2015. március 5. csütörtök

Nemzetközi hírek

Bemutatkozott Rossi 2015-ös csapata

Tegnap este Valentino Rossi szülővárosában, Tavuliában leplezték le az általa is életre hívott Moto3-as csapat, a Sky Racing Team VR46 idei felállását és motorját.

részletek

Tíz másodperccel lassabb a Nissan az Audinál

A WEC új érkezőjének idő előtt kellett befejeznie tesztjét Sebringben, ráadásul a hírek szerint óriási lemaradásban voltak az Audihoz képest. Több versenyzőjük hoppon maradt, nem tudtak autóba ülni.

részletek

Megkezdték a misanói pálya újraaszfaltozását

Számos változtatást eszközölnek a gyorsasági motoros világbajnokság San Marinói Nagydíjának otthont adó Misano World Circuit pályán, amelynek keretében többek között újra is aszfaltozzák.

részletek

A nap, amikor egy Subaru esett az ágyba

Hihetetlen baleset történt 2008-ban a Dán Rali Bajokság harmadik fordulójában Karl Age Jensennel, amikor egy nagy tempójú kanyarban Subarujával egy házba repült bele.

részletek

Michelisz bizakodva várja a szezonnyitót

Idén újból a tengerentúlon veszi kezdetét a FIA Túraautó-világbajnokság. Immár harmadik alkalommal az argentin üdülőváros, Termas De Rió Hondo, látja vendégül a WTCC népes mezőnyét.

részletek

Hétvégén már szurkolhatunk Michelisz Norbinak

Néhány nap múlva végre elrajtol a túraautó-világbajnokság 2015-ös idénye: a szezonnyitó hétvégének ezúttal az argentínai Termas de Río Hondo versenypálya ad otthont.

részletek

Casey Stoner újra versenyezhet

Az olasz médiában sok pletyka kering Casey Stoner esetleges visszatérése körül – írja a motorcyclenews.com. Ezek szerint az ausztrál MotoGP-legenda nem a királykategóriában indulna ismét...

részletek

Miért esett ki Makaó a WTCC-ből?

A kérdést a széria főnöke, Francois Ribeiro válaszolta meg, a magyarázat a korai kelésben és az utcai pályán gyakori balesetekben keresendő. Katar éjszakai futama sokkal ésszerűbb választás.

részletek

Red Bull Air Race: Új állomás a naptárban

Horvátországi állomással bővül a világ leggyorsabb motorsport versenysorozatának (Red Bull Air Race) idei naptára, jelentették be Salzburgban a Red Bull Air Race sajtótájékoztatóján.

részletek

Mit várhatunk az idén Michelisz Norbitól?

Minden új szezon rendkívüli izgalmakat tartogat, ha egy világbajnoki sorozatban egy magyar csapat magyar versenyzőjéért szoríthatunk. Ha pedig Michelisz Norbertről van szó, fennáll a csoda veszélye!

részletek

Tarquini motivációja 53 évesen is töretlen

A WTCC e hétvégén rajtoló szezonjával Gabriele Tarquini már 11. idényére készül a sorozatban, és bár tavaly az eredményei elmaradtak a várttól, az olaszban továbbra is ég a tűz.

részletek

Morbidelli JAS-féle Hondával indul 2015-ben

Nem, nem kapott még egy márkatársat a nyakába Michelisz Norbert a WTCC-ben, a korábban az F1-ben is megfordult Gianni Morbidelli ugyanis idén már a TCR-ben fog versenyezni.

részletek