Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Autós hírek

Hatalmasat repült az útról lesodródó autó

Elég volt egyetlen pillanatnyi koncentrációvesztés és máris bekövetkezett a baj: a videó feltöltője szerint a sofőr enyhe sérülésekkel megúszta az incidenst, de helikopterrel szállították kórházba.

részletek

Így tarolnak a kamionok a havas utakon

A csúszós téli utakon mindig érdemes fokozottan óvatosan közlekedni, főleg a teherautósoknak, hiszen ők még nehezebb tudnak megállni – rögtön két példát is mutatunk, mi történik ellenkező esetben.

részletek

Két medve az autóban: Ez baj

Az anyamedve pedig néhány méter távolságból figyel: hogyan szabadítják ki a macikat a kocsi gazdái, hogy épp bőrrel megússzák?

részletek

Ilyen magasra ugrott a Nissan

A száguldó járművet egy elválasztóelem dobta meg és lőtte ki, egészen egy emeleti fogorvosi rendelőig – egy arra járó autó kamerája fel is vette az elképesztő jelenetet. Ugyancsak hihetetlen, hogy a sofőr és utasa csak könnyen sérült.

részletek

Ilyen, amikor dagonyázni visznek egy Lambót

Nem éppen erre való egy Lamborghini Huracan, de a nyolcszáz lóerő a sárban is ér valamit - ettől függetlenül, aki megvesz egy ilyen autót, talán ne erre használja...

részletek

Autópályán videózták le az új M3-as BMW-t

Sőt, nem is a 2018-as, hanem a 2019-es, G20-as kódjelű változatot kapták le a német autópályán.

részletek

Közel öt millióért egy negyvenéves Lada?

Igaz, alig több, mint tízezer kilométer van csak benne - a hetvenes évek legendás autója gazdáját keresi, bár az ára mindent beleszámítva is meglehetősen borsosnak mondható.

részletek

Elektromos Infinitik 2021-től

Az Infiniti 2021-től új járműveket vezet be elektromos motorokkal - jelentette be Hiroto Saikawa, a Nissan vezérigazgatója a Detroiti Autószalonon.

részletek

Hét poraiból feltámasztott, modernizált autó

Ezeknek a modelleknek a gyártásával több esetben sok-sok éve leálltak – a grafikusok kigondolták, hogyan lehetne mai autók formájában újraalkotni őket.

részletek

Dübörög a használt autó piac hazánkban

Rekord évet zárt a használt autó piac Magyarországon 2017-ben: a Datahouse adatai szerint összesesen 687.991 személyautót vásároltak másod vagy éppen sokadik kézből hazánkban.

részletek

Brutális lett az évfordulós Hilux

Az off-road autózás területén etalonnak számító Toyota különleges kivitellel ünnepli a világ legnépszerűbb pick-upja, a legendás Hilux 50. évfordulóját.

részletek

Tíz éve nem volt ilyen erős az abroncs-piac

Tavaly személygépjármű gumiabroncsból 4,2%-kal többet adtak el a gyártók, mint az azt megelőző esztendőben.

részletek
Olvastad már?