Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

F1 hírek

Ricciardo: Inkább csattanok, de megpróbálom

Sok pilóta vallja, hogy inkább a kivárós taktika vezet eredményre és kevésbé kockáztatnak. Daniel Ricciardo nem tartozik közéjük, az ausztrál inkább vállalja az ütközés rizikóját, de előzne.

részletek

Ilyen durván feljött a Honda a Renault-ra?

Régóta beszédtéma, hogy a Red Bull és a francia motorszállító közti szövetségnek az idei év végén vége szakad. Források azt is tudni vélik, jelenleg pontosan mennyi a Honda lemaradása. Nem sok.

részletek

Bottas adott esetben összeveszhet Hamiltonnal

Remek párost alkot a Mercedesnél Valtteri Bottas és Lewis Hamilton. A szakembereken kívül azonban maga a finn is úgy gondolja, ha ő is igazán esélyessé válik, komoly súrlódások történhetnek.

részletek

Hamilton: Lakótelepről lehetetlen bekerülni

Az autósport rendkívüli költségeket kíván a résztvevőktől. Ez azonban nem kizárólag a résztvevő istállókra igaz, hanem a bekerülni kívánó fiatalok is ezzel találkoznak a kisebb kategóriákban.

részletek

Ennyit költenek idén a csapatok az F1-ben

A Formula-1 rettentően drága sportág, különösen az utóbbi évtizedekben. De melyik csapat mennyi pénzzel gazdálkodik idén? A korábbi évtizedekhez képest ez milyen változást jelent?

részletek

Valóban ez lenne Hamilton gyenge pontja?

A 2016-os világbajnok az esélyeket latolgatva arra figyelmeztet, a riválisoknak ki kell tudniuk használni Lewis Hamilton egyetlen gyenge pontját, mert amikor viszont formában van, verhetetlen.

részletek

Ne maradj le semmiről az Ausztrál Nagydíjon!

Magyar idő szerint hajnali futam, új kezdési időpont, vasárnap még egy óraátállítással is fűszerezve - mutatjuk, hogy mikor kell hétvégén bekapcsolni a tv-t, hogy ne maradjunk le semmiről!

részletek

Ígéret a McLarentől: Hibák kijavítva

Igaz, hogy az F1 tavaly téli tesztidőszakához hasonlóan idén is gyakran sújtotta a McLarent műszaki hiba, de a csapatfőnök most ígéretet tett: a szezonnyitó előtt minden technikai zűrt elhárítottak.

részletek

Vandoorne sokat dolgozott, magabiztos

A McLaren belga F1-es pilótája szerint nem tudhatják, hogy pontosan hol állnak az erősorrendben, de pénteken a lehető legtöbb időt kell a pályán tölteniük, aztán a többi majd kiderül.

részletek

Alonso tűkön ülve várja már az első futamot

"Végre versenyezhetünk!" és "Alig várom már!" - ilyen mondatokat fogalmazott meg a McLaren spanyol F1-es klasszisa, szemmel láthatóan tényleg nagyon szeretne már autóba ülni.

részletek

Új rendszerrel jelöli ki a gumikat a Pirelli

Egy új szoftvert használnak, melynek lényege, hogy a lehető legizgalmasabb kombinációt állítsa össze minden F1-es hétvégére annak érdekében, hogy minél több akciót lássunk a pályán.

részletek

McLaren: Alonso más lett 2018-ra

A wokingi F1-es alakulat vezetője úgy véli, szemmle látható jele van annak, hogy spanyol pilótája megváltozott mentalitással vág neki az idei szezon küzdelmeinek.

részletek
Olvastad már?