Hazai hírek - Formula.hu
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 20. hétfő

Hazai hírek

Kazár: (villany)fényes diadalra hangolva

Idei harmadik futamgyőzelmével folytatná a szereplését az idei quad bajnoki szezonban a Pro Racers versenyzője.

részletek

A Slovakia Ringen csapnak a lecsóba Genderék

Hosszú szünet után folytatódik a Magyar Országos Gyorsasági Bajnokság, a mezőnyben a formaautósokkal. A Slovakia Ringen rendezendő versenyhétvégén természetesen a Gender Racing Team is ott lesz.

részletek

Tim Gábor: Fontos második hely Komlón

Meredek hullámvölgyből kezd kijönni Tim Gábor, aki pályaautós karrierje után lépett a rali világába. Ugyan erősen kezdett a Rali2-ben, dobogóval. majd összetett győzelemmel indította az évet, ám hamar megismerte, milyen a rali valójában.

részletek

Kovács Bálint űridővel lett magyar bajnok

A H-Moto Team csapata ez elmúlt hétvégén is ott volt a versenypályákon, és ha már a Hungaroringen és a Red Bull Ringen pályára gurultak a motorosai, szép sikereket értek el.

részletek

Legjobb magyar csapatként végeztek Lallerék

Szombaton késő délután célba ért a HunGarian Baja mezőnye, benne az IOBC sorozat magyar motorosaival. Természetesen a Laller Racing Dakar Team is ott volt abban a közegben, ahol...

részletek

Mozgalmas nyara van a Pirellinek

Az elmúlt hétvégék történéseit figyelve nem a „nyári uborkaszezon” kifejezés ugrik be először. Az autogumiplaza.hu, a Pirelli versenyabroncsok hazai forgalmazója nem unatkozik a nyár folyamán.

részletek

Gyöngyösi: A terv teljesítve, köszönjük!

Az 5-ös kategória harmadik helyét szerezte meg Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly Opel Astrával a Baranya Kupán, az Országos Rali 2 Bajnokság hatodik futamán. Ezzel túl is teljesítették a tervet, hiszen három kiesés után nem csak hogy átgurulhattak a célkapu alatt, de fel is állhattak a céldobogó harmadik fokára.

részletek

Komlóról is serleggel jött el a Korda Racing

Ünnepléssel zárta a Marso Baranya Kupa az A-Híd kupáért nemzetközi rali versenyt a Korda Racing, a csapat valamennyi versenyzőpárosa teljesítette a távot és számos serleggel térhettek haza Komlóról.

részletek

MHH Kart Team: Gyógyulást Levi!

Az MHH Kart Team mindkét versenyzője ütközésbe keveredett az olasz gokartbajnoki futamon. Míg Krózser Menyhért sérülés nélkül, gokartja váztörésével megúszta, addig Losonczy Levente lába eltört.

részletek

Jövőre megújulhat a Swift Cup Europe

Különleges tesztnapon látta vendégül a 12 esztendős Swift Cup Europe széria magyar promótere, a GFS Racing a magyar autós újságírókat, köztük az AFM-et az Euroringen.

részletek

Kurtos: Hosszú szakaszokon gyors befejezés

A Veszprém Ralin szuperralizott a Kurtos Robi – Szegedi Máté kettős. A terv az volt, hogy a célban ünnepelnek, de a turbó hamar megvétózta a verseny végkimenetelét.

részletek

Hibján: Lassabban kellett volna kezdeni

A veszprémi versenyen sajnos az első szakaszon felborult Hibján Joci és Szurovcsák Pisti a Citroennel. Hálistennek mindketten jól vannak, és nem szegte kedvüket a sikertelen futam.

részletek
Olvastad már?