Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 16. szombat

Autós hírek

Zombikra figyelmeztet a rendőrség (18+)

A hatóság nyugalom megzavarására alkalmas kisfilmmel hívta fel a figyelmet az utcai mobilozás, zenehallgatás veszélyeire. A figyelmetlen gyalogosokat zombikként tünteti fel.

részletek

Bepillantás a Skoda elektromos jövőjébe

A cseh autógyártó a Genfi Autószalonon (március 5. és 17. között) mutatja be ŠKODA VISION iV tanulmányautóját, amely a márka következő lépése az elektromos mobilitás irányába.

részletek

Filmen a Volkswagen T-Roc R csúcsmodell

Wolfsburg / Budapest, 2019. február 15. – A T-Roc R formájában a Volkswagen 2017-ben nagy sikerrel bevezetett crossover-sorozata új csúcsmodelljét mutatja be a Genfi Nemzetközi Autószalonon.

részletek

Így alakult át egy Mustang a WestEnd közepén

A 2007-es évjáratú, ötödik generációs Mustang Coupé-t előbb lecsupaszították, majd mindössze négy nap leforgása során teljesen új külsővel vértezték fel.

részletek

Használt autók prémium köntösben

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW és MINI szalonja után, a Könyves Kálmán körúton nyitotta meg kapuit a Wallis Prémium Használtautó Center.

részletek

Hét nagyon szerethető dolog a Lexus UX-ben

A jövő hónapban a hazai márkakereskedésekbe is megérkezik a világ legzöldebb luxusautómárkája, a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus legújabb crossovere, a vadonatúj UX.

részletek

Bővül a BMW nagyteljesítményű portfóliója

A BMW M GmbH a közép-méretosztály meghatározó Sports Activity Vehicle (SAV) és Sports Activity Coupé (SAC) modelljeivel első ízben bővíti tovább nagyteljesítményű portfólióját.

részletek

Magyarországra érkezett a Citroen C5 AIRCROSS

Az idén százesztendős Citroen Magyarországon is bemutatja az új C5 Aircross SUV-t, és ezzel folytatja a SUV-piacon indított nemzetközi offenzíváját.

részletek

Gyorsabb és erősebb, mint eddig bármikor

A brit prémiumgyártó bejelenti extrém sportos modellje vadonatúj, 2020-ban debütáló, MINI John Cooper Works GP változatát, amely a motorsport élvonalában tökéletesített erőforrás kecsegtet.

részletek

A Lexus szuperhősfilmje két Grammyt is nyert

Egészen példa nélküli a Marvel és az ’egyszerű környezetbarát, high-tech luxusautó márkából’ igazi prémium életmódmárkává avanzsáló Lexus együttműködésében készült Fekete Párduc menetelése...

részletek

Abszurd: Tevével húzták ki a Ladát a hóból

A havas úton elakadt Lada Nivát egy kétpúpú teve – ne kérdezzétek, honnan szerezték – segítségével szabadították ki. Hogy hol történnek ilyen esetek? Természetesen Oroszországban.

részletek

Láttál már T-modellből készült hómobilt?

Mert itt egy egész lenyűgöző gyűjtemény: valamennyinek a Ford ikonikus gyártmánya jelenti az alapját.

részletek
Olvastad már?