Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Autós hírek

Ekkora balesetet okozhat egy doboz sör

Ezúttal szó szerint értjük, fizikai valójában. Egy sörösdoboz nem túl nagy és nem túl nehéz, ennek ellenére viszont óriási anyagi kárt képes okozni. A végén látható, mennyire tört össze az autó.

részletek

Így gyorsul 0-ról 308-ra egy M5-ös BMW

Azt nem mondanánk, hogy autóbarát megoldás volt beülni és azonnal elküldeni 300 km/h fölé, de tény, hogy impresszív bemutatót tartott.

részletek

Húszezer autórajongó a Balatonnál

Hatalmas sikerrel zárult a régiónk egyik legnagyobb klasszikus autókülönlegességeket felvonultató seregszemléjévé avanzsáló, idén ötödik alkalommal megrendezett Balatonfüred Concours d’Elegance.

részletek

Kérhet műszakivizsga-papírt a rendőr?

Május 20-a után az már kevés lesz, hogy ha valaki bemutatja az autó forgalmi engedélyét a közúti ellenőrzésnél – szóltak a sajtóhírek, az ORFK azonban cáfolt.

részletek

Íme a BMW iNEXT modell – most először

2018. május 17-én, a BMW Group nagyszabású évértékelő konferenciáján Harald Krüger, a vállalatcsoport igazgatótanácsának elnöke leleplezte a BMW iNEXT modell koncepciójának első dizájnvázlatát.

részletek

Már egy repülőgépet is elhúz a Tesla

A Quantas légitársaság egyik Boeingjét vontatja egy Tesla Model X P100D - elégnek bizonyult az 1000 NM nyomaték ahhoz, hogy elhúzza a jó 130 tonnás "utánfutót".

részletek

A jövő taktikai járművét mutatta be a Zetor

A HTC INVESTMENTS Mérnöki Divíziójának tagjaként a Zetor Engineering Slovakia, igazi újdonsággal állt elő, amikor bemutatta négykerék-meghajtású páncélozott taktikai járművét, a GERLACH-ot.

részletek

Érthetetlen: itt mégis mi történt?

Teljesen váratlanul nem hogy leszorította, de konkrétan lelökte az útról a mellette haladót ez az autóst - az lehetetlen, hogy nem látta, de akkor mi történt?

részletek

Le Mans-ban debütál az új BMW 8-as Coupé

A bajor prémiumgyártó 2018. június 15-én, a legendás 24-órás megmérettetés előestéjén leplezi le legújabb luxus sportkupéját.

részletek

Lexus ES: Teljesítmény, kifinomultság

Az eddig is kényelmes és csendes futásáról ismert szedán átalakításával ugyanis kategóriaelső vezetési élményt és teljesítményt kínáló autó született, megőrizve a hibrid elektromos hajtás előnyeit.

részletek

Itt vajon mi volt a terv?

Nem teljesen értjük, hogy mi volt a cél és az elképzelés az alábbi videóban szereplő autósnál - az biztos, hogy csinált némi kárt a saját és a többiek autójában is.

részletek

Világpremier! - Golf GTI TCR Concept

Új fejezet nyílik a Golf GTI történetében: a 213 kW/290 LE1 teljesítményű Golf GTI TCR Concept világpremierjekor a TCR-sorozat azonos nevű versenygépének utcai változatát leplezték le.

részletek
Olvastad már?