Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 29. vasárnap

WTCR hírek

Rendelj Michelisz-pólót karácsonyra!

A WTCR új bajnokának hivatalos pólója elérhető webshopunkban, ha valaki gyorsan megrendeli, még beteheti a karácsonyfa alá jövő héten. Ráadásul most ajándék is jár hozzá!

részletek

Győzelemmel növelte előnyét Michelisz

Tovább folytatódott Michelisz Norbert menetelése a sepangi szezonzárón, előnye már 27 pont. Az esős első futamon Guerrieri negyedik, Muller a hatodik helyre kapaszkodott fel gyengébb rajthelyéről.

részletek

Michelisz-parádé: A második pole is az övé

A magyar pilóta dominált a pénteki napon, az első után a második időmérőt is megnyerte, úgyhogy tovább növelte előnyét a pontversenyben. Jöhetnek a vasárnapi futamok!

részletek

Michelisz megfoghatatlannak tűnik Sepangban

Eddig hazai szempontból kiválóan alakul a világkupa megnyeréséért folytatott harc a WTCR utolsó versenyén. A bajnokság éllovasa, Michelisz Norbert már megszerzett egy pole-pozíciót, az ellenfelek küszködnek.

részletek

Michelisz: „A saját kezemben van a sorsom”

Előnnyel akart érkezni a sepangi szezonzáróra, s ez össze is jött, de tisztában van vele, hogy a különbség korántsem megnyugtató. Közben a riválisai is készen állnak a mindent eldöntő hétvégére.

részletek

Két új pálya a WTCR 2020-as versenynaptárában

Kiadták a túraautó-világkupa jövő évi időpontjait. A tíz forduló között egy spanyol és egy dél-koreai pálya is szerepel újdonságként. A Hungaroring megtartotta szokásos helyét.

részletek

Muller és Priaulx nyert vasárnap Makaóban

A Lynk & Co a WTCR makaói hétvégéjének mindhárom futamáról elhozta a legszebb trófeát, miközben a csapat immár végérvényesen beállt Yvan Muller mögé, Rob Huff pedig lecsúszott 10. itteni győzelméről.

részletek

Michelisz dobogójával ismét a tabella élén

Rajpozícióját megőrizve Michelisz Norbert a második helyen futott be Yvan Muller mögött a WTCR makaói hétvégéjének első versenyén, így újfenn fordított a bajnoki álláson Esteban Guerrierivel szemben.

részletek

Michelisz: Második rajthely, vétlen autótörés

Jól indult az időmérő napja a bajnokesélyes számára, azonban a lehető legrosszabban ért véget: baleset révén kétszer a 12. helyről kell indulnia. Muller, Huff és Guerrieri szerezte a pole-pozíciókat.

részletek

Kihívásokkal teli hétvégét zárt Tassi Attila

A HELL-KCMG Hondás csapat „otthonába”, Japánba látogatott a WTCR mezőnye a hétvégén, ahol számos izgalmas percet okoztak a versenyzők a nézőknek a pénteki esőáztatta pályán és az azt követő futamokon.

részletek

Michelisz győzött is, de elbukta a vezetést

Mindkét vasárnapi versenyen komoly védekezést mutatott be Michelisz Norbert a WTCR suzukai hétvégéjén, a fordított rajtrácsosat pedig meg is nyerte a pole-ból indulva. Kristoffersson is győzött, a tabella élén ismét Guerrieri áll.

részletek

WTCR: Guerrieri nyert, Michelisz 13.

A hondás pilóta újra vezeti a bajnokságot, a duplán büntetett magyar versenyző nem tudott nagyot alkotni az első suzukai futamon.

részletek
Olvastad már?