Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Hazai hírek

Magyar János: Felemás vasárnap

Vasárnap Janira egy időmérő és két futam várt a Pannónia-ring második napján. - A délelőttöt egy pole pozícióval nyitotta a Magyar Racing Team versenyzője.

részletek

Hankook Racer Cup: Három futam, három győztes

Különösen izgalmasan alakult a Hankook Racer Cup második versenyhétvégéje, nemcsak az időjárás tekintetében, hanem a verseny kimenete szempontjából is.

részletek

Gender győzelem a kaotikus vasárnapon!

A Pannónia-Ringen lezajlott az OB forduló mai penzuma, ami a Gender Racing Team számára egy időmérő edzést és két versenyt jelentett.

részletek

Gyorsasági-ob a Pannónia-Ringen

Az éjjeli viharnak köszönhetően vasárnap reggelre enyhült az elviselhetetlen meleg. Elsőként az OB I. Nagytúra mezőnye vette birtokba a pályát.

részletek

Drift Matsuri – ahogy ők szeretik…

2017. július 15-én és 16-án megrendezésre kerül nem csak Máriapócs, hanem Magyarország első EBISU DRIFT MATSURI-ja, ahol egyetlen szabály lesz csak, még pedig az, hogy nincs szabály.

részletek

Már szombaton nagy csaták a Pannónia-Ringen

Szombaton és vasárnap kerül sor a He-Do Hankook Autós Gyorsasági OB III-IV-V. fordulójára a Pannónia Ringen. Az első napon délelőtt az időmérő edzések zajlottak, majd délben, embert próbáló hőségben rajtolt az első verseny, melyen az OB I. kategória kilenc résztvevője mérte össze tudását.

részletek

Gender: Dupla dobogó a Pannónia-Ringen

Egy kvalifikáció, egy futam. Ez volt a mai program a gyorsasági országos bajnokság mezőnyének a Pannónia-Ringen. A formaautósok viszonylag korán, már délután 16 órára letudták a napot, és a Gender Racing Team pilótái két remek második helyezéssel gazdagodtak!

részletek

Kovács Zsombor csatlakozott az MHH Teamhez

Sikeresen mutatkozott be Kovács Zsombor az MHH Kart Teamben, és egy eseményekben bővelkedő hétvégén a harmadik helyet szerezte meg Max Seniorban.

részletek

A Pannónia-Ringen is a győzelem a cél!

Az előttünk álló hétvégén a Pannónia-Ringre költözik a Gyorsasági Autós Bajnokság mezőnye. Sokéves tapasztalat, hogy ezen a pályán nemcsak az ellenfelekkel, de a hőséggel is meg kell küzdeni.

részletek

Az olasz meló – vegyes érzelmekkel

A múlt hétvégi igazi autósport ünnepen több nehézséggel, problémával kellett szembe néznünk, ennek ellenére sikeresen teljesítettük az első komoly sorozatban eltöltött hétvégét.

részletek

Magyar János: Visszatérés a Pannóniaringre

Harc a meleg és a versenytársak ellen. A hétvégén Magyar János a Pannóniaringen újra versenybe száll, ahol egyszerre két sorozat versenyeit is teljesítheti.

részletek

Benik Balázs újra ralizik!

2015-ben, hat év szünet után már hasonló címmel jelentek meg tudósítások. A háromszoros abszolút magyar bajnok Benik Balázs nem tudja és nem is akarja abbahagyni kedvenc sportágát.

részletek
Olvastad már?