Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. május 30. hétfő

Autós hírek

Megérintette a motorost a halál lehelete

Elképesztő felvétel következik Oroszországból, melynek egy motoros az egyik főszereplője. Az előtte bekövetkező baleset miatt azonban a legtöbben egy fabatkák sem tennének az életben maradására…

részletek

Nem a szépsége miatt fogjuk szeretni!

A Nürburgringi 24 órás autóverseny rajtja előtt debütált a megújult Nissan GT-R Nismo. A 600 lóerős sportkupé aerodinamikailag optimalizált külsővel és átfésült kabinnal kerül a kereskedésekbe.

részletek

Túl későn érkeztek meg a japán tűzoltók

Valószínűleg ebből a japán Lamborghini Aventadorból sosem lesz már újra egészséges sportkocsi, sem a tűz, sem a víz nem tett jót neki. A pilóta még a tűzoltók megérkezése előtt otthagyta az autót.

részletek

Amikor az idióta emberek volánhoz jutnak

Az alábbi videóban eléggé rémisztő baleseteket láthatnak, melyeket olyan idióta sofőrök okoztak, akik magukon kívül senki mással nem törődtek. Így aztán az autók is törtek, de nagyon.

részletek

Lehet, hogy az utolsókat rúgja a Bogár?!

Az is felmerült az Volkswagen Beetle kapcsán, hogy a modellciklus végén utód nélkül megszűnik. Most azonban még megújult a 2017-es modellévre, s jópofább, mint valaha.

részletek

Szívdöglesztő modellel ünnepel a bajor sztár

Szívdöglesztő különkiadással ünnepli a 30 éves jubileumát az M3 BMW. Az ötszáz darabos „30 Years of M3” széria teljesítménynövelő Compatition csomaggal és 450 lóerős hathengeres motorral kerül piacra.

részletek

Autó vagy tengeralattjáró?

Többször mutatunk videót, ahol egy-egy optimista sofőr próbál átvágni a vízen, de kudarcot vall. Ez a terepjáró annyira elsüllyedt, hogy még a motorháztető is vízszint alá került, mégis átjutott a túlpartra!

részletek

A „tanulóvezető” és a skót gentleman példája!

Ritka, hogy egy fedélzeti kamerás felvételek pozitív példát mutassanak. Márpedig most ez történik, igaz, a videó nem Oroszországból, hanem Skóciából származik. Ön kibírta volna dudálás nélkül?!

részletek

A futballisten csak csapatot vált, autót nem

Zlatan Ibrahimovics a nyáron elhagyja Párizst és a PSG focicsapatát, s a legfrissebb információk szerint Manchesterbe tart, ám a kedvenc autómárkájához azért hűséges maradt.

részletek

Még inkább a vezetés élvezetéről szól

Kevés ilyen autó van (rajta kívül), amely 200 lóerő körüli csúcsteljesítménnyel ennyire élvezetes vezethetőséget kínál. A 2017-es verzió pedig még inkább erről szól majd!

részletek

Így is lehet, avagy szivárogtatás a javából!

Míg más autógyárak képmutató módon különböző újságokat használnak fel egy-egy új modelljük „váratlan” és véletlen bemutatására, addig az Opel simán elérhetővé tette az új Zafira konfigurátorát.

részletek

Hős méhek mentik a királynőjüket!

Persze egy ilyen videó önmagában nem kerülhetne be a Formula.hu autós rovatába - ha ezt a szegény jószágot nem egy autóba zárták volna be, és nem 20 ezren siettek volna segítségére.

részletek
Olvastad már?