Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 22. szerda

Autós hírek

Egyre több elektromos töltő lesz az országban

Az Okos Jövő Innovációs Klaszter novemberi klubestjén az elektromobilitás kapta a főszerepet. D Ugron Gáspár, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adott elő a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudomány Egyetem Egyesült Innovációs és Tudásközpontjában.

részletek

A kép, ami megalázza a Bugatti Chiront

A Tesla új fegyvere bizony nagyon komoly csapást mér a világ legjobb sportautóira, köztük a Bugatti Chironra is - hogy pontosan mekkorát, azt az alábbi kép tökéletesen érzékelteti.

részletek

Webber besült a Grand Tour forgatásán

Mark Webber Jeremy Clarksonék műsorában szerepelt meghallgatáson: két autót kellett vezetnie, előbb egy Porschét, majd egy Mercedest – utóbbival hagyott némi kívánnivalót maga után teljesítménye.

részletek

Magyarországon teszteltek önvezető autókat

Önvezető autókkal végeztek kísérletet szombaton Magyarországon, a járművekkel Nyíregyházáról Zsámbékra mentek úgy, hogy legnagyobb részben a robotpilóta vezette a személyautókat.

részletek

A hangsúly az alternatív üzemanyagokon

Az Európai Bizottság meghatározta a 2020 utáni kereteket a közlekedés dekarbonizációjának folytatásához. Az európai autóipar vezető szerepének megtartása érdekében, továbbra is a járműgyártókon marad.

részletek

A legbiztonságosabb SEAT: Leon Cristobal

A SEAT négy legfőbb, az okos városok jövőbeli mobilitását segítő fejlesztését mutatja be a hetedik Smart City Expo Világkongresszuson a Városi Mobilitási Terv irányelvei alapján.

részletek

Ez lehet az autóbiztosítás jövője?

A Toyota és az Aioi Nissay Dowa Insurance közösen dolgozták ki Japán első olyan autóbiztosítását, amely a vezetési szokásokat naplózó telematikai rendszeren alapul.

részletek

Király Viktor vezetéstechnikája és a C-HR

A nemzetközi szinten is jegyzett népszerű hazai énekes, Király Viktor immár egy éve egy környezetbarát hibrid Toyota C-HR-rel autózik. Hogy boldogul egy vezetéstechnikai pályával?

részletek

Film készül az őrült orosz autósokról

Nem, nem vicc, tényleg egész estét betöltő filmet raknak össze azokból a belsőkamerás felvételekből, amelyek rengeteg embert érdekelnek a videómegosztókon.

részletek

Amikor megbosszulják a szabálytalan parkolást

Kreatívak tudunk lenni, ha felbosszant valaki, aki finoman szólva nem túl elegánsan parkol - íme két válogatás az ilyen "bosszúkról".

részletek

Rommá tört egy vadonatúj McLaren P1

Nem lehet túl boldog a méregdrága sportautó leendő tulajdonosa: már azelőtt romhalmaz lett a P1-es McLarenjéből, hogy egyáltalán először beleülhetett volna.

részletek

Sejthető volt, hogy így végződik ez az előzés

Az alábbi felvétel akár oktatóvideónak is elmenne arról, miért ne próbálj meg jeges útszakaszon a kelleténél nagyobb tempóval előzni – a közeledő tél kapcsán érdemes ezt mindenkinek észben tartania.

részletek
Olvastad már?