DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 22. szerda

Gokart

Juráncsik Balázs: Türelem, kitartás, siker

Miután a 2023-as szezonra csapatot váltott, újra sikerült kijutnia a Rotax Max Grand Finals világdöntőre Juráncsik Balázsnak, aki számára ugyan nehezen indult a szezon, a végén mégis felkerült a hab a tortára.

részletek

Rövid Attila: Egy második, egy harmadik hely

Összesítésben két dobogós helyezéssel zárta a 2023-as gokartszezont Rövid Attila Kristóf, aki a nemzetközi mezőnyben is megmérettette magát, ahol egy top tízes helyet biztosított be az utolsó fordulóban.

részletek

Rózsa Dominik nyerte a CEE MicroMaxot

Már a szezonra való felkészülés is nagyszerűen alakult Rózsa Dominik számára, aki megnyerte a Bónusz Kupát, aztán kilencéves kora ellenére már az első versenyhétvégén bejelentkezett a bajnoki címre.

részletek

Két bajnoki címet szerzett Czecze Benjamin

Czecze Benjamin, a Willisits Motorsport tízéves gokartversenyzője a tavalyi, Easy 60 Academy-ben töltött tanulóév után idén első teljes szezonját futotta a magyar és külföldi versenypályákon, immár MicroMax kategóriában.

részletek

Harmadszor a világdöntőn a WMS csapata

A Willisits Team harmadjára vett részt a Franciacortán, immáron 22. alkalommal megrendezett EasyKart International Grand Finals versenyen. Több mint tíz országból 180 versenyző vett részt a versenyen.

részletek

Willisits Vilo: Bajnoki cím és 8. hely a világdöntőn

Nemzetközi mezőnyben, cseh és olasz versenysorozatokban indult és szerzett bajnoki címet ifjabb Willisits Vilmos, aki az EasyKart International Grand Finals világdöntőn is sokáig a dobogós helyekért volt harcban.

részletek

Zsebő Olaszországon át ülne formulaautóba

A hazai győzelmeket követően Olaszországban kezdett el gokartozni Zsebő Marcell, aki egy hatalmas sikerrel kezdte a ROK Cup 2023-as szezonját, majd a WSK-ban is bemutatkozott.

részletek

Gáspár Benett nagy lehetőségek kapujában

2023-ban is kifejezetten mozgalmas szezonja volt az ifjú tehetségnek, aki idén a Junior kategóriában indulva nagyszerűen helyt állt az egyes versenyeken

részletek

A jövő reménységei

Idén is több versenysorozatban, és azokon belül is rengeteg kategóriában indított el fiatalabbnál fiatalabb gokartosokat a Toma Motorsport, s a tehetséges versenyzőket nem kerülték el a sikerek sem.

részletek

Hamilton díja, a Ferrari áldozata – vasárnapi F1-es hírek

Ricciardo szerint már nem juniorcsapat az AlphaTauri, Zak Brown hattyúhoz hasonlította Andrea Stellát: a nap legfőbb hírei egy helyen.

részletek

Krepcsik Áron második lett a Rotax világdöntőn

Magyar dobogót ünnepelhettünk a világ egyik legrangosabb gokartos eseményén. Krepcsik Áron mellett nyolc további magyarért szoríthattunk.

részletek

Tűzijáték a pályán és sarki fény az égen!

Gyönyörű fényjelenségekkel ért véget a Kecskeméten rendezett MNASZ Magyar Gokart Nagydíj, ahol gyakorlatilag minden időjárási körülményt megtapasztalhattak a pilóták.

részletek