Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

AutósportÉvkönyv

Miért nincs az évkönyvekben a szezon vége?

December 1-től kapható a Száguldás és cirkusz 2021 és Autósport évkönyv 2021 a könyvesboltokban. Hogy miképpen sikerült ilyen gyorsnak lennünk és miért nem szerepel bennük a szezon vége?

részletek

Idén is érkeznek kiadványaink és TOP 50-es ranglistáink

Készül az F1-es idényt feldolgozó Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2021-es kiadása is, utóbbiban pedig ezúttal is szerepelni fog a legjobb ötven nemzetközi és hazai pilóta rangsora.

részletek

Pályázz és nyerj évkönyveket iskoládnak!

Ismét pályázatot hirdet a Formula.hu magyarországi iskolák és más közintézmények számára: tíz teljes sorozatot osztunk ki a népszerű Autósport évkönyv és Száguldás és cirkusz kiadványokból. A jelentkezéshez csupán egy levél megírása szükséges.

részletek

Csomós Miklós nyerte olvasói szavazásunkat

A hazai ralibajnokság második helyezettje kapta a legtöbb voksot a 2021-es szezon legjobb autóversenyzőiről kiírt közönségszavazásunk, megelőzve Kiss Norbertet és Michelisz Norbertet.

részletek

Szavazz a 2021-es év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét. Döntsetek: szerintetek kik voltak a 2021-es szezon legjobban teljesítő magyar autóversenyzői?

részletek

Már rendelhetők szezonértékelő kiadványaink

A Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv 2021-et összegző kötete is előrendelhető webshopunkban – ebben az évben is ideális karácsonyi ajándék lehet ez a két könyv az autósport szerelmesei számára.

részletek

Már rendelhető az Autósport évkönyv 2021

Több tucatnyi nemzetközi és hazai versenysorozat összefoglalója, magyar pilóták évértékelői, látványos fotók, exkluzív beszámolók, valamint az 50 legjobb magyar és külföldi versenyző elmaradhatatlan listája – hamarosan megjelenik az Autósport évkönyv 2021-es kiadása.

részletek

TOP50: Ők voltak a 2020-as díjazottak

A 2020-as évben is összeállították a hazai szakírók, az Autósport évkönyv szerzői a TOP50 magyar autóversenyző rangsort. A nagy díjátadó gálaesemény a járványhelyzet miatt ezúttal elmaradt, de a lista így is jelentős figyelmet kapott, hiszen a készítők már hatodik éve állítják sorba valamennyi szakág legjobbjait.

részletek

Podcast: Egy adás, két könyv, három ranglista

Nem titok, hogy az autóversenyzés mellett imádjuk a könyveket és a toplistákat: hagyományos év végi kiadványaink, a Száguldás és cirkusz, valamint az Autósport évkönyv is tartalmaz olyan egyedi rangsorolásokat, amelyeknek egy egész adást szenteltünk.

részletek

Kiss Norbert lett az év magyar autóversenyzője

A Kamion-Európa-bajnokság (ETRC) kétszeres győztese, Kiss Norbert lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.

részletek

Kihirdetjük könyvpályázatunk nyerteseit

Kiadónk ősszel egyedi lehetőséget biztosított közintézmények számára, amely által autósportos szezonösszefoglaló kiadványainkkal tölthették fel könyvtáraikat. A beérkezett pályázatok átolvasása után íme a nyertesek listája.

részletek

Díjátadó idén TOP50 gála nélkül

Nincs olyan körülmény, amely megakadályozhatta volna szerkesztőségünket abban, hogy 2020-ban is megválassza az év legjobb magyar autóversenyzőit, ám a díjátadó idén sajnos csak a járványintézkedések betartásával valósulhat meg.

részletek