Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Hazai hírek

Kazár: gyorsaság, defekt, látvány és élvezet

Noha már véget ért a Pro Racers duója számára az idei bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készült az immár hagyományosnak mondható év végi meghívásos versenyekre.

részletek

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing

Győzelemmel zárta a szezont a HQ Racing: Hangodi Zoltán megnyerte a Mikulás Rali terepralis értékelését, az összetettben pedig a 38. helyen végzett a Klement Mosquitóval.

részletek

Mikulás Rali 2017 – Jó buli volt

Hat nagyon élvezetes gyorsasági szakasza volt a 2017-es, immár 21. Mikulás Ralinak, melyen a Turán Motorsport versenyzőpárosa, Turán Frigyes és Bagaméri László a 2. helyen végzett.

részletek

Gálaesten díjaztuk hazánk legjobb versenyzőit

Szombaton a TOP50 Autósport gála keretein belül mutattuk be a friss Autósport évkönyvet, egyúttal Magyarország legjobb versenyzőit is díjaztuk - értékelések, galéria és videó az eseményről.

részletek

Rangáék címet védtek a Mikulás Ralin

Tavaly megnyerték a jubileumi kiírást, majd idén behúzták a veszprémi bajnoki futamot, most pedig ismét a legjobbnak bizonyultak a 21. alkalommal megrendezett versenyen, Turán Frigyeséket megelőzve.

részletek

Mikulás Rali: Buliverseny

A horvátországi ralishow után a magyar buliversenyen is részt vesz az MR Racing hondás párosa, a Neukirchner András - Guzi Róbert duó. A srácok számára ez lesz az idei első bevetés a Veszprém környéki kemény murvás pályákon, hiszen a Veszprém Ralit egy külföldi kirándulás miatt kihagyták.

részletek

LP Winner Motorsport: Jutalomjáték

Két versenyautóval vesz részt az LP Winner Motorsport csapata a 2017-es Mikulás Ralin. A Lovász Pál - Kürti Tamás egység a jól bevált Hyundai i20-asát veti be a murvás versenyen, az idei Rali2-es bajnokok a Csomós Miklós - Nagy Attila duó pedig pályafutása során először összkerék-meghajtású autóval próbál szerencsét.

részletek

A Korda Racing telepakolja a Mikulás-puttonyt

Szinte mindent bevet az idei Mikulás Ralin a Korda Racing, Korda Erik csapata összesen hat versenyautóval érkezik a 21. Taxi4 Mikulás Ralira.

részletek

Mikulás Rali 2017 – Durva murva buli

Az országos ralibajnokság véget ért, de a versenyzési lehetőség azért még akad. Ilyen például a december 10-i Mikulás Rali is, mely 2017-ben már a 21.!

részletek

Gokartozz együtt a hazai autósport krémjével!

Gyertek ma délután a Gokart Arénába, ahol több kiváló magyar autóversenyző csap majd össze, ráadásul a kilátogatók közül többen is beszállhatnak a csatába ellenük.

részletek

Botka: Nem bírunk a fenekünkön ülni...

Előzetes tervek szerint idén már nem indult volna versenyben a Botka Rally Team csapata, de ahogy a pilóta a Waldviertel Rallye után is elmondta: minél többet szeretnének menni az autóval.

részletek

Megnyílt a Gokart Sportaréna Budapesten

Valami elkészült négyezer négyzetméteren… valami új, mely egyszerre technikás és gyors nyomvonallal kápráztat el a Papp László Sportaréna fedett parkolóházának első szintjén.

részletek
Olvastad már?