Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 22. szerda

F1 hírek

F1-esek kirándulásai más sorozatokban

Nem egyedi eset, hogy a Formula-1-ben jó ideje szereplő versenyzők kipróbálják az autósport egyéb ágait is, sőt, bizonyos esetekben kifejezetten sikerrel. Hogy csinálta Mansell, Senna, Raikkönen?

részletek

Ekkora veszélyt jelentene az Ferrari távozása

A maranellóiak elnök-vezérigazgatója nemrég újból megpengette a kiszállás húrjait, egy szakértő pedig megvizsgálta, milyen következményei lennének annak, ha ez valóban megtörténne.

részletek

Ezért választhatja Kubicát a Williams

Noha a csapat eddig ködösített, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy Robert Kubica a Williams színeiben tér vissza az F1-es vérkeringésbe a 2018-as szezonban - a sportág egyik szakértője megindokolta, hogy a grove-iaknak miért érné meg a lengyel leigazolása.

részletek

Hamilton újabb Schumacher-rekordra tör

A négyszeres és a hétszeres világbajnok neve több ízben is közös kontextusba került 2017-ben, a Abu Dhabi Nagydíjon pedig Lewis Hamilton a német egy csaknem másfél évtizede álló rekordot állíthatja be.

részletek

A Honda túl sokat akart egyszerre

A japánok főnöke maga vallott színt, miért lett csúfos kudarc a 2017-es F1-es szezonjuk. Yusuke Hasegawa szerint túlvállalták magukat a tervezés során, egyszerűen túl sokat akartak rövid idő alatt.

részletek

Több F1-es pályát is átépíthetnek

Ross Brawn és csapata folyamatosan azon gondolkozik, hogyan tudná fejleszteni a show-t a sportágban, a szakember pedig azt sem zárja ki, hogy ennek érdekében hozzányúlnak a pályákhoz is.

részletek

Sajtó: Abu Dhabiban bejelenthetik Leclerc-t

Egyre nagyobb az esély arra, hogy a Ferrari beprotezsálja egyik ifjú tehetségét a Sauberhez, bár az sem kizárt, hogy mindkét F1-es védence bemutatkozhat majd - akár már Abu Dhabiban érkezhet a bejelentés.

részletek

Magnussen: Vicc, hogy én vagyok a rosszfiú

Bár alig keveredett több incidensbe, mint társai, mégis Kevin Magnussen lett a 2017-es F1-es szezon főgonosza. A dán nem érti, hogy miért alakult ki ilyen negatív visszhang megmozdulásai miatt.

részletek

Massa érzelmes búcsúra készül

Egy évvel azt követően, hogy ideglenesen visszavonult, a 2017-es szezon utolsó F1-es futama bizonyára tényleg Felipe Massa búcsúversenye lesz majd - a brazil remek eredménnyel szeretne elköszönni.

részletek

Alonso: Trükkös hétvégénk lesz!

A spanyol F1-es pilóta utolsó futamára készül a Honda-motoros McLarennel, s bár reméli, hogy a Yas Marinán is remek eredményt érhetnek el, nincsenek illúziói afelől, hogy kemény hétvége vár rájuk.

részletek

Lauda figyelmeztette a Mercedest

A négyszeres világbajnok F1-es istálló hétfőn gyáraiban ünnepelte az idei sikereket, az osztrák azonban felhívta a figyelmét, hogy komoly kihívás előtt áll, ha meg akarja védeni a vb-címeket.

részletek

Kubica-ügy: Megszólalt a Williams

Hétfőn a nemzetközi sajtó egy része tényként közölte, hogy Robert Kubica 2018-tól két éven keresztül a Williamst erősíti majd, az istálló pedig közleményben tisztázta a híreszteléseket.

részletek
Olvastad már?