2014. október 31. péntek

Nemzetközi hírek

A Michelin a 18 colos abroncsokat támogatja

A Renault Sport Technologies és a Michelin egyaránt azon dolgozik, hogy 2016-ra a Formula Renault 3.5 és a Formula Renault 2.0 bajnokságon is átállhassanak a 18 és 17 colos abroncsokra.

részletek

Versenyzőből popsztár – Shane Lynch

A Gymkhana GRiD-en több sokoldalú résztvevővel találkoztunk, de senkire nem igaz ez annyira, mint Shane Lynch-re, aki versenyzőből popsztár és színész lett, ám ma is csak a vezetés érdekli igazán.

részletek

Globalnet Racing: Verseny a dűnék között

Zandvoortban szerepelt a Globalnet Racing Clio Kupa mezőnye, ahol a 3.-4. futamokon csapott össze a mezőny. Íme a remek hangulatú videós összefoglaló.

részletek

Brazíliában indul az Indycar 2015-ös szezonja

Dél-Amerikában kezdődik és első alkalommal egy épített pályán zárul az Indycar jövő évi szezonja – a versenynaptár, amely több másik változtatást is tartalmaz, ma mutatkozott be.

részletek

GRiD Exkluzív: Sztárparádé Madridban

A madridi Gymkhana GRiD első sajtótájékoztatóján az eseményen megjelent legnagyobb sztárokat arról kérdezték, hogy mit várnak a dinamikusan fejlődő sorozat idei szezonzárójától?

részletek

GRiD Exkluzív: Ken Block a Formula-1-ről

A 2014-es szezon zárására Madridba érkeztek a gymkhana legnagyobb alakjai, köztük természetesen Ken Block is, aki többek közt arról is beszélt nekünk, szívesen kipróbálna-e egy F1-es autót.

részletek

„A versenyek jobbak, de nem eléggé”

Jövőre ismét változik a DTM-versenyek formátuma: az idén érvényes gumiszabály és a futamok izgalmai megosztották a sorozat szervezőit, résztvevőit és kritikusait.

részletek

A Honda már ajánlatot is tett Michelisznek?

A WTCC bokszutcájából származó értesülések szerint Michelisz Norbert újabb lépéssel közeledett afelé, hogy jövőre a Honda gyári pilótája legyen, hiszen a japánok már ajánlatot is tettek neki.

részletek

Opel Dakar Team: Húsz év a sivatagban

S hogy mi változott közben? Szinte minden. Szalay Balázs annak idején úgy vágott neki a dakarozásnak, hogy vajmi kevés tapasztalata volt nem csupán a sivatagról, hanem magáról az autósportról is.

részletek

Kis Viktória: Katarban is a dobogó a cél

Kis Viktória a hétvégén újra Katarba látogat: a H-Moto Team versenyzője a Losail Ázsiai Bajnokság 2014/2015-ös szezonjának második fordulóján áll rajthoz.

részletek

Most a raliban voltak elnézőek a Citroennel

Vitás helyzetbe keveredett a Citroen a rali-világbajnokság WRC3-as kategóriájában, hiszen szabálytalan autóik ellenére is megtarthatták eredményeiket. A franciák húzása magyarokat is érinthet.

részletek

Idén utoljára szállnak harcba a B3 pilótái

A spanyolországi Circuit de Barcelona-Catalunya versenypályáján rendezik a 2014-es SEAT Leon Eurocup utolsó versenyhétvégéjét, pont ott, ahol a 21 fős mezőny és az idei versenyautó bemutatkozott.

részletek