Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. május 22. péntek

Hazai hírek

Erdei elektromos gokart? Hamarosan!

Már kevesebb, mint egy hónap, és megnyílik Európa egyik legmodernebb, és Magyarország egyetlen erdei elektromos gokart pályája a Miskolctapolcán felépülő Avalon Parkban.

részletek

Bús Edináék első vizes kalandja

Május 30-án a legjobb magyar autó- és motorversenyző hölgyek egy elitcsapata ezúttal vízen fogja összemérni egymással gyorsaságát. A lányok csütörtökön teljesítették első edzésnapjukat a jet-skivel.

részletek

Fordulatos hétvége a Red Bull Ringen

Soha nem volt még annyira mozgalmas hétvégéje a Swift Cup Europe versenysorozatban Bernula Istvánnak és Fekete Balázsnak, mint az idei második forduló, amelyet a Red Bull Ringen tartottak.

részletek

Gender Racing Team: Ismerkedés

Alig egy hónappal a hungaroringi szezonkezdet után a Gender Racing Team újra akcióban - Ezúttal egy új helyszínre látogathattak a csapatok.

részletek

Lángi: Ralikrosszban se tudnám a pályákat

A RallyFeeling,hu Lángi Attilát kérdezte élményeiről és a várható folytatásról a Szombathely környékén rendezett, murvás Iseum Rali után.

részletek

Harsányi Zoltán: Győzelemre fel!

Rég nem indult már olyan balszerencsésen versenyszezon az RXC Technics Motorsport kilencszeres magyar bajnok versenyzője számára, mint az idei, de Harsányi Zoltán célja változatlan.

részletek

Vass Zoltán: Bízunk benne, hogy most a jó jön

A sorminta ezt diktálná, hiszen a Nyílt Országos Ralikrossz Bajnokságban eddig egy nagyon jól és egy nagyon rosszul sikerült versenyen van túl idén Vass Zoltán és a Mitsubishi Colt.

részletek

Jánosa-Brunekker: Kicsi a bors, de erős

A tavalyi Szombathely Ralit mindenképpen felülmúlta a Jánosa Ákos – Brunekker Árpád kettős, ugyanis most a kategória első helyen végeztek. Az autóval elégedettek voltak, a szakaszok nagyon tetszettek.

részletek

Bakó Laci: Küzdelmes hétvége volt

A Szombathely Rallyn jóból és rosszból is kijutott a Bakó Rally Team számára. A három Citroen közül kettő tökéletesen szuperált, de az egyik sajnos megmakacsolta magát.

részletek

North Racing: A technika ördöge nyert

A North Racing színeiben induló párosok legtöbbjével a technika ördöge babrált ki. Hiába voltak az idei első murva versenyen jók, ha valami oknál fogva sajnos legtöbben nem tudták befejezni a ralit.

részletek

Swift Cup Europe 3-5. forduló

A Swift Cup Europe második versenyhétvégéje a Truck Race Trophy 2015. betétfutamaként zajlott a Redbullringen. A kvalifikáció után három futamot kellett teljesíteniük a hétvégén a versenyzőknek...

részletek

Sajtós-Diósi: Csepregi mumus, második hely

Országos Rallye 2-es Bajnokság P13-as kategóriájának második helyezésével tért haza a Sajtós Dénes, Diósi János duó a 2015-ös Iseum Rallyról.

részletek
Olvastad már?