Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Hazai hírek

Mecsek Rali: Rangáék nagy hajrája

A Ranga Motorsport mindkét párosa hatalmas hajrát indított vasárnap a Mecsek Ralin. A Ranga Péter, Szőke Tamás kettős két gyorsasági szakaszt megnyert...

részletek

Orosz olajtámogatás a magyar csapatnak

A Gender Racing Team versenycsapat hétvégén, az autós gyorsasági országos bajnokság szezonzáróján különleges technológiai támogatással versenyzett, a G-Energy prémium motorolajjal felvértezve.

részletek

Talán még sosem avattak ennyi magyar bajnokot

Autókrossz Dömsödön, gyorsasági a Hungaroringen és rali a Mecsekben: tizenkét hazai széria koronázott végső győztest vasárnap. Íme a 2017-es bajnokok dicsőségtáblája.

részletek

Sikeres debütálás, élvezetes hétvége

Remek eredményekkel zárta élete első hungaroringi hétvégéjét Hangodi Bendegúz, a HQ Racing versenyzője. Beni a Hankook Racer Cup mezőnyében próbálhatta ki magát.

részletek

Három a magyar igazság és egy a ráadás

Ezt a mondást a Herczig Norbert – Bacigál Igor páros komolyan vette az ORB hétvégi futamán. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosa ugyanis a Magyar Országos Rallye Bajnokság bajnoka lett.

részletek

Turán: 2 gyorsasági hiányzott a sikerhez

Két gyorsaságival a vége előtt egy kicsúszással ért véget az 51. Mecsek Rali a Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri László számára.

részletek

Csuti győzelmével zárult a 2017-es idény

A Hankook Racer Cup összetett bajnokságának élén álló Csuti László az első versenynapon ötödik futamgyőzelmét aratta, amelyik talán a legkeményebbek egyike is volt...

részletek

A Hungaroringen zárult a gyorsasági ob

Formulaautók, túrakocsik és Suzukik: háromversenyes hétvégével zárul a gyorsasági országos bajnokság 2017-es szezonja a Hungaroringen: felavatták az idei bajnokokat.

részletek

Öröm és bánat a Gender Racing Teamnél

Rónai Tamás és csapattársa, Stern Roland a szezonbeli jó formáját átmentette a Hungaroringre és másodikként végzett a hétvége összes versenyén, így a bajnokságban is.

részletek

Herczigék újra magyar bajnokok

Vasárnap nem nyert gyorsaságot, valamint egy alkalommal megforgott a Herczig–Bacigal páros, mégis győztek a szezon utolsó előtti raliján, valamint zsinórban harmadszor abszolút bajnokok lettek.

részletek

2015 után újra magyar bajnok Magyar János

Még vége sincs a hungaroringi záróhétvégének, de a versenyző már most bajnokként ünnepelhet.

részletek

Hangodi Beni: Ez nagyon durva volt

Sikeresen teljesítette élete első pályaversenyét a HQ Racing ifjú pilótája, Hangodi Bendegúz, aki az 5. helyen végzett a Hankook Racer Cup szombati futamán.

részletek
Olvastad már?