Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 24. hétfő

Nemzetközi hírek

Kiss Norbi másodikként a Hungaroringen!

A szezon előtt kitűzött célt már most sikerült megvalósítania a kétszeres gyorsasági kamionos Európa-bajnok Kiss Norbinak, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótájának.

részletek

Stoner annyi vb-t nyerhetett volna...

Az egykori versenymérnök emlékezett vissza Casey Stoner kezdeti éveire a MotoGP-ben. Ramon Forcada számos érdekességet osztott meg az ausztrál világbajnokról...

részletek

Három gyártó is azonos szinten a MotoGP-ben

A Tech3 Yamaha csapatfőnöke szerint a három gyártó közelebb áll egymáshoz teljesítményben, mint valaha, és az egységes ECU lehetővé tette, hogy a szatellit csapatok is képesek legyenek győzelmekre.

részletek

Akik az F1 előszobájában ragadtak, 1. rész

Az utóbbi években számos reményteljes karrierek siklott félre: összeállításunk első részében olyan, néhány éve a GP2-ben versenyző tehetségeket mutatunk be, akik nem jutottak F1-es üléshez.

részletek

Új győztes és új éllovas a drámai versenyen

Rendkívül mozgalmasan alakult a DTM második moszkvai futama, amelyen egy visszatérő pilóta első sikerét aratta a Mercedesszel. A dobogón a széria mindhárom márkája képviseltette magát.

részletek

Michelisz csapattársa maradna a Hondánál

Lassan a WTCC-ben is arról kezdenek beszélni, hogy ki hol fog versenyezni a 2018-as szezonban. Michelisz Norbi csapattársa már tárgyal a japánokkal, és szeretné velük folytatni jövőre is.

részletek

DTM: Az újonc újra nyert, Rocky a nap hőse

A moszkvai futam elejétől végéig árnyékként követte Mike Rockenfeller René Rastot, és bár megelőzni nem tudta, kiválóan versenyzett azután, hogy indulása is kétséges volt a hétvégén norisringi balesete miatt.

részletek

A 9. helyen a Qualisport a Silk Way Ralin

Törött hátsó rúgóval, majdnem hibátlanul ért célba a Qualisport Racing kamionos együttese a 2017-es Silk Way Rali 13. szelektív szakaszán.

részletek

Újabb di Grassi–Buemi ütközés a levegőben

Egy év eltelt azóta, hogy a Formula-E két gigásza a 2016-os szezonzárón összeütközött, és a szituáció idén is hasonlóan kiélezett kettőjük között. Leszámítva, hogy Sebastien Buemi most már úgy érzi, átlát Lucas di Grassi szándékain és személyiségén.

részletek

Az első magyar kamionversenyző hölgy

A Magyar Autósport történetében és a világban is egyedülálló, hogy egy 1.300LE-s versenykamion volánjánál egy törékeny, ám rendkívül elszánt és tehetséges fiatal hölgy üljön.

részletek

Dovizioso elképesztő formában van!

A bolognaiak versenyigazgatója szerint parádés teljesítményt nyújtott az olasz a szezon első felében, és azt is tudja, mi hiányzik ahhoz, hogy Jorge Lorenzo is megérkezzen az élmezőnybe.

részletek

Soha nem látott óriásdűnéken a Scania Torpedo

Nehéznek ígérkezett, az is volt, de végül sikerrel teljesítette a 2017-es Silk Way Rali 12. szelektív szakaszát is a Qualisport Racing kamionos különítménye.

részletek
Olvastad már?