Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Nemzetközi hírek

Rajtra készen: íme a BMW Formula-E autója

2018. szeptember 14-én a bajor prémiumgyártó leleplezte Münchenben első tisztán elektromos meghajtású formulaautóját, amely az ABB FIA Formula-E ötödik, 2018/2019-es szezonjában száll versenybe.

részletek

Török Rali: újabb kettős győzelem a Toyotának

Az embert és gépet próbáló Török Rali után, három futammal az idei évad vége előtt a Toyota átvette az első helyet a rali világbajnokság konstruktőri versenyében...

részletek

Nincs izgalmasabb dolog a ralikrossznál!

A ralikrossz sajnos az autósport világának egy kis, eldugott szeglete. Pedig amit Lettországban, a világbajnokság rigai fordulóján láthattam, az alapján a totális őrület a legjobb szó a versenyekre.

részletek

Kiss Norbi: Az idei legrosszabb hétvége

Bár pontszerző helyekkel kezdte a kamion Európa-bajnokság belgiumi hétvégéjét Kiss Norbert, de a Tankpool24 csapat kétszeres Európa-bajnok versenyzője csalódottan értékelt.

részletek

Wickens először üzent a balesete óta

A kanadai Robert Wickens először üzent a világnak azóta, hogy súlyos balesetet szenvedett Poconóban. Nem tudja, mit tartogat számára a jövő, de minél előbb versenyezni szeretne.

részletek

IndyCar: Ötödször is bajnok Scott Dixon

Alexander Rossi korai hibája gyakorlatilag eldöntötte a bajnokság legfontosabb kérdését, Dixonnak a futamot sem kellett megnyernie ahhoz, hogy ötszörös IndyCar-bajnokká váljon.

részletek

Szabó Krisztián a döntőben hibázott

Győzelem a Q3-ban és az elődöntőben: Szabó Krisztián magasabb sebességi fokozatba kapcsolt Rigában vasárnap, a döntőben azonban ő húzta a rövidebbet egy ralikrosszos akció folyamán.

részletek

WRC: Tanak megint nyert és megelőzte Ogier-t

A vasárnapi négy gyorsasági nem hozott jelentős változást, Ott Tanak nem hibázott és sorozatban harmadik futamgyőzelmét is behúzta a brutális pályákon zajló Török Ralin.

részletek

Egyedülálló: Női tesztet rendezett az FIA

Elindította Női Versenyzőfelmérő Programját, azon belül pedig nemrég megtartotta első tesztjét is az FIA. A cél annak ösztönzése, hogy minél több női pilóta találja meg a helyét a férfiak által uralt autósportban.

részletek

Szombaton nem jött ki a lépés Szabó Krisznek

Nem tükrözik tempóját az EKS pilótájának eddigi eredményei Rigában: az Euro RX első kvalifikációján a rajt miatt veszített, a másodikon technikai problémája volt. A köztes eredménylista ötödik helyéről viszont még akármi elérhető.

részletek

Toyota 1-2, bukott esélyesek, elégett Citroen

Ahogy arra lehetett számítani, bőven hoz hatalmas fordulatokat a brutális pályákon zajló Török Rali: a két legnagyobb bajnokesélyes kiesett, egy harmadik nevethet a végén.

részletek

Egy nap után három tized Neuville előnye

Nyolc év szünet után tért vissza Törökországba a rali-vb mezőnye, a brutális pályák azonban nem zavarták meg a két legnagyobb esélyest: Neuville és Ogier között alig három tized a különbség.

részletek
Olvastad már?