Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. október 21. péntek

Hazai hírek

Lajosházi: Vidám hétvége és örömautózás

Összesen három szakaszt teljesített a Lajosházi - Takács duó a hétvégi Gobaldaru Borsodbóta-Sáta Rallye Sprint Marb futamon, mert a sok beeső miatt a rendezők törölték az utolsó gyorsasági szakaszt.

részletek

Izgalmas futammal zárult a Hankook Racer Cup

A Hankook Racer Cup az a versenysorozat, ahol nincsenek papírformák, minden futam tartogat meglepetéseket, ez így történt a bajnokság évadzáró viadalán is a Hungaroringen.

részletek

Toppilóták: Európa-bajnok a gokartban

A miskolctapolcai Avalon Park és a Formula.hu weboldal szervezésében minden hónapban más és más magyar toppilóta látogatja meg a létesítmény területén található Hell Kart & Event Centert.

részletek

Zsúfolt szezonzárás a BZ Racingnél

Egy időmérő és három verseny egy nap alatt. A Swift Cup Europe mezőnye a Hungaroringen zárta a 2016-os szezont.

részletek

Köbli-Bán: Összességében nagyon jó volt

Apró technikai problémák hátráltatták Köbli Károlyt és Bán Viktort abban, hogy ott legyenek a jubileumi 50. Mecsek Rali klasszikus célceremóniáján, a Széchényi téren.

részletek

Csendes Zsolt dobogóra állt Nyirádon

A GFS Racing Team színeiben versenyző Csendes Zsolt az október 7-9. között megrendezett Rallycross Országos Bajnokság utolsó futamán állt rajthoz...

részletek

Lajosházi-Takács: Kiesni is tudni kell

Nem sikerült megismételni a tavalyi pécsi eredményt a Lajosházi - Takács duónak, akik egy filléres alkatrész törése miatt az idei évben nem látták meg a jubileumi Mecsek Rali célját.

részletek

Matics zsigulisan nyerte a Mecsek Ralit

Idei legjobb eredményét elérve megnyerte a 3-as géposztály versenyét valamint az erőgyorsaságit is Matics Mihály és Zejda Viki kettős az 50. Mecsek Ralin.

részletek

Ifj. Kanyik: Az eredmény hab a tortán

Jó hangulatú versenyzéssel töltötte a hétvégéjét a Kanyik Motorsport párosa, akik a jubileumi 50. Mecsek Ralin az ORC abszolút harmadik helye mellett a 2WD értékelés első helyét is hazavihették.

részletek

Baloghék megvédték a bajnoki címet!

A cél nem volt más az 50. Mecsek Ralira mintsem a bajnoki cím megszerzéséhez elegendő pontok megszerzése, nagyobb kockázatvállalás és különösebb határfeszegetések nélkül.

részletek

Tomracing: Gyutai Adrián újra a csapatnál!

A Tomracing Motorport versenyzői rendkívül sikeres szezont tudhatnak maga mögött, Oláh Barnabás, Kovács Zoltán, Surányi Balázs és Babonics Márk kimagasló teljesítménnyel értek el bajnoki címet.

részletek

A Mecsekben is dobogóra állt Vincze és Kuti

Kassa után a jubileumi 50. Mecsek Ralin is dobogóra állhatott Vincze Ferenc és Kuti Péter. Igaz, az Overdose Racing Team párosa...

részletek
Olvastad már?