Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. július 21. péntek

Autós hírek

Az új Ford Fiesta, a legfejlettebb kisautó?

A vadonatúj Ford Fiesta minden más, jelenleg kapható európai sorozatgyártású kisautónál több vezetősegítő rendszert és kapcsolódási szolgáltatást kínál...

részletek

A Zöld pokolban edzették az új Insignia GSi-t

Élesebb, precízebb, hatékonyabb: az új Opel Insignia GSi azok sportlimuzinja, akik igazán meg tudják becsülni a különleges vezetési élményt!

részletek

Túlélték a frontális zámolyi kamionbalesetet

Hatalmas baleset történt Fejér megyében, melynek minden pillanatát rögzítette a hátul haladó autós. Egy Skoda nem vette be a kanyart, a szembejövő sávba hajtott, ahol az érkező kamionnak ütközött.

részletek

Életveszély! - Téli gumival a kánikulában

Az autósok 18%-a júliusban sem cserélte még le a téli gumi szettet, és ez már javuló tendenciát mutat tavalyhoz képest, amikor még a magyarok több mint fele megspórolta a nyári szettet.

részletek

A Lexus és a SKYJET a vörös szőnyegen

Hétfő éjjel mutatták be a hollywoodi TCL Kínai Filmszínházban a Valerian és az ezer bolygó városa című, idehaza holnap debütáló akció-kalandfilmet...

részletek

Amikor a szomszéd nem tud parkolni

Bosszantó eset történt a videó feltöltőjével: a kamera felvette az utcájában élő férfi szerencsétlenkedését, amely épp az ő autója kárára történt. Kiszállás után a szomszéd előbb alaposan megnézte...

részletek

Mit keresett egy medve az oldalkocsiban?

Az alábbi, Oroszországban készült videó gyorsan meghódította az internetet: hatalmas barnamedvét videóztak le a közúton, egy oldalkocsis motorban, az állat pedig még integetett is.

részletek

Jó időben rálépünk a gázra?

Sokkal többször lépik túl a sebességkorlátozást az autósok, ha melegebb az idő. A vezetési hibák 43 százaléka gyorshajtás - derül ki a K&H Biztosító telematikai projektjének legfrissebb adataiból.

részletek

A Hyundai újabb mérföldkőhöz érkezett

A Hyundai a következő négy év stratégiai sarokpontjait is vázolta tegnap a Hyundai kettős világpremierjén, melynek keretében az i30 modellcsalád két új tagja is színpadra gördült Düsseldorfban.

részletek

Kapcsolat az ember és az autó között

Az ember és a fejlett technológia közötti kapcsolattartás innovációit, illetve a minden korábbinál intelligensebb digitális szolgáltatások bemutatására készül a BMW Group.

részletek

Hogyan lehet gondtalan az autós vakáció?

Minden második magyar család évente egyszer, minden harmadik pedig évente két alkalommal is gépkocsival indul vakációzni, 10-ből 8 esetben belföldre.

részletek

25 éves az olimpiai SEAT-flotta

1992. július 25-én sokmillió ember figyelme irányult Barcelonára, a 25 évvel ezelőtt megnyitott XXV. Olimpiai Játékok alkalmával.

részletek
Olvastad már?