Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 20. hétfő

Élő cikkek

Így zajlott a Magyar Nagydíj időmérője

Nagyon közel áll egymáshoz a három élcsapat, nézzük, hogy mire mennek egymással azon a magyar pályán, ahol rengeteget számít a rajtpozíció - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott a Magyar GP utolsó edzése

A pénteki tréningek a Ferrarik és a Red Bullok harcát hozták, miközben a Mercedesek kisebb lemaradásban voltak – de vajon mit hoz a kvalifikációt megelőző utolsó gyakorlás a Hungaroringen?

részletek

A második magyar edzés

A Magyar Nagydíj első szabadedzésén Daniel Ricciardo bizonyult a leggyorsabbnak, de előnye minimális volt a csapattárs Max Verstappenhez, valamint Sebastian Vettelhez képest. Jöhetett a 2. gyakorlás.

részletek

Ez történt az első magyar edzésen

Kezdődik a szezon egyik legjobban várt versenyhétvégéje. Aki nem a helyszínen, a Hungaroringen figyeli az eseményeket, kövesse szöveges-képes közvetítésünk!

részletek

Így zajlott a drámai és esős Német GP

A szabadedzések és az időmérő után következik a 2018-as Formula-1-es szezon tizenegyedik versenye Hockenheimben – tartsatok élő szöveges tudósításunkkal, ha nem akartok semmiről lemaradni!

részletek

Ennyi minden történt a kvalifikáción

Zuhogó esőt és egy csonka szabadedzést láthattunk néhány órával az időmérő előtt, amelyen még az esőtől függetlenül is óriási meglepetésre a két Sauber volt a leggyorsabb. Jöhetett az időmérő.

részletek

Így zajlott az eső által uralt FP3

Pénteken mindkét gyakorláson a Red Bull volt a leggyorsabb, vajon az időmérő előtt is megőrzik amúgy nem túl jelentős előnyüket a bikák? Tartsatok velünk a harmadik hockenheimi tréning során!

részletek

Ez történt a Német Nagydíj második edzésén

Az első gyakorláson Daniel Ricciardo bizonyult a leggyorsabbnak, kíváncsian várjuk, hogy délután is a Red Bull marad-e az élen - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Ez történt Német Nagydíj első edzésén

A nyári szünetet megelőző utolsó előtti versenyhétvége helyszíne az egy év szünet után megint visszatérő Hockenheim. A hétvége menetét frissülő, szöveges közvetítésünk követi.

részletek

Brit Nagydíj: Így zajlott a futam

Hetven évvel az első silverstone-i Brit Nagydíj után Lewis Hamilton kezdi meg a pole-pozícióból hazai versenyét, melyen rekordot dönthet. Kövessétek élő közvetítésünkben az eseményeket!

részletek

Ez történt a Brit Nagydíj időmérőjén!

A szabadedzések alapján szoros küzdelemre volt kilátás a brit időmérőn a Mercedes és a Ferrari között. Az elsőt a Mercedes vitte, a 2. során a Ferrari volt a leggyorsabb, a 3.-on alig volt különbség.

részletek

Így zajlott a Brit GP harmadik edzése

Eddig egy-egy edzéselsőség a Mercedes és a Ferrari oldalán a silverstone-i F1-es hétvégén - vajon ki lesz a legjobb az időmérő előtti utolsó gyakorláson? Kövesd velünk az eseményeket!

részletek
Olvastad már?