Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Motor hírek

A jelenség, amit úgy hívnak: Valentino Rossi

20 évvel és 313 nappal azt követően, hogy életében először nyert egy világbajnoki futamon, Valentino Rossi a hétvégén Assenben megszerezte karrierje 115. győzelmét.

részletek

MotoGP: Új éllovas, négyen 11 ponton belül

Egyértelműen a MotoGP alakul a legszorosabban és legváltozatosabban 2017-ben: Andrea Dovizioso révén új név tűnt fel az összetett pontverseny élén - kiszámíthatatlan, ki nyerhet majd végül.

részletek

Rossi 115. győzelmével újra nyitott a vb

Valentino Rossinak nagyon tetszik az új Yamaha váz, ezt aláhúzandó Assenben rendkívül fordulatos futamon diadalmaskodott. A Doktor szerint ismét teljesen nyílt a világbajnoki küzdelem.

részletek

Rossi egy év után nyert ismét

Elképesztő izgalmakat hozott a MotoGP hollandiai futama, amelyet végül a „Doktor” tudott megnyerni – pályafutása során tizedik alkalommal diadalmaskodott a Katedrálisban!

részletek

Zarco először a pole-ban, Vinales 11.

A Tech3 Yamaha újonca bizonyult a leggyorsabbnak a vizes pályán rendezett asseni kvalifikáción, maga mögé utasítva a Marquezt és Petruccit. Rossi negyedik, a vb-éllovas Vinales a tízbe sem fért be.

részletek

Vinales vezetésével két yamahás az élen

A vb-éllovas spanyol volt a leggyorsabb a második asseni edzésen, mögötte azonban nem csapattársa, Rossi lett a második, hanem az újonc Folger, megelőzve a hondás Marquezt és a ducatis Doviziosót.

részletek

Kaotikus kezdés, Petrucci a leggyorsabb

Műszaki hibákkal és esésekkel indult az első asseni edzés, amelyet piros zászlóval is meg kellett szakítani. Végül Petrucci volt a leggyorsabb, a leintés után viszont alatta is elfüstölt a Ducati.

részletek

Nem szenvedhet Assenben a Yamaha

A világbajnoki éllovas spanyol és yamahás kollégája, Valentino Rossi is azzal a szándékkal érkezik Assenben, hogy a balul sikerült barcelonai viadal után újra a közvetlen élmezőnybe kerüljenek.

részletek

Remélem, nem térünk vissza Barcelonába

Bradley Smith meglehetősen éles kritikát fogalmazott meg a katalán helyszínnel kapcsolatban, ahol a múlt hétvége során több biztonsági aggály is felmerült.

részletek

Fel tud-e kelni a padlóról a Suzuki?

Még mindig nem szokta meg a Suzuki motorját Andrea Iannone, holott az idénykezdet sokkal biztatóbb volt a jelenlegi helyzetnél. Az olasz pilótának az elmúlt hetekben egyedül kellett dolgoznia.

részletek

Rossi szerint megvan a jó irány

Valentino Rossi szerint sikerült megoldani néhány nehézséget a Yamahán, noha még vannak részletek, amelyekben fejlődniük kell.

részletek

Marquez az élen, új vázak a Yamahánál

A Repsol címvédője az utolsó órában futotta meg a nap leggyorsabb idejét, maga mögé utasítva a hangvillások egyik új megoldását próbálgató Vinalest, valamint a Tech3-t erősítő Folgert.

részletek
Olvastad már?