Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. február 14. vasárnap

Hazai hírek

H-MOTO Team - Végleges az utánpótlás keret

Szilárd Zalán személyében ismételten egy sokra hivatott ifjú versenyzővel bővült és egyúttal véglegesedett a H-MOTO Team 2016-os utánpótlás kerete.

részletek

Talmácsi Gábor a Shell kenőanyagok nagykövete

A Shell és az Orbico Hungary Kft. Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotor-versenyzőt választotta a Shell kenőanyagok nagykövetének – a bejelentésre a 2016. február 4-i sajtótájékoztatón került sor.

részletek

Vivien: A színvilág marad, a teljesítmény nő

Magyarország egyik legígéretesebb tehetsége ismét meghódítja a versenypályákat és most az is kiderül, hogy pontosan milyen fényezésű járművel folytatja túraautó versenyzői pályafutását.

részletek

H-MOTO Team díjeső a MAMS Ceremónián!

Az elmúlt hétvégén tartották a Magyar Motorsport Szövetség díjátadó ünnepségét, melyről a H-MOTO Team versenyzői sem hiányozhattak. A csapatból hárman is megtiszteltetésben részesültek...

részletek

Botka Rally Team: Két bajnokság, két autó

A Botka Rally Team megtartotta évadnyitó sajtótájékoztatóját. A rendezvényen két versenyautót állítottak ki és a bajnok pilóta mellett két navigátor foglalt helyet.

részletek

Kilencéves versenymotoros lány

A nagyon fiatal, nem egészen tíz éves Hanna első teljes szezonja után 2016-ban Dragbike kategóriában és a Nemzetközi Utánpótlás Gyorsasági Bajnokságában a H-MOTO csapatát erősítheti.

részletek

Szalay kedvet csinált a tanuláshoz

Saját tapasztalatból tudja, hogy érdemes a Testnevelési Egyetemen tanulni – sportolóként és csapattulajdonosként egyaránt hasznosítja az ott szerzett tudást.

részletek

Kohári Zoltán: Ott szeretnénk lenni az Eb-n

Noha nagy reményekkel vágott neki Kohári Zoltán az elmúlt szezonnak, a rengeteg technikai gond miatt a Tomracing Motorsport versenyzője úgy érzi, pályafutása legrosszabb idényét hagyta maga mögött.

részletek

Antalffy-Vas: Jó élmény volt

Az ifj. Antalffy György – Vas Borosi Ádám kettős változó versenykörülmények között tesztelte a Citroen C2R2-t. A Szilveszter Rali arra szolgált számukra, hogy kipróbálják a méregzsákot.

részletek

A Szilveszter Rali minden méterét élvezték

A Kiss Roland, Haraszti Zsolt páros igen sikeres évet zárt 2015-ben a MARB bajnokságban, a srácok a sikeres év megkoronázásaként a Szilveszter Ralin indultak, amelynek minden méterét élvezték...

részletek

Szilveszteri játék határok nélkül

Órai Balázsnak igen “kalandosra” sikerült a 2015-ös esztendő, de leengedvén a gőzt, feleségével az oldalán, egy önfeledt versenyzést tud maga mögött a Szilveszter Ralin.

részletek

László István: Méltó évzáró futam volt

A Honda Civic-kel versenyző László István és Szabó Gábor kettős a Szilveszter Ralit használta arra, hogy eldöntsék szeretnének-e jövőre újra indulni a raliban. Minden a terveik szerint alakult...

részletek
Olvastad már?