Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 15. hétfő

Hazai hírek

Hadik győzelmével zárult a Mecsek Rali

Bár az utolsó versenynap elején fél másodpercre csökkent az előnye Turán Frigyessel szemben, végül a már a szombati etapokat követően is vezető egység sikerével zárult az ORB hétvégi futama.

részletek

Hadik-Turán csata a Mecsek Ralin

Balogh János és Velenczei Ádám kiesett, Vincze Ferenc és Kazár Miklós pedig nem tudja tartani a két éllovas tempóját - az első nap végén Hadik András vezet Turán Frigyes előtt.

részletek

Kazár szeretné már meghódítani a Mecseket

A Pro Racers párosa dupla motivációval vág neki a hétvégi Mecsek Ralinak, és olyan eredmény elérését tűzték ki célul, hogy továbbra is versenyben maradjon az idei abszolút bajnoki címért.

részletek

Női bajnok a férfiak között

Vogel Adrienn új kihívás elé nézett az idei szezonban, de remekül helytállt: női versenyzőként bajnok lett a kategóriájában a MARB déli régiójában és biztos, hogy ebben a szakágban fogja folytatni.

részletek

Kurtos túl az esélylatolgatáson

Az előző versenyen lecsúszott Kurtos Robi és Szegedi Máté a dobogóról, de már közel voltak hozzá, hogy felállhassanak. A Mecsek Ralin megpróbálják újra, mert látnak még esélyt egy előkelőbb helyre.

részletek

Jánosa: A tánc még csak most kezdődik

Jánosa Ákost és Rubóczky Attilát az előző futamon elért eredményük lelkileg nagyon megdobta. Ezért bíznak benne, hogy a Mecsek Ralin is hasonló helyezéssel távozhatnak.

részletek

Hibján: Elég nyitott a bajnokság

Nem sokat tud Hibján Joci és Szurovcsák Pisti a sok meló mellett a verseny előtt azzal foglalkozni, mi hogyan fog alakulni. De azt tudják, hogy a Mecsek Ralin is odateszik magukat...

részletek

Mecsek Rali: Folytatódik az ORB pontvadászata

Az 52. Mecsek Rali a Turán motorsport párosa (Turán Frici és Bagaméri Laci) Ford Fiesta R5-én az 1-es rajtszám most nem csak azt jelenti, hogy ők vezetik a bajnoki tabellát...

részletek

Megújult budafoki Gokart Aréna

Ha valaki azt mondja Pest megyében, vagy legalábbis Budapest és környékén, hogy gokart, akkor az emberek 70%-nak a budafoki gokart aréna ugrik be.

részletek

Autós gyorsasági: Eldőltek a bajnoki címek

Október első hétvégéjén zajlott az MNASZ HE-DO Hankook Autós Gyorsasági országos bajnokság három záró futama. A Hungaroringen dőlt el a bajnoki címek sorsa most vasárnap.

részletek

HRC: Makai győzelmével zárult a 2018-as idény

A Hankook Racer Cup 2018-as idénye a Hungaroringen indult és három külföldi állomás – a Red Bull Ring, Slovakiaring és Brno - után újra hazai pályán zárult a tehetségeket felfedező sorozat.

részletek

Bajnoki cím és győzelem a záró fordulón

Egy kvalifikációval és két versennyel az év egyik legintenzívebb napját teljesítette ma a formaautós mezőny a Hungaroringen. A Gender Racing Team egy bajnoki címmel a zsákban, nagy kedvvel indult a csatába, és úgy is fejezte be az országos bajnokságot.

részletek
Olvastad már?