Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. október 7. szerda

Hazai hírek

Harsányi Zoltán: A rajtnál úszott el a döntő

Bár a nyirádi ralikrosszhétvége döntőjébe második leggyorsabbként érkezett Harsányi Zoltán, a kilencszeres magyar bajnok ott végül a 4. pozícióban zárt. Mégis eredményes versenyt tudhat maga mögött.

részletek

LUIGI: Győzelem tele improvizálással!

A 2015-ös Ralikrossz országos bajnokság utolsó előtti nyirádi futamán LUIGI azaz Lajos Gyula a „régi” Ford Pumát elővéve ismét az élen zárta a Super1600-as kategória döntőjét.

részletek

Kazár Miklós: Hozzám nőtt a Mitsubishi

Ebben az évben sokan meglepődtek azon, hogy a Kazár Miklós, Ferencz Ramón duó egy bajnoki futam kivételével mindig a régóta bevált Mitsubishi Lancer EVO IX-essel állt rajthoz.

részletek

A utolsó RCM futamon dobogós a B3 Racing

2015-ben a brnoi aszfalton zárta az évet az RCM Cup. Mivel sok pilótának teljesen ismeretlen volt a pálya, a B3-as fiatalok különösen motiváltak voltak a csehországi megmérettetésen.

részletek

HQ Racing: Nehezített körülmények

A szombati nap szerencsésebben alakult a HQ Racing versenyzői számára, mint a vasárnap, de Hangodi Zoltánnak és Hangodi Bendegúznak így sem lehetett különösebb oka a panaszra...

részletek

Így készült: Wild, wild west

Banditák, üldözés, hét ló és lovas, látványos akciójelenetek – Szalay Balázs és Bunkoczi László ezúttal a western-korszakba repült vissza, hogy ott is a jófiúk oldalán harcoljon.

részletek

Dupla élvezet: Rali- és autókrossz Nyirádon

Zsúfolt volt a hétvége a Nyirád Motorsport Centrumban, ugyanis a ralikrossz országos bajnokság, valamint az autókrossz közép-európai zónabajnokság és ob versenyeit együtt tartották.

részletek

Hangodi első győzelme ralikrosszban

Fennállása eddigi talán legsikeresebb napját ünnepelte ma a HQ Racing: Hangodi Zoltán megszerezte első ralikrosszos futamgyőzelmét, Hangodi Bendegúz pedig mindkét szombati előfutamát megnyerte.

részletek

Nyílt levél az MNASZ elnökétől

Az MNASZ elnöke, Oláh Gyárfás nyílt levelet küldött az Elnökség munkájáról, ügyeiről, a közeljövő terveiről, szakítva a klasszikus módszerrel. A levelet teljes hosszában közöljük cikkünkben.

részletek

GarZone sikerek három fronton

Fantasztikus sorozatot zárt szeptember közepén a GarZone Racing, Garamvölgyi Zoltán a csapat színeiben négy hét alatt három különböző szerepben is kiemelkedő sikereket ért el.

részletek

"Mindig Nyirádon vagyunk a leggyorsabbak"

A ralikrossz ob utolsó előtti fordulóját egy olyan pályán tartják, ahol Vass Zoltán két emlékezetes idei futamon van túl. Az RXC Technics Motorsport versenyzője ismét felállna a dobogóra.

részletek

Harsányi Zoltán: Most mindent bele

Az év utolsó előtti futamán egy dobogó megszerzése elengedhetetlen a kilencszeres magyar ralikrosszbajnok számára. Legfontosabb fegyvere több mint 30 verseny tapasztalata Nyirádon.

részletek
Olvastad már?