2014. november 1. szombat

Autós hírek

Ki a szabadba! - Skoda Yeti Outdoor Ambition

A ráncfelvarrást követően teszteltük a Skoda furcsa alakú kompaktja, amely nagynevű vetélytársak ellen is képes harcba szállni.

részletek

590-nel repeszt a sugárhajtású iskolabusz

A School Time fantázianevű szörnyeteg messsziről csak egy levágott végű iskolabusznak tűnik, bár a fura zártszelvény szerkezet az alján gyanús lehet.

részletek

Színtiszta erő – Az új BMW X5 M és az X6 M

A november 21-én kezdődő, Los Angeles-i Autószalonon mutatkoznak be a nagyközönség számára a BMW nagyteljesítményű, összkerékhajtású modelljei, az új BMW X5 M és az új BMW X6 M.

részletek

Ütős Duster tanulmány a Reanult-tól

Duster Oroch-nak nevezték el azt a tanulmányt, amelyet a brazil Renault fejlesztett ki az olcsó terepjáró alapjaira. Renault jelvényes pick-up kellemesen férfias jelenség.

részletek

Dél-Amerikában mutatkozik be a Fiat FCC4

Dél-Amerika legjelentősebb autókiállításán, Sao Paulóban debütál a FIAT új, pick-up-szerű koncepciója, mely egyelőre az FCC4 nevet viseli.

részletek

Los Angelesben debütál a Mazada CX-3

Az új Mazda CX-3 a márka legfrissebb modellje, a SKYACTIV technológiai elemeket felvonultató generáció megjelenése markánsabb, letisztultabb, mint az eddig piacra lépett, nagyobb testvéreié.

részletek

Kémfotókon a LaFerrari XX

Amikor a Ferrari bemutatta hibrid szupersportkocsiját, a LaFerrarit, azt gondolhattuk, hogy az olaszoknál jó ideig az jelenti majd a csúcsot.

részletek

A királyi címre pályázik a Nemesis

Néhány lóerővel és néhány tizedmásodperccel jobb az eddigieknél - A szupersportkocsi-gyártók közt királyának tartott Bugatti Veyron most amerikai kihívót kaphat a Triontól.

részletek

A jelenkor eredetije és a jövő klasszikusa

Egyediségében rejlő különleges vonzerejével az új MINI szinte mindenkit azonnal levesz a lábáról, miközben kiváló felszereltségének köszönhetően hosszútávon is elbűvöli tulajdonosait.

részletek

Szemkamera a biztonságosabb vezetésért

Az Autós Nagykoalíció október 27-én egy sajtónap keretében új innovációt mutat be, a szemkamerával végzett vezetésbiztonsági tesztet. Az új módszer lehetőséget teremt a balesetek csökkentésére.

részletek

Az új Mustang útja a vázlattól a gyártásig

A 2015-ös Mustang formaterve vadonatúj, mégis összetéveszthetetlenül Mustang. Egy autóipari formatervező számára mindig izgalmas kihívás egy olyan ikon újraalkotásának lehetősége, mint a Mustang.

részletek

Audi: A kormányfő a kormánynál

A hírek szerint a Volkswagen első embere mellett Orbán Viktor miniszterelnök is ellátogat Győrbe november 5-én, amikor megkezdik az Audi TT Roadster gyártását a magyarországi üzemben.

részletek