2014. november 23. vasárnap

Hazai hírek

Bütösi Zsolt halmozza az élvezeteket

Az évek folyamán egybeforrt a Ladával Bütösi Zsolt neve, és mint mondja, ez az a szenvedély, amiről soha nem fog tudni lemondani, ám idén a zsigulizás mellett egy új kalandba is belevágott.

részletek

Globalnetracing: Cliók a dugóhúzóban

Ausztrália után a világ átellenes pontján, Kaliforniában csapott össze a Globalnetracing Clio Kupa mezőnye. Egyik legendás helyszínt követte a másik, Bathurst után Laguna Seca következett.

részletek

Autósport testközelből a Sport TV-n

November 21.-én pénteken, délután 17 órakor újra friss tartalommal jelentkezik az Sport TV HD minőségben sugárzott autósport magazinja, az Autósport Testközelből.

részletek

Elítélték a raliversenyzőt

Vincze Márton ralipilóta 2013. szeptember 19-én ütközött össze a Nagylóc és Zsunypuszta közötti szerpentinen a Hende Csaba honvédelmi minisztert szállító gépjárművel.

részletek

Vass Gergely: Nulladik verseny, nulla elvárás

Vass Gergely számára nem lesz újdonság beülni a raliautóba, hiszen már versenyzett Suzukival, és navigált Mitsubishiben, de most egy Citroen C2R2-ben mutatja meg tudását.

részletek

Ferjáncz: A kihívás adott, várjuk szeretettel

A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki újra koptatja a Bajna-Lábatlan szakasz aszfaltját, mégpedig a MARB Nyugati régiójának 2014. évi utolsó futamán.

részletek

Vizin - Nyugodt szezon, sok tapasztalat

A Lotus Kelet-Európai Kupa bajnoki elsőségét megszerző Vizin Tamás kellemes emlékekkel gondol vissza a Hungaroringen véget ért 2014-es szezonra, amely során két világhírű helyszínt is megismert.

részletek

Budavári Zoltán: Két kemény kihívás kipipálva

A Mecsek és a Waldviertel Rali szerepelt az új navigátort választó Budavári Zoltán őszi menetrendjében, és mindkét helyszínen alaposan kijutott nekik az esőből is.

részletek

Fogcsikorgatva a célban – Szeretünk, Gyula!

Ha Gyulán tereprally-versenyt tartanak, szinte biztosra vehető, hogy a legegyszerűbb futam is valami nem várt, minden elképzelést felülmúló meglepetéshalmazzá válik.

részletek

Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás

Ez a jelszava a LiveWire Rally Team versenyzőjének, Cséplő Balázsnak a hétvégi MARB futammal kapcsolatban. A Mecsek Rallye-tól eltérően most nem testvére diktálja az itinert.

részletek

A BMW Motorsport és az Ice-Watch új kínálata

A BMW Motorsport és az Ice-Watch első közös gyártású karóráinak gyors sikere után a márka új színezetű termékek bemutatásával igyekszik lendületben maradni. Itt a piros és a világoskék árnyalat.

részletek

Gyulán is defekt győzte le Fodorékat

Hiába szerezte ismét a legtöbb szakaszgyőzelmet a Tereprali-ob szezonzáró futamán Fodor és Mesterházi a 4x4 Hungary Ford Rangerével, az utolsóelőtti szakaszon egy defekt ismét útjukba állt.

részletek