Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 24. péntek

Nemzetközi hírek

Alonso: Sokkal több gyakorlásra van szükségem

A spanyol F1-es pilóta nemrég gyors egymásutánban LMP1-es és LMP2-es autókat is tesztelhetett, azonban úgy érzi, nagyon sok időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megszokja ezeket a gépeket

részletek

Opel Dakar Team: Teszt a lelke mindennek!

Az Opel Crossland X már úton van a Le Havre-i kikötőbe, ahol behajózik Dél-Amerikába, hogy időben megérkezzen a 40. Dakar Rali januári rajtjára, de téved, aki azt hiszi, hogy „kipróbálatlanul”...

részletek

Szalayék elindultak a Dakarra!

A Hősök terén, ahogy az már lenni szokott pillanatok alatt nagy csődület támadt a csapat körül. Először csak a hatalmas szervizkamion és a tréleren csillogó-villogó, vadonatúj versenyautó...

részletek

Gene: Alonso győzhet Le Mans-ban

Fernando Alonso egyre többet szerepel az F1-en kívül, az Indy 500 mellett egy parányit már a hosszútávú versenyzésbe is belekóstolt. Marc Gene szerint honfitársa Le Mans-ban is sikeres lehet.

részletek

Ezért került ki Lopez a Formula-E-ből

Egy évvel ezelőtt még a legfelkapottabb nem F1-es versenyzőnek számított a háromszoros WTCC-bajnok. Lopez sosem érezte magát jól a Virginnél, úgy véli, a csapat teljesítményétől függetlenül eldöntötte, le fogja cserélni.

részletek

Megdönti-e Marquez Agostini rekordjait?

A 15-szörös világbajnok és 122-szeres futamgyőztes olasz legenda szerint erre készül a repsolos, és szeretne ott lenni, amikor a még mindig csak 24 éves spanyol felülmúlja az eredményeit.

részletek

„Elképesztő élmény vezetni egy ilyen autót”

Nagyon élvezte élete első LMP1-es tesztjét a kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso, akinek vasárnapi munkájáról a spanyolnak lehetőséget adó Toyota technikai igazgatója is elégedetten beszélt.

részletek

Métereken múlt Habsburg makaói győzelme

Habsburg Ferdinánd az elmúlt hétvégén végérvényesen bebetonozta nevét a világ legjobb fiatal formaautós tehetségeinek élvonalába a makaói F3-as futamon nyújtott teljesítményének köszönhetően.

részletek

Alonso 113 kört teljesített a Toyotával

A spanyol versenyző is részt vett a WEC bahreini újonctesztjén, ahol folyamatosan javulni tudott a számára ismeretlen technikával – ám még így sem ő volt a leggyorsabb a most debütálók közül.

részletek

Michelisz nem akart újabb hibát elkövetni

Saját bevallása szerint ez is közrejátszhatott abban, hogy nem a WTCC makaói főfutamán csak egy ideig tudta támadni Rob Huffot. Norbi továbbra sem szeretne a világbajnoki címre gondolni.

részletek

Makaó: Őrült befutó után nyert a botrányhős

Az utolsó kanyarban dőlt el a győzelem sorsa az F3-asok Makaói Nagydíján: az elsőségért harcoló Sergio Sette Camara és Habsburg Ferdinánd egyaránt a falba állt, így Daniel Ticktumé lett a dicsőség.

részletek

Neuville győzelmével zárult a szezon

A Hyundai világbajnoki ezüstérmes belga versenyzője nyerte meg az idényzáró Ausztrál Ralit, míg az őt üldöző Jari-Matti Latvala az utolsó szakaszon dobta el magától a második helyezést.

részletek
Olvastad már?