Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Motor hírek

Vinales és Rossi reagált az incidensre

Sokan máris Maverick Vinales és Valentino Rossi viszonyának megromlását vizionálták az Amerikai Nagydíj kvalifikációján történtekbe – íme, miket nyilatkoztak a történtekről maguk az érintettek.

részletek

Marquezt Vinales sem tudta legyőzni

Bár a leintés után néhány pillanatra átvette a vezetést a Yamaha vb-éllovasa, a repsolos címvédő még válaszolni tudott honfitársa eredményére, így ötödik alkalommal is övé lett a pole a COTA-n.

részletek

MotoGP: Tíz esés háromnegyed óra alatt

Az év eddigi egyik legőrültebb 45 percét hozta a MotoGP Amerikai Nagydíjának harmadik szabadedzése, amelyen összesen tíz bukást mutattak be a versenyzők – Marc Marquez és Aleix Espargaro duplázott is.

részletek

Austin: Marquez válaszolt a Yamaháknak

Bár az utolsó percekig Vinales vezetett, ezúttal a COTA „királya” lehajrázta a vb-éllovast, így ő zárta az első helyen a pénteki napot, ráadásul honfitársa elé még a meglepetésember Zarco is befért.

részletek

Vinales megállíthatatlan

Sokáig a pálya egyeduralkodójának számító címvédő állt az élen, az utolsó negyed órában azonban magasabb fokozatba kapcsolt a vb-éllovas, így ő végzett az élen az Amerikai Nagydíj első edzésén.

részletek

Marquezföldére utazik a MotoGP

A hétvégén az Amerikai Nagydíjjal folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2017-es idénye – a versennyel, ahol eddig Marc Marquez legyőzhetetlennek bizonyult.

részletek

Rossi: Van egy kiegyenlítetlen számlám

Bizakodva készül a 2017-es idény harmadik fordulójára a Yamaha motorosa – igaz, azt az olasz elismeri, hogy javulniuk kellene az edzéseken. A „Doktor” szeretné feledtetni tavalyi austini bukását.

részletek

Új versenyző a MotoGP-legendák között

A MotoGP legendái közé kerül Kenny Roberts Jr. a soron következő austini hétvégén. A 2000-es világbajnok kereken tíz éve nem versenyez aktívan...

részletek

A Yamaha sejtette, hogy Vinales esélyes lesz

A csapatfőnök nem győzte dicsérni új szerzeményüket, aki az első két futam megnyerése után magabiztosan vezeti a világbajnokságot. A Yamaha vezetője Rossiról és a motorjukról is elismerősen beszélt.

részletek

Aranykorszakát éli a MotoGP?

Nem is olyan régen még csak két gyártó és három-négy versenyző kiszámítható küzdelméről szólt a királykategória, néhány éve azonban olyan fordulatos és izgalmas futamokat láthatunk hétről hétre...

részletek

Vinales Argentínát is behúzta

Az élről induló Marc Marquez bukása után sallangmentes győzelmet aratott Maverick Vinales Termas de Rio Hondóban. Valentino Rossi ismét odaért a dobogóra, Cal Crutchlow lett a harmadik, a Repsol Honda és a gyári Ducati pilótái kiestek.

részletek

Marquez a pole-ban, de Abraham a nap hőse

Tulajdonképpen papírformának nevezhető módon Marc Marquez zsebelte be a rajtelsőséget a vizes pályán rendezett termasi időmérőn, a címvédőhöz azonban Karel Abraham tudott a legközelebb kerülni. Az első sort Cal Crutchlow teszi teljessé, a Yamahák a 6-7. helyeken.

részletek
Olvastad már?