Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

Élő cikkek

Így zajlott: Japán Nagydíj, időmérő

A szabadedzések mindegyikén Lewis Hamilton diktálta a tempót Suzukában, a Mercedes arra gyanakszik, van még tartalék a Ferrariban. Frissülő közvetítésben követjük a Japán Nagydíj kvalifikációját.

részletek

Így zajlott a második japán edzés

Az első gyakorláson óriási fölényben volt a Mercedes és különösen Lewis Hamilton, meglátjuk, hogy marad-e a világbajnok dominanciája a második edzésen is - kövessétek velünk az eseményeket!

részletek

Így zajlott az Orosz Nagydíj

Kövesd velünk élőben a szezon tizenhatodik futamának minden pillanatát, percről percre - velünk nem maradsz semmiről!

részletek

Így zajlott az Orosz GP időmérő edzése

A szabadedzéseken a Mercedes fölénye rajzolódott ki Szocsiban, de vajon a kvalifikáción is könnyedén lenyomják-e a Ferrarikat? Tartsatok velünk az idei tizenhatodik versenyhétvége időmérője során!

részletek

A 3. orosz edzés összefoglalója

Bár az első gyakorlást minimális különbséggel még a Ferrari nyerte, a másodikon a Mercedes nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt. A harmadikon mutatni kellett valamit a Ferrarinak.

részletek

Így zajlott a második edzés Szocsiban

Az első gyakorláson a Ferrari és a Red Bull volt a leggyorsabb, de komoly tartalék látszott a Mercedesnél - kövesd velünk a második szabadedzés eseményeit élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Ez történt az első edzésen Szocsiban

Az időeltolódás miatt nem a megszokott időpontokban zajlik az Orosz Nagydíj programja. Kövessétek frissülő szöveges közvetítésünkben, mi történik péntek reggel Szocsiban!

részletek

Így zajlott az F1-es Szingapúri Nagydíj

Az edzések még Ferrari-fölényt hoztak, az időmérőn mégis Hamilton szerezte meg a pole-t, szóval újabb izgalmas versenyre van kilátás – tartsatok velünk, hogy ne maradjatok le semmiről!

részletek

A szingapúri időmérő edzés pillanatai

A szabadedzéseken a Ferrari diktálta a tempót, így Vettel és Raikkönen a pole-pozíció favoritjai. Frissülő szöveges-képes közvetítésünkben számolunk be a kvalifikáció eseményeiről.

részletek

A harmadik szingapúri edzés történései

Utoljára hajt ki az F1-es mezőny a pályára idén Szingapúrban úgy, hogy nem számít, hányadik helyen zárnak az eredménylistán. Kövessétek velük a záró felkészülés pillanatait.

részletek

ÉLŐ: A Szingapúri Nagydíj második edzése

Az első gyakorláson a két Red Bull végzett az élen, de a másodikat már "éles" körülmények között, sötétben rendezik, ami hozhat változást - kövessétek velünk az eseményeket.

részletek

Az F1 idei első tapogatózása Szingapúrban

Elhagyta az F1 Európát, a Szingapúri Nagydíjjal megkezdődik a szezonvégi ázsiai körút. Kövessétek velünk az első szabadedzés történéseit élő szöveges közvetítésünkben.

részletek
Olvastad már?