Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 4. szerda

Nemzetközi hírek

Iannone-Lorenzo lenne a tökéletes páros?

A Ducati versenyzői a következő futamokon egyértelműen azért küzdenek, hogy rájuk essen a gyártó választása, amikor azt döntik el, melyikük maradhat jövőre is náluk az érkező Jorge Lorenzo társaként.

részletek

Ismét indul női pilóta a WTCC-ben

Akárcsak egy szezonnal korábban, a május végi, németországi versenyen rajthoz áll a Nordschleife koronázatlan királynője. Egy eddig nem látott csapat is azon a fordulón bukkanhat fel.

részletek

Mégsem jön új csapat a 24. rajthelyre

Ezt hétfőn jelentették be a MotoGP-t irányító szervezetek: bár három csapat is beadta a kérelmét a rajtrács utolsó helyére, végül a gyártók ellenállása miatt vissza kellett vonni az ajánlatot.

részletek

Egyre közelebb a DTM-hez Keszthelyi Vivien

Május 1-én vasárnap immár negyedik alkalommal rendezték meg Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű motorsport showműsort. Az eseményen megmutatta Audi TT Cup versenyautóját Keszthelyi Vivien.

részletek

A legjobbak között a HQ Racing

Némiképp kalandosan alakult a HQ Racing egységei számára a Baja Carpathia első versenynapja, de minden jó, ha a vége jó: a második szelektíven Hangodi Zoltán a harmadik legjobb időt autózta.

részletek

Dobogón az Oxxo, Kiss Norbi kétszer 6.

A második nap sokkal jobban alakult Spielbergben a magyar szereplők számára. Az Oxxo britje, Ryan Smith második lett a fordított rajtrácsos versenyen, míg Kiss Norbert két hatodik hellyel gazdagodott.

részletek

„Lorenzo átigazolása jót tesz a MotoGP-nek”

Ezen a véleményen van Marc Marquez és Cal Crutchlow is: a két hondás szerint a rajongókat izgalommal töltheti el, hogy egy élversenyzőt végre egy másik gyártó színeiben láthatnak szerencsét próbálni.

részletek

Elvett dobogó és autótörés Spielbergben

Hiába a biztató tempó, sem Kiss Norbert, sem az Oxxo Racing számára nem alakult jól a Kamion-Eb idei szezonjának első napja. Pedig Ryan Smith dobogóra állhatott, a címvédő meg pole-ból indulhatott.

részletek

Külföldön állnak csatasorba a Mosquitók

Külföldre látogat a hétvégén a HQ Racing csapata: Hangodi Zoltán és Juhász Gábor Lengyelországban, a Baja Carpathián küldi csatasorba a Yamaha Klement Mosquitókat.

részletek

A szárnyak okozták a jerezi problémákat?

Legalábbis így vélekedik a Michelin, amely szerint az alacsony tapadású aszfalt, a hőség és természetesen maguk az abroncsok mellett főként az aerodinamikai elemek okozták a problémákat Jerezben.

részletek

Kubica nem akart a WTCC-ben versenyezni

A lengyel körül mostanság nagy a csend, de egy biztos: a korábbi F1-es pilóta nem akar a Túraautó-világbajnokságba igazolni - pedig a széria főnöke szerint egy ligában autózna José Maria Lopezzel.

részletek

Rendkívül kiélezett a küzdelem a DTM-ben

Dieter Gass, az Audi Sport DTM-főnöke a 2016. május 7-8-án induló Német Túraautó Bajnokság (DTM) versenyszezon céljairól, és az elmúlt tél óta beállt változásokról:

részletek
Olvastad már?