Steward
Gellérfi Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2015. december 1. kedd

Autós hírek

Bentley Bentayga – Első

Elindult hódító útjára a világ legexkluzívabb SUV-ja. A finoman szólva is „érdekes” külseje ellenére hihetetlen az érdeklődés iránta, már több mint 6000 példányt rendeltek belőle.

részletek

Jeep Cherokee Night Eagle – Éjjeli bagoly

Fiatal és vonzó modellpalettával erősíti meg pozícióját Európában és világszerte a Jeep. Meg is látszik az amerikai márka eladási darabszámain! Egy spéci széria következik, méghozzá az "Éjjeli Sas".

részletek

Renault Clio 2016 - Megane-képű

A Renault Clio negyedik, azaz a mostani generációja 2012-ben mutatkozott be a közönségnek. Úgyhogy hamarosan jöhet a kötelező ráncfelvarrás, melynek során megkaphatja az új Megane stílusjegyeit.

részletek

Bugatti Chiron – Genfben debütál

500 példány készül a világ legerősebb, leggyorsabb és legdrágább, luxus szuper-sportkocsijából, a Genfben debütáló, új Bugatti Chironból. Több mint 100 darabot már előre eladtak!

részletek

Mitsuoka Type 5 – Inkább hamvasszanak el!

A gülüszemű, halképű sportkocsikat gyártó Mitsuoka Motors pályafutásának talán legfurább autóival állt elő. De azt hiszem, hogy ezek az autók még a gyűjtők köreiben sem lesznek túl népszerűek.

részletek

Top Gear - Start 2016. május 8-án

Chris Evans, a népszerű rádiós műsorvezető váltja le Jeremy Clarksont és csapatát a Top Gear éléről.Stig persze marad, a Top Gear pedig 2016. május 8-án újraindul.

részletek

Kőzápor az úttesten, ami elől nincs menekvés

Senkinek sem kívánunk ilyen élményt: az autós sem felkészülni nem tudott, és kikerülni sem tudta az őt kanyarban érő váratlan kőzáport. Az anyagi kár garantáltan jelentős.

részletek

Ablaktörlés – Szó szerint

Aki ült már autóban, tudja, esőben milyen gyorsan tele lesz vízcseppekkel a szélvédőnk. A válogatás tanúsítja, hogy akkor sem kell pánikba esni, ha valamiért nem működik beépített ablaktörlőnk.

részletek

Fiatal versenyzők csatáznak egymással

Az ifjú pilóták egy egészen élethű Volkswagen Beetle és Villám McQueen játékautó kormánya mögött csapnak össze, igaz, néhányszor nem egyértelmű, merre vezet a versenypálya.

részletek

Audi R18 2016 - Még mindig TDI

A FIA World Endurance Championship-ben induló Audi R18 alapjaiban megújult a 206-os szezonra. A „világ legsikeresebb autóipari hatékonyság-technológiája”, azaz a TDI motor azonban maradt.

részletek

Tata Zica - Kite helyett

Érdekesen indul a Tata Indicát leváltó kisautó karrierje, már piacra kerülése előtt átnevezték. Persze, még mindig jobb, mintha fél év múlva címkézték volna át. Íme, az első hivatalos képek róla!

részletek

Audi A8L Magnolia - Guruló nappali

Mint mindent, a luxust is lehet fokozni. Ezúttal például az egyediség az, amiért az átlagosnál sokkal több pénzt kell kifizetni. A különleges élmény ezúttal az Audi A8 L Magnolia nevet viseli.

részletek
Olvastad már?