DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

AutósportÉvkönyv

Rövid Attila: Egy második, egy harmadik hely

Összesítésben két dobogós helyezéssel zárta a 2023-as gokartszezont Rövid Attila Kristóf, aki a nemzetközi mezőnyben is megmérettette magát, ahol egy top tízes helyet biztosított be az utolsó fordulóban.

részletek

Rózsa Dominik nyerte a CEE MicroMaxot

Már a szezonra való felkészülés is nagyszerűen alakult Rózsa Dominik számára, aki megnyerte a Bónusz Kupát, aztán kilencéves kora ellenére már az első versenyhétvégén bejelentkezett a bajnoki címre.

részletek

Két bajnoki címet szerzett Czecze Benjamin

Czecze Benjamin, a Willisits Motorsport tízéves gokartversenyzője a tavalyi, Easy 60 Academy-ben töltött tanulóév után idén első teljes szezonját futotta a magyar és külföldi versenypályákon, immár MicroMax kategóriában.

részletek

Ajándék a fa alá: már rendelhetők évösszefoglaló könyveink!

Az F1-es évet összefoglaló Száguldás és cirkusz 2023, valamint a komplex motorsportvilág idényét bemutató Autósport évkönyv 2023 is rendelhető.

részletek

Ők voltak 2023 legjobb nem F1-es pilótái

Két IndyCar-pilóta, hat hypercaros menő és a ralivilágbajnokság két legjobbja – ők végeztek az első tíz helyen az év legjobb nem F1-es pilótáinak listáján.

részletek

Megjelent az Autósport évkönyv 2023

Kilencedik alkalommal jelent meg az Autósport és Formula Magazin stábjának gondozásában az Autósport évkönyv, mely szokás szerint több mint 50 nemzetközi és hazai széria 2023-as szezonját mutatja be.

részletek

Szavazz a 2023-as év legjobb magyar versenyzőire!

A hamarosan megjelenő Autósport évkönyvben a magyar pilóták megszokott szakértői rangsora mellett idén is kihirdetjük az olvasói szavazás eredményét.

részletek

Ne maradj le akciós könyvcsomagjainkról!

Speciális akciókkal készültünk novemberre: limitált ideig jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg kiadónk könyvcsomagjai.

részletek

Fizess elő az AFM-re ajándék Autósport évkönyvvel

Új akcióval kezdjük a májust: az egy évre szóló AFM-előfizetéshez most ajándékba adjuk a legutóbbi Autósport évkönyvet!

részletek

Mesés első szezont futott Czecze Benjamin

Első versenyszezonját töltötte a gokartsportban Czecze Benjamin, akire a HUMDA tehetségkutatóján figyelt fel a Willisits Motorsport csapata. Az ifjú tehetség a GTC-ben, az EasyKart Trophy-ban és a Gokart-ob-n is a dobogón végzett.

részletek

Áttörést ért el Bors Bertold

A magyar bajnokság mellett több külföldi sorozatban is kipróbálta magát a 17 esztendős Bors Bertold, ám teljes szezont kizárólag az Országos Bajnokságban futott, ahol viszont óriási sikert ért el, hiszen győztesként abszolválta a DD2-es kategória küzdelmeit.

részletek

Rendelj évkönyveinkből óriási kedvezménnyel!

Egy héten keresztül húsz százalékot elengedünk évösszefoglaló kiadványaink árából: ne maradjatok le az akcióról, hogy a könyvek biztosan bekerülhessenek a karácsonyfa alá!

részletek