Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

F1 hírek

Kriptovalutából épül a tunéziai F1-es pálya

A közel öt kilométeres aszfaltcsík építtetői videóban mutatták meg alapos terveiket – a projekthez egyelőre a pénz hiányzik, melyet a lehető legmodernebb módon, virtuálisan akarnak előteremteni.

részletek

Manor: Nem zárjuk ki az F1-es visszatérést

A Liberty Media és az FIA folyamatosan azon dolgozik, hogy csökkentsék a Formula-1 költségeit. Ez pedig régi istállókat is visszacsábíthat a száguldó cirkuszba. Az egyik ilyen csapat a Manor lehet.

részletek

Mennyit keresnek a versenyzők 2018-ban?

A Ferrari osztogatja a legbőkezűbben a fizetést pilótáinak, derül ki egy friss rangsorból. Mivel a felhasznált információk nem hivatalosak, a listát fenntartással érdemes kezelni.

részletek

Tőlük tart a leginkább a Force India

Kétszer egymás után végzett a negyedik pozícióban a rózsaszín gárda, és 2018-ban sem szeretnének alul teljesíteni az utóbbi évekhez képest. Idén ez nehezebb feladat lehet, mint az előző években.

részletek

A Haas korán kezdte az új autó fejlesztését

Talán ezzel is magyarázható, hogy a szezon második fele nem sikerült annyira jól a csapatnak. Idén az összetett nyolcadik helynél többet várnak, mivel korábban átálltak az új modell fejlesztésére.

részletek

Így vonzana több nézőt az F1-be Mika Hakkinen

A Formula-1 új vezetése azon fáradozik, hogy ismét visszacsábítsa a rajongókat a versenypályára és a képernyők elé. Ehhez Mika Hakkinennek is akadna egy-két használható ötlete.

részletek

Lowe a tehetségekre koncentrál

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe beismerte, hogy azok a csapatok, akik újoncokkal vágnak neki egy szezonnak, általában visszaesnek, de idővel cserébe meglesz a jutalmuk.

részletek

Norrist nem érdekli, hogy Hamiltonhoz mérik

Lando Norris a Formula-3-as Eb megnyerése után az F2-ben fogja megmérettetni magát 2018-ban. Tavaly a hungaroringi teszten egy F1-es autót is kipróbálhatott, és ekkor sokakat Hamiltonra emlékeztetett.

részletek

Tost szerint sokra viheti a Toro Rosso párosa

A tavalyi szezon végén különböző okokból kifolyólag nem tudták megmutatni, mire lehetnek képesek az F1-ben, de a „kisbikák” csapatvezetője szerint Pierre Gasly és Brendon Hartley is remek pilóta.

részletek

A Renault a Mercedes és a Ferrari útjára lép

Minden téren folyamatosan fejlődik a Renault gyári istállója, ám más szempontból is a két topcsapat után eredne. A németek és olaszok juniorprogramja kezd beérni, a franciák is így tennének.

részletek

A Red Bull a közönségnek játszana

A Formula-1 új vezetése igyekszik a rajongók számára élvezetesebbé tenni a show-t, az előnyben levő csapatok azonban nem akarnak változást. A bikák azonban a szórakoztatást tennék első helyre.

részletek

Hosszú távra tervez a Williams Szirotkinnal

Bár konkrét számot nem árultak el, kiderült, egy évnél hosszabb időre szerződött Szirotkin a Williamsszel. Egy moszkvai rendezvényen a grove-iak elárulták, hogyan nyűgözte le őket az orosz.

részletek
Olvastad már?