Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 15. csütörtök

Live hírek

Az interlagosi időmérő percről percre

Kövessétek élő szöveges közvetítésünket, hogy kiderüljön, három szoros szabadedzés után melyik csapat melyik pilótája szerzi meg a pole-pozíciót Interlagosban.

részletek

A harmadik interlagosi edzés története

A pénteki két gyakorlás szorosan alakult, most az a kérdés, hogy ki hangol legjobban az időmérőre - kövessétek a harmadik szabadedzést élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

A Brazil Nagydíj második edzése

Mindössze két nagydíj maradt a 2018-as F1-es szezonból. Kövessétek velünk a legendás interlagosi pályán zajló második szabadedzést – élő közvetítésünk folyamatosan frissül.

részletek

ÉLŐ: A Brazil Nagydíj első edzése

Az egyéni világbajnoki cím már eldőlt, de ezen a legendás pályán mindig történik valami - kövessétek velünk a Brazil Nagydíj első gyakorlását élő szöveges közvetítésünkben!

részletek

Ez történt a Mexikói Nagydíjon

Érdekesnek ígérkezik a szezon 19. versenye: két Red Bull indul az első sorból, míg Lewis Hamilton ötödik világbajnoki címét szerezheti meg. Az eseményeket szokott módon követjük közvetítésünkben.

részletek

A mexikói időmérő és Ricciardo pole-ja

A Red Bull az időmérőt megelőzően, a harmadik szabadedzésen sem talált legyőzőre, de mögötte már kezdett helyreállni a papírforma a Mercedes és a Ferrari feltűnésével. Jöhetett az időmérő.

részletek

Felszáradó pályán zajlott a harmadik edzés

Esős éjszaka után kezdődött meg a szombati nap programja az Autodromo Hermanos Rodriguezen. Kövessétek velünk az utolsó F1-es gyakorlás történéseit.

részletek

ÉLŐ: A Mexikói Nagydíj második edzése

Az első gyakorlás a Red Bullé és a Renault-é volt, sem a Mercedes, sem a Ferrari nem villogott - kövessétek velünk, hogy mi történik a Mexikói Nagydíj második szabadedzésén.

részletek

Ez történt a Mexikói Nagydíj első edzésén

Lewis Hamilton ötödször is világbajnok lehet ezen a hétvégén, de a Ferrari ismét erős lehet - kezdődnek a mexikói események, kövessétek őket velünk!

részletek

Ennyi minden történt az austini időmérőn

Hiába nyúlik éjszakába közép-európai idő szerint az F1 austini kvalifikációja, mi itt vagyunk élő szöveges közvetítésünkkel, és remélhetőleg ti is elnapoltátok az alvást.

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj harmadik edzése

Kövesd velünk élőben az F1-es USA Nagydíj harmadik szabadedzését! Vajon kinek sikerül legjobban a felkészülés az időmérőre? Szöveges közvetítésünkből minden kiderül!

részletek

Így zajlott az USA Nagydíj második edzése

Kövesd velünk a második austini F1-es szabadedzés eseményeit élő szöveges közvetítésünkben - velünk nem maradsz le egyetlen pillanatról sem, csatlakozz hozzánk!

részletek
Olvastad már?