Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 27. szombat

Motor hírek

Győrfi Alen dobogóra állna Poznanban

A német nemzeti bajnokság, az IDM szezonnyitóján remekül mutatkozott be a Supersport kategóriában Györfi Alen. A csapat korábbi Európa-bajnoka ugyanis dobogóra állhatott a Nürburgringen...

részletek

Az első idők az új barcelonai nyomvonalról

A hondás, a ducatis és az apriliás csapatok a Katalán Nagydíj helyszínén teszteltek a napokban, így a versenyzőik először próbálhatták ki a sikán módosított változatát...

részletek

Megható emlékekkel búcsúzik Hayden öccse

Miután bátyjuk, Tommy a család nevében búcsúzott az elhunyt világbajnoktól, a legfiatalabb Hayden-testvér, Roger az Instagramon tett közzé néhány könnyfakasztó mondatot egy kép kíséretében.

részletek

Látványos videóval ünnepelt a Yamaha

Maverick Vinales Le Mans-i sikere történelmi mérföldkő volt a hangvillások számára: ez volt az 500. futamgyőzelem, amelyet a gyorsaságimotoros-világbajnokságon arattak.

részletek

Bajnokok búcsúznak Haydentől

Hétfő este érkezett a megrázó hír a cesenai klinikáról, hogy Nicky Hayden, korábbi MotoGP világbajnok elhunyt. Azóta izzanak a közösségi oldalak, számtalan részvétnyilvánítás érkezett autós és motoros világbajnokoktól is.

részletek

Akit nem lehetett nem kedvelni

Hétfő késő délután elhunyt Nicky Hayden, aki múlt szerdán szenvedett súlyos sérüléseket okozó kerékpárbalesetet. Halálával nem csak egy bajnok, egy legenda, hanem egy csupaszív sportember távozott közülünk.

részletek

Megrázta a világot Hayden halálhíre

A motorsport világa gyászba borult május 22-én: egy cesenai kórházból megérkezett a hír, melytől napok óta féltünk... Pályatársak, kollégák, barátok gyászolják 2006 világbajnokát, Nicky Haydent.

részletek

Gyász: Meghalt Nicky Hayden

Az orvosok mindent megtettek, de az erőfeszítéseik végül hiábavalóak: a 2006-os MotoGP-bajnok hétfőn belehalt Olaszországban történt kerékpáros balesetében elszenvedett sérüléseibe.

részletek

„Nyerhetsz? Meg kell próbálnod”

Így nyilatkozott a „Doktor” arról, hogy utólag már bánja-e, hogy az utolsó körben elkövetett első hibája után megpróbálta ismét elkapni Vinalest, s ez a kieséséhez vezetett.

részletek

Hayden hibázott a balesetnél?

Olasz sajtóinformációk szerint egy biztonsági kamera rögzítette Nicky Hayden szerdai balesetét, s a felvételről kiderül, hogy a 36 éves motorversenyző figyelmetlenül érkezett a kereszteződésbe, ahol elgázolták.

részletek

Rossi: Hibáztam, ilyen a versenyzés

Az utolsó körben, a győzelemért csatázva dobta el a motort Le Mans-ban a „Doktor”, aki ezzel az összetett első helyét elvesztette – az olasz azonban bőven talált így is pozitívumot.

részletek

Vinales a győztes, csillaghullás Le Mans-ban!

Noha sokáig inkább állóháború zajlott, a verseny végére felpezsdültek az események Le Mans-ban. Marquez kiválása után az utolsó kört Rossi kezdte az élen, de kétszer is rontott: az első a győzelmébe, a második a versenyébe került. Így Vinales nyert Zarco és a nagy felzárkózást bemutató Pedrosa előtt.

részletek
Olvastad már?