Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Retro hírek

F1-Archív: Schumacher 100 éves korig maradhat

Montezemolo arról beszélt, a németnek akármeddig helye lesz a Ferrarinál; Hill felvetette, hogy Senna vezetői hibát követett el Imolában; a Mercedes állította, bokszrekordot döntött. Ezek voltak április 20. F1-es hírei.

részletek

F1-Archív: Vettel elismerte, Ricciardo a jobb

A McLaren nem érti, mitől ilyen megbízható a Honda, a Red Bull Schumachert akarja leszerződtetni, Vettel pedig belátta, csapaton belül Ricciardo jobb munkát végez tőle. Április 19-ei retro híreink.

részletek

F1-Archív: Hamilton jobb lehet Schumachernél?

2007-ben jelentették ezt ki, pedig akkor még szó sem volt arról, hogy a brit milyen magasságokig juthat napjainkban - igaz, április 18-án arról is szó esett, hogy Schumacher a Renault-hoz igazolhat.

részletek

Amit nem számoltak az 1000-be

Sajnos nagyon sokakban téves kép alakul ki a Forma-1 világbajnokság kialakulásáról és a világbajnokságon kívüli versenyekről, legyen szó laikusokról vagy rajongókról.

részletek

F1-Archív: Bianchi balesetének előszele?

Ennél vidámabb, megmosolyogtatóbb dolgok is történtek április 17-én az elmúlt években, mutatjuk, hogy miről szóltak a Formula-1-es hírek ezen a napon a 21. században.

részletek

F1-Archív: Rosberg nyer, kioszt, nyer

Nico Rosberg többször is a hírek középpontjába került már április 16-án, de ezen a napon hamvasztották el például Ayrton Senna sisakját is. Nézzük, hogy mi történt ekkor az elmúlt közel húsz évben.

részletek

F1-Archív: Kihúzta a gyufát Hamilton

Alonso fájó bordával versenyez, Ralf Schumacher és Rosberg először nyer futamot, Hamilton történelmet ír, Hamilton hűségét nyilvánítja ki és Hamilton magára haragítja a vetélytársakat: ezek voltak április 15. hírei 2000 óta.

részletek

F1-Archív: Hamilton büszke Rosbergre

Ferrari-siker a Kínai Nagydíjon, Domenicali lemondott, Ecclestone szerint Hamilton lesz a sport új sztárja, dohányzásellenes szponzor a Williamsnél: ezek voltak április 14. hírei az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Michael Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 22 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

Pilóták, akik reményt adhatnak Russellnek

Nem egy világbajnok és futamgyőztes F1-es pilóta bölcsőjét ringatták olyan csapatok, melyek kis túlzással önmagukkal versenyeztek egy adott szezonban. Idén a Williams kénytelen betölteni ezt a hálátlan szerepet, de a történelem a tanúja, hogy innen csak felfelé vezet az út a tehetségek számára.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem vonul vissza

A legendás német F1-es pilóta az öccse megvédésével is bekerült a hírekbe április 11-én - nézzük, hogy miket emelhetünk ki ezzel a nappal kapcsolatban a 21. századból.

részletek

F1-Archív: Hamilton bocsánatot kér Whitingtól

A McLaren britje a hazugságbalhét bánta meg, Villeneuve szerint az F1-es pilóták befoghatnák, Schumacher a legbefolyásosabb 100 között, Kubica a lengyel tragédiát gyászolja: 2000 óta ezek voltak április 10. hírei.

részletek
Olvastad már?