Live cikkek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Élő cikkek

A Kínai Nagydíj időmérője percről percre

Az 1000. világbajnoki futamhoz az 1000. kvalifikáció is dukál, kövessétek ennek történéseit velünk jól megszokott élő szöveges közvetítésünk keretében.

részletek

Így zajlott a Kínai Nagydíj 2. edzése

Az első gyakorláson nagyon meggyőző volt a Ferrari, de a Red Bull is ott volt a Mercedes nyakán - vajon kitart-e a maranellóiak fölénye a második szabadedzésen? Kövessétek velünk élőben!

részletek

Hogyan lett Ferrari 1-2 helyett Mercedes 1-2?

Leclerc dobogóját megmentette az egyszerre megálló két Renault, Toto Wolff eleresztett egy félmosolyt. Bolond verseny volt ez sok szempontból, amit kell majd még egy kicsit emésztgetnünk.

részletek

Ez volt a Bahreini Nagydíj kvalifikációja

A szabadedzések mindegyikén a Ferrari diktálta a tempót, ráadásul tekintélyes előnyben volt minden egyes riválisához, még a Mercedeshez képest is. Ezen szeretett volna változtatni mindenki.

részletek

Így volt gyors a Ferrari a 3. edzésen is

Az F1-es hétvége utolsó tét nélküli eseménye következik, és egyben az utolsó olyan, amely végig természetes fényben zajlik. Vajon mi fog történni, és mennyire lesz mindaz mérvadó? Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben.

részletek

Így zajlott a második bahreini edzés

Az első gyakorláson dominált a Ferrari, a második viszont már mérvadóbb lesz a körülmények miatt - kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Bahreini Nagydíj, első edzés

Kezdődik a szezon második versenyhétvégéje a 90 perces nappali első szabadedzéssel. Kövessétek az eseményeket szöveges-képes közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj

A 2019-es Forma-1-es szezon első versenyének minden pillanata, percről percre. Éld át újra az Ausztrál Nagydíj eseményeit!

részletek

Ez történt az év első időmérőjén

A tesztek és első szabadedzések sosem teljes képet mutatnak, a szezon első időmérőjén hull le a lepel a valós erőviszonyokról. Izguljátok végig élő szöveges közvetítésünkkel az ausztrál kvalifikációt!

részletek

Így uralta a Mercedes a második edzést

Ez év első szabadedzése igencsak szoros végeredményt hozott, kövessetek minket, hogy kiderüljön, mit tartogat a második.

részletek

Az évnyitó gyakorlás percről percre

Végre véget ért a várakozás, itt a 2019-es Formula-1-es versenyévad első gyakorlása az Ausztrál Nagydíjról. Az előző évekhez hasonlóan most is élő kommentárral követtük a történteket.

részletek

Az utolsó tesztnap története

Aki 2019-ben F1-es előszezoni tesztnapot akar követni, az ma teheti meg utoljára. A tíz csapat a legutolsó simításokat végzi, miközben akár a barcelonai pályacsúcs is megdőlhet, ami egy teszten felettébb szokatlan.

részletek
Olvastad már?