2015. február 1. vasárnap

Nemzetközi hírek

Kiderült, miért törölték az Indy-szezonnyitót

Noha a jegyek kétharmadát eladták, és a helyi közönség is lázban égett az IndyCar brazíliai visszatérése miatt, csütörtökön törölték a szezonnyitót, és most az is napvilágra került, miért.

részletek

Visszatér a gyökerekhez a Portugál Rali

Népszerű gyorsaságival bővül az idei szezon portugál WRC-futamának útvonalterve. A 2001-től nemzetközi szinten hanyagolt, és azóta sprintjeiről elhíresült Fafe rész 2015-től újból fogadja a mezőnyt.

részletek

Csúsznak a munkálatok Donington Parkban

A Dorna és a Circuit of Wales között létrejött megállapodás értelmében idén – ameddig nem készül el a walesi pálya – Donington Parkban rendezik a Brit Nagydíjat, ám ehhez szükséges néhány változtatás.

részletek

AFM: Mire megy Alonso és a McLaren?

Már kapható Magyarország motorsport magazinjának legfrissebb száma, benne a 2015-ös F1-es szezon leginkább várt partnerségének elemzésével. Vajon Alonso, Button, a McLaren és a Honda nyerő lehet-e?

részletek

Rossi: Idén is ugyanaz a négyes lesz az élen

A Yamaha MotoGP tegnapi csapatbemutatója után a motogp.com fogta mikrofonvégre a kilencszeres világbajnokot, Valentino Rossit, akit arról faggattak, mi mindent vár az idei szezontól.

részletek

Alakul a WTCC-mezőny: Chilton is folytatja

Az Indycarba vágyó Max Chilton bátyja negyedik szezonját is megkezdheti a Túraautó-világbajnokságon: a brit versenyző 2014-hez hasonlóan idén is ROAL Motorsport pilótája lesz.

részletek

A WEC-bajnokok mellé egy 3. ex-F1-es ül

A Super Formula-bajnok japán pilóta nem érkezik messziről, hiszen mindössze a szomszédos bokszból lép át Buemi és Davidson mellé, hogy teljes idényt fusson az Endurance-világbajnokságon.

részletek

Indycar-szezonnyitó: Törölve!

Két év szünet után térhetett volna vissza Brazília az Indycar-naptárba, de mégis St. Petersburgben kezdődik az idény - a promóter ismeretlen okok miatt törölte a Brasília Indy 300-at.

részletek

Eldőlt, hol folytatja karrierjét Kobayashi

A sokak által minden idők legjobb japán F1-esének tartott Kamui Kobayashi a Caterham megszűnésével lett munkanélküli – most kiderül, hol folytatja karrierjét a népszerű versenyző.

részletek

Megvannak a Mercedes DTM-versenyzői

A Toyota nagy bejelentése, valamint a Sauber és a Ferrari F1-es bemutatója mellett a Mercedesnek is jutott pár perc reflektorfény pénteken: megvannak a gyár 2015-ös DTM-pilótái.

részletek

Ezzel a típussal tér vissza a Toyota a WRC-be

Japán a felkelő Nap országa, így kora reggel frissen ropogósan várt minket egy hivatalos bejelentés: a korábbi híreknek megfelelően a Toyota 2017-ben visszatér a rali-világbajnokság mezőnyébe.

részletek

Újabb ausztrál követi Webbert Le Mans-ba?

Mark Webber már egy évet lehúzott az Endurance-világbajnokságon, most újabb honfitársa léphet a nyomdokaiba: Ryan Briscoe is ott lehet a WEC mezőnyében – igaz, csak a híres 24 órás versenyen.

részletek