Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2016. július 29. péntek

Autós hírek

Álcázzák az új BMW 5-öst

Az ősszel bemutatkozó, 2017-es BMW 5-ről korábban már láthattunk a Nürburgringen készített amatőr felvételt, most pedig a gyár tett közzé néhány fotószalagon készített képet – az autóról most sem hiányzik a formákat ködösítő álcafestés.

részletek

Ember az autópályán! Vigyék már onnan!

Nem tudjuk, mi motiválta a 80 éves öregurat, de elektromos kerekesszékével felhajtott egy kínai autópályára, ráadásul forgalommal szemben (arrafelé pedig leállósáv sincsen!). Ámokfutását a rendőrség állította meg.

részletek

A sebesség mámorító – és veszélyes

„Az élet a gyors sávban” – remek válogatás az autózás és versenyzés világából: a száguldás könnyen rabul ejti az embert, de a felvételek egyúttal arra is emlékeztetnek, hogy a baj könnyen megtörténhet.

részletek

Önjelölt Batman támadt a rendőrökre

Az eset Seattle-ben történt: a rendőrök először csak azt észlelték, hogy a gyanúsított valamit az autónak dobott – akkor érte őket meglepetés, mikor alaposabban szemügyre vették, mi volt az.

részletek

Mekkora egy ilyen baleset esélye?

Az úton senki sem járt, kilométerekről láthatták egymást, bőven volt hely lehúzódni – a Lada azonban az út rossz oldalán haladt, az utolsó pillanatokban pedig mindketten rossz irányba akartak kitérni.

részletek

Bizarr autók múzeuma

A felvételen látható autógyűjtemény meglehetősen gazdag, még F1-es Ferrarit is felfedezhetünk benne – néhány példányt azonban nehéz bárhová is helyezni.

részletek

Gyorstöltő minden Nissan Gablini szalonnál

A Nissan Gablini legújabb fejlesztése két új 50Kw-os elektromos autó villámtöltő, ezzel a Gablini autószalonok lettek Magyarország legnagyobb magánkézben lévő „e-kúthálózat” tulajdonosa...

részletek

Figyelmeztetés a viharos autózás veszélyeire

Egy játékrendőrrel és barátaival veszik körbe azokat az autókat, amelyek olyan helyen parkolnak, ahol kár érheti a járműveket, ha újra ítéletidő tombol a Balaton partján.

részletek

Minek vesz ilyen autót, aki nem tud vezetni?

Egy Ultima GTR720-szal vagánykodott egy orosz sofőr Krasznodarban, de a tehetsége nem volt meg egy ilyen játékszernek: csak a szerencsén múlott, hogy nem gázolta el a hölgyet a járdán!

részletek

A világ legnagyobb ökörsége?!

Nem tudjuk, ki találta fel a tolatós roncsderbit, de hogy nem volt százas, az egészen biztos – az persze kétségtelen, hogy roppant szórakoztató, de semmi pénzért sem próbálnánk ki!

részletek

A magyar kamionos hihetetlen bénázása

„Figyejjé má', inkább segíccsé, jó?” – ezt kiabálta a magyar kamionos annak a kamerásnak, aki egy egészen döbbenetes jelenetet rögzített egy Liverpool-közeli kisvárosban: pusztult a kerítés!

részletek

Tour de France-győzelmet ünnepelt a Ford

Team Sky csapat győzelmet aratott a legendás Tour de France kerékpárversenyen. Az elit csapat és első számú versenyzőjük, Chris Froome a csapatot támogató Forddal együtt ünnepelt Párizsban.

részletek
Olvastad már?