Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

F1 hírek

Akkor egyáltalán nem lesz gumitaktikázás?

Tisztába tett néhány dolgot az idei abroncsokkal kapcsolatban a Pirelli. Mi igaz az egy kiállásból, a zéró kopásból és abból, hogy kevésbé hevülnek fel az üldöző autó gumijai?

részletek

Mivel verheti meg Bottas Hamiltont?

Ez Valtteri Bottas élete esélye, korábban is úgy aposztrofálták a finn tehetséget, mint leendő világbajnokot. De vajon mi szól mellette, amivel háromszoros világbajnok csapattársát megverheti?

részletek

Stroll pénze miatt ment volna Massa?

Felipe Massa tervezett visszavonulása az előző szezon végén mindössze azért következett volna be, mert a Williams csapat anyagilag nem engedhette volna meg magának, hogy ne Strollt indítsa.

részletek

Ricciardo a Verstappen-vonat útjába áll

Mi a teendő, ha az F1 legtöbbre tartott fiatal tehetsége az ember csapattársa? Az egyik lehetőség a megadás, Daniel Ricciardo azonban erről hallani sem akar: őt motiválja, hogy épp Verstappent győzheti le.

részletek

Mercedes: Idén nem lesz gondunk Hamiltonnal

Az év végi ellentétekre fátylat borítottak, emelte ki Wolff, Lewis Hamiltonban pedig változatlanul lobog a tűz – Lauda szerint a brit missziójának érzi, hogy F1-es vb-címek számában utolérje Sebastian Vettelt.

részletek

Újdonság: Rajongói bögre a Formulától

Titeket is elönt a düh, amikor nagydíjnézés közben zavarnak meg? Ez adta az ötletet új termékünkhöz, amely 2990 forintos áron már megrendelhető webshopunkból, és a hétvégi AMTS-en is kapható lesz.

részletek

Honnan szedett indonéz pilótát a Toro Rosso?

Váratlan pilótabejelentést tett a Toro Rosso, mégpedig egy olyat, amely nem kötődik a Red Bull tehetségnevelő programjához. Az indonéz versenyző egy sajátos szerződés értelmében a hungaroringi teszten is vezethet majd.

részletek

Hoz-e Ferrari-Mercedes-RB csatát a nyitány?

Végre a nyakunkon lévő F1-es szezonnyitóról beszélgethettünk heti rádióműsorunkban, de szóba kerültek olyan talán nem is túl távoli dolgok is, mint Hamilton és Alonso távozása jelenlegi csapatuktól.

részletek

A Honda még mindig nem érti az F1-et

Legalábbis a McLaren versenyigazgatója, Eric Boullier szerint, aki korábban több alkalommal is kritikus hangnemet ütött meg a japán gyártó munkamódszereit illetően.

részletek

A Honda mindent feláldoz a siker érdekében

Az előszezoni F1-es tesztek alatt számtalan gonddal szembesülő japán gyártót nem érdekli, hogy mibe kerül a hibák kijavítása, és minden áron szeretnék életképes erőforrásokkal ellátni a McLarent.

részletek

Mi áll a szabályváltozások hátterében?

A Williams istálló korábbi technikai igazgatója, Pat Symonds nem egészen úgy gondolja, hogy az új szabályozás kizárólag azért jött volna létre, hogy az autókat jelentősen felgyorsítsák.

részletek

A Williams új guruja visszatér az „iskolába”

Paddy Lowe nemrég hivatalosan is a grove-i F1-es alakulat technikai igazgatója lett - a szakember 1993-ban hagyta el az istállót a McLaren kedvéért, és már nagyon várja, hogy megkezdje az érdemi munkát régi-új helyén.

részletek
Olvastad már?