Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 14. kedd

Gokart

MHH Kart Team: Újabb dobogó

Zsinórban harmadik versenyén állhatott dobogóra Fodor Géza, aki ezúttal a fiatalok között, a DD2 mezőnyben ért el sikert. Krózser Menyhért a Junior kategória magyar értékelésében lett ötödik.

részletek

MHH Kart Team: Fodor Géza újra győzött

Megtartotta kiváló formáját Fodor Géza, aki a magyar bajnokság után a Central European Rotax Max Challenge első futamán is megnyerte a DD2 Masters értékelést, amivel vezeti a bajnokságot. Losonczy Leventét nyakfájás hátráltatta, míg Krózser Menyhért az edzések során szenvedett balesetet, ami miatt visszalépett.

részletek

MHH Kart Team: Beindult az öreg medve

Nyolc hónap kihagyás után kirobbanó formában tért vissza Fodor Géza a gokartpályákra, aki az országos bajnokság második fordulóján, Kecskeméten megnyerte a DD2 Masterst, de DD2-ben is dobogóra állhatott.

részletek

Raikkönen: Gyerekekkel megváltozik az élet

A bulizós F1-es sztárból családapává érő finn beszélt a gyermekeivel töltött időről, Robin és Rianna gokartok iránti szenvedélyéről, valamint arról, félti-e őket a versenypályán.

részletek

Az MHH Kart Team újra rajtra készen

A hétvégén kezdődik a Gokart Országos Bajnokság, amelyre az MHH Kart Team versenyzője, Krózser Menyhért másodszor is felkészült, míg a csapat másik tagja, Losonczy Levente két sikeres Renault Clio teszten vett részt.

részletek

MHH Kart Team: Végre verseny!

Hosszas alapozás után a Central European Rotax Max Challenge (CEE) Bónusz Kupáján kezdte meg az idei versenyzést az MHH Kart Team az ausztriai Pachfurthban. Losonczy Levente kalandos hétvégén szerezte meg a Senior kategória 12. helyét.

részletek

Kubica: Sehol nem voltam olyan jó, mint gokartban

Az F1-ben egy futamgyőzelemig jutó lengyel pilóta szívesen emlékszik vissza a gokartos éveire, amikor elsőként tudta nem olaszként megnyerni a helyi, legerősebbnek tartott bajnokságot.

részletek

Kovács Zsombor év eleji megpróbáltatásai

Talán hosszú időre utoljára ült gokartba Kovács Zsombor a spanyolországi Campillosban, a Rotax Winter Cup versenyhetén, ráadásul nem is tud csak kellemes emlékeket emésztgetni a járvány okozta kényszerszünetben, hiszen a dobogóért folyó hadjárata csak addig volt sínen, amíg egyik ellenfele rá nem rántotta a kormányt.

részletek

Kritika Hamiltonnak: Ne csak beszéljen, nyúljon a zsebébe

A hatszoros világbajnok többször szót emelt már az autósport egyre növekvő költségei miatt. Csakhogy nem csupán beszélnie, hanem cselekednie is kellene – mondja Oliver Rowland, aki több gokartos tehetséget szponzorál, habár a töredékét keresi Hamiltonhoz képest.

részletek

Indul a magyar virtuális gokartbajnokság – jelentkezz!

A mostanság rivaldafénybe kerülő szimulátorversenyzés világa egy különleges sorozattal ,virtuális bérgokartbajnoksággal bővül – ráadásul egy magyar kezdeményezésről van szó.

részletek

Így körözne egy F1-es autó egy gokartpályán

A virtuális világ és a játékok azért jók, mert olyan dolgokat is ki lehet próbálni, amelyre a valóságban sosem kerülhetne sor – erre példa az alábbi videóban látható őrült kombináció is.

részletek

Gokarttal csaptak össze a legjobb magyar pilóták

Gokartozással melegítettek a nagy hagyománynak örvendő TOP50 díjátadó gálára a toppilóták. Az Autósport és Formula Magazin eseményén a legjobb magyar pilótákkal az autós újságírók is összemérhették tudásukat.

részletek
Olvastad már?