Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 1. szerda

WTCR hírek

Michelisz: Eltávolodtunk egymástól Zolival

Beszélt-e egykori felfedezőjével a maláj siker óta? Hol kapott helyett a vk-trófea? Milyen bajnokságokban próbálná még ki magát? Többek között ezekre válaszolt Norbi egy olvasói kérdezz-felelek során.

részletek

Végre eldőlt, hol versenyez idén Michelisz

Hosszas várakozás után megtörtént a bejelentés Michelisz Norbert 2020-as szerződéséről. A Hyundai háza táján változás történt: két csapat fogja felkészíteni a négy autót a WTCR-ben.

részletek

Törölték a WTCR hungaroringi hétvégéjét

Ahogyan az várható volt, a koronavírus-járvány miatt kihirdetett vészhelyzet okán lehetetlenné vált a Túraautó-vk és a Kamion-Eb közös április végi nyitóversenye. A Hungaroring közleményét idézzük.

részletek

Új csapatnál folytatja idén Tassi Attila

Bár azt eddig is tudtuk, hogy marad hondás a WTCR-ben tavaly bemutatkozott magyar pilóta, most az is kiderült, hogy 2020-ban már nem a Hell által is támogatott KCMG-nél fog versenyezni.

részletek

Marrakesh távozik, a Ringen rajtol a WTCR

A Salzburgring váltja Marrakesh-t a WTCR módosított versenynaptárában - több ponton is módosult a program, mutatjuk a részleteket.

részletek

Újabb csapat távozik a WTCR-ből

A ralilegenda Sebastien Loeb alakulata közölte, hat év után kiszáll a sorozatból. Ezzel még négy nevezést veszít el a világkupa, amely a kétautós Leopard Racingtől is elbúcsúzott.

részletek

Michelisz: Nem maradok 45-50 éves koromig

Világbajnokkal ülhettünk egy asztalhoz: a legélénkebb sepangi emlékekről, jótékonykodásról, karácsonyi rohanásról, Év Sportolója választásról beszéltünk Michelisz Norberttel.

részletek

WTCR: Nem lesz több trükközés a súlyokkal

A 2020-as túraautós szezon előtt egy fontos változást vezet be a széria, ami könnyedén hatással lehet a versenyek képére. A fiatal pilótákat is érinti egy módosítás.

részletek

WTCR: Tassi Guerrieri márkatársa 2020-ban

Ismét lesz két magyar a túraautó-világkupában: Tassi Attila a Honda versenyzője marad, Monteiro, Guerreri és Giralami csapattársaként.

részletek

Michelisz Goodyear gumikon versenyez 2020-tól

A FIA a Goodyear-t választotta a túraautó-világkupa hivatalos abroncspartnerének. A tendert követően a gumigyártó a 2020-2022 közötti szezonokról kötött megállapodást...

részletek

WTCR: Brutális időszak vár a sorozatra

A környezettudatosság köntösébe bújtatott boszorkányüldözés miatt nehéz évek várnak a „klasszikus” recept alapján működő WTCR-re, figyelmeztetett szókimondóan a sorozat nagyfőnöke, Francois Ribeiro.

részletek

Michelisz már 34 szuperlicenszpontnál tart

Nem mintha 35 évesen a Formula-1-be vágyna, vagy egyáltalán reális lehetőségként merülne fel ilyen, de az érdekesség kedvéért jegyezzük meg: Michelisz már az F1-es rajtengedélyhez is igen közel jár!

részletek
Olvastad már?