Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. augusztus 26. péntek

Autós hírek

Ne olyan hevesen a torlódásban!

Dugóban mindig legyünk tisztában a tömeg tempójával, mert ha nem, akkor pont úgy járunk, mint az alábbi autós, aki nem csak az előtte haladónak rongyolt neki, de a sávjából kimozdulva még mások napját is tönkretette.

részletek

Ártalmatlan Audi-reklám, mégis betiltották

Nagy-Britanniában már nem szabad sugározni az Audi R8 alábbi reklámfilmjét, ami ugyan művészileg szemet gyönyörködtető alkotás, ám az országban mégis úgy ítélték meg, hogy a száguldás képeivel vakmerő vezetésre ösztönzi a nézőket.

részletek

Ez a gumi leckéket vett önvédelemből

A leírás szerint a videóban szereplő személy egy tolvaj, aki éppen a jármű kerekét készült volna leszerelni. A gumi azonban - mintegy megérezve a veszélyt - kidurrant, ezzel messzire repítve az illetéktelen behatolót.

részletek

Vezess úgy, mintha ott ülne a faterod

Attól, hogy egy „izomautót” vezetünk, nekünk nem feltétlen kell „izomagyúvá” válnunk – összegezhetnénk mondanivalóját a Ford figyelemfelhívó sajtóbeszélgetésnek...

részletek

Beválhat a mozgó fekvőrendőr?

Egy cég kifejlesztette az Actibump nevű rendszert, ami csak akkor lép működésbe, ha a beépített radar érzékeli, hogy egy autó túl gyorsan közeledik. Nem kiemelkedik a talajból, hanem 6 cm mélyen besüllyed, ezzel figyelmeztetve a sofőrt a lassításra.

részletek

Nem megy a gumicsere? Ez a csaj segít!

Az alábbi fiatal hölgy akkor döbbent rá, hogy meg kellene tanulnia a kerékcsere fortélyait, amikor legutóbb vadidegenektől kellett segítséget kérnie. Mit gondoltok, jól megy már neki?

részletek

A Tesla a McLarent is legyorsulja

Rövidtávon még a McLaren 650S sem tud mit kezdeni az elektromos autócsodával, a Tesla Model S P85D-vel, amire az alábbi gyorsulási verseny remek bizonyítékul szolgál.

részletek

Így kávéznak a magyar autósok...

A magyar autósok legkedveltebb kávéja a presszó, a magyarországi OMV-benzinkutakon elfogyasztott 2,5 millió csésze több mint felét ilyen formában kérik a vásárlók – derül ki az OMV Hungária adataiból.

részletek

Világrekord! - 276 km/h kamionnal

A Goodyear abroncsokkal felszerelt „The Iron Knight” fantázianevű Volvo Trucks kamion a saját kategóriájában két világcsúcsot is megdöntött...

részletek

Szórakoztató központ négy keréken

Az új Opel Ampera-e október 1. és 16. között ünnepli világpremierjét – egy villanyautó, amely minden tekintetben felvillanyoz!

részletek

A versenypályák mellé repít a Ford

A pálya mellett álldogál a világ egyik legnagyobb autóversenyén, a legdurvább szupersportkocsik között. Képek és hangok… minden teljesen élethű. Voltaképpen Ön az egyetlen, aki nem valódi...

részletek

Rommá tört és szénné égett – túlélték

Az elmúlt hét legnagyobb túlélőinek listájára nyugodtan felírhatjuk azt a két sofőrt, akik maguk mesélhetik el, milyen volt egy kettészakadó, illetve egy motortűzben szénné égő Lambóból megmenekülni.

részletek
Olvastad már?