Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. október 8. csütörtök

Autós hírek

Ezért ne szelfibotozz vezetés közben

Persze sokféle biztonsági aggályt felvethet a tevékenység, de a legelrettentőbb talán mégis az, hogy egy figyelmetlen pillanatban könnyen csónakot kaphatsz a szemeid közé.

részletek

Így driftelj vontatókötélen

Ha egy autót vontatni kell az, a legritkább esetben jelent élvezetet bárkinek is. Ez az autós azonban sajátos felfogásával igyekezett élvezetessé tenni az utazást.

részletek

Gyújtsd meg a kanócot markolóval

Ha csak annyit mondunk, hogy egy kínai tehetségkutatóban készült az alábbi felvétel, az valószínűleg minden felmerülő kérdéseteket megválaszolja.

részletek

Masszív arcú apróság – Toyota D-Base

Japánban közismerten nagy kereslet van a miniautók iránt, mivel az ottani jogszabály igen komoly adókedvezményt ad a 3,5 méternél rövidebb, és 1,5 méternél keskenyebb gépek gyártóinak és használóinak.

részletek

Next 100 - Suzuki újdonságok Tokióban

A Suzuki Motor Corporation számos újdonsággal készül a 44. Tokiói Autószalonra. A kiállítást a Japán Gépkocsigyártók Szövetsége rendezi október 30-a és november 8-a között.

részletek

Háromajtós ötajtós - Subaru Viziv Future

A Subaru a jelenleg leginkább az amerikai piacra szánt XV modelljének az utódaként mutatja be rövidesen a Viziv Future névre hallgató autóját.

részletek

Ferrari 365 GTB/4 Shooting Brake

A Ferrari Daytona egy igen szép példája volt az olasz művészi sportautó tervezésnek. Az orrmotoros V12-es motorral hajtott gépezet már a hangolásával is olyan, amit minden autórajongó áhítattal fogad.

részletek

Ráncbaszedve – Porsche 911 Targa

A Porsche 911-es kupé és vászontetős változata után végre a kiemelhető keménytetővel szerelt kiadást is utolérte a modellfrissítés. Csupa finomságot tartalmaz ez a combos faros!

részletek

Új autómárka - Ha már a Chevrolet sem elég jó

Az egykori Daewo autómárka a Chevrolet hódítását követően nem maradt meg sokáig, és a koreai modellek, melyek továbbra is a GM alapokra építettek, a mai napig hódítanak – főleg tőlünk keletebbre.

részletek

Januártól indulnak a visszahívások

A Volkswagen dízelbotrányának megoldása komoly tervezést, és a feladatok pontos ütemezését kívánja meg. Csak Európában nyolcmillió autót kell a szervizekbe invitálni.

részletek

Teljes körű kormányzati munka – 911 Carrera S

A 911-est eleinte az autók vad csődörének lehetett nevezni, amit precízen uralni nehéz bal láb mellett csak keveseknek sikerült. Az elvárások persze változtak, akárcsak a vásárlói közönség...

részletek

Újfent lecsukták a vízi-Maserati sofőrjét

A Maserati Biturbót valószínűleg nem arra a célra tervezték, hogy folyón közlekedjünk vele, az olasz Marco Amoretti viszont úgy döntött, hogy vízre merészekedik vele – le is tartóztatták...

részletek
Olvastad már?