Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 24. péntek

Autós hírek

Arteon néven jön a legújabb Volkswagen

A Volkswagen tovább bővíti modellkínálati skáláját az új avantgard grand turismo autóval: az új Arteonnal. A Passat fölé pozícionált új lépcsőshátú Genfben debütál a nagyközönség előtt.

részletek

A magyar parlament dönthet a dízelek sorsáról

A napokban benyújtott határozati javaslat többek között a benzin- és dízelüzemű gépjárművek 2025-ig történő forgalmazási tilalmát határozza meg.

részletek

Életeket menthet a jól megválasztott abroncs

Tízből négy magyar autósnak volt már defektje az elmúlt öt évben, ráadásul ezeknek több mint 50%-a jellemzően délután és este, sötétedés után történt.

részletek

Érdekli a villanyautó a magyarokat

Továbbra is jelentős érdeklődés mutatkozik az elektromos autókra az állami támogatásnak köszönhetően a Duna Autó Zrt. tapasztalatai szerint - díjmentes pályázat-előkészítési lehetőség!

részletek

Fehér oroszlánok játszadoznak a Ferrarik közt

Csak az Arab-félszigeten fordulhat elő, hogy videó készítői, akik a Ferrarikat, Bentley-ket és egyéb különlegességeket videózták a katari garázsban, egyszer csak két oroszlánkölyökbe botlottak.

részletek

Teheneket szállítottak egy Suzukiban

Rögtön nagy népszerűségre tett szert a magyar interneten az a videó, amelyet egy autós készített az M7-es autópályán: egyszer csak az tűnt fel neki, hogy az előtte haladó Suzuki hátsó ablakán több borjú néz vissza rá.

részletek

Robbanásszerűen nő a hibrid piac hazánkban

Három év alatt megnégyszereződött a környezetbarát hibrid autók értékesítése Magyarországon: míg 2014-ben még csupán 537 hibrid gépjármű talált gazdára hazánkban...

részletek

Új kombival bővül a Hyundai családja

Az idei Genfi Nemzetközi Autószalon alkalmával leplezik le az új generációs Hyundai i30 kombit. Az i30 modellcsalád új tagja megtartja ötajtós testvérének időtálló formáit és eleganciát...

részletek

Ilyen volt egy autókiállítás 1971-ben

Bizonyos szempontból nem sokat változott a világ: az alulöltözött nők akkor is főszerepet játszottak. Az autók formavilága annál inkább eltér a maitól…

részletek

A mai gyerekek ilyen kisautóval játszanak

Az Actev Motors Arrow játékgokartnak tűnik, holott a legmodernebb eszközökkel van felszerelve: ha akadályt észlel, kitér előle, a szülők pedig okostelefonon követhetik csemetéjüket, melyen keresztül le is állíthatják a kisautót.

részletek

Új távlatokat nyit a Range Rover Velar

A luxusterepjáró fogalma azon a napon született meg, amikor a Land Rover piacra bocsátotta az eredeti Range Rover modellt.

részletek

Így lesz a Toyota együttműködése a Suzukival

A világ vezető hibrid gyártója, a Toyota, és jövőbeni partnere, a Suzuki a környezetvédelem, a biztonság, az informatika, valamint az alkatrészek közös szállítása terén tervezi együttműködését.

részletek
Olvastad már?