Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Nemzetközi hírek

Magyar női indulója is lesz a rali-Eb-nek!

Mozgalmas szezon lesz a 2019-es Vogel Adriennek. A 2017-es Év magyar női autóversenyzője cím birtokosa idén pályaversenyzésben és raliban is bizonyítani szeretne, utóbbiban ráadásul egy R2-essel is.

részletek

Bemutatták az OXXO új versenykamionját

A kétszeres Eb győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team ünnepélyes keretek között, az AMTS-en mutatta be a járművet.

részletek

Lorenzo: Mindig egy lázadó voltam

A Repsol Honda világbajnoka jól tudja, nem egyszerű eset, például az édesapjával nagyon különböző karakterek, és emiatt számtalan vitájuk volt. Ugyanakkor rengeteget köszönhet neki.

részletek

Jean-Eric Vergne nyerte a Sanya ePrix-t

Ebben a szezonban a hatodik versenyen a hatodik csapat hatodik pilótája nyert futamot, most Jean-Eric Vergne győzött a DS Techeetah-val. Sok vizsgálódás, baleset, safety car és piros zászló is volt.

részletek

Máris elhalt a Formula Masters sorozat

Bár nagy reményekkel várták az első évadot, a jelek szerint már a születése előtt eltemetik az új Formula-szériát. A Formula-3-as Európa Kupa utódjának szánt sorozat érdeklődés hiányában elmarad.

részletek

Lotterer elsőre nem akart békülni

Bár a hongkongi ePrix nagy részét André Lotterer vezette, a németnek végül pont nélkül kellett hazakullognia, miután Sam Bird tönkretette a versenyét. Nem is ment egyszerűen a békülés...

részletek

Leleplezte versenyautói idei külsejét a M1RA

A gyártóval kiépített szoros kapcsolatot kifejezve és a Hyundai i30 N szériát erősítve kék alapszínt kaptak a M1RA autói a TCR Európa-kupa 2019-es szezonjára - ezt leplezték le az AMTS-en.

részletek

Danica Patrick: Nem hiányzik a versenyzés

Lassan egy éve már, hogy hátat fordított a versenypályáknak az egyik leismertebb női versenyző, de Fernando Alonsóval ellentétben eszébe sincs visszatérni. Pedig 27 évig ez volt az élete.

részletek

F1-es mérnökök: Szabálytalan a Ducati

Csakhogy nem lehet betiltania addig, amíg nem lehet bizonyítani annak mértékét és azt, hogy valóban az az elsődleges funckiója a hátsó kerék előtt megjelent alkatrésznek.

részletek

Györfi Alen erős eredménye a Daytona 200-on

Hatalmas fába vágta a fejszéjét a Forty Racing korábbi gyorsasági motoros Európa-bajnoka. Györfi Alen ugyanis március 16-án rajthoz állt a világ leghíresebb hosszútávú versenyén, a Daytona 200-on.

részletek

Herczig: Idén már reális cél az Eb-dobogó

A MOL Racing Team óriási reményekkel, feltüzelve várja az ERC-rajtot, Herczig Norbi a tavaly felszedett versenyrutinban bízik az Azori-szigeteki rajt előtt. A dobogóra szeretne odaérni.

részletek

Megnevezte 2019-es pilótapárosát a M1RA

Hivatalossá vált, hogy 2018 után idén is a TCR Európa-kupában indul a M1RA. A magyar csapat továbbra is Hyundai i30 N TCR versenyautókkal áll rajthoz, amelyeket Nagy Dániel és Luca Engstler vezet.

részletek
Olvastad már?