Live cikkek - Formula.hu
Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Élő cikkek

Ez történt a Japán Nagydíj időmérő edzésén

A pénteki és a szombat délelőtti gyakorlások egyaránt kurtára sikerültek különböző okok miatt, így az erőviszonyok pontos ismerete nélkül következik a kvalifikáció Suzukában – tartsatok velünk!

részletek

Így zajlott a Japán GP utolsó szabadedzése

A pénteki csonka napot követően itt az utolsó egy óra, amikor a csapatok még tét nélkül próbálgathatják a beállításokat Suzukában – tartsatok velünk, hogy semmiről se maradjatok le!

részletek

ÉLŐ: A Japán Nagydíj második szabadedzése

Komoly esőben kezdődik meg a második szabadedzés Japánban, kövesse velünk az eseményeket élőben - az első gyakorláson Sebastian Vettel volt a leggyorsabb, de hogyan alakul az erősorrend most?

részletek

A Malajziai Nagydíj percről percre

Kövessétek velünk élő szöveges közvetítésünkben a Formula-1 sepangi versenyének eseményeit, amely egy időre biztosan az utolsó lesz az országban. Hamilton, Raikkönen, Verstappen vagy valaki más lesz a befutó?

részletek

Így zajlott a Malajziai Nagydíj időmérője

A Ferrari rohamtempóban igyekezett motort cserélni Sebastian Vettel autójában a kezdés előtt, de mire lesz ez elég? Kövessétek velünk az eseményeket a kvalifikáció élő szöveges közvetítésében.

részletek

Így zajlott a Malajziai GP utolsó edzése

Kövesd velünk élőben a sepangi F1-es időmérő előtti utolsó gyakorlás minden pillanatát, szöveges-képes-videós tudósításunkban! Velünk semmiről sem maradsz le!

részletek

Ezzel telt a malajziai második edzés

Marad-e az első gyakorlást megbolygató változékony időjárás Sepang felett? Kövessétek a második edzés történéseit élő szöveges közvetítésünkben, hogy semmiről ne maradjatok le.

részletek

Eső és káosz a Szingapúri Nagydíjon

Eddig a Ferrariról és Red Bullról szólt a szezon 14. fordulója: a két csapatból kerül ki a győztes, vagy villant a Mercedes az éjszakában? A Formula.hu folyamatosan frissülő közvetítéssel követi az eseményeket.

részletek

Így zajlott a Szingapúri Nagydíj időmérője

A kvalifikációról készülő élő szöveges közvetítésünkkel egyetlen fontos történésről sem maradhattatok le: így csapott össze a Ferrari és a Red Bull és így okozott meglepetést a McLaren.

részletek

Így zajlott az utolsó szingapúri szabadedzés

A pénteki kétszer másfél óra után itt az utolsó lehetőség, hogy a csapatok finomítgassanak a beállításokon az időmérőre és a futamra – tartsatok folyamatosan frissülő, szöveges-képes tudósításunkkal!

részletek

Így telt az éjszakai szingapúri szabadedzés

A három tréning közül csak egyet tartanak villanyfényben a Szingapúri Nagydíjon, ezért is kritikus péntek délután. Szöveges, frissülő közvetítés a szabadedzésről.

részletek

ÉLŐ: Az első edzés Szingapúrból

Az első gyakorlással megkezdődött a 10. F1-es Szingapúri Nagydíj hétvégéje. Kövessétek élő szöveges közvetítésünket, hogy ne maradjatok le a 90 perces edzés egyetlen fontos pillanatáról sem.

részletek
Olvastad már?