Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

WTCR hírek

Audi-siker és Zengő-dobogó az első futamon

Gilles Magnus rajt-cél győzelmet aratott a mögötte akciódúsan alakuló első hungaroringi versenyen, amelyen Mikel Azcona révén a Zengő Motorsport is felfért a pódiumra. Michelisz Norbert a hatodik.

részletek

Zengő-pole a Hungaroringen, Michelisz a 3.

Magyar autó volt a leggyorsabb a WTCR mogyoródi időmérőjén: Rob Huff magabiztos vezetéssel szerezte meg a rajtelsőséget. Michelisz a legjobb hazai pilóta, Tassi és Boldizs a Q1-ben búcsúzott.

részletek

WTCR: Ázsia helyett új európai helyszínek

Ahogy azt sejthető volt, a Túraautó-világkupa is kénytelen volt lefújni az őszi tengerentúli túráját. A nyolc forduló viszont marad: érkezik a csehországi Most, a francia Pau-Arnos és az orosz Szocsi.

részletek

A Driveral és a Zengő közös VIP rendezvénye

Közeleg a nemzeti ünnepünk, de emellett a hétvégén egy jó kis WTCR – ETCR összevont magyar nagydíj is lesz a Hungaroringen. Az esemény megkoronázásaként egy rangos VIP rendezvény zárja a ceremóniát...

részletek

Dobogós célok a magyaroknál a Hungaroringen

A hétvégén hazánkba látogat a WTCR és a Pure ETCR mezőnye: Michelisz Norbert győzni szeretne, Tassi Attila és Nagy Dániel legalább dobogóra állni, Boldizs Bence pedig a fordított rajtrácsban bízik.

részletek

Óvatos optimizmus a WTCR magyarjainál

Tassi reméli, hogy nehéz autóval is harcban lesz az első helyért, Michelisz abból merít erőt, hogy a szezon előtt tesztelni tudott a Hungaroringen és kezd összeszokni a Goodyear gumikkal.

részletek

Audi-siker és Michelisz-defekt a 2. futamon

Vervisch a márka idei első futamgyőzelemre fordította a pole-pozíciót. A negyedik rajtkockából Michelisz Norbert a dobogóra is esélyesnek tűnt, végül azonban pontot sem szerzett.

részletek

WTCR: Tassi Attila nyerte a második futamot!

A második futam is mozgalmasra sikerült Portugáliában, ahol Monteiro drámája után a fiatal magyar pilóta első futamgyőzelmét szerezte. Michelisz Norbert is a dobogón.

részletek

WTCR: Ehrlacher-győzelem az első futamon

Egy fordulatos futammal indult a WTCR portugáliai hétvégéje, mely végül egy jó rajtnak köszönhetően a Lynk&Co sikerét hozta. Yann Ehrlacher idei első futamgyőzelmét aratta.

részletek

WTCR: Taroltak a Hondák Estorilban

A Münnich Motorsport autóinak fölényét hozta a WTCR portugáliai kvalifikációja, melyen Esteban Guerrieri volt a leggyorsabb. Michelisz és Tassi révén két magyar is ott van a legjobb tízben.

részletek

Már megszerezte első trófeáit az RS 3 LMS

Mindjárt bemutatkozó versenyén megszerezte első világkupa-trófeáit az Audi RS 3 LMS új, második generációja. Az első futam során Tom Coronel nyerte a Trophy-értékelést a nürburgringi nyitányon.

részletek

WTCR: Kettős Hyundai-siker, Tassi a 4.

Michelisz Norbert és a Zengő is rosszul jött ki a rajt utáni kavarodásból, Tassi Attila viszont nagyot ment, kettőt előzött és a negyedik helyen zárt - Vernay győzelmét csak Engstler veszélyeztette.

részletek
Olvastad már?