Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 27. hétfő

Jenson Button kedvese mindig is roppant aktív volt a közösségi médiában, s nincs ez másként mostanság sem - és mivel úgy tűnik, hogy az F1-es "WAG" köréből ő az egyik legnépszerűbb, idejét éreztük ismét bemutatni, mit csinál mostanság.

Több korábbi alkatrész és csapatruházat mellett elárverezik a csődbe ment kiscsapat idei versenygépének szélcsatornában használt, méretarányos változatát is, hogy ebből fizethessék ki a hitelezőket.

Tragédia rázta meg a Schumacher-családot: elhunyt Karl-Heinz Schumacher, aki különösen azért állt közel a hétszeres világbajnokhoz, mert ő segítette édesanyját a szülei válásakor.

Elindult a sztárság felé Michael Schumacher fia: a Mercedes megmutatta annak az autósiskolás témájú videósorozatnak az előzetesét, melyben ő játssza a főszerepet.

Nem sikerült meggyőznie a bíróságot, akik ugyan elismerik, hogy ez árthat a megítélésének és a nagyköveti feladatainak, így is fél évre eltiltották az autóvezetéstől a korábbi F1-es tesztpilótát.

A Jaguart Magyarországon forgalmazó Auto Palace Hungary Kft. érdekes akcióba kezdett. Színészeknek adja tesztelni autóit. Az autókkal olyan gyerekeket is visznek színházba, akik segítségre szorulnak.

Hamarosan kistestvért kap Robin Raikkönen, a szülők pedig nem titkolják annyira a család életét a rajongók elől, mint néhány másik F1-es pilóta. Azért játszanak egy kicsit az érdeklődők idegeivel, hiszen mindent most még nem árultak el.

Ha volt versenyző, akinél mindig benne volt a pakliban, hogy olyasmit mond, mely bekerül az F1 aranyköpései közé – nos, David Coulthard mindenképpen ilyen volt. Válogattunk a legnagyobb mondásaiból!

Egy máig rekordot jelentő hőstettel búcsúzott Long Beach az F1-től 1983-ban, ezen a napon: John Watson és Niki Lauda a 22-23. helyről indulva arattak kettős győzelmet a McLaren számára Kaliforniában.

Két borzalmas baleset keretezi a hűtőszekrénygyár F1-es csapatának történetét: az egyik a sportág történetének talán legszégyenteljesebb pillanata, a másik viszont a túlélés igazi csodája.

1994 az egyik legtragikusabb és legellentmondásosabb szezonként vonult be az F1 történelmébe. A brazíliai idénynyitó azonban egy négyes balesetről és egy német csillag sikeréről maradt emlékezetes.

Ezt a videót különösen azok figyelmébe ajánljuk, akik nem igazán rajonganak az újgenerációs Formula-1-es autókért: nézd meg, hogy zúzzák össze őket - természetesen csak virtuálisan!

A Toro Rosso pilótái, Danyiil Kvjat és Carlos Sainz már meg is ejtették idei első versengésüket, aminek helyszínéül nem a melbourne-i pálya, hanem a város tengerpartja szolgált.

Az Assetto Corsával ezt is megteheted - pattanj be egy 1966-os autóba és küzdj meg az azóta legendássá váló olasz versenypályával!

Természetesen még nem jelent meg az idei szezon hivatalos F1-es játéka, viszont több korábbi darabhoz megérkeztek mod formájában az idei autók - a játékosok pedig nem kímélik őket!

Olvastad már?