Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Autós hírek

Amikor magukkal ragadnak a lóerők

Van úgy, hogy az ember izmozni akar és nagyon csúnya égés lesz belőle - most éppen egy ilyen esetet mutatunk meg.

részletek

A mobilozás az új ittas vezetés?

Még mindig rengeteg autóst látni telefonnal a kezében, pedig így hatszor nagyobb esélyünk van a balesetre, mint ha ittasan ülnénk a volán mögé.

részletek

A világ legkeresettebb elektromos járműve

Cikksorozatunk mai részében bemutatjuk, hogyan tartotta fenn vezető szerepét a Nissan az Intelligent Mobility terén az elmúlt 70 évben. Ma a Nissan LEAF-fel ismerkedhet meg.

részletek

170-nel hajtott a buszsávban a magyar autós

Elképesztő jelenet: bődületes tempóval száguldozott a belvárosban a magyar mercedeses és közben még ő káromkodott - erre elég nehéz mit mondani.

részletek

A szupersportautó az utálat tárgya?

Nagyon úgy fest - ha meglátják az emberek, akkor megdobálják, kávéval, jégkrémmel "díszítik", vagy éppen leköpik. Elképesztő jelenetek.

részletek

Mélygarázsnak nézte a lépcsőt egy nő

Ráadásul további problémák is adódtak az esetnél, amikor szóltak neki, hogy nem az van, amit gondol - nehéz napja volt a sofőrnek.

részletek

Öt egyedi BMW modellautó a Shellnél

Első alkalommal - a Shell és a BMW nagyszabású együttműködésének köszönhetően - öt egyedi BMW M modellautó érhető el és gyűjthető össze országszerte bármely Shell töltőállomáson.

részletek

Meglepő dolog segítette a Lexus tervezését

Az autótervezés legmodernebb eszközei manapság a virtuálisvalóság-rendszerek és a számítógépes szimulációk. Ám a Lexus olyan helyről merített ihletet, amelyre nem is gondolnánk.

részletek

Féktelenül elmerülve az amerikai életérzésben

Van egy fesztivál, aminek akkor leszel igazán szerves része, ha eggyé válsz vele, ha a szívedben érzed a basszust és a motordübörgést. Komáromban, a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon jártunk!

részletek

Bemutatkozik az új Honda Jazz

Új, frissített formavilággal és kibővült motorválasztékkal folytatja pályafutását a Honda Jazz - sportosabb megjelenés jellemzi a modellt, de elérhető egy új felszereltségi szint és egy történelmien új motor is.

részletek

Az új autófóliákkal a határ a csillagos ég!

Ha autódesignról van szó, ma már a legmerészebb álmainkat is megvalósíthatjuk – feltéve, ha a pénztárcánk engedi. Szerencsére léteznek okos és gazdaságos megoldások is.

részletek

Megállt a tűzoltó előtt és neki állt feljebb

Érdekes jelenet játszódott le ezen a helyszínen: egy Porsche megállt egy tűzoltó előtt, majd a sofőr kiszállt és belekötött a mögötte lefékező jármű vezetőjébe.

részletek
Olvastad már?