Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. április 29. péntek

Hazai hírek

Izgalmas csatákkal startolt a gyorsasági-ob

Sorozatos kiugrások miatt alaposan felborult a sorrend a formaautók versenyének élmezőnyében, amelyet a Safety Car mögött kellett befejezni. Fantasztikus felzárkózás után végül az a Rónai Tamás nyerte a futamot, aki csak az utolsó helyről rajtolhatott.

részletek

Vivien állva hagyta a mezőnyt a Hungaroringen

Április 28-30-án a Hungaroringen rendezik a 2016. évi Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokságot, melynek országos értékelésében indul Keszthelyi Vivien.

részletek

Skoda Octavia Cup: Tim Gábor indul az élről

Egy magyar versenyzővel, Tim Gáborral a mezőnyben rajtolt el a megújult Skoda Octavia Cup a Hungaroringen. A sorozat cseh, szlovák, lengyel, német és amerikai versenyzőket is felvonultat.

részletek

Miskolc Rali: Az Esőember

A szélsőséges időjárásban bízik az AS Rallyesport Europe versenypárosa, Ollé Sándor és Tóth Zsolt a bajnokság második futamán, Miskolcon.

részletek

Hibján: Előkelő helyen végezni

Az egri eredményt szívesen átmentené a Miskolc Ralira a Hibján József – Szurovcsák István kettős. Bár szeretnének gyorsan menni majd, vigyázni fognak a kis Citroen C2R2-re.

részletek

Komoly csaták az utolsó kanyarig

Közhelyesen hangzik, de a gokartosok ott folytatták, ahol az évad első futamán elkezdték. Persze nem fizikai értelemben, hiszen az Adria Raceway gyönyörű modern pályáját lecserélték Dunaszerdahelyre.

részletek

Ifj. Tóth János: Ízig-vérig rali!

Ízig-vérig rali. S hogy mit jelent ez ifj. Tóth János felfogásában? Folyamatos ritmusváltásokat, változó körülményeket, minél több improvizálást, széles aszfaltról keskenyre váltást és vissza.

részletek

Hazai pályákon az élre törne Kazár Miklós

A 2016-os bajnoki szezonnyitón, az Eger Ralin dobogós helyen zárt Kazár Miklós és Ferencz Ramón. A korábbi négyszeres abszolút bajnok most ennél jóval magasabbra törne, hazai versenyén.

részletek

Suzukival és Lotusszal támadnak

Autóversenyzői pályafutásának eddigi legdolgosabb hétvégéje vár Bernula Istvánra a Red Bull Ringen, ahol nem csak a Swift Cup Europe versenysorozatban igyekszik helytállni...

részletek

Hodosiék megtáltosodtak

A Hodosi – Holló kettőst az egri jó teljesítmény ismét lelkessé tette. A 22. Hell Miskolc Ralin szeretnék újra megmutatni, hogy megtáltosodtak. Remélik, hogy egész évben kitart ez a jó széria.

részletek

Újra benzingőzös hétvége a Hungaroringen

A Hungaroring vadonatúj aszfaltcsíkja ad otthont az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság évadnyitó futamának, ami egyben a Hankook Racer Cup második hétvégéje...

részletek

Jánosa-Brunekker: Sietni kell majd Miskolcon

A 22. Hell Miskolc Ralinak nagy reményekkel vág neki a Jánosa Ákos – Brunekker Árpád duó. Lehet, hogy az első pár kilométerük visszaszokós lesz, de aztán mindent beletesznek...

részletek
Olvastad már?