Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 28. péntek

Hazai hírek

Az Ózd Rali még Miskolcot is felülmúlja?

Berényi Ákos szerint ha az idő hasonló lesz, mint a szezonnyitón, akkor akár még nagyobb csata is kibontakozhat hétvégén, mint az év első futamán - közeleg az Ózd Rali!

részletek

Ózdon az időjárás döntő faktor lehet

Fokozódik a feszültség, nő az adrenalin és a várakozás. A miskolci győzelem után itt az újabb feladat: az előttünk álló hétvégén az ugyancsak aszfaltos Ózd Ralival folytatódik a bajnokság.

részletek

Kurtosnak fel van adva a lecke

A miskolci futamon nagyon jól érezte magát Kurtos Róbert és Szegedi Máté. A kocsival sem voltak különösebb gondok, de most pár nappal az Ózd-Salgó előtt akad még teendőjük a rajtig.

részletek

Jánosa-Rubóczky: Izgatottan várják Salgót

A Salgó Ralin sem lesz más a célja Jánosa Ákosnak és Rubóczky Attilának, mint javulni a számukra új technikával. Tudják mire kell figyelniük, már csak be kell ültetni a gyakorlatba.

részletek

Ózd szép emlékeket tartogat

Fél év szünet után az 5. Steelvent Ózd Rallye-n tér vissza a rally pályákra a GULF - Overdose Racing Team versenyzője Strider Zoltán, aki továbbra is a Velenczei csapat Mitsubishijét tereli majd.

részletek

Gyári pilóta segít Lovászéknak Ózdon

A miskolci szezonnyitó után már jobban látják a csapatnál, hogy hol lehet a helyük a mezőnyben, az Ózd Rali előtti felkészülésben pedig Kevin Abbring, a Hyundai gyári pilótája is segít.

részletek

Opel Dakar Team: Nagy Futam, nagy parti!

Két aktív Formula–1-es pilóta – Daniel Ricciardo és Valtteri Bottas – DTM-autók, a túraautó-világbajnokság résztvevői, és persze a hazai ralis, autókrosszos, terepralis mezőny krémje.

részletek

Hibjánék nem fognak spórolni

A Hibján Joci-Szurovcsák Pisti páros túl van a teszten, és nagyon várják a hétvégi Salgó Ralit, mivel a miskolci futamból csak kevés jutott nekik. Nem fognak biztonsági autózni, mert az kevés...

részletek

Hodosi: Egyben van a Lada, csak pörgetni kell

Az ORC-ben versenyző Hodosi Gabó és Holló Barna igaz készül a hétvégi Ózd-Salgó Ralira, de kicsit alábbhagyott lelkesedésük. Barna szerint meg kéne már kicsit pörgetni ezt a ralit.

részletek

Győzni mennek Ózdra Turánék

Miskolcon a második helyet szerezték meg Turán Frigyesék és most is óriási csatára számítanak, de természetesen úgy állnak rajthoz az Ózd Ralin, hogy a győzelem a cél.

részletek

Herczig ott folytatná, ahol abbahagyta

A bajnok és listavezető Herczig-Bacigál páros szerint a szoros csata jót tesz a pilóták teljesítményének és még jobbá válhat a bajnokság a későbbiekben.

részletek

Elrajtolt a Hankook Racer Cup új idénye

Három futamos nyitó hétvégéjén van túl a Hankook Racer Cup mezőnye, szezonindító viadal lévén már most kezdtek kirajzolódni az erőviszonyok.

részletek
Olvastad már?