2015. március 3. kedd

Hazai hírek

Minden, amit a Pirelliről tudni akartál

Idén már második alkalommal rendezték az Autogumiplaza-Pirelli Versenyabroncs bemutatót és versenyzői tájékoztatót a szigetszentmiklósi M0 Gastland Hotel, Étterem és Rendezvényközpontban.

részletek

Beépülve, 3. rész: Zsonglőrtanoda

Versenyzői blogom harmadik részében nem szaporítom tovább a szót, helyette három rövid videóval szemléltetem felkészülésem pillanatnyi stádiumát. Bár szombaton a házfalak közé szorultam, de...

részletek

Beépülve, 2. rész: Állati vidám edzések!

Versenyzői blogom újabb részében felkészülésem helyenként rendkívül vidám részleteibe szeretnék betekintést engedni Nektek, felvázolva, hogyan szabtam magamra, a versenyzők jól bevált edzésmódszereit.

részletek

Baráti megemlékezés az „égi versenyzőkért”

Böröczky József, „mindenki Pepije”, a felejthetetlen nevettető és a MotoGP legkiválóbb szakkommentátora március 3-án lenne 67 éves. Rá és az összes elhunyt versenyzőre emlékeznek barátai.

részletek

Ilyen versenypályát épít a HELL

Az Utazás 2015 kiállítást választotta legújabb, turisztikai beruházása bemutatkozásának helyszínéül az évek óta piacvezető energiaitaláról ismert HELL ENERGY...

részletek

Harsányi: Egyre többen akarják a skalpomat!

Rohamléptekkel közeleg a 2015-ös szezon kezdete a hazai ralikrossz mezőny számára. Az RXC Technics Motorsport pilótáit a SuperCars mezőnyének átalakulásáról és céljaikról kérdeztük.

részletek

Szabó Krisztián a jégautózás fővárosában

Az idén újonnan elinduló Champ Truck World Series-ben való bemutatkozására készülő Szabó Krisztián múlt héten a svéd Arvidsjaurba utazott, ahol egy négynapos jégautós tréningen vett részt.

részletek

Idén is Hondával támad a Talmácsi Racing

A Talmácsi Racing bejelentette, hogy a 2014-es esztendőhöz hasonlóan idén is Hondákkal állnak rajthoz a Superbike világbajnokság két betétsorozatának, a FIM Superstock 600-as Európa-bajnokságnak...

részletek

Az egyensúly nyomában - Masters of Dirt

Egy sport, amelyben a lényeg a levegőben történik, de mégsem repülőkkel művelik. Idén a korábbiaknál is látványosabb műsorokkal indította útjára a Monster a Masters of Dirt 2015 sorozatot.

részletek

Marton Gergely a ralikrossz Eb-n

Az M-F Motorsport ifjú pilótája idén egyszerre két bajnokságban igyekszik majd helytállni magyar csapata által épített új Super1600-as versenygépével. Az Ob mellett az Eb-n is az élmezőnybe vágyik.

részletek

VII. Örömautózás a Hungaroringen

Ez év tavaszán már hetedig alkalommal rendezik meg az Örömautózást súlyos beteg gyerekek számára, amelyet kezelő orvosaik „élményterápiaként” nagyon támogatnak.

részletek

Ifjabb Tóth János harcra kész!

Jó hír ez a ralirajongók számára, hiszen a hétszeres abszolút magyar bajnok nagy dobásra készül: három év kihagyás után visszatér a versenypályákra – egy Peugeot 208 T16 R5 volánja mögött.

részletek