Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Motor hírek

Portimao 2020-tól vendégül látná a MotoGP-t

Helyi sajtóértesülések szerint akár már jövőre visszatérhet a versenynaptárba a Portugál Nagydíj – a polgármester megerősítette: tárgyalnak a Dornával a futamrendezésről.

részletek

Újabb kulcscsonttörés Pedrosánál

Ha azt hittük, hogy a spanyol motoros a visszavonulásával a sérülésektől is megszabadult, tévedtünk: komoly orvosi beavatkozások várnak a KTM tesztelőjére egy szokatlan törés miatt...

részletek

Rossit Arany Tapír díjjal „jutalmazták”

A futamgyőzelem nélkül záruló 2018-as idénye okán kapta meg a Tapiro d’Oro „elismerést” a Yamaha kilencszeres világbajnoka – ahogy egyébként a Ferrari is ebben a „megtiszteltetésben” részesült.

részletek

Rossi még nem döntötte el, mikor vonul vissza

A „Doktor” nem tartja kizártnak, hogy akár 2020 után is a MotoGP-ben maradjon. Elmondása szerint elsősorban nem is a hőn áhított tizedik vb-cím megszerzése sarkallja a folytatásra.

részletek

Stoner szerint Lorenzo nyerhet a Hondával

Az ausztrál is elismerte, hogy a Ducatinál hosszabb időbe telt a spanyolnak az alkalmazkodás, mint azt várták, de a kétszeres világbajnok úgy érzi, a mostani váltás jóval egyszerűbb lesz számára.

részletek

„Ha Marc motort váltana, akkor is nyerne”

Mick Doohan szerint az a jó a motorversenyzésben, hogy mindig a versenyző jelenti a különbséget – azt pedig baromságnak tartja, hogy a címvédőnek bármit is bizonyítania kellene egy márkaváltással.

részletek

Rossi nehezen fogadja, hogy lejárt az ideje

Bár nagyon tiszteli a „Doktort” a Repsol Honda csapatvezetője, úgy véli, az olasz és környezetének egyes cselekedetei a gyengeséget tükrözik. Mindeközben Marquezt közel tökéletes versenyzőnek tartja.

részletek

Lorenzo felveszi a versenyt Marquezzel

A Ducatitól a Repsol Hondához igazoló spanyol hihetetlen motorosnak nevezte új csapattársát, de úgy érzi, nemcsak ő tanulhat majd a címvédőtől, hanem fordítva is igaz lesz ez.

részletek

Dr. Xavier: Nem értem, hogy nyert így vb-t

A Marc Marquez vállát megműtő orvos szerint a beavatkozás összetettebb volt a vártnál, és bár százszázalékosan nem lehet kijelenteni, hogy megoldódtak a repsolos gondjai, a jelek biztatók.

részletek

Túl bátor volt a Superbike-teszten Hamilton

A jerezi pályán F1-es világbajnokkal osztozó Michael van der Mark beszélt arról: a brit egyáltalán nem félt a motoron, technikája azonban nem volt, ezért csapata aggódott miatta.

részletek

Változik a bukással célba érők értékelése

A Grand Prix Commission idei utolsó ülésén több apróbb szabálymódosítást elfogadtak, amelyek közül a legérdekesebb, hogy immár nem kell együtt célba érnie a versenyzőnek és a motornak.

részletek

Sikeres műtéten van túl Lorenzo és Marquez is

A Repsol Honda jövő évi versenyzői egy nap eltéréssel feküdtek kés alá, ahol előbbinek az Aragóniában megsérülő jobb lábát, utóbbinak pedig a folyton kiugró vállát igyekeztek rendbe hozni.

részletek
Olvastad már?