2014. december 22. hétfő

Autós hírek

Kerékbilincs? Nem akadály!

Az alábbi videó főszereplője úgy döntött, hogy neki nem lehet akadály a kerékbilincs - nem törődve azzal, hogy mekkora anyagi kár keletkezik majd BMW X5-ösében...

részletek

Karórával leparkolható az i3 tanulmány

A BMW i3 tanulmányautó teljesen automatizált parkolást nyújtó Remote Valet Parking Assistant rendszere a lézer szkennerek és az épület digitális tervrajzának információit egyesíti...

részletek

Harmadik hete üldözi a Fuvarozót a Szervizes

Félidejéhez ért az ISDC, vagyis az autós szakmák első hazai közlekedésbiztonsági versenye. A dobogón tartja magát a Fuvarozó, a Szervizes és a Futár, miközben az autóversenyzők között nagy csata van.

részletek

Egy német buszos nem ismer lehetetlent

Gyakorlatilag lehetetlen manővert hajtott végre az alábbi videó főszereplője egy keskeny hídon – tökéletes precizitás kellett ehhez a fordulóhoz az emeletes busszal.

részletek

Atlanterhavsveien – Te végigmennél rajta?

Az Atlanterhavsveien, azaz az Atlanti-óceáni út a világ egyik legveszélyesebb útszakasza – az 1989-ben megnyitott 8,3 kilométeres út Averoy szigetét köti össze a szárazfölddel.

részletek

Itt van az első ízelítő az új Acura NSX-ről

A Honda nagy dobásra készül januárban: az észak-amerikai nemzetközi autókiállításon leplezik majd le az új Acura NSX-et, az 1990 és 2005 közt gyártott sportautó utódját.

részletek

„Zsebkendőnyi területen fordul meg”

Nem akarunk mindig rossz sofőrökről szóló videókat megosztani, a következő jelenet hőse egy pótkocsis teherautó vezetője, akinek produkcióját látva nem tehetünk mást, mint hogy megemeljük kalapunkat.

részletek

A légzsák sok mindentől kinyílhat

Például egy idős hölgy „közbenjárására”, akit felbosszantott a videón látható Mercedes vezetője azzal, hogy túlságosan türelmetlenül próbálta gyorsabb átkelésre biztatni őt.

részletek

A Nissan felállította a driftelés rekordját

A Nissan Middle East új Guinness-rekordot állított fel a világ leghosszabb páros driftelésével. A versenypályán két Nissan Z driftelt egyszerre, megállás nélkül 28,52 kilométeren keresztül.

részletek

Kommentár nélkül

Azt már korábban is láthattuk, mekkora problémát tud okozni a parkolóból való kiállás... Na de hogy az egyszerű tolatás is ennyire bonyolult legyen! A megfordulás ahhoz képest egészen jól ment...

részletek

A világ legfurább külsejű autói

Ha eddig azt hitted, láttál már furcsa kinézetű autókat, akkor nézd meg az alábbi videót, és értékeld újra magadban, hogy hol kezdődik a „furcsa” fogalma… Az emberi lelemény határtalan.

részletek

Egy rossz parkolás közösségteremtő ereje

Egy biztos, az alábbi videó főhőse nem sok talentumot kapott a vezetéshez, a parkoláshoz legalább sem! Hogy mit akart, azt talán ő maga sem tudja, de gyönyörűen összehozta a helyi közösséget!

részletek