Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Live hírek

Így uralta a Mercedes a második edzést

Ez év első szabadedzése igencsak szoros végeredményt hozott, kövessetek minket, hogy kiderüljön, mit tartogat a második.

részletek

Az évnyitó gyakorlás percről percre

Végre véget ért a várakozás, itt a 2019-es Formula-1-es versenyévad első gyakorlása az Ausztrál Nagydíjról. Az előző évekhez hasonlóan most is élő kommentárral követtük a történteket.

részletek

Az utolsó tesztnap története

Aki 2019-ben F1-es előszezoni tesztnapot akar követni, az ma teheti meg utoljára. A tíz csapat a legutolsó simításokat végzi, miközben akár a barcelonai pályacsúcs is megdőlhet, ami egy teszten felettébb szokatlan.

részletek

Így repkedtek az erős köridők csütörtökön

Az utolsó előtti napjához érkezett az F1 téli szezonja, most már minden technikai hiba és emiatt kimaradt idő komoly jelentőséggel bír - kövessétek velünk a csütörtöki eseményeket!

részletek

Ez történt a Ferrari-bukást hozó szerdán

A második hét második napjához érkezett az F1-es téli tesztelés Barcelonában, kíváncsian várhatjuk, hogy mit hoz nekünk a folytatás - kövessétek velünk az eseményeket élő szöveges tudósításunkban!

részletek

Minden, ami a keddi tesztnapon történt

Néhány szünnap után az F1-es mezőny újra Barcelonában van, ahol készül a második erőfelmérésre: ezúttal várhatóan már mérvadóbbak lesznek a köridők. Élő, szöveges közvetítésünk követi az eseményeket.

részletek

Így zajlott az utolsó tesztnap

Elérkeztünk az első barcelonai teszthét utolsó napjához - nézzük, hogy vissza tudja-e szerezni az első helyet a Ferrari, vagy oda tud-e végre csapni a Mercedes.

részletek

A harmadik nap eseményei percről percre

Tovább folytatódott a kollektív gyakorlás, amelynek az első két napon a Ferrari volt a főszereplője. Szerdán már azonban más volt a helyzet. A Mercedes még mindig nem lépett bele a gázba.

részletek

ÉLŐ: Továbbra is a Ferrari az élen

Tegnap elkezdődött a szezon előtti F1-es tesztidőszak, de ma sincs megállás. Többek között Leclerc, Hamilton, Bottas és Ricciardo is autóba ül a mai napon. A Williams mára sem érkezett meg.

részletek

Hogy volt? – Az év első közös tesztnapja

Eljött az a nap, amelyet egész télen várt a sportág rajongótábora: Barcelonában pályára gördültek az F1-es csapatok 2019-es versenygépei - egyelőre egy hiányzóval.

részletek

A szezonzáró futam percről percre

Kövessétek velünk a 2018-as Formula-1-es szezon utolsó, 21. futamának történéseit élő szöveges közvetítésünk segítségével. Melyik pilóta zárja győzelemmel az évet?

részletek

Így zajlott az időmérő a Yas Marinán

Jövő márciusig nem lesz több F1-es kvalifikáció, szóval egy jó darabig ez az utolsó lehetőség, hogy együtt kövessük a történéseket élő szöveges közvetítésünkben. Kié lesz az utolsó pole?

részletek
Olvastad már?