DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Gokart

Rövid Attila: Egy második, egy harmadik hely

Összesítésben két dobogós helyezéssel zárta a 2023-as gokartszezont Rövid Attila Kristóf, aki a nemzetközi mezőnyben is megmérettette magát, ahol egy top tízes helyet biztosított be az utolsó fordulóban.

Az Országos Gokart Bajnokság mellett a Club Sport versenysorozatban is elindult a 2023-as szezonban Rövid Attila Kristóf, emellett pedig a nemzetközi mezőnyben is megmérettette magát a Senior kategóriában vitézkedő versenyző, a CEE sorozatban. „Azt követően, hogy tavaly csak egy hajszállal maradtunk le a bajnoki címről, idén kettőzött erővel vágtunk neki az évnek.



 

A magyar bajnokságban több erős hétvégénk is volt, amiken a dobogón zártunk, emellett pedig a Club Sportban hétvégi győzelmet is szereztünk” – emlékezett vissza a Kun Motorsport gokartosa. „Minden nehézség és akadály ellenére azt mondhatom, hogy erős évet zártunk, jövőre pedig ismét megpróbáljuk megszerezni a bajnoki címet a csapattal” – fogalmazott Attila, aki a végelszámolásnál mindössze nyolc ponttal maradt le a világdöntőre szóló tikettről.

Persze így sem volt oka búslakodni, hiszen a Club Sportban a második, a Gokart-ob-n a harmadik helyen végzett, a CEE-n pedig az utolsó versenyeken biztosította be tizedik helyét a majd 60 fős mezőnyben, emellett pedig elindult a meghívásos alapú I. Gokart Magyar Nagydíjon, Kecskeméten, ahol szintén dobogóra állhatott, miután a harmadik helyen zárta a versenyt. „2024-ben újra nekifutunk a csapattal a Senior bajnoki cím megszerzésének a magyar bajnokságban, emellett pedig a Club Sport küzdelmeiben és természetesen a CEE-n is igyekszünk minél szebb eredményeket elérni közösen.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: