Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. május 26. kedd

Autós hírek

Ötvenmillióért kelt el Paul Walker autója

Százhúszezer fontért kelt el egy árverésen az a bizonyos narancssárga Toyota Supra, melyet a másfél éve elhunyt Paul Walker vezetett a Halálos iramban-széria első epizódjában.

részletek

Ütközés? Rongálás? Nem, aligátor!

Kíváncsiak lennénk, hogy mesélte el szerelőjének az itt látható férfi, aki autója volánja mögött keménykedni próbált egy aligátorral, ám arra nem számított, hogy az állat még keményebb lesz.

részletek

Önjáró autó? Rosszul csinálod!

Az alábbi videón egy önvezető autó próbája látható, mely igencsak rosszul sikerült – reménykedjünk benne, hogy a telibe talált úriember komolyabb sérülések nélkül vészelte át az esetet...

részletek

A Nordschleife senkinek nem kegyelmez

Civil autósként is lehet hatalmasat esni a legendás versenypályán, ahogy az rengetegszer meg is történik – a videón látható sofőr szerencsére sérülés nélkül megúszta a borulást.

részletek

A jövő okos autói Szombathelyről indulnak

A nemzetközi TDK-csoporthoz tartozó szombathelyi EPCOS 20 éves történetének legnagyobb volumenű fejlesztése részeként 2015. május 22-én átadta a TDK csoport egyik európai központját.

részletek

Újabb magyar sikerek a Shell Eco-Marathonon

A győri Széchenyi Egyetem diákjai már a Shell Eco-Marathon Europe üzemanyag-hatékonysági verseny első futamán kiemelkedő eredményt értek el. 157,8 kilométer 1 kWh energiával.

részletek

Részegen, ki visz majd haza?

Hazánkban minden tizedik személyi sérüléses közlekedési baleset ittas vezetés miatt történik, mely amellett, hogy több száz esetre tehető évente, igencsak magas arány az európai átlaghoz képest.

részletek

Balesetet okoztál? Gyújts rá!

A manőver értelmének fejtegetésébe már nem is akarunk belemenni. De a dohányosoktól kérdezzük: tényleg megoldódnak a gondok, elhárul a baj, kifizetődnek a számlák, ha nehéz helyzetben rárántunk arra a cigire?

részletek

Egy kicsit túl közel van az a leszállópálya

A repülőgépeknek az az egyik előnyük, hogy nem keverednek bele a közúti forgalomba. Kivéve, amikor majdnem.

részletek

Mi mindent lehet csinálni egy autóban?

Mármint a vezetések kívül, ha arra a monoton tevékenységre már ráuntunk volna. A lehetőségek tárháza végtelen, kommentár nincs.

részletek

BMW 3.0 CSL: Egy klasszikus újraértelmezése

„Hommage névre keresztelt modelljeink nem csupán azt bizonyítják, hogy mekkora büszkeséggel töltenek el minket az örökségeink, de egyúttal azt is, hogy minden jövő a múltból táplálkozik.”

részletek

A magyar csapatok már az első nap remekeltek

Remek eredményekkel zárták a magyar diákcsapatok a Shell Eco-marathon Europe üzemanyag-hatékonysági verseny legelső napját. Az Óbudai Egyetem hallgatói 283 kilométert tettek meg egy liter benzinnel.

részletek
Olvastad már?