Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 24. péntek

WTCR hírek

WTCR: Tassi Guerrieri márkatársa 2020-ban

Ismét lesz két magyar a túraautó-világkupában: Tassi Attila a Honda versenyzője marad, Monteiro, Guerreri és Giralami csapattársaként.

részletek

Michelisz Goodyear gumikon versenyez 2020-tól

A FIA a Goodyear-t választotta a túraautó-világkupa hivatalos abroncspartnerének. A tendert követően a gumigyártó a 2020-2022 közötti szezonokról kötött megállapodást...

részletek

WTCR: Brutális időszak vár a sorozatra

A környezettudatosság köntösébe bújtatott boszorkányüldözés miatt nehéz évek várnak a „klasszikus” recept alapján működő WTCR-re, figyelmeztetett szókimondóan a sorozat nagyfőnöke, Francois Ribeiro.

részletek

Michelisz már 34 szuperlicenszpontnál tart

Nem mintha 35 évesen a Formula-1-be vágyna, vagy egyáltalán reális lehetőségként merülne fel ilyen, de az érdekesség kedvéért jegyezzük meg: Michelisz már az F1-es rajtengedélyhez is igen közel jár!

részletek

Tömeg várta a reptéren a hazatérő Micheliszt

Kedden, valamivel dél előtt landolt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren a Malajziából világkupagyőztesként hazaérkezett Michelisz Norbert, akit komoly tömeg várt a terminálban, hogy az elsők között gratulálhassanak neki a történelmi sikerhez.

részletek

Michelisz: A vereség segített nyerni

A mindent eldöntő utolsó futam előtti percekben úgy tűnt, el sem tud rajtolni, végül azonban megnyerte a világkupát a Hyundai magyarja, aki a vasárnapi nehézségekről és a pályafutásáról beszélt.

részletek

Rendelj Michelisz-pólót karácsonyra!

A WTCR új bajnokának hivatalos pólója elérhető webshopunkban, ha valaki gyorsan megrendeli, még beteheti a karácsonyfa alá jövő héten. Ráadásul most ajándék is jár hozzá!

részletek

Győzelemmel növelte előnyét Michelisz

Tovább folytatódott Michelisz Norbert menetelése a sepangi szezonzárón, előnye már 27 pont. Az esős első futamon Guerrieri negyedik, Muller a hatodik helyre kapaszkodott fel gyengébb rajthelyéről.

részletek

Michelisz-parádé: A második pole is az övé

A magyar pilóta dominált a pénteki napon, az első után a második időmérőt is megnyerte, úgyhogy tovább növelte előnyét a pontversenyben. Jöhetnek a vasárnapi futamok!

részletek

Michelisz megfoghatatlannak tűnik Sepangban

Eddig hazai szempontból kiválóan alakul a világkupa megnyeréséért folytatott harc a WTCR utolsó versenyén. A bajnokság éllovasa, Michelisz Norbert már megszerzett egy pole-pozíciót, az ellenfelek küszködnek.

részletek

Michelisz: „A saját kezemben van a sorsom”

Előnnyel akart érkezni a sepangi szezonzáróra, s ez össze is jött, de tisztában van vele, hogy a különbség korántsem megnyugtató. Közben a riválisai is készen állnak a mindent eldöntő hétvégére.

részletek

Két új pálya a WTCR 2020-as versenynaptárában

Kiadták a túraautó-világkupa jövő évi időpontjait. A tíz forduló között egy spanyol és egy dél-koreai pálya is szerepel újdonságként. A Hungaroring megtartotta szokásos helyét.

részletek
Olvastad már?