Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Élő cikkek

A szezonzáró futam percről percre

Kövessétek velünk a 2018-as Formula-1-es szezon utolsó, 21. futamának történéseit élő szöveges közvetítésünk segítségével. Melyik pilóta zárja győzelemmel az évet?

részletek

Így zajlott az időmérő a Yas Marinán

Jövő márciusig nem lesz több F1-es kvalifikáció, szóval egy jó darabig ez az utolsó lehetőség, hogy együtt kövessük a történéseket élő szöveges közvetítésünkben. Kié lesz az utolsó pole?

részletek

Így zajlott a harmadik edzés Abu Dhabiban

Pénteken Mercedes-Red Bull csatát láthattunk Abu Dhabiban, de a Ferrari sem volt messze – tartsatok velünk a szombati egyórás tréning során, amelyen kiderül, ki hangol a legjobban az időmérőre!

részletek

Ez történt a második edzésen Abu Dhabiban

Következik a hétvége legfontosabb szabadedzése, melyen az elsőnél valósabb képet kaphatunk az erőviszonyokról. Kövessétek szöveges közvetítésünk!

részletek

A feltört kerékvető volt az 1. edzés sztárja

Nem lesz többet Formula-1-es első szabadedzés 2018 során, szóval itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy együtt kövessétek velünk a történéseket élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

A Brazil Nagydíj zűrzavara percről percre

Kövessétek velünk a 2018-as F1-es szezon utolsó előtti futamának alakulását élő szöveges közvetítésünk segítségével.

részletek

Az interlagosi időmérő percről percre

Kövessétek élő szöveges közvetítésünket, hogy kiderüljön, három szoros szabadedzés után melyik csapat melyik pilótája szerzi meg a pole-pozíciót Interlagosban.

részletek

A harmadik interlagosi edzés története

A pénteki két gyakorlás szorosan alakult, most az a kérdés, hogy ki hangol legjobban az időmérőre - kövessétek a harmadik szabadedzést élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

A Brazil Nagydíj második edzése

Mindössze két nagydíj maradt a 2018-as F1-es szezonból. Kövessétek velünk a legendás interlagosi pályán zajló második szabadedzést – élő közvetítésünk folyamatosan frissül.

részletek

ÉLŐ: A Brazil Nagydíj első edzése

Az egyéni világbajnoki cím már eldőlt, de ezen a legendás pályán mindig történik valami - kövessétek velünk a Brazil Nagydíj első gyakorlását élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez történt a Mexikói Nagydíjon

Érdekesnek ígérkezik a szezon 19. versenye: két Red Bull indul az első sorból, míg Lewis Hamilton ötödik világbajnoki címét szerezheti meg. Az eseményeket szokott módon követjük közvetítésünkben.

részletek

A mexikói időmérő és Ricciardo pole-ja

A Red Bull az időmérőt megelőzően, a harmadik szabadedzésen sem talált legyőzőre, de mögötte már kezdett helyreállni a papírforma a Mercedes és a Ferrari feltűnésével. Jöhetett az időmérő.

részletek
Olvastad már?