Live cikkek - Formula.hu
Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 19. szombat

Élő cikkek

ÉLŐ: A Ringen tesztel az F1-es mezőny

Két napon keresztül a Hungaroringen tesztelnek az F1-es csapatok, kezdődik a program - kövesse nálunk az eseményeket élő, szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Így nyerte meg a Ferrari a Magyar GP-t

Ferrari vagy Mercedes? Vettel, Raikkönen, Bottas, vagy Hamilton? Élő közvetítésünkkel semmiről sem maradtok le a hetven körös verseny alatt!

részletek

Így lett a Ferrarié a magyar pole

A péntek még a Red Bullé volt, ma délelőtt a Ferrari futott óriás pályacsúcsot, a Mercedes azonban gyanúsan szürke. Nehéz megjósolni, mi történik az időmérőn, melyet percről percre követ a Formula.hu.

részletek

Percről percre az utolsó edzés

Még egy óra gyakorlás áll rendelkezésére a mezőnynek a Hungaroringen, aztán minden tétre megy. Frissülő, szöveges-képes közvetítés a harmadik szabadedzésről.

részletek

Így telt a 2. szabadedzés a Hungaroringen

További gyorsulás várható a mezőnytől a Magyar Nagydíj péntek délutáni tréningjén. Első születésnapját ünneplő szöveges közvetítésünk beszámol az edzés fontos eseményeiről.

részletek

Így zajlott a Magyar Nagydíj első edzése

Pályán a csapatok, az idő jó, kövesd velünk a Magyar Nagydíj első gyakorlását szöveges közvetítésünkben - kezdődik az F1-es hétvége a Hungaroringen!

részletek

Ez történt a silverstone-i Brit Nagydíjon

Ötödször indul pole-pozícióból, és ötödik győzelmére tör Lewis Hamilton hazai pályán. A Mercedes uralta eddig Silverstone-t, a brit mögül induló két Ferrari azonban a versenytempóban bízik.

részletek

Így szerezte meg a pole-t Hamilton

Mercedes vagy Ferrari? Lewis Hamilton vagy Sebastian Vettel? Esetleg valaki más? Ha velünk maradtok, nem maradtok le az F1-es kvalifikáció egyetlen fontos pillanatáról sem!

részletek

Így jött meg az eső a harmadik edzésre

Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a silverstone-i történéseket, hogy ne maradjatok le egyetlen fontos pillanatról sem.

részletek

A Brit Nagydíj második edzésének történései

Aki követte velünk a Brit Nagydíj második szabadedzésének 90 percét, szöveges közvetítésünkből egyetlen fontos pillanatról sem maradt le.

részletek

Ez történt a Brit Nagydíj első edzésén

A Brit Nagydíj első gyakorlásán Sebastian Vettel Ferrariján bemutatkozott a legújabb fejvédelmi megoldás, a pajzs is. Nézzétek vissza a történéseket percről percre.

részletek

Így nyerte meg Bottas az Osztrák GP-t

Nagyon izgalmas csatának nézünk elébe a Red Bull Ringen - kövesd velünk élőben az idei szezon kilencedik futamát a Formula-hu-n!

részletek
Olvastad már?