Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. augusztus 24. szerda

Hazai hírek

Dobogók és egy törött autó Szlovákiából

A magyar formulaautó-bajnokság Slovakia Ringen rendezett harmadik versenyhétvégéje sajnos nem úgy sikerült, ahogy Fekete László csapata várta.

részletek

Toppilóták toplistája

Minden hónapban más magyar toppilóta látogatja meg a Hell Kart & Event Centert, hogy az elektromos gokartokkal is bizonyíthassák tudásukat, és létrehozzák a pályán megforduló toppilóták toplistáját.

részletek

A Hungaroringen csap össze a Swift Cup Europe

Elképesztő hangulatú hétvégének nézünk elébe, hiszen 25 év kihagyás után, második alkalommal tért vissza Magyarországra a Kamion-Eb, melynek betétfutama közt a Swift Cup Europe mezőnye is összecsap.

részletek

Matics sikeresen tesztelt a Baranya Kupán

Az abszolút negyedik helyet szerezte meg Matics Mihály és Zejda Viki a Baranya Kupán, ahol egyben a második legjobb mitsubishis páros és a legjobb N-es Mitsubishivel induló egység is voltak.

részletek

A Cargo Racing az év legjobban várt futamán

Az év legjobban várt fordulójára készül a Swift Cup Europe mezőnye, soraiban az Európa-bajnoki címvédő Bernula Istvánnal és a legfiatalabb versenyzővel, Fekete Balázzsal.

részletek

Magyar János: Eső és káosz

Magyar János a hétvége második versenyén megjárta a mennyet és poklot egyaránt. A vasárnap nem teljesen a tervek szerint alakult.

részletek

Változatos futamok a Slovakiaringen

Folyamatos helyváltoztatás jellemezte a Hankook Racer Cup mezőnyének hétvégéjét a Slovakiaringen, az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság keretén belül zajló futamokon.

részletek

Sikeres hétvége a Slovakiaringen

Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja saját kategóriájában mindkét futamot megnyerte, abszolútban pedig a második helyen végzett a Solvakiaringen.

részletek

A Formula.hu volt a legnépszerűbb

A nyár utolsó hónapjának közepén az autósporttal foglalkozó hazai weboldalak közül a DKT adatai szerint messze a Formula.hu-t látogatta meg a legtöbb rajongó, augusztus 9. és 18. között egyetlen napon sem voltak többen kíváncsiak az önálló szájtok közül senkire.

részletek

Veronika Vanyova és Boldizs Bence a pole-ban

A Slovakiaringen csap össze a Hankook Racer Cup mezőnye ezen a hétvégén.

részletek

Keszthelyi Vivi remekül kezdett!

Az elmúlt három nap minden szabadedzésén az első öt helyezett között végzett az abszolút rangsorban a Slovakiaringen zajló versenyhétvégén Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémia egyetlen magyar tagja.

részletek

Egy gyerek a Tomracing első 2016-os bajnoka

A Tomracing Motorsport Team fiatal motorosai sikert sikerre halmozva szerepeltek Dunaszerdahelyen, sőt Kovács Zolika már egy futammal a végelszámolás előtt megnyerte a bajnokságot.

részletek
Olvastad már?