Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 27. kedd

F1 hírek

Sajtó: Schumit ilyenért kizárták

A nemzetközi sajtó egyáltalán nincs elragadtatva Sebastian Vettel Bakuban látott manőverétől - volt, aki a hétszeres F1-es bajnok 1997-es, jerezi megmozdulásához hasonlította tettét.

részletek

Most akkor Stroll a legrosszabb újonc?

A Kanadai Nagydíjon megszerzett 9. helye után Jacques Villeneuve a legrosszabb újoncnak nevezte Lance Strollt. Az ifjú kanadai azonban alaposan visszavágott honfitársának Bakuban.

részletek

Wolff: Vettel verzióját is hallani akarom

A Mercedes sportigazgatója nem elégszik meg azzal, ahogyan Lewis Hamilton látja az eseményeket, szerinte Vettel véleményére is szükség van ahhoz, hogy tisztázódjanak előtte a Bakuban történtek.

részletek

Force India: Ez elfogadhatatlan!

Otmar Szafnauer szerint ilyen nem fordulhat elő, ez a lehető legrosszabb, ami történhetett - el fognak beszélgetni Perezzel és Oconnal az ütközésről.

részletek

"Hamilton meg fogja ütni Vettelt"

F1-es pilótáknál rég láttunk tettlegességig fajuló konfliktust, de a háromszoros világbajnok szerint hogy ha a német így folytatja, akkor a Mercedes-pilóta nem fogja következmény nélkül hagyni a történteket.

részletek

Ferrari: Nem minden döntés volt tiszta

Maurizio Arrivabene úgy látja, hogy a csapat megmutatta az erősségeit és hagyta, hogy a tettek beszéljenek a szavak helyett - most, talán épp ezért, még eltökéltebben készülnek, mint valaha.

részletek

Alonso zavaró jeleket küld magáról

A spanyol F1-es pilóta jövője továbbra is a paddock egyik legforróbb témája, amelyre maga az érintett is rájátszik egy-egy megjegyzésével.

részletek

A McLaren „szabadságra küldheti” a Hondát

Hosszú várakozás után a két fél végre megszerezte első F1-es pontjait 2017-ben a bakui futam végén, azonban továbbra is téma a szakítás - ám könnyen lehet, nem minden úgy fog történni, ha egyáltalán megtörténik, ahogyan azt korábban elképzeltük.

részletek

„Vettel elé leszállt a vörös köd Bakuban”

Korábbi csapatfőnöke, Christian Horner jól ismeri a német F1-es pilótát - a Ricciardo révén futamgyőzelmet ünneplő brit nem meszeli el teljesen egykori aranytojást tojó tyúkját.

részletek

Pech, Massa egy biztos győzelmet veszített el

Felipe Massa legszebb napjaira emlékeztetően vezetett Bakuban és a későbbi események ismeretében egy győzelmet vett el tőle a sors. 2008 után először nyerhetett volna futamot a brazil.

részletek

Ricciardo is kritizálja Vettel viselkedését

Az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj győzteséről méltatlanul kevesen beszéltek vasárnap a Hamilton-Vettel ütközet árnyékában - de többek között az ausztrál is kitért egykori csapattársa viselkedésére.

részletek

Hamilton: Nem izgat, mit akar mondani Vettel

Vasárnapi ütközésük után a négyszeres F1-es bajnok úgy vélte, beszélniük kell a történtekről, ám a Mercedes-pilóta úgy véli, nincs mit mondaniuk egymásnak.

részletek
Olvastad már?