Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Hazai hírek

Pontokért mennek Turánék Miskolcra

Április utolsó hétvégéjén Miskolcon és környékén rendezik az Országos Rallye Bajnokság második fordulóját, melyen a Turán Motorsport kettőse, Turán és Bagaméri újabb bajnoki pontokért száll harcba.

részletek

Maricsek győzni akar Miskolcon

Kalandosan kezdődött a szezon Maricsek Miklós és Bán Viktor számára, akik az Eger Ralin előbb hajtás problémával küzdöttek, majd eltört egy lengőkarjuk.

részletek

Egyedül nőként a férfiak között

Április utolsó hétvégéjén a Hungaroringen kezdi meg a szezont gyorsaságiban is Vogel Adrienn. A Roger Racing Team versenyzője számára raliban már elstartolt az évad március végén...

részletek

Makai újabb győztes hétvégéje a Rabócsiringen

Az első hazai ralikrosszos futamán debütáló Hankook Racer Cup RX mezőnye egy izgalmas, viszontagságokkal teli hétvégén van túl, ami ismét Makai György győzelmével zárult.

részletek

Máriapócson is Spitzmüller és Csucsu nyert

Húsvét két napján folytatódott a ralikrossz-ob 2019-es idénye: a Supercarban és a Super1600-as osztályban is ugyanaz a versenyző nyert, aki a szezonnyitón is diadalmaskodni tudott.

részletek

Gender Racing: Győzelmek és dobogók

Futamgyőzelmekkel és dobogós helyezésekkel kezdte a bajnoki szezont a GRT a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági OB első fordulóján. Az újonc és az új autó is győzelemmel kezdte az évet.

részletek

Formula Pláza - Technika és tradíció

Az április a megújulás hónapja, így lapunk is friss rovatot indít, amelyben bemutatjuk olvasóinknak azokat a dolgokat, amelyek egyszerűen és érdek nélkül tetszenek kollégáinknak.

részletek

Itthon is debütálhat a Hankook Racer Cup

A hétvégén a máriapócsi pályára érkezik a 2019-ben rallycross-ban bemutatkozó Hankook Racer Cup RX, ami a mezőny nagy részének újdonság lesz.

részletek

Újra itt az autós-motoros majális!

A tavasz eljöttével ismét megrendezésre kerül a szezon első nagyszabású rendezvénye a dióspatonyi Slovakia Ringen, ahol idén is a munka ünnepén gyűlik össze a benzingőzt imádó nagyközönség.

részletek

Ezüstéremmel zárta első zóna versenyét Beni

Továbbra is sűrű a HQ Racing programja: a húsvét előtti hétvégén az ausztriai Melkbe utazott a csapat, ahol Hangodi Bendegúz élete első Zóna versenyét és idei első ralikrossz futamát teljesítette.

részletek

Elkezdődött a hazai gyorsasági szezon

A CEZ és autós gyorsasági ob is kezdetét vette a Laptiming Kupával. A fő kategóriák a következők voltak: kis- és nagytúra, formaautó, Hankook Racer Cup, MX5 Kupa, Lotus Cup Eastern Europe, valamint endurance.

részletek

Élesben tesztelte az R2-est Vogel Adrienn

A lengyelországi Janusz Kulig emlékversenyen próbálta ki élesben az M-Sport által gyártott R2-es raliautóját Vogel Adrienn.

részletek
Olvastad már?