2014. október 20. hétfő

Hazai hírek

Kis Viktória: Egy "első" és egy második hely

Kis Viktória remek eredményekkel zárta a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös idényének első hétvégéjét: a H-Moto Team versenyzője mindkét szombati versenyen másodikként értékelték Katarban.

részletek

Vizin Korzika helyett a Valais Ralin indul

Gyorsan reagált Vizin László és Zsiros Gábor az Országos Ralibajnokság változó versenynaptárára. Az elmaradt Budapest Rali helyett ugyanis a Waldviertel Rali lesz a magyar bajnokság utolsó futama, amin Zsiros Gábor Turán Frigyesnek fog navigálni. Mivel a páros tervezett futama, a Korzika Rali egy időben van a Waldviertel Ralival, Vizin Laci bácsi döntött: „Akkor a Valais Ralin indulunk.”

részletek

Turán Frici: Épphogy átfordult a kocsi…

Négy kanyar volt hátra a Mecsek-rali leghosszabb, orfűi szakaszának céljáig. Turán Frigyes és Zsiros Gábor jó tempóban haladt, amikor abban az ominózus jobb kanyarban a Peugeot 208 T16 R5 megcsúszott egy sárfolton…

részletek

Nitró: Életem legrövidebb ralija

Balszerencsésen alakult a 48. Mecsek Rali Nitró számára, hiszen a Rali2-ben induló korábbi kétszeres gyorsasági autós magyar bajnoknak ezúttal már az első gyorsasági megálljt parancsolt a technika.

részletek

Herczig tarolt a Mecsek Rali második napján

A Mecsek Rali pénteki első napja még kisebb meglepetéssel zárult, hiszen Ollé Sándor állt az élen három gyorsasági után, a szombati záró napon viszont érvényesült a papírforma.

részletek

Magyar egyetemisták csodagépét vezettük

A BME FRT évről évre hagyományosan megrendezi év végi dzsemboriját, a Fundrive-ot, melynek keretében támogatóik és a média képviselői vezethetik éppen aktuális és korábbi versenygépeiket.

részletek

Turán Frici: Az a fránya gumiválasztás!

Rövid nap volt, de velős. A Mecsek Rali pénteki programjában három gyorsasági szakasz szerepelt, amivel semmi gond nem lett volna, ha a második szakasz előtt nem szakad le az ég.

részletek

Ollé-Tóth: Egyszer már sikerült

Bizakodva várja az Országos Bajnokság ötödik futamát Ollé Sándor és Tóth Zsolt, habár nem a Mecsek Ralin, de a Baranya-Kupa keretein belül már sikerült abszolút győzelmet aratniuk ezeken a pályákon.

részletek

Hat magyar a Rotax Grand Finals Világdöntőn

A hétvégén lezajlott az idei Gokart OB utolsó versenye. A díjátadót követően, kihirdették kik jutottak ki a világdöntőre a Magyar Országos Bajnokságból. Összesen 6 magyar induló lesz ott Valenciában.

részletek

Ferencz Márk: Csak a gokart!

Ferencz Márk a magyar gokartsport egyik legismertebb alakja. Múlt hétvégén szerezte meg negyedik, illetve ötödik bajnoki címét. 19 éves, de nem akar váltani: csak a gokartban tudja elképzelni jövőjét.

részletek

17. alkalommal a Mecsek lankáin

Egy hosszabb kényszerpihenő után a Magyar Országos Rallye Bajnokság mezőnye ismét rajthoz állhat az egyik legpatinásabb nemzeti futamon, a Mecsekben.

részletek

Kazár-Szőke: Mégsem ez az utolsó tánc

Kazár Miki és Szőke Tomi úgy készült, hogy Pécsett föltehetik a koronát az idei esztendő teljesítményére. Aztán nem sokkal a rajt előtt kiderült, hogy novemberben a Waldvierter Rali lesz a szezonzáró.

részletek