Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 20. vasárnap

Motor hírek

Rossi: Most nem kell a vb-címre gondolni

Valentino Rossi szerint addig felesleges a világbajnokság megnyeréséről beszélni, amíg meg nem oldják a jelenlegi problémáikat. Zavarja a Yamaha lemaradása a Hondához és a Ducatihoz képest.

részletek

Dovizioso: A Ducatinak fejlődni kell a címhez

Az Osztrák Nagydíj győztese, Andrea Dovizioso szerint a Ducatinak javítania kell a versenyképességén, ha életben akarja tartani a világbajnoki reményeit.

részletek

Kiakadt a MotoGP-pilóta Spielberg után

A spanyol versenyző mindössze egy kört tudott teljesíteni a nagy reményekkel várt Osztrák Nagydíjon, mivel egy váratlan fékhiba miatt kénytelen volt feladni a versenyt. Nem volt elégedett.

részletek

Dovi kivédekezte Marquez támadásait

A verseny elején ugyan még Jorge Lorenzo vezetett, a győzelem sorsa azonban Andrea Dovizioso és Marc Marquez között dőlt el - ráadásul a végjáték is parádésra sikerült!

részletek

Marquez a pole-ban a Red Bull Ringen

Ahogy a korábbi két szombati edzésen, úgy az időmérőn sem talált legyőzőre a Repsol Honda spanyolja, aki idén immár ötödször indulhat majd az élről. Dovizioso és Lorenzo révén mindkét gyári Ducati az első sorban, míg Vinales a negyedik, Rossi pedig csak a hetedik helyre kvalifikálta magát.

részletek

Marquez az élen, meglepő nevek a top10-ben

Hiába hoztak a szokásosnál is nagyobb tűzijátékot az utolsó percek, végül a vb-éllovas spanyol bő négy tizedet osztott ki üldözőinek. Zarco és Iannone a második és a harmadik, Lorenzo a legjobb ducatis és Rossi is sokat lépett előre péntekhez képest.

részletek

Dovizioso a legvégén repítette élre a Ducatit

A száradó pályán sokáig csak néhányan hajtottak ki a bokszból a Red Bull Ringen, az utolsó percek azonban így is tűzijátékot hoztak. Az olasz végül Vinalest és Pedrosát utasította maga mögé, míg Marquez a hatodik, Rossi pedig csupán a 12. helyen végzett.

részletek

Sikeres teszttel folytatta szereplését Gyutai

Gyutai Adrián csütörtökön folytatta felkészülését az új kategóriában, a Superbike-ban egy BSB-ben szereplő csapat, a MAR Kawasaki segítségével.

részletek

MotoGP: Barbera kezdett a legjobban

Ahogy azt várni lehetett, jól szerepeltek a Ducatik az első spielbergi edzésen, Dovizioso utolsó körét azonban elvették, így az Avintia privát motorosa zárt az élen. A vb-esélyesek közül Rossi még a top10-be sem fért be.

részletek

Veszélyesek a MotoGP-s bokszkiállások?

Jorge Lorenzo szabályváltoztatást sürget, de többek között Valentino Rossi sem ért vele egyet - a brnói bokszutcai baleset azért jelzi, hogy nem tökéletes a megoldás.

részletek

Hétvégén sem maradunk motorsport nélkül

Ugyan nincs F1 és a legtöbb túraautós széria is pihen, mégis lesz mit nézni hétvégén a technikai sportokra vágyóknak - mutatjuk, hogy mit mikor és hol lehet követni!

részletek

Rossi beállítása segítette Vinalest dobogóra

Ezt maga a spanyol versenyző ismerte el a Cseh Nagydíjat követően, ahol az összetettben második helyen álló yamahás végre ugyanolyan jól érezte magát a motoron, mint a szezon elején.

részletek
Olvastad már?