Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. február 9. kedd

Autós hírek

Ints az autódnak, az majd beparkol helyetted!

Utálod a parkolást szűkös helyeken? Akkor a BMW legújabb találmánya neked való, a márka ugyanis kifejlesztette a kézmozdulatra reagáló, és a parkolóba önmagától be- és kiálló autót!

részletek

Scion – Toyotává alakul

A 2003-ban önálló márkaként létrehozott, és az új, fiatal ügyfeleket megszólító, új termékek és folyamatok feltérképezésére szolgáló, laboratóriumként működő Scion márka most ismét beolvad a Toyotába.

részletek

Autómosás level: nő

Az esetet Portugáliában dokumentálták 2014-ben. Arról már csak találgathatunk, hogy vajon a motorháztetőt is kinyitotta-e.

részletek

Bentley Mulsanne Beluga Edition – Semmi külön

A Bentley különleges részlege, a Mulliner készítette a Mulsanne Speed Beluga Editiont, ami azt jelenti, hogy valaki megint egészen sok pénzt fizetett az álmaiért. Nincs is ennél jobb dolog!

részletek

Mitsubishi – Genfi előzetes

Többek között két teljesen új koncepcióautót visz a Mitsubishi a Genfi Autószalonra. Az új L200-asra, illetve ASX-re épülő tanulmányautók mellett az eX Conceptet is megcsodálhatja az európai közönség.

részletek

Subaru XV concept – Genfi koncepció

A Subaru megerősítette, hogy Genfben mutatja be az XV következő generációjának koncepcióját. A kompakt összkerék-meghajtású crossover az Impreza alapjaira épülhet.

részletek

BMW Alpina B7 xDrive - Majdnem M7-es

Annyira elegáns a megjelenése, hogy nehéz elhinni róla, pedig simán tartja a lépést a szuper-sportkocsikkal. Az új BMW Alpina B7 xDrive március elsején, Genfben debütál.

részletek

Kahn Design WB12 Vengeance – Nagyon angol

Le sem tagadhatná származását ez az új angol sportkocsi, mely a Kahn Design műhelyében készül. Az Aston Martin alapokra épülő Gran Turismóból mindössze 20 példányt gyártanak majd.

részletek

Ferrari GTC4 Lusso – FF helyett

Mostantól – FF helyett - GTC4 Lusso lesz a neve a négykerék-hajtású és –kormányzású Ferrarinak. Ráadásul a négyszemélyes, olasz sportkocsi V12-es erőforrása immár 680 lóerős.

részletek

Megjelent a rázkódásmentes felfüggesztés

Vége a zötyögésnek az egyenetlen felületen. A Bose által kifejlesztett elektromágneses felfüggesztés minden autós álma lehet.

részletek

Itt az új DeLorean első reklámja

Újra forgalomba hozzák a Vissza a jövőbe filmek legendás autóját. Ugye a videót nézve ti is azt vártátok, hogy mikor gyorsul fel 88 mérföld/órás sebességre?

részletek

Itt a Kuhl Racing Nissan GT-R – Tiszta arany

Ahogy ígértük, ismét megmutatjuk a legőrültebb Nissan GT-R tuningot, amit valaha láttunk. A Kuhl Racing sportkocsija nemcsak egészében, hanem alkotóelemeiben is igazi műalkotás.

részletek
Olvastad már?