Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. július 4. szombat

Nemzetközi hírek

Szabó Krisztián és a skandináv álom

Az előttünk álló hétvégén Szabó Krisztián újabb terepen támad, ezúttal Skandináviát igyekszik bevenni a 2015-ös FIA Ralikrossz Európa-bajnokság negyedik, svédországi fordulójának keretében...

részletek

A MiniDoktor célba krosszozott

A hollandiai Assen TT-ről is elkészült a MiniBikers sorozat sajátos rajzfilmes feldolgozása: a verseny mindenekelőtt Rossi és Marquez parázs csatájáról marad sokáig emlékezetes.

részletek

MiniSenna nem hagyta magát

Nagyon számolgatott BueMini a Formula-E londoni szezonzáróján, de végül egyetlen ponttal lemaradt a bajnoki címről, miután a Minindra Racing autóját nem tudta megelőzni...

részletek

Kiss Norbi ismét a B3 Racing színeiben

A most következő hétvégén a Red Bull Ringen három Cup Racerrel indul a B3 Racing. Bús Edina és Fekete Dominik mellett az Európa-bajnok Kiss Norbi csatlakozik a magyar versenyistállóhoz.

részletek

Hungaroringen a H-Moto Team az IDM-versenyen

A H-MOTO Team legfiatalabb motorversenyzője, a 13 éves Kovács Bálint ezen a hétvégén a német nemzeti bajnokság – az IDM – hungaroringi futamán méretteti meg magát.

részletek

Teljes a Formula-E jövő évi mezőnye

A Formula-E szervezői hivatalosan is kiadták a 2015-2016-os szezonra szóló nevezési listát – az idény a hírek szerint október közepén kezdődik majd Pekingben, s 12 hétvégéből állhat majd.

részletek

Kubica az élmezőnyben, Meeke nagyot bukott

Lengyel Rali: Újra Ogier diktálja a tempót, közvetlenül mögötte hárman is, Andreas Mikkelsen, Robert Kubica és Jari-Matti Latvala tizedre azonos idővel a második helyen.

részletek

A Citroen kiszáll a WTCC-ből vagy WRC-ből

A márka bejelentette, hogy gyártóként csatlakozik az elektromos Formula-E-hez, ez pedig azt jelenti, hogy két legnagyobb projektjük valamelyikét beszüntetik 2016 végén.

részletek

Mexikó nem aprózza el: WTCC és FE is kell

A közép-amerikai ország idén visszatér az F1 vérkeringésébe, de már azon gondolkodik, milyen világsorozatokat látna vendégül a jövőben. A WTCC és Formula-E mellett a WEC és MotoGP is jelölt.

részletek

Lorenzo: Rossi megérdemelte a sikert

A Yamaha világbajnoka, Jorge Lorenzo ma délelőtt Barcelonában mutatta be új ruházati márkáját, a Skull Ridert. Az eseményen természetesen ott volt a motogp.com néhány munkatársa is...

részletek

Norbi: Gyógyír, de nem megoldás

"Ha a francia hétvége előtt valaki elém tolt volna egy papírt, amelyen az szerepel, hogy 26 pontot szerzek egy 6. és egy 2. helyezéssel, gondolkodás nélkül aláírtam volna" - írja Michelisz Norbi.

részletek

Amikor BueMini még reménykedett

Megérkezett a Formula-E londoni szezonzárójának rajzfilmes összefoglalója - pontosabban annak első része, hiszen a kétrészes, elképesztően fordulatos hétvégét a széria is két epizódban dolgozza fel.

részletek
Olvastad már?