Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 14. péntek

WTCR hírek

Háromféle rajtsorrend lesz a WTCR-ben

A Motorsport Világtanács rábólintott a Túraautó-világkupa idei szabályváltozásaira, amelynek értelmében ugyan minden pályán csak egy időmérőt rendeznek, a rajtrácsok kialakítását megkavarták.

részletek

Priaulx távozik a WTCR-ből

Thed Björk, Yvan Muller és Yann Ehrlacher marad a Cyan Racing Lynk & Co versenyzője, a háromszoros világbajnok Andy Priaulx azonban önszántából elhagyja a bajnokcsapatot 2020-ban.

részletek

Megvan, pontosan hol indul idén Tassi Attila

Azt eddig is tudtuk, hogy a fiatal magyar pilóta ismét egy Hondát fog vezetni, méghozzá immár a Münnich Motorsportnál, most viszont fény derült a japán márka pontos versenyzőpárosaira is.

részletek

Magyar tehetséggel tér vissza a Zengő

Egy év távollét után idén újra a Túraautó-világkupán indul a Michelisz Norbertet is felfedező csapat, méghozzá rögtön két Cuprával, amelyek közül az egyikbe egy új felfedezett, Boldizs Bence ülhet.

részletek

Michelisz és Kiss mégis együtt a Ringen!

A WTCR frissen kiadott naptárából kiderült, hogy október közepén egy hétvégén látogat hazánkba a túraautós széria és a Kamion-Eb, azaz a két Norbi is egyszerre mutathatja meg tudását Mogyoródon.

részletek

Visszakerült a Hungaroring a WTCR naptárába

A korábbi törlés ellenére október közepén mégis hazánkba látogat a Túraautó-világkupa mezőnye: a friss menetrend szerint Michelisz Norberték hat európai helyszínen csapnak majd össze.

részletek

WTCR: Lejtőn a csúcs után

Erősen kezdett, tavaly a Michelisz Norbert történelmi sikerét hozó idényben a csúcsra jutott, 2020-ban viszont egyelőre a hanyatlás jeleit látni a Túraautó-világkupán.

részletek

Hyundai-főnök: Nyár végén lesz verseny

Interjút adott a roomnews-nak Andrea Adamo, a Hyundai Motorsport csapatvezetője, aki a cég németországi központjához közeli otthonából beszélt a koronavírus miatt megváltozott helyzetről és a motorsport jövőjéről.

részletek

A LIQUI MOLY beszáll a túraautó-világkupába

Újdonság a LIQUI MOLY hosszú motorsport-történetében: A német olaj- és adalékspecialista először válik egy gyári csapat partnerévé. A márka a Hyundai Motorsports oldalán száll be a WTCR-be.

részletek

Új festést kapott Michelisz az idei évre

Bemutatta négy 2020-as WTCR-gépének színeit a Hyundai – természetesen online. Michelisz autóján sötétkék helyett a piros lesz hangsúlyos.

részletek

Michelisz: Eltávolodtunk egymástól Zolival

Beszélt-e egykori felfedezőjével a maláj siker óta? Hol kapott helyett a vk-trófea? Milyen bajnokságokban próbálná még ki magát? Többek között ezekre válaszolt Norbi egy olvasói kérdezz-felelek során.

részletek

Végre eldőlt, hol versenyez idén Michelisz

Hosszas várakozás után megtörtént a bejelentés Michelisz Norbert 2020-as szerződéséről. A Hyundai háza táján változás történt: két csapat fogja felkészíteni a négy autót a WTCR-ben.

részletek
Olvastad már?