Steward
Bognár Viktor
2015. április 1. szerda

Hazai hírek

Ferjáncz-Földi: Első versenyen az élbolyban

A LiveWire Rallye Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki a Mitsubishi Lancer Evo IX N4-el teljesítette az első Rally2-es versenyt, az Eger Rallye-t, egy nem is remélt eredménnyel.

részletek

Botkáék önbizalomnövelő dobogója

A szezonnyitó egri futamon az előkelő harmadik helyet szerezte meg Botka Dávid és beugró navigátora, a sokszoros magyar bajnok Tóth Imre. A versenyt a Circuit of Ireland előtti tesztnek szánták.

részletek

Lajosháziék mosolyt varázsoltak az arcokra

Sűrű hétvégi programot tervezett Lajosházi Csaba, aki múlt szombaton a VII. Örömautózáson, majd vasárnap az Eger Ralin szeretett volna részt venni. Sajnos az egri Rallye2-es előfutás nem jött létre...

részletek

Ollé-Tóth: Magasból a mélybe

Szomorúan ért véget a 2015-ös idénynyitó futam az AS Rallyesport Europe versenyzőpárosa, Ollé Sasa és Tóth Zsolt számára. Az ezüstös helytől egy elvétett kanyar miatt kellett elbúcsúzni.

részletek

Kohári Zoltán a tengelytöréssel már nem bírt

A múlt szombaton gurult idén először aszfaltra Kohári Zoltán és a 2700 lóerős szörnyetege, a Dragacs. A Tomracing Motorsport versenyzője Kiskunlacházán, a Dragracing Kupáért állt rajthoz.

részletek

Kisorsoltuk az Automobile Revue 2015-öt

Múlt héten olvasóink a Malajziai Nagydíj ideje alatt a Formula.hu által felajánlott Automobile Revue 2015-ös autós katalógusáért szállhattak játékba weboldalunkon.

részletek

Elindult a Hungarian Rotax Max Challenge

A nyolc fordulóból álló gokartos sorozat első állomása a felvidéki Dunaszerdahely volt, ahol március utolsó vasárnapján hét kategóriában avatott győztest a több szempontból is megújult széria.

részletek

Merencsics: Még gombócból is sok lett volna

Ennyi meglepetésben talán még gyerekként sem volt része Merencsics Árpádnak, mint idén, a 10. Eger Ralin. Ráadásul sajnos csak kellemetlenségek érték, amik nehézséget gördítettek a jó szereplés elé.

részletek

Sajtós-Diósi: Győzelemmel tértek vissza

Nyolc éves távollét után győzelemmel tért vissza a Rallye 2-es Bajnokságba a Sajtós Dénes - Diósi János duó. A srácok a verseny kezdetétől nagyon élvezték a száguldást...

részletek

Ezért következett be a tragikus egri baleset

Az Eger Ralin életét vesztette Szabó Attila navigátor. Az utolsó Egerbakta-Sirok gyorson még elrajtoltak, mint utolsó versenyautó, de sajnálatos módon a navigátort már hiába várta haza a családja.

részletek

Kovács Zsombor egy lépéssel közelebb a vb-hez

A Rotax Max Junior kategória előző évi bajnoka, a 13. életévét idén nyáron betöltő Kovács Zsombor ragyogó eredménnyel indította a 2015-ös idényt a gokart ob dunaszerdahelyi nyitófordulójában.

részletek

Egri baleset: A HANS talán segített volna

Elkerülhető lett volna az Eger Ralin történt halálos kimenetelű baleset, ha minden autóra azonos biztonsági előírások vonatkoznak - állítja a versenyen szintén részt vett Holló Barnabás.

részletek