Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. december 7. szerda

Nemzetközi hírek

Javulhat a viszony Lorenzo és Rossi között?

Az ötszörös világbajnok úgy érzi, már nem lesz akkora feszültség közte és ex-csapattársa között azok után, hogy átigazol a Ducatihoz, hiszen néhány évvel ezelőtt is ugyanez játszódott le...

részletek

WRC: Ő lesz a Toyota sztárpilótája 2017-ben

A rali-vb új gyári csapata bejelentette, ki lesz a nagy nevű versenyző, aki a Yarisba ül jövőre – nem meglepő, hogy az illető a kiszálló Volkswagentől érkezik.

részletek

Nagy Norbi Párizsban vette át az idei díját

Egy nappal az FIA bécsi év végi gálája után, az ETCC párizsi díjátadóján Nagy Norbert is átvehette a Túraautó Európa-kupa összetettjében elért harmadik helyéért járó elismerést.

részletek

Mégis lesz VW a WRC-ben 2017-ben?

A 2017-es Polo WRC gyakorlatilag kész és többen is érdeklődnek iránta - lehet, hogy Sebastien Ogier megint kikosarazza Malcolm Wilsont és a Fordot? A Volkswagennél nem zárják ki...

részletek

Rossi: Vinales sok gondot fog okozni nekem

A „Doktor” szerint roppant erős csapattársat kapott a Suzukitól érkező fiatal spanyol személyében, ugyanakkor reméli, az ő viszonyuk jobb lehet, mint a Ducatihoz igazoló honfitársával volt.

részletek

Marquez: Többre van szükség a Hondától

Bár alapvetően elégedett volt a teszteket követően az új big-bang motorblokkal, a világbajnok szerint a télen további előrelépésre lesz szükség, ha igazán versenyképesek akarnak lenni a szezon elején.

részletek

Debütál az új Hyundai i20 R5

A Hyundai csapat elkötelezett a fejlődés iránt és sikerre éhes. Az új generációs modell a már ismert legénységgel (Thierry Neuville, Hayden Paddon és Dani Sordo) indul a 2017-es futamokon.

részletek

Ő lehet jövőre Marquez legfőbb kihívója

A fogadóirodák egy olyan versenyzőt tartanak az egyik legfőbb esélyesnek a MotoGP 2017-es bajnoki címére, akinek a neve korábban még alig merült fel a legjobbak között. Új sztár a láthatáron?

részletek

Miről döntött a Motorsport Világtanács?

A világbajnoki kategóriák, különösen a WTCC és WEC számára fontos nap volt a mai: versenynaptárakat fogadtak el, új szabályokról határozott a WMSC Bécsben.

részletek

Opel Dakar Team: Szahara – az örök szerelem!

Afrika egyszerűen csak Afrika. A maga nehézségeivel, buktatóival, s a maga szépségeivel is. Szalay Balázs és Bunkoczi László januárban immár negyedszer vág neki a Dakarok klasszikus útvonalának.

részletek

Visszatér Makaóra és Monzába a WTCC

A Motorsport Világtanács szerdai ülésén rábólintott a jövő évi versenynaptárra, amelyben néhány év szünet után ismét feltűnik Monza és Makaó, viszont például a Slovakia Ring kikerül a körforgásból.

részletek

Hivatalos: 2017-ben jön a „WTCC2”

Pár nappal azt követően, hogy napvilágot látott az ötlet, a Motorsport Világtanács máris rábólintott, hogy a következő szezonban TCN2-es autókkal próbálják meg feltölteni a világbajnokság mezőnyét.

részletek
Olvastad már?