Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 17. szombat

Autós hírek

Segítségnyújtás: ön tudná, mi a teendő?

Mit tenne Ön, ha egy közúti baleset kapcsán segítséget kellene nyújtania egy sérült részére? Elvileg tudjuk, mi baleset esetén a teendő. Vagy mégsem?

részletek

Világpremierjére készül a Range Rover Evoque

A Land Rover az új Range Rover Evoque által ihletett drótvázas szobrok kiállításával megkezdte a visszaszámlálást az új modell világpremierjére.

részletek

Sportosabb és hatékonyabb - BMW 330e limuzin

A prémium középkategória iránymutató sportlimuzinjának új nemzedéke egy minden korábbinál kifinomultabb plug-in hibrid hajtáslánccal gazdagodik...

részletek

Premier előtt debütált az új Mercedes-AMG

Hivatalos magyarországi premierje előtt, kétszáz fős közönség előtt mutatta be a Pappas Auto a Mercedes-AMG legújabb csúcsmodelljét. Elegancia, erő és kényelem fémjelzi.

részletek

Új Toyotát kap a kaliforniai tűzvész hőse

Négy napja történt, hogy a kaliforniai tűzvész által gyakorlatilag elpusztult Paradise városban élő egészségügyi ápoló, Allyn Pierce egy képet posztolt az Instagramra a megégett pickupjáról...

részletek

Kínos: Fennakadt a lépcsőn a járőrautó

A csattanó a végére maradt: ekkora plusz utat kellett volna megtenniük a türelmetlen fakabátoknak, hogy ne váljanak köznevetség tárgyává.

részletek

Pokoli látvány a kaliforniai tűzben autózni

Számos áldozatot szedett az USA-ban dúló tűzvész, amelyben épületek ezrei égtek hamuvá. A látvány éjszaka és nappal is olyan, mintha az alvilágban járnánk: videók az otthonukból autóval menekülőkről.

részletek

Michelisz Norbert i30 N Limited edition

Különleges limitált szériát dob piacra a Hyundai hazai importőre, az i30 N modellből, melyet a márka hazai nagykövete, Michelisz Norbert ihletett.

részletek

Bejárta Közép-Európát a Beatrice turnéja

40. jubileum, 70 koncert és több mint 27.000 megtett kilométer – röviden és tömören így foglalható össze Nagy Feró és a Beatrice idei turnéja.

részletek

Tizenegy éves gyorshajtót fogtak

Na nem nálunk, hanem néhány nappal ezelőtt, az Egyesült Államokban. A srác majdnem 150-nel hajtott, mindezt a hírek szerint bosszúból azért, mert az anyja elvette PlayStationjét.

részletek

Skoda Scala új beltéri koncepcióval

Egy rajz nyújt első bepillantást az új ŠKODA SCALA utasterébe. Az új kompakt modell lesz az első ŠKODA, amely az infotainment rendszer legfrissebb generációját tartalmazza.

részletek

Érkezik az új BMW M340i xDrive limuzin

Soros hathengeres benzinmotor, BMW M-specifikus futómű-technológia, BMW M sport differenciálmű és BMW xDrive intelligens összkerékhajtás: a BMW M GmbH bemutatja.

részletek
Olvastad már?