Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 19. péntek

Gokart

Nemzetközi mezőnyben versenyeztek a WMS pilótái

Május 27-28-án rendezték meg az Easy Kart Trophy Hungary III. fordulóját. A helyszín most Ausztria, Bruck volt, ahol a Slovenský Kartingový Pohár névre hallgató versenysorozat 2. fordulóját rendezték meg. Ezen a technikás pályán, nemzetközi mezőnyben versenyeztek a WMS pilótái.

részletek

A közönség új kedvence

Már a helyi publikum is megkedvelte Gáspár Benettet Olaszországban, aki eddig kiválóan teljesít az idei szezonban. A fiatal tehetség legutóbb Nápolyban aratott győzelmet.

részletek

Bevonták a karlendítő orosz gokartos licenszét

Az orosz szankciók miatt olasz színekben szereplő Artyom Szeverjukin versenyzői engedélyét máris visszavonta az illetékes autóklub: mélységesen elítélték a gokartos megnyilvánulását, akire további szankciók várhatnak.

részletek

Jönnek az ifjú titánok

A Willisits Motorsport egyesület és versenycsapat fókuszpontja a motorsportot kezdő, legkisebb gyerekek bevonása a magyar gokartsportba. A győri illetőségű csapat a téli szünetben sem tétlenkedett.

részletek

A tehetség felfedezésre vár

A tehetség az emberekben van. A fiatalok, ha időben megtalálják a vágyott sportot, az autósportot, akkor kibontakozhatnak és igazi versenyző válhat belőlük. A profi versenyzés pedig felkészülést, koncentrációt és elkötelezettséget kíván – ami az élet minden területén előnyt jelent.

részletek

Világbajnoki kvalifikációs gokartversenyek Miskolcon

A Miskolc Gokart Arena 2011 novemberében nyitotta meg kapuit, így most ünnepelték a 10. évfordulót, amely során egy egészen egyedi versenysorozatot szerveznek a Formula.hu együttműködésével.

részletek

Molnár Martin megerősödve, sikeresen melegített a WSK-sorozatra

Egy héttel a szezonnyitó WSK Champions Cup előtt szintén Adrián rendezték a legerősebbnek tartott nemzetközi gokart sorozat, a WSK kollektív tesztjét. Ez Molnár Martin számára rutinfeladat volt, de jó alkalomnak bizonyult arra is, hogy egy kicsit visszaemlékezzen, mennyit fejlődött egy év alatt az OK Junior kategóriában.

részletek

Belépő a versenyzés világába - 2. rész

Ma már mind hősökként tekintünk a Formula-1-es pilótákra, pedig ugyanolyan kisgyermekként kezdték karrierjüket, amilyenek mi magunk is voltunk egykor. De mégis mennyire kicsiként?

részletek

Belépő a versenyzés világába - 1. rész

Ma már mind hősökként tekintünk a Formula-1-es pilótákra, pedig ugyanolyan kisgyermekként kezdték karrierjüket, amilyenek mi magunk is voltunk egykor. De mégis mennyire kicsiként?

részletek

Nemzetközi megmérettetés: Olaszországban versenyzett Willisits Vilmos

Az EasyKart Trophy Grand Final jelentette a legújabb kihívást, a nemzetközi mezőnyben azonban sikeresen helytállt a fiatal gokartos – a jövőben hasonló versenyeken szeretne rajthoz állni.

részletek

Pont az i-re: A WMS EasyKart Grand Final zárta a szezont

A Willisits Motorsport tehetségkutató programja új szintre lépett a 2021-es évadban. A már három éve indult kezdeményezés ebben az évben hatalmas lehetőségeket nyújtott a hazai E-Bambini és EasyKart 60 bajnokoknak.

részletek

Molnár Martin csatlakozik a Motorsport Talent Management programjához

Együttműködés indul a legmagasabb szintű gokart-bajnokságokban szereplő Molnár Martin és a Motorsport Talent Management (MOTAM) között, ennek jegyében a tehetséges versenyző sportprogramját és személyes márkaépítését a továbbiakban a MOTAM képviseli.

részletek