Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 26. péntek

Autós hírek

Győri cég dolgozik a Teslának

Egy 25 éves magyar vállalkozás a Teslának beszállító amerikai cégnek gyárt tesztgépet, de érintettek a repülőgépiparban is. Az igazi növekedést csak most kezdik el.

részletek

Motorosok lepték el a Hungaroringet

Immár harmadik alkalommal rendezték meg a Suzuki Motofestet az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, a Suzuki és a Hungaroring közös szervezésében.

részletek

Elszabadult kamion tarolt a belvárosban

Hiába próbáltak menekülni az autósok, nem sok esélyük volt - amikor fék nélküli kamiont lát valaki a tükörben, az nem jó jel...

részletek

Ezt vajon parkolónak nézte ez a BMW-s?

Úgy érezte, hogy itt éppen jó helyen fog állni az autó.

részletek

Tengelyig érő vízben még nem kell aggódni

Tegnap a hirtelen jött felhőszakadás következtében Budapest több pontján gyakran fél méteres vízben kellett gázolnia az autóknak.

részletek

A Lexusnak áll a zászló?

Miközben a jelek szerint a dízel botrány még egyes prémium gyártókat sem kerülte el, a Toyota prémium márkája, az értékesítéseit hazánkban is elképesztő ütemben növelte.

részletek

Feladta a leckét a vetélytársaknak az új Jeep

Meghatározza az irányt a kompakt szabadidőjárművek piacán a Fiat Chrysler. Az új Jeep® Compass első, Opening Edition változata megérkezett Magyarországra.

részletek

Raliversenyző a X. Mercedes Csillagtúrán

Családi kirándulásként vett részt a gödöllői Opel Gaál márkakereskedés csapata a május 19–21-e között megrendezett X. Mercedes-Benz Classic Csillagtúrán.

részletek

Hatalmas víz öntötte el Budapestet

Kedden délután nagy vihar csapott le Budapestre, és rengeteg eső zúdult az utcákra. Néhol árvízállapotok uralkodtak – videók a káoszállapotról.

részletek

Íme Texas legjobb nagy teljesítményű kupéja

A Lexus lenyűgöző szupersport kupéja, az LC ezúttal ismét Amerikában kapott rangos elismerést: ezúttal a Texas Legjobb Nagy Teljesítményű Kupéja” díjat ítélték a világszerte sikeres modellnek.

részletek

Felragasztva utazni vicces, de megbánod

A fiatalember kétségtelenül jól érezte magát kivételes utaspozíciójában: kiabált és mutogatott az elhaladó autósoknak. Talán sokan előre kitalálják, mivel ért véget a sztori…

részletek

Autóval bontottak le egy házat

Két legyet ütöttek egy csapásra: a házat is szétverték, valamint a feleslegessé állt autót is. Még mindig értetlenül állunk a videó előtt.

részletek
Olvastad már?