Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. szeptember 4. péntek

Autós hírek

Így született az új elektromos sebességrekord

Augusztus végén a Venturi megdöntötte az elektromos autóval elért sebességrekordot, amikor a Bonneville sósivatagban 386,757 km/órás átlagtempót értek el egy egymérföldes szakaszon.

részletek

Öt Ferrari szuperautó egy helyen!

Ismeritek azt a sztorit, amikor a LaFerrari, az Enzo, az F50, az F40 és a 288 GTO megérkezik a golfklubba? Morogtak egyet, aztán továbbálltak.

részletek

Elindult világpremierjére az új Tiguan

Szeptember 2-án egy igen különleges autó készült el a Volkswagen wolfsburgi üzemében: egy új Tiguan, a típus 2015-ös Frankfurti Autókiállításon (IAA) tartandó világpremierjére.

részletek

Free your mind! - Citroen Cactus M koncepció

Egyedi dizájn! - A Frankfurti Autószalonon kerül sor a legendás Citroen modell, a Méhari inspirálta új koncepcióautó, a Citroen CACTUS M világpremierjére.

részletek

Kamionosnak állt Kulcsár Edina és Mártha Imre

Az Invitel operatív főigazgatója Bunkoczi László az ismert tereprally versenyző, és hazánk egyik legszebb lányának kíséretében próbálta ki a Waberer’s vadiúj, Euro6-os nyergesvontatóját.

részletek

Át a kerekek között!

Az alábbi RC-autó tulajdonosa akciófilmekben látható manőverrel próbálkozott meg, oldalról áthúzni egy mozgó autó kerekei között. A filmekben sikerülni szokott.

részletek

Markológép állította meg az ámokfutót

A Mercedes dühös sofőrje – ha jól értjük, a lebontott épület tulajdonosa – több munkást és nézelődőt is elütött, mielőtt a bontást végző munkagép kezelője egy skorpióhoz hasonlóan cselekedett.

részletek

Autó és motor – Ki nyeri a gyorsulást?

Örök ellentét feszül az autósok és motorosok tábora között. A videón négy és két kerék egy gyorsulási versenyen méri össze tudását, nagy kárörömet okozva az egyik oldalnak.

részletek

Nyerő négyes - Audi jelenlét Frankfurtban

Az Audi ismét látványos építészeti megoldásokat alkalmaz a 2015-ös Frankfurti Nemzetközi Autószalonon. A hagyományos kiállítótér helyett minden érzékszervet megmozgató élmény várja a látogatókat.

részletek

Mivel készül a Toyota Frankfurtba?

A közelgő Frankfurti Autószalonon két meghatározó tematika uralja a Toyota standját. Az egyik a Toyota Hybrid modellkínálatának bővülése; a másik a Safety Sense biztonsági technológia bevezetése.

részletek

Az úr valószínűleg nem normális

De tényleg, hogy juthatott eszébe bárkinek, hogy egy csettegővel felhajtson egy gyorsforgalmi útra? A vezető mögött több baleset is történt, s csak a szerencsének köszönheti, hogy egyáltalán él...

részletek

A legjobb betiltott autóreklámok

Gyakran a betiltott reklámok a legjobbak, erről most ismét meggyőződhetünk: az alábbi válogatásban egy-két igazán remek darabbal is találkozhatunk. Nektek melyik jött be a legjobban?

részletek
Olvastad már?