Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 16. szombat

F1 hírek

Stroll válaszolt a Williams kijelentésére

Válaszul arra a kijelentése, hogy túl hamar érkezett az F1-be, Lance Stroll néhány ténnyel válaszolt: első nekifutásra 1,4 másodperccel volt gyorsabb a Force Indiával, mint megszokott tavalyi autójával.

részletek

Új szerepben tér vissza Smedley az F1-be

A Williams korábbi teljesítményért felelős igazgatója, Rob Smedley műszaki tanácsadóként vállal új szerepet az F1-ben. Feladata az lesz, hogy közelebb hozza a sport technikai oldalát a szurkolókhoz.

részletek

Rosberg: Vettel nem ismételheti meg 2018-at

A 2016-os világbajnok úgy gondolja, Sebastian Vettel nem engedheti meg magának, hogy még egy, a tavalyihoz hasonló szezont produkáljon, mivel Leclerc könnyedén profitálhat a hibáiból.

részletek

A Ferrari új festése is előnyt jelenthet

Teljesen megújult a Scuderia idei versenyautója a tavalyihoz képest. Szembetűnő az eddigi fényes festéshez képest az idei matt, aminek az oka egyáltalán nem esztétikai. Ennyit számít pár gramm?

részletek

Ezért beszélnek a Ferrari első szárnyáról

A technikai szakemberek szerint az SF90 legérdekesebb pontja az első szárny: talán nem nyilvánvaló első pillantásra, miért, ezért elmagyarázzuk. A mezőny másik radikális kialakítása épp a testvércsapat Alfáé.

részletek

A Renault nem is igazán a Red Bullra figyel

A francia gyártó tanácsadója úgy gondolja, nem fog nekik hiányozni egy ütős B-csapat, bíznak saját elképzelésükben. 2019-ben jóval komolyabb a céljuk, minthogy a Red Bullhoz mérjék magukat.

részletek

A Red Bull már most rajtbüntetésekre készül

A bikák főtanácsadója nem titkoltan fontosabbnak tartja idén a sebességet, mint a megbízhatóságot, ennek megfelelően a Honda eleve nem is évi három erőforrással számol, hanem jóval többel.

részletek

A Ferrari kezdetben Vettelt segíti majd

Sokan kíváncsiak, hogyan fog alakulni Sebastian Vettel és Charles Leclerc viszonya a Ferrarinál. Lehetséges, hogy a fiatal pilótának első szezonjában a német világbajnokot kell segítenie.

részletek

Ez már tényleg a 2019-es Williams

Bár a Williams az elsők között tartotta csapatbemutatóját, azon egy tavalyi modellre került fel az idei festés. A csapat pénteken adta ki az FW42 renderelt képeit.

részletek

„A gond az, hogy Rosberg kell Hamilton ellen”

A 2016-os F1-es világbajnok Nico Rosberg beszélt korábbi csapattársáról és riválisáról, Lewis Hamiltonról, illetve arról, hogy hogyan is lehet megállítani a brit klasszist.

részletek

Leclerc: Vettel nem nyomás, hanem lehetőség

A Ferrari-pilóták az új autó bemutatóján beszéltek a 2019-es szezonról: Vettel izgatottan várja, hogy vezethesse az SF90-et, Leclerc pedig főként tanulni szeretne világbajnok csapattársától.

részletek

A szélsőségekre törekedtek az új Ferrarival

A Ferrari 2019-es versenygépe nem egy forradalmi újítás, hanem a tavalyi autó továbbfejlesztett változata, ami számos extrém megoldást rejt magában, mondta Mattia Binotto, az olaszok új csapatfőnöke.

részletek
Olvastad már?