Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. augusztus 2. vasárnap

Hazai hírek

Időmérők papírforma szerint a Pannónia-Ringen

A hétvégén úgy tűnik, kánikulában versenyez a Pannónia-ringen az MNASZ Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság mezőnye. csütörtöki és péntek reggeli eső után felszáradt a pálya.

részletek

Gender RT: Vegyes érzelmekkel az időmérő után

A Gender Racing Team túl van a hétvége első időmérő edzésén, ahol Rónai Tomi a várakozásoknak megfelelően kategória pole-t szerzett, viszont Eszenyi Lacinak nem jött ki a lépés.

részletek

Megújult csapattal támad a Korda Racing

Alaposan átalakul az Országos Rali2 Bajnokság hétvégi, komlói állomására a Korda Racing junior alakulata. Ifj. Vizelli Károly változatlan felállásban várja a rajtot, ám Régi Péter új autót kap.

részletek

Csalódás Salzburgban, irány a Pannónia-Ring!

„Jobb lesz ezt mielőbb elfelejteni!” Ezzel a kijelentéssel nyugtázta a Swift Cup Europe idei negyedik, a Salzburgringen bonyolított versenyhétvégéjét Bernula István és Fekete Balázs.

részletek

Matics tesztel és felkészül a Baranya Kupán

Az Országos Ralibajnokság utolsó két futamára szeretne felkészülni Matics Mihály és Zejda Viki a hétvégén megrendezésre kerülő Baranya Kupán. A verseny csak a rali 2-es bajnokságba számít be.

részletek

Özönvíz és tömegbaleset Salzburgban

A Swift Cup Europe idei sorozatának a negyedik hétvégéjét rendezték az ausztriai Salzburgringen. A hétvége különlegessége volt, hogy a bajnokságban bemutatkozott Tim Gábor.

részletek

BZ Racing Team: The show must go on

Balogh Zozó alig ért haza a Salzburgringről, ahonnan öt kupát is hazahozott, újabb versenyre készül - A hétvégén a Pannóniaringen teljesítheti a szezon ötödik felvonását.

részletek

SOLID Racing Team: Végre tesztelni egy jót

Az év eleje óta nincs más célkitűzése a SOLID Racing Team versenyzőpárosának, mint tesztelni, tesztelni, és még többet tesztelni. Szerencsétlenségükre ez a Székesfehérvár Ralin nem sikerült...

részletek

Kiss Norbi visszatért a szimulátorhoz

Ismét beült a szimulátorba Kiss Norbi, a műfaj korábbi világbajnoka, aki azóta már hatszoros magyar bajnok autóversenyzőnek és Európa-bajnok kamionversenyzőnek vallhatja magát.

részletek

Pannónia-ringen az Autós Gyorsasági OB

A hétvégén 2015. július 31. és augusztus 02. között rendezik Sárvár mellett a Pannónia-ringen az MNASZ Hankook Autós Gyorsasági Országos Bajnokság V. és VI. fordulóját.

részletek

KisFerjàncz és a pécsi mumus!

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Nagy Attila ismét rajthoz áll a Mitsubishi Evo IX-el. Az előző verseny kihagyása után többszörösen várják a hétvégi STEFANI Baranya Kupát.

részletek

Kovács Zsombor visszatér nevelőegyesületéhez

Nemcsak az F1-ben kezd felbolydulni a nyári szünethez közeledve a pilótapiac, de a magyar gokartbajnokságban is megkezdődtek az átigazolások. Kovács Zsombor visszatért a KMS Europe-hoz.

részletek
Olvastad már?