Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. augusztus 31. szerda

Nemzetközi hírek

Bemutatta új versenykamionját a Qualisport

Másfél évnyi tervezés és műhelymunka után az egyetlen, kamionos terepralira szakosodott hazai formáció, a Qualisport Racing bemutatta új versenygépét.

részletek

Dobogóval mutatkozott be az OXXO újonca

Ryan Smith, az OXXO Energy Truck Race Team angol pilótája elmúlt hétvégén mutatkozott be a magyar közönségnek a Hungaroringen, ahol előtte még soha nem versenyzett...

részletek

HQ Racing: Újabb Világkupa-dobogó

Nem ez volt a HQ Racing legsimább versenye, de mindenért kárpótolta a csapatot, hogy a lengyelországi Világkupa-futamról Hangodi Zoltán révén ismét kategória-dobogós eredménnyel térnek haza...

részletek

Egy újonc ugrik be a sérült motoros helyére

Bradley Smith a hosszútávú-vb oscherslebeni edzésén szenvedett térdsérülést, amely miatt kénytelen kihagyni hazai futamát. A helyére egy másik brit érkezik, aki egy hete ült először MotoGP-motoron.

részletek

Kiss Norbi: Sajnálom, hogy nem tudtam győzni

Újabb két dobogós helyezést szerzett vasárnap a Tankpool24 Racing Team színeiben versenyző magyar pilóta, aki összességében elégedetten értékelte a hungaroringi eseményeket.

részletek

Kiss Norbi elégedetten zárta hétvégéjét

Bár győznie végül nem sikerült, sőt, a dobogóra sem állhatott fel, a magyar versenyző elégedetten zárta utolsó futamát az ETRC hungaroringi fordulóján vasárnap délután.

részletek

ERC: Drámai véget ért a Barum Rali

Az utolsó pillanatig csatázott egymással Jan Kopeczky és Alexej Lukjanuk, de az orosz az utolsó gyorsaságin összetörte a Fordot - nem volt szerencséjük a magyar párosoknak sem.

részletek

Kiss Norbi nem tudta kihasználni a pole-t

A magyar pilóta bár az első rajthelyről indulhatott a Kamion Eb harmadik hungaroringi futamán, nem tudta kihasználni a pozíció nyújtotta előnyt, és a második helyen zárta a megmérettetést.

részletek

Az utolsó kanyarban ütköztek az oroszok

A Prema söprésével zárult a GP2 spái hétvégéje, miután Pierre Gasly szombati sikere után másik versenyzőjükkel a vasárnapi sprintfutamot is megnyerték. Persze most is volt egy kis esés-kelés a mezőnyben.

részletek

B3 Racing: Dobogó az első ázsiai versenyen

A hétvégén Thaiföldre látogatott a TCR International Series mezőnye, ahol a B3 Racing Team három pilótája ismét remek eredményeket értek el: Dusan Borkovic révén a dobogóra is felállhattak.

részletek

Ultrabefutó: 8 ezred döntött az IndyCarban

Nem mindennapi versenyt láthatott, aki a hajnali órákban végigkövette az IndyCar júniusban félbeszakított texasi futamának befejezését. A szinte végig vezető James Hinchcliffe az utolsó körben veszítette el a győzelmet.

részletek

Kiss Norbi: Véletlenül nekimentem kicsit

Két dobogós helyet szerzett hazai versenyének szombati felvonásán a kétszeres Európa-bajnok – egy nap alatt kétszer dobogóra állni idén először sikerült neki, de egy ellentmondásos ütközésbe is belekeveredett.

részletek
Olvastad már?