Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. július 5. vasárnap

Hazai hírek

Drag: Adrenalinban gazdag versengés

A Black Hawk Drag Team gyorsulási versenyeken szokta megmutatni magát, ahol a pilóta Solymosi László, hű barátja és szervizese pedig Szentinek György. A duó elszántan halad az álmaik útján...

részletek

Cargo Racing:Komoly küldetés a Slovakiaringre

A bajnoki ponttáblázat listavezetője, Bernula István és csapattársa, a juniorok mezőnyének ásza, Fekete Balázs is felfokozott várakozással készül arra, hogy véget érjen a Swift Cup Europe.

részletek

A jelszó: mindenki kilinccsel előre!

A 2015. július 11-12-én megrendezésre kerülő Kiss The Wall Retro Drift Kupa és III. Ladaracing All Star Gála ismét azt nyújtja minden látogatónak és rajongónak, amit annyira szeretnek...

részletek

Matics Misi és a hajtáspumpa

A győzelem volt a célja Matics Mihálynak és Zejda Vikinek a Fehérvár Ralin, illetve a 3. géposztály bajnokságában szerettek volna a harmadikról a második helyre előre lépni.

részletek

ifj Kanyik: Fentről segített a védő angyal

ifj Kanyik Antal egyre jobb eredményeket ér el a Rally2 mezőnyében. Székesfehérvár Rally után kérdeztük a fiatal pilótát a verseny élményeiről.

részletek

Balogh Balázs: Versenyképesek lehetünk

Balogh Balázs “Csigolyéknak” a Székesfehérvár ralit idő fel kellett adniuk… A miértről a RallyFeeling Balázst kérdezte a verseny után.

részletek

Egyre jobb köridők a Hell gokartpályáján

Folyamatosan érkeznek a látogatók a miskolctapolcai Avalon Parkban található Hell Kart & Event Centerbe, mely többek közt remek születésnapi programot is kínál a fiatalok számára.

részletek

Kohári Zoltán: Újra harcra kész a Dragacs

Igencsak megkönnyebbült a többszörös magyar bajnok dragos, Kohári Zoltán. A Tomracing Motorsport versenyzőjének 2700 lóerős szörnyetege, a Dragacs immár újra harcra kész...

részletek

BZ Racing Team: Sikeres bemelegítés

Balogh Zozó májusban a Red Bull Ringen megszerezte élete első Suzuki Swift Europe győzelmét, ami még nagyobb lendületet adott a 16 éves versenyzőnek.

részletek

Tábori-Kürti: Franciából, franciába

Az L Racing versenyzőpárosa Tábori Ákos és Kürti Tamás két teljes szezon és néhány futam után a soron következő Lubeník Ralin típust vált. A jól megszokott Citroen C2R2 Max-ból a Peugeot 208 R2-be ül.

részletek

Bodogán: Megvolt a ritmus és a tempó is...

Bodogán Feriék győzelmi reményekkel érkeztek Székesfehérvárra, ami sajnos technikai problémák miatt nem sikerült - a ladás páros a RallyFeeling.hu-nak mesélt a megmérettetésről.

részletek

Gorzó Zsolt pár századra a dobogótól

Gorzó Zsolt, aki többek között a LiveWire Rally Team versenyfelszereléseit biztosítja, soron következő összecsapásán van túl a kecskeméti gokart stadionban...

részletek
Olvastad már?