Steward
Borbás Bálint
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. április 19. vasárnap

Autós hírek

Batman bevásárolni megy

Külföldi híradások szerint ma Batman szokásos hétvégi nagybevásárlását tartotta kedvenc bevásárlókocsijával, a Lamborghini Aventadorral. Nem hiszed? Bebizonyítjuk!

részletek

Zene füleinknek – így szólt a Ferrari 458 GTE

Ha már úgyis központi témát képez jelenleg az F1-ben a V6-os kontra V6 erőforrások kérdése, valamint Monza helye a naptárban, akkor mutatunk egy videót, aminek egyikhez sincs köze, de mégis!

részletek

Egy nagy kamion és a kis milliméterek

Akár egy esti mese címe is lehetne, úgyhogy nálunk ezzel búcsúzik mára a TV-maci! Ez a kamionos érti a dolgát, és úgy hisszük, hogy ezek után könnyedén célba fog érni rakományával együtt.

részletek

Elektromos vagy rakétameghajtás?

Az Energica Ego az első száz százalékig elektromos meghajtású szuper-sportmotor, amit Olaszországban építettek. Az alábbi videóban, megnézheted, hogyan hagy faképnél minden más járművet.

részletek

A NASA űrjárgánya a Földön is jó móka

Az MRV egy a NASA által az idegen bolygókon történő közlekedésre tervezett négykerekű jármű, amivel azonban tervezői a Földön is igen jól el tudnak szórakozni, ha a főnök egy percre nem figyel oda!

részletek

Intelligens és innovatív – SEAT Alhambra

A SEAT az új Alhambrával folytatja termékoffenzíváját. Az intelligens és sokoldalú egyterű az új motoroknak köszönhetően akár 15 százalékkal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, s még dinamikus is.

részletek

Ilyen, amikor belöknek egy teherautó elé

Az alábbi videón látható autósnak nagy szerencséje van, hogy ezt el is mesélheti majd másoknak, miután a mögötte érkező sofőr betolta őt a szemből érkező jármű elé.

részletek

Táncoló Lexusok a hegy lábánál

Az alábbi videón egy Takayuki Kinoshita által megálmodott koreográfia látható, melyet öt Lexus ad elő az egykori F1-es versenyhelyszínen, a Fuji lábánál fekvő aszfaltcsíkon.

részletek

Ahhoz, hogy kikerüld a motorost...

Mindenekelőtt észre kell venned őt, azonban úgy tűnik, hogy az alábbi videón látható autós esetében már itt megbukott a történet, így pedig a baj szinte borítékolható volt.

részletek

Majd a helyiek megmutatják, hogy is kell ezt

Az alábbi, Brazíliában készült felvételen egy tanácstalan motoros látható, akinek nem igazán akaródzik áthajtani az előtte lévő tócsán – legalábbis amíg meg nem érkezik néhány ügyeletes HVCS.

részletek

Ennek csak egyféle vége lehetett...

Az okokról viszont megoszlanak a vélemények: az alábbi videó alatti kommentek közt a szívroham, a műszaki hiba, a szimpla felelőtlenség és a "partner okozta koncentrációzavar" is felmerült...

részletek

Ha az élet citromot ad, csinálj limonádét

Ez az elv vezethette a lányokat, akik a ronda időt arra használták ki, hogy stranddá alakítsák Novoszibirszk egyik utcáját – te mit szólnál, ha találkoznál velük?

részletek