2014. október 26. vasárnap

Autós hírek

Audi: A kormányfő a kormánynál

A hírek szerint a Volkswagen első embere mellett Orbán Viktor miniszterelnök is ellátogat Győrbe november 5-én, amikor megkezdik az Audi TT Roadster gyártását a magyarországi üzemben.

részletek

Corsa: Új mérce a kiskategóriában

Igazi bestseller a 32 év alatt 12,4 milliós sorozatnagyságban forgalomba került Opel Corsa, amely az Astrával együtt a márka sikermodellje – tartósan több mint egy negyedét teszi ki az értékesítésnek.

részletek

Hidrogénnel hosszútávra

A Toyota még tavaly mutatta be az akkor még csak tanulmányként debütált négyajtós FCV hidrogén üzemanyagcellás modelljének külső formatervét.

részletek

Különleges kiadás! - BMW M4 DTM Champion

A BMW M GmbH stílusosan ünnepli meg a Német Túraautó Bajnokság idei szezonjában elért kettős győzelmét: a BMW M4 DTM Champion Edition névre keresztelt különleges kiadással.

részletek

Ikerturbó a 4.5 literes helyett a Ferrarikban

A Ferrari háza táján zajlik az élet, Luca di Montezemolo éppen leköszönőben van a márka éléről, de a fejlesztések persze nem állhatnak le. Az olaszok jelenleg a 142M kódnevű sportkocsin dolgoznak.

részletek

Megállíthatatlan világsiker: A BMW X modellek

Az egész egy „X”-szel kezdődött. A betűvel, amely már az 1980-as évek közepén a BMW összkerékhajtással szerelt modelljét jelölte.

részletek

Massa 1,25 millió eurós LaFerrarija

Bár Felipe Massa már a Williamsnek vezet, valószínűleg nem múlt el minden kötődése Maranellóval.

részletek

A hagyományok útján - Volkswagen Golf GTI

A német világcég volt a műfaj alapítója, a Golf GTI 1975-ös indulásakor elég volt 110 lóerő és 810 kiló az üdvösséghez, ma már ennek a duplája dukál a versenyben maradáshoz.

részletek

Terveken az új Skoda Superb

Bár érezhető a törekvés, hogy a Skodát olcsó Volkswagenként tálalják, ez talán a Superb utódján lesz a legkevésbé érezhető.

részletek

Elkészült a brutális gyári Tesla

Elkészült a Tesla csúcsváltozata, két motorral és közel 700 lóerejével kevés autó akad, amellyel le lehet gyorsulni az új szupergyors villanyautót.

részletek

Villámgyors az elektromos Lavina

300 kilométer/óra feletti végsebességre volna képes, formavilágában pedig a legkarakteresebb olasz sportautók stílusjegyeit hordaná magán a Tecnicar elektromos szupersportautója.

részletek

Autószalon Budapesten

Fellélegezhetnek az autó rajongók: november 21. és 23. között ismét autószalont rendeznek Magyarországon. A kiállítás jele annak, hogy kezd helyreállni a sok változáson átment hazai autópiac.

részletek