2014. december 22. hétfő

Hazai hírek

Huszonhat hölgy résztvevő a Szilveszter Ralin

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 16. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. Általában minden induló azt hangoztatja, hogy az évbúcsúztató versenyen a buli a lényeg.

részletek

Kirajzolódni látszik az ORB 2015-ös naptára

Bár az ORB jövő évi naptárának kiadása még várat magára, ám Horvátország és Szlovákia nemzeti bajnoksága, valamint a Historic Eb kalendáriumából egy-egy megszokott ORB-helyszín időpontja már sejthető.

részletek

Telt ház – elnöki „felügyelettel”

Az autósport szinte valamennyi szakága képviseli magát a Hungaroringen rendezendő idei Szilveszter Ralin, melynek nevezési listáján 48 órán belül valamennyi hely elkelt.

részletek

Új motorokkal edz télen a Talmácsi Racing

Bár télen a nem megfelelő tapadási viszonyok miatt Magyarországon nem lehet aszfaltpályán motorozni, ám a Talmácsi Racing ifjú versenyzői számára mostantól ez sem lehet akadály.

részletek

Szilveszter Rali: Két nap alatt 238 nevezés

Mindössze két nap kellett ahhoz, hogy megteljen a Szilveszter Rali nevezési listája – az év utolsó magyarországi versenyét december 28-29. közt rendezik a Hungaroringen.

részletek

Spitzmüller Csaba 2014-es évértékelése

Az év vége felé megkérdeztünk néhány versenyzőt, hogy hogyan értékelik a lassan mögöttünk hagyott 2014-es esztendőt. Ezúttal Spitzmüller Csaba válaszolt a feltett kérdésekre...

részletek

Szabó Krisztián és az arab dűnék

December 12-én először vizitált Ázsiában az autókrossz, és a sportág legújabb térhódítása magyarok főszereplésével zajlott. Szabó Krisztián a közeli dűnéket is meghódította vasszöcskéjével.

részletek

Megválasztották az év legjobb gokartosait

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Sporttanácsának legutóbbi közleménye beszámolt arról, hogy megválasztották az év legjobb gokartosait a felnőtt és a junior kategóriában.

részletek

Jön! – Akciófilm, ahogy mi szeretjük

Hamarosan elkészül az RXC Technics Motorsport látványos akciókban és hamisíthatatlan ralikrosszos jelenetekben gazdag 2014-es év végi szezonösszefoglaló videója.

részletek

Ferjáncz: A kézifék volt a legjobb barátom

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Nikolett a vasárnapot Kiskunlacházán, az FRT versenyen töltötte. Minden tekintetben tetszett a hétvége párosnak...

részletek

Autóverseny négy fal között

A slot-car első ránézésre csak gyerekjáték, de valójában annál sokkal több – igazi versenyeket is rendeznek vele, amelyeken több száz ember vesz részt. A Formula.hu kipróbálta, mi olyan jó benne.

részletek

Herczig és Bacigál a dobogó legfelső fokán

A hétvégén 12 ország legjobb autóversenyzői gyűltek össze Prágában, ahol az FIA által kiírt Central European Zone Championship ünnepélyes díjkiosztóját rendezték.

részletek