Steward
Gellérfi Gergő
2015. április 1. szerda

Autós hírek

Bangkokban leleplezték az új Ford Rangert

Megújult külsejével, élvonalbeli technológiáival és még alacsonyabb üzemanyag-fogyasztásával a kemény és intelligens új Ranger magasabbra teszi a lécet a pickupok szegmensében.

részletek

Tankolás helyett tankosat játszott a BMW-vel

Egy Hollandiában található BMW-kereskedés nyílt napot tartott az ügyfeleknek. A benzin gyorsan fogyott, ezért az egyik alkalmazottat elküldték, hogy megtankolja az egyik BMW M4-est.

részletek

Kutyával mindent el lehet adni

Így természetesen autókat is: az alábbi válogatásban tíz olyan autóreklámot láthatunk, melyeknek az ember legjobb barátja áll a középpontjában. De tényleg, kit nem győznek meg?

részletek

Elfelejthetjük a gyorhajtási bírságokat?

A Ford Európa bemutatja új technológiáját, aminek segítségével az autósok elkerülhetik a sebességhatárok átlépését – s ezzel együtt a költséges gyorshajtási bírságokat is.

részletek

Veled is megtörténhet!

A balesetek jelentős része kellő odafigyeléssel és a szabályok pontos betartásával elkerülhető. De van az a helyzet, amikor nem tudunk mit tenni – például amikor egy fa úgy dönt, hogy pont ránk dől...

részletek

Világpremier: A MINI ragyogó ruhában

A vérpezsdítő vezetési élményt a génjeibe kódolták, és minden jel arra utal, hogy a lenyűgöző fellépésért felelős kromoszómákat is magában hordozza az új MINI felettébb ragyogó egyéniség.

részletek

New Yorkban a Focus RS Nitrous Blue

A vadonatúj Ford Focus RS a New York-i Nemzetközi Autókiállításon mutatkozik be az amerikai közönség előtt: a Ford az új exkluzív Nitrous Blue fényezéssel állítja ki az autót.

részletek

Drámai kötéltánc a Jaguartól

A tapasztalt brit kaszkadőr, Jim Dowdell, aki dolgozott a Bond, Bourne vagy Indiana Jones filmekben, 240 méteren át vezette a vadonatúj Jaguar XF-et egy kifeszített drótkötélen.

részletek

Valljuk be: megunhatatlan téma

Ez a válogatásvideót kifejezetten azoknak az olvasóinknak küldjük, akik szívesen néznek alulöltözött vagy legalábbis mélyen dekoltált lányokat, akik elmennek egy körre egy driftessel...

részletek

Sértetlenül szállt ki a kettétört autóból

A megdöbbentő eset még tavaly júniusban történt Thaiföldön. A videó magát a balesetet nem rögzítette, itt már csak a kettétört Lamborghini Gallardót látjuk, amiből a sofőr sértetlenül szállt ki.

részletek

Az oszlop állította meg a Ford GT száguldását

A hétvégén Brazíliában egy gyönyörű Ford GT száguldásának egy villanyoszlop vetett véget, amikor a legendás Gulf színekben pompázó sportkocsi egy hosszú kanyarban lecsúszott az útról.

részletek

Így spórolj a benzinnel – a kamion hazatol!

Az alábbi felvétel valahol Olaszországban készült. Nehéz elképzelni, mi történt, de az biztos, hogy a kamionos majd’ egy kilométeren át tolta maga előtt a keresztbefordult autót, mire észrevette.

részletek