Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Hazai hírek

Eddigi legjobbját hozta Velenczei Fehérváron

Pályafutása eddigi legjobb eredményével zárta az idei Taxi4 Székesfehérvár Ralit Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a szezon negyedik állomásán megszerezték első szakaszgyőzelmüket a Hyundai-jal...

részletek

MHH Kart Team a cápák között

Igen komoly mezőnyben mérkőzött meg az MHH Kart Team két fiatal versenyzője az olaszországi Lonatóban, a ROK-sorozat futamán.

részletek

Turánék vezetik a bajnokságot

Jól indult, kevésbé jól folytatódott a Székesfehérvár Rali vasárnapi napja a Turán-Bagaméri páros számára - igaz, így is növelték előnyüket a bajnoki tabella élén.

részletek

Vincze is feliratkozott a futamgyőztesek közé

A várt szikrázó küzdelem elmaradt a Székesfehérvár Rali befejező napján, Vincze végül ellentmondást nem tűrően húzta be az első helyet, így szorosabbá és érdekesebbé tette a bajnok tabellát.

részletek

Hárman is fej-fej mellett a Fehérvár Ralin

Az első nap végén két másodperc sincs egészen az első három helyezett között, Hadik Andrásék lemaradtak, óriási izgalmakat ígér a vasárnap.

részletek

Morva Kupa, Bruck: Fodor Géza visszatért!

Sikeresen szerepelt az MHH Kart Team két versenyzője Bruckban, a Morva Kupa fordulóján. Fodor Géza rég nem látott jó formában versenyzett, míg Krózser Menyhért a két hét múlva esedékes WSK-ra készül.

részletek

Hibján: Nem csak leporolni kell az itinert

A szombathelyi futamon Hibján József és Szurovcsák István előkelő helyen végzett, úgyhogy ismét maximális lelkesedéssel vágnak neki az újabb erőpróbának Székesfehérváron.

részletek

Székesfehérvár Rali: Murva után aszfalt

A 2018-as ORB negyedik versenyét Székesfehérvár központtal a fejéri megyeszékhelyt környező aszfaltos utakon rendezik. A versenyzők így ismét aszfaltos gyorsaságikon mérik össze a tudásukat.

részletek

Kurtos: A tempó volt a vesztük

Kurtos Robi és Szegedi Máté számára csak egy fél verseny jutott a Szombathely Raliból. Egy rosszul megválasztott fékútnak köszönhetően hamar vége szakadt a viadalnak.

részletek

Hibján: Minden flottul ment

A Szombathely Raliról a legszebb eredménnyel távozott Hibján József és Szurovcsák István. A Citroen C2R2 Max végig állta a sarat, el is hozták az 5-ös kategória és a 2WD első helyéért járó kupákat.

részletek

Tim Gábor kiesett az Iseum Ralin

Tim Gábor a Rali2 bajnokság élén várta a folytatást, bizakodva érkezett az Iseum Ralira, ahol élete első murvás versenye várt rá.

részletek

Kazár Miklós: jó az irány, ezt kell folytatni

Az elmúlt hétvégén az Iseum Ralival folytatódott a magyar ralisport bajnoki szezonja, és a Pro Racers duója kis híján emlékezetessé tudta tenni egyik kedvenc versenyüket a szombathelyi murván.

részletek
Olvastad már?