Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Autós hírek

Hat lány, egy Toyota!

Videónk főszereplője hat lány, akik roppantul élvezik, hogy beülhettek egy Suprába...

részletek

Mikor egy pesti autós példát mutat a világnak

A dugóban állsz, és nem haladsz sehova? Töltsd hasznosan az idődet! Egy nagyszerű civil kezdeményezés egy tagja mutatja meg mindenkinek, mire lehet kihasználni a csigatempóban eltöltött perceket.

részletek

Hogy miért rossz behúzott kézifékkel autózni?

Mindenkinek vannak rossz pillanatai, s bizony sokakkal előfordul, hogy behúzott kézifékkel indul el - íme, egy hőkamerás videó, mely megmutatja, miért nagyon rossz ötlet ez...

részletek

Új fejlesztés segít elkerülni a dugót

A „Hum Rider” magasított kerekei gombnyomásra aktiválódnak, így pofonegyszerű kikerülni a forgalmat. Sajnos ez még nem a valóság, csak egy reklámban bukkant fel, ami egy autós okosalkalmazást népszerűsít.

részletek

Az Ateca nyerte a TotalCar tesztjét

A napokban tette közzé az autós szakportál 4 SUV összehasonlító tesztjét, melyben a SEAT Atecát hozza ki győztesként az összegző eredmények szerint.

részletek

Elégedettek a Lexus tulajdonosok

A J.D. Power idén 17. alkalommal készítette el Amerikában a legnevesebb luxusmárkákat vizsgáló Ügyfélszolgálati Index felmérését, ahol a újfent a Toyota prémium márkája kapta a legmagasabb pontszámot.

részletek

Fényes újdonságok az AMTS-en

Idén március 24-26. között kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb autókiállítása. A világ piacvezető autólámpa gyártója, az OSRAM a budapesti eseményen mutatja be legújabb fejlesztéseit.

részletek

Az oroszok agya megint ledobta az ékszíjat

Oroszország az érdekes autós témájú videók kimeríthetetlen tárháza, melyre itt a legújabb bizonyíték: fogták a népszerű téli sportot, a curlinget, s vegyítették valamivel, amihez nagyon értenek, az autótöréssel!

részletek

Versenygépek szelleme a sport Yarisban

Az új Toyota Yaris GRMN nem csupán egy nagy teljesítményű modell: ez az autó igazi telivér, amelyben megtalálható mindaz a mérnöki tudás és szakértelem, amit a Toyota a motorsportban halmozott fel.

részletek

Hatékonyak a CNG-buszok és teherautók

Hazánkban az állami tulajdonú társaságoknál az elmúlt években beszerzett, sűrített földgázzal hajtott (CNG) haszonjárművek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.

részletek

Hogy törik az autó, mely 0 csillagot kap?

A lehető legveszélyesebb, azaz 0 csillagos minősítést kapta az NCAP töréstesztjén a még légzsákokkal sem rendelkező, indiai piacra szánt Chevrolet Enjoy MPV – ne ülj ilyenbe, ha kedves az életed!

részletek

Elmebeteg: ha nem látjuk, nem hisszük el!

Közeleg az ellenőrzőpont, a kamionod meg túlsúlyos? Nagyon egyszerű a megoldás! Szállj ki, bontsd le a kerítést, és fordulj meg az autópályán! A végeredmény: egy bevont jogosítvány.

részletek
Olvastad már?