Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. szeptember 1. kedd

Hazai hírek

Tomracing: Bevennénk a Hungaroringet!

Kerényi Ádám legutóbbi sikerei igencsak feldobták a Tomracing drift versenyzőit, akik a hétvégén gurulnak pályára a Hungaroringen, hogy minél jobban szerepeljenek a Magyar Drift Bajnokságon.

részletek

North Racing: Autóztatás, fogadással

A North Racing versenyzőjének, Erdélyi Györgynek mozgalmasan telt a nyár utolsó hónapja, szinte minden hétvégén volt program. De az augusztus nem a Rally2-es bajnokság két futamát jellemezte...

részletek

Dupla osztrák győzelem Szlovákiában

Egy héttel a Brands Hatch-i Lotus Festival után a Lotus Cup Eastern Europe versenyzői már Szlovákiában rótták a köröket a HANKOOK Duna Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság keretén belül.

részletek

Extreme Technical Weekend a Hungaroringen

A hétvégén, augusztus 30-án a Hungaroringen tartják a 3. Extreme Technical Weekend autós rendezvényt. A Sólyom Team – ugyanúgy, mint tavaly – idén is képviselteti magát ezen a versenysorozaton.

részletek

Keszthelyi Vivien Seattal tesztelt a Ringen

A magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének tartott, 14 éves Keszthelyi Vivien a B3 Racingnek köszönhetően szerdán tesztelte a csapat Seat Leon Eurocupban szereplő versenyautóját a Hungaroringen.

részletek

Nászmenet, és szembejövő versenyautó...

Lángi Attila, Veres Gáborral a jobbján, még úgy érkezett Kassára, hogy harcba száll a P14 csoport év végi első helyéért, de a verseny nem úgy alakult számukra ahogyan szerették volna…

részletek

Sztárokkal motoroznak a Pető Intézet tanulói

Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek számára.

részletek

Matics végig kocsikázott Kassán

Van úgy, hogy az ember a legjobb tudása alapján készül egy versenyre, hogy mindent megtesz érte, de valahogy még sem akar pozitívan elsülni a dolog. Ez történt Matics Mihállyal a Kassa Ralin.

részletek

Suliváró családi versenynap a B3 Racinggel

A vakáció utolsó szabad hétvégéjén, amikor már a gyerekes családok nagy része teljes gőzzel készül az iskolára, remek kikapcsolódási lehetőséggel várja a családokat a B3 Racing csapata az Europarkban.

részletek

A B3 újoncai ismét egy hajszálra a dobogótól

Az elmúlt hétvégén idén már másodszorra tért vissza a Hankook RCM Cup mezőnye felvédi szomszédunkhoz a Szlovákiaringre. A WTCC által is rendszeresen meglátogatott pályán izgalmas, meccseket vívtak...

részletek

Keszthelyi Vivien újabb két dobogós helyezése

A magyar autósport egyik legnagyobb tehetségének tartott, 14 éves Keszthelyi Vivien a múlt hétvégén az autós gyorsasági országos bajnokság Slovakiaringen rendezett futamán állt rajthoz.

részletek

Mentőexpedíció - Opel Dakar Team-módra

Az Opel Dakar Team legújabb kalandja a Mentőexpedíció. Ezúttal nem arról van szó, hogy a csapat versenyzői, Szalay Balázs és Bunkoczi László segítettek valakin a sivatagban...

részletek
Olvastad már?