Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Nemzetközi hírek

Bővül a Laller Racing, cél a 2020-as Dakar

Véget ért a 2018-as Dakar Rali, a legtöbb szereplő csapat életében ilyenkor nyugalmi időszak következik. A Laller Racing Dakar Team-nél azonban már gőzerővel folyik a munka...

részletek

Dovizioso: A tavalyi teljesítményünk nem elég

A 2017-ben vb-ezüstérmet szerző olasz szerint a MotoGP folyamatosan növekvő színvonala miatt idén még Marc Marqueztől is jobb produkció kell, ha meg akarja védeni a címét.

részletek

Sainz jr. vezetni fog a Monte-Carlo Ralin

Hangsúlyozni kell, hogy nem a Dakar-győztes tér vissza a WRC-be: fia, a Renault F1-es pilótája kóstol bele a ralizásba havas felületen, a vb-mezőny előfutójaként.

részletek

Norris aggódik a halo miatt

Lando Norris azon versenyzők közé tartozik, akik még nem próbálták ki az FIA új fejvédő eszközét. A fiatal brit idén lép fel az F2-be, ahol szintén bevezették az általa még ismeretlen halót.

részletek

Rossi lenyűgözte Schumachert F1-tesztjén

A MotoGP legendájának az is megadatott, hogy kipróbálhasson egy Formula-1-es Ferrarit. Az olasz egy ilyen autóban sem érezte kényelmetlenül magát, amire Schumacher egykori mérnöke emlékezett vissza.

részletek

Amit Alonso daytonai hétvégéjéről tudni kell

Míg az F1 többi szereplője jól megérdemelt téli pihenőjét tölti, addig Alonso már a hétvégén versenyezni fog. Mint ismert, a spanyol a daytonai 24 óráson áll rajthoz Lando Norris társaságában.

részletek

WTCC: A Honda kiszállt volna, ha marad a TC1

Kényszerű döntést kellett volna meghoznia a Hondának a tavalyi év végén, ha továbbra is a TC1-es szabályrendszer szerint működött volna a WTCC, a TCR-re váltással azonban elhárult az akadály.

részletek

David Schumacher sikeres F4-es bemutatkozása

A Schumacher család nem tud elszakadni az autóversenyzéstől. A hétszeres világbajnok unokaöccse, azaz Ralf Schumacher fia sikerrel vette az első akadályt a Formula-4-ben.

részletek

Városi futam rendezését fontolgatja a MotoGP

Carmelo Ezpeleta, a Dorna elnöke egy spanyol lapnak adott nyilatkozatában elárulta: vizsgálják annak lehetőségét, hogy a jövőben egy utcai pálya is bekerüljön a világbajnokság naptárába.

részletek

Opel Dakar Team: A csapat nem adja fel!

14 tervezett szakasz, amelyből az autósoknak 13-at, a motorosoknak 12-t tartottak meg, 9000 kilométernyi össztáv, 4500 kilométernyi szelektív szakasz a 40. Dakar ralin.

részletek

Di Grassi tudja a megoldást a WEC válságára

Az Audi ex LMP1-es versenyzője és a Formula-E 2016-2017-es szezonjának bajnoka úgy véli, a GT-típusú autók lehetnek a megoldás a WEC számára az LMP1-esek válságában.

részletek

Sainz: A fiam most revánsot vett rajtam

Az elmúlt két hétben az F1-ben szereplő ifjú spanyol látta el tanácsokkal immár kétszeres Dakar-győztes édesapját, aki szerint ez volt az elmúlt évtized legnehezebb sivatagi versenye.

részletek
Olvastad már?