Live cikkek - Formula.hu
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Élő cikkek

Így zajlott percről percre a Kanadai GP

A három élcsapat egy-egy versenyzője indul az első három helyről az idei hetedik F1-es futamon, akár hatan is esélyesek lehetnek a montreali győzelemre – tartsatok élő szöveges tudósításunkkal!

részletek

Így zajlott a Kanadai GP időmérő edzése

Max Verstappen hibátlan mérleggel érkezik a montreali F1-es kvalifikációra, de vajon a pole-t is behúzza vagy elhappolja előle valamelyik Ferrari vagy Mercedes? Tartsatok szöveges tudósításunkkal!

részletek

Ez a sok minden történt a harmadik edzésen

Az időmérő előtti utolsó erőfelmérő kezdődik a Kanadai Nagydíj hétvégéjén - kövessétek velünk a történéseket élő szöveges közvetítésünkben, és reméljük, ezt most minden mormota ép bőrrel megússza!

részletek

Mormota színesítette a második gyakorlást

Ki lesz a leggyorsabb az F1-es hétvégék legmérvadóbbnak számító szabadedzésén? Kövessétek az előttünk álló 90 perc történéseit élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így zajlott a kanadai első edzés

Az európai versenyek között az F1 Montrealba utazott, ahol a motorgyártók többsége beveti idei első fejlesztési csomagját. Kövessétek velünk az első edzés történéseit!

részletek

A 2018-as Monacói Nagydíj sajátos története

Itt a szezon legcsillogóbb Formula-1-es versenye, kövessétek velünk a Monacói Nagydíj történéseit élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így zajlott a Monacói Nagydíj időmérője

Kövesd velünk élőben a Monacói Nagydíj izgalmasnak ígérkező kvalifikációját - percről percre frissülő közvetítésünkkel nem maradsz le semmiről!

részletek

Így uralták a Red Bullok az utolsó edzést

A Monacói Nagydíj következő szabadedzésére már egy egész évet kell várni, szóval itt az utolsó lehetőség, hogy ebben az évben még kövessetek velünk egy ilyet élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így folytatódott a csütörtöki edzésnap

Már az első szabadedzésen pályacsúcsot döntött Ricciardo Monacóban: vajon mennyit gyorsulnak az autók délután? Frissülő, szöveges közvetítés az eseményekről.

részletek

Csütörtöki edzéssel indult a monacói hétvége

Évente csupán egyszer adatik meg, hogy csütörtökön Formula-1-es szabadedzésről tudósítsunk, már csak ezért is érdemes követni élő szöveges közvetítésünkben a Monacói Nagydíj első gyakorlását.

részletek

A Berlin ePrix hétvégéje élőben

Szerkesztőségünk a hétvégén a helyszínről követi az elektromos sorozat berlini fordulóját, első kézből szállítva a friss híreket. Rosberg tesztje, egy új sorozat bemutatója és a verseny történései élőben!

részletek

A Spanyol Nagydíj történései percről percre

Kövessétek velünk élő szöveges közvetítésünkben a 2018-as F1-es szezon első európai futamát, benne a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull pilótáinak győzelemért folyó újabb harcával.

részletek
Olvastad már?