Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. június 30. kedd

Egy páros interjúban állították dilemma elé a 17 éves F1-újoncot, aki különösen választott: inkább Bernie Ecclestone-nal vacsorázna kettesben, mint egy gyönyörű nővel.

A Királynő oktatta etikettre Hamiltont

Az F1-es világbajnok II. Erzsébettel ebédelt, ám megsértett egy fontos szabályt. A Királynő, látva a versenyző modortalanságát, kioktatta őt az étkezőasztalnál követendő illemre.

Alesi és a japán színésznő

Míg Jean Alesi első feleségéről meglehetősen keveset hallhattunk, addig jelenlegi párja nemzetközileg ismert színésznő, aki úgy tűnik nemcsak karrierjében, hanem magánéletében is egyaránt sikeres.

Sztár a fedélzeten: Vettel megérkezett!

A vasárnapi nap sztárvendége a hungaroringi Ferrari Racing Days-en a négyszeres F1-es világbajnok Sebastian Vettel lesz. Ott voltunk, amikor a német sztárpilóta tegnap este megérkezett Budapestre.

Raikkönen megvillantotta igazi arcát

A finn F1-es világbajnok pénteken a Goodwood Sebességfesztiválon vendégeskedett, ám amikor Ken Block faggatni kezdte, kiderült, hogy az sem tudja, a Ferrari melyik F1-es versenygépét vezette az imént!

Pilótabarátnők: Anne-Marie Prost, a túlélő

Alain Prost szerint felesége a legfontossabb ember volt az életében. Kívülről házasságuk kiegyensúlyozottnak látszott, azonban Anne-Marie-nak sok mindent kellett eltűrnie és megbocsátania párjának.

Vettel a Hungaroringre menet F1-est tankolt

Sebastian Vettel vasárnap a Ferrari Racing Days sztárvendégeként a Hungaroringen vizitál, amelynek keretében egy közeli Shell töltőállomásra is ellátogatott egy reklámfotózás kedvéért.

Retro – Testvéri szívesség Schumachertől

Szárazon és nedves pályán sem tudtak mit kezdeni ellenfelei Michael Schumacherrel az 1997-es Francia Nagydíjon, akinek még arra is jutott ideje, hogy pontszerzéshez segítse újonc öccsét, Ralfot.

Retro - Mark Webber újjászületése

Amikor azt hittük, hogy Valenciában már semmi sem történhet, amikor azt hittük, hogy az F1 "Vasemberét" már nem érheti meglepetés, egyszer csak előkerült egy Lotus a semmiből...

F1-Archív: Rubenst rendőr vitte a versenyre

A Red Bull nem Kimit keresi, Alonso szerint manipulálták a versenyt, a Nascar-pilóták kinevetik az F1-eseket, megsérült a szakkommentátor, Villeneuve szerint két törött láb semmi.

Buttont megkörnyékezte a Sauber, Montoya újabb csatát nyert Schumacher ellen, Jean Todt 2004-ben távozna a Ferraritól. Ezek voltak a legérdekesebb hírek az előző évek június 29-éin.

Mai szimulátoros videónk egyenesen Mark Webbertől jön, mert ha valaki, hát egy F1-es pilóta tudja, hogyan kell azt vezetni. Az ausztrál 2010-ben az átalakított Silverstone-t mutatja be.

Hajtsd szét a gumit, ahogy bírod!

Az alábbi videó egy érdekes kísérletet ábrázol az F1 2010-zel: túlélőverseny egyetlen árva bokszkiállás nélkül – vajon milyen állapotban lesznek az abroncsok a futam végére?

Húsz év Monzában – F1-es játékevolúció

Az örök klasszikus GP2-től PlayStation- és Nintendo 64-játékokon át egészen a Codemasters féle F1-ig: ennyit változtak húsz év alatt az F1-es játékok – Monzában nézhetjük végig a folyamatot.

Életre kel a Vissza a jövőbe találmánya?

A hollywoodi sikerfilm rajongói bizonyára emlékeznek arra a repülő gördeszkára, amellyel a főhős, Marty McFly szelte a levegőt néhány centiméterre a talajtól. A Lexus előállt a találmánnyal.

Olvastad már?