2014. október 30. csütörtök

Hazai hírek

László Racing: Nincs megállás

A László Racing egyesületében a LiveWire Rally Team csapatában versenyző Erdélyi György – Dredán György páros, a hétvégén több 100 km-t hajtotta az A-s Ladát az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-n.

részletek

Sólyom Team MSE: Etyeki 6:3

Csőstül jöttek a problémák, ennek ellenére a Sólyom Team jó kedvvel csinálta végig az etyeki Euro-Tools Kupát. A végén pedig még nagyobb volt az öröm...

részletek

A sejk előtt bemutatóznak autókrosszozóink

Bár az F1-es szezonzáró Abu-Dhabi Nagydíjra november 21-23-án kerül sor, az Egyesült Arab Emirátusok benzingőzfertőzött rajongói december hónapban sem maradnak autósportélmény nélkül.

részletek

Waldviertel: Mindenki ott lesz, aki számít

Nyilvánosságra hozták a 34. Waldviertel Rali nevezési listáját, amelyből kiderül, az összes magyar nagymenő ott lesz az idei Országos Rali Bajnokság zárófutamán.

részletek

Nitró: Kicsit magunknak, kicsit a nézőknek

Az elmúlt hétvége sem telt versenyzés nélkül Nitró számára, aki ezúttal a Grepton Rali Sprint az NJI Kupáért nevű, Abaliget, Magyarhertelend és Orfű központtal megrendezett rali sprinten indult el.

részletek

Osváth-Farnadi- Nissan Navara Pick-Up

„Tanulmányi kiránduláson” volt csapatunk október utolsó hétvégéjén. A terepraliban ismert pilóta, Lónyai Pál invitálására kiruccantunk megtapasztalni, milyen az élet a rally szakágon kívül.

részletek

Korda Racing: Defekt-második, defekt-vége

Fél távnál, az abszolút második helyről kényszerült idő előtti búcsúra a Korda Racing versenyzőpárosa, Korda Erik és Hangodi Zoltán a Tereprali ob etyeki állomásán.

részletek

Kibabrált a technika a Fekete-Tóth párossal

Lecsapott a technikai ördöge a 2014-es magyar tereprali-bajnokpáros, Fekete Antal és Tóth György versenyautójára az október 25-én tartott Euro-Tools Kupán. Az Etyek térségében rendezett sprintfutamon megbosszulta magát az a tény, hogy a Marokkó-ralit követő hazatérés után a különítmény versenyt futott az idővel, s így a Toyota Hilux Overdrive-on csak felületes műszaki átvizsgálást sikerült eszközölni az újabb hazai fordulóra.

részletek

Fodor gyõzelemre vezette a Fordot Etyeken

Makulátlan mérleggel, valamennyi szelektív szakaszt megnyerve szerezte meg a győzelmet Fodor Imre és Mesterházi Márk a tereprali-ob etyeki állomásán, az Euro-Tools Kupán.

részletek

Laller Etyeken tér vissza

Sérülés miatt a HunGarian Baját és az Adrenalin Kupát is ki kellett hagynia Horváth Lajosnak, azaz Lallernek. A váci versenyző még mindig nem épült fel teljesen, de szombaton ismét nyeregbe száll.

részletek

VI. GARMIN Élményosztónap 2014

Novemberben autós „majális” a zsámbéki Driving Camp-ben. Gyere és tölts el velünk egy napot, ami csak a látványról, az örömautózásról, szponzorok, támogatók, családtagok autóztatásáról szól.

részletek

Kurtos: Nem volt szerencsénk

A Mitsubishi a 48. Mecsek Rallyn is feladta a leckét Kurtos Róbert és Kürti Tamás részére, ami sajnos a verseny feladásával zárult. Már a futam elején eldőlt minden.

részletek