Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Autós hírek

Jobban szennyez a Tesla a Mercedesnél

Jobb lenne metánban gondolkodni, mert az akkugyártás brutálisan káros.

részletek

Hatékony módszerek autós üldözésekre

2019-ben, az egyre fejlettebb technológiai lehetőségek mellett ma már igencsak príma lehetőségek állnak a rendőrök rendelkezésére akkor, ha autós üldözésre kerül a sor.

részletek

Kézzel akarta megállítani a kamiont

Rejtély, hogy mit gondolt az illető, aki puszta kézzel próbálta megfogni a sofőr nélkül érkező kamiont. Szerencsére súlyosabb sérülés nélkül megúszta a rémisztő jelenetet.

részletek

Így lehet több autót letenni a parkolóházban

A kínaiak mindenre rájönnek, mindent kitalálnak, mindent megoldanak: ezúttal egy ilyen megoldást dolgoztak ki arra, hogy a jelenleginél több autót helyezhessenek el egy parkolóházban.

részletek

Meghajtották a hamarosan érkező BMW M3-ast

A hírek szerint 2020-ban lesz elérhető az új M3-as BMW, amit már tesztel is a gyártó - hol máshol, mint a Nürburgringen, a bejáratásról pedig természetesen videó is készült.

részletek

Le kell mondanunk az autózásról?

Április 22., a Föld Napja alkalmából az idén 30 éves, az ország legszélesebb márkakínálatát egy helyen értékesítő autókereskedés összegyűjtötte érveit az elektromos autók használata mellett.

részletek

Nulla forintos töltéssel csábít a BMW i3

Magyarország legsikeresebb prémium elektromos modellje az április 15-én bevezetett új speciális kiadásával, a BMW i3 Solar Edition-nel még vonzóbbá vált...

részletek

55. születésnapját ünnepli a Mustang

Április 17-én ünnepli 55. születésnapját az amerikai autógyártás egyik ikonja, a Ford Mustang. 1964 áprilisában még senki nem sejtette, hogy egy legenda van születőben, de a siker azonnali és mindet elsöprő volt.

részletek

A Télapó is megirigyelné e repülő szarvast

Hajmeresztő jelenetet élt át egy magyar autós és ez a szarvas is, de szerencsére mindketten megtették a tőlük telhetőt (az állat talán még annál is többet), hogy elkerüljék az ütközést ebben a vezess.hu által talált videóban.

részletek

D’Agostino és az AMTS más csodái

John d’Agostino Kaliforniából, szexi lányok, méregdrága luxusautók, tuningcsodák, versenygépek és a jövő mobilitásához: az AFM riportot forgatott a 2019-es Automobil és Tuning Show-n.

részletek

Ezek a legkeresettebb márkák Magyarországon

Az ellenorizzeajarmuvet.hu oldal friss jelentése alapján 2019 első negyedévében az Opel, a Volkswagen és a Ford voltak a legkeresettebb márkák...

részletek

Hungarian Open szállító partnere a Peugeot

Az idei évadban minden eddiginél izgalmasabb tartalommal tölti meg a teniszsporthoz fűződő, több évtizedes kapcsolatát a Peugeot: a dicső hagyományokat egy új, merész generáció értékeivel ötvözi...

részletek
Olvastad már?