2014. november 28. péntek

Hazai hírek

MNASZ-elnöki értékelés az elmúlt időszakról

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke, Benyó Miklós az mnasz.hu-n értékelte az elmúlt időszak történéseit a szövetség élete és a magyar autósportban végigment események fényében.

részletek

Nitró: F1-es szezonzáró ajándékba

Nem akármilyen ajándékot kapott Nitró (Nyitray Béla) egyik támogatójától, aki egy hatnapos F1-es túrával lepte meg őt az évek óta tartó sikeres együttműködés jutalmaként. A helyszín Abu Dhabi volt.

részletek

Szabó Krisztián és a világbajnokok

Lewis Hamilton, Jenson Button és Petter Solberg: mindhárman világbajnokok és mindhárman a legeslegjobbak közé tartoznak abban a sportágban, amit űznek. Ugyanez igaz Szabó Krisztiánra is.

részletek

Aschenbrenner: Én vittem előre ezt a sportot

A www.RallyMedia.tk interjút készített a kétszeres abszolút magyar ralibajnok Aschenbrenner Györggyel, melyben a sportág helyzete mellett visszavonulásáról is beszélt.

részletek

Cséplő Balázs: Elhoztuk az ezüstöt

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Cséplő Balázs és Locker János gyakorolni indult a Magyar Amatőr Rally Bajnokság Nyugati régiójának utolsó futamára, a Cél Trans Rallysprintre.

részletek

A Miss Hungary döntőjében a versenyzőhölgy

Egy törékeny szépség, akiből a versenypályán előbújik az ördög – ő Szegfü Adrienn, a Fehérvár Szépe választás tavalyi, illetve a ralikrossz ob Suzuki Kupa kategóriájának előző két évi 3. helyezettje.

részletek

Ifj. Pethő továbbviszi édesapja örökségét

A ma 21. születésnapját ünneplő Ifj. Pethő István továbbviszi a ráhagyott örökséget, és édesapja, Pethő István sajnálatos elvesztése után is folytatja raliversenyzői pályafutását.

részletek

RCM Kupa: 2015 nálunk már elkezdődött

Igen sikeresnek mondható első szezont tudhat maga mögött a Hankook RCM Kupa, Magyarország legújabb márkabajnokságának szervezői így joggal tekinthetnek bizakodással a 2015-ös évad elé.

részletek

Vass Gergelyéknek fülig ért a szájuk

Vass Gergely és Lukácsi Ákos tudták, hogy egy nagy álom fog megvalósulni, a lábatlani sprintversenyen, de arra még ők sem gondoltak, hogy ekkora élménnyel zárják a hétvégét. Fültől fülig ért a szájuk.

részletek

Benyó Máté és a 10 éves tervek

Még csak 13 éves, de már figyelemre méltó versenyzői múltra tekint vissza. Több vasat tart egyszerre a tűzben, és bárhogy is alakuljon a jövője, minden variációra jut egy-egy megvalósításra váró álma.

részletek

Határtalan öröm, 4 gyors teljesítve oda-vissz

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki Bajna – Lábatlan szakaszon teljesített 4 gyorsot oda-vissza irányban, a MARB Nyugati régiójának utolsó versenyén.

részletek

Bánkuti új Citroen DS3-ast épít 2016-ra

Bár még alig ért véget a 2014-es versenyszezon, semmi kétségünk ne legyen afelől, hogy a csapatok műhelyében már réges-régen megkezdődött a következő idényekre való felkészülés.

részletek