Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 19. kedd

Autós hírek

A leállósávban büntetett a toyotás

A helyzet ismerős: van, aki úgy gondolja, hogy csak az ő dolga fontos, így a leállósávban halad az autópályán kialakult dugóban. Na ezt a típust próbálta rendre utasítani egy toyotás.

részletek

Különleges hibridek a Volkswagen-találkozón

Idén sem lesz hiány gyári különlegességekből a VI. Volkswagen-találkozón, ezúttal két, részben árammal hajtott koncepció autó érkezik ugyanis Magyarországra a Volkswagen gyár jóvoltából.

részletek

Forradalmasítás az elektromos járművek piacán

A Bosch víziójában a városi elektromobilitás nem csupán a nagyobb méretről és hatótávolságról szól. A nagyvárosokban ugyanis egyikre sincs igazán szükség, a megtett távok általában rövidebbek.

részletek

Átrohant egy épületen a fék nélküli kamion

Ez történik, ha elmegy a fék egy szerelvényen - nincs megállás még akkor sem, ha egy ház kerül az útba. Erre szokták azt mondani, hogy mint kés a vajon...

részletek

Az elektromos autózás veszélyt jelent

Az elektromos autók elterjedése és az automatizálás akár már 5 éven belül is negatívan érintheti a magyar ipart.

részletek

Fejlesztés! - Új navigáció és hangvezérlés!

A világ leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota új navigációs és hangvezérlő funkciókat fejleszt...

részletek

Opera évadnyitó és alapkőletétel az BMW-vel

Az Eiffel Műhelyházban nyitotta meg 134. évadát a Magyar Állami Operaház, a BMW Group Magyarország kiemelt stratégiai partnere.

részletek

Egy szellem vezette ezt a motort?

Teljes nyugalomban állnak egymás mellett a járművek, majd hirtelen magától elindul az egyik - de mégis mitől?

részletek

Mégis mit látott ez az autós?

Teljesen nyugodtan halad a külső sávban, ahol egyszer csak feltűnnek az álló autók - hogy hogyan tervezte megoldani a szituációt, az rejtély...

részletek

Okosabroncs - Teslával tesztel a Goodyear

A Goodyear olyan okosabroncsot alkotott, ami felhő alapú elemzést készít a gumik állapotáról. Az abroncsba épített szenzor többek közt a nyomást és a gumik hőmérsékletét is méri...

részletek

Leon CUPRA R - Nem kell tovább várni a legjob

Az új SEAT Leon CUPRA R a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönség előtt, és újraalkotja a CUPRA családon belül az exkluzivitás, a teljesítmény és az egyediség fogalmát.

részletek

Az elsőt még megúszta, a másodikat már nem

Amikor egyik hiba generálja a másikat: nem elég, hogy a sofőr nem állt meg a gyalogátkelőhelynél és majdnem elsodort egy lányt, utána az irányítást is elveszítette, aminek ütközés lett a vége.

részletek
Olvastad már?