Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. május 6. szerda

Hazai hírek

Hideg Rally Team: „utolsókból” elsők

A Hideg Krisztián – Kerék István páros arról híres, hogy magabiztosan, önbizalommal telve áll oda minden verseny rajtjába és menetel minél előrébb. A 24. Rally Opatija alkalmával is megvolt ez...

részletek

Csehországban kezdenek Bessenyeyék

Egyetlen héttel a szezon kezdete előtt nehéz helyzetbe került a HELL Racing Team rali párosa, Bessenyey Zoltán és Papp György, mivel a Sredna Gora Rally-t törölték.

részletek

Gecs Máté kölcsönnavigátorral Cereden

A LiveWire Rally Team BMW E36 Coupe-t hajtó versenyzője, Gecs Máté először vág neki pilótaként a legendás Ceredi kanyaroknak csapattársával a jó eredmény reményében.

részletek

Gorzó Zsolt felemás érzésekkel zárt

Kezdte Gorzó Zsolt az interjút a vasárnapi Gokart versennyel kapcsolatban, mely a 2015. év Magyar Országos Gokart bajnokságának 2. fordulója volt a Pannónia Ringen.

részletek

Majdnem minden sikerült a Swift-évadnyitón

Majdnem minden célkitűzést sikerült megvalósítania Bernula Istvánnak és Fekete Balázsnak a Hungaroringen tartott Speedzone.hu Kupán, amellyel kezdetét vette a Swift Cup Europe 2015-ös idénye is.

részletek

Michelisz és Raikkönen Budapest utcáin

Kimi Räikkönen adott egy kövér gázt, a 2012-es Ferrari érces hangon felbőgött, majd végiggurult a Várkert Bazár előtti macskakövön, hogy utána birtokba vegye a Lánchidat és a Budai Alsó rakpartot.

részletek

Matics: Legközelebb gyorsabban

A kategória 4. helyezése még nem rémálom, Matics Misi mégsem ilyen eredményben reménykedett a Miskolc Rali előtt. Talán álmosabban, fáradtabban vágott neki a pályáknak, mint kellett volna.

részletek

Klaus Motorsport: Emberfeletti teljesítmény

Jól jött a pihenés Klausz Kristófnak és Kecskeméti Balázsnak a 21. Miskolc Ralit megelőzően: a 2015-ös magyar mezőnyben való debütálásuk előtt volt két hetük a regenerálásra.

részletek

Sporttörténelmi száguldás három napon át

Alig valamivel több, mint két hét múlva – május 15. és 17-e között – elrajtol a Nyílt Magyar Tereprali Bajnokság idei második futama, a Riverside Baja. Két országot érint a viadal.

részletek

Bús Edina 2015-ben is indul a Nagy Futamon

A B3 Racing pilótája 2015-ben is indul a Nagy Futamon. A már-már hagyománynak számító eseményen Edina idén nem formulaautóval, hanem a SEAT Leon Eurocup Cup Racer-ével hódítja meg Budapest utcáit.

részletek

Kurtos: A jó lassan érlelődik

A Miskolc Ralin sem adták könnyen a Kurtos Róbert – Repka Róbert kettősnek a célba érést. Folyamatosan küzdöttek az idővel és a technikával. Ha dobogóra nem is állhattak, a versenyt be tudták fejezni.

részletek

Jánosa: Aki halad, el nem marad

A zempléni szakaszokon, csak úgy szaladt a kis Citroen C2R2. Pedig Jánosa Ákos és Brunekker Árpád számára teljesen újnak számítottak az idei Miskolc Rally pályái.

részletek