.

részletek

WTCR: Először nyert a ralikrossz-világbajnok

Tassi és Michelisz is jó pozícióból rajtoltak a Nordschleifén, de mindketten pozíciókat veszítettek a hétvége második futamán. A harmadik helyért vívott harcban ütközött Huff és Tarquini.

részletek

Michelisz futamot nyert a Nordschleifén

A WTCR versenynaptárának legfélelmetesebb pályáján szerezte meg első 2019-es győzelmét Michelisz Norbert: a rajt után első helye nem volt veszélyben, a két Münnich-Honda végzett még a dobogón.

részletek

Dupla csapatutasítás, Michelisz dobogón

Értelmezhetetlen jelenetek játszódtak a WTCR harmadik zandvoorti futamán: előbb Björknek kellett elengednie Ehrlacher-t, aztán Ehrlacher-nek Björköt az élen. Michelisz Norbert a végén jött fel a dobogós helyre.

részletek

Két újonc a dobogón, Tassit rögtön kilökték

Michelisz Norbert hetedik lett a futamon, amelynek izgalmait a másik magyar pilóta és Muller kicsúszása jelentette. Guerrieri szezonja második győzelmét szerezte Zandvoortban.

részletek
Olvastad már?