Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. október 24. hétfő

Autós hírek

Ez a legfurcsább lakodalmas menet

Az össze-vissza tört autók mintha nem is lagziba, hanem a bontóba igyekeznének. Aztán sofőrök ütköznek egymásnak, majd verekedésre készülve ledobják a kabátokat.

részletek

LaFiat és Audi Romeo? Ide velük!

Furcsán hangzanak a fenti párosítások? A Carwow blog szerkesztői számára azonban a képzelet nem szabhat határt, amikor különböző autókat kell egybegyúrniuk – íme, 11 egészen elvetemült elképzelés!

részletek

Schumacher különkiadással készül a Ferrari

A maranellói gyártó a márka fennállásának 70. évfordulóját jövőre különleges sportautók piacra dobásával ünnepli meg - az egyik sorozatot pedig legendás F1-es versenyzőjéről, Michael Schumacherről nevezi el.

részletek

Magyarországon a Dakar-győztes alapmodellje

Nagy várakozás előzte meg az új Peugeot 3008 érkezését, amely a világ valamennyi régiójában látványosan fejlődő járműkategória, a C szegmens szabadidőautóinak sorát gyarapítja.

részletek

Hallottál már az autólopó teherautóról?

És most nem arra gondolunk, amely a tilosban parkolókat elszállítja, hanem a kamionra, mely "gondol egyet", és magával viszi azt az autót, amelyik megtetszik neki...

részletek

Itt az idő!!! - Cseréld télire a gumikat

A Delticom szakértői szerint lassan elérkezik az idő, hogy lecseréljük a nyári abroncsokat téliekre, hiszen a hőmérséklet lecsökken és tartósan 7°C alatt is marad.

részletek

Nincs is szebb látvány egy őszinte mosolynál!

A felvételen látható hölgyet igazán boldoggá tette, hogy elvitték egy körre egy 1200 lóerős Camaróval - minket pedig az ő mosolya tesz boldoggá...

részletek

Amikor a duda életet ment

A videó három szereplője közül csak az az autós járt el helyesen, aki elengedte a zebra felé tartó nőt, majd egy dudálással megmentette attól, hogy a másik sávban száguldó sofőr halálra gázolja...

részletek

Az 50.000. látogatót a kecskeméti Mercedesnél

Szolda József lett az 50.000. regisztrált látogatója a Mercedes-Benz Gyárnak. A vállalat 2013 szeptemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, hogy átélhessék, hogyan gyártják a Mercedeseket.

részletek

Autobest finalista a kategóriateremtő C-HR

A C-HR a Toyota azon elhatározását testesíti meg, hogy nagyobb kreatív és mérnöki szabadság révén teremtsen szemkápráztató megjelenést és fokozott vezetési élményt.

részletek

Üldözték a rendőrök, úszott, de nem úszta meg

Így lehetne röviden összefoglalni ennek a közel tíz éves videónak a történetét, melynek főszereplője mindent elkövetett, hogy kimeneküljön az igazságszolgáltatás karmai közül, de rajtavesztett.

részletek

Nem figyelt jobbra, fejtetőre rakta a Fabiát

A jobbkéz-szabály fontos szabály - egy egészen ártatlan szituációból is borulás lehet, ha nem figyelsz oda, ahogy ez az orosz sofőr is megtapasztalta, akit oldalba kapott egy Passat.

részletek
Olvastad már?