Steward
Borbás Bálint
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. július 31. péntek

Autós hírek

Azt hiszed, láttál már igazi idiótákat?

Talán még ma is ledudáltál valakit az útról, amiért rosszul váltott sávot, vagy nem indexelt? Nos, akkor nézd végig az alábbi videót, és értékeld át magadban egy életre az idióta fogalmát!

részletek

Ken Block különleges történelemórát tart

Legalábbis az amerikai Gymkhana-sztár ajánlotta facebook oldalán követői figyelmébe az alábbi videót, amely bemutatja a Ford RS-család 47 éves innovációs útját a 2016-os Ford Focus RS megszületéséig.

részletek

Fölszállott a páva, Rolls-Royce-nak álcázva!

A páva szó hallatán ne valami csiricsáré tarkabarka tákolmányra gondoljatok, csupán arról van szó, hogy a Rolls-Royce a tőle megszokott igényes módon eleget tett egyik exkluzív vásárlója óhajának.

részletek

A biciklisek új hőse a kopasz erőember

Az alábbi felvétel főszereplőjét nagyon felbosszantotta, hogy egy szemtelen autós ráparkolt a kerékpárútra, ezért fogta magát és nemes egyszerűséggel odébb pakolta a járművet.

részletek

A tankolás is lehet életveszélyes

Az alábbi videón látható férfi csak kevéssel tudta elkerülni, hogy saját autója nyomja halálra, miután két SUV egy benzinkút mellett koccant össze egymással, s az egyik becsapódott...

részletek

Illegális száguldás Budapest utcáin

Ha van a versenyzésnek olyan formája, amit semmilyen formában nem tartunk támogathatónak, az az illegális utcai gyorsulás – erről készített egy riportot az RTL Klub esti műsora.

részletek

1000 lóerős Nissan GT-R a közutakra

Aki szeretné felszaggatni az aszfaltot két piros lámpa között az ne keresgéljen tovább, a Jotech tuningcég ugyanis akár 1400 lóerőt is kiprésel a Nissan GT-R-ből, ha szeretnénk.

részletek

Kívül kicsi, belül nagy – 40 éves a Polo

Kívül kicsi, belül nagy. Ezzel a szlogennel hirdette 40 évvel ezelőtt a Volkswagen a vízhűtéses modellgeneráció legújabb tagját, a Polót. Jön a születésnapi ünneplés!

részletek

Dinamika a határokon – Az új Audi R8

A négykarikás márka egyetlen más modellje sem ilyen erős, gyors és ennyire markáns stílusú: az új R8 nagyteljesítményű sportkocsi a technika minden területén.

részletek

A világ legszerencsésebb kerékpáros gázolása

Az alábbi megdöbbentő felvételt Tajvanban rögzítették. A miniszoknyás szexis titkárnő épp a zebrán próbált átkelni kerékpárjával, ám nagy sebességgel elgázolták. Pontosabban őt nem, csak a kerékpárját

részletek

Lamborghini Aventador vs. Porsche 911 Turbo

Két gyönyörű szép és legalább annyira erőteljes csúcsmodell, amiket egy gyorsulási verseny keretében állítottak egymás mellé a rajtvonalra. Kérjük a téteket előre megtenni!

részletek

Retteghet az olasz maffia

A SEAT múlt pénteken 206 darab vadonatúj, speciális védelemmel és golyóálló elemekkel felszerelt Leon TDI-t bocsátott az olasz rendőrség és a Caribinieri rendelkezésére.

részletek
Olvastad már?