Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 21. szerda

Autós hírek

Te milyen kereszteződést választanál?

A videóban jelzett "traffic flow" azt jelenti, hogy egy perc alatt hány autó képes áthaladni az adott kereszteződésen - harminc verzió kerül bemutatásra.

részletek

Ezért nem jó ötlet a fékteszt

Nem nagyon tudni, hogy mi volt itt az elképzelés, de csak akkor vált be a terv, ha ez az autós indokot keresett a hátsó lökhárító cseréjére.

részletek

Tekintélyt parancsol a MotoGP új safety carja

A vadonatúj BMW M5 lett a MotoGP biztonsági autója: tekintélyt parancsoló, ahogyan az alábbi klipben párban felvonul a katari felhőkarcolók között.

részletek

Ne dőljön be senki a BMW-t ígérő játéknak

A közösségi médiában futótűzként terjednek az értékes nyereményt ígérő kamujátékok: iPhone helyett most egy BMW kisorsolását ígéri egy budapesti autókereskedés. Amely valójában nem létezik.

részletek

Autón, lámpán, zebrán, járdán át

Többnyire oroszországi, vagy amerikai utakon készült belső kamerás felvételek lepik el a YouTube-ot, ezúttal azonban egy ázsiai válogatást hoztunk nektek.

részletek

Ennyire furfangosak az orosz autósok

Mi a megoldás, ha lenne hely a parkolóban, csak egy Ladát kellene arrébb tenni ahhoz, hogy oda is férjünk? Semmi gond, elő a flexszel, és csípjünk le egy darabot az útban álló autó hátuljából!

részletek

Ennél bunkóbb sofőrt el tudtok képzelni?

A tűzoltóság kihajtója elé parkolt le autójával – a lánglovagok kétségbeesetten próbálták elgördíteni a járművet az útból, hogy a tűzoltókocsik elindulhassanak egy bejelentéshez.

részletek

A dubaji herceg autógyűjteménye elég gazdag

Hamdan bin Mohammed Al Maktoum Dubaj koronahercege, és vonzódik a drága autókhoz: a videóból az is megállapítható, hogy a Lamborghini és Rolls-Royce két kedvenc márkája.

részletek

Sofőr nélküli taxit is lehet fogni Amerikában

Pontosabban egyelőre még csak Phoenix városában: az önvezető technológián már évek óta dolgozó Waymo elindította „korai utas” programját, amelynek keretében néhány autót már forgalomba is állítottak.

részletek

Mitől félnek leginkább a magyar autósok?

Több mint 25.000 autótulajdonos megkérdezésével és visszajelzései alapján fejlesztette ki legújabb, vizes úton is gyors megállást biztosító gumiabroncsát a Bridgestone.

részletek

Brutális robbanás jön a hazai hibrid-piacon

Mindössze négy év leforgása alatt nyolcszorosára nőttek a magyarországi környezetbarát hibrid elektromos értékesítések: 2017 végére pedig már 4167 új hibrid elektromos autó talált gazdára hazánkban.

részletek

Hihetetlen, hogy hol fért át ezt a kisbusz

Kérdés nélkül, elsöprő magabiztossággal zavarta át ezen a szűk részen ezt a kisbuszt a sofőr - biztosan nem először tette meg mindezt, de ettől még jár az elismerés!

részletek
Olvastad már?