2015. január 25. vasárnap

Hazai hírek

MNASZ: Major György bemutatkozó levele

Kedves Sporttársakhoz, Csapatokhoz, Barátokhoz! - Sokan teljesen joggal teszitek fel a kérdést, hogy mit keres az én nyílt levelem ezen fórumon, ezért hát szeretnék bemutatkozni Mindenkinek.

részletek

Nevezési díjak a versenyzés világában

A versenyzőknek és csapatoknak, amikor a szezont tervezik és kiválasztják, melyik sorozatban is induljanak, számításba kell venniük számos különféle kiadást, köztük a nevezési díjakat is.

részletek

Oláh Gyárfás MNASZ-elnökjelölt céljai

Nem beszél mellé, nem árul zsákbamacskát, konkrét tervei és célkitűzései vannak az MNASZ megreformálásáról, és ezeket jó előre szavakba is öntötte. Oláh Gyárfás programismertetője.

részletek

Címvédésre hajt a magyar drift Európa-bajnok

Lassan tíz éve a hazai drift kiemelkedő alakja Kerényi Ádám, aki hat éve mindig a dobogón végez a Drift-Eb-n. Ezen idő alatt háromszor lett aranyérmes, míg kétszer második, egyszer pedig harmadik.

részletek

Ferjáncz Attilát a Nemzet Sportolójának

A napokban példás kezdeményezés indult a magyar autósport szerelmeseinek körében, akik egy Facebook Csoportot alakítottak „Ferjáncz Attilát a Nemzet Sportolójának” címmel.

részletek

Levél az MNASZ elnökétől, Benyó Miklóstól

Rövidesen lezárul egy szakasza közös munkánknak. A ti megbízásotokból egy rövid, de igen változatos időszakot töltöttünk el együtt és küzdöttünk szeretett sportágunk jelen és jövőbeni sikereiért.

részletek

Az ezredmásodpercek szerelmesei

Az autósportban minden az idő körül forog. A pilóták tizedekben, századokban, ezredekben mérik egy-egy kör vagy futam sikerét, és van, hogy a legapróbb különbségek döntenek köztük a leintésnél.

részletek

Lábbal kormányozva driftel a lengyel pilóta

Bartosz Ostalowski jó példája annak, hogy az ember soha ne adja fel az álmait. A lengyelt ma profi versenyzőként tisztelik hazájában, holott egy motorbalesetben mindkét karját elvesztette.

részletek

Újjáéled a csoda: Opel Astra Kupa újratöltve!

1994-ben indult útjára Magyarország első márkakupa-sorozata, az Opel Astra Kupa. A versenyautókat a szentgotthárdi Opel-gyárban szerelték össze, és egészen 2006-ig versenyeztek velük a kupasorozatban.

részletek

Meghívó az MNASZ közgyűlésére

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (a továbbiakban: MNASZ) elnöksége nevében tisztelettel meghívom az MNASZ 2014. évi rendes közgyűlésére, melynek időpontja és helyszíne.

részletek

A Tagság akarata! - Oláh Gyárfás nyílt levele

Közeleg a Közgyűlés, melynek a magyar autósportra nézve fajsúlyos kérdésekre kell választ adnia, előtte mint az elnökség tagja és az autósport elkötelezettje szeretném pár gondolatomat megosztani.

részletek

Itt a legújabb 2015-ös versenynaptár

Az országos szövetség közzétette legújabb 2015-ös előzetes versenynaptárát, mely jelenleg összesen 51 eseményt tartalmaz, közte az F1-et és a többi Magyarországra látogató nemzetközi szériát.

részletek