Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 27. péntek

Hazai hírek

Programterv és térképek a Miskolc Raliról!

Április 27. és 29. között Miskolcon folytatódik az országos ralibajnokság. Mutatjuk a menetrendet, a térképeket, tehát mindent, amire a helyszínre látogatónak szüksége lehet!

részletek

Hadik András: Otthon, édes otthon

Hadik András határozott elképzeléssel rendelkezik a 24. Hell Miskolc Rali kapcsán. Az egri futamgyőzelem után hazai pályán is szeretne az élen végezni.

részletek

Friedmann: Várakozáson felüli rajt

Több korábbi rutinos páros bajnoki osztályt váltott a téli szünetben, ennek köszönhetően alaposan megerősödött az Országos Rally Challenge (ORC). A nagy csata tehát borítékolható, ebben a mezőnyben...

részletek

Szenzációs verseny következik Miskolcon

A Credobus Eger Ralin megszerezte első négy abszolút bajnoki pontját Lovász Pál és Kürti Tamás. Az i20-as, R5-ös Hyndai-al a kettős a tizennegyedik helyen zárta a Heves megyei szezonnyitót.

részletek

Riskó Dániel: Megvalósult álom

Motorprobléma miatt esett ki a szezonnyitó Credobus Eger Ralin Riskó Dániel és Adorján Szabolcs. A fiatal páros kedvét azonban nem vette el a sikertelen nyitány...

részletek

Kazár: Óriási reflektor gyulladt

Korábbi négyszeres bajnokként az elmúlt éveket nehezen élte meg Kazár Miklós. Elsősorban technikai gondok és a korábbi autója gyengébb teljesítménye miatt, nem tudott beleszólni a bajnoki harcba.

részletek

Fogarasi nyerni szeretne Miskolcon

Felkészülve várja az Országos Rallye Bajnokság idei második futamát, a Hell Miskolc Ralit, az MR Racing Hondás alakulata az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó.

részletek

Zsúfolt hétvége után jön a Nagy Futam

A következő egy hétben alaposan bele fog húzni a Gender Racing Team. A csapat kezdésként a Hungaroringen, a WTCR túraautó világkupa betétprogramjaként jelenik meg, utána pedig a Nagy Futamon szerepel.

részletek

MHH Kart Team csapatélet: Fodor Géza

Negyvenévesen kezdett el gokart-versenyezni Fodor Géza, az MHH Kart Team senior tagja. Az elmúlt hat évben öt magyar bajnoki, öt nyílt magyar bajnoki és négy Közép-Kelet Európai bajnoki címet szerzett

részletek

Egy legény a magyarok és Európa ellen

Magyar János újra 3 sorozatban kezdi meg a szezont. A Hungaroringi nyitányon az FIA által elismert Közép- Európai Zóna Bajnokság mellett az ESET kupában és a magyar mezőnyben is rajthoz áll.

részletek

Kurtos szeretne ismét jól teljesíteni

Az egri futamon jól szerepelt Kurtos Robi és Szegedi Máté a Mitsubishivel, kategória 3. helyen végeztek. Robi megelégedett volna egy ugyanilyen befejezéssel a Miskolc Ralin...

részletek

Jánosa alapfelállása: első háromban lenni

Az Eger Ralin első helyen végzett Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Örülnének, ha a miskolci pályákon is jól szerepelnének és hasonló eredményt érnének el.

részletek
Olvastad már?