Live cikkek - Formula.hu
Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

Élő cikkek

Pörgesd vissza az év első időmérőjét!

Elérkeztünk az F1-es szezon első tétre menő eseményéhez, a melbourne-i idénynyitó kvalifikációjához. Elkaphatja a Ferrari vagy valaki más a Mercedest? Élő szöveges közvetítésünkből kiderül!

részletek

A harmadik szabadedzés percről perce

A mezőnynek ez az utolsó lehetősége arra, hogy megfelelően felkészüljön a melbourne-i F1-es időmérő edzésre, ahol már valóban a legjobb körökön lesz a hangsúly

részletek

A második edzés eseményei percről percre

Megkezdődött a szezonnyitó második másfél órás gyakorlása, amelynek egyetlen fontos pillanatáról sem maradtok le élő szöveges közvetítésünk követésével.

részletek

A szezon első szabadedzésének történései

Vége a várakozásnak, a szokásos hajnali keléssel elstartolt az Ausztrál Nagydíj első szabadedzése. Élő szöveges közvetítésünkkel a pályán történő minden fontos mozdulatról beszámolunk.

részletek

Pályán a WTCC mezőnye Monzában

Hivatalos teszttel hangol a szezonra a WTCC mezőnye, kövesd velünk az eseményeket!

részletek

Ez történt az utolsó tesztnapon

Ennyire gyorsan el tud szaladni nyolc nap. Ma már az utolsó felkészülési napnak veselkedik neki az F1-es mezőny tíz csapata, így aki még ki akar próbálni valamit a pályán az évadnyitó előtt, már csak most teheti meg. Kövessétek élő szöveges közvetítésünket!

részletek

7. nap: Vettel tesztcsúcsának története

Utolsó előtti napjához érkezett a kollektív gyakorlás, s vannak, akik számára ez lesz az utolsó fellépés az Ausztrál Nagydíj előtt, így például a négyszeres bajnok Vettelnek is. Élő közvetítés 9 és 18 óra között!

részletek

A 2. tesztnap krónikája Raikkönen balesetével

Célegyenesébe fordul a tesztszezon, a csapatoknak már csak három napjuk maradt felkészülni a vészesen közelgő szezonnyitóra: ismét visszatér az autóba az eddig mindkét napján a leggyorsabbnak bizonyuló Kimi Raikkönen.

részletek

A második teszthét első napjának eseményei

Barcelonában folytatódik a világbajnokság felkészülése, kedden kezdetét vette a második „téli” teszt. Többek között Hamilton, Vettel, Ricciardo és a visszatérő Wehrlein a pályán.

részletek

Vizes pályán teszteltek az F1-esek

Mivel az első három napon elkerülte az eső a barcelonai pályát, a negyedikre mesterséges vizes körülményekkel készültek, hogy az F1-es csapatok kipróbálhassák a Pirelli esőgumijait. ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 9 ÉS 18 ÓRA KÖZÖTT!

részletek

Így zajlott a barcelonai teszt harmadik napja

Tovább folyik a spanyolországi körözés, melynek első napjai a Mercedesről és Ferrariról szóltak. Szerdán több csapat követi a címvédő istállót, és mindkét pilótáját pályára küldi.

részletek

Így alakult a teszt második napja

Itt a második a csapatok rendelkezésére álló mindössze kétszer négy nap közül arra, hogy felkészüljenek az előttünk álló F1-es szezonra. Először ül autóba Kimi Raikkönen, Max Verstappen és a két újonc.

részletek
Olvastad már?