Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. szeptember 27. kedd

Hazai hírek

Matics a leggyorsabb licences a Salgó Kupán

Az M csoport első helyén végzett Matics Mihály és Zejda Viki a Salgó Kupán. A rali 2-es bajnokságba számító futamon a Mitsubishi Lancer Evo IX-cel versenyző páros volt a leggyorsabb az első osztályú..

részletek

Készülődés a bajnokság utolsó versenyére

A bajnoki szezon utolsó versenyére készül Sajtós Dénes és a csapat másik versenyzője Kiss György is. Déneséknek kényszerből kimaradt a Salgó Rali, míg Gyuri turbó problémák miatt zárt rossz hétvégét.

részletek

Elhunyt Léhi Sándor

Meghatározó tagját veszítette el a Textura Sport Club: Léhi Sándor, a csapat versenyautóinak építője, felkészítője végleg letette a szerszámot, óriási űrt hagyva ezzel maga után a családjában, barátai körében, a csapatban és az egész magyar autósportban.

részletek

Borotvaélen táncolnak Hibjánék

Jobb eredményre számított a Hibján József – Szurovcsák István kettős a Salgó Ralin, de sajnos csak 4. helyen végeztek, egy kis kalandozásnak köszönhetően.

részletek

A Jánosa-Brunekker kettős diadalmaskodott

A Citroen C2R2-vel versenyző Jánosa Ákos és Brunekker Árpád duó tovább küzdött a bajnoki címért a Salgó Ralin. Ügyesen autóztak végig, de valljuk be… azért kellet egy kis szerencse is...

részletek

Lajosházi a túrás idők hangulatában

Rengeteg tapasztalattal tért haza a Salgó 2016 a Grepton Kupáért elnevezésű versenyről a Lajosházi - Takács duó, akik az egész verseny során több érdekes történéssel találkoztak.

részletek

A HELL Kart pályán ismét a médiások küzdöttek

Második alkalommal rendezték meg a média gokart vándorkupát a miskolctapolcai Avalon Park HELL Kart pályáján. Számos sport- és egyéb újságíró képviseltette magát a gyorsasági gokart versenyen...

részletek

Supermoto: Kecskeméti holtversenyben az élen!

A Tomracing Motorsport Supermoto versenyzői izgalmas hétvégét tudhatnak maguk mögött. Az Euroringen megrendezett fordulón Kecskeméti Márk és Hartmann Ferenc is mindkét futamon kemény csatákat vívtak.

részletek

Jánosa-Brunekker: Molyolásra nem lesz idő

Jánosa Ákos és Brunekker Árpád valamilyen szinten ismeri a Salgó Rali pályáit, de tisztában vannak azzal, hogy izgalmas hétvége áll előttük. Egy dolgot tudnak csak, hogy nem adják fel a harcot.

részletek

Matics: Kassa helyett Salgó Kupa

A Salgó Kupán készül Matics Mihály és Zejda Viki az Országos Ralibajnokság hetedik fordulójára, a Mecsek Ralira, miután a hatodik versenyt, a Kassa Ralit kihagyták.

részletek

Három Wurz-fiú a magyar gokartversenyen

A hétvégén Ausztriában rendezett, magyar gokartbajnokságot záró esemény különlegessége volt, hogy az egykori F1-es, Alex Wurz mindhárom fia a nevezők között szerepelt.

részletek

Lajosháziék felkészültek a Mecsekre

Közel másfél hónapos pihenő után tér vissza a rali pályákra a Lajosházi - Takács duó. A srácok augusztus elején ültek utoljára versenyautóban a Mátrakeresztesen megrendezett Marb versenyen.

részletek
Olvastad már?