Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 8. vasárnap

WTCR hírek

Muller és Priaulx nyert vasárnap Makaóban

A Lynk & Co a WTCR makaói hétvégéjének mindhárom futamáról elhozta a legszebb trófeát, miközben a csapat immár végérvényesen beállt Yvan Muller mögé, Rob Huff pedig lecsúszott 10. itteni győzelméről.

részletek

Michelisz dobogójával ismét a tabella élén

Rajpozícióját megőrizve Michelisz Norbert a második helyen futott be Yvan Muller mögött a WTCR makaói hétvégéjének első versenyén, így újfenn fordított a bajnoki álláson Esteban Guerrierivel szemben.

részletek

Michelisz: Második rajthely, vétlen autótörés

Jól indult az időmérő napja a bajnokesélyes számára, azonban a lehető legrosszabban ért véget: baleset révén kétszer a 12. helyről kell indulnia. Muller, Huff és Guerrieri szerezte a pole-pozíciókat.

részletek

Kihívásokkal teli hétvégét zárt Tassi Attila

A HELL-KCMG Hondás csapat „otthonába”, Japánba látogatott a WTCR mezőnye a hétvégén, ahol számos izgalmas percet okoztak a versenyzők a nézőknek a pénteki esőáztatta pályán és az azt követő futamokon.

részletek

Michelisz győzött is, de elbukta a vezetést

Mindkét vasárnapi versenyen komoly védekezést mutatott be Michelisz Norbert a WTCR suzukai hétvégéjén, a fordított rajtrácsosat pedig meg is nyerte a pole-ból indulva. Kristoffersson is győzött, a tabella élén ismét Guerrieri áll.

részletek

WTCR: Guerrieri nyert, Michelisz 13.

A hondás pilóta újra vezeti a bajnokságot, a duplán büntetett magyar versenyző nem tudott nagyot alkotni az első suzukai futamon.

részletek

WTCR: Kaotikus időmérő Japánban

Egy tizennegyedik és egy tizedik helyezést szerzett a WTCR bajnokaspiránsa, Michelisz Norbert a sorozat japán fordulójának két időmérő edzésén, amiket szakadó eső is tarkított.

részletek

"Ha így marad a BoP, vége a bajnokságnak"

A ningbói futamok után ismét fellángolt a vita a Lynk & Co által kapott engedmények miatt: Yvan Muller és Gabriele Tarquini még a hivatalos sajtótájékoztatón is szócsatába keveredett emiatt.

részletek

Muller újra nyert, Michelisz kiesett

Újabb balesetekkel teli futam zajlott Kínában: az utolsó versenyen Michelisz és Guerreri is lemorzsolódott, Monteiro csúnyán összetörte a Hondát. A Lynk & Co kettős győzelmet aratott.

részletek

Michelisz győzött és vezeti a bajnokságot!

Akciódús második futamot teljesített a WTCR Ningbóban. A bajnoki esélyesek sorban hullottak, Priaulx sokáig vezetett, majd összeütközött Michelisszel – Tarquini segítségének köszönhetően a Hyundai-pilóta még törött autóval is nyert.

részletek

Muller nyert, Michelisz negyedik

Miután ő végzett legelőrébb a kínai WTCR-hétvége szombati időmérőjén az összes rivális közül, Michelisznek jó esélye volt, hogy akár még a bajnoki éllovas Guerrierire is komoly nyomást helyezzen.

részletek

Michelisz esélyesekről és aránytalanságról

Félévértékelőt tartott a WTCR pontversenyének második helyezettje: magával együtt három fő bajnoki esélyest nevezett meg, de a BoP-val szembeni ellenérzéseinek is hangot adott.

részletek
Olvastad már?