Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. február 14. vasárnap

Nemzetközi hírek

Svéd Rali: Ogier vezet, Paddon tapad

Sebastien Ogier karnyújtásnyira van idei második győzelmétől, de Hayden Paddon továbbra is nyomás alatt tartja a világbajnokot - a Colin's Cresten új világrekord született.

részletek

Tarquini: Komoly potenciál rejlik a Ladában

A Hondától elküldött, majd az orosz gyártó által leigazolt korábbi világbajnok szerint tavaly meglepte őt a Vesta, amely az ő segítségével is nagy eredményeket érhet el túraautó-világbajnokságon.

részletek

Pályára gurult az első „igazi” Aprilia

Hosszas várakozás után szerdán és csütörtökön végre sor került arra, amire az Apriliánál régóta vártak: a Motorland Aragón pályán megtette első métereit a noale-i gyár első „igazi” MotoGP-gépe.

részletek

Ogier vezet a Svéd Rali első napja után

A címvédő Sebastien Ogier áll az élen Hayden Paddon előtt a Svéd Rali első versenynapját követően - a riválisok közül többen is hibáztak vagy technikai hiba miatt maradtak le.

részletek

Eldőlt: Vandoorne ülhet Karthikeyan helyére

Domináns GP2-es bajnokhoz méltatlanul csak most talált magának idénre versenyzői ülést Stoffel Vandoorne, és azt is a rivaldafénytől távol lévő, noha nagy elismerésnek örvendő Super Formula sorozatban.

részletek

Hó nélkül is megrendezik a Svéd Ralit

Napokig bizonytalanságban volt a mezőny a Svéd Rali helyszínén, amelynek a törlése is felmerült a túl enyhe időjárás miatt. Végül megszületett a döntés: némi szabálymódosítás mellett elrajtol a verseny.

részletek

Hivatalos: Ocon a DTM-ben versenyzik idén

A Renault F1-es tartalékpilótája idén a DTM-sorozatban versenyez - jelentette be a Mercedes. A GP3- és F3-bajnok Ocon elmondása szerint már alig várta, hogy indulhasson a sorozatban.

részletek

GT3-as autók ellen küzd a 15 éves magyar lány

Hatalmas kihívásokkal kell szembenéznie a mindössze 15 éves autóversenyzőnek, aki a bajnokság legfiatalabb pilótájaként folytatja pályafutását a FIA Central European Zone Trophy versenysorozatban...

részletek

Ogier szerint törölni kell a Svéd Ralit

A háromszoros világbajnok, egyben címvédő volkswagenes Sebastien Ogier szerint törölni kellene a hétvégi Svéd Ralit - úgy véli, hogy lehetetlen versenyezni ilyen körülmények között.

részletek

Vigyázz F1 – Jönnek az oroszok!

Érdekes nyilatkozatot ejtett meg az első orosz F1-es pilóta, Vitalij Petrov: az idén a WEC-ben szereplő Vyborgi Rakéta elmondása szerint csapata, az SMP hamarosan a Formula-1-et is célba veheti.

részletek

Véglegessé vált a MotoGP 2016-os naptára

A FIM és a Dorna a mai napon nyilvánosságra hozta a gyorsasági motoros vb végleges 2016-os naptárát: miután Jerez és Brno helye is biztossá vált, immár hivatalosnak tekinthető a 18 fordulós szezon.

részletek

Moto GP: Redding a legjobb hatba kerülne

Scott Redding szerint döntő jelentőségű év előtt áll a Moto GP-ben - oda akar kerülni az első hat közé. Úgy véli, hogy a sepangi teszt is megmutatta, hogy ez lehetséges.

részletek
Olvastad már?