Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 27. péntek

Élő cikkek

Így dőlt el a rajtelsőség sorsa Kínában

Pénteken Lewis Hamilton, szombat délelőtt azonban már Sebastian Vettel volt a leggyorsabb – de vajon ki szerzi meg a pole-t az F1-es szezon harmadik futamára? Hamarosan kiderül, tartsatok velünk!

részletek

Így zajlott az utolsó szabadedzés Kínában

Pénteken mindkét gyakorlás Lewis Hamilton elsőségével végződött, de nagyon kicsi volt a különbség a Mercedesek és a Ferrarik között – lássuk, hogyan alakulnak az erőviszonyok az időmérő előtt!

részletek

Így telt a Kínai Nagydíj második edzése

Vettel a Mercedest, Hamilton a Ferrarit tartja esélyesnek Kínában: mit hoz a szezon harmadik versenye? A második szabadedzésen talán okosabbak leszünk – folyamatosan frissülő közvetítés.

részletek

Így zajlott a Bahreini Nagydíj

Kövessétek élőben az idei F1-es szezon második versenye, a Bahreini Nagydíj eseményeit percről percre, élőben a Formula.hu közvetítésével!

részletek

Ez történt a Bahreini Nagydíj időmérőjén

A szabadedzéseken a Ferrarinak állt a zászló Bahreinben, ráadásul Hamilton rajtbüntetést kap. Szöveges, folyamatosan frissülő közvetítéssel követjük nyomon az eseményeket 17 órától.

részletek

Az utolsó bahreini edzés percről percre

Az utolsó erőfelmérő, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok a Bahreini Nagydíj hétvégéjén. Kövessétek a történéseket élő szöveges közvetítésünkben, s figyeljük együtt, hogyan alakulnak az erőviszonyok.

részletek

Hogy mi történt a második edzésen? Ez, ni!

Sötétségbe borult a Közel-Kelet, de nem a bahreini versenypályán, ahol mesterséges megvilágítás mellett zavartalanul folytatódik az F1-es hétvége. Kövessétek velünk!

részletek

Így indult a bahreini versenyhétvége

Két héttel az ausztrál szezonnyitó után Bahreinben folytatódik a Formula-1 – a program ezúttal délutáni időpontokban zajlik. Minden felvonásról élő közvetítésünk számol be, kezdésként az első szabadedzéssel.

részletek

Így zajlott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj

Az edzések és az időmérő még Hamilton és a Mercedes fölényét hozták, a futamon azonban történt egy váratlan fordulat – így zajlott percről percre az F1-es évadnyitó futam.

részletek

A szezon első időmérője percről percre

Elérkezett az idő, az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésével kialakul az F1-es idény első versenyének rajtsorrendje. Az idő egyelőre száraz, a történésekért kövessétek élő szöveges közvetítésünket.

részletek

A nedves harmadik edzés történései

Csapadékosan kezdődik a szombat a 2018-as F1-es szezonnyitón: kövessétek velünk a harmadik edzés történéseit élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így zajlott az Ausztrál GP második edzése

Lewis Hamilton és a Mercedes elsőségével indult a 2018-as F1-es szezon, de vajon a második gyakorlást is a címvédő fogja uralni? Tartsatok folyamatosan frissülő szöveges-képes tudósításunkkal!

részletek
Olvastad már?