Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. november 25. szerda

Hazai hírek

Különleges versenyzőülés Bunkoczinak

Új versenyzőülés készül Bunkoczi László számára, mert bár a standard ülések is biztonságosak, a csigolyatörése és két gerincműtéte után visszatérő navigátor számára extrán fontos volt a biztonság.

részletek

Keszthelyi Vivien jótékonykodott

Autóversenyzői pályafutása első fizetéséből azonnal jótékonysági célokra ajánlott fel kétszer 100 ezer forintot Keszthelyi Vivien, az Oxxo Motorsport 14 éves pilótája.

részletek

Megerősítik a Budapest-Bamako Rally védelmét

Mély megdöbbenéssel hallottuk a pénteki híreket Bamakóból. Együttérzésünket és szívből jövő részvétünket szeretnénk kifejezni az elhunytak hozzátartozóinak. A terror mindannyiunkat megrázott.

részletek

Galuska, Várfalvi: Sikeres évünk volt

A Galuska Szabolcs, Várfalvi Gábor kettős az idén hat bajnoki címet gyűjtött be a MARB bajnokságaiban. A srácok a rengeteg cím közül a MARB Országos Lada kupára a legbüszkébbek.

részletek

Gasztonyi Martin: Kezdésnek nem rossz

Gasztonyi Martin neve még nem cseng ismerősen a rali szerelmeseinek, de a fiatal versenyző elhatározta, hogy a jövő évben lerakja a névjegyét minél több verseny gyorsasági szakaszán.

részletek

Szalay: Végre teszt, és végre újra együtt!

Szalay Balázs visszakapta megszokott, állandó navigátorát. Az Opel Dakar Team pilótája ebben a szezonban is sokat versenyzett, de mindig más-másvalaki ült a jobb oldali ülésben.

részletek

Valóságshow-ban keresik az új magyar sztárt

Dúskeblű lányok, szimulátor, mentorok, nyolc jelölt, egy cél – hamarosan kezdetét veszi a magyar televíziózás történetének talán legizgalmasabb tehetségkutatója, A jövő négykeréken című produkció.

részletek

Véget ért a rali szezon

Az Autó-szoft kupáért folyt a küzdelem november 15-én Bajna és Lábatlan között. Az amatőr rali bajnokság nyugati régiójának utolsó fordulóját a győri Arrabona Rallye Club rendezte.

részletek

Formabontó fődíj az RCM Cup-ban

Több mint egy hónapja már, hogy véget ért az RCM Cup 2015-ös évadja, az élet azonban nem állt meg Magyarország első számú márkakupájában.

részletek

Kulcsár-Varga: Nagyon nehéz verseny volt

Kulcsár Balázs, Varga Kristóffal az oldalán indult a 6. Auto-Szoft Ralin. Balázs szerint embert és autót próbáló verseny volt, de ennek ellenére sikeres versenyt tudhatnak maguk mögött.

részletek

Korda Racing: Könnyed kis levezetés

A versenyszezon végeztével sem bírnak a fenekükön ülni a Korda Racing versenyzői, a csapat két Rallye2-es pilótája, Régi Péter és Balics Ákos mellett Szikszai Attila is megmozgatta versenyautóját.

részletek

Engedély: Bunkoczi versenyezhet!

Bunkoczi László nem lopja a napot. Tudtuk, hogy az utóbbi heteket folyamatos edzésekkel töltötte, és tudtuk, vár még rá egy orvosi vizsgálat, amely során kiderül, készen áll-e már a versenyzésre.

részletek
Olvastad már?