Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 28. szombat

Hazai hírek

Kanyikék végre csatázhattak

Három gyorsasági szakasszal az Iseum Rali vége előtt, az ORC mezőny negyedik és a 2WD kategória második helyéről kényszerült kiállni a Kanyik-Nyirfás kettős, egy ugratóban szinte beleálltak a földbe.

részletek

Kaltenecker-Köbli nagyon élvezte a versenyt

Három tiszta gyorsasági szakasz jutott a Kaltenecker - Köbli párosnak a 2016-os Iseum Ralin, hiszen az ötödik gyorsaságin a vadonatúj féltengely csukló törése a verseny feladására kényszerítette őket.

részletek

Ki lesz a leggyorsabb magyar sztár?

A legnépszerűbb női, illetve férfi sztárok mérkőznek meg egymással hamarosan az RTL Klubon futó új műsorban, a Sztár Gokartban.

részletek

Az aszfalt futómű nagyon pattog a murván

A Rallye2-es Bajnokság abszolút kilencedik és az 5-ös kategória második helyén zárta a 2016-os Iseum Ralit a Sajtós - Older páros. A srácok nagyon sokat küzdöttek a nem ide való futóművel...

részletek

Nem kímélték a Suzukit

Tavaly első ízben megtapasztalt murvás verseny, a szombathelyi ISEUM Rally lett a kedvence a North Racing versenyzőjének, Erdélyi Györgynek.

részletek

Defender: Bemutató jetskivel és pilótákkal

A vízi sportok Hungaroringjén, a dunaharaszti jetski-tavon mutatkozik be Magyarországon elsőként a legendás Can-Am márka első igazi munkagépe, a Defender.

részletek

Már húszezer ember próbálta ki a HELL Kart-ot

Miskolctapolcán a tavaly nyáron nyílt Avalon Park HELL Kart & Event Centerében már több mint húszezer ember regisztrált és próbálta ki Európa egyik legmodernebb elektronikus gokart pályáját.

részletek

Jánosa-Brunekker újra dobogón

A Citroen C2R2-vel versenyző Jánosa Ákos és Brunekker Árpád kettős a Szombathely Rali akadályait rugalmasan vették. Ennek következtében a várt eredmény sem maradt el...

részletek

Herczigék aranyat kovácsoltak a porból

Két aszfaltos hétvége után murván is jelesre vizsgázott Herczig Norbert és Bacigál Igor, valamint az R5-ös Fabia. Az ORB idei harmadik futamán 16 másodperces előnnyel győzött a címvédő kettős.

részletek

Újra a Viharsarokban a terepralisok

Folytatódik a hagyomány 2016-ban is: a terepralisok június 3-5-én visszatérnek a Viharsarokba, ahol a Nyílt Országos Bajnokság idei harmadik futamát, az V. Gyulai Várfürdő Kupát tartják.

részletek

A dobogóért küzdött ifjabb Tóth

Tizenkilencre lapot húzott. Tudta, hogy kockázatos vállalkozás, de meg akarta próbálni. Mert pont ugyanannyi erővel be is jöhetett volna a gumitaktika, mint ahogy végül nem jött be.

részletek

Sör és rali: nem lehetetlen

A média képviselőinek, többek között a Formula.hu csapatának részvételével első ízben megrendezett ralitúra versennyel ünnepelte a Sopronit gyártó Heineken Hungária.

részletek
Olvastad már?