Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. június 27. hétfő

Hazai hírek

Túraautók és Lotus Cup III. futam

A versenyhétvége utolsó futamán a túraautók és a LotusCup versenyautók álltak fel a rajtrácsra. Bódis Kálmán az első rajtkockából nagyon jól elkapta a rajtot.

részletek

A Formaautók is belecsaptak a lecsóba

Már a verseny eleje sem a megszokott módon alakult a Formaautók harmadik versenyén. Turák László nem állt fel a rajtrácsra, míg Balogh Zsolt a bokszutcából rajtolt.

részletek

Pannónia-ring: Báldi - Boldizs 2:1

Most sem hagyta pilledni a figyelmet egy percre sem a Hankook Racer Cup mezőnye az idény harmadik versenyhétvégéjén. A Pannónia Ringen az őrült hőség leküzdése volt a legnagyobb kihívás.

részletek

Két izgalmas összecsapást hozott a Swift Cup

A hétvége legnépesebb mezőnyét a Swift Cup Europe és az osztrák Suzuki Kupa mezőnye alkotta, ahol mintegy harminc versenyző várhatta a rajtot.

részletek

Watz Nagytúra: A szombati eső aranyat ért

Vasárnapra az előző esti eső megtette hatását, a Watz Nagytúra bajnokság és a Lotus Eastern Euope mezőnye lényegesen kellemesebb hőmérsékletben vágott neki sorrendben második versenyének.

részletek

Formaautós küzdelem a Pannónia-Ringen

A He-Do- Hankook Országos Gyorsasági Bajnokság Logi-Store Kupáért folyó második versenynapján elsőként az OB II. kategória hét fős mezőnye állt rajthoz a Forma autók volánja mögött.

részletek

Báldi győzött a Pannónia-ring második futamán

Az eredeti időterv megváltozott, így a Hankook Racer Cup mezőnye késő délelőtt rajtolt el a pannóniaringi második futamon. A fordított rajtrácsnak köszönhetően az abszolút újoncok, indulhattak a poleból, vagyis Maricsek Miklós és Kovács Zoltán.

részletek

Megpróbáltatások hétvégéje a Pannónia-Ringen

A He-Do-Hankook Országos Gyorsasági Bajnokság Logi-Store Kupáért folyó versenyhétvégéjén óriási fizikai megpróbáltatás vár a versenyzők számára a Pannónia-Ringen.

részletek

Felforr a talaj a versenygépeik alatt...

Kegyetlen hétvége vár Bernula Istvánra és Fekete Balázsra a Swift Cup Europe idei harmadik, a Pannónia-Ringen tartandó fordulójában: az előző viadal óta közel két hónap telt el.

részletek

A Pannónia Ringen a Swift Cup Europe mezőnye

Egy hosszabb kihagyás után, június 23-26. között a Pannónia Ringen tér vissza a Suzuki Swift Cup Europe mezőnye, hogy ismét összemérje erejét, és látványos versenyzéssel szórakoztassa a nézőket.

részletek

Keszthelyi Vivien a Pannónia Ringen készül

Keszthelyi Vivien szerda óta már a Pannónia Ringen készül az FIA Közép-európai Zóna Kupa keretein belül sorra kerülő gyorsasági magyar bajnoki futamokra...

részletek

Szalay: Számtalan út van, de csak egy a tied

Már gyerekkorában is „felfedezõ típus” volt. Nem azért csatangolt el a Duna-parton, hogy rosszalkodjon, hanem azért, mert vonzotta a felfedezés öröme.

részletek
Olvastad már?