2014. október 25. szombat

Hazai hírek

Kurtos: Nem volt szerencsénk

A Mitsubishi a 48. Mecsek Rallyn is feladta a leckét Kurtos Róbert és Kürti Tamás részére, ami sajnos a verseny feladásával zárult. Már a futam elején eldőlt minden.

részletek

A Waldviertel Rali jóváhagyott versenykiírása

Bár az MNASZ hivatalos közleményt eddig nem adott ki arról, hogy a magyar rali ob utolsó idei fordulóját valóban a Waldviertel Rali jelenti majd, ám most már gyakorlatilag biztosra vehető ez.

részletek

Marokkó után Etyeken a Fekete-Tóth egység

Újra akcióban Fekete Antal és Tóth György: a Marokkó-rali után ismét hazai terepen versenyeznek, a Toyota Hilux Overdrive-val induló egység október 25-én az etyeki Euro-Tools Kupán áll rajthoz.

részletek

Nitró: Amerre a kedvesem mondja!

Nyitray Bélának, vagy versenyzői körökben ismertebb nevén: Nitrónak különleges élményben lesz része az előttünk álló hétvégén, hiszen az orfűi ralisprint versenyen kedvese fog neki navigálni.

részletek

Vaskó: Egy lépéssel a kortársak előtt

A nagy feltalálók mindig megelőzik saját korukat. A BÁNKUTI MotorSport 12 éves tehetsége, Vaskó Dominik egy nap versenymérnök vagy feltaláló szeretne lenni. Ezt az álmát részben már most teljesítette.

részletek

Ferjáncz András: Fő irányvonal a fejlesztés

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Nikolett hétvégén az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-n áll rajthoz. Kíváncsian várják ezt a megmérettetést.

részletek

Erdélyi: Szinte új autóval a Pilisben

A László Racing egyesületében, a LiveWire Rallye Team csapatában versenyző páros Erdélyi György és Dredán György sikeresen felkészítette a Ladát egy újabb megmérettetésre.

részletek

Bakó: Megvolt az összhang

Ami legjobb volt a 48. Mecsek Ralin Bakó László és Apkó Andris számára, az nem más, mint a hangulat. Az újdonsült duó nem is akart nagyobb babérokra törni, így elkeseredésről szó sincs.

részletek

Jánosa: Csúcs ez az érzés

Az idei szezonzáró, 48. Mecsek Rallyról fantasztikus érzésekkel távozott Jánosa Ákos és Brunekker Árpád. A srácok, amit elterveztek meg is valósították. Hogy milyen a kedvük a verseny után?

részletek

Két pilótával megy Etyekre a Korda Racing

Nem akármilyen felállásban érkezik a Korda Racing a Tereprali OB hetedik, etyeki állomására, a csapat Nissan Qashqai versenyautójában ezúttal a Tereprali OB két rivális pilótája foglal helyet.

részletek

Cséplő Balázs: Az első éjszakai gyors

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa, Cséplő Balázs és Cséplő Attila a hétvégén a 48. Mecsek Ralin állt rajthoz. Vegyes érzelmekkel gondolnak vissza a megmérettetésre.

részletek

Bernula bajnoki ezüstérmes, Fekete elégedett

Ezüstérmesként zárta a Swift Cup Europe 2014-es idényét Bernula „Denevér” István, a csapattárs Fekete Balázs, a mezőny legifjabb tagja jó szerepléssel búcsúztatta a szezont.

részletek