Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 29. szombat

Élő cikkek

Így zajlott az Orosz Nagydíj első edzése

Szocsiban rendezik a pálya, valamint az idei F1-es szezon negyedik nagydíját, az egykori olimpiai parkban pedig péntek délelőtt meg is kezdődtek az események. Élő szöveges közvetítésünkben visszanézhetitek az első gyakorlás történéseit.

részletek

Így zajlott a mozgalmas Bahreini Nagydíj

Következik az idei harmadik F1-es verseny: vajon Bottas megszerzi első sikerét vagy ismét Hamilton és Vettel küzd majd az elsőségért, esetleg meglepetés születik? Kövesd velünk a futam történéseit!

részletek

Így zajlott a Bahreini GP időmérője

A szabadedzések alapján a Ferrari és a Mercedes, sőt még a Red Bull is esélyes lehet a rajtelsőségre a sivatagban – kövesd velünk élőben az idei F1-es szezon harmadik kvalifikációját!

részletek

Ez történt az időmérő előtt Bahreinben

Már csak ez az egy gyakorlás áll az F1-es csapatok rendelkezésére ahhoz, hogy megfelelően felkészüljenek az időmérőre - kövessétek velünk a harmadik bahreini edzés eseményeit, élőben!

részletek

A villanyfényes második edzés Bahreinből

Szöveges közvetítésünkben percről percre visszakereshetők a bahreini történések - a második szabadedzés már megvilágított pályán zajlott, a Ferrarinál pedig sikerült időben megjavítani Kimi Raikkönen autóját.

részletek

Ilyen volt a Bahreini GP első edzése

Néhány nappal Sanghajt követően ismét felbőgnek az F1-es motorok, ezúttal a sivatag közepén, a bahreini Szahírban - élő közvetítésünkben percről percre követhetitek figyelemmel az első gyakorlás eseményeit.

részletek

Pörögtek az események Kínában

Pénteken még arról beszéltünk, milyen veszély fenyegeti az F1-es futam megrendezését, vasárnap azonban ennek már nyoma sincs. Frissülő, szöveges közvetítés a nedves pályán induló sanghaji versenyről.

részletek

Így zajlott a Kínai GP időmérője

A pálya és az ég tiszta, tehát minden adott ahhoz, hogy izgalmas csatát lássunk a pole-pozícióért az idei F1-es szezon második kvalifikációján.

részletek

Az első érdemi sanghaji edzés története

A köd által tönkretett pénteki edzésnap után szombat reggel már tiszta idő köszöntötte az F1-es mezőnyt a Kínai Nagydíj helyszínén. Szöveges közvetítésünkben végigkövethetitek, hogyan próbálta a mezőny behozni az elveszített időt.

részletek

Így nem történt semmi a 2. gyakorláson

A Kínai Nagydíj második gyakorlását még az elsőnél is jobban ellehetetlenítette a köd. Szöveges közvetítésünkből viszont azt visszagörgethetitek, milyen színes tevékenységekkel töltötték a mezőny tagjai a másfél órás semmittevést.

részletek

Az év első F1-es versenye Ausztráliából

Erre vártak a rajongók már hónapok óta: az Ausztrál Nagydíjjal kezdetét veszi a szezon. Élő, folyamatosan frissülő szöveges közvetítésben számolunk be a Mercedes és Ferrari első összecsapásáról.

részletek

Pörgesd vissza az év első időmérőjét!

Elérkeztünk az F1-es szezon első tétre menő eseményéhez, a melbourne-i idénynyitó kvalifikációjához. Elkaphatja a Ferrari vagy valaki más a Mercedest? Élő szöveges közvetítésünkből kiderül!

részletek
Olvastad már?