Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. július 29. péntek

Hazai hírek

Királynő a jobb egyben!

Navigátort cserélt ifjabb Tóth János. A hétszeres bajnok mellett nem „egy Szőke”, hanem egy csinos barna ült csütörtökön a jobb oldali ülésben, és a pilóta szerint az illata is jobb volt...

részletek

Sajtós: Tapasztalatszerzés az elsődleges

Tapasztalatszerzés céljából, maximálisan felkészített autóval érkezik a 2016-os Székesfehérvár Ralira Sajtós Dénes, aki a 2017-es évre már bajnok aspiránsként szeretne megérkezni.

részletek

SRTH: Motiváció, kíváncsiság, sikeréhség

A címvédő kettős Herczig Norbert és Bacigál Igor jelentős különbséggel, 55,5 ponttal vezeti az ORB abszolút értékelését, ettől függetlenül rendkívül motiváltan várják a Székesfehérvár Ralit.

részletek

Kanyikék a legenda újraszületésén

A legendás Mátrai Hegyiversenyt választotta ifj. Kanyik Antal a júliusi versenyének a partnerek kiszolgálására, hiszen a Székesfehérvár Ralin családi elfoglaltságok miatt nem tud részt venni.

részletek

Turán Frici dobogós a legendás hegyiversenyen

Kifejezetten örült a Turán Motorsport csapata az özönvíz szerű esőzésnek a hétvégén zajlott 33. Mátrai Hegyiversenyen, ugyanis így kategóriájukban a második helyet tudta megszerezni.

részletek

Így zárult a 33. Mátrai Hegyiverseny

Az eső a tegnapi naphoz hasonlóan vasárnap sem kegyelmezett a versenyzőknek, akik már némi tapasztalattal a birtokukban vághattak neki a pályának, tovább küzdve az időjárási elemekkel.

részletek

Hegyiverseny: Nagy Norbert elsősége

Nyolc év után újraéledt a Mátrai Hegyiverseny, amely a nagy nevek mellett ifjoncokat is idevonzott. A legendás hegyiverseny első napját azonban szakadó esőben kellett teljesítenie a népes mezőnynek.

részletek

Egy legendás versenypálya újraéledt

Ma reggel igencsak mostoha időjárási körülmények között rajtolt a HE-DO kupáért zajló 33. Mátrai Hegyiverseny az első időmérő edzésekkel.

részletek

Őrült Futam: Adrenalintól túlfűtött élmények

Egy nem hétköznapi kezdeményezés, egyedi kivitelezéssel és megvalósítással. Ránézésre talán egymáshoz nehezen passzoló sportágak, melyek nagyon is működnek együtt...

részletek

Egy legendás versenypálya újraéled!

A hétvégén sporttörténeti jelentőségű rendezvényt bonyolítanak le Parádsasváron. A HE-DO kupáért zajló 33. Mátrai Hegyiverseny közel tíz év szünet után kerül ismét megrendezésre.

részletek

Drift Ladákkal fűszerezve

A Kilinccsel Előre Drift Kupa azt adta, amit már előre megígértek a szervezők mindenkinek: megállás nélküli adrenalin löketet. Meseszép Ladák a parkolóban, kihegyezett Ladák a pályán...

részletek

Feketéék spanyol GT-csapatban indulnak

Jövő hétvégén rendezik meg Franciaországban a 24H Series soron következő futamát, a Paul Ricard-i 24 órás versenyt, melynek nem is akármilyen magyar vonatkozása lesz majd.

részletek
Olvastad már?