Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

Nemzetközi hírek

Vettel idén először a pályán - Jön a RoC

Szokatlan időpontban, szokatlan helyszínen, de az eddigi egyik legerősebb mezőnnyel érkezik a hétvégén a Bajnokok Tornája, ahol Sebastian Vettel egyéni címének megvédésére készül. Már kisorsolták a csoportokat is.

részletek

Mégis maradhatnak Ladák a WTCC-ben?

Bár az oroszok gyárilag kivonulnak a WTCC-ből, a ma felröppent sajtóhírek szerint a csapatfőnök Victor Sapovalov azon dolgozik, hogy privát indulóként mégis ott lehessenek a Vesták a rajtrácson.

részletek

Új korszak kezdődik Monte-Carlóban

Az M-Sport már alig várja, hogy új korszakot nyithasson a FIA Rali Világbajnokságon (FIA), rajthoz állítva az EcoBoost motorral hajtott Ford Fiesta WRC-t a legendás Monte-Carlo Ralin.

részletek

Történelmet írt a Peugeot a Dakaron

Kívánni se lehetne jobb eredményt - A 2017-es Dakar csaknem 9000 km-ének megtétele után a három új Peugeot 3008DKR az első három helyen futott be a Buenos Airesben felállított célba.

részletek

Téli sorozat lehet a Formula-E-ből

Az elektromos sorozat következő szezonja decemberben kezdődhet és tele lehet versenyekkel január, illetve február - megvan, hogy mit nézhetünk az F1 téli szünete alatt?

részletek

Ducati: Mindenünk megvan a vb-címhez

Claudio Domenicalli, a bolognai gyártó vezérigazgatója úgy véli, Jorge Lorenzo megszerzésével végre minden összeállt ahhoz, hogy tíz évvel Stoner 2007-es sikerét követően ismét felérjenek a csúcsra.

részletek

Lucas di Grassi: Új korszak kezdődött...

Az Audi Sport Formula E csapat virtuálisan már megkezdte az új évet: Lucas di Grassi és Daniel Abt az 1 000 000 dollár díjazású Vegas eRace versenyszimulátorain gyűjtöttek tapasztalatot.

részletek

Rossiék már meglesték az új Yamahát

A csapat-világbajnok Movistar Yamaha most csütörtökön, január 19-én leplezi le 2017-es versenygépét, a hangvillások pedig egy hangulatos előzetest kreáltak az eseményhez...

részletek

Best of Africa Race

Egy csapat, két jármű – mindkettő teljesítette az Africa Race 6500 kilométeres versenytávját, s eljutott a legendás Rózsaszín-tó partján felállított céldobogóig.

részletek

Jól kezdett Habsburg a Toyota szériában

Habsburg Ferdinánd három top 7-es helyezéssel kezdte meg a 2017-es évét a Toyota Racing Series szezonnyitó versenyhétvégéjén, melynek a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Ruapana Parkban.

részletek

Amikor a NASCAR-ban kitört az AIDS-pánik

Tim Richmondot generációja egyik nagy tehetségeként tartották számon, ő maga pedig a versenypályákon kívül is gondoskodott arról, hogy rajongótábora valódi rocksztárként bálványozza.

részletek

Opel Dakar Team: A Szahara a válasz

„A Szahara a válasz arra, hogy miért vagyok itt. Itt mindig kemény, férfias küzdelem zajlik.” - Szalay Balázs szavai tulajdonképpen össze is foglalják az Africa Race lényegét.

részletek
Olvastad már?