Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Retro hírek

Rangsorolták Newey legjobb autóit

A Red Bullnak nagy szüksége van arra, hogy jövőre végre ismét egyenrangú ellenfélként szálljon harcba az F1-es világbajnoki címért - főtervezőjük, Adrian Newey tudja, mitől döglik a légy, mint azt az alábbi lista mutatja.

részletek

Retro – Az Onyx különc pénzembere

Pénteken, 73 éves korában elhunyt Jean-Pierre Van Rossem, a belga üzletember, a Formula-1-ben megfordult kalandorok egyike, aki a dobogós helyig jutó Onyx kiscsapatot finanszírozta.

részletek

F1-Archív: A Ferrari-elnök leszólta Massát

Először kapta meg a BBC rangos díját Hamilton, Webber még nem akar visszavonulni, a Ferrari nem áll Schumacher Mercedes-szerződésének útjába, szuperszámítógép a BMW-Saubernél. Ezek voltak december 14. hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Veszélyben a Magyar GP

Wurz szó szerint szorult helyzetbe került, Button úgy véli, Schumacher hírnevét kockáztatja a visszatéréssel, az FIA szigort ígér, hogy visszaszorítsa az agresszív vezetést: ezek voltak az F1 hírei december 13-án.

részletek

F1-Archív: Szolid bulizásra kérik Raikkönent

A Ferrari szokatlan kérést intéz új pilótájához, Verstappen előzési rekordot dönt, Perez első évében világbajnok akar lenni a McLarennel, Liuzzi nem kíván Kliennel osztozkodni: ezek voltak az F1 hírei december 12-én.

részletek

F1-Archív: Schumachert aranyéremmel díjazzák

A Mercedes bánja a Hamiltonnak kiadott csapatutasítást, jön a duplapontos futam, Grosjean lesz Raikkönen csapattársa, Villeneuve-nek kellemes csalódás a V8: ezek voltak december 9. F1-es hírei.

részletek

Schumacher távozása kihatott a Ferrarira

Rob Smedley 100%-ig biztos benne, hogy Schumacher távozása rányomta a bélyegét a Ferrari teljesítményére. 2006 óta mindössze egy egyéni és két konstruktőri címet nyertek az olaszok.

részletek

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Amikor veszélyben volt Kubica élete

Lassan nyolc éve, hogy Robert Kubica F1-es pályafutása kettétört. Jövőre újra visszatérhet a száguldó cirkuszba, ám az őt kezelő orvos elmondta, nem csak a kezéért, de életéért is küzdeni kellett.

részletek

Hárman Kubicánál is többet hagytak ki

Nyolc év szünet után visszatérni a Formula-1-be rendkívüli, de nem példátlan: a közelmúltban a Ferrariba ülő Luca Badoer ennél is nagyobb szünet után került vissza a mezőnybe. A legtöbbet kihagyó tíz versenyző listája.

részletek

F1-Archív: Hamilton nem szúr ki Rosberggel

Betiltják a cápauszonyokat, csapatfőnököt vált a Ferrari, a Red Bullt nem érdekli Coulthard, Schumacher megbánta Jerezt – az elmúlt két évtized legérdekesebb november 24-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Ez történt Kubica utolsó versenye óta

Csütörtökön jelentette be a Williams hivatalosan is, hogy Robert Kubica lesz a csapat másik versenyzője 2019-ben. A lengyel utoljára 2010-ben állt rajthoz, azóta pedig sok víz lefolyt a Dunán.

részletek
Olvastad már?