2014. október 20. hétfő

Autós hírek

Ikerturbó a 4.5 literes helyett a Ferrarikban

A Ferrari háza táján zajlik az élet, Luca di Montezemolo éppen leköszönőben van a márka éléről, de a fejlesztések persze nem állhatnak le. Az olaszok jelenleg a 142M kódnevű sportkocsin dolgoznak.

részletek

Megállíthatatlan világsiker: A BMW X modellek

Az egész egy „X”-szel kezdődött. A betűvel, amely már az 1980-as évek közepén a BMW összkerékhajtással szerelt modelljét jelölte.

részletek

Massa 1,25 millió eurós LaFerrarija

Bár Felipe Massa már a Williamsnek vezet, valószínűleg nem múlt el minden kötődése Maranellóval.

részletek

A hagyományok útján - Volkswagen Golf GTI

A német világcég volt a műfaj alapítója, a Golf GTI 1975-ös indulásakor elég volt 110 lóerő és 810 kiló az üdvösséghez, ma már ennek a duplája dukál a versenyben maradáshoz.

részletek

Terveken az új Skoda Superb

Bár érezhető a törekvés, hogy a Skodát olcsó Volkswagenként tálalják, ez talán a Superb utódján lesz a legkevésbé érezhető.

részletek

Elkészült a brutális gyári Tesla

Elkészült a Tesla csúcsváltozata, két motorral és közel 700 lóerejével kevés autó akad, amellyel le lehet gyorsulni az új szupergyors villanyautót.

részletek

Villámgyors az elektromos Lavina

300 kilométer/óra feletti végsebességre volna képes, formavilágában pedig a legkarakteresebb olasz sportautók stílusjegyeit hordaná magán a Tecnicar elektromos szupersportautója.

részletek

Autószalon Budapesten

Fellélegezhetnek az autó rajongók: november 21. és 23. között ismét autószalont rendeznek Magyarországon. A kiállítás jele annak, hogy kezd helyreállni a sok változáson átment hazai autópiac.

részletek

A Musatang Európát is meghódítaná

Karrierje eddigi ötven évében több, mint 3000 filmben játszott, legutóbb a Need for Speed moziváltozatában tűnt fel. Neve önmagában egy ikon, egyet jelent a szenvedéllyel, a szabadság ...

részletek

Európa meghódítására készül az új Mazda2

Okos, kényelmes és magabiztos: a vadonatúj Mazda2 megérkezik végre Európába is, hogy felszereltségével és konvenciókkal szembe menő tulajdonságaival meghódítsa a kisautók kategóriáját.

részletek

A határon autózva a Hockenheimringen

A világ legsportosabb önműködően közlekedő autóját mutatja be az Audi: október 19-én, vasárnap, a Német Túraautó-bajnokság szezonzáró futama előtt egy vezető nélküli Audi RS 7 Sportback köröz majd.

részletek

A jövő Fordjai Párizsban

A Párizsi Autószalonon a Ford bemutatja a vadonatúj S-MAX modellt amely még stílusosabb, modernebb, és még élvezetesebben vezethető, mint korábban, ám a Párizsi Autószalonon mutatkozik be ...

részletek