Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. augusztus 4. kedd

Az F1 hivatalos honlapjának idei sorozatában azokról a dolgokról kérdezik a versenyzőket, melyek bizonyos tevékenységekhez avagy bizonyos élethelyzetekben nélkülözhetetlenek a számukra.

Kimi Raikkönen kapcsolatai

A pilóta és felesége hazájában egy ideig álompárnak számított, ám házasságuk majdnem tíz év után zátonyra futott. Úgy tűnik, Raikkönen azóta újra megtalálta a boldogságot.

Ricciardo ötvözné Suzukát, Spát és Monacót

Daniel Ricciardo rajongói kérdésekre válaszolt egy vicces interjúban, amit aközben adott, amikor az előző hétvégén budapesti szállásáról a Hungaroringre hajtotta autóját.

Bottas menyasszonya Kazanyban versenyez

Amíg az F1 mezőnye nyári szünetét tölti, a Bottas barátnője, Emilia Pikkarainen már elutazott az oroszországi úszó-világbajnokságra, ahol vasárnaptól a 2016-os olimpiára való kijutásért versenyez.

Mivel üti el szabadidejét Verstappen?

Hát szimulátorozással. És ezen nem a Toro Rosso F1-es szoftverét értjük, hanem az online simracing bajnokságokat, melyeken sok hasonló korú fiatallal mérheti össze magát.

Míg Kimi sörözni ment – Minttuék Pesten

A 2007-es F1-es világbajnok Kimi Raikkönen kis családja a Magyar Nagydíj utáni hétfőn nem sietett egyből haza, ehelyett eltöltöttek még egy kis kellemes időt Budapesten. Minttu bőszen kattogtatott.

Button lehet a Top Gear műsorvezetője?

Ehhez foghatót még nem hallottunk eddig Jenson Button jövőjéről: amennyiben elhagyja az F1-es mezőnyt, a BBC népszerű tévéműsorának arca lehet. Hamarosan bejelentés is következhet.

Méhes: 5 év kellett a Hondának?

Az egykori F1-es pilóta, a svéd Stefan Johansson azzal nyugtatta (vagy biztatta?) a McLaren-rajongókat, hogy annak idején, az 1980-as években öt évébe telt a Hondának, mire a csúcsra ért.

Retro - Halálfal és halálszaltó Berlinben

Egyetlen alkalommal rendeztek F1-es versenyt a Berlin melletti hírhedt AVUS-versenypályán, mely nem csak a helyszín sajátosságai miatt vonult be a történelemkönyvekbe.

Retro - A Formula-1 első halálos áldozata

Nemrég sajnálatos módon 26-ra nőtt azoknak a versenyzőknek a száma, akik F1-es hétvégén szereztek halálos sérüléseket egy balesetben. Onofre Marimon volt közülük az első, 61 éve ezen a napon.

Senna biztos jövőjében a Williamsnél, Schumacher csapatutasításra gyanakszik, Valentino Rossi Ferrarit tesztel, a Peugeot soha többet nem akar az F1-ben versenyezni. Hírek augusztus 3-ról.

Lehet, hogy nem szimulátor, de annál érdekesebb: egy orosz fickó drónnal forgatta le az alábbi videót, mely a GTA 2 világát idézi, azt az „apróságot” leszámítva, hogy itt élőben mennek a dolgok.

Íme, egy Road to RCM kör!

A Road to RCM az RCM Motorsport és a VSR közös tehetségkutató programja. A Race07 használatával az angliai Brands Hatch-ben kell egy Mini Cooperrel megfutni a legjobb kört.

Minőségi különbség: Mercedes vs. Manor

Az alábbi összehasonlító videóban ezúttal nem két játékot vethetünk egybe egymással, hanem a leggyorsabb és a leglassabb autót a Codemasters legújabb F1-es játékában.

DiRT: Amikor nem adja ki a kanyar...

Természetesen egy autós játék nem lenne az igazi nagy borulások nélkül – így van ez a DiRT Rally esetében is, melynek javított változatai egyre szigorúbban kezelik a bukfenceket.

Olvastad már?