Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 24. péntek

F1 hírek

Villeneuve: Vettel ragyogni fog idén

Az 1997-es világbajnok szerint Sebastian Vettel nagy éve lehet a 2017-es szezon. A kanadai ex-pilóta szerint az idei autókat egyenesen a német ferraris versenyzőnek tervezték.

részletek

10%-kal nő a padlógázos táv az idei szezonban

A Mercedes csapat technikai igazgatója, Aldo Costa elmondta, hogy a szezonkezdő futamig szinte teljesen megváltozhat a W08 típusjelű autó aerodinamikai kinézete, annak függvényében, hogy mit hoznak az elkövetkező tesztek.

részletek

A Force India lehet az év meglepetése?

Sergio Perez úgy gondolja, hogy csapata idén még előrébb végezhet a konstruktőrök bajnokságában. A mexikói szerint a gyárban végzett hatalmas munka 2017-ben kifizetődhet.

részletek

Bottas: Nem hátrány, hogy későn érkeztem

A Mercedes W08 modell csütörtöki F1-es bemutatójának már a szervezéséből is egyértelműen látszott, hogy nem Valtteri Bottas állt a középpontjában.

részletek

Még uszonnyá válhat a Mercedes T-szárnya

A csütörtöki bejáratás során egy különös szárnyacska jelent meg a Mercedes hátsó légterelője előtt, de Aldo Costa elmondása szerint Barcelonában még rengeteg más megoldást is kipróbálnak, így egyáltalán nem biztos, hogy végül emellett döntenek.

részletek

Hamilton optimistán tekint az új szezonra

Lewis Hamilton elmondása szerint a csütörtökön bemutatott új Mercedes W08 EQ Power+ annyival több tapadással rendelkezik, hogy fejfájást okozott neki, amikor először vezette.

részletek

Wolff: Hamilton adatmegosztós vágya irreális

A Mercedes csapatvezetője nem úszhatta meg, hogy reagálnia kelljen Lewis Hamilton múlt héten elejtett véleményére, aki legszívesebben megtiltaná az adatcserét a csapattársak között.

részletek

Nem beszélnek a vb-címről a Mercedesnél

Habár a csapat uralta az F1 előző három szezonját, a silverstone-i bemutatón nem esett szó újabb világbajnoki győzelemről. Hamilton megfogalmazása szerint jelenleg nincs értelme célokat kitűzni.

részletek

Így vélekednek Bottasék az új Mercedesről

A világbajnok az autó tapadását, az új fiú lenyűgöző részletgazdagságát emelte ki. Ma mindketten vezethették a 2017-es Mercedest, teljes nevén a W08 EQ Power+-t.

részletek

Lewis új W08-asa felkavart némi vizet

Bár a silverstone-i pályára gurult autón nem található cápauszony, ez valószínűleg változik a későbbiekben. Elmaradt Hamilton és Bottas sisakbemutatója is – beszámoló a Mercedes-rendezvényen tartózkodó kollégánktól.

részletek

Megérkezett a Mercedes W08

Silverstone-ban megmutatta magát a háromszoros világbajnok alakulat versenygépe is: Lewis Hamilton rögtön pályára is vitte a Mercedes legújabb F1-es kihívóját.

részletek

Hogyan érinti a Ferrarit a mérnökök hiánya?

Két korábbi maranellói szakember is rivális csapatot erősít idén, a helyükre pedig nem érkezett hasonló kaliberű igazolás. Sergio Marchionne elnök szerint a csapatnak nincs szüksége „szuperhősre”.

részletek
Olvastad már?