Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. augusztus 31. hétfő

A német pilóta első gyermekének születését augusztus közepére várták, a Belga Nagydíjra egy különleges menetrendet is kidolgoztak, hogy Rosberg minél hamarabb odaérhessen a kórházba.

Kritizálják a "gépfegyveres" Hamiltont

A mezőny szabadelvű pilótája, Lewis Hamilton szombat délután egy újabb vitatható tevékenységgel borzolta a kedélyeket, amikor egy olyan videót osztott meg közösségi oldalán, amin gépfegyverrel tüzel.

Alonsóék amerikai útja

A McLaren versenyzője barátnőjével a nyári szünetben néhány különleges napot töltött együtt az egyik kedvenc helyükön, Amerikában. A spanyol Hola! magazin ismét exkluzív képeket közölt a róluk.

Fernando Alonso hódításai

A világbajnok spanyol pilóta mindig is próbálta védeni magánéletét a nyilvánosság elől, ám hazájában a médiának mégis mindig sikerült valamit kiderítenie és pletykálnia nőügyeiről.

Hírességek Belgiumban

Míg a Hungaroringen csak helyi celebeket láthattunk, addig a spái versenyre nemcsak brit műsorvezetők és előadók, hanem egy hollywoodi híresség és két expilóta is kíváncsi volt.

Teljes készültségben várja gyerekét Rosberg

Nico Rosberg első gyermeke immár bármelyik pillanatban megszülethet, így könnyen lehet, hogy a Mercedes németjének a hétvége egy pontján haza kell repülnie Spából. Mindenkit mozgósítottak.

Button: Úgy emlékeztem, hogy becsuktam...

Jenson Button a Belga Nagydíj hétvégéjén először beszélt arról a betörésről, amely során idegenek komoly vagyont raboltak el tőlük, miközben aludtak. Ő sem érti, hogyan történhetett.

Szám szerint – A legjobb csapatok

Amennyiben a hatásos és hatékony versenyzést tekintjük egy pilóta vagy csapat mércéjének, akkor az összes helyezést érdemes figyelnünk. Több korszakot hozunk most közös nevezőre a cél érdekében.

F1-Archív: Bombafenyegetés Spában

Milyen hírekről olvashattunk augusztus 28-án? Maldonado Hamiltont kritizálta, a Volkswagen érkezéséről pletykáltak, Justin Wilson jövője a királykategóriában kétségbe került.

Retro - Elvették Schumacher győzelmét

Az összképet tekintve békés versenyt futott az F1-es mezőny 1994-ben a Belga Nagydíjon, de a leintés után nem sokkal jött a feketeleves: kizárták a győztes Michael Schumachert!

Az F1-es rekordok könyvében új fejezet nyílt az összesen 91 diadalt számláló Schumacher győzelmével, de Ayrton Senna hőstettéről is emlékezetes maradt a '92-es belgiumi hétvége.

Szeptemberben veszi kezdetét a 6. VSR HTCC, 10 helyszínen, több Suzuki-pilótával a fedélzetén. Ha megküzdenél velük, nincs más dolgod, mint elolvasni a YouTube-on az alábbi videó leírását!

A világ legszexibb hackere

Néhány hónapja felbukkant pár kép az interneten egy kínai lányról, amint egy világító szoknyát hord. Később kiderült, hogy saját kezűleg készítette, valamint hogy sok más kütyühöz is ért...

Schumacher - online vs. valóság

Az rFactorra az egyik legjobban sikerült F1-es mod a CTDP által elkészített 2006-os év volt. Ahogyan azt várhattuk, szépen lassan megkezdődnek az Assetto Corsára való „átpakolások”.

Mozgásban a legújabb Logitech, a G29!

Sokáig úgy tűnt, hogy a Logitech leáll a kormányok gyártásával, aztán szinte egyik napról a másikra bemutatta és azonnal piacra is dobta legújabb kormányát, a G29-et. A kormány idehaza is kapható már.

Olvastad már?