Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 26. hétfő

Élő cikkek

Így zajlott az időmérő percről percre

Az Azerbajdzsáni Nagydíj hétvégéjének első tétre menő eseményéről, az időmérő edzésről készült élő szöveges közvetítésünknek visszaolvasásával minden lényeges történéssel képbe kerülhettek.

részletek

Így zajlott a harmadik bakui edzés

Megmarad a Red Bull jó formája? Hogyan alkalmazkodnak a pilóták a megváltozott nyolcas kanyarhoz? Kövessék velünk a gyakorlás eseményeit!

részletek

Így zajlott a 2. azeri edzés

Kitart a Red Bull jó teljesítménye a péntek délutáni tréningen is, és mennyi tartalék van a Mercedesben? Kövessétek nálunk a bakui hétvége második felvonását!

részletek

Az első edzés krónikája Bakuból

Második alkalommal látogatott a Formula-1 mezőnye Azerbajdzsán fővárosába, hogy most még szélesebb autóval küzdjenek meg a szűk kanyarokkal. Élő szöveges közvetítésünkben megörökítettük az első edzés történéseit.

részletek

Ez történt a Le Mans-i 24 óráson

A Formula.hu idén is 24 órás élő közvetítéssel követte végig a világ legnagyobb autóversenyét, a Le Mans-i 24 órás száguldást. Aki velünk tartott egészen vasárnap délutánig, az nem maradt le semmiről!

részletek

Így nyert Hamilton Kanadában

Hamilton és Vettel idén negyedszer sorakozik fel egymás mellett a rajtrács első sorában: melyikük fog nevetni a végén? Szöveges közvetítésünk a montreali futamról.

részletek

Így zajlott a Kanadai Nagydíj időmérő edzése

Így szerezte meg Lewis Hamilton nagy csatában az első rajtkockát Sebastian Vettel előtt.

részletek

Így zajlott a harmadik edzés Kanadában

Már csak egy gyakorlás áll az F1-es mezőny rendelkezésére ahhoz, hogy felkészüljön a montreali időmérő edzésre - kövesd velünk percről percre az eseményeket!

részletek

Így állt élre Raikkönen

Az első vér a Mercedesé volt, de Monacóban is így kezdődtek a dolgok... Kövesd velünk percről percre élőben a Kanadai Nagydíj második szabadedzését!

részletek

Az első szabadedzés történései Kanadában

Így zajlott az első szabadedzés Montrealban. Ahogy várható volt, a Mercedes és a Ferrari izgalmas párharcát hozta az első másfél óra. Egyelőre Hamilton lépéselőnyben.

részletek

Így zajlott a 101. Indy 500

Bár Fernando Alonso idő előtt feladta a küzdelmet, így is lett F1-es vonatkozása a versenynek, a kétszáz körös száguldás végén ugyanis Takuma Sato diadalmaskodott.

részletek

Így zajlott a 2017-es Monacói Nagydíj

A 2017-es F1-es idény hatodik versenyének a Ferrarik vághatnak neki az első sorból, de közel az egyik Mercedes és a Red Bullok is – kövessétek az eseményeket élő szöveges tudósításunk segítségével!

részletek
Olvastad már?