Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. július 1. szerda

Autós hírek

Nekik mostantól kétszer lesz születésnapjuk

A felvételt látva tényleg hihetetlen, hogy mindenki megúszta, amikor a vörös teherautó elszabadult az esőben. Külön gratulálunk a fickónak, aki még a kávéját is megmentette menekülés közben..

részletek

Forogtál már meg Renault 5-össel?

Mármint szándékosan... Jean Ragnotti nem először, és minden bizonnyal nem is utoljára mutatta be ezt az attrakciót Goodwoodban a Maxi Turbo volánja mögött szórakoztatva a fesztivál közönségét.

részletek

Másképp parkolnak a férfiak és a nők

A Goodyear a magyar sofőrök parkolási szokásainak vizsgálatával bízta meg az NRC Netpanelét 2015 júniusában, akik 1200 fős mintavétellel mérték fel a 18-59 éves magyar lakosság parkolási szokásait.

részletek

A kutya megmenekült, a Maserati nem

Első hallásra szinte hihetetlen, ha valaki azt állítja, hogy totálkáros lett az autója, de kívülről egy karcolás sincs rajta. Pedig, mint ahogy ez az ausztrál példa is mutatja, könnyedén előfordulhat.

részletek

Elektromos autó nyert a Pikes Peaken

Az immár 93. alkalommal megrendezett Pikes Peak-i hegyi felfutáson Rhys Millen volt a leggyorsabb egy elektromos hajtással felszerelt PP03-as elnevezésű prototípussal.

részletek

Goodwood: A legszomorúbb történet

Az idei goodwoodi fesztivál egyik sztárja az 1991-ben Le Mans-t nyerő Mazda 767B volt – egészen addig, amíg egy menet során alaposan össze nem tört... A sofőr szerencsére jól van.

részletek

Két ütközés egy másodpercen belül

Az alábbi videót készítő motoros társaság egyik tagja valamit nagyon elnézhetett, s előbb gellert kapott egyik társának a motorján, majd becsapódik egy parkoló autóba. Megúszta.

részletek

Acélkerekeket kapott a Smart sínautója

Hat hónapon át tartó precíz mérnöki munka eredménye az alábbi, huszonkét colos acélkerekeken guruló kísérleti Smart – egy tíz mérföldes sussexi pályán többen ki is próbálhatták a sínautót.

részletek

Na ezért veszélyes vezetés közben telefonálni

Meg lehet nézni az alábbi videót: a jobbról érkező fickó még gyalog is „balesetet szenved”, mert elvonja a figyelmét a telefon – nagy szerencséje, hogy ő ütötte el az autót és nem fordítva...

részletek

Mi alapján választ gumit a nő és a férfi?

A nyár közeledtével a tökéletes nyári gumiabroncs megtalálása minden autós számára sürgető feladat. Egy friss felmérésből kiderül, hogy a női és férfi autósok miszerint választanak abroncsot.

részletek

Így ijesztgesd a feleséged kamionnal

Az alábbi poént bárki kipróbálhatja, aki mellett történetesen ül az autóban egy alvó feleség, és aki előtt éppen egy kamiont vontatnak háttal fordítva.

részletek

Ha a vonattal lökdösődsz, biztosan ő nyer

Ha van sorompó, akkor nem véletlenül van, ha nincs, akkor pedig nem véletlenül nincs - az ember utóbbi esetben is kap elég figyelmeztetést az arcába, viszont ekkor rajta áll, hogy betartja-e őket.

részletek
Olvastad már?