Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 24. hétfő

Bár a mezőny csak a Hungaroring után megy nyári szünetre, a silverstone-i futam után így is lehetőségük volt a pilótáknak egy kis kikapcsolódásra – megnéztük, ki mivel töltötte az elmúlt hetet.

Mindketten autóversenyzők, mindketten felértek a csúcsra a saját szakágukban, ám ennél több is összeköti a brit és a magyar pilóta – mutatunk rögtön három dolgot is!

A Formula-1-es utcai bemutatókat mindig élvezi a közönség, pláne, ha a pilóta még össze is töri közben a gépet. Maldonado, Verstappen, Kobayashi és kollégái egy remek videós összeállításban, Buemi esete a legmeghökkentőbb.

A Brit Nagydíj hétvégéjén is bőven volt min mosolyogni, még ha nem is minden került képernyőre. Összeállításunk biztosan mosolyt csal a ti arcotokra is, főszereplők, Raikkönen, Alonso, Hamilton, Vettel és Kvjat többek között.

Az öltözködés kiemelt helyet foglal el az F1-es világbajnok életében, ennek elismeréseként pedig előkelő helyre került a divatos sportolók 50-es listáján. Tíz év múlva ő maga is tervezne ruhákat.

A Formula-1 ügyeletes mókamestere, Daniel Ricciardo szomorú hírt közölt azokkal, akik eddig jól szórakoztak a dobogós ünneplések során bemutatott cipőből ivásán. Az ausztrál véget szeretne vetni ennek a szokásnak.

Kedden este tartották a Frank Williams életét bemutató dokumentumfilm premierjét Londonban, természetesen a grove-i F1-es istálló jelenlegi és egykori tagjainak jelenlétében.

1988-ban ezen a napon rendezték Hockenheimben az F1-es Német Nagydíjat, amelyen Ayrton Senna briliáns vezetéssel vezette újabb kettős győzelemre az egész évben domináló McLaren-Honda istállót.

Napra pontosan 10 évvel ezelőtt történt az az eset, amely Kimi Raikkönen szurkolóinak máig a legrosszabb rémálmaiban, míg Fernando Alonso rajongóinak a legkedvesebb álmaiban jön elő.

A Német Nagydíj pódiumán még Alonso, valamint az őt megizzasztó Vettel és Button pezsgőzött a dobogón: a szabálytalanul előző Red Bullos azonban nem tarthatta meg 18 pontját.

Kevés kétség van afelől, hogy a sok fizetős Formula-1-es pilóta közül is ez az üzletember lefelé lóg ki. 38 évesen kezdte pályafutását, 42 évesen vezetett a Hungaroringen, kollégái pedig ijesztően lassúnak tartották.

A népszerű hazai youtuber, Nessaj lehetőséget kapott a szeptemberben megjelenő Project Cars 2 kipróbálására, neki köszönhetően pedig magyar tolmácsolásban ismerkedhetünk meg az új játékkal.

Alonso, a McLaren és a 2018-as Francia Nagydíj helyszíne - az Assetto Corsával minden lehetséges, többek között ez is.

A brit márka WEC-pilótája, Darren Turner invitálta meg a szimulátorba Daniel Ricciardót. Előbb ő tett meg egy referenciakört, majd átadta a volánt a Red Bullosnak – cseppet kellemetlen volt rá nézve, ami ezután történt.

Teljes a lista, mely klasszikus versenygépeket tartalmazza az augusztus 25-én érkező játék: a legrégebbi az 1988-as McLaren, a legújabb a 2010-es Red Bull lesz.


Olvastad már?