Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 31. kedd

Gokart

Így körözne egy F1-es autó egy gokartpályán

A virtuális világ és a játékok azért jók, mert olyan dolgokat is ki lehet próbálni, amelyre a valóságban sosem kerülhetne sor – erre példa az alábbi videóban látható őrült kombináció is.

részletek

Gokarttal csaptak össze a legjobb magyar pilóták

Gokartozással melegítettek a nagy hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gálára a toppilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar pilótákkal az autós újságírók is összemérhették tudásukat.

részletek

Raikkönen: Apaként most értem meg, mit éreztek a szüleim

Kimi Raikkönen kisfia is elkezdett gokartozni, a finn jégember pedig aggódó szülővé vált. Ő van a leginkább tisztában a veszélyekkel, ezért félti Robint, akinek születése óta megváltozott az élete.

részletek

MHH Kart Team: Menya a WSK Final döntőjében

Az év egyik legrangosabb gokartversenyén újra döntőbe verekedte magát Krózser Menyhért.

részletek

Magyarok a világdöntőn

Ami a formaautózásban az F1, az a rotaxos gokartozásban a Grand Finals. Mérete, színvonala, minősége, erőssége és hangulata miatt is egyedülálló lehetőség kvalifikálni a Világdöntőre. Kitüntetés, ha egy versenyző hazája színeit képviselheti ezen az erőpróbán, és már az is büszkeségre adhat okot, ha valaki egyáltalán a fináléban is rajthoz állhat.

részletek

MHH Kart Team: Menya a Grand Finalen

Érett versenyzéssel fejezte be az idei Rotax Max szezont Krózser Menyhért, az MHH Kart Team 11 éves pilótája.

részletek

Oroszország nyerte az Autósport Játékokat

Kevés babért termett a magyar különítmény számára az idén debütált autósport-olimpián. A Rómában rendezett rendhagyó eseményen az oroszok bizonyultak a legjobbnak.

részletek

MHH Kart Team: Menya a Superfinal döntőjében

Pályafutása egyik legjobb eredményét érte el Krózser Menyhért az olaszországi ROK Kupa év végi szuper döntőjén, a Superfinalen.

részletek

MHH Kart Team: Menya B döntős Olaszországban

Pár héttel az után, hogy megszerezte második magyar bajnoki címét, a B döntő nyolcadik helyén végzett Krózser Menyhért az olasz ROK sorozat Mini kategóriájában, a 29. Trofeo d’Autunno versenyen.

részletek

Gender Racing Team: Ezüstös az első

Mármint az első igazi versenyben szerzett igazi győzelmi trófea mely a Gender Racing Team legfiatalabb versenyzőjének Gender Tomikának a polcára kerülhetett a hétvégén az ausztriai Bruckban a Speedworld gokart versenypályán az MGSZ Rotax MicroMax kategória Calvita Kupájában.

részletek

MHH Kart Team: Menya az olasz bajnokságban

Dupla hétvégét töltött Krózser Menyhért az olaszországi Val Vibrata gokart pályán, amelyen augusztus 24–25-e között tesztet, augusztus 31–szeptember 1-je között pedig az ACI olasz bajnokság futamát rendezték.

részletek

MHH Kart Team: Levi győzelemmel tért vissza

Szinte napra pontosan egy évvel balesete után tért vissza a gokartpályákra Losonczy Levente, aki a Rotax Max Grand Festivalon mutatkozott be a legmagasabb, senior kategóriában.

részletek
Olvastad már?