2015. január 30. péntek

Autós hírek

Kevés rosszabb élményt tudunk elképzelni

Mint amikor tehetetlenül állunk a dugóban, és egyszerre megindul felénk egy irányíthatatlan autó – az alábbi videón látható sofőrrel pontosan ez történt néhány héttel ezelőtt...

részletek

Twerking – Hátsórázás az ülésen

Bár a magyarra rendszerint twerkelésként átültetett twerking évtizedek óta létezik, csak mostanság lett belőle világszerte ismert „jelenség”. Most mi is engedünk az új idők szavának...

részletek

A motoros, aki alól eltűnt a motor

Képzeld el, hogy egy szép, vagy inkább kevésbé szép napon a zuhogó esőben mész a motoroddal, már épp egy jó forró fürdőre gondolsz, amikor egyszer csak arra eszmélsz, hogy már nincs alattad a motor!

részletek

HTCC Mid Ohio! Avagy a meglepetés!

Az időmérőn a 2013-as Suzuki bajnok, Nagy Dániel futotta a legjobb időt. A többszörös bajnok és jelenleg is listavezető Báldi Gergő a második helyet tudta megszerezni.

részletek

Nem propagálnánk a közúti gyorshajtást, de...

Mégsem tudtuk kihagyni a fedélzeti kamerás felvételt a 200 felett hasító Kispolskiról – egy lengyel felhasználó évekkel ezelőtt osztotta meg az alábbi anyagot, mely jól kapcsolódik tegnapi videónkhoz.

részletek

Egy életmentő kamionos

Miután egy felelőtlen autós úgy döntött, hogy szépen befordul elé, az alábbi kamionos óriási reflexmozdulattal mentette meg az életét – ám végül rakománya bánta...

részletek

Amúgy, ha behajt a villamos elé..

Akkor min csodálkozik utána? Az alábbi villamosvezető nem igazán tehetett semmiről, a két butaarcú „kolléga” szemében mégis ő volt a nap hülyéje. Nézzük meg, kinek volt igaza?

részletek

A nagyinak nem jó a jobb egyben

Láttunk már jó néhány olyan videót, mely azt mutatja be, hogy viselkednek a nők, amikor először ülnek be egy versenytempóval közlekedő autóba. De mi a helyzet egy idősebb hölggyel?

részletek

Mit keres egy 2000 lóerős sportautó a tóban?

Mit keresne, ugyanazt, amit mifelénk az autópálya melletti árokban, porrá égve – nem sikerült a sofőrjének úton tartani. Az eset szerencsésebb volt, mint az itthoni: a vízben állva nehéz kigyulladni.

részletek

Így ért véget az összetört luxusautó sztorija

Csak a rendszámtábla hiányáért kellett bírságot fizetnie annak a kanadai üzletembernek, aki novemberben autójával karambolozott a Lánchíd előtti alagútban. Az RTL Klub részleteket közölt az esetről.

részletek

A nagy fogás – Megfékezte a Mustangot

Amennyire felelőtlen volt az alábbi, közúton illegális gyorsulási versenyen résztvevő sofőr, legalább olyan jó volt a szerencséje és a manőverezése, melyeknek köszönhetően elkerülte a balesetet.

részletek

Minden Kispolski 1000 lóerőről álmodik...

De csak nagyon kevés kaphatja meg. Az is lehet, hogy az alábbi videó főhőse az egyetlen Fiat 126-os, amely ezzel büszkélkedhet. Yamaha-motor hajtja előre a kisautót!

részletek