Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

Autós hírek

Így gyorsul egy Corvette és egy Mustang

Ez történik akkor, amikor egymásnak eresztenek egy ZR1 Corvette-et és egy Mustangot negyed mérföldön - vajon melyik ér célba előbb? Klasszikus gyorsulási verseny.

részletek

Vezetési tanácsok extrém hidegben

Dermesztő napokat él át az ország. Reggelente nagyon kellemetlen a fűtetlen autóba ülni és útnak indulni. Összeállításunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy mire is figyeljünk autónknál.

részletek

A föld alól kiásott Ferrari története

Ha az ember elkezd a kertjében kapirgálni, találhat gilisztákat és régi pénzérméket, de ha nagyon szerencsés, akkor is előbb akad bele az ásója egy dinoszaurusz-csontvázba, mint egy Ferrari sportautóba...

részletek

Defekttűrő abroncsok a Lexus sportkocsijain

A Bridgestone defekttűrő abroncsaival szerelve kerül forgalomba a Lexus két, várhatóan az idén megjelenő modellje, az LC500 valamint az LC500h szupersportkocsi.

részletek

Sokba került ez az elnézett kereszteződés

Az ott nem a balra forduló sáv, hanem a sínek - ezért nem ajánljuk, hogy valaki így próbáljon meg rövidíteni az úton. Ez az autós a saját bőrén és pénztárcáján tapasztalhatta meg...

részletek

Basszus: Ilyen hatékony lehet a hókaparás

Mások fél órát szenvednek az autót befedő hóréteg eltüntetésével, viszont ha előzőleg beépítettünk egy óriási mélynyomót, van egy könnyebb alternatíva. Igaz, a kocsi is majdnem darabokra hullott a basszustól.

részletek

A pokol tüze: Ez történik a motorban

Fantasztikus, 4K felbontású, lassított videó mutatja be, milyen folyamatok zajlanak le egy belsőégésű motorban – a készítők egy üveglappal oldották meg, hogy bepillanthassunk a hengerbe.

részletek

Számos modellpalettáját frissíti a BMW

Érkezik az új BMW 5-ös sorozat emisszió-bajnoka, miközben a BMW 6-os sorozat kizárólagos felszereltségi opciókkal, a BMW 7-es sorozat pedig vadonatúj vezetést támogató rendszerekkel gazdagodik.

részletek

Megújul a Ford Mustang - ilyen lehet

2017-ben érkezik a Ford Mustang frissített változata, igaz, túl nagy módosításokra nem kell számítani. Íme egy videó, amelyben megfigyelhető, hogy mi lesz más az autón.

részletek

Biztonságos vezetés a virtuális valósággal

Az ÖAMTC Fahrtechnik és a Samsung együttműködik a „Samsung Drive” VR-alkalmazás fejlesztésében. A kezdő vezetők a Samsung Gear VR segítségével biztonságos virtuális környezetben tanulhatnak.

részletek

Megduplázódik a GreenGo-k száma az utakon

A sikeres indulás után a GreenGo közel duplájára növesztette a flottája méretét, ezzel szolgálva ügyfelei kényelmét Budapesten. Így az eddigi 45 elektromos autó helyett immár 75 autót biztosít...

részletek

A stílusos és laza új Opel Crossland X

Kívülről zömök és kompakt, belül tágas és variálható, kétszínű fényezéssel és laza SUV-külsővel: ez a teljesen új Opel Crossland X, egy valamennyi részletében izgalmas crossover.

részletek
Olvastad már?