Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. szeptember 28. szerda

Autós hírek

Újra Volkswagenek lepik el a Hungaroringet!

Már csak párat kell aludni, s újra itt a Volkswagen-találkozó, ahol ismét számtalan program vár a Volkswagen-fanatikusokra, valamint az autók szerelemeseire és azok családjaira.

részletek

Közúti keménykedés részeg orosz-módra

Lehet, hogy velünk van a baj, de sírva röhögünk ezen a videón. A derék részeg muzsikot valami felhergelte, s megpróbálta Chuck Norris módjára bosszút állni - a fő probléma az alkoholszint mellett a nedvesség volt.

részletek

Az év egyik legnagyobb autós videója!

De tényleg, túlzás nélkül! Igaz, hogy az autó itt inkább csak eszköz, sőt célpont, de nem tudunk betelni a látvánnyal, ahogy a kelet-ázsiai hölgy feledékeny férje után küldi az ebédjét!

részletek

Óriás sárga kacsa támadása Glasgow-ban

Rendkívül szokatlan látvány tárult az autósok szeme elé Glasgow-ban, amikor egy hatalmas felfújható kacsa előzte meg őket a forgalomban. Az "állat" egy autókereskedés előterét díszítette, míg fel nem kapta egy erősebb széllöket.

részletek

Brazíliában mutatkozik be az új Jeep Compass

Az FCA új brazíliai (Goiana, Pernambuco állam) Jeep összeszerelő üzemének ünnepélyes megnyitása alkalmából a márka a mai napon Brazíliában mutatta be a vadonatúj Jeep Compass modellt.

részletek

Háromezer Mercedes munkatárs a DTM-en

Több mint 3.000 rajongó szurkolt szeptember 25-én a német túraautó-bajnokságon, vagy ismertebb nevén a DTM-en a Mercedes-Benz csapat versenyzőinek a mogyoródi Hungaroring pályán.

részletek

Így fest egy világváros autók nélkül

Vasárnap Párizsban autómentes napot tartottak, a francia főváros csaknem feléből kitiltották a gépkocsikat – a hét órára lezárt utak hossza összesen 650 kilométert tett ki.

részletek

Ezek lesznek a jövő autói

A videó 12 érdekes koncepciót gyűjtött össze és állított sorrendbe, melyeket olyan nevek fémjeleznek, mint a Shell, BMW vagy Apple. Vajon mikor válnak valósággá?

részletek

Nem autópályára való tevékenység

A srác azt gondolta, hogy a tömött autópálya araszoló forgalommal a megfelelő hely a görkorcsolyázásra: előbb vontatta magát, majd a mozgó autók között demonstrálta tudományát.

részletek

Ezt az előzést mégis hogy gondolta a sofőr?

Ráhajtani az autók számára tiltott területre eleve rossz ötletnek tűnt egy kétirányú út kellős közepén – főleg akkor, ha az összeszűkül, és mindkét oldalon folyamatosan a forgalom…

részletek

Láttál már bárkit is lovas Ladát tankolni?

Adott egy félbefűrészelt Lada, az ezt vontató ló és a kérdés: vajon ennek ellenére miért kellett megtankolni a gépkocsit? Erre nem tudunk mást mondani: Oroszországban tényleg bármi megtörténhet…

részletek

Brutális csattanás a kereszteződésben

Van, hogy hiába próbálsz meg a lehető legóvatosabban áthajtani egy kereszteződésen, ez sem elég a baleset elkerüléséhez: a felvételen látható autó sofőrje is azt hitte, már nem jön senki jobbról…

részletek
Olvastad már?