Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. december 4. vasárnap

Hazai hírek

Kazár: Mindent megteszünk a győzelemért!

Immár szokás szerint Dallos Ferenc navigál a Mikulás Rallye-n a Pro Racers pilótája mellett, míg Ferencz Ramón a testvérével indul a Veszprém környéki viadalon...

részletek

Sajtós-Paizs: Tét nélküli szórakozás

Az első közös murvás versenyére készül a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros, akik számára az idei Mikulás Rallye egyben a 2016-os év utolsó autózása is.

részletek

Kurtos: Murvát hoz a Mikulás

Úgy látszik Kurtos Róbert nem bírja kis időre sem abbahagyni a versenyzést. Az utolsó utáni pillanatban úgy döntöttek régi navigátorával, László Istvánnal, hogy idén mennek még egy murvás futamon.

részletek

Turánék Mikulás Ralival ünneplik a vb-idényt

A sikeres világbajnoki szezon megkoronázásaként magyar közönség előtt is rajthoz áll Turán Frigyes és Zsiros Gábor, ugyanis december 4-én Veszprémben részt vesznek a 20. Jubileumi Mikulás Ralin.

részletek

Jánosáék összkerekesben várják a Mikulást

Hátsókerekes, elsőkerekes… és most összkerekes. A Jánosa Ákos – Brunekker Árpád kettős kíváncsiságból a Mikulás Ralin egy Subaru Imprezával fog versenyezni.

részletek

Peti papó még mindig a rali fedélzetén tolja

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség rali szakága az elmúlt hétvégén díjkiosztó ünnepséget rendezett, ahol a miskolci Pacher Péter életműdíjat vehetett át.

részletek

Macskák kerülnek a kupás Lotusokra

Különleges és szimpatikus módját választotta a módját a jótékonykodásnak, a társadalmi felelősség vállalásnak Magyarország egyik vezető gyorsasági autóverseny csapata a GFS Racing.

részletek

Az MNASZ nyilatkozata a NAV közleményéről

Az elmúlt napokban számos forrás számolt be a hírről, hogy a NAV vizsgálata a magyar autósportban működő adócsalókat derített fel. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség is megszólalt az ügyben.

részletek

Wieszt Jankó kategóriát vált!

A nyirádi szezonzáró futamot követően értékeltük a futam és a szezon történéseit, amikor is meglepő kijelentést tett Jankó.

részletek

Hét sorozatban bizonyított a H-Moto Team

Egy sikerekkel teli évet zárt Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata. A 220 Volt H-Moto Team valamennyi korosztályban pályára gurult az idén, és komoly megmérettetéseken is bizonyított.

részletek

Iratkozz fel és nyerj F1-es belépőket!

Új hírlevelet indít olvasóinak a Formula.hu, melyben megtalálhatók az elmúlt napok legfontosabb hírei és kedvezményes ajánlataink. Ráadásul két páros belépőt is kisorsolunk!

részletek

Kazár Miklós: Tanuljunk belőle!

Az Ózd Ralin kizárással sújtott pilóta elmondta véleményét az esetről és arról, hogy mi okozta a fő problémát - örül annak, hogy nem lett nagyobb baj és megkeresték az MNASZ-t egy kezdeményezéssel.

részletek
Olvastad már?