Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 25. szombat

Hazai hírek

Egyéni rekorddal kezdett az MHH Kart Team

Az alapos felkészülés és az edzőtáborozás már a szezon első éles bevetésén meghozta eredményét az MHH Kart Team számára.

részletek

Rajtra kész a Duna Aszfalt Kupa!

E hétvégén a bugaci Duna Aszfalt Kupával útjára indul a hazai tereprali bajnokság. A magyar versenyzők mellett további öt országból érkeznek indulók...

részletek

Kazárék motiváltak, feltöltődtek

A többszörös magyar bajnokkal idén is számolni kell, a tavalyi peches év után most nyugodtabbak lehetnek a körülmények és lobog benne a tűz - motiválja a komoly magyar mezőny.

részletek

Vincze Feri R5-ben, Spici a ralikrosszban

Hivatalossá vált, hogy a fiatal, de már bizonyított tehetség csúcskategóriás autóval száll harcba az ORB-ben, míg a harminc éve ralizó Spitzmüller más sorozatban folytatja.

részletek

Balogh: Rengeteg lehetőség van a Skodában

A 3-as kategória tavalyi bajnoka idén feljebb lép és egy R5-ös Skoda Fabiával veszi fel a kesztyűt - ez jelentős változás, így terhet nem tesz a saját vállára, de szeretne gyorsan autózni.

részletek

Hiányzott a hazai hangulat Turánéknak

Ott lesz a szezonnyitó Miskolc Ralin és teljes ORB-idényt tervez a Turán-Zsíros páros - a tavalyi szezont a világbajnokságon töltő duó izgatottan várja a visszatérést.

részletek

ORB: Minden idők legjobb mezőnye?

Soha ennyi csúcskategóriás raliautó nem indult még a magyar ralibajnokság történetében - a Miskolc Rali mezőnye előzetesen szenzációsnak tűnik.

részletek

Herczig Norbert is a MOL csapat tagja lett

A nagyközönség számára is publikussá vált, ami egy nagyon színvonalas sajtótájékoztató keretén belül került bejelentésre: Herczig Norbert 2017-től a MOL támogatott sportolója.

részletek

Nyerj jegyet a Miskolc Rali prológjára!

Ismét megcsodálhatjuk az ORB mezőnyét a Miskolc Rali salakpályás prológján - nyerj belépőt a Formula.hu-val!

részletek

Kiss Pál Tamás: Peugeot-val a címvédésért!

A 2017-es Rallycross szezonban Peugeot színekben versenyez a magyar rallycross bajnok Kiss Pál Tamás. Az elmúlt évhez hasonlóan újra két bajnokságban is elindul a SPEEDBOX Racing Team versenyzője.

részletek

Az ORB-ben támadnak a Ranga-testvérek

Ma hivatalosan is bejelentette a Ranga Motorsport, hogy Ranga Péter és ifj. Ranga László is egy-egy R5-ös Skoda Fabiával indul az ORB 2017-es küzdelmeiben.

részletek

Rövid, de velős lesz a Duna Aszfalt Kupa

Megújult formában tér vissza a Duna Aszfalt Kupa: a hazai tereprali bajnokság, a CEZ bajnokság és a motoros Európa-bajnokság idei nyitó futama ezúttal három helyett csak kétnapos lesz.

részletek
Olvastad már?