Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 17. szombat

Motor hírek

Dani Pedrosa Legendává vált

Utolsó versenyét teljesíti Valenciában a Repsol Honda spanyolja, aki a csütörtöki sajtótájékoztató előtt ünnepélyes keretek között került be a halhatatlanok közé.

részletek

Rossi: A test néha saját döntéseket hoz

Több mint két évtizednyi versenyzői tapasztalat áll Valentino Rossi mögött, a „Doktort” arról faggatták, hogy mire kell jobban odafigyelnie ezekben az években...

részletek

Elbeszélgetnek Lorenzóval és Doviziosóval

A Malajziai Nagydíj hétvégéjén újabb szópárbaj alakult ki a bolognai gyártó motorosai között, amelyet a vezetőség már nem nézett jó szemmel.

részletek

Rossi „megsemmisült” sepangi hibája után

Nem tudta leplezni csalódottságát a rajttól kezdve a 17. kör elejéig vezető olasz, akinek kiegyensúlyozottságát még egykori csapattársa, Jorge Lorenzo is kiemelte.

részletek

Rossi az élről bukott, Marquez győzött

Hiába vezetett a rajttól kezdve az olasz yamahás, négy körrel a vége előtt elcsúszott, így a mögötte hasonlóan remek tempót diktáló világbajnok örökölte meg az elsőséget.

részletek

80. rajtelsőségét húzta be Marquez

Közel másfél órás csúszás után tudták megrendezni a sepangi időmérőt, amelynek végén a hétszeres világbajnok bő fél másodpercet osztott ki a mezőnynek. Zarco és Rossi még az első sorban.

részletek

MotoGP: Rinsé az első nap Sepangban

A suzukis spanyol érte el a legjobb eredményt a Malajziai Nagydíj második szabadedzésén, megelőzve Marc Marquezt, Jack Millert és Maverick Vinalest, Jorge Lorenzo fájdalmakkal küzd.

részletek

Lorenzo elmagyarázta visszatérése okát

Bár elmondása szerint nem lesz tökéletes állapotban Sepangban, a spanyol versenyző szükségesnek érzi, hogy már most visszaüljön a Ducatira – és nem azért, hogy az első hondás tesztjére formába lendüljön.

részletek

Vinales megtörte a Yamaha nyeretlenségét

Váratlanul magabiztos győzelmet aratott a hangvillások spanyol motorosa, így a japán gyártó a tavalyi asseni verseny után tudott ismét nyerni. Marquez és Zarco ijesztő balesetbe keveredett.

részletek

Marquez ötödször az ausztrál pole-ban

Némileg a szemerkélő eső is beleszólt az Ausztrál Nagydíj időmérőjének alakulásába, a végén pedig a hétszeres világbajnok örülhetett, megelőzve két yamahást, Maverick Vinalest és Johann Zarcót.

részletek

Iannone az élre ugrott, Crutchlow megsérült

A suzukis olasz a hajrában elért idejével bizonyult a leggyorsabbnak az Ausztrál Nagydíj második edzésén, megelőzve ducatis honfitársát és a yamahás spanyolt. Marquez hetedik, Rossi csak tizedik lett.

részletek

„A Honda nem mindig volt Marc szintjén”

A Repsol csapatfőnöke szerint előfordult, hogy a motor nem volt annyira jó, mint amit a spanyol megérdemelt volna, ezeken az időszakokon viszont panaszkodás nélkül jutott túl a hétszeres világbajnok.

részletek
Olvastad már?