Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 25. hétfő

Motor hírek

F1-es mérnökök: Szabálytalan a Ducati

Csakhogy nem lehet betiltania addig, amíg nem lehet bizonyítani annak mértékét és azt, hogy valóban az az elsődleges funckiója a hátsó kerék előtt megjelent alkatrésznek.

részletek

Györfi Alen erős eredménye a Daytona 200-on

Hatalmas fába vágta a fejszéjét a Forty Racing korábbi gyorsasági motoros Európa-bajnoka. Györfi Alen ugyanis március 16-án rajthoz állt a világ leghíresebb hosszútávú versenyén, a Daytona 200-on.

részletek

Bepanaszolhatja a Hondát a Ducati

Tovább gyűrűzik a katari futam után kirobbant óvás-ügy: Gigi Dall’Igna, a bolognaiak technikai vezetője ellencsapással fenyegette meg az ellenük panaszt emelő japán gyártót.

részletek

A tűz martalékává vált a MotoE összes gépe

Döbbenetes hír látott napvilágot csütörtök reggel: szerda este tűz ütött ki az összes MotoE-csapat által használt közös garázsegységben, amely során mind a 18 elektromos gép megsemmisült.

részletek

Lorenzo bordarepedést szenvedett Katarban

Bár az évadnyitón megkapta a rajtengedélyt óriási edzésbalesetét követően, a további vizsgálatok kiderítették, hogy elrepedt a jobboldali felső bordája a Repsol Honda spanyoljának.

részletek

Politikai okból óvtak a Ducati ellen

A bolognaiak sportigazgatója, Paolo Ciabatti meg van győződve róla, hogy teljes mértékben megfelel a szabályoknak a riválisok által kifogásolt elem...

részletek

MotoGP: Dovizioso legyőzte Marquezt

Parádés futammal rajtolt el a MotoGP 2019-es idénye, és bár sokáig nyolcan haladtak együtt az élen, végül ismét az előző két év főszereplői küzdöttek meg a győzelemért – s ahogy tavaly, ismét a ducatis diadalmaskodott.

részletek

MotoGP: Vinales pole-ba állította a Yamahát

A hangvillások spanyolja bizonyult a leggyorsabbnak a szezon első időmérőjén, két tizeddel megelőzve a ducatis olaszt és a Danilo Petrucci mögött szélárnyékozó címvédőt.

részletek

Marquez az esése ellenére is az élen

A két repsolos incidenseivel indult a MotoGP harmadik edzése, ám míg a címvédő így is megfutotta a legjobb kört, új csapattársának a mobilklinikát is meg kellett látogatnia.

részletek

Marquez körrekorddal zárta a pénteki napot

Az első szabadedzésen ugyan még Valentino Rossi volt az élen, a másodikon azonban "bevadult" a világbajnok és nagyon komoly idővel húzta be a pénteki elsőséget.

részletek

Rossi: Minden idők legszorosabb szezonja jön

Akár tíznél is több esélyes lehet az egyes futamokon a „Doktor” szerint, de honfitársa, Andrea Dovizioso is úgy érzi, hogy még soha nem volt ekkora bizonytalanság a szezonnyitót megelőzően.

részletek

Három magyar Simoncelli csapatában

Három motoros, Kecskés Bence, Kecskés Tamás és Bereczki Dávid egy ideje már Olaszországban, az RXP Race for Passion utánpótlásgárdájában húzzák a gázt, Rossi és Simoncelli nyomdokaiban.

részletek
Olvastad már?